danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:08 Η danai-elpida: #221 21-06-12 20:08 Περσι στο δικο μας σχολειο αναρτηθηκαν γυρω στις 11 το πρωι, ημουνα απο τους πρωτους που τα ειδα κ ηταν κ καλα τα αποτελεσματα!!!!!!Καλη Επιτυχια σε ολους σας!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:10 Η danai-elpida: #222 21-06-12 20:10 Αρχική Δημοσίευση από john1994: οποιος εχει μεσο στο υπουργειο μπορει να μαθει και απο τωρα τα αποτελεσματα. αν ειναι κανεις, ας μου στειλει μηνυμα, με ενδιαφερει, ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Λογικα τωρα ειναι πια πολυ αργα τα συστηματα θαχουν κλειδωσει.Ισως 2-3 μερες νωριτερα καποιοι να ταμαθαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:13 Ο nikosxdxd: #223 21-06-12 20:13 καλε σιγα ειτε τα μαθετε τωρα ειτε σε 5 μερες το ιδιο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο ThrilosG7-94: #224 21-06-12 20:25 Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:30 Ο nikosxdxd: #225 21-06-12 20:30 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο! δεν υπαρχει ομως λογος να αγχωνεσαι δεν αλλαζει κατι....και στο τελος ολα θα πανε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η evi07larissa: #226 21-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο νιώθω.....Έχω μεγάλη ανασφάλεια από πέρυσι και με τους βαθμούς που πήρα σε κάποια μαθήματα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 21:54 Ο teol20 έγραψε: #227 21-06-12 21:54 Τα αποτελεσματα θα ναι 8 με 12 το πρωι της Δευτερας στη δευτεροβαθμια με το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ(αναλογα με το ποτε ελεησουν και τα παραδοσουν).Εκει θα πρεπει να γινει και ενας διαχωρισμος ανα σχολειο και μια καταμετρηση κουτιων και οταν ειναι ετοιμοι,τοτε θα τα δωσουν στα σχολεια.Περσι 8 το πρωι σε ολα τα σχολεια ειχαν δοθει τα κουτια με το υλικο γιατι οι δευτεροβαθμιες ειχαν τα κουτια απο την Κυριακη.Αυτο ισως καθυστερησει τη διαδικασια φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:27 Ο john1994 έγραψε: #228 21-06-12 22:27 Οταν θα μπαινετε να δειτε τη βαθμολογια, πως θα το κανετε? εγω εχω σκεφτει διαφορα. να καλυπτω με το χερι μου την οθονη, και σιγα-σιγα να βλεπω τις βαθμολογιες! επισης θα τα δειτε μονοι σας? φανταζομαι ναι... μετα θα πατε σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:28 Ο nikosxdxd: #229 21-06-12 22:28 εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:30 Ο john1994 έγραψε: #230 21-06-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:35 Ο teol20 έγραψε: #231 21-06-12 22:35 Βασικα εγω θα παρω ενα παγωμενο ποτηρι νερο,θα κατσω στο πισι,θα μπω στο results.minedu.gov.gr,θα πατησω το κωδικο και αρχικα,....,θα περιμενω μεχρι να κανει Loading γιατι μπορει να σερνεται,καιιιιιιι,ΜΠΑΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:58 Ο nikosxdxd: #232 21-06-12 22:58 Αρχική Δημοσίευση από john1994: και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Click για ανάπτυξη... οντως κ εγω το ιδιο σκεφτομαι...αλλα αν τα χω παει καλα θα καθομαι και θα βλεπω τους βαθμους ολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #233 21-06-12 23:22 Εγω θα στειλω καποιον δικο μου να τα δει!Να μου το φερει σιγα-σιγα σε περιπτωση που δεν ειναι οπως τα περιμενω!!Μην παω εκει κ λιποθυμησω μες τη ζεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:43 Ο lordi13 έγραψε: #234 21-06-12 23:43 εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:46 Η Νάγια Τ. έγραψε: #235 21-06-12 23:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα ειναι να τους πας γλυκα (κ καλα για κερασμα) κ μεσα να εχεις ποντικοφαρμακακι!!!Διεσταραμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:54 Ο shikabalas: #236 21-06-12 23:54 Ρε πηγαινετε στο σχολειο ειναι αλλη φαση,εκει θα εχεις και αλλους ποσους αγχωμενους,δεν θα σαι μονος. Θυμαμαι εγω απο το αγχος ειχα παρει μια μισολιτρη μπυρα να πιω πρωινιατικα,με κοιτουσαν οι καθηγητες με μισο ματι μολις εφτασα μεσα με την αμστελ στο χερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Η danai-elpida: #237 22-06-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περσι στο δικο μας σχολειο αναρτηθηκαν γυρω στις 11 το πρωι, ημουνα απο τους πρωτους που τα ειδα κ ηταν κ καλα τα αποτελεσματα!!!!!!Καλη Επιτυχια σε ολους σας!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:10 Η danai-elpida: #222 21-06-12 20:10 Αρχική Δημοσίευση από john1994: οποιος εχει μεσο στο υπουργειο μπορει να μαθει και απο τωρα τα αποτελεσματα. αν ειναι κανεις, ας μου στειλει μηνυμα, με ενδιαφερει, ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Λογικα τωρα ειναι πια πολυ αργα τα συστηματα θαχουν κλειδωσει.Ισως 2-3 μερες νωριτερα καποιοι να ταμαθαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:13 Ο nikosxdxd: #223 21-06-12 20:13 καλε σιγα ειτε τα μαθετε τωρα ειτε σε 5 μερες το ιδιο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο ThrilosG7-94: #224 21-06-12 20:25 Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:30 Ο nikosxdxd: #225 21-06-12 20:30 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο! δεν υπαρχει ομως λογος να αγχωνεσαι δεν αλλαζει κατι....και στο τελος ολα θα πανε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η evi07larissa: #226 21-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο νιώθω.....Έχω μεγάλη ανασφάλεια από πέρυσι και με τους βαθμούς που πήρα σε κάποια μαθήματα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 21:54 Ο teol20 έγραψε: #227 21-06-12 21:54 Τα αποτελεσματα θα ναι 8 με 12 το πρωι της Δευτερας στη δευτεροβαθμια με το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ(αναλογα με το ποτε ελεησουν και τα παραδοσουν).Εκει θα πρεπει να γινει και ενας διαχωρισμος ανα σχολειο και μια καταμετρηση κουτιων και οταν ειναι ετοιμοι,τοτε θα τα δωσουν στα σχολεια.Περσι 8 το πρωι σε ολα τα σχολεια ειχαν δοθει τα κουτια με το υλικο γιατι οι δευτεροβαθμιες ειχαν τα κουτια απο την Κυριακη.Αυτο ισως καθυστερησει τη διαδικασια φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:27 Ο john1994 έγραψε: #228 21-06-12 22:27 Οταν θα μπαινετε να δειτε τη βαθμολογια, πως θα το κανετε? εγω εχω σκεφτει διαφορα. να καλυπτω με το χερι μου την οθονη, και σιγα-σιγα να βλεπω τις βαθμολογιες! επισης θα τα δειτε μονοι σας? φανταζομαι ναι... μετα θα πατε σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:28 Ο nikosxdxd: #229 21-06-12 22:28 εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:30 Ο john1994 έγραψε: #230 21-06-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:35 Ο teol20 έγραψε: #231 21-06-12 22:35 Βασικα εγω θα παρω ενα παγωμενο ποτηρι νερο,θα κατσω στο πισι,θα μπω στο results.minedu.gov.gr,θα πατησω το κωδικο και αρχικα,....,θα περιμενω μεχρι να κανει Loading γιατι μπορει να σερνεται,καιιιιιιι,ΜΠΑΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:58 Ο nikosxdxd: #232 21-06-12 22:58 Αρχική Δημοσίευση από john1994: και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Click για ανάπτυξη... οντως κ εγω το ιδιο σκεφτομαι...αλλα αν τα χω παει καλα θα καθομαι και θα βλεπω τους βαθμους ολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #233 21-06-12 23:22 Εγω θα στειλω καποιον δικο μου να τα δει!Να μου το φερει σιγα-σιγα σε περιπτωση που δεν ειναι οπως τα περιμενω!!Μην παω εκει κ λιποθυμησω μες τη ζεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:43 Ο lordi13 έγραψε: #234 21-06-12 23:43 εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:46 Η Νάγια Τ. έγραψε: #235 21-06-12 23:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα ειναι να τους πας γλυκα (κ καλα για κερασμα) κ μεσα να εχεις ποντικοφαρμακακι!!!Διεσταραμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:54 Ο shikabalas: #236 21-06-12 23:54 Ρε πηγαινετε στο σχολειο ειναι αλλη φαση,εκει θα εχεις και αλλους ποσους αγχωμενους,δεν θα σαι μονος. Θυμαμαι εγω απο το αγχος ειχα παρει μια μισολιτρη μπυρα να πιω πρωινιατικα,με κοιτουσαν οι καθηγητες με μισο ματι μολις εφτασα μεσα με την αμστελ στο χερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Η danai-elpida: #237 22-06-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από john1994: οποιος εχει μεσο στο υπουργειο μπορει να μαθει και απο τωρα τα αποτελεσματα. αν ειναι κανεις, ας μου στειλει μηνυμα, με ενδιαφερει, ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Λογικα τωρα ειναι πια πολυ αργα τα συστηματα θαχουν κλειδωσει.Ισως 2-3 μερες νωριτερα καποιοι να ταμαθαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:13 Ο nikosxdxd: #223 21-06-12 20:13 καλε σιγα ειτε τα μαθετε τωρα ειτε σε 5 μερες το ιδιο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο ThrilosG7-94: #224 21-06-12 20:25 Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:30 Ο nikosxdxd: #225 21-06-12 20:30 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο! δεν υπαρχει ομως λογος να αγχωνεσαι δεν αλλαζει κατι....και στο τελος ολα θα πανε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η evi07larissa: #226 21-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο νιώθω.....Έχω μεγάλη ανασφάλεια από πέρυσι και με τους βαθμούς που πήρα σε κάποια μαθήματα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 21:54 Ο teol20 έγραψε: #227 21-06-12 21:54 Τα αποτελεσματα θα ναι 8 με 12 το πρωι της Δευτερας στη δευτεροβαθμια με το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ(αναλογα με το ποτε ελεησουν και τα παραδοσουν).Εκει θα πρεπει να γινει και ενας διαχωρισμος ανα σχολειο και μια καταμετρηση κουτιων και οταν ειναι ετοιμοι,τοτε θα τα δωσουν στα σχολεια.Περσι 8 το πρωι σε ολα τα σχολεια ειχαν δοθει τα κουτια με το υλικο γιατι οι δευτεροβαθμιες ειχαν τα κουτια απο την Κυριακη.Αυτο ισως καθυστερησει τη διαδικασια φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:27 Ο john1994 έγραψε: #228 21-06-12 22:27 Οταν θα μπαινετε να δειτε τη βαθμολογια, πως θα το κανετε? εγω εχω σκεφτει διαφορα. να καλυπτω με το χερι μου την οθονη, και σιγα-σιγα να βλεπω τις βαθμολογιες! επισης θα τα δειτε μονοι σας? φανταζομαι ναι... μετα θα πατε σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:28 Ο nikosxdxd: #229 21-06-12 22:28 εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:30 Ο john1994 έγραψε: #230 21-06-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:35 Ο teol20 έγραψε: #231 21-06-12 22:35 Βασικα εγω θα παρω ενα παγωμενο ποτηρι νερο,θα κατσω στο πισι,θα μπω στο results.minedu.gov.gr,θα πατησω το κωδικο και αρχικα,....,θα περιμενω μεχρι να κανει Loading γιατι μπορει να σερνεται,καιιιιιιι,ΜΠΑΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:58 Ο nikosxdxd: #232 21-06-12 22:58 Αρχική Δημοσίευση από john1994: και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Click για ανάπτυξη... οντως κ εγω το ιδιο σκεφτομαι...αλλα αν τα χω παει καλα θα καθομαι και θα βλεπω τους βαθμους ολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #233 21-06-12 23:22 Εγω θα στειλω καποιον δικο μου να τα δει!Να μου το φερει σιγα-σιγα σε περιπτωση που δεν ειναι οπως τα περιμενω!!Μην παω εκει κ λιποθυμησω μες τη ζεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:43 Ο lordi13 έγραψε: #234 21-06-12 23:43 εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:46 Η Νάγια Τ. έγραψε: #235 21-06-12 23:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα ειναι να τους πας γλυκα (κ καλα για κερασμα) κ μεσα να εχεις ποντικοφαρμακακι!!!Διεσταραμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:54 Ο shikabalas: #236 21-06-12 23:54 Ρε πηγαινετε στο σχολειο ειναι αλλη φαση,εκει θα εχεις και αλλους ποσους αγχωμενους,δεν θα σαι μονος. Θυμαμαι εγω απο το αγχος ειχα παρει μια μισολιτρη μπυρα να πιω πρωινιατικα,με κοιτουσαν οι καθηγητες με μισο ματι μολις εφτασα μεσα με την αμστελ στο χερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Η danai-elpida: #237 22-06-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλε σιγα ειτε τα μαθετε τωρα ειτε σε 5 μερες το ιδιο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο ThrilosG7-94: #224 21-06-12 20:25 Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:30 Ο nikosxdxd: #225 21-06-12 20:30 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο! δεν υπαρχει ομως λογος να αγχωνεσαι δεν αλλαζει κατι....και στο τελος ολα θα πανε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η evi07larissa: #226 21-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο νιώθω.....Έχω μεγάλη ανασφάλεια από πέρυσι και με τους βαθμούς που πήρα σε κάποια μαθήματα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 21:54 Ο teol20 έγραψε: #227 21-06-12 21:54 Τα αποτελεσματα θα ναι 8 με 12 το πρωι της Δευτερας στη δευτεροβαθμια με το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ(αναλογα με το ποτε ελεησουν και τα παραδοσουν).Εκει θα πρεπει να γινει και ενας διαχωρισμος ανα σχολειο και μια καταμετρηση κουτιων και οταν ειναι ετοιμοι,τοτε θα τα δωσουν στα σχολεια.Περσι 8 το πρωι σε ολα τα σχολεια ειχαν δοθει τα κουτια με το υλικο γιατι οι δευτεροβαθμιες ειχαν τα κουτια απο την Κυριακη.Αυτο ισως καθυστερησει τη διαδικασια φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:27 Ο john1994 έγραψε: #228 21-06-12 22:27 Οταν θα μπαινετε να δειτε τη βαθμολογια, πως θα το κανετε? εγω εχω σκεφτει διαφορα. να καλυπτω με το χερι μου την οθονη, και σιγα-σιγα να βλεπω τις βαθμολογιες! επισης θα τα δειτε μονοι σας? φανταζομαι ναι... μετα θα πατε σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:28 Ο nikosxdxd: #229 21-06-12 22:28 εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:30 Ο john1994 έγραψε: #230 21-06-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:35 Ο teol20 έγραψε: #231 21-06-12 22:35 Βασικα εγω θα παρω ενα παγωμενο ποτηρι νερο,θα κατσω στο πισι,θα μπω στο results.minedu.gov.gr,θα πατησω το κωδικο και αρχικα,....,θα περιμενω μεχρι να κανει Loading γιατι μπορει να σερνεται,καιιιιιιι,ΜΠΑΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:58 Ο nikosxdxd: #232 21-06-12 22:58 Αρχική Δημοσίευση από john1994: και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Click για ανάπτυξη... οντως κ εγω το ιδιο σκεφτομαι...αλλα αν τα χω παει καλα θα καθομαι και θα βλεπω τους βαθμους ολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #233 21-06-12 23:22 Εγω θα στειλω καποιον δικο μου να τα δει!Να μου το φερει σιγα-σιγα σε περιπτωση που δεν ειναι οπως τα περιμενω!!Μην παω εκει κ λιποθυμησω μες τη ζεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:43 Ο lordi13 έγραψε: #234 21-06-12 23:43 εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:46 Η Νάγια Τ. έγραψε: #235 21-06-12 23:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα ειναι να τους πας γλυκα (κ καλα για κερασμα) κ μεσα να εχεις ποντικοφαρμακακι!!!Διεσταραμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:54 Ο shikabalas: #236 21-06-12 23:54 Ρε πηγαινετε στο σχολειο ειναι αλλη φαση,εκει θα εχεις και αλλους ποσους αγχωμενους,δεν θα σαι μονος. Θυμαμαι εγω απο το αγχος ειχα παρει μια μισολιτρη μπυρα να πιω πρωινιατικα,με κοιτουσαν οι καθηγητες με μισο ματι μολις εφτασα μεσα με την αμστελ στο χερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Η danai-elpida: #237 22-06-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:30 Ο nikosxdxd: #225 21-06-12 20:30 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο! δεν υπαρχει ομως λογος να αγχωνεσαι δεν αλλαζει κατι....και στο τελος ολα θα πανε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η evi07larissa: #226 21-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο νιώθω.....Έχω μεγάλη ανασφάλεια από πέρυσι και με τους βαθμούς που πήρα σε κάποια μαθήματα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 21:54 Ο teol20 έγραψε: #227 21-06-12 21:54 Τα αποτελεσματα θα ναι 8 με 12 το πρωι της Δευτερας στη δευτεροβαθμια με το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ(αναλογα με το ποτε ελεησουν και τα παραδοσουν).Εκει θα πρεπει να γινει και ενας διαχωρισμος ανα σχολειο και μια καταμετρηση κουτιων και οταν ειναι ετοιμοι,τοτε θα τα δωσουν στα σχολεια.Περσι 8 το πρωι σε ολα τα σχολεια ειχαν δοθει τα κουτια με το υλικο γιατι οι δευτεροβαθμιες ειχαν τα κουτια απο την Κυριακη.Αυτο ισως καθυστερησει τη διαδικασια φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:27 Ο john1994 έγραψε: #228 21-06-12 22:27 Οταν θα μπαινετε να δειτε τη βαθμολογια, πως θα το κανετε? εγω εχω σκεφτει διαφορα. να καλυπτω με το χερι μου την οθονη, και σιγα-σιγα να βλεπω τις βαθμολογιες! επισης θα τα δειτε μονοι σας? φανταζομαι ναι... μετα θα πατε σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:28 Ο nikosxdxd: #229 21-06-12 22:28 εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:30 Ο john1994 έγραψε: #230 21-06-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:35 Ο teol20 έγραψε: #231 21-06-12 22:35 Βασικα εγω θα παρω ενα παγωμενο ποτηρι νερο,θα κατσω στο πισι,θα μπω στο results.minedu.gov.gr,θα πατησω το κωδικο και αρχικα,....,θα περιμενω μεχρι να κανει Loading γιατι μπορει να σερνεται,καιιιιιιι,ΜΠΑΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:58 Ο nikosxdxd: #232 21-06-12 22:58 Αρχική Δημοσίευση από john1994: και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Click για ανάπτυξη... οντως κ εγω το ιδιο σκεφτομαι...αλλα αν τα χω παει καλα θα καθομαι και θα βλεπω τους βαθμους ολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #233 21-06-12 23:22 Εγω θα στειλω καποιον δικο μου να τα δει!Να μου το φερει σιγα-σιγα σε περιπτωση που δεν ειναι οπως τα περιμενω!!Μην παω εκει κ λιποθυμησω μες τη ζεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:43 Ο lordi13 έγραψε: #234 21-06-12 23:43 εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:46 Η Νάγια Τ. έγραψε: #235 21-06-12 23:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα ειναι να τους πας γλυκα (κ καλα για κερασμα) κ μεσα να εχεις ποντικοφαρμακακι!!!Διεσταραμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:54 Ο shikabalas: #236 21-06-12 23:54 Ρε πηγαινετε στο σχολειο ειναι αλλη φαση,εκει θα εχεις και αλλους ποσους αγχωμενους,δεν θα σαι μονος. Θυμαμαι εγω απο το αγχος ειχα παρει μια μισολιτρη μπυρα να πιω πρωινιατικα,με κοιτουσαν οι καθηγητες με μισο ματι μολις εφτασα μεσα με την αμστελ στο χερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Η danai-elpida: #237 22-06-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο! δεν υπαρχει ομως λογος να αγχωνεσαι δεν αλλαζει κατι....και στο τελος ολα θα πανε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η evi07larissa: #226 21-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο νιώθω.....Έχω μεγάλη ανασφάλεια από πέρυσι και με τους βαθμούς που πήρα σε κάποια μαθήματα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 21:54 Ο teol20 έγραψε: #227 21-06-12 21:54 Τα αποτελεσματα θα ναι 8 με 12 το πρωι της Δευτερας στη δευτεροβαθμια με το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ(αναλογα με το ποτε ελεησουν και τα παραδοσουν).Εκει θα πρεπει να γινει και ενας διαχωρισμος ανα σχολειο και μια καταμετρηση κουτιων και οταν ειναι ετοιμοι,τοτε θα τα δωσουν στα σχολεια.Περσι 8 το πρωι σε ολα τα σχολεια ειχαν δοθει τα κουτια με το υλικο γιατι οι δευτεροβαθμιες ειχαν τα κουτια απο την Κυριακη.Αυτο ισως καθυστερησει τη διαδικασια φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:27 Ο john1994 έγραψε: #228 21-06-12 22:27 Οταν θα μπαινετε να δειτε τη βαθμολογια, πως θα το κανετε? εγω εχω σκεφτει διαφορα. να καλυπτω με το χερι μου την οθονη, και σιγα-σιγα να βλεπω τις βαθμολογιες! επισης θα τα δειτε μονοι σας? φανταζομαι ναι... μετα θα πατε σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:28 Ο nikosxdxd: #229 21-06-12 22:28 εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:30 Ο john1994 έγραψε: #230 21-06-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:35 Ο teol20 έγραψε: #231 21-06-12 22:35 Βασικα εγω θα παρω ενα παγωμενο ποτηρι νερο,θα κατσω στο πισι,θα μπω στο results.minedu.gov.gr,θα πατησω το κωδικο και αρχικα,....,θα περιμενω μεχρι να κανει Loading γιατι μπορει να σερνεται,καιιιιιιι,ΜΠΑΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:58 Ο nikosxdxd: #232 21-06-12 22:58 Αρχική Δημοσίευση από john1994: και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Click για ανάπτυξη... οντως κ εγω το ιδιο σκεφτομαι...αλλα αν τα χω παει καλα θα καθομαι και θα βλεπω τους βαθμους ολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #233 21-06-12 23:22 Εγω θα στειλω καποιον δικο μου να τα δει!Να μου το φερει σιγα-σιγα σε περιπτωση που δεν ειναι οπως τα περιμενω!!Μην παω εκει κ λιποθυμησω μες τη ζεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:43 Ο lordi13 έγραψε: #234 21-06-12 23:43 εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:46 Η Νάγια Τ. έγραψε: #235 21-06-12 23:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα ειναι να τους πας γλυκα (κ καλα για κερασμα) κ μεσα να εχεις ποντικοφαρμακακι!!!Διεσταραμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:54 Ο shikabalas: #236 21-06-12 23:54 Ρε πηγαινετε στο σχολειο ειναι αλλη φαση,εκει θα εχεις και αλλους ποσους αγχωμενους,δεν θα σαι μονος. Θυμαμαι εγω απο το αγχος ειχα παρει μια μισολιτρη μπυρα να πιω πρωινιατικα,με κοιτουσαν οι καθηγητες με μισο ματι μολις εφτασα μεσα με την αμστελ στο χερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Η danai-elpida: #237 22-06-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο νιώθω.....Έχω μεγάλη ανασφάλεια από πέρυσι και με τους βαθμούς που πήρα σε κάποια μαθήματα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 21:54 Ο teol20 έγραψε: #227 21-06-12 21:54 Τα αποτελεσματα θα ναι 8 με 12 το πρωι της Δευτερας στη δευτεροβαθμια με το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ(αναλογα με το ποτε ελεησουν και τα παραδοσουν).Εκει θα πρεπει να γινει και ενας διαχωρισμος ανα σχολειο και μια καταμετρηση κουτιων και οταν ειναι ετοιμοι,τοτε θα τα δωσουν στα σχολεια.Περσι 8 το πρωι σε ολα τα σχολεια ειχαν δοθει τα κουτια με το υλικο γιατι οι δευτεροβαθμιες ειχαν τα κουτια απο την Κυριακη.Αυτο ισως καθυστερησει τη διαδικασια φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:27 Ο john1994 έγραψε: #228 21-06-12 22:27 Οταν θα μπαινετε να δειτε τη βαθμολογια, πως θα το κανετε? εγω εχω σκεφτει διαφορα. να καλυπτω με το χερι μου την οθονη, και σιγα-σιγα να βλεπω τις βαθμολογιες! επισης θα τα δειτε μονοι σας? φανταζομαι ναι... μετα θα πατε σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:28 Ο nikosxdxd: #229 21-06-12 22:28 εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:30 Ο john1994 έγραψε: #230 21-06-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:35 Ο teol20 έγραψε: #231 21-06-12 22:35 Βασικα εγω θα παρω ενα παγωμενο ποτηρι νερο,θα κατσω στο πισι,θα μπω στο results.minedu.gov.gr,θα πατησω το κωδικο και αρχικα,....,θα περιμενω μεχρι να κανει Loading γιατι μπορει να σερνεται,καιιιιιιι,ΜΠΑΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:58 Ο nikosxdxd: #232 21-06-12 22:58 Αρχική Δημοσίευση από john1994: και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Click για ανάπτυξη... οντως κ εγω το ιδιο σκεφτομαι...αλλα αν τα χω παει καλα θα καθομαι και θα βλεπω τους βαθμους ολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #233 21-06-12 23:22 Εγω θα στειλω καποιον δικο μου να τα δει!Να μου το φερει σιγα-σιγα σε περιπτωση που δεν ειναι οπως τα περιμενω!!Μην παω εκει κ λιποθυμησω μες τη ζεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:43 Ο lordi13 έγραψε: #234 21-06-12 23:43 εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:46 Η Νάγια Τ. έγραψε: #235 21-06-12 23:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα ειναι να τους πας γλυκα (κ καλα για κερασμα) κ μεσα να εχεις ποντικοφαρμακακι!!!Διεσταραμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:54 Ο shikabalas: #236 21-06-12 23:54 Ρε πηγαινετε στο σχολειο ειναι αλλη φαση,εκει θα εχεις και αλλους ποσους αγχωμενους,δεν θα σαι μονος. Θυμαμαι εγω απο το αγχος ειχα παρει μια μισολιτρη μπυρα να πιω πρωινιατικα,με κοιτουσαν οι καθηγητες με μισο ματι μολις εφτασα μεσα με την αμστελ στο χερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Η danai-elpida: #237 22-06-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα αποτελεσματα θα ναι 8 με 12 το πρωι της Δευτερας στη δευτεροβαθμια με το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ(αναλογα με το ποτε ελεησουν και τα παραδοσουν).Εκει θα πρεπει να γινει και ενας διαχωρισμος ανα σχολειο και μια καταμετρηση κουτιων και οταν ειναι ετοιμοι,τοτε θα τα δωσουν στα σχολεια.Περσι 8 το πρωι σε ολα τα σχολεια ειχαν δοθει τα κουτια με το υλικο γιατι οι δευτεροβαθμιες ειχαν τα κουτια απο την Κυριακη.Αυτο ισως καθυστερησει τη διαδικασια φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:27 Ο john1994 έγραψε: #228 21-06-12 22:27 Οταν θα μπαινετε να δειτε τη βαθμολογια, πως θα το κανετε? εγω εχω σκεφτει διαφορα. να καλυπτω με το χερι μου την οθονη, και σιγα-σιγα να βλεπω τις βαθμολογιες! επισης θα τα δειτε μονοι σας? φανταζομαι ναι... μετα θα πατε σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:28 Ο nikosxdxd: #229 21-06-12 22:28 εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:30 Ο john1994 έγραψε: #230 21-06-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:35 Ο teol20 έγραψε: #231 21-06-12 22:35 Βασικα εγω θα παρω ενα παγωμενο ποτηρι νερο,θα κατσω στο πισι,θα μπω στο results.minedu.gov.gr,θα πατησω το κωδικο και αρχικα,....,θα περιμενω μεχρι να κανει Loading γιατι μπορει να σερνεται,καιιιιιιι,ΜΠΑΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:58 Ο nikosxdxd: #232 21-06-12 22:58 Αρχική Δημοσίευση από john1994: και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Click για ανάπτυξη... οντως κ εγω το ιδιο σκεφτομαι...αλλα αν τα χω παει καλα θα καθομαι και θα βλεπω τους βαθμους ολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #233 21-06-12 23:22 Εγω θα στειλω καποιον δικο μου να τα δει!Να μου το φερει σιγα-σιγα σε περιπτωση που δεν ειναι οπως τα περιμενω!!Μην παω εκει κ λιποθυμησω μες τη ζεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:43 Ο lordi13 έγραψε: #234 21-06-12 23:43 εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:46 Η Νάγια Τ. έγραψε: #235 21-06-12 23:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα ειναι να τους πας γλυκα (κ καλα για κερασμα) κ μεσα να εχεις ποντικοφαρμακακι!!!Διεσταραμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:54 Ο shikabalas: #236 21-06-12 23:54 Ρε πηγαινετε στο σχολειο ειναι αλλη φαση,εκει θα εχεις και αλλους ποσους αγχωμενους,δεν θα σαι μονος. Θυμαμαι εγω απο το αγχος ειχα παρει μια μισολιτρη μπυρα να πιω πρωινιατικα,με κοιτουσαν οι καθηγητες με μισο ματι μολις εφτασα μεσα με την αμστελ στο χερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Η danai-elpida: #237 22-06-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οταν θα μπαινετε να δειτε τη βαθμολογια, πως θα το κανετε? εγω εχω σκεφτει διαφορα. να καλυπτω με το χερι μου την οθονη, και σιγα-σιγα να βλεπω τις βαθμολογιες! επισης θα τα δειτε μονοι σας? φανταζομαι ναι... μετα θα πατε σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:28 Ο nikosxdxd: #229 21-06-12 22:28 εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:30 Ο john1994 έγραψε: #230 21-06-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:35 Ο teol20 έγραψε: #231 21-06-12 22:35 Βασικα εγω θα παρω ενα παγωμενο ποτηρι νερο,θα κατσω στο πισι,θα μπω στο results.minedu.gov.gr,θα πατησω το κωδικο και αρχικα,....,θα περιμενω μεχρι να κανει Loading γιατι μπορει να σερνεται,καιιιιιιι,ΜΠΑΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:58 Ο nikosxdxd: #232 21-06-12 22:58 Αρχική Δημοσίευση από john1994: και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Click για ανάπτυξη... οντως κ εγω το ιδιο σκεφτομαι...αλλα αν τα χω παει καλα θα καθομαι και θα βλεπω τους βαθμους ολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #233 21-06-12 23:22 Εγω θα στειλω καποιον δικο μου να τα δει!Να μου το φερει σιγα-σιγα σε περιπτωση που δεν ειναι οπως τα περιμενω!!Μην παω εκει κ λιποθυμησω μες τη ζεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:43 Ο lordi13 έγραψε: #234 21-06-12 23:43 εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:46 Η Νάγια Τ. έγραψε: #235 21-06-12 23:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα ειναι να τους πας γλυκα (κ καλα για κερασμα) κ μεσα να εχεις ποντικοφαρμακακι!!!Διεσταραμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:54 Ο shikabalas: #236 21-06-12 23:54 Ρε πηγαινετε στο σχολειο ειναι αλλη φαση,εκει θα εχεις και αλλους ποσους αγχωμενους,δεν θα σαι μονος. Θυμαμαι εγω απο το αγχος ειχα παρει μια μισολιτρη μπυρα να πιω πρωινιατικα,με κοιτουσαν οι καθηγητες με μισο ματι μολις εφτασα μεσα με την αμστελ στο χερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Η danai-elpida: #237 22-06-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:30 Ο john1994 έγραψε: #230 21-06-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:35 Ο teol20 έγραψε: #231 21-06-12 22:35 Βασικα εγω θα παρω ενα παγωμενο ποτηρι νερο,θα κατσω στο πισι,θα μπω στο results.minedu.gov.gr,θα πατησω το κωδικο και αρχικα,....,θα περιμενω μεχρι να κανει Loading γιατι μπορει να σερνεται,καιιιιιιι,ΜΠΑΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:58 Ο nikosxdxd: #232 21-06-12 22:58 Αρχική Δημοσίευση από john1994: και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Click για ανάπτυξη... οντως κ εγω το ιδιο σκεφτομαι...αλλα αν τα χω παει καλα θα καθομαι και θα βλεπω τους βαθμους ολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #233 21-06-12 23:22 Εγω θα στειλω καποιον δικο μου να τα δει!Να μου το φερει σιγα-σιγα σε περιπτωση που δεν ειναι οπως τα περιμενω!!Μην παω εκει κ λιποθυμησω μες τη ζεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:43 Ο lordi13 έγραψε: #234 21-06-12 23:43 εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:46 Η Νάγια Τ. έγραψε: #235 21-06-12 23:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα ειναι να τους πας γλυκα (κ καλα για κερασμα) κ μεσα να εχεις ποντικοφαρμακακι!!!Διεσταραμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:54 Ο shikabalas: #236 21-06-12 23:54 Ρε πηγαινετε στο σχολειο ειναι αλλη φαση,εκει θα εχεις και αλλους ποσους αγχωμενους,δεν θα σαι μονος. Θυμαμαι εγω απο το αγχος ειχα παρει μια μισολιτρη μπυρα να πιω πρωινιατικα,με κοιτουσαν οι καθηγητες με μισο ματι μολις εφτασα μεσα με την αμστελ στο χερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Η danai-elpida: #237 22-06-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:35 Ο teol20 έγραψε: #231 21-06-12 22:35 Βασικα εγω θα παρω ενα παγωμενο ποτηρι νερο,θα κατσω στο πισι,θα μπω στο results.minedu.gov.gr,θα πατησω το κωδικο και αρχικα,....,θα περιμενω μεχρι να κανει Loading γιατι μπορει να σερνεται,καιιιιιιι,ΜΠΑΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:58 Ο nikosxdxd: #232 21-06-12 22:58 Αρχική Δημοσίευση από john1994: και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Click για ανάπτυξη... οντως κ εγω το ιδιο σκεφτομαι...αλλα αν τα χω παει καλα θα καθομαι και θα βλεπω τους βαθμους ολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #233 21-06-12 23:22 Εγω θα στειλω καποιον δικο μου να τα δει!Να μου το φερει σιγα-σιγα σε περιπτωση που δεν ειναι οπως τα περιμενω!!Μην παω εκει κ λιποθυμησω μες τη ζεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:43 Ο lordi13 έγραψε: #234 21-06-12 23:43 εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:46 Η Νάγια Τ. έγραψε: #235 21-06-12 23:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα ειναι να τους πας γλυκα (κ καλα για κερασμα) κ μεσα να εχεις ποντικοφαρμακακι!!!Διεσταραμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:54 Ο shikabalas: #236 21-06-12 23:54 Ρε πηγαινετε στο σχολειο ειναι αλλη φαση,εκει θα εχεις και αλλους ποσους αγχωμενους,δεν θα σαι μονος. Θυμαμαι εγω απο το αγχος ειχα παρει μια μισολιτρη μπυρα να πιω πρωινιατικα,με κοιτουσαν οι καθηγητες με μισο ματι μολις εφτασα μεσα με την αμστελ στο χερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Η danai-elpida: #237 22-06-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικα εγω θα παρω ενα παγωμενο ποτηρι νερο,θα κατσω στο πισι,θα μπω στο results.minedu.gov.gr,θα πατησω το κωδικο και αρχικα,....,θα περιμενω μεχρι να κανει Loading γιατι μπορει να σερνεται,καιιιιιιι,ΜΠΑΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 22:58 Ο nikosxdxd: #232 21-06-12 22:58 Αρχική Δημοσίευση από john1994: και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Click για ανάπτυξη... οντως κ εγω το ιδιο σκεφτομαι...αλλα αν τα χω παει καλα θα καθομαι και θα βλεπω τους βαθμους ολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #233 21-06-12 23:22 Εγω θα στειλω καποιον δικο μου να τα δει!Να μου το φερει σιγα-σιγα σε περιπτωση που δεν ειναι οπως τα περιμενω!!Μην παω εκει κ λιποθυμησω μες τη ζεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:43 Ο lordi13 έγραψε: #234 21-06-12 23:43 εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:46 Η Νάγια Τ. έγραψε: #235 21-06-12 23:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα ειναι να τους πας γλυκα (κ καλα για κερασμα) κ μεσα να εχεις ποντικοφαρμακακι!!!Διεσταραμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:54 Ο shikabalas: #236 21-06-12 23:54 Ρε πηγαινετε στο σχολειο ειναι αλλη φαση,εκει θα εχεις και αλλους ποσους αγχωμενους,δεν θα σαι μονος. Θυμαμαι εγω απο το αγχος ειχα παρει μια μισολιτρη μπυρα να πιω πρωινιατικα,με κοιτουσαν οι καθηγητες με μισο ματι μολις εφτασα μεσα με την αμστελ στο χερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Η danai-elpida: #237 22-06-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από john1994: και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη. Click για ανάπτυξη... οντως κ εγω το ιδιο σκεφτομαι...αλλα αν τα χω παει καλα θα καθομαι και θα βλεπω τους βαθμους ολων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #233 21-06-12 23:22 Εγω θα στειλω καποιον δικο μου να τα δει!Να μου το φερει σιγα-σιγα σε περιπτωση που δεν ειναι οπως τα περιμενω!!Μην παω εκει κ λιποθυμησω μες τη ζεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:43 Ο lordi13 έγραψε: #234 21-06-12 23:43 εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:46 Η Νάγια Τ. έγραψε: #235 21-06-12 23:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα ειναι να τους πας γλυκα (κ καλα για κερασμα) κ μεσα να εχεις ποντικοφαρμακακι!!!Διεσταραμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:54 Ο shikabalas: #236 21-06-12 23:54 Ρε πηγαινετε στο σχολειο ειναι αλλη φαση,εκει θα εχεις και αλλους ποσους αγχωμενους,δεν θα σαι μονος. Θυμαμαι εγω απο το αγχος ειχα παρει μια μισολιτρη μπυρα να πιω πρωινιατικα,με κοιτουσαν οι καθηγητες με μισο ματι μολις εφτασα μεσα με την αμστελ στο χερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Η danai-elpida: #237 22-06-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω θα στειλω καποιον δικο μου να τα δει!Να μου το φερει σιγα-σιγα σε περιπτωση που δεν ειναι οπως τα περιμενω!!Μην παω εκει κ λιποθυμησω μες τη ζεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lordi13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο φίλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:43 Ο lordi13 έγραψε: #234 21-06-12 23:43 εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:46 Η Νάγια Τ. έγραψε: #235 21-06-12 23:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα ειναι να τους πας γλυκα (κ καλα για κερασμα) κ μεσα να εχεις ποντικοφαρμακακι!!!Διεσταραμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:54 Ο shikabalas: #236 21-06-12 23:54 Ρε πηγαινετε στο σχολειο ειναι αλλη φαση,εκει θα εχεις και αλλους ποσους αγχωμενους,δεν θα σαι μονος. Θυμαμαι εγω απο το αγχος ειχα παρει μια μισολιτρη μπυρα να πιω πρωινιατικα,με κοιτουσαν οι καθηγητες με μισο ματι μολις εφτασα μεσα με την αμστελ στο χερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Η danai-elpida: #237 22-06-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:46 Η Νάγια Τ. έγραψε: #235 21-06-12 23:46 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα ειναι να τους πας γλυκα (κ καλα για κερασμα) κ μεσα να εχεις ποντικοφαρμακακι!!!Διεσταραμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:54 Ο shikabalas: #236 21-06-12 23:54 Ρε πηγαινετε στο σχολειο ειναι αλλη φαση,εκει θα εχεις και αλλους ποσους αγχωμενους,δεν θα σαι μονος. Θυμαμαι εγω απο το αγχος ειχα παρει μια μισολιτρη μπυρα να πιω πρωινιατικα,με κοιτουσαν οι καθηγητες με μισο ματι μολις εφτασα μεσα με την αμστελ στο χερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Η danai-elpida: #237 22-06-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lordi13: εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου! χαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα ειναι να τους πας γλυκα (κ καλα για κερασμα) κ μεσα να εχεις ποντικοφαρμακακι!!!Διεσταραμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 23:54 Ο shikabalas: #236 21-06-12 23:54 Ρε πηγαινετε στο σχολειο ειναι αλλη φαση,εκει θα εχεις και αλλους ποσους αγχωμενους,δεν θα σαι μονος. Θυμαμαι εγω απο το αγχος ειχα παρει μια μισολιτρη μπυρα να πιω πρωινιατικα,με κοιτουσαν οι καθηγητες με μισο ματι μολις εφτασα μεσα με την αμστελ στο χερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Η danai-elpida: #237 22-06-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε πηγαινετε στο σχολειο ειναι αλλη φαση,εκει θα εχεις και αλλους ποσους αγχωμενους,δεν θα σαι μονος. Θυμαμαι εγω απο το αγχος ειχα παρει μια μισολιτρη μπυρα να πιω πρωινιατικα,με κοιτουσαν οι καθηγητες με μισο ματι μολις εφτασα μεσα με την αμστελ στο χερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Η danai-elpida: #237 22-06-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ThrilosG7-94: Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:27 Ο Dias έγραψε: #238 22-06-12 00:27 Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EsASt3p eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του (σεβαστή) άποψη. Για μένα όμως, το να περιμένεις τα αποτελέσματα μόνος στο σπίτι μπροστά στην οθόνη, είναι κάτι κρύο. Θεωρώ πολύ πιο ωραίο να είσαι μαζί με τους συμμαθητές σου που μαζί ζήσατε τόσα χρόνια. Ακόμα και η ομαδική αναμονή έχει τη γλύκα της. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:34 Η Θάλεια έγραψε: #239 22-06-12 00:34 Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Συμφωνώ με τον Δία. Μωρέ ξυπνήστε και πάτε στα σχολεία σας για τελευταία φορά. Δεν ξέρετε τι όμορφη αίσθηση που είναι. Μαζί με συμμαθητές και καθηγητές. Μαζί με αυτούς που συμπαθείτε και δεν χωνεύετε. Πολλούς θα τους δειτε και για τελευταία φορά. Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η evi07larissa: #240 22-06-12 00:39 Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά εμένα πέρυσι μου τα είπαν από το τηλέφωνο μερικά αποτελέσματα γιατί τα αρχαία δεν τα είχαν τοιχοκολλήσει....Έτσι πήγα και εγώ στο σχολείο.Ήταν λίγα άτομα στο σχολείο, μερικοί έκλαιγαν, μερικοί είχαν φύγει....Φέτος που ξαναέδωσα δεν έχω τους παλιούς μου φίλους εκεί για να μοιραστούμε την αγωνία. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις αν δεν δεις αυτό που περιμένεις. Μία από τις πιο καλές μου φίλες, έκλαιγε και πήγα να της πω να ηρεμήσει και πως οι περισσότεροι δεν τα είχαν πάει καλά και μου είπε να την παρατήσω ήσυχη, νομίζοντας ότι εγώ είχα βγάλει κανένα 19.000 και βάλε. Έφυγα τότε από το σχολείο και εκτός από την προσωπική μου απογοήτευση, ένιωσα ταπεινωμένη από την αντίδραση της. Ήταν μία αυθόρημητη αντίδραση και δεν της κράτησα κακία. Ίσως το να βλέπεις μόνο σου τα αποτελέσματα να έχει και τα καλά του τελικά. Κρατάς τη χαρά ή την απογοήτευση για τον εαυτόν σου, δίχως να επηρεάζεις τους άλλους. Γιατί εκεί που μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις δίπλα κάποιος μπορεί να κλαίει ή εκεί που εσύ στεναχωριέσαι κάποιος να κάνει τον θεό και να σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες και να σκέφτεσαι ''γιατί ρε γαμώτο εγώ δεν πήγα καλά; έκανα κάποιο λάθος;'' και όλα αυτά που μας έρχονται συνήθως στο μυαλό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.