RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

ρε σεις εμενα μυ λενε ολοι να μου πουνε πως τα πηγα, ακομα και ο ξαδερφος μου μου εστειλε συγχαρητηριο μηνυμα, αλλα εγω ακομα δεν ξερω τι εχω βγαλει!
ειμαι πολυ βλαμμενος που δεν τους αφηνω να μου τα πουνε, και θελω να τα δω μονος μου απο το υπουργειο(εδω γελαμε) ?
---------------- Now playing: Helloween - Occasion Avenue via FoxyTunes
ε λίγο!!! πλάκα κάνω!!! όπως νιώθεις εσύ άνετα... κι εγώ σήμερα άργησα πολύ να μπω μέσα να τα δω!!! καλή επιτυχία!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_mx
Νεοφερμένο μέλος

angelakaridi
Νεοφερμένο μέλος

Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γνωστός μου είχε πάνω απο 5 μονάδες της εικοσαβάθμιας διαφορα στην έκθεσηπαιδια να σας πω τον πονο μου γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου!!Εκθεση εβγαλα 18.3 και βλεπω οτι ο πρωτος μου εβαλε 95 και ο δευτερος 70 δηλαδη δεν ειναι ελεος??τοση διαφορα?και μετα ο τριτος 88..
Wolfie
Δραστήριο μέλος

παιδια να σας πω τον πονο μου γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου!!Εκθεση εβγαλα 18.3 και βλεπω οτι ο πρωτος μου εβαλε 95 και ο δευτερος 70 δηλαδη δεν ειναι ελεος??τοση διαφορα?και μετα ο τριτος 88..
Νομίζω ότι υπολογίζονται οι δυο μεγαλύτεροι βαθμοί.Οποτε το 70 δεν μετράει.
katerina_mx
Νεοφερμένο μέλος

ειναι ακριβες!ακριβως οπως μου τα εβγαλαν στο σχολειο τα βγαζει και εδω!βρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος αν ο υπολογισμός των μορίων του site είναι ακριβής γιατί έχω τρελαθεί!!κάθε site μου βγάζει και διαφορετικό αποτέλεσμα!!!
angelakaridi
Νεοφερμένο μέλος

ειναι ακριβες!ακριβως οπως μου τα εβγαλαν στο σχολειο τα βγαζει και εδω!
ευχαριστώ πολύ!!!γιατί η διαφορά είναι περί τα 300 μόρια δεν είναι μικρή..!!:no1:
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

Θάλεια-Α
Νεοφερμένο μέλος

mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν έχουμε και λέμε
Μαθηματικά 16.9
Φυσική 16.2
ΑΕΠΠ 18.4
ΑΟΔΕ 19.6
Έκθεση 16.4
Βιολογία 19.5
Τα μόρια μου βγαίνουν 18.035
εντάξει πιστεύω πληροφορική θεσσαλονίκης περνάω χαλαρά

Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λατινικα 19,8
Εκθεση 18,6
Λογοτεχνια 20
Βιολογια 20
Ιστορια 17,1 (ελεος.που το βρηκε ο τυπος???)
19333
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

μαθηματικα κατ~ 16,3(τοσο περιμενα)
φυσικη κατ~ 19,3 (περιμενα γυρω στο 19 οποτε ενταξει)
βιολογια γεν~19,1 (19,8 περιμενα...που βρηκε να μου κοψει ακομα δεν εχω καταλαβει,αφου τα ελεγξα με καθηγητη κιολας,ελεος)
βιολογια κατ~ 17,8(περιμενα σιγουρα πανω απο 18,γυρω στο 19,που μου εκοψαν παλι δεν εχω καταλαβει)
χημεια~15 (ενταξει πατατες δικες μου απο την κουραση,αλλα και παλι μαλλον μου εκοψαν ολες τις μοναδες απο τα αριθμητικα λαθοι μου)
τι να πω,,,διαβαζα πρωι βραδυ για να γραψω τι...για να βγαλω 17722???τελικα οι πανελληνιες ειναι για τον π........ σορι κιολας
bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος

Aν επιτρεπεται που περασες??
ΣΣΑΣ ιατρικό. ;]
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος

george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκθεση:18,4
Μαθηματικά Γενικής:20
Μαθηματικά κατεύθυνσης:20
Χημεία:20
Φυσική:20
Βιολογία:19,1
Είμαι υπερ-υπερ-υπερ ευχαριστημένος.....και τώρα ιδου η απορία:ηλεκτρολόγους ή ιατρική???
bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος

18666....καλά είμαστε...
Μυρίζομαι συνομοσία με σκοτεινές δυνάμεις...

mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Albert Wesker
Νεοφερμένο μέλος

Mαθ. Κατ: 20
Μαθ. Γεν: 20
ΑΟΔΕ: 20
Φυσικη: 17,8
ΑΕΠΠ: 20
Συνολο με του σχολειου: 19.328 μορια!
Αντε γεια, το απογευμα παω να παρω το PlayStation 3!!!!
ΟΛΕ!!!!!!!!
Ηλεκτρολογοι Μηχανικοι σας ερχομαι!
---------------- Now playing: Children Of Bodom - Towards Dead End via FoxyTunes
xxvasilakosxx
Νεοφερμένο μέλος

και 13300 στο 2ο κ 4ο πεδιο..
με καθολου διαβασμα... κυριολεκτικα ομως...
το μονο μαθημα π διαβασα ηταν μαθηματικα γενικης που πηρα 18,5 =)
πως με κοβετε ?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.