aliki_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η aliki_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:32 Η aliki_s έγραψε: #121 23-12-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από alkis1983: για να δηλωσω τεταρτο τι επιλεγομενο πρεπει να παρω? ευχαριστω για την απαντηση Click για ανάπτυξη... Mαθηματικά. https://www.ypepth.gr/docs/bibl_geniko_1_39_tel08.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purplebutterfly Νεοφερμένο μέλος Η purplebutterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η purplebutterfly: #122 23-12-08 23:08 οχι δν μπορει!!μονο 1 κ 3 πεδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Ο johngreek_mad: #123 25-12-08 21:38 Εγω ξερω οτι μπορει να δηλωσει σε ολα τα πεδια, αλλα χανονται μορια! Αυτο θα κανει μια συμμαθητρια μου του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Η aLe3ouLa έγραψε: #124 25-12-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Εγω ξερω οτι μπορει να δηλωσει σε ολα τα πεδια, αλλα χανονται μορια! Αυτο θα κανει μια συμμαθητρια μου του χρονου... Click για ανάπτυξη... όχι δεν μπορεί σε όλα τα πεδία. Τα πεδία που μπορείς να επιλέξεις ε3αρτώνται από το μά8ημα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosdel Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Ο Cosdel έγραψε: #125 25-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Εγω ξερω οτι μπορει να δηλωσει σε ολα τα πεδια, αλλα χανονται μορια! Αυτο θα κανει μια συμμαθητρια μου του χρονου... Click για ανάπτυξη... Απο οποιαδηποτε κατευθυνση μπορεις να δηλωσεις σχολες απο οποιαδηποτε 2 πεδια. Αλλα μπορει να ειναι μονο απο 2 διαφορετικα πεδια. Τωρα οσον αφορα το οποιαδηποτε, απο καθε κατευθυνση αν επιλεξεις ενα πεδιο που δεν ειναι της κατευθυνσης σου, πχ απο τεχνολογικη να δηλωσεις 1ο πεδιο, πρεπει να επιλεξεις και το αντιστοιχο μαθημα γενικης στο επιλογης(ιστορια γενικης νομιζω) και θα εχεις και μειωμενα μορια λογω του οτι οι συντελεστες στα μαθηματα βαρυτητας μειωνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis-ss Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis-ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 22:45 Ο panagiotis-ss: #126 11-01-09 22:45 Παιδιά είμαι πρωτοετής και θέλω να ξανακάνω μηχανογραφικό για να περάσω στη σχολή ικάρων. Επειδή ειναι στρατιωτική σχολή τι αιτήσεις πρέπει να κάνω? Αν δεν περάσω θα διαγραφώ από τη σχολή που είμαι τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madness Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η madness έγραψε: #127 11-01-09 23:18 Από όσο ξέρω δεν διαγράφεσαι από την σχολή που είσαι. Θα δώσεις ξανά πανελλήνιες και θα δηλώσεις στο μηχανογραφικό την σχολή ικάρων. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ακριβώς τι χρειάζεται, αλλά λογικά θα τα έχει στην ιστοσελίδα του υπουργείου παιδείας. Να κοιτάξεις καλά τους περιορισμούς για το ύψος και τυχόν προβλήματα οράσεως κτλ. Και λογικά θα ξέρεις και για τα αθλήματα που πρέπει να δώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aliki_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η aliki_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η aliki_s έγραψε: #128 12-01-09 20:49 Καλύτερα να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο ή σε γραφείο δευτεροβάθμιας για το πρώτο. Οσον αφορά στο δεύτερο, όχι δε διαγράφεσαι πρωτού περάσεις σε άλλη σχολή. Αν δεν περάσεις, μένεις εκεί που είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο GFrag17 έγραψε: #129 21-06-09 16:20 Ερώτηση παιδιά, συγνώμη αν έχει ξαναπαντηθεί! Εγώ που έβγαλα 6159, χρειάζεται να κάνω μηχανογραφικό μιας και δε περνάω πουθενά; ΑΑ επίσης κινδυνεύω να μείνω στην τάξη; (Έβγαλα 15,8 στο πρώτο τετράμηνο και καθαρό 17 στο 2ο) Δεν έχω βγάλει 9,5 μέσο όρο στα μαθ.κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο Civilara έγραψε: #130 21-06-09 16:21 Αν ο βαθμός πρόσβασης σου είναι κάτω από 10 και βγάζεις κάτω από 10000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα τότε δε μπορείς να υποβάλλεις μηχανογραφικό. Επειδή ο μικρότερος αριθμός μορίων είναι τα 8000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα που μπορεί να έχει ένας υποψήφιος για να μπορεί να υποβάλλει μηχανογραφικό, τότε δεν έχεις δικαίωμα να καταθέσεις μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο GFrag17 έγραψε: #131 21-06-09 17:07 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με υπερκάλυψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alkis1983: για να δηλωσω τεταρτο τι επιλεγομενο πρεπει να παρω? ευχαριστω για την απαντηση Click για ανάπτυξη... Mαθηματικά. https://www.ypepth.gr/docs/bibl_geniko_1_39_tel08.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purplebutterfly Νεοφερμένο μέλος Η purplebutterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η purplebutterfly: #122 23-12-08 23:08 οχι δν μπορει!!μονο 1 κ 3 πεδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Ο johngreek_mad: #123 25-12-08 21:38 Εγω ξερω οτι μπορει να δηλωσει σε ολα τα πεδια, αλλα χανονται μορια! Αυτο θα κανει μια συμμαθητρια μου του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Η aLe3ouLa έγραψε: #124 25-12-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Εγω ξερω οτι μπορει να δηλωσει σε ολα τα πεδια, αλλα χανονται μορια! Αυτο θα κανει μια συμμαθητρια μου του χρονου... Click για ανάπτυξη... όχι δεν μπορεί σε όλα τα πεδία. Τα πεδία που μπορείς να επιλέξεις ε3αρτώνται από το μά8ημα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosdel Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Ο Cosdel έγραψε: #125 25-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Εγω ξερω οτι μπορει να δηλωσει σε ολα τα πεδια, αλλα χανονται μορια! Αυτο θα κανει μια συμμαθητρια μου του χρονου... Click για ανάπτυξη... Απο οποιαδηποτε κατευθυνση μπορεις να δηλωσεις σχολες απο οποιαδηποτε 2 πεδια. Αλλα μπορει να ειναι μονο απο 2 διαφορετικα πεδια. Τωρα οσον αφορα το οποιαδηποτε, απο καθε κατευθυνση αν επιλεξεις ενα πεδιο που δεν ειναι της κατευθυνσης σου, πχ απο τεχνολογικη να δηλωσεις 1ο πεδιο, πρεπει να επιλεξεις και το αντιστοιχο μαθημα γενικης στο επιλογης(ιστορια γενικης νομιζω) και θα εχεις και μειωμενα μορια λογω του οτι οι συντελεστες στα μαθηματα βαρυτητας μειωνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis-ss Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis-ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 22:45 Ο panagiotis-ss: #126 11-01-09 22:45 Παιδιά είμαι πρωτοετής και θέλω να ξανακάνω μηχανογραφικό για να περάσω στη σχολή ικάρων. Επειδή ειναι στρατιωτική σχολή τι αιτήσεις πρέπει να κάνω? Αν δεν περάσω θα διαγραφώ από τη σχολή που είμαι τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madness Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η madness έγραψε: #127 11-01-09 23:18 Από όσο ξέρω δεν διαγράφεσαι από την σχολή που είσαι. Θα δώσεις ξανά πανελλήνιες και θα δηλώσεις στο μηχανογραφικό την σχολή ικάρων. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ακριβώς τι χρειάζεται, αλλά λογικά θα τα έχει στην ιστοσελίδα του υπουργείου παιδείας. Να κοιτάξεις καλά τους περιορισμούς για το ύψος και τυχόν προβλήματα οράσεως κτλ. Και λογικά θα ξέρεις και για τα αθλήματα που πρέπει να δώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aliki_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η aliki_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η aliki_s έγραψε: #128 12-01-09 20:49 Καλύτερα να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο ή σε γραφείο δευτεροβάθμιας για το πρώτο. Οσον αφορά στο δεύτερο, όχι δε διαγράφεσαι πρωτού περάσεις σε άλλη σχολή. Αν δεν περάσεις, μένεις εκεί που είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο GFrag17 έγραψε: #129 21-06-09 16:20 Ερώτηση παιδιά, συγνώμη αν έχει ξαναπαντηθεί! Εγώ που έβγαλα 6159, χρειάζεται να κάνω μηχανογραφικό μιας και δε περνάω πουθενά; ΑΑ επίσης κινδυνεύω να μείνω στην τάξη; (Έβγαλα 15,8 στο πρώτο τετράμηνο και καθαρό 17 στο 2ο) Δεν έχω βγάλει 9,5 μέσο όρο στα μαθ.κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο Civilara έγραψε: #130 21-06-09 16:21 Αν ο βαθμός πρόσβασης σου είναι κάτω από 10 και βγάζεις κάτω από 10000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα τότε δε μπορείς να υποβάλλεις μηχανογραφικό. Επειδή ο μικρότερος αριθμός μορίων είναι τα 8000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα που μπορεί να έχει ένας υποψήφιος για να μπορεί να υποβάλλει μηχανογραφικό, τότε δεν έχεις δικαίωμα να καταθέσεις μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο GFrag17 έγραψε: #131 21-06-09 17:07 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με υπερκάλυψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι δν μπορει!!μονο 1 κ 3 πεδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Ο johngreek_mad: #123 25-12-08 21:38 Εγω ξερω οτι μπορει να δηλωσει σε ολα τα πεδια, αλλα χανονται μορια! Αυτο θα κανει μια συμμαθητρια μου του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Η aLe3ouLa έγραψε: #124 25-12-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Εγω ξερω οτι μπορει να δηλωσει σε ολα τα πεδια, αλλα χανονται μορια! Αυτο θα κανει μια συμμαθητρια μου του χρονου... Click για ανάπτυξη... όχι δεν μπορεί σε όλα τα πεδία. Τα πεδία που μπορείς να επιλέξεις ε3αρτώνται από το μά8ημα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosdel Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Ο Cosdel έγραψε: #125 25-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Εγω ξερω οτι μπορει να δηλωσει σε ολα τα πεδια, αλλα χανονται μορια! Αυτο θα κανει μια συμμαθητρια μου του χρονου... Click για ανάπτυξη... Απο οποιαδηποτε κατευθυνση μπορεις να δηλωσεις σχολες απο οποιαδηποτε 2 πεδια. Αλλα μπορει να ειναι μονο απο 2 διαφορετικα πεδια. Τωρα οσον αφορα το οποιαδηποτε, απο καθε κατευθυνση αν επιλεξεις ενα πεδιο που δεν ειναι της κατευθυνσης σου, πχ απο τεχνολογικη να δηλωσεις 1ο πεδιο, πρεπει να επιλεξεις και το αντιστοιχο μαθημα γενικης στο επιλογης(ιστορια γενικης νομιζω) και θα εχεις και μειωμενα μορια λογω του οτι οι συντελεστες στα μαθηματα βαρυτητας μειωνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis-ss Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis-ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 22:45 Ο panagiotis-ss: #126 11-01-09 22:45 Παιδιά είμαι πρωτοετής και θέλω να ξανακάνω μηχανογραφικό για να περάσω στη σχολή ικάρων. Επειδή ειναι στρατιωτική σχολή τι αιτήσεις πρέπει να κάνω? Αν δεν περάσω θα διαγραφώ από τη σχολή που είμαι τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madness Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η madness έγραψε: #127 11-01-09 23:18 Από όσο ξέρω δεν διαγράφεσαι από την σχολή που είσαι. Θα δώσεις ξανά πανελλήνιες και θα δηλώσεις στο μηχανογραφικό την σχολή ικάρων. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ακριβώς τι χρειάζεται, αλλά λογικά θα τα έχει στην ιστοσελίδα του υπουργείου παιδείας. Να κοιτάξεις καλά τους περιορισμούς για το ύψος και τυχόν προβλήματα οράσεως κτλ. Και λογικά θα ξέρεις και για τα αθλήματα που πρέπει να δώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aliki_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η aliki_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η aliki_s έγραψε: #128 12-01-09 20:49 Καλύτερα να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο ή σε γραφείο δευτεροβάθμιας για το πρώτο. Οσον αφορά στο δεύτερο, όχι δε διαγράφεσαι πρωτού περάσεις σε άλλη σχολή. Αν δεν περάσεις, μένεις εκεί που είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο GFrag17 έγραψε: #129 21-06-09 16:20 Ερώτηση παιδιά, συγνώμη αν έχει ξαναπαντηθεί! Εγώ που έβγαλα 6159, χρειάζεται να κάνω μηχανογραφικό μιας και δε περνάω πουθενά; ΑΑ επίσης κινδυνεύω να μείνω στην τάξη; (Έβγαλα 15,8 στο πρώτο τετράμηνο και καθαρό 17 στο 2ο) Δεν έχω βγάλει 9,5 μέσο όρο στα μαθ.κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο Civilara έγραψε: #130 21-06-09 16:21 Αν ο βαθμός πρόσβασης σου είναι κάτω από 10 και βγάζεις κάτω από 10000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα τότε δε μπορείς να υποβάλλεις μηχανογραφικό. Επειδή ο μικρότερος αριθμός μορίων είναι τα 8000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα που μπορεί να έχει ένας υποψήφιος για να μπορεί να υποβάλλει μηχανογραφικό, τότε δεν έχεις δικαίωμα να καταθέσεις μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο GFrag17 έγραψε: #131 21-06-09 17:07 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με υπερκάλυψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω ξερω οτι μπορει να δηλωσει σε ολα τα πεδια, αλλα χανονται μορια! Αυτο θα κανει μια συμμαθητρια μου του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Η aLe3ouLa έγραψε: #124 25-12-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Εγω ξερω οτι μπορει να δηλωσει σε ολα τα πεδια, αλλα χανονται μορια! Αυτο θα κανει μια συμμαθητρια μου του χρονου... Click για ανάπτυξη... όχι δεν μπορεί σε όλα τα πεδία. Τα πεδία που μπορείς να επιλέξεις ε3αρτώνται από το μά8ημα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosdel Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Ο Cosdel έγραψε: #125 25-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Εγω ξερω οτι μπορει να δηλωσει σε ολα τα πεδια, αλλα χανονται μορια! Αυτο θα κανει μια συμμαθητρια μου του χρονου... Click για ανάπτυξη... Απο οποιαδηποτε κατευθυνση μπορεις να δηλωσεις σχολες απο οποιαδηποτε 2 πεδια. Αλλα μπορει να ειναι μονο απο 2 διαφορετικα πεδια. Τωρα οσον αφορα το οποιαδηποτε, απο καθε κατευθυνση αν επιλεξεις ενα πεδιο που δεν ειναι της κατευθυνσης σου, πχ απο τεχνολογικη να δηλωσεις 1ο πεδιο, πρεπει να επιλεξεις και το αντιστοιχο μαθημα γενικης στο επιλογης(ιστορια γενικης νομιζω) και θα εχεις και μειωμενα μορια λογω του οτι οι συντελεστες στα μαθηματα βαρυτητας μειωνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis-ss Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis-ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 22:45 Ο panagiotis-ss: #126 11-01-09 22:45 Παιδιά είμαι πρωτοετής και θέλω να ξανακάνω μηχανογραφικό για να περάσω στη σχολή ικάρων. Επειδή ειναι στρατιωτική σχολή τι αιτήσεις πρέπει να κάνω? Αν δεν περάσω θα διαγραφώ από τη σχολή που είμαι τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madness Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η madness έγραψε: #127 11-01-09 23:18 Από όσο ξέρω δεν διαγράφεσαι από την σχολή που είσαι. Θα δώσεις ξανά πανελλήνιες και θα δηλώσεις στο μηχανογραφικό την σχολή ικάρων. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ακριβώς τι χρειάζεται, αλλά λογικά θα τα έχει στην ιστοσελίδα του υπουργείου παιδείας. Να κοιτάξεις καλά τους περιορισμούς για το ύψος και τυχόν προβλήματα οράσεως κτλ. Και λογικά θα ξέρεις και για τα αθλήματα που πρέπει να δώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aliki_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η aliki_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η aliki_s έγραψε: #128 12-01-09 20:49 Καλύτερα να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο ή σε γραφείο δευτεροβάθμιας για το πρώτο. Οσον αφορά στο δεύτερο, όχι δε διαγράφεσαι πρωτού περάσεις σε άλλη σχολή. Αν δεν περάσεις, μένεις εκεί που είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο GFrag17 έγραψε: #129 21-06-09 16:20 Ερώτηση παιδιά, συγνώμη αν έχει ξαναπαντηθεί! Εγώ που έβγαλα 6159, χρειάζεται να κάνω μηχανογραφικό μιας και δε περνάω πουθενά; ΑΑ επίσης κινδυνεύω να μείνω στην τάξη; (Έβγαλα 15,8 στο πρώτο τετράμηνο και καθαρό 17 στο 2ο) Δεν έχω βγάλει 9,5 μέσο όρο στα μαθ.κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο Civilara έγραψε: #130 21-06-09 16:21 Αν ο βαθμός πρόσβασης σου είναι κάτω από 10 και βγάζεις κάτω από 10000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα τότε δε μπορείς να υποβάλλεις μηχανογραφικό. Επειδή ο μικρότερος αριθμός μορίων είναι τα 8000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα που μπορεί να έχει ένας υποψήφιος για να μπορεί να υποβάλλει μηχανογραφικό, τότε δεν έχεις δικαίωμα να καταθέσεις μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο GFrag17 έγραψε: #131 21-06-09 17:07 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με υπερκάλυψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Εγω ξερω οτι μπορει να δηλωσει σε ολα τα πεδια, αλλα χανονται μορια! Αυτο θα κανει μια συμμαθητρια μου του χρονου... Click για ανάπτυξη... όχι δεν μπορεί σε όλα τα πεδία. Τα πεδία που μπορείς να επιλέξεις ε3αρτώνται από το μά8ημα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cosdel Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Ο Cosdel έγραψε: #125 25-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Εγω ξερω οτι μπορει να δηλωσει σε ολα τα πεδια, αλλα χανονται μορια! Αυτο θα κανει μια συμμαθητρια μου του χρονου... Click για ανάπτυξη... Απο οποιαδηποτε κατευθυνση μπορεις να δηλωσεις σχολες απο οποιαδηποτε 2 πεδια. Αλλα μπορει να ειναι μονο απο 2 διαφορετικα πεδια. Τωρα οσον αφορα το οποιαδηποτε, απο καθε κατευθυνση αν επιλεξεις ενα πεδιο που δεν ειναι της κατευθυνσης σου, πχ απο τεχνολογικη να δηλωσεις 1ο πεδιο, πρεπει να επιλεξεις και το αντιστοιχο μαθημα γενικης στο επιλογης(ιστορια γενικης νομιζω) και θα εχεις και μειωμενα μορια λογω του οτι οι συντελεστες στα μαθηματα βαρυτητας μειωνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis-ss Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis-ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 22:45 Ο panagiotis-ss: #126 11-01-09 22:45 Παιδιά είμαι πρωτοετής και θέλω να ξανακάνω μηχανογραφικό για να περάσω στη σχολή ικάρων. Επειδή ειναι στρατιωτική σχολή τι αιτήσεις πρέπει να κάνω? Αν δεν περάσω θα διαγραφώ από τη σχολή που είμαι τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madness Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η madness έγραψε: #127 11-01-09 23:18 Από όσο ξέρω δεν διαγράφεσαι από την σχολή που είσαι. Θα δώσεις ξανά πανελλήνιες και θα δηλώσεις στο μηχανογραφικό την σχολή ικάρων. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ακριβώς τι χρειάζεται, αλλά λογικά θα τα έχει στην ιστοσελίδα του υπουργείου παιδείας. Να κοιτάξεις καλά τους περιορισμούς για το ύψος και τυχόν προβλήματα οράσεως κτλ. Και λογικά θα ξέρεις και για τα αθλήματα που πρέπει να δώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aliki_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η aliki_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η aliki_s έγραψε: #128 12-01-09 20:49 Καλύτερα να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο ή σε γραφείο δευτεροβάθμιας για το πρώτο. Οσον αφορά στο δεύτερο, όχι δε διαγράφεσαι πρωτού περάσεις σε άλλη σχολή. Αν δεν περάσεις, μένεις εκεί που είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο GFrag17 έγραψε: #129 21-06-09 16:20 Ερώτηση παιδιά, συγνώμη αν έχει ξαναπαντηθεί! Εγώ που έβγαλα 6159, χρειάζεται να κάνω μηχανογραφικό μιας και δε περνάω πουθενά; ΑΑ επίσης κινδυνεύω να μείνω στην τάξη; (Έβγαλα 15,8 στο πρώτο τετράμηνο και καθαρό 17 στο 2ο) Δεν έχω βγάλει 9,5 μέσο όρο στα μαθ.κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο Civilara έγραψε: #130 21-06-09 16:21 Αν ο βαθμός πρόσβασης σου είναι κάτω από 10 και βγάζεις κάτω από 10000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα τότε δε μπορείς να υποβάλλεις μηχανογραφικό. Επειδή ο μικρότερος αριθμός μορίων είναι τα 8000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα που μπορεί να έχει ένας υποψήφιος για να μπορεί να υποβάλλει μηχανογραφικό, τότε δεν έχεις δικαίωμα να καταθέσεις μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο GFrag17 έγραψε: #131 21-06-09 17:07 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με υπερκάλυψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johngreek_mad: Εγω ξερω οτι μπορει να δηλωσει σε ολα τα πεδια, αλλα χανονται μορια! Αυτο θα κανει μια συμμαθητρια μου του χρονου... Click για ανάπτυξη... Απο οποιαδηποτε κατευθυνση μπορεις να δηλωσεις σχολες απο οποιαδηποτε 2 πεδια. Αλλα μπορει να ειναι μονο απο 2 διαφορετικα πεδια. Τωρα οσον αφορα το οποιαδηποτε, απο καθε κατευθυνση αν επιλεξεις ενα πεδιο που δεν ειναι της κατευθυνσης σου, πχ απο τεχνολογικη να δηλωσεις 1ο πεδιο, πρεπει να επιλεξεις και το αντιστοιχο μαθημα γενικης στο επιλογης(ιστορια γενικης νομιζω) και θα εχεις και μειωμενα μορια λογω του οτι οι συντελεστες στα μαθηματα βαρυτητας μειωνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis-ss Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis-ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 22:45 Ο panagiotis-ss: #126 11-01-09 22:45 Παιδιά είμαι πρωτοετής και θέλω να ξανακάνω μηχανογραφικό για να περάσω στη σχολή ικάρων. Επειδή ειναι στρατιωτική σχολή τι αιτήσεις πρέπει να κάνω? Αν δεν περάσω θα διαγραφώ από τη σχολή που είμαι τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madness Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η madness έγραψε: #127 11-01-09 23:18 Από όσο ξέρω δεν διαγράφεσαι από την σχολή που είσαι. Θα δώσεις ξανά πανελλήνιες και θα δηλώσεις στο μηχανογραφικό την σχολή ικάρων. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ακριβώς τι χρειάζεται, αλλά λογικά θα τα έχει στην ιστοσελίδα του υπουργείου παιδείας. Να κοιτάξεις καλά τους περιορισμούς για το ύψος και τυχόν προβλήματα οράσεως κτλ. Και λογικά θα ξέρεις και για τα αθλήματα που πρέπει να δώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aliki_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η aliki_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η aliki_s έγραψε: #128 12-01-09 20:49 Καλύτερα να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο ή σε γραφείο δευτεροβάθμιας για το πρώτο. Οσον αφορά στο δεύτερο, όχι δε διαγράφεσαι πρωτού περάσεις σε άλλη σχολή. Αν δεν περάσεις, μένεις εκεί που είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο GFrag17 έγραψε: #129 21-06-09 16:20 Ερώτηση παιδιά, συγνώμη αν έχει ξαναπαντηθεί! Εγώ που έβγαλα 6159, χρειάζεται να κάνω μηχανογραφικό μιας και δε περνάω πουθενά; ΑΑ επίσης κινδυνεύω να μείνω στην τάξη; (Έβγαλα 15,8 στο πρώτο τετράμηνο και καθαρό 17 στο 2ο) Δεν έχω βγάλει 9,5 μέσο όρο στα μαθ.κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο Civilara έγραψε: #130 21-06-09 16:21 Αν ο βαθμός πρόσβασης σου είναι κάτω από 10 και βγάζεις κάτω από 10000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα τότε δε μπορείς να υποβάλλεις μηχανογραφικό. Επειδή ο μικρότερος αριθμός μορίων είναι τα 8000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα που μπορεί να έχει ένας υποψήφιος για να μπορεί να υποβάλλει μηχανογραφικό, τότε δεν έχεις δικαίωμα να καταθέσεις μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο GFrag17 έγραψε: #131 21-06-09 17:07 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με υπερκάλυψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά είμαι πρωτοετής και θέλω να ξανακάνω μηχανογραφικό για να περάσω στη σχολή ικάρων. Επειδή ειναι στρατιωτική σχολή τι αιτήσεις πρέπει να κάνω? Αν δεν περάσω θα διαγραφώ από τη σχολή που είμαι τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
madness Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η madness έγραψε: #127 11-01-09 23:18 Από όσο ξέρω δεν διαγράφεσαι από την σχολή που είσαι. Θα δώσεις ξανά πανελλήνιες και θα δηλώσεις στο μηχανογραφικό την σχολή ικάρων. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ακριβώς τι χρειάζεται, αλλά λογικά θα τα έχει στην ιστοσελίδα του υπουργείου παιδείας. Να κοιτάξεις καλά τους περιορισμούς για το ύψος και τυχόν προβλήματα οράσεως κτλ. Και λογικά θα ξέρεις και για τα αθλήματα που πρέπει να δώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aliki_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η aliki_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η aliki_s έγραψε: #128 12-01-09 20:49 Καλύτερα να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο ή σε γραφείο δευτεροβάθμιας για το πρώτο. Οσον αφορά στο δεύτερο, όχι δε διαγράφεσαι πρωτού περάσεις σε άλλη σχολή. Αν δεν περάσεις, μένεις εκεί που είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο GFrag17 έγραψε: #129 21-06-09 16:20 Ερώτηση παιδιά, συγνώμη αν έχει ξαναπαντηθεί! Εγώ που έβγαλα 6159, χρειάζεται να κάνω μηχανογραφικό μιας και δε περνάω πουθενά; ΑΑ επίσης κινδυνεύω να μείνω στην τάξη; (Έβγαλα 15,8 στο πρώτο τετράμηνο και καθαρό 17 στο 2ο) Δεν έχω βγάλει 9,5 μέσο όρο στα μαθ.κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο Civilara έγραψε: #130 21-06-09 16:21 Αν ο βαθμός πρόσβασης σου είναι κάτω από 10 και βγάζεις κάτω από 10000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα τότε δε μπορείς να υποβάλλεις μηχανογραφικό. Επειδή ο μικρότερος αριθμός μορίων είναι τα 8000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα που μπορεί να έχει ένας υποψήφιος για να μπορεί να υποβάλλει μηχανογραφικό, τότε δεν έχεις δικαίωμα να καταθέσεις μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο GFrag17 έγραψε: #131 21-06-09 17:07 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με υπερκάλυψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από όσο ξέρω δεν διαγράφεσαι από την σχολή που είσαι. Θα δώσεις ξανά πανελλήνιες και θα δηλώσεις στο μηχανογραφικό την σχολή ικάρων. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ακριβώς τι χρειάζεται, αλλά λογικά θα τα έχει στην ιστοσελίδα του υπουργείου παιδείας. Να κοιτάξεις καλά τους περιορισμούς για το ύψος και τυχόν προβλήματα οράσεως κτλ. Και λογικά θα ξέρεις και για τα αθλήματα που πρέπει να δώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aliki_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η aliki_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η aliki_s έγραψε: #128 12-01-09 20:49 Καλύτερα να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο ή σε γραφείο δευτεροβάθμιας για το πρώτο. Οσον αφορά στο δεύτερο, όχι δε διαγράφεσαι πρωτού περάσεις σε άλλη σχολή. Αν δεν περάσεις, μένεις εκεί που είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο GFrag17 έγραψε: #129 21-06-09 16:20 Ερώτηση παιδιά, συγνώμη αν έχει ξαναπαντηθεί! Εγώ που έβγαλα 6159, χρειάζεται να κάνω μηχανογραφικό μιας και δε περνάω πουθενά; ΑΑ επίσης κινδυνεύω να μείνω στην τάξη; (Έβγαλα 15,8 στο πρώτο τετράμηνο και καθαρό 17 στο 2ο) Δεν έχω βγάλει 9,5 μέσο όρο στα μαθ.κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο Civilara έγραψε: #130 21-06-09 16:21 Αν ο βαθμός πρόσβασης σου είναι κάτω από 10 και βγάζεις κάτω από 10000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα τότε δε μπορείς να υποβάλλεις μηχανογραφικό. Επειδή ο μικρότερος αριθμός μορίων είναι τα 8000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα που μπορεί να έχει ένας υποψήφιος για να μπορεί να υποβάλλει μηχανογραφικό, τότε δεν έχεις δικαίωμα να καταθέσεις μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο GFrag17 έγραψε: #131 21-06-09 17:07 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με υπερκάλυψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλύτερα να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο ή σε γραφείο δευτεροβάθμιας για το πρώτο. Οσον αφορά στο δεύτερο, όχι δε διαγράφεσαι πρωτού περάσεις σε άλλη σχολή. Αν δεν περάσεις, μένεις εκεί που είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο GFrag17 έγραψε: #129 21-06-09 16:20 Ερώτηση παιδιά, συγνώμη αν έχει ξαναπαντηθεί! Εγώ που έβγαλα 6159, χρειάζεται να κάνω μηχανογραφικό μιας και δε περνάω πουθενά; ΑΑ επίσης κινδυνεύω να μείνω στην τάξη; (Έβγαλα 15,8 στο πρώτο τετράμηνο και καθαρό 17 στο 2ο) Δεν έχω βγάλει 9,5 μέσο όρο στα μαθ.κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο Civilara έγραψε: #130 21-06-09 16:21 Αν ο βαθμός πρόσβασης σου είναι κάτω από 10 και βγάζεις κάτω από 10000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα τότε δε μπορείς να υποβάλλεις μηχανογραφικό. Επειδή ο μικρότερος αριθμός μορίων είναι τα 8000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα που μπορεί να έχει ένας υποψήφιος για να μπορεί να υποβάλλει μηχανογραφικό, τότε δεν έχεις δικαίωμα να καταθέσεις μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο GFrag17 έγραψε: #131 21-06-09 17:07 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με υπερκάλυψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερώτηση παιδιά, συγνώμη αν έχει ξαναπαντηθεί! Εγώ που έβγαλα 6159, χρειάζεται να κάνω μηχανογραφικό μιας και δε περνάω πουθενά; ΑΑ επίσης κινδυνεύω να μείνω στην τάξη; (Έβγαλα 15,8 στο πρώτο τετράμηνο και καθαρό 17 στο 2ο) Δεν έχω βγάλει 9,5 μέσο όρο στα μαθ.κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο Civilara έγραψε: #130 21-06-09 16:21 Αν ο βαθμός πρόσβασης σου είναι κάτω από 10 και βγάζεις κάτω από 10000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα τότε δε μπορείς να υποβάλλεις μηχανογραφικό. Επειδή ο μικρότερος αριθμός μορίων είναι τα 8000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα που μπορεί να έχει ένας υποψήφιος για να μπορεί να υποβάλλει μηχανογραφικό, τότε δεν έχεις δικαίωμα να καταθέσεις μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο GFrag17 έγραψε: #131 21-06-09 17:07 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με υπερκάλυψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αν ο βαθμός πρόσβασης σου είναι κάτω από 10 και βγάζεις κάτω από 10000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα τότε δε μπορείς να υποβάλλεις μηχανογραφικό. Επειδή ο μικρότερος αριθμός μορίων είναι τα 8000 μόρια χωρίς ειδικό μάθημα που μπορεί να έχει ένας υποψήφιος για να μπορεί να υποβάλλει μηχανογραφικό, τότε δεν έχεις δικαίωμα να καταθέσεις μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο GFrag17 έγραψε: #131 21-06-09 17:07 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με υπερκάλυψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με υπερκάλυψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.