Λοιπον....
Eπειδη με οσα διαβαζω εδωμεσα
ΦΡΙΤΤΩ, σταματάω να διαβάζω άλλο για σημερα.
Και για να παρω θεση σε αυτα που λεγονται για εμενα (η και οσους αλλους τελοσπαντων, αλλα εγω θα εκφερω μονο την αποψη που αντιπροσωπευει εμενα μονο), θα σας πω τα εξης:
1. δεν εχω το ψωνιο να κυνηγαω 8 πτυχια για να βρω καλυτερη δουλεια. συγκεκριμενα, εχω ΗΔΗ δουλεια απο την οποια συντηρουμαι και μου αρεσει.
Την παραπάνω μορφωση (μορφωση λεω, οχι πτυχιο η τιτλο σπουδων!) τη θελω καθαρα για εμενα.
2. η σχολη που τελειωσα ειναι κατι που ηθελα και εξακολουθω να θελω, και προφανως θα εξασκησω και στο αμεσο μελλον.
3. δουλευω απο 16 χρονων και δεν εχω προβλημα να πληρωνω ολοκληρα εισητηρια. οσο υπαρχει πασο, καλα ειναι. αμα δεν υπαρχει, ε δε χαθηκε και ο κοσμος. Και δε κατακρινω όσους το κανουν. Δεν εξεταζω αν ειναι σωστο η οχι, απλα δε μπλεκομαι στις αποφασεις του άλλου.
4. δε νιωθω οτι τρωω τη θεση κανενος, ισα ισα. απολυτηριο λυκειου εχω 18, και η σχολη που θελω εχει βαση 15-16. για τα παιδια που δινουν 10% ομως, η βαση ανεβαινει στο 18-19, οποτε μαλλον εγω ειμαι αυτη που ΔΕΝ διαγωνιζομαι με ισους ορους. Αν ωστοσο αναφερόμαστε σε σχολές της τάξης του 10-12, δε μπαινω καν στον κοπο να συζητησω.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
5. Η nana ηταν, η η erodia με το τμημα του μαρκετινκ? ας μου στειλει ενα πμ
6. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ που να μπορει να απαντησει στο ποστ μου?