Πόσα μόρια βγάλατε;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 118)

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26,984 μηνύματα.

lenaki001

Νεοφερμένος

Η Λένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα.

Πύρος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας. Έχει γράψει 1,735 μηνύματα.
Σε ευχαριστώ πολύ!Και σε εσένα ένα μεγάλο μπράβο!Τι σχολές θα βάλεις;
Θα ξεκινήσω με σχολές από 15.000 μόρια μέχρι και αυτές που είμαι safe. Θα βάλω κάποιες από Αθήνα που μου άρεσαν ανέκαθεν και σίγουρα θα δηλώσω Διεθνών και Ευρωπαικών Θεσσαλονική, φιλοσοφικη πατρα κλπ
 

BlueIvy_

Νεοφερμένος

Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα.

rhymeasylum

Νεοφερμένος

Η rhymeasylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

Debby63

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα.
Υπάρχει κάτι στη ζωή που λέγεται αυτογνωσια. Ξέρω ότι είσαι μικρη και θα το αποκτησεις στην πορεία της ζωής σου. Το μέγεθος της προσπάθειας δεν είναι ανάλογο με το μέγεθος της επιτυχίας. Αν εγώ πάω και προσπαθώ όλη μέρα κι όλη νύχτα να βάλω τρίποντο και δε βάλω ούτε ένα, δε σημαίνει ότι θα μου δώσουν τους τρεις πόντους για την προσπάθεια. Δεν ξέρω αν είσαι καλομαθημένη απο το σπίτι σου και έχεις μάθει να παίρνεις αυτά που θες. Εγώ νομίζω ότι η μαμά σου έχει απόλυτο δίκιο, η μόνη σου σωστή επιλογή είναι να αφήσεις τις πανελλήνιες και να επιλέξεις ένα ΙΕΚ και να πας στην Αθήνα να σπουδάσεις μαζί με τον αδελφό σου. Έτσι σε λίγα χρόνια θα είσαι έτοιμη να δουλέψεις και θα έχεις ξεφύγει από τη νοοτροπία ότι όλοι σε αδίκησαν. Όχι δεν είσαι αδικημένη κοπελιά γιατί αντίθετα με πάρα πολλούς νέους εσύ έχεις γονείς που προτίθενται να σου δώσουν χρηματα να σπουδάσεις κάτι αντί να περάσεις το άγχος των πανελληνίων 3 ή 4 φορές. Λοιπόν απόκτησε λίγο perspective στη ζωή, μην κοιτάς μόνο την πάρτη σου, κοίτα και λίγο γύρω σου και να είσαι ευγνώμων για αυτά που έχεις. Σταμάτα να γκρινιάζεις γιατί είναι προκλητικό. Με το συμπάθειο πάντα.


Κοιτα.
Μπορει να γκρινιαζω αλλα δεν σημαινει πως εχω προθεση να προκαλεσω ή να δημιουργησω φασαριες ή κατι τετοιο.

Επισης, καταλαβαινω οτι εχει δικιο, απλα εγω ηθελα να γλυτωσουμε τις επιπλεον πληρωμες για διδακτρα και νοικια. Επισης αυτο που φοβαμαι απο τις ιδιωτικες ειναι οτι μπορει να μη μου δωθει μια καλη θεση εργασιας γιατι θυμαμαι οτι καποιος (την ημερα που εψαχνα για δουλειες που μπορω να κανω ως επαγγελματιας γραφιστρια) απο εδω μου ειπε να μεινω μακρια απο ΙΕΚ για animation διοτι δε θα μου δωθει η δυνατοτητα να εχω μια καλη θεση εργασιας και γι'αυτο και δεν ηθελα να ακολουθησω εξαρχης αυτον τον "δρομο". Και απ'οταν ειδα οτι δεν σου δινεται η δυνατοτητα να κανεις μεταπτυχιακό στην ελλαδα (γιατι στην ελλαδα ηθελα να κανω μεταπτυχιακο και οχι εξωτερικο καθως στο εξωτερικο κοστιζει ακριβα να πας. Μπορει κανενα χιλιαρικο να κοστιζει αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουρη γι'αυτο.) αλλα μπορεις στο εξωτερικο. Οχι βεβαια οτι εχω θεμα να κανω μεταπτυχιακο στο εξωτερικο απλα το θεμα που δεν μπορω να το κανω ειναι το κοστος ωστε να παω. Οχι τιποτ'αλλο. Δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει η ιδεα του εξωτερικου. Και ναι... αυτο ειναι που με στεναχωρει ως προς το θεμα με τα ΙΕΚ.

Απ,οταν ομως εμαθα προσφατα οτι ακομα και σε αλλο τμημα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και να περασω, (αν περασω εστω και με χαμηλα μορια καθως σε ενα αρθρο διαβασα οτι περυσι υποψηφιοι που ειχαν μεχρι και 3.000 ή 4.000 μορια, μπορεσαν παρολο αυτο να περασουν σε ενα τμημα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.) να αποκτησω τη δυνατότητα για να κανω κατακτητριες εξετασεις για το τμημα που θελω πραγματικα να περασω με τον ορο του να αποφοιτησω απο το τμημα που θα εχω περασει αν εχω περασει εστω με χαμηλα μορια. Και ετσι στο μηχανογραφικο μου εκανα αυτο μου εδωσαν καποια ατομα απο αυτο εδω το φορουμ να δηλωσω οσα τμηματα ηθελα σαν να εχω παρει παραπανω μορια απο αυτα που πηρα στην πραγματικότητα. Επισης τι σημαινει αυτο οτι μπορω να παρω πασο αν περασω σε καποιο τμημα που πχ δεν μου αρέσει ακομα και να εχει οντως χαμηλα μορια; Τι κερδιζω εγω απο το πασο αν το παρω;

Επισης, εγω ειχα παντα σκοπο να περασω σε δημοσια σχολη για να γλυτωσω τις πληρωμες των διδακτρων και για να γλυτωσω μεχρι και πληρωμες για νοικια να πηγαινα σε φοιτιτικη εστια.
 

rhymeasylum

Νεοφερμένος

Η rhymeasylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Βιολογια: 19,8
Χημεια:17,3
Φυσικη:19,4
Εκθεση:18,2
Συνολο:18.725
 

Debby63

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα.
Δεν ξέρουμε την Debby όποτε δε μπορούμε να κρίνουμε δυστυχώς μεσα στο forum δεν μας δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες. Θεωρώ οτι ειναι ένα παιδί που διάβασε παρά πολυ το τελευταίο έτος αλλα είχε κενά με αποτέλεσμα να εχει παρά πολυ αγχος. Αν την πιάνουν κρίσεις πανικού ειναι κάτι που αντιμετωπίζεται.

Επίσης δεν την βοήθησε καθόλου το φροντιστήριο που πήγαινε σε αυτή την περίπτωση Debby χρειάζονται ιδιαίτερα.

Αν στοχεύει σε σχολές ΙΕΚ που υπσρχουν αντίστοιχες στην τριτοβάθμια εγώ θεωρώ πως πρεπει να ξαναδώσει πανελλαδικές ( προσωπικά θεωρώ πως πρεπει να ξαναδώσει έτσι κακά αλλιώς )

Denny έχεις ευκαιρία να ξαναδωσεις μην την σπατάλας ούτε μεταγραφές ούτε τπτ .

Αν δεν θέλεις να ξαναδωσεις και έχεις budget υπσρχουν πολυ καλύτερες λύσεις απο τα ΙΕΚ της Ελλάδας,


Περα οτι νιωθω και εγω οτι με αδικησαν διορι θεωρω πως αξιζα καλυτερο βαθμο (εκθεση και γνωστο εστω ημουν παρα πολυ σιγουρη οτι πηγα καλα παρολο που στην εκθεση εκανα σκατα περιληψη και εκανα οτι να'ναι σε αυτο με τον υποτακτικο λογο και στο γνωστο που εκανα καποια λαθη στο Σ-Λ.)

Περα των αλλων ομως, νομιζω οτι εφταιγε εδω περα μεχρι και η ψυχολογικη μου κατάσταση που συνηθως ηταν θλιβερη, ο πανικος και η στεναχωρια που με επιανε καθε φορα που εβλεπα και τις ενδεικτικες απαντησεις μετα απο την εξεταση, το γεγονος οτι δεν μπορεσα ποτε να αποστηθισω Ιστορια, το γεγονος οτι κανω σκατα περιληψεις και σε οτι δεν ξερω καλα οτι κανω ο,τι να'ναι οπως εκανα και στο αγνωστο επειδη το αγνωστο ποτε δεν το ειχα καταλαβει και απο περυσι εχει που δεν το καταλαβαινα ιδιαιτερα πολυ. Μονο απο γραμματικη καταλαβαινα το αγνωστο που μου αρεσε κιολας. Το συντακτικο δεν το καταλαβαινα και δεν μου αρεσε. Παντα σε αυτο εκανα ο,τι να'ναι.

Επισης νομιζω οτι φταιει και το γεγονος οτι εκανα πολλες διαγραφες καθως εγραφα και ξανα εγραφα μετα αυτο που ηθελα να γραψω σωστά και σαν αποτελεσμα να μην φαινεται καθαρο το γραπτο μου οποτε.... ισως και αυτο να φταιει. Δεν ξερω αν ειναι σιγουρο. Βεβαια ελπιζω να μην ειμαι η μονη που εκανε διαγραφες σε λαθη που εκανε και εγραφε αυτο το σωστο που ηθελε απο διπλα ή απο πανω απο το λαθος αλλα και παλι, εστω και ετσι, ηλπιζα να παρω καλυτερο βαθμο.

Επισης, τι αλλες λυσεις υπαρχουν περα απο τα ΙΕΚ της ελλαδας; μπορεις να μου πεις αν ξερεις; (ειδικα και περα απο την λυση του να ξαναδωσω πανελληνιες το 2020)
 
Τελευταία επεξεργασία:

kiyoshi

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 336 μηνύματα.

Debby63

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα.
πραγματικα τραγικοι ρε φιλε πως ακριβως καταφεραν να το κανουν αυτο; δε φτανει που βαλανε τετοια θεματα ακομα και μετα το τελος των πανελληνιων ακομα βρισκουν τροπους να μας γ@μανε την ψυχολογια
και παλι ειναι εξαιρετικα μορια μην σε παρει απο κατω<3

Ε βεβαια αφου χεστηκανε για ολους μας.
Ειναι εντελώς κουφαλες και στραβοξυλα. Το μονο που τους ενδιεφερε να πετυχουν ηταν να βρουν παπαγαλους και οχι μυαλα και ηταν σαν να μας περνανε το μυνημα οτι "εσεις που δεν ειστε παπαγαλοι, παρτε ενα χαμηλο βαθμο κατω απο το οριο του 10 και χεστηκαμε για τον κοπο σας, το διαβασμα που ριξατε και για την ψυχολογικη σας κατασταση γι'αυτο αντε γ@μη@@@@ε παλιο μπ@στ@@@@ ενω οσοι βρικαμε οτι ειναι παπαγαλοι ας τους βαλουμε ενα καλο βαθμο νοιαζομενοι και απο τον κοπο τους και απο το διαβασμα που ριξανε και τελειωσε η υποθεση καθως εως ενα βαθμο πετυχαμε την προσδοκια μας να βρουμε παπαγαλους που αξιζουν μια θεση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και επειτα στην αγορα εργασιας. Γι'αυτο αντε γεια σας."

Νομιζω πως αυτο ακριβως παιχτηκε εστω και να μην το εχει σκεφτει ετσι αυτο κανεις. Και κατα τη γνωμη μου οντως εψαχναν για παπαγαλους και οχι για μυαλα. Ετσι σαν συμπέρασμα μπορω να πω πως ειναι σαν να εχουν αποκλεισει τελειως εμας και ολα τα υπόλοιπα παιδια απο ολη την υπόλοιπη ελλαδα που τους εβαλαν κατω απο τη βαση εστω και σε ολα τα μαθηματα και "κρατησαν" τα οσα (εστω και λιγοτερα παιδια) που τους εβαλαν μεγαλυτερο βαθμο διοτι τους βρηκαν οτι εχουν αποστηθισει πχ. Αοθ, ιστορια, φυσικη, χημεια κτλ. τελεια οπως ακριβως προσδοκουσαν να κανουν. Κατι που ηταν αδικο για ολους μας αυτο.

Υ.Γ. Δεν γκρινιαζω απλα εκφερω ηρεμα και "ωραια" την αποψη μου πανω σε αυτο. Εξαλλου, αυτος θεωρειτο απο την αρχη οτι ηταν σκοπος της "αποστηθισης" ακομα και πριν μπουμε κανονικα στους ρυθμους των μαθηματων στο σχολειο. Και αυτο απο πολλους ακομα μαθητες. Μεχρι και απο γονεις και καθηγητες θεωρειτο οτι αυτος ηταν σκοπος της "αποστηθισης".
 

Agnwsth

Δραστήριο μέλος

Η Agnwsth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα.
Σταμάτα να ρωτάς γιατί και να ρίχνεις κατηγορίες. Καταλαβαίνω ότι είσαι απογοητευμένη. Το καλύτερο για σένα είναι , να χαλαρώσεις μια εβδομάδα- ίσως και δύο- και να αρχίσεις να σκέφτεσαι μετά τι θα κάνεις. Όσο πιο γρήγορα το αποδεχθείς , τόσο το καλύτερο για σένα. Φιλικά.
 

blackmamba

Νεοφερμένος

Ο blackmamba αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 70 μηνύματα.
Καλησπέρα,εγώ έβγαλα 15006 στην οικονομική κατεύθυνση..(13,4 έκθεση 14,7 μαθηματικά !!!14,5 αοθ !!!!!!!! Και αεππ 18..)Από αυτό καταλαβαίνω λίγο την ανικανότητα ορισμένων καθηγητών ειδικότερα στο αεππ και στο αοθ ..Στον 1ο πήρα 95 και στον δεύτερο 85!!!που τις βρήκες τις μονάδες να Τις κόψει ;Και στο αοθ από 77 68 ...τι να πει κανείς;Έχω στόχο οικονομικό και εφαρμοσμένη πληροφορική παμακ (14000 και 14800) αντιστοίχως λέτε να περνάω;υπάρχει πιθανότητα να ανέβουν οι βάσεις;
 
Τελευταία επεξεργασία:

lenaki001

Νεοφερμένος

Η Λένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα.
Απ,οταν ομως εμαθα προσφατα οτι ακομα και σε αλλο τμημα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και να περασω, (αν περασω εστω και με χαμηλα μορια καθως σε ενα αρθρο διαβασα οτι περυσι υποψηφιοι που ειχαν μεχρι και 3.000 ή 4.000 μορια, μπορεσαν παρολο αυτο να περασουν σε ενα τμημα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.) να αποκτησω τη δυνατότητα για να κανω κατακτητριες εξετασεις για το τμημα που θελω πραγματικα να περασω με τον ορο του να αποφοιτησω απο το τμημα που θα εχω περασει αν εχω περασει εστω με χαμηλα μορια. Και ετσι στο μηχανογραφικο μου εκανα αυτο μου εδωσαν καποια ατομα απο αυτο εδω το φορουμ να δηλωσω οσα τμηματα ηθελα σαν να εχω παρει παραπανω μορια απο αυτα που πηρα στην πραγματικότητα.
Νιώθω ότι λέω τα αυτονόητα, αλλά έστω.
Όπως θα επιβεβαιωσουν όσοι το έχουν ζήσει εκ των έσω, δεν είναι παίξε γέλασε οι κατατακτηριες. Δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει για την σχολή που θες αλλά και πάλι ,μην το λες σαν να είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο
 

Debby63

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα.



Ακολουθησα τη συμβουλη καποιων ατομων απο αυτο το φορουμ στο να μπω στο μηχανογραφικο μου και να δηλωσω παραπανω απο τρεις σχολες σαν να εχω παρει παραπανω απο τα μορια που πηρα στην πραγματικότητα.

Λετε να ειναι σωστη η καταταξη των τμηματων που εχω δηλωσει εδω στο μηχανογραφικο μου ή να αλλαξω τη σειρα τους;

Νιώθω ότι λέω τα αυτονόητα, αλλά έστω.
Όπως θα επιβεβαιωσουν όσοι το έχουν ζήσει εκ των έσω, δεν είναι παίξε γέλασε οι κατατακτηριες. Δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει για την σχολή που θες αλλά και πάλι ,μην το λες σαν να είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο

Σίγουρα;
Δηλαδη υπαρχει πιθανοτητα να μην αξιζει να παω σε αλλο τμημα ασχετως απο το αντικείμενο του και επειτα απο την αποφοιτηση να κανω κατακτηριες οπως πχ για την πρωτη μου επιλογη ή ξερω γω για το ΤΕΙ γραφιστικης ασχετως αν ειναι αντικειμενο, πεδιο και μορια που διαφερουν απο καποιο τμημα που λεμε τωρα μπορει να εισαχθω; ή δεν ειναι τοσο απλο να δηλωσεις για κατακτητριες;
 
Τελευταία επεξεργασία:

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26,984 μηνύματα.
Καλησπέρα,εγώ έβγαλα 15006 στην οικονομική κατεύθυνση..(13,4 έκθεση 14,7 μαθηματικά !!!14,5 αοθ !!!!!!!! Και αεππ 18..)Από αυτό καταλαβαίνω λίγο την ανικανότητα ορισμένων καθηγητών ειδικότερα στο αεππ και στο αοθ ..Στον 1ο πήρα 95 και στον δεύτερο 85!!!που τις βρήκες τις μονάδες να Τις κόψει ;Και στο αοθ από 77 68 ...τι να πει κανείς;Έχω στόχο οικονομικό και εφαρμοσμένη πληροφορική παμακ (14000 και 14800) αντιστοίχως λέτε να περνάω;υπάρχει πιθανότητα να ανέβουν οι βάσεις;


Καλησπερα.Αρχικα μπράβο για τους βαθμούς σου.Οχι στο 4ο θα έχουμε σταθερότητα.
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,088 μηνύματα.

kiyoshi

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 336 μηνύματα.

Αγγελος Κοκ

Τιμώμενο Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,665 μηνύματα.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,088 μηνύματα.
Έχω!
Επίσης και να ήθελα Ιατρική δε νομίζω να πιάνω.
Δεν εχει σημασία δηλώνουμε σχολές σαν να έχουμε 20.000 μόρια

Αν έχεις και να πιάνεις ιατρική φαρμακευτική θα έλεγα να δηλώσεις .

Γενικα με την φάρμακευτικη μπορεις να κανείς άπειρα πρσγμστα και έχεις την ομπρέλα και του φαρμακείου.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top