Αποστολή αποτελεσμάτων με SMS

Zoigian

Νεοφερμένο μέλος

Η Zoigian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Για να μας στειλουν με sms τα αποτελεσματα θα πρεπει να κανουμε αιτηση;

Έχω τουλάχιστον 3 γνωστούς που βάζουν τα στοιχεία τους και τους λέει κάτι του στυλ" δεν βρέθηκαν στοιχεία μαθητή ". Όποιος προσπάθησε, του λειτουργεί κανονικά?

Έχω τουλάχιστον 3 γνωστούς που βάζουν τα στοιχεία τους και τους λέει κάτι του στυλ" δεν βρέθηκαν στοιχεία μαθητή ". Όποιος προσπάθησε, του λειτουργεί κανονικά?
Όχι, και σε εμένα το ίδιο βγάζει. Λογικά, όπως σε όλα σε αυτή τη χώρα, θα αποκατασταθεί το πρόβλημα μέσα στην ημέρα

Mου λέει δε βρέθηκαν στοιχεία μαθητή.

Κι εμενα το ίδιο

Εμένα στο σχολείο μου είπανε όταν πήγα να βγάλω κωδικούς ότι θά έρθει μήνυμα στο κινητό τών κηδεμόνων, τί φάση;

Εμένα στο σχολείο μου είπανε όταν πήγα να βγάλω κωδικούς ότι θά έρθει μήνυμα στο κινητό τών κηδεμόνων, τί φάση;
Γενικά κανεις δεν ήξερε πως θα λειτουργήσει αυτό με τα sms οποτε μάλλον κάνανε μια υπόθεση. Πάντως τώρα που το ξεκαθάρισαν οποιος θέλει δηλώνει εκεί το κινητό του και πάνε στο κινητό που θα δηλώσει τα αποτελέσματα

Ενώ πριν έλεγε Τα στοιχεία μαθητή δεν βρέθηκαν, τώρα λέει προέκυψε σφάλμα, καλά πάμε... Αν δουλέψει σε κάποιον, να μας πει τι βγάζει μόλις βάζουμε τα αρχικά στοιχεία που ζητάει.

Ενώ πριν έλεγε Τα στοιχεία μαθητή δεν βρέθηκαν, τώρα λέει προέκυψε σφάλμα, καλά πάμε... Αν δουλέψει σε κάποιον, να μας πει τι βγάζει μόλις βάζουμε τα αρχικά στοιχεία που ζητάει.
Άρχισε να λειτουργεί

Εμφανίζει τα στοιχεία σου κανονικά και έρχεται στο κινητό ένας επιβεβαιωτικός κωδικος
Πληκτρολογεις τον αριθμό που θέλεις να σου έρθει το sms στο κινητό? Γιατί σε έναν γνωστό μου στην αίτηση δήλωση το σχολείο είχε βάλει τηλέφωνο το οποίο τώρα δεν λειτουργεί.

Σου δίνει δυνατότητα να βάλεις όποιον αριθμό θέλεις. Μόνο τα στοιχεία με τα ονόματα είναι κλειδωμένα. Οπότε θα μπορέσει να βάλει το κινητό του

Πληκτρολογεις τον αριθμό που θέλεις να σου έρθει το sms στο κινητό? Γιατί σε έναν γνωστό μου στην αίτηση δήλωση το σχολείο είχε βάλει τηλέφωνο το οποίο τώρα δεν λειτουργεί.
Η αίτηση δεν έχει σχέση. Βάζει το κινητό που θέλει να του έρθουν τα αποτελέσματα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back