Gorgina_srk Νεοφερμένο μέλος Η Gorgina_srk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:52 Η Gorgina_srk: #241 01-09-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από calliope: αυτο το πασο το βγαζαμε τελη μαρτη και ισχυε μεχρι ιουνη οποτε δεν λεει και πολλα.. Ηταν ολόιδιο με το πασο που βγαζουν τα παιδια λυκειου για το λεωφορειο που παιρνουν Click για ανάπτυξη... Η καρτα isic έχει ισχύει ένα χρόνο 1/9 μέχρι 31/12 ενώ η ευρωπαική μπορείς να την βγάλεις για 1 χρόνο εως και 3 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #242 01-09-21 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Gorgina_srk: Η καρτα isic έχει ισχύει ένα χρόνο 1/9 μέχρι 31/12 ενώ η ευρωπαική μπορείς να την βγάλεις για 1 χρόνο εως και 3 Click για ανάπτυξη... Και δινουν αυτες οι καρτες εισιτήριο αστικου μειον 50%? Gorgina_srk Νεοφερμένο μέλος Η Gorgina_srk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Gorgina_srk: #243 01-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και δινουν αυτες οι καρτες εισιτήριο αστικου μειον 50%? Click για ανάπτυξη... Έχουν έκπτωσει παντού όπως το φοιτητικό πάσο σε ακτοπλοϊκά σε κτελ σε κάποια καταστήματα ρούχων σε ξενοδοχεία και αλλά τέτοια αν την ψάξεις θα το δεις Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Η Kiki mat έγραψε: #244 28-10-21 19:46 Εγώ φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ εκεί συγκεκριμένα οι απουσίες μας είναι ποσοστιαίες ,νομίζω το επιτρεπτό είναι 20% σε κάθε μάθημα . Πχ εάν είναι ένα μάθημα ωριαιο την εβδομάδα στις 15ωρες του εξαμήνου δικαίουσε3 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Οκτωβρίου 2021 Σημ άσχετο, έκανα πλαστική επέμβαση στο μέτωπο το ογκιδιο στο μέτωπο είχε μεγαλώσει και απαραίτητος πλαστικός χειρουργός,θα αλλάξω φωτο κάποια στιγμή Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 881237: #245 28-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εγώ φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ εκεί συγκεκριμένα οι απουσίες μας είναι ποσοστιαίες ,νομίζω το επιτρεπτό είναι 20% σε κάθε μάθημα . Πχ εάν είναι ένα μάθημα ωριαιο την εβδομάδα στις 15ωρες του εξαμήνου δικαίουσε3 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Οκτωβρίου 2021 Σημ άσχετο, έκανα πλαστική επέμβαση στο μέτωπο το ογκιδιο στο μέτωπο είχε μεγαλώσει και απαραίτητος πλαστικός χειρουργός,θα αλλάξω φωτο κάποια στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι είμαστε αρκετά περιορισμένοι στις απουσίες Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Η Kiki mat έγραψε: #246 30-10-21 16:31 Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τις απουσίες είναι το εξής ,στην ειδικότητα την δικιά μου , πχ εάν έχουμε τέσσερις ώρες την βδομάδα πχ Τουριστική Γεωγραφία κάνουμε και τις 4 ώρες σε μία ημέρα περιορίζοντας τις ημέρες που μπορούμε να απουσιάζουμε και εννοείται κουραζομαστε για παράδειγμα με τρεις ώρες σερί αρχές θρησκειολογίας. Δηλαδή εάν λείψω μόνο 2-4 Τεταρτες σε όλο το εξάμηνο που έχουμε 4ωρες σερί Αγγλικά μένω από απουσιες Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:32 Ο Guest 881237: #247 30-10-21 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τις απουσίες είναι το εξής ,στην ειδικότητα την δικιά μου , πχ εάν έχουμε τέσσερις ώρες την βδομάδα πχ Τουριστική Γεωγραφία κάνουμε και τις 4 ώρες σε μία ημέρα περιορίζοντας τις ημέρες που μπορούμε να απουσιάζουμε και εννοείται κουραζομαστε για παράδειγμα με τρεις ώρες σερί αρχές θρησκειολογίας. Δηλαδή εάν λείψω μόνο 2-4 Τεταρτες σε όλο το εξάμηνο που έχουμε 4ωρες σερί Αγγλικά μένω από απουσιες Click για ανάπτυξη... Ααα νομίζω είμαστε στην ίδια ειδικότητα. Εν πάσει περιπτώσει εμάς θα μας πάνε εκπαιδευτική εκδρομή κ έτσι θα αναπληρώσουμε μερικά μαθήματα Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:42 Η Kiki mat έγραψε: #248 30-10-21 16:42 Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:55 Ο Guest 881237: #249 30-10-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Click για ανάπτυξη... Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:05 Η Kiki mat έγραψε: #250 30-10-21 17:05 Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:08 Ο Guest 881237: #251 30-10-21 17:08 Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Gorgina_srk: Η καρτα isic έχει ισχύει ένα χρόνο 1/9 μέχρι 31/12 ενώ η ευρωπαική μπορείς να την βγάλεις για 1 χρόνο εως και 3 Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή η κάρτα κ ποιος την δικαιούται? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:16 Η Kiki mat έγραψε: #252 30-10-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Click για ανάπτυξη... Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Click για ανάπτυξη... Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:26 Ο Guest 881237: #253 30-10-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Click για ανάπτυξη... Εμείς στο τμήμα μου είμαστε το 90% 18 χρόνων Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:14 Η Kiki mat έγραψε: #254 30-10-21 18:14 Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:16 Ο Guest 881237: #255 30-10-21 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... Αααα κατάλαβα. Μάλλον επειδή είναι του οαεδ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #256 30-10-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Kiki mat έγραψε: #257 30-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από calliope: αυτο το πασο το βγαζαμε τελη μαρτη και ισχυε μεχρι ιουνη οποτε δεν λεει και πολλα.. Ηταν ολόιδιο με το πασο που βγαζουν τα παιδια λυκειου για το λεωφορειο που παιρνουν Click για ανάπτυξη... Η καρτα isic έχει ισχύει ένα χρόνο 1/9 μέχρι 31/12 ενώ η ευρωπαική μπορείς να την βγάλεις για 1 χρόνο εως και 3
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #242 01-09-21 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Gorgina_srk: Η καρτα isic έχει ισχύει ένα χρόνο 1/9 μέχρι 31/12 ενώ η ευρωπαική μπορείς να την βγάλεις για 1 χρόνο εως και 3 Click για ανάπτυξη... Και δινουν αυτες οι καρτες εισιτήριο αστικου μειον 50%? Gorgina_srk Νεοφερμένο μέλος Η Gorgina_srk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Gorgina_srk: #243 01-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και δινουν αυτες οι καρτες εισιτήριο αστικου μειον 50%? Click για ανάπτυξη... Έχουν έκπτωσει παντού όπως το φοιτητικό πάσο σε ακτοπλοϊκά σε κτελ σε κάποια καταστήματα ρούχων σε ξενοδοχεία και αλλά τέτοια αν την ψάξεις θα το δεις Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Η Kiki mat έγραψε: #244 28-10-21 19:46 Εγώ φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ εκεί συγκεκριμένα οι απουσίες μας είναι ποσοστιαίες ,νομίζω το επιτρεπτό είναι 20% σε κάθε μάθημα . Πχ εάν είναι ένα μάθημα ωριαιο την εβδομάδα στις 15ωρες του εξαμήνου δικαίουσε3 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Οκτωβρίου 2021 Σημ άσχετο, έκανα πλαστική επέμβαση στο μέτωπο το ογκιδιο στο μέτωπο είχε μεγαλώσει και απαραίτητος πλαστικός χειρουργός,θα αλλάξω φωτο κάποια στιγμή Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 881237: #245 28-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εγώ φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ εκεί συγκεκριμένα οι απουσίες μας είναι ποσοστιαίες ,νομίζω το επιτρεπτό είναι 20% σε κάθε μάθημα . Πχ εάν είναι ένα μάθημα ωριαιο την εβδομάδα στις 15ωρες του εξαμήνου δικαίουσε3 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Οκτωβρίου 2021 Σημ άσχετο, έκανα πλαστική επέμβαση στο μέτωπο το ογκιδιο στο μέτωπο είχε μεγαλώσει και απαραίτητος πλαστικός χειρουργός,θα αλλάξω φωτο κάποια στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι είμαστε αρκετά περιορισμένοι στις απουσίες Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Η Kiki mat έγραψε: #246 30-10-21 16:31 Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τις απουσίες είναι το εξής ,στην ειδικότητα την δικιά μου , πχ εάν έχουμε τέσσερις ώρες την βδομάδα πχ Τουριστική Γεωγραφία κάνουμε και τις 4 ώρες σε μία ημέρα περιορίζοντας τις ημέρες που μπορούμε να απουσιάζουμε και εννοείται κουραζομαστε για παράδειγμα με τρεις ώρες σερί αρχές θρησκειολογίας. Δηλαδή εάν λείψω μόνο 2-4 Τεταρτες σε όλο το εξάμηνο που έχουμε 4ωρες σερί Αγγλικά μένω από απουσιες Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:32 Ο Guest 881237: #247 30-10-21 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τις απουσίες είναι το εξής ,στην ειδικότητα την δικιά μου , πχ εάν έχουμε τέσσερις ώρες την βδομάδα πχ Τουριστική Γεωγραφία κάνουμε και τις 4 ώρες σε μία ημέρα περιορίζοντας τις ημέρες που μπορούμε να απουσιάζουμε και εννοείται κουραζομαστε για παράδειγμα με τρεις ώρες σερί αρχές θρησκειολογίας. Δηλαδή εάν λείψω μόνο 2-4 Τεταρτες σε όλο το εξάμηνο που έχουμε 4ωρες σερί Αγγλικά μένω από απουσιες Click για ανάπτυξη... Ααα νομίζω είμαστε στην ίδια ειδικότητα. Εν πάσει περιπτώσει εμάς θα μας πάνε εκπαιδευτική εκδρομή κ έτσι θα αναπληρώσουμε μερικά μαθήματα Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:42 Η Kiki mat έγραψε: #248 30-10-21 16:42 Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:55 Ο Guest 881237: #249 30-10-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Click για ανάπτυξη... Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:05 Η Kiki mat έγραψε: #250 30-10-21 17:05 Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:08 Ο Guest 881237: #251 30-10-21 17:08 Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Gorgina_srk: Η καρτα isic έχει ισχύει ένα χρόνο 1/9 μέχρι 31/12 ενώ η ευρωπαική μπορείς να την βγάλεις για 1 χρόνο εως και 3 Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή η κάρτα κ ποιος την δικαιούται? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:16 Η Kiki mat έγραψε: #252 30-10-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Click για ανάπτυξη... Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Click για ανάπτυξη... Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:26 Ο Guest 881237: #253 30-10-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Click για ανάπτυξη... Εμείς στο τμήμα μου είμαστε το 90% 18 χρόνων Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:14 Η Kiki mat έγραψε: #254 30-10-21 18:14 Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:16 Ο Guest 881237: #255 30-10-21 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... Αααα κατάλαβα. Μάλλον επειδή είναι του οαεδ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #256 30-10-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Kiki mat έγραψε: #257 30-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gorgina_srk: Η καρτα isic έχει ισχύει ένα χρόνο 1/9 μέχρι 31/12 ενώ η ευρωπαική μπορείς να την βγάλεις για 1 χρόνο εως και 3 Click για ανάπτυξη... Και δινουν αυτες οι καρτες εισιτήριο αστικου μειον 50%?
Gorgina_srk Νεοφερμένο μέλος Η Gorgina_srk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Gorgina_srk: #243 01-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και δινουν αυτες οι καρτες εισιτήριο αστικου μειον 50%? Click για ανάπτυξη... Έχουν έκπτωσει παντού όπως το φοιτητικό πάσο σε ακτοπλοϊκά σε κτελ σε κάποια καταστήματα ρούχων σε ξενοδοχεία και αλλά τέτοια αν την ψάξεις θα το δεις Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Η Kiki mat έγραψε: #244 28-10-21 19:46 Εγώ φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ εκεί συγκεκριμένα οι απουσίες μας είναι ποσοστιαίες ,νομίζω το επιτρεπτό είναι 20% σε κάθε μάθημα . Πχ εάν είναι ένα μάθημα ωριαιο την εβδομάδα στις 15ωρες του εξαμήνου δικαίουσε3 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Οκτωβρίου 2021 Σημ άσχετο, έκανα πλαστική επέμβαση στο μέτωπο το ογκιδιο στο μέτωπο είχε μεγαλώσει και απαραίτητος πλαστικός χειρουργός,θα αλλάξω φωτο κάποια στιγμή Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 881237: #245 28-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εγώ φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ εκεί συγκεκριμένα οι απουσίες μας είναι ποσοστιαίες ,νομίζω το επιτρεπτό είναι 20% σε κάθε μάθημα . Πχ εάν είναι ένα μάθημα ωριαιο την εβδομάδα στις 15ωρες του εξαμήνου δικαίουσε3 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Οκτωβρίου 2021 Σημ άσχετο, έκανα πλαστική επέμβαση στο μέτωπο το ογκιδιο στο μέτωπο είχε μεγαλώσει και απαραίτητος πλαστικός χειρουργός,θα αλλάξω φωτο κάποια στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι είμαστε αρκετά περιορισμένοι στις απουσίες Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Η Kiki mat έγραψε: #246 30-10-21 16:31 Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τις απουσίες είναι το εξής ,στην ειδικότητα την δικιά μου , πχ εάν έχουμε τέσσερις ώρες την βδομάδα πχ Τουριστική Γεωγραφία κάνουμε και τις 4 ώρες σε μία ημέρα περιορίζοντας τις ημέρες που μπορούμε να απουσιάζουμε και εννοείται κουραζομαστε για παράδειγμα με τρεις ώρες σερί αρχές θρησκειολογίας. Δηλαδή εάν λείψω μόνο 2-4 Τεταρτες σε όλο το εξάμηνο που έχουμε 4ωρες σερί Αγγλικά μένω από απουσιες Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:32 Ο Guest 881237: #247 30-10-21 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τις απουσίες είναι το εξής ,στην ειδικότητα την δικιά μου , πχ εάν έχουμε τέσσερις ώρες την βδομάδα πχ Τουριστική Γεωγραφία κάνουμε και τις 4 ώρες σε μία ημέρα περιορίζοντας τις ημέρες που μπορούμε να απουσιάζουμε και εννοείται κουραζομαστε για παράδειγμα με τρεις ώρες σερί αρχές θρησκειολογίας. Δηλαδή εάν λείψω μόνο 2-4 Τεταρτες σε όλο το εξάμηνο που έχουμε 4ωρες σερί Αγγλικά μένω από απουσιες Click για ανάπτυξη... Ααα νομίζω είμαστε στην ίδια ειδικότητα. Εν πάσει περιπτώσει εμάς θα μας πάνε εκπαιδευτική εκδρομή κ έτσι θα αναπληρώσουμε μερικά μαθήματα Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:42 Η Kiki mat έγραψε: #248 30-10-21 16:42 Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:55 Ο Guest 881237: #249 30-10-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Click για ανάπτυξη... Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:05 Η Kiki mat έγραψε: #250 30-10-21 17:05 Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:08 Ο Guest 881237: #251 30-10-21 17:08 Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Gorgina_srk: Η καρτα isic έχει ισχύει ένα χρόνο 1/9 μέχρι 31/12 ενώ η ευρωπαική μπορείς να την βγάλεις για 1 χρόνο εως και 3 Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή η κάρτα κ ποιος την δικαιούται? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:16 Η Kiki mat έγραψε: #252 30-10-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Click για ανάπτυξη... Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Click για ανάπτυξη... Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:26 Ο Guest 881237: #253 30-10-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Click για ανάπτυξη... Εμείς στο τμήμα μου είμαστε το 90% 18 χρόνων Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:14 Η Kiki mat έγραψε: #254 30-10-21 18:14 Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:16 Ο Guest 881237: #255 30-10-21 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... Αααα κατάλαβα. Μάλλον επειδή είναι του οαεδ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #256 30-10-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Kiki mat έγραψε: #257 30-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και δινουν αυτες οι καρτες εισιτήριο αστικου μειον 50%? Click για ανάπτυξη... Έχουν έκπτωσει παντού όπως το φοιτητικό πάσο σε ακτοπλοϊκά σε κτελ σε κάποια καταστήματα ρούχων σε ξενοδοχεία και αλλά τέτοια αν την ψάξεις θα το δεις
Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Η Kiki mat έγραψε: #244 28-10-21 19:46 Εγώ φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ εκεί συγκεκριμένα οι απουσίες μας είναι ποσοστιαίες ,νομίζω το επιτρεπτό είναι 20% σε κάθε μάθημα . Πχ εάν είναι ένα μάθημα ωριαιο την εβδομάδα στις 15ωρες του εξαμήνου δικαίουσε3 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Οκτωβρίου 2021 Σημ άσχετο, έκανα πλαστική επέμβαση στο μέτωπο το ογκιδιο στο μέτωπο είχε μεγαλώσει και απαραίτητος πλαστικός χειρουργός,θα αλλάξω φωτο κάποια στιγμή Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 881237: #245 28-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εγώ φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ εκεί συγκεκριμένα οι απουσίες μας είναι ποσοστιαίες ,νομίζω το επιτρεπτό είναι 20% σε κάθε μάθημα . Πχ εάν είναι ένα μάθημα ωριαιο την εβδομάδα στις 15ωρες του εξαμήνου δικαίουσε3 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Οκτωβρίου 2021 Σημ άσχετο, έκανα πλαστική επέμβαση στο μέτωπο το ογκιδιο στο μέτωπο είχε μεγαλώσει και απαραίτητος πλαστικός χειρουργός,θα αλλάξω φωτο κάποια στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι είμαστε αρκετά περιορισμένοι στις απουσίες Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Η Kiki mat έγραψε: #246 30-10-21 16:31 Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τις απουσίες είναι το εξής ,στην ειδικότητα την δικιά μου , πχ εάν έχουμε τέσσερις ώρες την βδομάδα πχ Τουριστική Γεωγραφία κάνουμε και τις 4 ώρες σε μία ημέρα περιορίζοντας τις ημέρες που μπορούμε να απουσιάζουμε και εννοείται κουραζομαστε για παράδειγμα με τρεις ώρες σερί αρχές θρησκειολογίας. Δηλαδή εάν λείψω μόνο 2-4 Τεταρτες σε όλο το εξάμηνο που έχουμε 4ωρες σερί Αγγλικά μένω από απουσιες Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:32 Ο Guest 881237: #247 30-10-21 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τις απουσίες είναι το εξής ,στην ειδικότητα την δικιά μου , πχ εάν έχουμε τέσσερις ώρες την βδομάδα πχ Τουριστική Γεωγραφία κάνουμε και τις 4 ώρες σε μία ημέρα περιορίζοντας τις ημέρες που μπορούμε να απουσιάζουμε και εννοείται κουραζομαστε για παράδειγμα με τρεις ώρες σερί αρχές θρησκειολογίας. Δηλαδή εάν λείψω μόνο 2-4 Τεταρτες σε όλο το εξάμηνο που έχουμε 4ωρες σερί Αγγλικά μένω από απουσιες Click για ανάπτυξη... Ααα νομίζω είμαστε στην ίδια ειδικότητα. Εν πάσει περιπτώσει εμάς θα μας πάνε εκπαιδευτική εκδρομή κ έτσι θα αναπληρώσουμε μερικά μαθήματα Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:42 Η Kiki mat έγραψε: #248 30-10-21 16:42 Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:55 Ο Guest 881237: #249 30-10-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Click για ανάπτυξη... Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:05 Η Kiki mat έγραψε: #250 30-10-21 17:05 Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:08 Ο Guest 881237: #251 30-10-21 17:08 Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Gorgina_srk: Η καρτα isic έχει ισχύει ένα χρόνο 1/9 μέχρι 31/12 ενώ η ευρωπαική μπορείς να την βγάλεις για 1 χρόνο εως και 3 Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή η κάρτα κ ποιος την δικαιούται? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:16 Η Kiki mat έγραψε: #252 30-10-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Click για ανάπτυξη... Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Click για ανάπτυξη... Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:26 Ο Guest 881237: #253 30-10-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Click για ανάπτυξη... Εμείς στο τμήμα μου είμαστε το 90% 18 χρόνων Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:14 Η Kiki mat έγραψε: #254 30-10-21 18:14 Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:16 Ο Guest 881237: #255 30-10-21 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... Αααα κατάλαβα. Μάλλον επειδή είναι του οαεδ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #256 30-10-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Kiki mat έγραψε: #257 30-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ εκεί συγκεκριμένα οι απουσίες μας είναι ποσοστιαίες ,νομίζω το επιτρεπτό είναι 20% σε κάθε μάθημα . Πχ εάν είναι ένα μάθημα ωριαιο την εβδομάδα στις 15ωρες του εξαμήνου δικαίουσε3 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Οκτωβρίου 2021 Σημ άσχετο, έκανα πλαστική επέμβαση στο μέτωπο το ογκιδιο στο μέτωπο είχε μεγαλώσει και απαραίτητος πλαστικός χειρουργός,θα αλλάξω φωτο κάποια στιγμή
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Guest 881237: #245 28-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εγώ φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ εκεί συγκεκριμένα οι απουσίες μας είναι ποσοστιαίες ,νομίζω το επιτρεπτό είναι 20% σε κάθε μάθημα . Πχ εάν είναι ένα μάθημα ωριαιο την εβδομάδα στις 15ωρες του εξαμήνου δικαίουσε3 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Οκτωβρίου 2021 Σημ άσχετο, έκανα πλαστική επέμβαση στο μέτωπο το ογκιδιο στο μέτωπο είχε μεγαλώσει και απαραίτητος πλαστικός χειρουργός,θα αλλάξω φωτο κάποια στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι είμαστε αρκετά περιορισμένοι στις απουσίες Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Η Kiki mat έγραψε: #246 30-10-21 16:31 Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τις απουσίες είναι το εξής ,στην ειδικότητα την δικιά μου , πχ εάν έχουμε τέσσερις ώρες την βδομάδα πχ Τουριστική Γεωγραφία κάνουμε και τις 4 ώρες σε μία ημέρα περιορίζοντας τις ημέρες που μπορούμε να απουσιάζουμε και εννοείται κουραζομαστε για παράδειγμα με τρεις ώρες σερί αρχές θρησκειολογίας. Δηλαδή εάν λείψω μόνο 2-4 Τεταρτες σε όλο το εξάμηνο που έχουμε 4ωρες σερί Αγγλικά μένω από απουσιες Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:32 Ο Guest 881237: #247 30-10-21 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τις απουσίες είναι το εξής ,στην ειδικότητα την δικιά μου , πχ εάν έχουμε τέσσερις ώρες την βδομάδα πχ Τουριστική Γεωγραφία κάνουμε και τις 4 ώρες σε μία ημέρα περιορίζοντας τις ημέρες που μπορούμε να απουσιάζουμε και εννοείται κουραζομαστε για παράδειγμα με τρεις ώρες σερί αρχές θρησκειολογίας. Δηλαδή εάν λείψω μόνο 2-4 Τεταρτες σε όλο το εξάμηνο που έχουμε 4ωρες σερί Αγγλικά μένω από απουσιες Click για ανάπτυξη... Ααα νομίζω είμαστε στην ίδια ειδικότητα. Εν πάσει περιπτώσει εμάς θα μας πάνε εκπαιδευτική εκδρομή κ έτσι θα αναπληρώσουμε μερικά μαθήματα Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:42 Η Kiki mat έγραψε: #248 30-10-21 16:42 Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:55 Ο Guest 881237: #249 30-10-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Click για ανάπτυξη... Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:05 Η Kiki mat έγραψε: #250 30-10-21 17:05 Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:08 Ο Guest 881237: #251 30-10-21 17:08 Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Gorgina_srk: Η καρτα isic έχει ισχύει ένα χρόνο 1/9 μέχρι 31/12 ενώ η ευρωπαική μπορείς να την βγάλεις για 1 χρόνο εως και 3 Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή η κάρτα κ ποιος την δικαιούται? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:16 Η Kiki mat έγραψε: #252 30-10-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Click για ανάπτυξη... Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Click για ανάπτυξη... Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:26 Ο Guest 881237: #253 30-10-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Click για ανάπτυξη... Εμείς στο τμήμα μου είμαστε το 90% 18 χρόνων Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:14 Η Kiki mat έγραψε: #254 30-10-21 18:14 Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:16 Ο Guest 881237: #255 30-10-21 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... Αααα κατάλαβα. Μάλλον επειδή είναι του οαεδ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #256 30-10-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Kiki mat έγραψε: #257 30-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εγώ φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ εκεί συγκεκριμένα οι απουσίες μας είναι ποσοστιαίες ,νομίζω το επιτρεπτό είναι 20% σε κάθε μάθημα . Πχ εάν είναι ένα μάθημα ωριαιο την εβδομάδα στις 15ωρες του εξαμήνου δικαίουσε3 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Οκτωβρίου 2021 Σημ άσχετο, έκανα πλαστική επέμβαση στο μέτωπο το ογκιδιο στο μέτωπο είχε μεγαλώσει και απαραίτητος πλαστικός χειρουργός,θα αλλάξω φωτο κάποια στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι είμαστε αρκετά περιορισμένοι στις απουσίες
Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Η Kiki mat έγραψε: #246 30-10-21 16:31 Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τις απουσίες είναι το εξής ,στην ειδικότητα την δικιά μου , πχ εάν έχουμε τέσσερις ώρες την βδομάδα πχ Τουριστική Γεωγραφία κάνουμε και τις 4 ώρες σε μία ημέρα περιορίζοντας τις ημέρες που μπορούμε να απουσιάζουμε και εννοείται κουραζομαστε για παράδειγμα με τρεις ώρες σερί αρχές θρησκειολογίας. Δηλαδή εάν λείψω μόνο 2-4 Τεταρτες σε όλο το εξάμηνο που έχουμε 4ωρες σερί Αγγλικά μένω από απουσιες Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:32 Ο Guest 881237: #247 30-10-21 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τις απουσίες είναι το εξής ,στην ειδικότητα την δικιά μου , πχ εάν έχουμε τέσσερις ώρες την βδομάδα πχ Τουριστική Γεωγραφία κάνουμε και τις 4 ώρες σε μία ημέρα περιορίζοντας τις ημέρες που μπορούμε να απουσιάζουμε και εννοείται κουραζομαστε για παράδειγμα με τρεις ώρες σερί αρχές θρησκειολογίας. Δηλαδή εάν λείψω μόνο 2-4 Τεταρτες σε όλο το εξάμηνο που έχουμε 4ωρες σερί Αγγλικά μένω από απουσιες Click για ανάπτυξη... Ααα νομίζω είμαστε στην ίδια ειδικότητα. Εν πάσει περιπτώσει εμάς θα μας πάνε εκπαιδευτική εκδρομή κ έτσι θα αναπληρώσουμε μερικά μαθήματα Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:42 Η Kiki mat έγραψε: #248 30-10-21 16:42 Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:55 Ο Guest 881237: #249 30-10-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Click για ανάπτυξη... Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:05 Η Kiki mat έγραψε: #250 30-10-21 17:05 Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:08 Ο Guest 881237: #251 30-10-21 17:08 Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Gorgina_srk: Η καρτα isic έχει ισχύει ένα χρόνο 1/9 μέχρι 31/12 ενώ η ευρωπαική μπορείς να την βγάλεις για 1 χρόνο εως και 3 Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή η κάρτα κ ποιος την δικαιούται? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:16 Η Kiki mat έγραψε: #252 30-10-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Click για ανάπτυξη... Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Click για ανάπτυξη... Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:26 Ο Guest 881237: #253 30-10-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Click για ανάπτυξη... Εμείς στο τμήμα μου είμαστε το 90% 18 χρόνων Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:14 Η Kiki mat έγραψε: #254 30-10-21 18:14 Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:16 Ο Guest 881237: #255 30-10-21 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... Αααα κατάλαβα. Μάλλον επειδή είναι του οαεδ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #256 30-10-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Kiki mat έγραψε: #257 30-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τις απουσίες είναι το εξής ,στην ειδικότητα την δικιά μου , πχ εάν έχουμε τέσσερις ώρες την βδομάδα πχ Τουριστική Γεωγραφία κάνουμε και τις 4 ώρες σε μία ημέρα περιορίζοντας τις ημέρες που μπορούμε να απουσιάζουμε και εννοείται κουραζομαστε για παράδειγμα με τρεις ώρες σερί αρχές θρησκειολογίας. Δηλαδή εάν λείψω μόνο 2-4 Τεταρτες σε όλο το εξάμηνο που έχουμε 4ωρες σερί Αγγλικά μένω από απουσιες
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:32 Ο Guest 881237: #247 30-10-21 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τις απουσίες είναι το εξής ,στην ειδικότητα την δικιά μου , πχ εάν έχουμε τέσσερις ώρες την βδομάδα πχ Τουριστική Γεωγραφία κάνουμε και τις 4 ώρες σε μία ημέρα περιορίζοντας τις ημέρες που μπορούμε να απουσιάζουμε και εννοείται κουραζομαστε για παράδειγμα με τρεις ώρες σερί αρχές θρησκειολογίας. Δηλαδή εάν λείψω μόνο 2-4 Τεταρτες σε όλο το εξάμηνο που έχουμε 4ωρες σερί Αγγλικά μένω από απουσιες Click για ανάπτυξη... Ααα νομίζω είμαστε στην ίδια ειδικότητα. Εν πάσει περιπτώσει εμάς θα μας πάνε εκπαιδευτική εκδρομή κ έτσι θα αναπληρώσουμε μερικά μαθήματα Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:42 Η Kiki mat έγραψε: #248 30-10-21 16:42 Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:55 Ο Guest 881237: #249 30-10-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Click για ανάπτυξη... Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:05 Η Kiki mat έγραψε: #250 30-10-21 17:05 Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:08 Ο Guest 881237: #251 30-10-21 17:08 Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Gorgina_srk: Η καρτα isic έχει ισχύει ένα χρόνο 1/9 μέχρι 31/12 ενώ η ευρωπαική μπορείς να την βγάλεις για 1 χρόνο εως και 3 Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή η κάρτα κ ποιος την δικαιούται? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:16 Η Kiki mat έγραψε: #252 30-10-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Click για ανάπτυξη... Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Click για ανάπτυξη... Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:26 Ο Guest 881237: #253 30-10-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Click για ανάπτυξη... Εμείς στο τμήμα μου είμαστε το 90% 18 χρόνων Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:14 Η Kiki mat έγραψε: #254 30-10-21 18:14 Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:16 Ο Guest 881237: #255 30-10-21 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... Αααα κατάλαβα. Μάλλον επειδή είναι του οαεδ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #256 30-10-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Kiki mat έγραψε: #257 30-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τις απουσίες είναι το εξής ,στην ειδικότητα την δικιά μου , πχ εάν έχουμε τέσσερις ώρες την βδομάδα πχ Τουριστική Γεωγραφία κάνουμε και τις 4 ώρες σε μία ημέρα περιορίζοντας τις ημέρες που μπορούμε να απουσιάζουμε και εννοείται κουραζομαστε για παράδειγμα με τρεις ώρες σερί αρχές θρησκειολογίας. Δηλαδή εάν λείψω μόνο 2-4 Τεταρτες σε όλο το εξάμηνο που έχουμε 4ωρες σερί Αγγλικά μένω από απουσιες Click για ανάπτυξη... Ααα νομίζω είμαστε στην ίδια ειδικότητα. Εν πάσει περιπτώσει εμάς θα μας πάνε εκπαιδευτική εκδρομή κ έτσι θα αναπληρώσουμε μερικά μαθήματα
Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:42 Η Kiki mat έγραψε: #248 30-10-21 16:42 Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:55 Ο Guest 881237: #249 30-10-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Click για ανάπτυξη... Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:05 Η Kiki mat έγραψε: #250 30-10-21 17:05 Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:08 Ο Guest 881237: #251 30-10-21 17:08 Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Gorgina_srk: Η καρτα isic έχει ισχύει ένα χρόνο 1/9 μέχρι 31/12 ενώ η ευρωπαική μπορείς να την βγάλεις για 1 χρόνο εως και 3 Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή η κάρτα κ ποιος την δικαιούται? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:16 Η Kiki mat έγραψε: #252 30-10-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Click για ανάπτυξη... Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Click για ανάπτυξη... Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:26 Ο Guest 881237: #253 30-10-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Click για ανάπτυξη... Εμείς στο τμήμα μου είμαστε το 90% 18 χρόνων Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:14 Η Kiki mat έγραψε: #254 30-10-21 18:14 Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:16 Ο Guest 881237: #255 30-10-21 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... Αααα κατάλαβα. Μάλλον επειδή είναι του οαεδ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #256 30-10-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Kiki mat έγραψε: #257 30-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 16:55 Ο Guest 881237: #249 30-10-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Click για ανάπτυξη... Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:05 Η Kiki mat έγραψε: #250 30-10-21 17:05 Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:08 Ο Guest 881237: #251 30-10-21 17:08 Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Gorgina_srk: Η καρτα isic έχει ισχύει ένα χρόνο 1/9 μέχρι 31/12 ενώ η ευρωπαική μπορείς να την βγάλεις για 1 χρόνο εως και 3 Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή η κάρτα κ ποιος την δικαιούται? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:16 Η Kiki mat έγραψε: #252 30-10-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Click για ανάπτυξη... Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Click για ανάπτυξη... Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:26 Ο Guest 881237: #253 30-10-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Click για ανάπτυξη... Εμείς στο τμήμα μου είμαστε το 90% 18 χρόνων Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:14 Η Kiki mat έγραψε: #254 30-10-21 18:14 Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:16 Ο Guest 881237: #255 30-10-21 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... Αααα κατάλαβα. Μάλλον επειδή είναι του οαεδ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #256 30-10-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Kiki mat έγραψε: #257 30-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμάς πήγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητά εκδρομή στην ώρα της πρακτικής εξάσκησης αλλά μας δωθηκε το δικαίωμα μέσα από διαμαρτυρία ορισμένων μαθητών να επιλέξουμε εάν θα ακολουθήσουμε χωρίς να επιβαρύνθουμε με απουσίες. Πχ εμένα ο προβληματισμός μου ήταν ότι η καθηγήτρια μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός και οδηγεί ούτως ή άλλως γύρω στις τρεις ώρες για να ρθει και να φύγει από το ΙΕΚ ,μένει εκτός νομού. Click για ανάπτυξη... Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ??
Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:05 Η Kiki mat έγραψε: #250 30-10-21 17:05 Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:08 Ο Guest 881237: #251 30-10-21 17:08 Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Gorgina_srk: Η καρτα isic έχει ισχύει ένα χρόνο 1/9 μέχρι 31/12 ενώ η ευρωπαική μπορείς να την βγάλεις για 1 χρόνο εως και 3 Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή η κάρτα κ ποιος την δικαιούται? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:16 Η Kiki mat έγραψε: #252 30-10-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Click για ανάπτυξη... Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Click για ανάπτυξη... Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:26 Ο Guest 881237: #253 30-10-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Click για ανάπτυξη... Εμείς στο τμήμα μου είμαστε το 90% 18 χρόνων Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:14 Η Kiki mat έγραψε: #254 30-10-21 18:14 Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:16 Ο Guest 881237: #255 30-10-21 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... Αααα κατάλαβα. Μάλλον επειδή είναι του οαεδ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #256 30-10-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Kiki mat έγραψε: #257 30-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:08 Ο Guest 881237: #251 30-10-21 17:08 Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Gorgina_srk: Η καρτα isic έχει ισχύει ένα χρόνο 1/9 μέχρι 31/12 ενώ η ευρωπαική μπορείς να την βγάλεις για 1 χρόνο εως και 3 Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή η κάρτα κ ποιος την δικαιούται? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:16 Η Kiki mat έγραψε: #252 30-10-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Click για ανάπτυξη... Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Click για ανάπτυξη... Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:26 Ο Guest 881237: #253 30-10-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Click για ανάπτυξη... Εμείς στο τμήμα μου είμαστε το 90% 18 χρόνων Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:14 Η Kiki mat έγραψε: #254 30-10-21 18:14 Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:16 Ο Guest 881237: #255 30-10-21 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... Αααα κατάλαβα. Μάλλον επειδή είναι του οαεδ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #256 30-10-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Kiki mat έγραψε: #257 30-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Exουμε συμμαθήτρια που συνεργαζόταν με την ενορία και όπως αναφέρε ( δεν ξέρω θρησκευτικούς όρους εγώ μαθαίνω ) κατά την εν χριστο ζωή της επι δέκα έτη οργανωνε όλα τα προσκυνήματα . Πήρε τηλέφωνο της μοναχές προσφέρθηκε η ίδια να μας πάει με το αυτοκίνητο, και υπόλοιποι να πάνε με της καθηγήτριας το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Gorgina_srk: Η καρτα isic έχει ισχύει ένα χρόνο 1/9 μέχρι 31/12 ενώ η ευρωπαική μπορείς να την βγάλεις για 1 χρόνο εως και 3 Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτή η κάρτα κ ποιος την δικαιούται?
Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:16 Η Kiki mat έγραψε: #252 30-10-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Click για ανάπτυξη... Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Click για ανάπτυξη... Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:26 Ο Guest 881237: #253 30-10-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Click για ανάπτυξη... Εμείς στο τμήμα μου είμαστε το 90% 18 χρόνων Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:14 Η Kiki mat έγραψε: #254 30-10-21 18:14 Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:16 Ο Guest 881237: #255 30-10-21 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... Αααα κατάλαβα. Μάλλον επειδή είναι του οαεδ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #256 30-10-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Kiki mat έγραψε: #257 30-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εμάς θα μας πάνε όλο το τμήμα κανονικά με πούλμαν . Βρήκατε εύκολα να κάνετε πρακτική ?? Click για ανάπτυξη... Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα Τι σχέση έχει με αυτό που σας ρώτησα ; Μπράβο της πάντως Click για ανάπτυξη... Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Click για ανάπτυξη... Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 17:26 Ο Guest 881237: #253 30-10-21 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Click για ανάπτυξη... Εμείς στο τμήμα μου είμαστε το 90% 18 χρόνων Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:14 Η Kiki mat έγραψε: #254 30-10-21 18:14 Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:16 Ο Guest 881237: #255 30-10-21 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... Αααα κατάλαβα. Μάλλον επειδή είναι του οαεδ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #256 30-10-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Kiki mat έγραψε: #257 30-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Σορυ ,απαντώ πιο κάτω ,αφαιρεθη Την εκδρομή την κανονισαμε η τάξη , εγώ όταν εξεφρασα τις αντιρρήσεις , πήρε η συμμαθήτρια τηλέφωνο στο τουριστικό , τότε η καθηγήτρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ήταν η εκδρομή την μεθεπόμενη βδομάδα και πώς δεν την αρέσει να το ματαιώσουμε και εγώ τότε είπα . Πάμε άμα είναι με τα αυτοκίνητα μιας και ο διευθυντής έκανε αποδεκτό το αίτημα και έφτιαξε χαρτιά. Η εκδρομή έγινε εγώ δεν πήγα κάνοντας χρήση της επιλογής που μας δωθηκε απο τον διευθυντή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Πρακτική είπε ο διευθυντής θα μας βρει στάνταρντ γιατί είμαστε μόνο τρία ή τέσσερα άτομα , οι πιο πολύ συμμαθητές δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου Click για ανάπτυξη... Εμείς στο τμήμα μου είμαστε το 90% 18 χρόνων
Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:14 Η Kiki mat έγραψε: #254 30-10-21 18:14 Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:16 Ο Guest 881237: #255 30-10-21 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... Αααα κατάλαβα. Μάλλον επειδή είναι του οαεδ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #256 30-10-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Kiki mat έγραψε: #257 30-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:16 Ο Guest 881237: #255 30-10-21 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... Αααα κατάλαβα. Μάλλον επειδή είναι του οαεδ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #256 30-10-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Kiki mat έγραψε: #257 30-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... Αααα κατάλαβα. Μάλλον επειδή είναι του οαεδ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #256 30-10-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Kiki mat έγραψε: #257 30-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Εμείς μεσο όρο περί τα 58 θα έλεγα χωρίς μεγάλη σιγουριά Click για ανάπτυξη... και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο?
Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Kiki mat έγραψε: #257 30-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και δεν μου λες καλη μου τι σκοπευουν να κανουν οι 60ρηδες οντως άπειροι στον τουρισμο? Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι .
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #258 30-10-21 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο Guest 881237: #259 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν σκοπεύουν να εργαστούν . Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο .Εδώ στα αγγλικά η καθηγήτρια μας με επικεντρώσε και κοιτούσε το μπούστο μου και καθώς την ζήτησα να μας δώσει ένα παράδειγμα σε πρόταση ενός αγγλικού όρου . Άρχισε να φωνάζει ότι είναι θρησκευτικός όρος κοιταγε το στήθος μου μετά το ταβάνι . Ήμουν μία χαρά ντυμένη για σχολή ,σε μοναστήρι δεν θα είχα τέτοια αμφίεση ,σε εκκλησία μπορεί να το φοραγα το μπλουζάκι . Click για ανάπτυξη... Τι ;;; Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε θα ηταν ωραιος , και η καλογριες ειναι φιτ ,αυτα ειναι φυσιολογια πραγματα στα σχολεια Click για ανάπτυξη... Δεν πάει σχολείο
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.453 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #260 30-10-21 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι ;;; Δεν πάει σχολείο Click για ανάπτυξη... και που παει?