Αποτελέσματα ΕCCE/ECPE May 2009

Περάσατε στις εξετάσεις;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι LOL...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τεο μπορείς να σκανάρεις λίγο το γράφημά σου γτ θέλω να συγκρίνω άτι στους βαθμούς μου.... μπορείς???
:thanks:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστως φιλε μου αλλα τωρα ειμαι στο χωριο μου!
Και γω μεσω fax μου το στειλαν.
Αλλα θα το ανεβασω Σαββατο-Kυριακη που θα γυρίσω...

οκ απλά θέλω να δω κάτι στα low pass γτ έχω την εντύπωση ότι σε 2 ενότητες για λίγο δεν πήρα το pass ;)
:thanks:

Ααα και μενα ετσι ειναι.
Για 0,1 cm περιπου δεν φτανουν το Ρ το GVR και το Listening!

ρε παιδια πως λειτουργουν τα γραφηματα??? υπαρχει καποιος τροπος να δω για ποσο δεν πηρα hp στο listening. γιατι δεν ξερω τους βαθμους μου. μονο οτι εχω 3 P και ενα HP ξερω

ρε παιδια πως λειτουργουν τα γραφηματα??? υπαρχει καποιος τροπος να δω για ποσο δεν πηρα hp στο listening. γιατι δεν ξερω τους βαθμους μου. μονο οτι εχω 3 P και ενα HP ξερω

Γενικα ειναι λιγο δυσκολο να βγαλεις ακρη.
Αλλα με λιγα λογια το καθε γραφημα αντιπροσωπευει στο πως τα πηγες σε σχεση με το pass rate του 65%!;)

Μου ήρθε κι εμένα το γράμμα από την ΕΑΕ! Δεν έμαθα κάτι καινούριο, αλλά το ότι τα είδα τυπωμένα σε χαρτί, με έκανε να σιγουρευτώ ότι το έχω πάρει 100% :P!

Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};488474:
Μου ήρθε κι εμένα το γράμμα από την ΕΑΕ! Δεν έμαθα κάτι καινούριο, αλλά το ότι τα είδα τυπωμένα σε χαρτί, με έκανε να σιγουρευτώ ότι το έχω πάρει 100% :P!

Eεεε τι αλλο να περιμενεις και συ;:P
Tα μαθες και απο την official way και ησυχασες...:P

teo ειναι σιγουρο πως θα μας στειλει η hau και σε μας σπιτια μας το statement of results?

teo ειναι σιγουρο πως θα μας στειλει η hau και σε μας σπιτια μας το statement of results?

Ναι απολύτως σίγουρος!;)

Τεο εμενα δεν μου το εστειλαν ακομα!!!!!!!!μηπως γιατι κοπηκα δεν στειλουν?????????

Οχι ρε παιδια σε ολους θα στειλουν.
Περιμεντε ισως ερθουν απο Δευτέρα!:no1:

Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω!ούτε ξέρω τις διαδικασίες..παρακολουθώ το thread εδω και ένα μήνα αλλά δε γινόμουν μέλος γιατί με αγχώνατε παραπάνω!τώρα που πέρασα ομως είπα να κάνω την εγγραφή!σήμερα μου ήρθε και μένα το χαρτί με τα αποτελέσματα..

Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω!ούτε ξέρω τις διαδικασίες..παρακολουθώ το thread εδω και ένα μήνα αλλά δε γινόμουν μέλος γιατί με αγχώνατε παραπάνω!τώρα που πέρασα ομως είπα να κάνω την εγγραφή!σήμερα μου ήρθε και μένα το χαρτί με τα αποτελέσματα..
Καλώς ήρθες :) Τουλάχιστον ήταν θετικά τα αποτελέσματα? Εγώ πρέπει να περιμένω μέχρι τέλη Αυγούστου για να ανέβω Αθήνα και να δω το οριστικό ναι:(

CONGRATULATIONS!!!
Τι βαθμους ειχες στα επιμερους παρτς?

ευχαριστώ πολύ ρε παίδες συγχαρητήρια και σε σας και εις ανώτερα!sorry που αργώ λίγο αλλά δεν είμαι μαθημένη!λοιπόν εγώ είχα:προφορικα:pass,ακουστικο:pass,εκθεση:low pass και gcvr:high pass.αμα έχετε υπ'οψιν σας και κανενα αλλο thread σε σχέση με ξενες γλώσσες να μου το προτείνετε!πήρα φόρα λέμε!!!

Congratulations agian!:no1:
Και εις ανωτερα!

ευχαριστώ πολύ ρε παίδες συγχαρητήρια και σε σας και εις ανώτερα!sorry που αργώ λίγο αλλά δεν είμαι μαθημένη!λοιπόν εγώ είχα:προφορικα:pass,ακουστικο:pass,εκθεση:low pass και gcvr:high pass.αμα έχετε υπ'οψιν σας και κανενα αλλο thread σε σχέση με ξενες γλώσσες να μου το προτείνετε!πήρα φόρα λέμε!!!

Σου προτείνω τα ισπανικά. Είναι τέλεια γλώσσα!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back