Daimonas Νεοφερμένο μέλος Ο Daimonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2014 στις 07:33 Ο Daimonas έγραψε: #121 23-11-14 07:33 Για να γραφτώ σε ΙΕΚ α'εξάμηνο μπορώ να το κάνω το Φλεβάρη ή πρέπει να περιμένω τον Σεπτέμβρη δηλαδή σχεδόν 1 χρόνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2014 στις 14:17 Η Dreams&hopes: #122 23-11-14 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Daimonas: Για να γραφτώ σε ΙΕΚ α'εξάμηνο μπορώ να το κάνω το Φλεβάρη ή πρέπει να περιμένω τον Σεπτέμβρη δηλαδή σχεδόν 1 χρόνο? Click για ανάπτυξη... Βγαίνουν κάποιες ειδικότητες και τον Φεβρουάριο, αλλά είναι πολύ λίγες σε σχέση με το Σεπτέμβριο. Να έχεις το νου σου από μέσα Ιανουαρίου για ανακοινώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daimonas Νεοφερμένο μέλος Ο Daimonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2014 στις 22:25 Ο Daimonas έγραψε: #123 24-11-14 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Dreams&hopes: Βγαίνουν κάποιες ειδικότητες και τον Φεβρουάριο, αλλά είναι πολύ λίγες σε σχέση με το Σεπτέμβριο. Να έχεις το νου σου από μέσα Ιανουαρίου για ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει για δημόσια Ι.Ε.Κ. υπουργείου,δημόσια Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ,ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. η για όλα? Ευχαριστώ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:24 Η Dreams&hopes: #124 04-12-14 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Daimonas: Αυτό ισχύει για δημόσια Ι.Ε.Κ. υπουργείου,δημόσια Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ,ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. η για όλα? Ευχαριστώ κιόλας Click για ανάπτυξη... Τίποτα! Για τα δημόσια ΙΕΚ ισχύει σίγουρα, υποθέτω και για τα ιδιωτικά. Για τα ΙΕΚ ΟΑΕΔ δεν ξέρω δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konanik215 Νεοφερμένο μέλος Η konanik215 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:39 Η konanik215: #125 08-12-14 15:39 ειμαι θετικη κατευθυνση ..το ονειρο μου ειναι η ιατρικη..δυστυχως δεν ειμαι καλη μαθητρια και ουτε εχω τα οικονομικα για φροντιστηρια..εχω καταληξει στο να μη δωσω πανελληνιες..αν και χημεια βιολογια τα παω σχετικα καλα + τη μαθηματικη σκεψη ..βαριεμαι ομως να διαβασω..σκεφτομαι να παω σε ενα δημοσιο ιεκ για Β.Φαρμοκοπιου η Β.Νοσιλευτικης..Εσεις τι γνωμη εχετε?υπαρχει καποιος στη ιδια κατασταση?Αξιζει να παω ΙΕΚ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 16:13 Η LiViNGtheLiFE: #126 08-12-14 16:13 Θεωρω πως ειναι καλυτερο απο το να σε ΑΕΙ σε αντικειμενο που δε σου αρεσει. Ψαξε ομως καλα τι παιζει με τα επαγγελματικα δικαιωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 16:30 Η meetmeinmontauk: #127 08-12-14 16:30 Αρχική Δημοσίευση από konanik215: ειμαι θετικη κατευθυνση ..το ονειρο μου ειναι η ιατρικη..δυστυχως δεν ειμαι καλη μαθητρια και ουτε εχω τα οικονομικα για φροντιστηρια..εχω καταληξει στο να μη δωσω πανελληνιες..αν και χημεια βιολογια τα παω σχετικα καλα + τη μαθηματικη σκεψη ..βαριεμαι ομως να διαβασω..σκεφτομαι να παω σε ενα δημοσιο ιεκ για Β.Φαρμοκοπιου η Β.Νοσιλευτικης..Εσεις τι γνωμη εχετε?υπαρχει καποιος στη ιδια κατασταση?Αξιζει να παω ΙΕΚ? Click για ανάπτυξη... να πιέσεις τον εαυτό σου να διαβάσεις, έστω και λίγο. δώσε πανελλήνιες να δεις πως θα τα πας έχοντας όμως υπόψιν κι άλλες σχολές πέρα από την ιατρική. ε, αν δεν τα καταφέρεις, πήγαινε εν τέλει στα ΙΕΚ. για όλη υπάρχει λύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:09 Ο Fotis92 έγραψε: #128 02-02-15 23:09 Παιδιά κοιτάξτε τι βρήκα μόλις. Ας το κοιτάξουν όσοι ειναι απόφοιτοι ΙΕΚ Ακμή, μπορεί να τους φανεί χρήσιμο! https://www.newsbomb.gr/oikonomia/er...in-agora-ergasias-gia-apofoitoys-toy-iek-akmh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giolada Νεοφερμένο μέλος Η giolada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Μαρτίου 2015 στις 03:51 Η giolada έγραψε: #129 20-03-15 03:51 Είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να μάθω εάν γίνεται σε ΙΕΚ το 2ο έτος να το συνεχίσεις σε άλλη πόλη. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2015 στις 10:41 Ο Fotis92 έγραψε: #130 20-03-15 10:41 Πιστεύω ότι εάν υπάρχει η ειδικότητα σου σε άλλη πολη ότι μπορείς. Καλύτερα όμως ρώτησε στην γραμματεία του ΙΕΚ που φοιτάς για σιγουριά. Εδώ δύσκολο να λάβεις έγκυρη απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 21:15 Η ALadinX έγραψε: #131 21-06-15 21:15 Σπουδάζει κανείς? Αξίζει ? Ειναι υψηλά τα δίδακτρα ? Το σκέφτομαι πολύ καιρό αλλά φοβάμαι να δώσω τόσα λεφτά και μετά να καταλάβω πως δεν άξιζε Σημείωση Διαχειριστή: το μήνυμα προήλθε από συγχώνευση με το θέμα "Εικονοληψία σε ΙΕΚ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2015 fotini1995 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 20:27 Η fotini1995: #132 28-06-15 20:27 Καλησπέρα...Γνωρίζει κάποιος εάν τα δημόσια ιεκ θα κάνουν πρακτική φέτος στο τμήμα μαγειρικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2015 MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 05:44 Η MariaLoveItaly: #133 05-07-15 05:44 Λιγο αργα, αλλα οποιος ενδιαφερεται, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ειναι πολυ καλo στο χωρο, αλλα η σχολη κομμωτικης Αμαραντος ειναι απλα απο τις τοπ σχολες σε αυτα τα επαγγελματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 09:28 Η Mάιρα έγραψε: #134 05-07-15 09:28 Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 16:30 Η MariaLoveItaly: #135 05-07-15 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Click για ανάπτυξη... Γενικα γραφω, αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να εχει μια εικονα μιας και εχω απο πρωτο χερι! Εσυ, αν επιτρεπεται σπουδαζεις κατι? Πας Λύκειο, τι ακριβως κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 04:54 Η MariaLoveItaly: #136 08-07-15 04:54 Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2015 στις 18:57 Ο Guest 986132: #137 08-07-15 18:57 Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να γραφτώ σε ΙΕΚ α'εξάμηνο μπορώ να το κάνω το Φλεβάρη ή πρέπει να περιμένω τον Σεπτέμβρη δηλαδή σχεδόν 1 χρόνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2014 στις 14:17 Η Dreams&hopes: #122 23-11-14 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Daimonas: Για να γραφτώ σε ΙΕΚ α'εξάμηνο μπορώ να το κάνω το Φλεβάρη ή πρέπει να περιμένω τον Σεπτέμβρη δηλαδή σχεδόν 1 χρόνο? Click για ανάπτυξη... Βγαίνουν κάποιες ειδικότητες και τον Φεβρουάριο, αλλά είναι πολύ λίγες σε σχέση με το Σεπτέμβριο. Να έχεις το νου σου από μέσα Ιανουαρίου για ανακοινώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daimonas Νεοφερμένο μέλος Ο Daimonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2014 στις 22:25 Ο Daimonas έγραψε: #123 24-11-14 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Dreams&hopes: Βγαίνουν κάποιες ειδικότητες και τον Φεβρουάριο, αλλά είναι πολύ λίγες σε σχέση με το Σεπτέμβριο. Να έχεις το νου σου από μέσα Ιανουαρίου για ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει για δημόσια Ι.Ε.Κ. υπουργείου,δημόσια Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ,ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. η για όλα? Ευχαριστώ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:24 Η Dreams&hopes: #124 04-12-14 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Daimonas: Αυτό ισχύει για δημόσια Ι.Ε.Κ. υπουργείου,δημόσια Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ,ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. η για όλα? Ευχαριστώ κιόλας Click για ανάπτυξη... Τίποτα! Για τα δημόσια ΙΕΚ ισχύει σίγουρα, υποθέτω και για τα ιδιωτικά. Για τα ΙΕΚ ΟΑΕΔ δεν ξέρω δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konanik215 Νεοφερμένο μέλος Η konanik215 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:39 Η konanik215: #125 08-12-14 15:39 ειμαι θετικη κατευθυνση ..το ονειρο μου ειναι η ιατρικη..δυστυχως δεν ειμαι καλη μαθητρια και ουτε εχω τα οικονομικα για φροντιστηρια..εχω καταληξει στο να μη δωσω πανελληνιες..αν και χημεια βιολογια τα παω σχετικα καλα + τη μαθηματικη σκεψη ..βαριεμαι ομως να διαβασω..σκεφτομαι να παω σε ενα δημοσιο ιεκ για Β.Φαρμοκοπιου η Β.Νοσιλευτικης..Εσεις τι γνωμη εχετε?υπαρχει καποιος στη ιδια κατασταση?Αξιζει να παω ΙΕΚ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 16:13 Η LiViNGtheLiFE: #126 08-12-14 16:13 Θεωρω πως ειναι καλυτερο απο το να σε ΑΕΙ σε αντικειμενο που δε σου αρεσει. Ψαξε ομως καλα τι παιζει με τα επαγγελματικα δικαιωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 16:30 Η meetmeinmontauk: #127 08-12-14 16:30 Αρχική Δημοσίευση από konanik215: ειμαι θετικη κατευθυνση ..το ονειρο μου ειναι η ιατρικη..δυστυχως δεν ειμαι καλη μαθητρια και ουτε εχω τα οικονομικα για φροντιστηρια..εχω καταληξει στο να μη δωσω πανελληνιες..αν και χημεια βιολογια τα παω σχετικα καλα + τη μαθηματικη σκεψη ..βαριεμαι ομως να διαβασω..σκεφτομαι να παω σε ενα δημοσιο ιεκ για Β.Φαρμοκοπιου η Β.Νοσιλευτικης..Εσεις τι γνωμη εχετε?υπαρχει καποιος στη ιδια κατασταση?Αξιζει να παω ΙΕΚ? Click για ανάπτυξη... να πιέσεις τον εαυτό σου να διαβάσεις, έστω και λίγο. δώσε πανελλήνιες να δεις πως θα τα πας έχοντας όμως υπόψιν κι άλλες σχολές πέρα από την ιατρική. ε, αν δεν τα καταφέρεις, πήγαινε εν τέλει στα ΙΕΚ. για όλη υπάρχει λύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:09 Ο Fotis92 έγραψε: #128 02-02-15 23:09 Παιδιά κοιτάξτε τι βρήκα μόλις. Ας το κοιτάξουν όσοι ειναι απόφοιτοι ΙΕΚ Ακμή, μπορεί να τους φανεί χρήσιμο! https://www.newsbomb.gr/oikonomia/er...in-agora-ergasias-gia-apofoitoys-toy-iek-akmh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giolada Νεοφερμένο μέλος Η giolada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Μαρτίου 2015 στις 03:51 Η giolada έγραψε: #129 20-03-15 03:51 Είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να μάθω εάν γίνεται σε ΙΕΚ το 2ο έτος να το συνεχίσεις σε άλλη πόλη. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2015 στις 10:41 Ο Fotis92 έγραψε: #130 20-03-15 10:41 Πιστεύω ότι εάν υπάρχει η ειδικότητα σου σε άλλη πολη ότι μπορείς. Καλύτερα όμως ρώτησε στην γραμματεία του ΙΕΚ που φοιτάς για σιγουριά. Εδώ δύσκολο να λάβεις έγκυρη απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 21:15 Η ALadinX έγραψε: #131 21-06-15 21:15 Σπουδάζει κανείς? Αξίζει ? Ειναι υψηλά τα δίδακτρα ? Το σκέφτομαι πολύ καιρό αλλά φοβάμαι να δώσω τόσα λεφτά και μετά να καταλάβω πως δεν άξιζε Σημείωση Διαχειριστή: το μήνυμα προήλθε από συγχώνευση με το θέμα "Εικονοληψία σε ΙΕΚ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2015 fotini1995 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 20:27 Η fotini1995: #132 28-06-15 20:27 Καλησπέρα...Γνωρίζει κάποιος εάν τα δημόσια ιεκ θα κάνουν πρακτική φέτος στο τμήμα μαγειρικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2015 MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 05:44 Η MariaLoveItaly: #133 05-07-15 05:44 Λιγο αργα, αλλα οποιος ενδιαφερεται, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ειναι πολυ καλo στο χωρο, αλλα η σχολη κομμωτικης Αμαραντος ειναι απλα απο τις τοπ σχολες σε αυτα τα επαγγελματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 09:28 Η Mάιρα έγραψε: #134 05-07-15 09:28 Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 16:30 Η MariaLoveItaly: #135 05-07-15 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Click για ανάπτυξη... Γενικα γραφω, αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να εχει μια εικονα μιας και εχω απο πρωτο χερι! Εσυ, αν επιτρεπεται σπουδαζεις κατι? Πας Λύκειο, τι ακριβως κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 04:54 Η MariaLoveItaly: #136 08-07-15 04:54 Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2015 στις 18:57 Ο Guest 986132: #137 08-07-15 18:57 Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Daimonas: Για να γραφτώ σε ΙΕΚ α'εξάμηνο μπορώ να το κάνω το Φλεβάρη ή πρέπει να περιμένω τον Σεπτέμβρη δηλαδή σχεδόν 1 χρόνο? Click για ανάπτυξη... Βγαίνουν κάποιες ειδικότητες και τον Φεβρουάριο, αλλά είναι πολύ λίγες σε σχέση με το Σεπτέμβριο. Να έχεις το νου σου από μέσα Ιανουαρίου για ανακοινώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daimonas Νεοφερμένο μέλος Ο Daimonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2014 στις 22:25 Ο Daimonas έγραψε: #123 24-11-14 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Dreams&hopes: Βγαίνουν κάποιες ειδικότητες και τον Φεβρουάριο, αλλά είναι πολύ λίγες σε σχέση με το Σεπτέμβριο. Να έχεις το νου σου από μέσα Ιανουαρίου για ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει για δημόσια Ι.Ε.Κ. υπουργείου,δημόσια Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ,ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. η για όλα? Ευχαριστώ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:24 Η Dreams&hopes: #124 04-12-14 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Daimonas: Αυτό ισχύει για δημόσια Ι.Ε.Κ. υπουργείου,δημόσια Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ,ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. η για όλα? Ευχαριστώ κιόλας Click για ανάπτυξη... Τίποτα! Για τα δημόσια ΙΕΚ ισχύει σίγουρα, υποθέτω και για τα ιδιωτικά. Για τα ΙΕΚ ΟΑΕΔ δεν ξέρω δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konanik215 Νεοφερμένο μέλος Η konanik215 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:39 Η konanik215: #125 08-12-14 15:39 ειμαι θετικη κατευθυνση ..το ονειρο μου ειναι η ιατρικη..δυστυχως δεν ειμαι καλη μαθητρια και ουτε εχω τα οικονομικα για φροντιστηρια..εχω καταληξει στο να μη δωσω πανελληνιες..αν και χημεια βιολογια τα παω σχετικα καλα + τη μαθηματικη σκεψη ..βαριεμαι ομως να διαβασω..σκεφτομαι να παω σε ενα δημοσιο ιεκ για Β.Φαρμοκοπιου η Β.Νοσιλευτικης..Εσεις τι γνωμη εχετε?υπαρχει καποιος στη ιδια κατασταση?Αξιζει να παω ΙΕΚ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 16:13 Η LiViNGtheLiFE: #126 08-12-14 16:13 Θεωρω πως ειναι καλυτερο απο το να σε ΑΕΙ σε αντικειμενο που δε σου αρεσει. Ψαξε ομως καλα τι παιζει με τα επαγγελματικα δικαιωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 16:30 Η meetmeinmontauk: #127 08-12-14 16:30 Αρχική Δημοσίευση από konanik215: ειμαι θετικη κατευθυνση ..το ονειρο μου ειναι η ιατρικη..δυστυχως δεν ειμαι καλη μαθητρια και ουτε εχω τα οικονομικα για φροντιστηρια..εχω καταληξει στο να μη δωσω πανελληνιες..αν και χημεια βιολογια τα παω σχετικα καλα + τη μαθηματικη σκεψη ..βαριεμαι ομως να διαβασω..σκεφτομαι να παω σε ενα δημοσιο ιεκ για Β.Φαρμοκοπιου η Β.Νοσιλευτικης..Εσεις τι γνωμη εχετε?υπαρχει καποιος στη ιδια κατασταση?Αξιζει να παω ΙΕΚ? Click για ανάπτυξη... να πιέσεις τον εαυτό σου να διαβάσεις, έστω και λίγο. δώσε πανελλήνιες να δεις πως θα τα πας έχοντας όμως υπόψιν κι άλλες σχολές πέρα από την ιατρική. ε, αν δεν τα καταφέρεις, πήγαινε εν τέλει στα ΙΕΚ. για όλη υπάρχει λύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:09 Ο Fotis92 έγραψε: #128 02-02-15 23:09 Παιδιά κοιτάξτε τι βρήκα μόλις. Ας το κοιτάξουν όσοι ειναι απόφοιτοι ΙΕΚ Ακμή, μπορεί να τους φανεί χρήσιμο! https://www.newsbomb.gr/oikonomia/er...in-agora-ergasias-gia-apofoitoys-toy-iek-akmh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giolada Νεοφερμένο μέλος Η giolada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Μαρτίου 2015 στις 03:51 Η giolada έγραψε: #129 20-03-15 03:51 Είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να μάθω εάν γίνεται σε ΙΕΚ το 2ο έτος να το συνεχίσεις σε άλλη πόλη. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2015 στις 10:41 Ο Fotis92 έγραψε: #130 20-03-15 10:41 Πιστεύω ότι εάν υπάρχει η ειδικότητα σου σε άλλη πολη ότι μπορείς. Καλύτερα όμως ρώτησε στην γραμματεία του ΙΕΚ που φοιτάς για σιγουριά. Εδώ δύσκολο να λάβεις έγκυρη απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 21:15 Η ALadinX έγραψε: #131 21-06-15 21:15 Σπουδάζει κανείς? Αξίζει ? Ειναι υψηλά τα δίδακτρα ? Το σκέφτομαι πολύ καιρό αλλά φοβάμαι να δώσω τόσα λεφτά και μετά να καταλάβω πως δεν άξιζε Σημείωση Διαχειριστή: το μήνυμα προήλθε από συγχώνευση με το θέμα "Εικονοληψία σε ΙΕΚ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2015 fotini1995 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 20:27 Η fotini1995: #132 28-06-15 20:27 Καλησπέρα...Γνωρίζει κάποιος εάν τα δημόσια ιεκ θα κάνουν πρακτική φέτος στο τμήμα μαγειρικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2015 MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 05:44 Η MariaLoveItaly: #133 05-07-15 05:44 Λιγο αργα, αλλα οποιος ενδιαφερεται, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ειναι πολυ καλo στο χωρο, αλλα η σχολη κομμωτικης Αμαραντος ειναι απλα απο τις τοπ σχολες σε αυτα τα επαγγελματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 09:28 Η Mάιρα έγραψε: #134 05-07-15 09:28 Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 16:30 Η MariaLoveItaly: #135 05-07-15 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Click για ανάπτυξη... Γενικα γραφω, αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να εχει μια εικονα μιας και εχω απο πρωτο χερι! Εσυ, αν επιτρεπεται σπουδαζεις κατι? Πας Λύκειο, τι ακριβως κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 04:54 Η MariaLoveItaly: #136 08-07-15 04:54 Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2015 στις 18:57 Ο Guest 986132: #137 08-07-15 18:57 Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dreams&hopes: Βγαίνουν κάποιες ειδικότητες και τον Φεβρουάριο, αλλά είναι πολύ λίγες σε σχέση με το Σεπτέμβριο. Να έχεις το νου σου από μέσα Ιανουαρίου για ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει για δημόσια Ι.Ε.Κ. υπουργείου,δημόσια Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ,ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. η για όλα? Ευχαριστώ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:24 Η Dreams&hopes: #124 04-12-14 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Daimonas: Αυτό ισχύει για δημόσια Ι.Ε.Κ. υπουργείου,δημόσια Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ,ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. η για όλα? Ευχαριστώ κιόλας Click για ανάπτυξη... Τίποτα! Για τα δημόσια ΙΕΚ ισχύει σίγουρα, υποθέτω και για τα ιδιωτικά. Για τα ΙΕΚ ΟΑΕΔ δεν ξέρω δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konanik215 Νεοφερμένο μέλος Η konanik215 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:39 Η konanik215: #125 08-12-14 15:39 ειμαι θετικη κατευθυνση ..το ονειρο μου ειναι η ιατρικη..δυστυχως δεν ειμαι καλη μαθητρια και ουτε εχω τα οικονομικα για φροντιστηρια..εχω καταληξει στο να μη δωσω πανελληνιες..αν και χημεια βιολογια τα παω σχετικα καλα + τη μαθηματικη σκεψη ..βαριεμαι ομως να διαβασω..σκεφτομαι να παω σε ενα δημοσιο ιεκ για Β.Φαρμοκοπιου η Β.Νοσιλευτικης..Εσεις τι γνωμη εχετε?υπαρχει καποιος στη ιδια κατασταση?Αξιζει να παω ΙΕΚ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 16:13 Η LiViNGtheLiFE: #126 08-12-14 16:13 Θεωρω πως ειναι καλυτερο απο το να σε ΑΕΙ σε αντικειμενο που δε σου αρεσει. Ψαξε ομως καλα τι παιζει με τα επαγγελματικα δικαιωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 16:30 Η meetmeinmontauk: #127 08-12-14 16:30 Αρχική Δημοσίευση από konanik215: ειμαι θετικη κατευθυνση ..το ονειρο μου ειναι η ιατρικη..δυστυχως δεν ειμαι καλη μαθητρια και ουτε εχω τα οικονομικα για φροντιστηρια..εχω καταληξει στο να μη δωσω πανελληνιες..αν και χημεια βιολογια τα παω σχετικα καλα + τη μαθηματικη σκεψη ..βαριεμαι ομως να διαβασω..σκεφτομαι να παω σε ενα δημοσιο ιεκ για Β.Φαρμοκοπιου η Β.Νοσιλευτικης..Εσεις τι γνωμη εχετε?υπαρχει καποιος στη ιδια κατασταση?Αξιζει να παω ΙΕΚ? Click για ανάπτυξη... να πιέσεις τον εαυτό σου να διαβάσεις, έστω και λίγο. δώσε πανελλήνιες να δεις πως θα τα πας έχοντας όμως υπόψιν κι άλλες σχολές πέρα από την ιατρική. ε, αν δεν τα καταφέρεις, πήγαινε εν τέλει στα ΙΕΚ. για όλη υπάρχει λύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:09 Ο Fotis92 έγραψε: #128 02-02-15 23:09 Παιδιά κοιτάξτε τι βρήκα μόλις. Ας το κοιτάξουν όσοι ειναι απόφοιτοι ΙΕΚ Ακμή, μπορεί να τους φανεί χρήσιμο! https://www.newsbomb.gr/oikonomia/er...in-agora-ergasias-gia-apofoitoys-toy-iek-akmh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giolada Νεοφερμένο μέλος Η giolada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Μαρτίου 2015 στις 03:51 Η giolada έγραψε: #129 20-03-15 03:51 Είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να μάθω εάν γίνεται σε ΙΕΚ το 2ο έτος να το συνεχίσεις σε άλλη πόλη. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2015 στις 10:41 Ο Fotis92 έγραψε: #130 20-03-15 10:41 Πιστεύω ότι εάν υπάρχει η ειδικότητα σου σε άλλη πολη ότι μπορείς. Καλύτερα όμως ρώτησε στην γραμματεία του ΙΕΚ που φοιτάς για σιγουριά. Εδώ δύσκολο να λάβεις έγκυρη απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 21:15 Η ALadinX έγραψε: #131 21-06-15 21:15 Σπουδάζει κανείς? Αξίζει ? Ειναι υψηλά τα δίδακτρα ? Το σκέφτομαι πολύ καιρό αλλά φοβάμαι να δώσω τόσα λεφτά και μετά να καταλάβω πως δεν άξιζε Σημείωση Διαχειριστή: το μήνυμα προήλθε από συγχώνευση με το θέμα "Εικονοληψία σε ΙΕΚ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2015 fotini1995 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 20:27 Η fotini1995: #132 28-06-15 20:27 Καλησπέρα...Γνωρίζει κάποιος εάν τα δημόσια ιεκ θα κάνουν πρακτική φέτος στο τμήμα μαγειρικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2015 MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 05:44 Η MariaLoveItaly: #133 05-07-15 05:44 Λιγο αργα, αλλα οποιος ενδιαφερεται, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ειναι πολυ καλo στο χωρο, αλλα η σχολη κομμωτικης Αμαραντος ειναι απλα απο τις τοπ σχολες σε αυτα τα επαγγελματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 09:28 Η Mάιρα έγραψε: #134 05-07-15 09:28 Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 16:30 Η MariaLoveItaly: #135 05-07-15 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Click για ανάπτυξη... Γενικα γραφω, αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να εχει μια εικονα μιας και εχω απο πρωτο χερι! Εσυ, αν επιτρεπεται σπουδαζεις κατι? Πας Λύκειο, τι ακριβως κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 04:54 Η MariaLoveItaly: #136 08-07-15 04:54 Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2015 στις 18:57 Ο Guest 986132: #137 08-07-15 18:57 Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Daimonas: Αυτό ισχύει για δημόσια Ι.Ε.Κ. υπουργείου,δημόσια Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ,ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. η για όλα? Ευχαριστώ κιόλας Click για ανάπτυξη... Τίποτα! Για τα δημόσια ΙΕΚ ισχύει σίγουρα, υποθέτω και για τα ιδιωτικά. Για τα ΙΕΚ ΟΑΕΔ δεν ξέρω δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konanik215 Νεοφερμένο μέλος Η konanik215 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:39 Η konanik215: #125 08-12-14 15:39 ειμαι θετικη κατευθυνση ..το ονειρο μου ειναι η ιατρικη..δυστυχως δεν ειμαι καλη μαθητρια και ουτε εχω τα οικονομικα για φροντιστηρια..εχω καταληξει στο να μη δωσω πανελληνιες..αν και χημεια βιολογια τα παω σχετικα καλα + τη μαθηματικη σκεψη ..βαριεμαι ομως να διαβασω..σκεφτομαι να παω σε ενα δημοσιο ιεκ για Β.Φαρμοκοπιου η Β.Νοσιλευτικης..Εσεις τι γνωμη εχετε?υπαρχει καποιος στη ιδια κατασταση?Αξιζει να παω ΙΕΚ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 16:13 Η LiViNGtheLiFE: #126 08-12-14 16:13 Θεωρω πως ειναι καλυτερο απο το να σε ΑΕΙ σε αντικειμενο που δε σου αρεσει. Ψαξε ομως καλα τι παιζει με τα επαγγελματικα δικαιωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 16:30 Η meetmeinmontauk: #127 08-12-14 16:30 Αρχική Δημοσίευση από konanik215: ειμαι θετικη κατευθυνση ..το ονειρο μου ειναι η ιατρικη..δυστυχως δεν ειμαι καλη μαθητρια και ουτε εχω τα οικονομικα για φροντιστηρια..εχω καταληξει στο να μη δωσω πανελληνιες..αν και χημεια βιολογια τα παω σχετικα καλα + τη μαθηματικη σκεψη ..βαριεμαι ομως να διαβασω..σκεφτομαι να παω σε ενα δημοσιο ιεκ για Β.Φαρμοκοπιου η Β.Νοσιλευτικης..Εσεις τι γνωμη εχετε?υπαρχει καποιος στη ιδια κατασταση?Αξιζει να παω ΙΕΚ? Click για ανάπτυξη... να πιέσεις τον εαυτό σου να διαβάσεις, έστω και λίγο. δώσε πανελλήνιες να δεις πως θα τα πας έχοντας όμως υπόψιν κι άλλες σχολές πέρα από την ιατρική. ε, αν δεν τα καταφέρεις, πήγαινε εν τέλει στα ΙΕΚ. για όλη υπάρχει λύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:09 Ο Fotis92 έγραψε: #128 02-02-15 23:09 Παιδιά κοιτάξτε τι βρήκα μόλις. Ας το κοιτάξουν όσοι ειναι απόφοιτοι ΙΕΚ Ακμή, μπορεί να τους φανεί χρήσιμο! https://www.newsbomb.gr/oikonomia/er...in-agora-ergasias-gia-apofoitoys-toy-iek-akmh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giolada Νεοφερμένο μέλος Η giolada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Μαρτίου 2015 στις 03:51 Η giolada έγραψε: #129 20-03-15 03:51 Είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να μάθω εάν γίνεται σε ΙΕΚ το 2ο έτος να το συνεχίσεις σε άλλη πόλη. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2015 στις 10:41 Ο Fotis92 έγραψε: #130 20-03-15 10:41 Πιστεύω ότι εάν υπάρχει η ειδικότητα σου σε άλλη πολη ότι μπορείς. Καλύτερα όμως ρώτησε στην γραμματεία του ΙΕΚ που φοιτάς για σιγουριά. Εδώ δύσκολο να λάβεις έγκυρη απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 21:15 Η ALadinX έγραψε: #131 21-06-15 21:15 Σπουδάζει κανείς? Αξίζει ? Ειναι υψηλά τα δίδακτρα ? Το σκέφτομαι πολύ καιρό αλλά φοβάμαι να δώσω τόσα λεφτά και μετά να καταλάβω πως δεν άξιζε Σημείωση Διαχειριστή: το μήνυμα προήλθε από συγχώνευση με το θέμα "Εικονοληψία σε ΙΕΚ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2015 fotini1995 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 20:27 Η fotini1995: #132 28-06-15 20:27 Καλησπέρα...Γνωρίζει κάποιος εάν τα δημόσια ιεκ θα κάνουν πρακτική φέτος στο τμήμα μαγειρικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2015 MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 05:44 Η MariaLoveItaly: #133 05-07-15 05:44 Λιγο αργα, αλλα οποιος ενδιαφερεται, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ειναι πολυ καλo στο χωρο, αλλα η σχολη κομμωτικης Αμαραντος ειναι απλα απο τις τοπ σχολες σε αυτα τα επαγγελματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 09:28 Η Mάιρα έγραψε: #134 05-07-15 09:28 Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 16:30 Η MariaLoveItaly: #135 05-07-15 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Click για ανάπτυξη... Γενικα γραφω, αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να εχει μια εικονα μιας και εχω απο πρωτο χερι! Εσυ, αν επιτρεπεται σπουδαζεις κατι? Πας Λύκειο, τι ακριβως κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 04:54 Η MariaLoveItaly: #136 08-07-15 04:54 Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2015 στις 18:57 Ο Guest 986132: #137 08-07-15 18:57 Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειμαι θετικη κατευθυνση ..το ονειρο μου ειναι η ιατρικη..δυστυχως δεν ειμαι καλη μαθητρια και ουτε εχω τα οικονομικα για φροντιστηρια..εχω καταληξει στο να μη δωσω πανελληνιες..αν και χημεια βιολογια τα παω σχετικα καλα + τη μαθηματικη σκεψη ..βαριεμαι ομως να διαβασω..σκεφτομαι να παω σε ενα δημοσιο ιεκ για Β.Φαρμοκοπιου η Β.Νοσιλευτικης..Εσεις τι γνωμη εχετε?υπαρχει καποιος στη ιδια κατασταση?Αξιζει να παω ΙΕΚ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 16:13 Η LiViNGtheLiFE: #126 08-12-14 16:13 Θεωρω πως ειναι καλυτερο απο το να σε ΑΕΙ σε αντικειμενο που δε σου αρεσει. Ψαξε ομως καλα τι παιζει με τα επαγγελματικα δικαιωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 16:30 Η meetmeinmontauk: #127 08-12-14 16:30 Αρχική Δημοσίευση από konanik215: ειμαι θετικη κατευθυνση ..το ονειρο μου ειναι η ιατρικη..δυστυχως δεν ειμαι καλη μαθητρια και ουτε εχω τα οικονομικα για φροντιστηρια..εχω καταληξει στο να μη δωσω πανελληνιες..αν και χημεια βιολογια τα παω σχετικα καλα + τη μαθηματικη σκεψη ..βαριεμαι ομως να διαβασω..σκεφτομαι να παω σε ενα δημοσιο ιεκ για Β.Φαρμοκοπιου η Β.Νοσιλευτικης..Εσεις τι γνωμη εχετε?υπαρχει καποιος στη ιδια κατασταση?Αξιζει να παω ΙΕΚ? Click για ανάπτυξη... να πιέσεις τον εαυτό σου να διαβάσεις, έστω και λίγο. δώσε πανελλήνιες να δεις πως θα τα πας έχοντας όμως υπόψιν κι άλλες σχολές πέρα από την ιατρική. ε, αν δεν τα καταφέρεις, πήγαινε εν τέλει στα ΙΕΚ. για όλη υπάρχει λύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:09 Ο Fotis92 έγραψε: #128 02-02-15 23:09 Παιδιά κοιτάξτε τι βρήκα μόλις. Ας το κοιτάξουν όσοι ειναι απόφοιτοι ΙΕΚ Ακμή, μπορεί να τους φανεί χρήσιμο! https://www.newsbomb.gr/oikonomia/er...in-agora-ergasias-gia-apofoitoys-toy-iek-akmh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giolada Νεοφερμένο μέλος Η giolada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Μαρτίου 2015 στις 03:51 Η giolada έγραψε: #129 20-03-15 03:51 Είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να μάθω εάν γίνεται σε ΙΕΚ το 2ο έτος να το συνεχίσεις σε άλλη πόλη. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2015 στις 10:41 Ο Fotis92 έγραψε: #130 20-03-15 10:41 Πιστεύω ότι εάν υπάρχει η ειδικότητα σου σε άλλη πολη ότι μπορείς. Καλύτερα όμως ρώτησε στην γραμματεία του ΙΕΚ που φοιτάς για σιγουριά. Εδώ δύσκολο να λάβεις έγκυρη απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 21:15 Η ALadinX έγραψε: #131 21-06-15 21:15 Σπουδάζει κανείς? Αξίζει ? Ειναι υψηλά τα δίδακτρα ? Το σκέφτομαι πολύ καιρό αλλά φοβάμαι να δώσω τόσα λεφτά και μετά να καταλάβω πως δεν άξιζε Σημείωση Διαχειριστή: το μήνυμα προήλθε από συγχώνευση με το θέμα "Εικονοληψία σε ΙΕΚ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2015 fotini1995 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 20:27 Η fotini1995: #132 28-06-15 20:27 Καλησπέρα...Γνωρίζει κάποιος εάν τα δημόσια ιεκ θα κάνουν πρακτική φέτος στο τμήμα μαγειρικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2015 MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 05:44 Η MariaLoveItaly: #133 05-07-15 05:44 Λιγο αργα, αλλα οποιος ενδιαφερεται, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ειναι πολυ καλo στο χωρο, αλλα η σχολη κομμωτικης Αμαραντος ειναι απλα απο τις τοπ σχολες σε αυτα τα επαγγελματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 09:28 Η Mάιρα έγραψε: #134 05-07-15 09:28 Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 16:30 Η MariaLoveItaly: #135 05-07-15 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Click για ανάπτυξη... Γενικα γραφω, αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να εχει μια εικονα μιας και εχω απο πρωτο χερι! Εσυ, αν επιτρεπεται σπουδαζεις κατι? Πας Λύκειο, τι ακριβως κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 04:54 Η MariaLoveItaly: #136 08-07-15 04:54 Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2015 στις 18:57 Ο Guest 986132: #137 08-07-15 18:57 Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θεωρω πως ειναι καλυτερο απο το να σε ΑΕΙ σε αντικειμενο που δε σου αρεσει. Ψαξε ομως καλα τι παιζει με τα επαγγελματικα δικαιωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 16:30 Η meetmeinmontauk: #127 08-12-14 16:30 Αρχική Δημοσίευση από konanik215: ειμαι θετικη κατευθυνση ..το ονειρο μου ειναι η ιατρικη..δυστυχως δεν ειμαι καλη μαθητρια και ουτε εχω τα οικονομικα για φροντιστηρια..εχω καταληξει στο να μη δωσω πανελληνιες..αν και χημεια βιολογια τα παω σχετικα καλα + τη μαθηματικη σκεψη ..βαριεμαι ομως να διαβασω..σκεφτομαι να παω σε ενα δημοσιο ιεκ για Β.Φαρμοκοπιου η Β.Νοσιλευτικης..Εσεις τι γνωμη εχετε?υπαρχει καποιος στη ιδια κατασταση?Αξιζει να παω ΙΕΚ? Click για ανάπτυξη... να πιέσεις τον εαυτό σου να διαβάσεις, έστω και λίγο. δώσε πανελλήνιες να δεις πως θα τα πας έχοντας όμως υπόψιν κι άλλες σχολές πέρα από την ιατρική. ε, αν δεν τα καταφέρεις, πήγαινε εν τέλει στα ΙΕΚ. για όλη υπάρχει λύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:09 Ο Fotis92 έγραψε: #128 02-02-15 23:09 Παιδιά κοιτάξτε τι βρήκα μόλις. Ας το κοιτάξουν όσοι ειναι απόφοιτοι ΙΕΚ Ακμή, μπορεί να τους φανεί χρήσιμο! https://www.newsbomb.gr/oikonomia/er...in-agora-ergasias-gia-apofoitoys-toy-iek-akmh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giolada Νεοφερμένο μέλος Η giolada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Μαρτίου 2015 στις 03:51 Η giolada έγραψε: #129 20-03-15 03:51 Είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να μάθω εάν γίνεται σε ΙΕΚ το 2ο έτος να το συνεχίσεις σε άλλη πόλη. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2015 στις 10:41 Ο Fotis92 έγραψε: #130 20-03-15 10:41 Πιστεύω ότι εάν υπάρχει η ειδικότητα σου σε άλλη πολη ότι μπορείς. Καλύτερα όμως ρώτησε στην γραμματεία του ΙΕΚ που φοιτάς για σιγουριά. Εδώ δύσκολο να λάβεις έγκυρη απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 21:15 Η ALadinX έγραψε: #131 21-06-15 21:15 Σπουδάζει κανείς? Αξίζει ? Ειναι υψηλά τα δίδακτρα ? Το σκέφτομαι πολύ καιρό αλλά φοβάμαι να δώσω τόσα λεφτά και μετά να καταλάβω πως δεν άξιζε Σημείωση Διαχειριστή: το μήνυμα προήλθε από συγχώνευση με το θέμα "Εικονοληψία σε ΙΕΚ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2015 fotini1995 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 20:27 Η fotini1995: #132 28-06-15 20:27 Καλησπέρα...Γνωρίζει κάποιος εάν τα δημόσια ιεκ θα κάνουν πρακτική φέτος στο τμήμα μαγειρικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2015 MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 05:44 Η MariaLoveItaly: #133 05-07-15 05:44 Λιγο αργα, αλλα οποιος ενδιαφερεται, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ειναι πολυ καλo στο χωρο, αλλα η σχολη κομμωτικης Αμαραντος ειναι απλα απο τις τοπ σχολες σε αυτα τα επαγγελματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 09:28 Η Mάιρα έγραψε: #134 05-07-15 09:28 Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 16:30 Η MariaLoveItaly: #135 05-07-15 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Click για ανάπτυξη... Γενικα γραφω, αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να εχει μια εικονα μιας και εχω απο πρωτο χερι! Εσυ, αν επιτρεπεται σπουδαζεις κατι? Πας Λύκειο, τι ακριβως κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 04:54 Η MariaLoveItaly: #136 08-07-15 04:54 Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2015 στις 18:57 Ο Guest 986132: #137 08-07-15 18:57 Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konanik215: ειμαι θετικη κατευθυνση ..το ονειρο μου ειναι η ιατρικη..δυστυχως δεν ειμαι καλη μαθητρια και ουτε εχω τα οικονομικα για φροντιστηρια..εχω καταληξει στο να μη δωσω πανελληνιες..αν και χημεια βιολογια τα παω σχετικα καλα + τη μαθηματικη σκεψη ..βαριεμαι ομως να διαβασω..σκεφτομαι να παω σε ενα δημοσιο ιεκ για Β.Φαρμοκοπιου η Β.Νοσιλευτικης..Εσεις τι γνωμη εχετε?υπαρχει καποιος στη ιδια κατασταση?Αξιζει να παω ΙΕΚ? Click για ανάπτυξη... να πιέσεις τον εαυτό σου να διαβάσεις, έστω και λίγο. δώσε πανελλήνιες να δεις πως θα τα πας έχοντας όμως υπόψιν κι άλλες σχολές πέρα από την ιατρική. ε, αν δεν τα καταφέρεις, πήγαινε εν τέλει στα ΙΕΚ. για όλη υπάρχει λύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:09 Ο Fotis92 έγραψε: #128 02-02-15 23:09 Παιδιά κοιτάξτε τι βρήκα μόλις. Ας το κοιτάξουν όσοι ειναι απόφοιτοι ΙΕΚ Ακμή, μπορεί να τους φανεί χρήσιμο! https://www.newsbomb.gr/oikonomia/er...in-agora-ergasias-gia-apofoitoys-toy-iek-akmh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giolada Νεοφερμένο μέλος Η giolada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Μαρτίου 2015 στις 03:51 Η giolada έγραψε: #129 20-03-15 03:51 Είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να μάθω εάν γίνεται σε ΙΕΚ το 2ο έτος να το συνεχίσεις σε άλλη πόλη. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2015 στις 10:41 Ο Fotis92 έγραψε: #130 20-03-15 10:41 Πιστεύω ότι εάν υπάρχει η ειδικότητα σου σε άλλη πολη ότι μπορείς. Καλύτερα όμως ρώτησε στην γραμματεία του ΙΕΚ που φοιτάς για σιγουριά. Εδώ δύσκολο να λάβεις έγκυρη απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 21:15 Η ALadinX έγραψε: #131 21-06-15 21:15 Σπουδάζει κανείς? Αξίζει ? Ειναι υψηλά τα δίδακτρα ? Το σκέφτομαι πολύ καιρό αλλά φοβάμαι να δώσω τόσα λεφτά και μετά να καταλάβω πως δεν άξιζε Σημείωση Διαχειριστή: το μήνυμα προήλθε από συγχώνευση με το θέμα "Εικονοληψία σε ΙΕΚ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2015 fotini1995 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 20:27 Η fotini1995: #132 28-06-15 20:27 Καλησπέρα...Γνωρίζει κάποιος εάν τα δημόσια ιεκ θα κάνουν πρακτική φέτος στο τμήμα μαγειρικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2015 MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 05:44 Η MariaLoveItaly: #133 05-07-15 05:44 Λιγο αργα, αλλα οποιος ενδιαφερεται, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ειναι πολυ καλo στο χωρο, αλλα η σχολη κομμωτικης Αμαραντος ειναι απλα απο τις τοπ σχολες σε αυτα τα επαγγελματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 09:28 Η Mάιρα έγραψε: #134 05-07-15 09:28 Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 16:30 Η MariaLoveItaly: #135 05-07-15 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Click για ανάπτυξη... Γενικα γραφω, αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να εχει μια εικονα μιας και εχω απο πρωτο χερι! Εσυ, αν επιτρεπεται σπουδαζεις κατι? Πας Λύκειο, τι ακριβως κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 04:54 Η MariaLoveItaly: #136 08-07-15 04:54 Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2015 στις 18:57 Ο Guest 986132: #137 08-07-15 18:57 Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά κοιτάξτε τι βρήκα μόλις. Ας το κοιτάξουν όσοι ειναι απόφοιτοι ΙΕΚ Ακμή, μπορεί να τους φανεί χρήσιμο! https://www.newsbomb.gr/oikonomia/er...in-agora-ergasias-gia-apofoitoys-toy-iek-akmh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giolada Νεοφερμένο μέλος Η giolada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Μαρτίου 2015 στις 03:51 Η giolada έγραψε: #129 20-03-15 03:51 Είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να μάθω εάν γίνεται σε ΙΕΚ το 2ο έτος να το συνεχίσεις σε άλλη πόλη. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2015 στις 10:41 Ο Fotis92 έγραψε: #130 20-03-15 10:41 Πιστεύω ότι εάν υπάρχει η ειδικότητα σου σε άλλη πολη ότι μπορείς. Καλύτερα όμως ρώτησε στην γραμματεία του ΙΕΚ που φοιτάς για σιγουριά. Εδώ δύσκολο να λάβεις έγκυρη απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 21:15 Η ALadinX έγραψε: #131 21-06-15 21:15 Σπουδάζει κανείς? Αξίζει ? Ειναι υψηλά τα δίδακτρα ? Το σκέφτομαι πολύ καιρό αλλά φοβάμαι να δώσω τόσα λεφτά και μετά να καταλάβω πως δεν άξιζε Σημείωση Διαχειριστή: το μήνυμα προήλθε από συγχώνευση με το θέμα "Εικονοληψία σε ΙΕΚ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2015 fotini1995 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 20:27 Η fotini1995: #132 28-06-15 20:27 Καλησπέρα...Γνωρίζει κάποιος εάν τα δημόσια ιεκ θα κάνουν πρακτική φέτος στο τμήμα μαγειρικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2015 MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 05:44 Η MariaLoveItaly: #133 05-07-15 05:44 Λιγο αργα, αλλα οποιος ενδιαφερεται, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ειναι πολυ καλo στο χωρο, αλλα η σχολη κομμωτικης Αμαραντος ειναι απλα απο τις τοπ σχολες σε αυτα τα επαγγελματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 09:28 Η Mάιρα έγραψε: #134 05-07-15 09:28 Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 16:30 Η MariaLoveItaly: #135 05-07-15 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Click για ανάπτυξη... Γενικα γραφω, αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να εχει μια εικονα μιας και εχω απο πρωτο χερι! Εσυ, αν επιτρεπεται σπουδαζεις κατι? Πας Λύκειο, τι ακριβως κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 04:54 Η MariaLoveItaly: #136 08-07-15 04:54 Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2015 στις 18:57 Ο Guest 986132: #137 08-07-15 18:57 Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να μάθω εάν γίνεται σε ΙΕΚ το 2ο έτος να το συνεχίσεις σε άλλη πόλη. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotis92 Νεοφερμένο μέλος Ο Fotis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2015 στις 10:41 Ο Fotis92 έγραψε: #130 20-03-15 10:41 Πιστεύω ότι εάν υπάρχει η ειδικότητα σου σε άλλη πολη ότι μπορείς. Καλύτερα όμως ρώτησε στην γραμματεία του ΙΕΚ που φοιτάς για σιγουριά. Εδώ δύσκολο να λάβεις έγκυρη απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 21:15 Η ALadinX έγραψε: #131 21-06-15 21:15 Σπουδάζει κανείς? Αξίζει ? Ειναι υψηλά τα δίδακτρα ? Το σκέφτομαι πολύ καιρό αλλά φοβάμαι να δώσω τόσα λεφτά και μετά να καταλάβω πως δεν άξιζε Σημείωση Διαχειριστή: το μήνυμα προήλθε από συγχώνευση με το θέμα "Εικονοληψία σε ΙΕΚ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2015 fotini1995 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 20:27 Η fotini1995: #132 28-06-15 20:27 Καλησπέρα...Γνωρίζει κάποιος εάν τα δημόσια ιεκ θα κάνουν πρακτική φέτος στο τμήμα μαγειρικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2015 MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 05:44 Η MariaLoveItaly: #133 05-07-15 05:44 Λιγο αργα, αλλα οποιος ενδιαφερεται, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ειναι πολυ καλo στο χωρο, αλλα η σχολη κομμωτικης Αμαραντος ειναι απλα απο τις τοπ σχολες σε αυτα τα επαγγελματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 09:28 Η Mάιρα έγραψε: #134 05-07-15 09:28 Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 16:30 Η MariaLoveItaly: #135 05-07-15 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Click για ανάπτυξη... Γενικα γραφω, αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να εχει μια εικονα μιας και εχω απο πρωτο χερι! Εσυ, αν επιτρεπεται σπουδαζεις κατι? Πας Λύκειο, τι ακριβως κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 04:54 Η MariaLoveItaly: #136 08-07-15 04:54 Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2015 στις 18:57 Ο Guest 986132: #137 08-07-15 18:57 Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιστεύω ότι εάν υπάρχει η ειδικότητα σου σε άλλη πολη ότι μπορείς. Καλύτερα όμως ρώτησε στην γραμματεία του ΙΕΚ που φοιτάς για σιγουριά. Εδώ δύσκολο να λάβεις έγκυρη απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 21:15 Η ALadinX έγραψε: #131 21-06-15 21:15 Σπουδάζει κανείς? Αξίζει ? Ειναι υψηλά τα δίδακτρα ? Το σκέφτομαι πολύ καιρό αλλά φοβάμαι να δώσω τόσα λεφτά και μετά να καταλάβω πως δεν άξιζε Σημείωση Διαχειριστή: το μήνυμα προήλθε από συγχώνευση με το θέμα "Εικονοληψία σε ΙΕΚ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2015 fotini1995 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 20:27 Η fotini1995: #132 28-06-15 20:27 Καλησπέρα...Γνωρίζει κάποιος εάν τα δημόσια ιεκ θα κάνουν πρακτική φέτος στο τμήμα μαγειρικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2015 MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 05:44 Η MariaLoveItaly: #133 05-07-15 05:44 Λιγο αργα, αλλα οποιος ενδιαφερεται, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ειναι πολυ καλo στο χωρο, αλλα η σχολη κομμωτικης Αμαραντος ειναι απλα απο τις τοπ σχολες σε αυτα τα επαγγελματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 09:28 Η Mάιρα έγραψε: #134 05-07-15 09:28 Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 16:30 Η MariaLoveItaly: #135 05-07-15 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Click για ανάπτυξη... Γενικα γραφω, αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να εχει μια εικονα μιας και εχω απο πρωτο χερι! Εσυ, αν επιτρεπεται σπουδαζεις κατι? Πας Λύκειο, τι ακριβως κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 04:54 Η MariaLoveItaly: #136 08-07-15 04:54 Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2015 στις 18:57 Ο Guest 986132: #137 08-07-15 18:57 Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σπουδάζει κανείς? Αξίζει ? Ειναι υψηλά τα δίδακτρα ? Το σκέφτομαι πολύ καιρό αλλά φοβάμαι να δώσω τόσα λεφτά και μετά να καταλάβω πως δεν άξιζε Σημείωση Διαχειριστή: το μήνυμα προήλθε από συγχώνευση με το θέμα "Εικονοληψία σε ΙΕΚ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotini1995 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 20:27 Η fotini1995: #132 28-06-15 20:27 Καλησπέρα...Γνωρίζει κάποιος εάν τα δημόσια ιεκ θα κάνουν πρακτική φέτος στο τμήμα μαγειρικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2015 MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 05:44 Η MariaLoveItaly: #133 05-07-15 05:44 Λιγο αργα, αλλα οποιος ενδιαφερεται, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ειναι πολυ καλo στο χωρο, αλλα η σχολη κομμωτικης Αμαραντος ειναι απλα απο τις τοπ σχολες σε αυτα τα επαγγελματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 09:28 Η Mάιρα έγραψε: #134 05-07-15 09:28 Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 16:30 Η MariaLoveItaly: #135 05-07-15 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Click για ανάπτυξη... Γενικα γραφω, αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να εχει μια εικονα μιας και εχω απο πρωτο χερι! Εσυ, αν επιτρεπεται σπουδαζεις κατι? Πας Λύκειο, τι ακριβως κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 04:54 Η MariaLoveItaly: #136 08-07-15 04:54 Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2015 στις 18:57 Ο Guest 986132: #137 08-07-15 18:57 Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα...Γνωρίζει κάποιος εάν τα δημόσια ιεκ θα κάνουν πρακτική φέτος στο τμήμα μαγειρικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 05:44 Η MariaLoveItaly: #133 05-07-15 05:44 Λιγο αργα, αλλα οποιος ενδιαφερεται, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ειναι πολυ καλo στο χωρο, αλλα η σχολη κομμωτικης Αμαραντος ειναι απλα απο τις τοπ σχολες σε αυτα τα επαγγελματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 09:28 Η Mάιρα έγραψε: #134 05-07-15 09:28 Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 16:30 Η MariaLoveItaly: #135 05-07-15 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Click για ανάπτυξη... Γενικα γραφω, αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να εχει μια εικονα μιας και εχω απο πρωτο χερι! Εσυ, αν επιτρεπεται σπουδαζεις κατι? Πας Λύκειο, τι ακριβως κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 04:54 Η MariaLoveItaly: #136 08-07-15 04:54 Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2015 στις 18:57 Ο Guest 986132: #137 08-07-15 18:57 Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λιγο αργα, αλλα οποιος ενδιαφερεται, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ειναι πολυ καλo στο χωρο, αλλα η σχολη κομμωτικης Αμαραντος ειναι απλα απο τις τοπ σχολες σε αυτα τα επαγγελματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 09:28 Η Mάιρα έγραψε: #134 05-07-15 09:28 Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 16:30 Η MariaLoveItaly: #135 05-07-15 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Click για ανάπτυξη... Γενικα γραφω, αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να εχει μια εικονα μιας και εχω απο πρωτο χερι! Εσυ, αν επιτρεπεται σπουδαζεις κατι? Πας Λύκειο, τι ακριβως κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 04:54 Η MariaLoveItaly: #136 08-07-15 04:54 Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2015 στις 18:57 Ο Guest 986132: #137 08-07-15 18:57 Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 16:30 Η MariaLoveItaly: #135 05-07-15 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Click για ανάπτυξη... Γενικα γραφω, αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να εχει μια εικονα μιας και εχω απο πρωτο χερι! Εσυ, αν επιτρεπεται σπουδαζεις κατι? Πας Λύκειο, τι ακριβως κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 04:54 Η MariaLoveItaly: #136 08-07-15 04:54 Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2015 στις 18:57 Ο Guest 986132: #137 08-07-15 18:57 Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Λίγο αργά; Αν η κοπέλα σπουδάζει από τότε τώρα θα κάνει την πρακτική της, δυο χρόνια πέρασαν δεν νομίζω να περίμενε τόσο για πάει να σπουδάσει. Από την στιγμή που δεν της έδωσαν αρκετές πληροφορίες, φαντάζομαι έψαξε μόνη της και βρήκε κάποιο ιεκ. Click για ανάπτυξη... Γενικα γραφω, αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να εχει μια εικονα μιας και εχω απο πρωτο χερι! Εσυ, αν επιτρεπεται σπουδαζεις κατι? Πας Λύκειο, τι ακριβως κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 04:54 Η MariaLoveItaly: #136 08-07-15 04:54 Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2015 στις 18:57 Ο Guest 986132: #137 08-07-15 18:57 Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουλίου 2015 στις 18:57 Ο Guest 986132: #137 08-07-15 18:57 Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείς, ανεξάρτητα απ' την ειδικότητα προέλευσής σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 19:00 Η Cerveza έγραψε: #138 08-07-15 19:00 Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακριβως ισχυει αυτο που ειπε η lysippe.. ο,τι θελεις μπορεις να επιλεξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 21:23 Η MariaLoveItaly: #139 08-07-15 21:23 Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σας ευχαριστω πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #140 10-07-15 01:27 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Αν πας ΕΠΑΛ και μετα θες να πας ΙΕΚ εισαι υποχρεωμενος να πας μονο σε ειδικοτητα σχετικη με τον τομεα σου ή σε οποια σε ενδιαφερει? Click για ανάπτυξη... Σε όποια σε ενδιαφέρει. Από οτι ξέρω οι επαλ κερδίζουν καποια εξαμηνα αν η ειδικοτητα ειναι σχετικη με το πτυχιο του επαλ.Ξεκινανε απο γ΄ εξάμηνο.Παντως πληροφοριακά τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τάξεις ανώτερα απο τα δημοσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.