tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Σοβαρα?Μα ο ιδιος ο υπουργος παιδειας ανεφερε το 22-26 Ιουνιου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Σοβαρα?
Ναι, χτες η προχτες και γαρφτηκε σε δυο εφημεριδες, ημερισια και καθημερινη. Καπου εχω δωσει συνδεσμους, η σ αυτο η σε αλλο θεμα. 22-26 ειναι οι ημερομηνιες
Απο 19 (το νωριτερο) , 22(το πιο πιθανό) μεχρι 24(το αργότερο) ειναι οι πιθανες ημερομηνιες...Αφου ρε παιδια 18, την Πεμπτη οι βαθμοι ειναι στο υπουργειο.Πόσα χρόνια θα τους έχουν εκεί?
Το θεμα δεν ειναι μονο να φτασουν οι βαθμοι στο υπουργειο αλλα να περασουν και απο τη μηχανογραφηση και ξερω γω τι αλλες διαδικασιες. Στη συνεχεια αποστελλονται στις κατα τοπους δευτεροβαθμιες και μετα στα λυκεια. Περσι οι βαθμοι ειχαν φτασει στο υπουργειο σιγουρα 6 μερες πριν την εποισημη ανακοινωση τους, μπορει και περισσοτερο δε θυμαμαι καλα
maraki love
Διάσημο μέλος

Οσοι δεν έχετε πολύ σοβαρό λόγο μην επιχειρήσετε να μπείτε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (www.ypepth.gr) στις 22 Ιουνίου, η οποία -σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΕΤ- είναι η πιθανότερη ημερομηνία ανακοίνωσης των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων. Θα πέσετε σε «φοβερή κίνηση», καθώς για πρώτη φορά -κατά τις ίδιες πληροφορίες- οι βαθμοί θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο, όπου οι υποψήφιοι θα έχουν πρόσβαση με τον προσωπικό τους κωδικό. Οι αρμόδιες υπηρεσίες αισιοδοξούν ότι φέτος θα σπάσουν το ρεκόρ χρόνου ανακοινώνοντας τις βαθμολογίες νωρίτερα από κάθε άλλη φορά (πέρυσι η αντίστοιχη ανακοίνωση είχε γίνει στις 24 Ιουνίου). Τα βαθμολογικά κέντρα δούλεψαν πυρετωδώς απασχολώντας το προσωπικό τους όλα τα Σαββατοκύριακα του τελευταίου 30ημέρου.
Υπολογίζεται ότι η βαθμολόγηση θα ολοκληρωθεί αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Επιπλέον θα χρειαστεί περίπου ένα τριήμερο για να γίνει η αντιπαραβολή των μηχανογραφικών που θα εκδώσει η Μηχανογράφηση του ΥΠΕΠΘ με τα στοιχεία των βαθμολογικών κέντρων, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο λαθών. Θα ακολουθήσει η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων, θα μεσολαβήσει η περίοδος της ατέλειωτης αναμονής, και τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, ίσως και νωρίτερα, το υπ. Παιδείας θα ανακοινώσει τις βάσεις και τα ονόματα των εισακτέων.
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά,ο φυσικός μου πάντως με ενημέρωσε σήμερα οτι ορισμένοι μαθητές του που έχουν γνωστούς στο υπεπθ τους έμαθαν τους βαθμούς τους....
Ισχύει...καλά θα ταν να τους ξεραμε κ εμεις!
Λοιπον, 18-23 θα χουν βγει!!:no1:
Υπομονή μας!!!!!!!!
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Ισχύει...καλά θα ταν να τους ξεραμε κ εμεις!
Λοιπον, 18-23 θα χουν βγει!!:no1:
Υπομονή μας!!!!!!!!
Που το ξερεις?Επισημως λενε απο 22-26.
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

22-24 λενε...Που το ξερεις?Επισημως λενε απο 22-26.
cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

SuperSayian
Νεοφερμένο μέλος

Θα μάθουμε όταν βγούν ποιός ο λόγος με το να καθόμαστε και να μαντεύουμε πότε είναι πιθανό να βγουν!Και εγω εχω ενα ανχος και προσπαθώ να μην βάζω το μυαλό μου να μπει στην διαδικασία τι έκανα σε αυτό το μάθημα τι έκανα στο άλλο κοκ!Προσπαθείστε να ξεφύγετε και θα δούμε τι θα γίνει θα φανεί στο χειροκρότημα!
cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος

lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ενταξει η αληθεια ειναι πως το παιδι παραπανω εχει δικιο...Θα πρεπει κανονικα αυτην την 1 εβδομαδα που μας εμεινε να την περασουμε οσο καλυτερα μπορουμε και οταν βγουν πρωτα ο θεος τα αποτελεσματα βλεπουμε τι θα κανουμε...
Δεν αντιλεγω οτι πρεπει να "χαλαρωσουμε" οσο μπορουμε αυτο το χρονικο διαστημα αλλά δεν θεωρω "βλακεια" να συζητάμε για την ημερομηνία ανακοινωσης των αποτελεσμάτων....Θέλετε τη γνωμη μου? Ενα ατομο που εχει κανει σοβαρη προσπαθεια οπως και να εχει αναμενει τα αποτελεσματα με αγωνια...
-----------------------------------------
SuperSayian αλλωστε απο οτι ειδα 14-15000 εχεις ψηφίσει...άρα λογικό να μην εχεις αγχος...
ατομα που στοχευουν σε υψηλοβαθμες σχολες λογικο ειναι να εχουν περισσοτερη αγωνια απ άλλα ατομα
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Λίγο "ελιτίστικη" αυτή η λογική.Το ότι δε στοχεύεις σε 19.000+ δε σημαίνει ότι δεν έχεις άγχος.Ας σταματήσουμε να τα μετράμε όλα με τα μόρια(των εξετάσεων).Δεν αντιλεγω οτι πρεπει να "χαλαρωσουμε" οσο μπορουμε αυτο το χρονικο διαστημα αλλά δεν θεωρω "βλακεια" να συζητάμε για την ημερομηνία ανακοινωσης των αποτελεσμάτων....Θέλετε τη γνωμη μου? Ενα ατομο που εχει κανει σοβαρη προσπαθεια οπως και να εχει αναμενει τα αποτελεσματα με αγωνια...
SuperSayian αλλωστε απο οτι ειδα 14-15000 εχεις ψηφίσει...άρα λογικό να μην εχεις αγχος...
ατομα που στοχευουν σε υψηλοβαθμες σχολες λογικο ειναι να εχουν περισσοτερη αγωνια απ άλλα ατομα
cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

paraskevas
Εκκολαπτόμενο μέλος

απλα προσωπικά όπως και αλλα ατομα εχουν βαρεθει να κρινομαστε επειδη λεμε ημερομηνιες...τεσπα δν εχει πολυ νοημα
Και εμεις εχουμε βαρεθει να ακουμε τα σεναρια, της πηγες σας, τις εφημεριδες, τους γνωστους σας σε Υπουργεια και γω δε ξερω τι για το ποτε θα βγουνε τα αποτελεσματα.
Και να σου πω και κατι? Αυτο που λες περι μοριων ειναι εντελως ΑΚΥΡΟ.!Δε καταλαβα αυτος που εχει βγαλει 15000 δεν εχει αγχος για το αν θα πιασει τη σχολη που η βαση περυσι να ειχε 14700.?Η αυτος που εχει βγαλει 10000 μορια και δε ξερει αν θα μπει σε καποια σχολη.?Εσυ μπορει να υπολογιζεις 19000 και το αγχος σου να ειναι αν θα εισαι Αθηνα η Επαρχια.Ολοι εχουν αγχος απλα για το καθενα ειναι διαφορετικο..Δε μπορω να ακουω !@#$^$% λοιπον..!
SuperSayian
Νεοφερμένο μέλος

Δεν αντιλεγω οτι πρεπει να "χαλαρωσουμε" οσο μπορουμε αυτο το χρονικο διαστημα αλλά δεν θεωρω "βλακεια" να συζητάμε για την ημερομηνία ανακοινωσης των αποτελεσμάτων....Θέλετε τη γνωμη μου? Ενα ατομο που εχει κανει σοβαρη προσπαθεια οπως και να εχει αναμενει τα αποτελεσματα με αγωνια...
Eσυ αυτό που έγινε στις προηγούμενες σελίδες του νήματος το θεωρείς συζήτηση??εγω οχι!!Επίσης οι μισοί ανακοίνωναν μια ταχα σίγουρη ημερομηνία απο κάποιον γνωστό τους!!!Πιο πολυ για πίνακας ανακοινώσεων μου φάνηκε παρά για συζήτηση!

Αυτό που λες για τους βαθμούς είναι εντελώς άστοχο κατα την γνώμη μου!Εγω είτε 19,000 είτε 9,000 έβγαζα το ίδιο ακριβώς θα μου φαινότανε!Αυτό που νομίζω δεν έχεις καταλάβει είναι πως αυτές οι εξετάσεις είναι ενα πολύ μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ και πάλι ανεξαρτήτου βαθμολογίας!ΔΕν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο άγχος για την σχολή αν το θες πραγματικά θα το καταφέρεις αν πάλι δεν το θες και το καταφέρεις πάλι χαμένος είσαι!Αυτές τις εξετάσεις τις δίνεις αποκλειστηκά για την πάρτη σου οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε το!
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.