Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Mr strange: #1.081 29-07-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-f: ΠΑΙΔΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ECPE? ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ?:thanks: Click για ανάπτυξη... κατ'αρχας μην γραφεις με κεφαλαια!!!! κατα δευτερον ναι βγηκανε!!! και κατα τριτον... δεν ξερουμε πως μπορουμε να τα δουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Η nantia l.: #1.082 29-07-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τι να πει και αυτήν! Υπαλληλος στο κατω-κατω είναι... Click για ανάπτυξη... ναι ομως καπου πρεπει να τα πουμε και εμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Ο GetOuttaMyWay: #1.083 29-07-09 14:56 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. endj3 Νεοφερμένο μέλος Ο endj3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο endj3 έγραψε: #1.084 29-07-09 14:57 τελικα βγηκαν του ECPE????γιατι ειδα ενα μελος που εβαλε τα αποτελεσματα του...εγω τωρα προσπθω αλλα μου βγαζει ή error ή ασπρη σελιδα...και μολις τωρα μου εβγαλε Your results have not been published yet.!! αρα τι εγινε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η nantia l.: #1.085 29-07-09 14:57 τουλαχιστον δεν μπορει ν μΑς πει αφου παρακολουθει αν τα πρωινα ποτελεσματα ηταν αληθινα για το προφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο Mr strange: #1.086 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο teol20 έγραψε: #1.087 29-07-09 14:57 Αρα μαλακιζονται... Αυτο έγινε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η nantia l.: #1.088 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από endj3: τελικα βγηκαν του ECPE????γιατι ειδα ενα μελος που εβαλε τα αποτελεσματα του...εγω τωρα προσπθω αλλα μου βγαζει ή error ή ασπρη σελιδα...και μολις τωρα μου εβγαλε Your results have not been published yet.!! αρα τι εγινε ρε παιδια? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω....δεν ξερουμε...αναμενουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dawn7 Νεοφερμένο μέλος Η Dawn7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Dawn7 έγραψε: #1.089 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Examination: E.C.P.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: HP WRI: P Τι σημαίνει το P/F? Και το Final? Click για ανάπτυξη... To ΗΡ τί σημαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tnsdms Νεοφερμένο μέλος Ο tnsdms αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο tnsdms έγραψε: #1.090 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από severus: ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΑΙ ΛΑΘΟΣ... ΗΜΑΡΤΟΝ. ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕΙΝΑΤΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. Click για ανάπτυξη... παντως και μενα σωστα ηταν αυτα που ειχα δει....με πηραν και τηλεφωνο απο την hau και μου το επιβεβαιωσαν επειδη τους ειχα παρει και τους ειχα κραξει...επισης πριν κανα 20 λεπτο ξαναμπηκα και τα ξαναειδα...ολα καλα λοιπον..αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν σε αφηνουν να χαρεις.... καλη επιτυχια και στους υπολοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Eve =) Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η 'Eve =) έγραψε: #1.091 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... xaxaxax αγαπαμε τεο!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Stavroula: #1.092 29-07-09 14:58 Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η nantia l.: #1.093 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μας χεζουν λεω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. severus Νεοφερμένο μέλος Ο severus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο severus έγραψε: #1.094 29-07-09 14:58 ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ HAU ... ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ,ΔΙΧΩς ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ .... ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Η nantia l.: #1.095 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω σταυρουλα μου δινεις ελπιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο GetOuttaMyWay: #1.096 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... εχουνε ηδη βγει απλα τα διωχνει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλα ατομα μαζι. Παρακαλω διαδωστε το μηνυμα για να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι τις 3μιση αλλιως το απογευμα και αν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο ssalex έγραψε: #1.097 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-f: ΠΑΙΔΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ECPE? ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ?:thanks: Click για ανάπτυξη... κατ'αρχας μην γραφεις με κεφαλαια!!!! κατα δευτερον ναι βγηκανε!!! και κατα τριτον... δεν ξερουμε πως μπορουμε να τα δουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Η nantia l.: #1.082 29-07-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τι να πει και αυτήν! Υπαλληλος στο κατω-κατω είναι... Click για ανάπτυξη... ναι ομως καπου πρεπει να τα πουμε και εμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Ο GetOuttaMyWay: #1.083 29-07-09 14:56 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. endj3 Νεοφερμένο μέλος Ο endj3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο endj3 έγραψε: #1.084 29-07-09 14:57 τελικα βγηκαν του ECPE????γιατι ειδα ενα μελος που εβαλε τα αποτελεσματα του...εγω τωρα προσπθω αλλα μου βγαζει ή error ή ασπρη σελιδα...και μολις τωρα μου εβγαλε Your results have not been published yet.!! αρα τι εγινε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η nantia l.: #1.085 29-07-09 14:57 τουλαχιστον δεν μπορει ν μΑς πει αφου παρακολουθει αν τα πρωινα ποτελεσματα ηταν αληθινα για το προφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο Mr strange: #1.086 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο teol20 έγραψε: #1.087 29-07-09 14:57 Αρα μαλακιζονται... Αυτο έγινε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η nantia l.: #1.088 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από endj3: τελικα βγηκαν του ECPE????γιατι ειδα ενα μελος που εβαλε τα αποτελεσματα του...εγω τωρα προσπθω αλλα μου βγαζει ή error ή ασπρη σελιδα...και μολις τωρα μου εβγαλε Your results have not been published yet.!! αρα τι εγινε ρε παιδια? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω....δεν ξερουμε...αναμενουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dawn7 Νεοφερμένο μέλος Η Dawn7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Dawn7 έγραψε: #1.089 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Examination: E.C.P.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: HP WRI: P Τι σημαίνει το P/F? Και το Final? Click για ανάπτυξη... To ΗΡ τί σημαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tnsdms Νεοφερμένο μέλος Ο tnsdms αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο tnsdms έγραψε: #1.090 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από severus: ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΑΙ ΛΑΘΟΣ... ΗΜΑΡΤΟΝ. ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕΙΝΑΤΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. Click για ανάπτυξη... παντως και μενα σωστα ηταν αυτα που ειχα δει....με πηραν και τηλεφωνο απο την hau και μου το επιβεβαιωσαν επειδη τους ειχα παρει και τους ειχα κραξει...επισης πριν κανα 20 λεπτο ξαναμπηκα και τα ξαναειδα...ολα καλα λοιπον..αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν σε αφηνουν να χαρεις.... καλη επιτυχια και στους υπολοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Eve =) Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η 'Eve =) έγραψε: #1.091 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... xaxaxax αγαπαμε τεο!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Stavroula: #1.092 29-07-09 14:58 Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η nantia l.: #1.093 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μας χεζουν λεω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. severus Νεοφερμένο μέλος Ο severus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο severus έγραψε: #1.094 29-07-09 14:58 ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ HAU ... ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ,ΔΙΧΩς ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ .... ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Η nantia l.: #1.095 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω σταυρουλα μου δινεις ελπιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο GetOuttaMyWay: #1.096 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... εχουνε ηδη βγει απλα τα διωχνει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλα ατομα μαζι. Παρακαλω διαδωστε το μηνυμα για να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι τις 3μιση αλλιως το απογευμα και αν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο ssalex έγραψε: #1.097 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τι να πει και αυτήν! Υπαλληλος στο κατω-κατω είναι... Click για ανάπτυξη... ναι ομως καπου πρεπει να τα πουμε και εμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Ο GetOuttaMyWay: #1.083 29-07-09 14:56 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. endj3 Νεοφερμένο μέλος Ο endj3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο endj3 έγραψε: #1.084 29-07-09 14:57 τελικα βγηκαν του ECPE????γιατι ειδα ενα μελος που εβαλε τα αποτελεσματα του...εγω τωρα προσπθω αλλα μου βγαζει ή error ή ασπρη σελιδα...και μολις τωρα μου εβγαλε Your results have not been published yet.!! αρα τι εγινε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η nantia l.: #1.085 29-07-09 14:57 τουλαχιστον δεν μπορει ν μΑς πει αφου παρακολουθει αν τα πρωινα ποτελεσματα ηταν αληθινα για το προφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο Mr strange: #1.086 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο teol20 έγραψε: #1.087 29-07-09 14:57 Αρα μαλακιζονται... Αυτο έγινε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η nantia l.: #1.088 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από endj3: τελικα βγηκαν του ECPE????γιατι ειδα ενα μελος που εβαλε τα αποτελεσματα του...εγω τωρα προσπθω αλλα μου βγαζει ή error ή ασπρη σελιδα...και μολις τωρα μου εβγαλε Your results have not been published yet.!! αρα τι εγινε ρε παιδια? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω....δεν ξερουμε...αναμενουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dawn7 Νεοφερμένο μέλος Η Dawn7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Dawn7 έγραψε: #1.089 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Examination: E.C.P.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: HP WRI: P Τι σημαίνει το P/F? Και το Final? Click για ανάπτυξη... To ΗΡ τί σημαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tnsdms Νεοφερμένο μέλος Ο tnsdms αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο tnsdms έγραψε: #1.090 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από severus: ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΑΙ ΛΑΘΟΣ... ΗΜΑΡΤΟΝ. ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕΙΝΑΤΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. Click για ανάπτυξη... παντως και μενα σωστα ηταν αυτα που ειχα δει....με πηραν και τηλεφωνο απο την hau και μου το επιβεβαιωσαν επειδη τους ειχα παρει και τους ειχα κραξει...επισης πριν κανα 20 λεπτο ξαναμπηκα και τα ξαναειδα...ολα καλα λοιπον..αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν σε αφηνουν να χαρεις.... καλη επιτυχια και στους υπολοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Eve =) Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η 'Eve =) έγραψε: #1.091 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... xaxaxax αγαπαμε τεο!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Stavroula: #1.092 29-07-09 14:58 Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η nantia l.: #1.093 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μας χεζουν λεω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. severus Νεοφερμένο μέλος Ο severus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο severus έγραψε: #1.094 29-07-09 14:58 ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ HAU ... ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ,ΔΙΧΩς ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ .... ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Η nantia l.: #1.095 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω σταυρουλα μου δινεις ελπιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο GetOuttaMyWay: #1.096 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... εχουνε ηδη βγει απλα τα διωχνει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλα ατομα μαζι. Παρακαλω διαδωστε το μηνυμα για να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι τις 3μιση αλλιως το απογευμα και αν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο ssalex έγραψε: #1.097 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
endj3 Νεοφερμένο μέλος Ο endj3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο endj3 έγραψε: #1.084 29-07-09 14:57 τελικα βγηκαν του ECPE????γιατι ειδα ενα μελος που εβαλε τα αποτελεσματα του...εγω τωρα προσπθω αλλα μου βγαζει ή error ή ασπρη σελιδα...και μολις τωρα μου εβγαλε Your results have not been published yet.!! αρα τι εγινε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η nantia l.: #1.085 29-07-09 14:57 τουλαχιστον δεν μπορει ν μΑς πει αφου παρακολουθει αν τα πρωινα ποτελεσματα ηταν αληθινα για το προφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο Mr strange: #1.086 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο teol20 έγραψε: #1.087 29-07-09 14:57 Αρα μαλακιζονται... Αυτο έγινε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η nantia l.: #1.088 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από endj3: τελικα βγηκαν του ECPE????γιατι ειδα ενα μελος που εβαλε τα αποτελεσματα του...εγω τωρα προσπθω αλλα μου βγαζει ή error ή ασπρη σελιδα...και μολις τωρα μου εβγαλε Your results have not been published yet.!! αρα τι εγινε ρε παιδια? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω....δεν ξερουμε...αναμενουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dawn7 Νεοφερμένο μέλος Η Dawn7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Dawn7 έγραψε: #1.089 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Examination: E.C.P.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: HP WRI: P Τι σημαίνει το P/F? Και το Final? Click για ανάπτυξη... To ΗΡ τί σημαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tnsdms Νεοφερμένο μέλος Ο tnsdms αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο tnsdms έγραψε: #1.090 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από severus: ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΑΙ ΛΑΘΟΣ... ΗΜΑΡΤΟΝ. ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕΙΝΑΤΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. Click για ανάπτυξη... παντως και μενα σωστα ηταν αυτα που ειχα δει....με πηραν και τηλεφωνο απο την hau και μου το επιβεβαιωσαν επειδη τους ειχα παρει και τους ειχα κραξει...επισης πριν κανα 20 λεπτο ξαναμπηκα και τα ξαναειδα...ολα καλα λοιπον..αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν σε αφηνουν να χαρεις.... καλη επιτυχια και στους υπολοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Eve =) Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η 'Eve =) έγραψε: #1.091 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... xaxaxax αγαπαμε τεο!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Stavroula: #1.092 29-07-09 14:58 Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η nantia l.: #1.093 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μας χεζουν λεω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. severus Νεοφερμένο μέλος Ο severus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο severus έγραψε: #1.094 29-07-09 14:58 ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ HAU ... ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ,ΔΙΧΩς ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ .... ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Η nantia l.: #1.095 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω σταυρουλα μου δινεις ελπιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο GetOuttaMyWay: #1.096 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... εχουνε ηδη βγει απλα τα διωχνει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλα ατομα μαζι. Παρακαλω διαδωστε το μηνυμα για να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι τις 3μιση αλλιως το απογευμα και αν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο ssalex έγραψε: #1.097 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελικα βγηκαν του ECPE????γιατι ειδα ενα μελος που εβαλε τα αποτελεσματα του...εγω τωρα προσπθω αλλα μου βγαζει ή error ή ασπρη σελιδα...και μολις τωρα μου εβγαλε Your results have not been published yet.!! αρα τι εγινε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η nantia l.: #1.085 29-07-09 14:57 τουλαχιστον δεν μπορει ν μΑς πει αφου παρακολουθει αν τα πρωινα ποτελεσματα ηταν αληθινα για το προφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο Mr strange: #1.086 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο teol20 έγραψε: #1.087 29-07-09 14:57 Αρα μαλακιζονται... Αυτο έγινε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η nantia l.: #1.088 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από endj3: τελικα βγηκαν του ECPE????γιατι ειδα ενα μελος που εβαλε τα αποτελεσματα του...εγω τωρα προσπθω αλλα μου βγαζει ή error ή ασπρη σελιδα...και μολις τωρα μου εβγαλε Your results have not been published yet.!! αρα τι εγινε ρε παιδια? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω....δεν ξερουμε...αναμενουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dawn7 Νεοφερμένο μέλος Η Dawn7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Dawn7 έγραψε: #1.089 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Examination: E.C.P.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: HP WRI: P Τι σημαίνει το P/F? Και το Final? Click για ανάπτυξη... To ΗΡ τί σημαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tnsdms Νεοφερμένο μέλος Ο tnsdms αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο tnsdms έγραψε: #1.090 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από severus: ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΑΙ ΛΑΘΟΣ... ΗΜΑΡΤΟΝ. ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕΙΝΑΤΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. Click για ανάπτυξη... παντως και μενα σωστα ηταν αυτα που ειχα δει....με πηραν και τηλεφωνο απο την hau και μου το επιβεβαιωσαν επειδη τους ειχα παρει και τους ειχα κραξει...επισης πριν κανα 20 λεπτο ξαναμπηκα και τα ξαναειδα...ολα καλα λοιπον..αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν σε αφηνουν να χαρεις.... καλη επιτυχια και στους υπολοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Eve =) Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η 'Eve =) έγραψε: #1.091 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... xaxaxax αγαπαμε τεο!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Stavroula: #1.092 29-07-09 14:58 Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η nantia l.: #1.093 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μας χεζουν λεω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. severus Νεοφερμένο μέλος Ο severus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο severus έγραψε: #1.094 29-07-09 14:58 ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ HAU ... ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ,ΔΙΧΩς ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ .... ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Η nantia l.: #1.095 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω σταυρουλα μου δινεις ελπιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο GetOuttaMyWay: #1.096 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... εχουνε ηδη βγει απλα τα διωχνει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλα ατομα μαζι. Παρακαλω διαδωστε το μηνυμα για να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι τις 3μιση αλλιως το απογευμα και αν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο ssalex έγραψε: #1.097 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τουλαχιστον δεν μπορει ν μΑς πει αφου παρακολουθει αν τα πρωινα ποτελεσματα ηταν αληθινα για το προφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο Mr strange: #1.086 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο teol20 έγραψε: #1.087 29-07-09 14:57 Αρα μαλακιζονται... Αυτο έγινε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η nantia l.: #1.088 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από endj3: τελικα βγηκαν του ECPE????γιατι ειδα ενα μελος που εβαλε τα αποτελεσματα του...εγω τωρα προσπθω αλλα μου βγαζει ή error ή ασπρη σελιδα...και μολις τωρα μου εβγαλε Your results have not been published yet.!! αρα τι εγινε ρε παιδια? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω....δεν ξερουμε...αναμενουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dawn7 Νεοφερμένο μέλος Η Dawn7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Dawn7 έγραψε: #1.089 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Examination: E.C.P.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: HP WRI: P Τι σημαίνει το P/F? Και το Final? Click για ανάπτυξη... To ΗΡ τί σημαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tnsdms Νεοφερμένο μέλος Ο tnsdms αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο tnsdms έγραψε: #1.090 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από severus: ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΑΙ ΛΑΘΟΣ... ΗΜΑΡΤΟΝ. ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕΙΝΑΤΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. Click για ανάπτυξη... παντως και μενα σωστα ηταν αυτα που ειχα δει....με πηραν και τηλεφωνο απο την hau και μου το επιβεβαιωσαν επειδη τους ειχα παρει και τους ειχα κραξει...επισης πριν κανα 20 λεπτο ξαναμπηκα και τα ξαναειδα...ολα καλα λοιπον..αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν σε αφηνουν να χαρεις.... καλη επιτυχια και στους υπολοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Eve =) Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η 'Eve =) έγραψε: #1.091 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... xaxaxax αγαπαμε τεο!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Stavroula: #1.092 29-07-09 14:58 Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η nantia l.: #1.093 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μας χεζουν λεω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. severus Νεοφερμένο μέλος Ο severus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο severus έγραψε: #1.094 29-07-09 14:58 ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ HAU ... ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ,ΔΙΧΩς ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ .... ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Η nantia l.: #1.095 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω σταυρουλα μου δινεις ελπιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο GetOuttaMyWay: #1.096 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... εχουνε ηδη βγει απλα τα διωχνει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλα ατομα μαζι. Παρακαλω διαδωστε το μηνυμα για να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι τις 3μιση αλλιως το απογευμα και αν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο ssalex έγραψε: #1.097 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο teol20 έγραψε: #1.087 29-07-09 14:57 Αρα μαλακιζονται... Αυτο έγινε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η nantia l.: #1.088 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από endj3: τελικα βγηκαν του ECPE????γιατι ειδα ενα μελος που εβαλε τα αποτελεσματα του...εγω τωρα προσπθω αλλα μου βγαζει ή error ή ασπρη σελιδα...και μολις τωρα μου εβγαλε Your results have not been published yet.!! αρα τι εγινε ρε παιδια? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω....δεν ξερουμε...αναμενουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dawn7 Νεοφερμένο μέλος Η Dawn7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Dawn7 έγραψε: #1.089 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Examination: E.C.P.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: HP WRI: P Τι σημαίνει το P/F? Και το Final? Click για ανάπτυξη... To ΗΡ τί σημαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tnsdms Νεοφερμένο μέλος Ο tnsdms αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο tnsdms έγραψε: #1.090 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από severus: ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΑΙ ΛΑΘΟΣ... ΗΜΑΡΤΟΝ. ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕΙΝΑΤΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. Click για ανάπτυξη... παντως και μενα σωστα ηταν αυτα που ειχα δει....με πηραν και τηλεφωνο απο την hau και μου το επιβεβαιωσαν επειδη τους ειχα παρει και τους ειχα κραξει...επισης πριν κανα 20 λεπτο ξαναμπηκα και τα ξαναειδα...ολα καλα λοιπον..αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν σε αφηνουν να χαρεις.... καλη επιτυχια και στους υπολοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Eve =) Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η 'Eve =) έγραψε: #1.091 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... xaxaxax αγαπαμε τεο!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Stavroula: #1.092 29-07-09 14:58 Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η nantia l.: #1.093 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μας χεζουν λεω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. severus Νεοφερμένο μέλος Ο severus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο severus έγραψε: #1.094 29-07-09 14:58 ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ HAU ... ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ,ΔΙΧΩς ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ .... ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Η nantia l.: #1.095 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω σταυρουλα μου δινεις ελπιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο GetOuttaMyWay: #1.096 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... εχουνε ηδη βγει απλα τα διωχνει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλα ατομα μαζι. Παρακαλω διαδωστε το μηνυμα για να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι τις 3μιση αλλιως το απογευμα και αν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο ssalex έγραψε: #1.097 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρα μαλακιζονται... Αυτο έγινε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η nantia l.: #1.088 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από endj3: τελικα βγηκαν του ECPE????γιατι ειδα ενα μελος που εβαλε τα αποτελεσματα του...εγω τωρα προσπθω αλλα μου βγαζει ή error ή ασπρη σελιδα...και μολις τωρα μου εβγαλε Your results have not been published yet.!! αρα τι εγινε ρε παιδια? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω....δεν ξερουμε...αναμενουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dawn7 Νεοφερμένο μέλος Η Dawn7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Dawn7 έγραψε: #1.089 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Examination: E.C.P.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: HP WRI: P Τι σημαίνει το P/F? Και το Final? Click για ανάπτυξη... To ΗΡ τί σημαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tnsdms Νεοφερμένο μέλος Ο tnsdms αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο tnsdms έγραψε: #1.090 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από severus: ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΑΙ ΛΑΘΟΣ... ΗΜΑΡΤΟΝ. ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕΙΝΑΤΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. Click για ανάπτυξη... παντως και μενα σωστα ηταν αυτα που ειχα δει....με πηραν και τηλεφωνο απο την hau και μου το επιβεβαιωσαν επειδη τους ειχα παρει και τους ειχα κραξει...επισης πριν κανα 20 λεπτο ξαναμπηκα και τα ξαναειδα...ολα καλα λοιπον..αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν σε αφηνουν να χαρεις.... καλη επιτυχια και στους υπολοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Eve =) Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η 'Eve =) έγραψε: #1.091 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... xaxaxax αγαπαμε τεο!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Stavroula: #1.092 29-07-09 14:58 Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η nantia l.: #1.093 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μας χεζουν λεω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. severus Νεοφερμένο μέλος Ο severus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο severus έγραψε: #1.094 29-07-09 14:58 ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ HAU ... ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ,ΔΙΧΩς ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ .... ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Η nantia l.: #1.095 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω σταυρουλα μου δινεις ελπιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο GetOuttaMyWay: #1.096 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... εχουνε ηδη βγει απλα τα διωχνει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλα ατομα μαζι. Παρακαλω διαδωστε το μηνυμα για να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι τις 3μιση αλλιως το απογευμα και αν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο ssalex έγραψε: #1.097 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από endj3: τελικα βγηκαν του ECPE????γιατι ειδα ενα μελος που εβαλε τα αποτελεσματα του...εγω τωρα προσπθω αλλα μου βγαζει ή error ή ασπρη σελιδα...και μολις τωρα μου εβγαλε Your results have not been published yet.!! αρα τι εγινε ρε παιδια? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω....δεν ξερουμε...αναμενουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dawn7 Νεοφερμένο μέλος Η Dawn7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Dawn7 έγραψε: #1.089 29-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Examination: E.C.P.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: HP WRI: P Τι σημαίνει το P/F? Και το Final? Click για ανάπτυξη... To ΗΡ τί σημαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tnsdms Νεοφερμένο μέλος Ο tnsdms αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο tnsdms έγραψε: #1.090 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από severus: ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΑΙ ΛΑΘΟΣ... ΗΜΑΡΤΟΝ. ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕΙΝΑΤΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. Click για ανάπτυξη... παντως και μενα σωστα ηταν αυτα που ειχα δει....με πηραν και τηλεφωνο απο την hau και μου το επιβεβαιωσαν επειδη τους ειχα παρει και τους ειχα κραξει...επισης πριν κανα 20 λεπτο ξαναμπηκα και τα ξαναειδα...ολα καλα λοιπον..αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν σε αφηνουν να χαρεις.... καλη επιτυχια και στους υπολοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Eve =) Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η 'Eve =) έγραψε: #1.091 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... xaxaxax αγαπαμε τεο!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Stavroula: #1.092 29-07-09 14:58 Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η nantia l.: #1.093 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μας χεζουν λεω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. severus Νεοφερμένο μέλος Ο severus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο severus έγραψε: #1.094 29-07-09 14:58 ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ HAU ... ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ,ΔΙΧΩς ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ .... ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Η nantia l.: #1.095 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω σταυρουλα μου δινεις ελπιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο GetOuttaMyWay: #1.096 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... εχουνε ηδη βγει απλα τα διωχνει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλα ατομα μαζι. Παρακαλω διαδωστε το μηνυμα για να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι τις 3μιση αλλιως το απογευμα και αν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο ssalex έγραψε: #1.097 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Examination: E.C.P.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: HP WRI: P Τι σημαίνει το P/F? Και το Final? Click για ανάπτυξη... To ΗΡ τί σημαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tnsdms Νεοφερμένο μέλος Ο tnsdms αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο tnsdms έγραψε: #1.090 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από severus: ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΑΙ ΛΑΘΟΣ... ΗΜΑΡΤΟΝ. ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕΙΝΑΤΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. Click για ανάπτυξη... παντως και μενα σωστα ηταν αυτα που ειχα δει....με πηραν και τηλεφωνο απο την hau και μου το επιβεβαιωσαν επειδη τους ειχα παρει και τους ειχα κραξει...επισης πριν κανα 20 λεπτο ξαναμπηκα και τα ξαναειδα...ολα καλα λοιπον..αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν σε αφηνουν να χαρεις.... καλη επιτυχια και στους υπολοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Eve =) Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η 'Eve =) έγραψε: #1.091 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... xaxaxax αγαπαμε τεο!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Stavroula: #1.092 29-07-09 14:58 Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η nantia l.: #1.093 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μας χεζουν λεω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. severus Νεοφερμένο μέλος Ο severus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο severus έγραψε: #1.094 29-07-09 14:58 ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ HAU ... ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ,ΔΙΧΩς ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ .... ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Η nantia l.: #1.095 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω σταυρουλα μου δινεις ελπιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο GetOuttaMyWay: #1.096 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... εχουνε ηδη βγει απλα τα διωχνει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλα ατομα μαζι. Παρακαλω διαδωστε το μηνυμα για να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι τις 3μιση αλλιως το απογευμα και αν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο ssalex έγραψε: #1.097 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από severus: ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΑΙ ΛΑΘΟΣ... ΗΜΑΡΤΟΝ. ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕΙΝΑΤΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. Click για ανάπτυξη... παντως και μενα σωστα ηταν αυτα που ειχα δει....με πηραν και τηλεφωνο απο την hau και μου το επιβεβαιωσαν επειδη τους ειχα παρει και τους ειχα κραξει...επισης πριν κανα 20 λεπτο ξαναμπηκα και τα ξαναειδα...ολα καλα λοιπον..αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν σε αφηνουν να χαρεις.... καλη επιτυχια και στους υπολοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
'Eve =) Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η 'Eve =) έγραψε: #1.091 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... xaxaxax αγαπαμε τεο!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Stavroula: #1.092 29-07-09 14:58 Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η nantia l.: #1.093 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μας χεζουν λεω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. severus Νεοφερμένο μέλος Ο severus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο severus έγραψε: #1.094 29-07-09 14:58 ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ HAU ... ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ,ΔΙΧΩς ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ .... ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Η nantia l.: #1.095 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω σταυρουλα μου δινεις ελπιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο GetOuttaMyWay: #1.096 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... εχουνε ηδη βγει απλα τα διωχνει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλα ατομα μαζι. Παρακαλω διαδωστε το μηνυμα για να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι τις 3μιση αλλιως το απογευμα και αν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο ssalex έγραψε: #1.097 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... xaxaxax αγαπαμε τεο!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavroula Νεοφερμένο μέλος Η Stavroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Stavroula: #1.092 29-07-09 14:58 Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η nantia l.: #1.093 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μας χεζουν λεω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. severus Νεοφερμένο μέλος Ο severus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο severus έγραψε: #1.094 29-07-09 14:58 ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ HAU ... ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ,ΔΙΧΩς ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ .... ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Η nantia l.: #1.095 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω σταυρουλα μου δινεις ελπιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο GetOuttaMyWay: #1.096 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... εχουνε ηδη βγει απλα τα διωχνει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλα ατομα μαζι. Παρακαλω διαδωστε το μηνυμα για να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι τις 3μιση αλλιως το απογευμα και αν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο ssalex έγραψε: #1.097 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η nantia l.: #1.093 29-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μας χεζουν λεω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. severus Νεοφερμένο μέλος Ο severus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο severus έγραψε: #1.094 29-07-09 14:58 ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ HAU ... ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ,ΔΙΧΩς ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ .... ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Η nantia l.: #1.095 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω σταυρουλα μου δινεις ελπιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο GetOuttaMyWay: #1.096 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... εχουνε ηδη βγει απλα τα διωχνει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλα ατομα μαζι. Παρακαλω διαδωστε το μηνυμα για να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι τις 3μιση αλλιως το απογευμα και αν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο ssalex έγραψε: #1.097 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μας χεζουν λεω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
severus Νεοφερμένο μέλος Ο severus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Ο severus έγραψε: #1.094 29-07-09 14:58 ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ HAU ... ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ,ΔΙΧΩς ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ .... ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Η nantia l.: #1.095 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω σταυρουλα μου δινεις ελπιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο GetOuttaMyWay: #1.096 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... εχουνε ηδη βγει απλα τα διωχνει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλα ατομα μαζι. Παρακαλω διαδωστε το μηνυμα για να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι τις 3μιση αλλιως το απογευμα και αν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο ssalex έγραψε: #1.097 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ HAU ... ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ,ΔΙΧΩς ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ .... ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nantia l. Εκκολαπτόμενο μέλος Η nantia l. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Η nantia l.: #1.095 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω σταυρουλα μου δινεις ελπιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο GetOuttaMyWay: #1.096 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... εχουνε ηδη βγει απλα τα διωχνει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλα ατομα μαζι. Παρακαλω διαδωστε το μηνυμα για να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι τις 3μιση αλλιως το απογευμα και αν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο ssalex έγραψε: #1.097 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Stavroula: Τους πήρα τηλ. πριν από ένα μισάωρο και μου ζητήσαν τον κωδικό μ και μ είπαν συγχαρητήρια Σταυρούλα το πέρασες....Ήταν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα απ'τα πρωινά οπότε ξέρετε αν περάσατε... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω σταυρουλα μου δινεις ελπιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο GetOuttaMyWay: #1.096 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... εχουνε ηδη βγει απλα τα διωχνει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλα ατομα μαζι. Παρακαλω διαδωστε το μηνυμα για να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι τις 3μιση αλλιως το απογευμα και αν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο ssalex έγραψε: #1.097 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: καλα θα προσπαθησουμε!!! αλλα μετα θα εχουν βγει στις 3 μιση για τους μαθητες??? Click για ανάπτυξη... εχουνε ηδη βγει απλα τα διωχνει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλα ατομα μαζι. Παρακαλω διαδωστε το μηνυμα για να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι τις 3μιση αλλιως το απογευμα και αν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο ssalex έγραψε: #1.097 29-07-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια μην κανετε τον κόπο. Ο σερβερ τα χει παιξει. Και να σας ενημερωσω πως η HAU και ιδιαιτερα η Αλεξιου παρακολουθει ischool.gr και λεει πως ειμαστε υπερβολικοι!!! Αμα την πηδηξω να δουμε τι θα λεει!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχχαχα ωραίος ρε τεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sandy_twilight Νεοφερμένο μέλος Η sandy_twilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η sandy_twilight: #1.098 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: απο την Ενωση μου ειπαν να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ μεχρι τις 3μιση. παρακαλω ακολουθηστε τις οδηγιες... Click για ανάπτυξη... ωραια αλλα το καλο που τσ θελω ν το φτιαξουν κ ν αντεξει ολους μας μεσα..γτ...αντε τρ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η {~*1rèNe*~}: #1.099 29-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Open-minded: ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:thanks:ΕΠΙΣΗΣ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έμαθα τα αποτελέσματα! Το πήρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Ο teol20 έγραψε: #1.100 29-07-09 15:00 Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.