Panos blg Νεοφερμένο μέλος Ο Panos blg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:11 Ο Panos blg: #1 01-09-20 11:11 Καποιος που να εχει περάσει πυροσβεστικη να τον ρωτήσω 2 3 πράγματα ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο Giii έγραψε: #2 05-11-21 17:14 Μπορεί κάποιος να μου πεις πως είναι η ζωή μέσα στην σχολή; Αναφέρομαι στην σχολή πυροσβεστών όχι στην αξιωματικών πυροσβεστικης TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 21:42 Ο TakSimeon: #3 05-11-21 21:42 Ενδιαφερσαι πραγματικα για πυροσβεστικη ή απλα ρωτας ετσι; Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 21:49 Ο Giii έγραψε: #4 05-11-21 21:49 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Ενδιαφερσαι πραγματικα για πυροσβεστικη ή απλα ρωτας ετσι; Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρομαι να μάθω γιατί ο μικρός μου αδερφός ψάχνεται και την σκέφτεται σαν πρώτη επιλογή TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:07 Ο TakSimeon: #5 05-11-21 22:07 Σαν σχολή από αυτά που ακούγονται είναι αρκετά χαλαρά, πιο χαλαρά και από αστυφυλάκων. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή επαγγέλματος για τα δεδομένα της Ελλάδας. Μεγάλη κοινωνική αποδοχή και καλός μισθός για την εποχή αυτή. Έχει βέβαια την επικινδυνότητα του επαγγέλματος. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο Giii έγραψε: #6 05-11-21 22:08 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Σαν σχολή από αυτά που ακούγονται είναι αρκετά χαλαρά, πιο χαλαρά και από αστυφυλάκων. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή επαγγέλματος για τα δεδομένα της Ελλάδας. Μεγάλη κοινωνική αποδοχή και καλός μισθός για την εποχή αυρή. Έχει βέβαια την επικινδυνότητα του επαγγέλματος. Click για ανάπτυξη... Αστυφυλάκων είμαι φέτος μας τρίζουν αρκετά τα δόντια θα έλεγα σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει...από μεταθέσεις πως είναι; Έχεις κανένα άτομο μέσα στην σχολή; TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο TakSimeon: #7 05-11-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Αστυφυλάκων είμαι φέτος μας τρίζουν αρκετά τα δόντια θα έλεγα σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει...από μεταθέσεις πως είναι; Έχεις κανένα άτομο μέσα στην σχολή; Click για ανάπτυξη... Για κάποιον που είναι Αθηναίος καμία μετάθεση. Για κάποιον από Θεσσαλονίκη τρία χρόνια Αθήνα και δύο χρόνια νησί άμα θέλει να ελπίζει μόνιμη θέση στον τόπο του. Για επαρχία τρία χρόνια Αθήνα και δυο χρόνια νησί και μετά μετάθεση κάθε έξι χρόνια μέχρι να μαζέψεις τα κατάλληλα μόρια για να μείνεις οριστικά στον τόπο σου. Ααα και άμα κάνεις τρία παιδιά νομίζω μένεις στον τόπο σου μόνιμα χωρίς καμία μετάθεση (με κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό) Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:31 Ο Giii έγραψε: #8 05-11-21 22:31 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Για κάποιον που είναι Αθηναίος καμία μετάθεση. Για κάποιον από Θεσσαλονίκη τρία χρόνια Αθήνα και δύο χρόνια νησί άμα θέλει να ελπίζει μόνιμη θέση στον τόπο του. Για επαρχία τρία χρόνια Αθήνα και δυο χρόνια νησί και μετά μετάθεση κάθε έξι χρόνια μέχρι να μαζέψεις τα κατάλληλα μόρια για να μείνεις οριστικά στον τόπο σου. Ααα και άμα κάνεις τρία παιδιά νομίζω μένεις στον τόπο σου μόνιμα χωρίς καμία μετάθεση (με κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό) Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα αν και νομίζω ότι παίζουν πιο πολύ μεταθέσεις σε σχέση με την αστυνομία ακόμη και για τους Αθηναίους...μέσα στην σχολή το κλίμα πως είναι ξέρω γω βαράς προσοχή συνέχεια σε ανώτερους σαν τις στρατιωτικές και έχει επιθεωρήσεις συνέχεια; TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο TakSimeon: #9 05-11-21 22:52 Όχι, είναι αρκετά πιο χαλαρά. Καμία σχέση με τις στρατιωτικές. Είναι σαν την αστυφυλάκων και ίσως και λίγο πιο χαλαρά. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:52 Ο Giii έγραψε: #10 22-12-21 15:52 Θα ήθελα ένα άτομο που είναι μέσα στην σχολή και γενικά στο σώμα αν μπορεί να μου στείλει για να τον ρωτήσω μερικά πράγματα για την πυροσβεστική Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo thewitcher Eleni123- m.b. Vagelis30 giorgis18 nikfis Giorgakys panpen voul.tour NickTen Γιώργος Ζ Maria235 mpapailias Sotis Christr22 th.kremast ypopsifios23 kostas1233 xristinakiii deciem ladybookworm Nic Papalitsas vagg88 angies Kostas568 thema Vasaki Nickymtss Giii Alex529 sayer TakSimeon Kokro SlimShady constansn Σωτηρία Ermioni89 tsiobieman Dionyshs1 Jimmy20 panspil Ryuzaki Dunedain Vickyoustgl Manolo165 paulkin94 Scandal Nikkkpat Alexandros36k Μαριτσα sweater weather Konstantinos4 Bgpanos Panagiotis09 luisnazariodelima g_i_a_n_n_i_s_ Nina42 Rene2004 fearless tymvorixos eri548 MarcoReus valantis21 Stelios725 Panos blg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καποιος που να εχει περάσει πυροσβεστικη να τον ρωτήσω 2 3 πράγματα ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο Giii έγραψε: #2 05-11-21 17:14 Μπορεί κάποιος να μου πεις πως είναι η ζωή μέσα στην σχολή; Αναφέρομαι στην σχολή πυροσβεστών όχι στην αξιωματικών πυροσβεστικης TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 21:42 Ο TakSimeon: #3 05-11-21 21:42 Ενδιαφερσαι πραγματικα για πυροσβεστικη ή απλα ρωτας ετσι; Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 21:49 Ο Giii έγραψε: #4 05-11-21 21:49 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Ενδιαφερσαι πραγματικα για πυροσβεστικη ή απλα ρωτας ετσι; Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρομαι να μάθω γιατί ο μικρός μου αδερφός ψάχνεται και την σκέφτεται σαν πρώτη επιλογή TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:07 Ο TakSimeon: #5 05-11-21 22:07 Σαν σχολή από αυτά που ακούγονται είναι αρκετά χαλαρά, πιο χαλαρά και από αστυφυλάκων. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή επαγγέλματος για τα δεδομένα της Ελλάδας. Μεγάλη κοινωνική αποδοχή και καλός μισθός για την εποχή αυτή. Έχει βέβαια την επικινδυνότητα του επαγγέλματος. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο Giii έγραψε: #6 05-11-21 22:08 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Σαν σχολή από αυτά που ακούγονται είναι αρκετά χαλαρά, πιο χαλαρά και από αστυφυλάκων. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή επαγγέλματος για τα δεδομένα της Ελλάδας. Μεγάλη κοινωνική αποδοχή και καλός μισθός για την εποχή αυρή. Έχει βέβαια την επικινδυνότητα του επαγγέλματος. Click για ανάπτυξη... Αστυφυλάκων είμαι φέτος μας τρίζουν αρκετά τα δόντια θα έλεγα σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει...από μεταθέσεις πως είναι; Έχεις κανένα άτομο μέσα στην σχολή; TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο TakSimeon: #7 05-11-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Αστυφυλάκων είμαι φέτος μας τρίζουν αρκετά τα δόντια θα έλεγα σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει...από μεταθέσεις πως είναι; Έχεις κανένα άτομο μέσα στην σχολή; Click για ανάπτυξη... Για κάποιον που είναι Αθηναίος καμία μετάθεση. Για κάποιον από Θεσσαλονίκη τρία χρόνια Αθήνα και δύο χρόνια νησί άμα θέλει να ελπίζει μόνιμη θέση στον τόπο του. Για επαρχία τρία χρόνια Αθήνα και δυο χρόνια νησί και μετά μετάθεση κάθε έξι χρόνια μέχρι να μαζέψεις τα κατάλληλα μόρια για να μείνεις οριστικά στον τόπο σου. Ααα και άμα κάνεις τρία παιδιά νομίζω μένεις στον τόπο σου μόνιμα χωρίς καμία μετάθεση (με κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό) Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:31 Ο Giii έγραψε: #8 05-11-21 22:31 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Για κάποιον που είναι Αθηναίος καμία μετάθεση. Για κάποιον από Θεσσαλονίκη τρία χρόνια Αθήνα και δύο χρόνια νησί άμα θέλει να ελπίζει μόνιμη θέση στον τόπο του. Για επαρχία τρία χρόνια Αθήνα και δυο χρόνια νησί και μετά μετάθεση κάθε έξι χρόνια μέχρι να μαζέψεις τα κατάλληλα μόρια για να μείνεις οριστικά στον τόπο σου. Ααα και άμα κάνεις τρία παιδιά νομίζω μένεις στον τόπο σου μόνιμα χωρίς καμία μετάθεση (με κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό) Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα αν και νομίζω ότι παίζουν πιο πολύ μεταθέσεις σε σχέση με την αστυνομία ακόμη και για τους Αθηναίους...μέσα στην σχολή το κλίμα πως είναι ξέρω γω βαράς προσοχή συνέχεια σε ανώτερους σαν τις στρατιωτικές και έχει επιθεωρήσεις συνέχεια; TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο TakSimeon: #9 05-11-21 22:52 Όχι, είναι αρκετά πιο χαλαρά. Καμία σχέση με τις στρατιωτικές. Είναι σαν την αστυφυλάκων και ίσως και λίγο πιο χαλαρά. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:52 Ο Giii έγραψε: #10 22-12-21 15:52 Θα ήθελα ένα άτομο που είναι μέσα στην σχολή και γενικά στο σώμα αν μπορεί να μου στείλει για να τον ρωτήσω μερικά πράγματα για την πυροσβεστική Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo thewitcher Eleni123- m.b. Vagelis30 giorgis18 nikfis Giorgakys panpen voul.tour NickTen Γιώργος Ζ Maria235 mpapailias Sotis Christr22 th.kremast ypopsifios23 kostas1233 xristinakiii deciem ladybookworm Nic Papalitsas vagg88 angies Kostas568 thema Vasaki Nickymtss Giii Alex529 sayer TakSimeon Kokro SlimShady constansn Σωτηρία Ermioni89 tsiobieman Dionyshs1 Jimmy20 panspil Ryuzaki Dunedain Vickyoustgl Manolo165 paulkin94 Scandal Nikkkpat Alexandros36k Μαριτσα sweater weather Konstantinos4 Bgpanos Panagiotis09 luisnazariodelima g_i_a_n_n_i_s_ Nina42 Rene2004 fearless tymvorixos eri548 MarcoReus valantis21 Stelios725 Panos blg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεί κάποιος να μου πεις πως είναι η ζωή μέσα στην σχολή; Αναφέρομαι στην σχολή πυροσβεστών όχι στην αξιωματικών πυροσβεστικης
TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 21:42 Ο TakSimeon: #3 05-11-21 21:42 Ενδιαφερσαι πραγματικα για πυροσβεστικη ή απλα ρωτας ετσι; Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 21:49 Ο Giii έγραψε: #4 05-11-21 21:49 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Ενδιαφερσαι πραγματικα για πυροσβεστικη ή απλα ρωτας ετσι; Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρομαι να μάθω γιατί ο μικρός μου αδερφός ψάχνεται και την σκέφτεται σαν πρώτη επιλογή TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:07 Ο TakSimeon: #5 05-11-21 22:07 Σαν σχολή από αυτά που ακούγονται είναι αρκετά χαλαρά, πιο χαλαρά και από αστυφυλάκων. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή επαγγέλματος για τα δεδομένα της Ελλάδας. Μεγάλη κοινωνική αποδοχή και καλός μισθός για την εποχή αυτή. Έχει βέβαια την επικινδυνότητα του επαγγέλματος. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο Giii έγραψε: #6 05-11-21 22:08 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Σαν σχολή από αυτά που ακούγονται είναι αρκετά χαλαρά, πιο χαλαρά και από αστυφυλάκων. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή επαγγέλματος για τα δεδομένα της Ελλάδας. Μεγάλη κοινωνική αποδοχή και καλός μισθός για την εποχή αυρή. Έχει βέβαια την επικινδυνότητα του επαγγέλματος. Click για ανάπτυξη... Αστυφυλάκων είμαι φέτος μας τρίζουν αρκετά τα δόντια θα έλεγα σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει...από μεταθέσεις πως είναι; Έχεις κανένα άτομο μέσα στην σχολή; TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο TakSimeon: #7 05-11-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Αστυφυλάκων είμαι φέτος μας τρίζουν αρκετά τα δόντια θα έλεγα σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει...από μεταθέσεις πως είναι; Έχεις κανένα άτομο μέσα στην σχολή; Click για ανάπτυξη... Για κάποιον που είναι Αθηναίος καμία μετάθεση. Για κάποιον από Θεσσαλονίκη τρία χρόνια Αθήνα και δύο χρόνια νησί άμα θέλει να ελπίζει μόνιμη θέση στον τόπο του. Για επαρχία τρία χρόνια Αθήνα και δυο χρόνια νησί και μετά μετάθεση κάθε έξι χρόνια μέχρι να μαζέψεις τα κατάλληλα μόρια για να μείνεις οριστικά στον τόπο σου. Ααα και άμα κάνεις τρία παιδιά νομίζω μένεις στον τόπο σου μόνιμα χωρίς καμία μετάθεση (με κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό) Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:31 Ο Giii έγραψε: #8 05-11-21 22:31 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Για κάποιον που είναι Αθηναίος καμία μετάθεση. Για κάποιον από Θεσσαλονίκη τρία χρόνια Αθήνα και δύο χρόνια νησί άμα θέλει να ελπίζει μόνιμη θέση στον τόπο του. Για επαρχία τρία χρόνια Αθήνα και δυο χρόνια νησί και μετά μετάθεση κάθε έξι χρόνια μέχρι να μαζέψεις τα κατάλληλα μόρια για να μείνεις οριστικά στον τόπο σου. Ααα και άμα κάνεις τρία παιδιά νομίζω μένεις στον τόπο σου μόνιμα χωρίς καμία μετάθεση (με κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό) Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα αν και νομίζω ότι παίζουν πιο πολύ μεταθέσεις σε σχέση με την αστυνομία ακόμη και για τους Αθηναίους...μέσα στην σχολή το κλίμα πως είναι ξέρω γω βαράς προσοχή συνέχεια σε ανώτερους σαν τις στρατιωτικές και έχει επιθεωρήσεις συνέχεια; TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο TakSimeon: #9 05-11-21 22:52 Όχι, είναι αρκετά πιο χαλαρά. Καμία σχέση με τις στρατιωτικές. Είναι σαν την αστυφυλάκων και ίσως και λίγο πιο χαλαρά. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:52 Ο Giii έγραψε: #10 22-12-21 15:52 Θα ήθελα ένα άτομο που είναι μέσα στην σχολή και γενικά στο σώμα αν μπορεί να μου στείλει για να τον ρωτήσω μερικά πράγματα για την πυροσβεστική Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo thewitcher Eleni123- m.b. Vagelis30 giorgis18 nikfis Giorgakys panpen voul.tour NickTen Γιώργος Ζ Maria235 mpapailias Sotis Christr22 th.kremast ypopsifios23 kostas1233 xristinakiii deciem ladybookworm Nic Papalitsas vagg88 angies Kostas568 thema Vasaki Nickymtss Giii Alex529 sayer TakSimeon Kokro SlimShady constansn Σωτηρία Ermioni89 tsiobieman Dionyshs1 Jimmy20 panspil Ryuzaki Dunedain Vickyoustgl Manolo165 paulkin94 Scandal Nikkkpat Alexandros36k Μαριτσα sweater weather Konstantinos4 Bgpanos Panagiotis09 luisnazariodelima g_i_a_n_n_i_s_ Nina42 Rene2004 fearless tymvorixos eri548 MarcoReus valantis21 Stelios725 Panos blg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 21:49 Ο Giii έγραψε: #4 05-11-21 21:49 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Ενδιαφερσαι πραγματικα για πυροσβεστικη ή απλα ρωτας ετσι; Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρομαι να μάθω γιατί ο μικρός μου αδερφός ψάχνεται και την σκέφτεται σαν πρώτη επιλογή TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:07 Ο TakSimeon: #5 05-11-21 22:07 Σαν σχολή από αυτά που ακούγονται είναι αρκετά χαλαρά, πιο χαλαρά και από αστυφυλάκων. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή επαγγέλματος για τα δεδομένα της Ελλάδας. Μεγάλη κοινωνική αποδοχή και καλός μισθός για την εποχή αυτή. Έχει βέβαια την επικινδυνότητα του επαγγέλματος. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο Giii έγραψε: #6 05-11-21 22:08 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Σαν σχολή από αυτά που ακούγονται είναι αρκετά χαλαρά, πιο χαλαρά και από αστυφυλάκων. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή επαγγέλματος για τα δεδομένα της Ελλάδας. Μεγάλη κοινωνική αποδοχή και καλός μισθός για την εποχή αυρή. Έχει βέβαια την επικινδυνότητα του επαγγέλματος. Click για ανάπτυξη... Αστυφυλάκων είμαι φέτος μας τρίζουν αρκετά τα δόντια θα έλεγα σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει...από μεταθέσεις πως είναι; Έχεις κανένα άτομο μέσα στην σχολή; TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο TakSimeon: #7 05-11-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Αστυφυλάκων είμαι φέτος μας τρίζουν αρκετά τα δόντια θα έλεγα σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει...από μεταθέσεις πως είναι; Έχεις κανένα άτομο μέσα στην σχολή; Click για ανάπτυξη... Για κάποιον που είναι Αθηναίος καμία μετάθεση. Για κάποιον από Θεσσαλονίκη τρία χρόνια Αθήνα και δύο χρόνια νησί άμα θέλει να ελπίζει μόνιμη θέση στον τόπο του. Για επαρχία τρία χρόνια Αθήνα και δυο χρόνια νησί και μετά μετάθεση κάθε έξι χρόνια μέχρι να μαζέψεις τα κατάλληλα μόρια για να μείνεις οριστικά στον τόπο σου. Ααα και άμα κάνεις τρία παιδιά νομίζω μένεις στον τόπο σου μόνιμα χωρίς καμία μετάθεση (με κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό) Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:31 Ο Giii έγραψε: #8 05-11-21 22:31 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Για κάποιον που είναι Αθηναίος καμία μετάθεση. Για κάποιον από Θεσσαλονίκη τρία χρόνια Αθήνα και δύο χρόνια νησί άμα θέλει να ελπίζει μόνιμη θέση στον τόπο του. Για επαρχία τρία χρόνια Αθήνα και δυο χρόνια νησί και μετά μετάθεση κάθε έξι χρόνια μέχρι να μαζέψεις τα κατάλληλα μόρια για να μείνεις οριστικά στον τόπο σου. Ααα και άμα κάνεις τρία παιδιά νομίζω μένεις στον τόπο σου μόνιμα χωρίς καμία μετάθεση (με κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό) Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα αν και νομίζω ότι παίζουν πιο πολύ μεταθέσεις σε σχέση με την αστυνομία ακόμη και για τους Αθηναίους...μέσα στην σχολή το κλίμα πως είναι ξέρω γω βαράς προσοχή συνέχεια σε ανώτερους σαν τις στρατιωτικές και έχει επιθεωρήσεις συνέχεια; TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο TakSimeon: #9 05-11-21 22:52 Όχι, είναι αρκετά πιο χαλαρά. Καμία σχέση με τις στρατιωτικές. Είναι σαν την αστυφυλάκων και ίσως και λίγο πιο χαλαρά. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:52 Ο Giii έγραψε: #10 22-12-21 15:52 Θα ήθελα ένα άτομο που είναι μέσα στην σχολή και γενικά στο σώμα αν μπορεί να μου στείλει για να τον ρωτήσω μερικά πράγματα για την πυροσβεστική Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo thewitcher Eleni123- m.b. Vagelis30 giorgis18 nikfis Giorgakys panpen voul.tour NickTen Γιώργος Ζ Maria235 mpapailias Sotis Christr22 th.kremast ypopsifios23 kostas1233 xristinakiii deciem ladybookworm Nic Papalitsas vagg88 angies Kostas568 thema Vasaki Nickymtss Giii Alex529 sayer TakSimeon Kokro SlimShady constansn Σωτηρία Ermioni89 tsiobieman Dionyshs1 Jimmy20 panspil Ryuzaki Dunedain Vickyoustgl Manolo165 paulkin94 Scandal Nikkkpat Alexandros36k Μαριτσα sweater weather Konstantinos4 Bgpanos Panagiotis09 luisnazariodelima g_i_a_n_n_i_s_ Nina42 Rene2004 fearless tymvorixos eri548 MarcoReus valantis21 Stelios725 Panos blg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Ενδιαφερσαι πραγματικα για πυροσβεστικη ή απλα ρωτας ετσι; Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρομαι να μάθω γιατί ο μικρός μου αδερφός ψάχνεται και την σκέφτεται σαν πρώτη επιλογή
TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:07 Ο TakSimeon: #5 05-11-21 22:07 Σαν σχολή από αυτά που ακούγονται είναι αρκετά χαλαρά, πιο χαλαρά και από αστυφυλάκων. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή επαγγέλματος για τα δεδομένα της Ελλάδας. Μεγάλη κοινωνική αποδοχή και καλός μισθός για την εποχή αυτή. Έχει βέβαια την επικινδυνότητα του επαγγέλματος. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο Giii έγραψε: #6 05-11-21 22:08 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Σαν σχολή από αυτά που ακούγονται είναι αρκετά χαλαρά, πιο χαλαρά και από αστυφυλάκων. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή επαγγέλματος για τα δεδομένα της Ελλάδας. Μεγάλη κοινωνική αποδοχή και καλός μισθός για την εποχή αυρή. Έχει βέβαια την επικινδυνότητα του επαγγέλματος. Click για ανάπτυξη... Αστυφυλάκων είμαι φέτος μας τρίζουν αρκετά τα δόντια θα έλεγα σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει...από μεταθέσεις πως είναι; Έχεις κανένα άτομο μέσα στην σχολή; TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο TakSimeon: #7 05-11-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Αστυφυλάκων είμαι φέτος μας τρίζουν αρκετά τα δόντια θα έλεγα σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει...από μεταθέσεις πως είναι; Έχεις κανένα άτομο μέσα στην σχολή; Click για ανάπτυξη... Για κάποιον που είναι Αθηναίος καμία μετάθεση. Για κάποιον από Θεσσαλονίκη τρία χρόνια Αθήνα και δύο χρόνια νησί άμα θέλει να ελπίζει μόνιμη θέση στον τόπο του. Για επαρχία τρία χρόνια Αθήνα και δυο χρόνια νησί και μετά μετάθεση κάθε έξι χρόνια μέχρι να μαζέψεις τα κατάλληλα μόρια για να μείνεις οριστικά στον τόπο σου. Ααα και άμα κάνεις τρία παιδιά νομίζω μένεις στον τόπο σου μόνιμα χωρίς καμία μετάθεση (με κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό) Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:31 Ο Giii έγραψε: #8 05-11-21 22:31 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Για κάποιον που είναι Αθηναίος καμία μετάθεση. Για κάποιον από Θεσσαλονίκη τρία χρόνια Αθήνα και δύο χρόνια νησί άμα θέλει να ελπίζει μόνιμη θέση στον τόπο του. Για επαρχία τρία χρόνια Αθήνα και δυο χρόνια νησί και μετά μετάθεση κάθε έξι χρόνια μέχρι να μαζέψεις τα κατάλληλα μόρια για να μείνεις οριστικά στον τόπο σου. Ααα και άμα κάνεις τρία παιδιά νομίζω μένεις στον τόπο σου μόνιμα χωρίς καμία μετάθεση (με κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό) Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα αν και νομίζω ότι παίζουν πιο πολύ μεταθέσεις σε σχέση με την αστυνομία ακόμη και για τους Αθηναίους...μέσα στην σχολή το κλίμα πως είναι ξέρω γω βαράς προσοχή συνέχεια σε ανώτερους σαν τις στρατιωτικές και έχει επιθεωρήσεις συνέχεια; TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο TakSimeon: #9 05-11-21 22:52 Όχι, είναι αρκετά πιο χαλαρά. Καμία σχέση με τις στρατιωτικές. Είναι σαν την αστυφυλάκων και ίσως και λίγο πιο χαλαρά. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:52 Ο Giii έγραψε: #10 22-12-21 15:52 Θα ήθελα ένα άτομο που είναι μέσα στην σχολή και γενικά στο σώμα αν μπορεί να μου στείλει για να τον ρωτήσω μερικά πράγματα για την πυροσβεστική Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo thewitcher Eleni123- m.b. Vagelis30 giorgis18 nikfis Giorgakys panpen voul.tour NickTen Γιώργος Ζ Maria235 mpapailias Sotis Christr22 th.kremast ypopsifios23 kostas1233 xristinakiii deciem ladybookworm Nic Papalitsas vagg88 angies Kostas568 thema Vasaki Nickymtss Giii Alex529 sayer TakSimeon Kokro SlimShady constansn Σωτηρία Ermioni89 tsiobieman Dionyshs1 Jimmy20 panspil Ryuzaki Dunedain Vickyoustgl Manolo165 paulkin94 Scandal Nikkkpat Alexandros36k Μαριτσα sweater weather Konstantinos4 Bgpanos Panagiotis09 luisnazariodelima g_i_a_n_n_i_s_ Nina42 Rene2004 fearless tymvorixos eri548 MarcoReus valantis21 Stelios725 Panos blg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σαν σχολή από αυτά που ακούγονται είναι αρκετά χαλαρά, πιο χαλαρά και από αστυφυλάκων. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή επαγγέλματος για τα δεδομένα της Ελλάδας. Μεγάλη κοινωνική αποδοχή και καλός μισθός για την εποχή αυτή. Έχει βέβαια την επικινδυνότητα του επαγγέλματος.
Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο Giii έγραψε: #6 05-11-21 22:08 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Σαν σχολή από αυτά που ακούγονται είναι αρκετά χαλαρά, πιο χαλαρά και από αστυφυλάκων. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή επαγγέλματος για τα δεδομένα της Ελλάδας. Μεγάλη κοινωνική αποδοχή και καλός μισθός για την εποχή αυρή. Έχει βέβαια την επικινδυνότητα του επαγγέλματος. Click για ανάπτυξη... Αστυφυλάκων είμαι φέτος μας τρίζουν αρκετά τα δόντια θα έλεγα σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει...από μεταθέσεις πως είναι; Έχεις κανένα άτομο μέσα στην σχολή; TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο TakSimeon: #7 05-11-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Αστυφυλάκων είμαι φέτος μας τρίζουν αρκετά τα δόντια θα έλεγα σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει...από μεταθέσεις πως είναι; Έχεις κανένα άτομο μέσα στην σχολή; Click για ανάπτυξη... Για κάποιον που είναι Αθηναίος καμία μετάθεση. Για κάποιον από Θεσσαλονίκη τρία χρόνια Αθήνα και δύο χρόνια νησί άμα θέλει να ελπίζει μόνιμη θέση στον τόπο του. Για επαρχία τρία χρόνια Αθήνα και δυο χρόνια νησί και μετά μετάθεση κάθε έξι χρόνια μέχρι να μαζέψεις τα κατάλληλα μόρια για να μείνεις οριστικά στον τόπο σου. Ααα και άμα κάνεις τρία παιδιά νομίζω μένεις στον τόπο σου μόνιμα χωρίς καμία μετάθεση (με κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό) Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:31 Ο Giii έγραψε: #8 05-11-21 22:31 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Για κάποιον που είναι Αθηναίος καμία μετάθεση. Για κάποιον από Θεσσαλονίκη τρία χρόνια Αθήνα και δύο χρόνια νησί άμα θέλει να ελπίζει μόνιμη θέση στον τόπο του. Για επαρχία τρία χρόνια Αθήνα και δυο χρόνια νησί και μετά μετάθεση κάθε έξι χρόνια μέχρι να μαζέψεις τα κατάλληλα μόρια για να μείνεις οριστικά στον τόπο σου. Ααα και άμα κάνεις τρία παιδιά νομίζω μένεις στον τόπο σου μόνιμα χωρίς καμία μετάθεση (με κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό) Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα αν και νομίζω ότι παίζουν πιο πολύ μεταθέσεις σε σχέση με την αστυνομία ακόμη και για τους Αθηναίους...μέσα στην σχολή το κλίμα πως είναι ξέρω γω βαράς προσοχή συνέχεια σε ανώτερους σαν τις στρατιωτικές και έχει επιθεωρήσεις συνέχεια; TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο TakSimeon: #9 05-11-21 22:52 Όχι, είναι αρκετά πιο χαλαρά. Καμία σχέση με τις στρατιωτικές. Είναι σαν την αστυφυλάκων και ίσως και λίγο πιο χαλαρά. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:52 Ο Giii έγραψε: #10 22-12-21 15:52 Θα ήθελα ένα άτομο που είναι μέσα στην σχολή και γενικά στο σώμα αν μπορεί να μου στείλει για να τον ρωτήσω μερικά πράγματα για την πυροσβεστική Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo thewitcher Eleni123- m.b. Vagelis30 giorgis18 nikfis Giorgakys panpen voul.tour NickTen Γιώργος Ζ Maria235 mpapailias Sotis Christr22 th.kremast ypopsifios23 kostas1233 xristinakiii deciem ladybookworm Nic Papalitsas vagg88 angies Kostas568 thema Vasaki Nickymtss Giii Alex529 sayer TakSimeon Kokro SlimShady constansn Σωτηρία Ermioni89 tsiobieman Dionyshs1 Jimmy20 panspil Ryuzaki Dunedain Vickyoustgl Manolo165 paulkin94 Scandal Nikkkpat Alexandros36k Μαριτσα sweater weather Konstantinos4 Bgpanos Panagiotis09 luisnazariodelima g_i_a_n_n_i_s_ Nina42 Rene2004 fearless tymvorixos eri548 MarcoReus valantis21 Stelios725 Panos blg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Σαν σχολή από αυτά που ακούγονται είναι αρκετά χαλαρά, πιο χαλαρά και από αστυφυλάκων. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή επαγγέλματος για τα δεδομένα της Ελλάδας. Μεγάλη κοινωνική αποδοχή και καλός μισθός για την εποχή αυρή. Έχει βέβαια την επικινδυνότητα του επαγγέλματος. Click για ανάπτυξη... Αστυφυλάκων είμαι φέτος μας τρίζουν αρκετά τα δόντια θα έλεγα σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει...από μεταθέσεις πως είναι; Έχεις κανένα άτομο μέσα στην σχολή;
TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο TakSimeon: #7 05-11-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Αστυφυλάκων είμαι φέτος μας τρίζουν αρκετά τα δόντια θα έλεγα σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει...από μεταθέσεις πως είναι; Έχεις κανένα άτομο μέσα στην σχολή; Click για ανάπτυξη... Για κάποιον που είναι Αθηναίος καμία μετάθεση. Για κάποιον από Θεσσαλονίκη τρία χρόνια Αθήνα και δύο χρόνια νησί άμα θέλει να ελπίζει μόνιμη θέση στον τόπο του. Για επαρχία τρία χρόνια Αθήνα και δυο χρόνια νησί και μετά μετάθεση κάθε έξι χρόνια μέχρι να μαζέψεις τα κατάλληλα μόρια για να μείνεις οριστικά στον τόπο σου. Ααα και άμα κάνεις τρία παιδιά νομίζω μένεις στον τόπο σου μόνιμα χωρίς καμία μετάθεση (με κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό) Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:31 Ο Giii έγραψε: #8 05-11-21 22:31 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Για κάποιον που είναι Αθηναίος καμία μετάθεση. Για κάποιον από Θεσσαλονίκη τρία χρόνια Αθήνα και δύο χρόνια νησί άμα θέλει να ελπίζει μόνιμη θέση στον τόπο του. Για επαρχία τρία χρόνια Αθήνα και δυο χρόνια νησί και μετά μετάθεση κάθε έξι χρόνια μέχρι να μαζέψεις τα κατάλληλα μόρια για να μείνεις οριστικά στον τόπο σου. Ααα και άμα κάνεις τρία παιδιά νομίζω μένεις στον τόπο σου μόνιμα χωρίς καμία μετάθεση (με κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό) Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα αν και νομίζω ότι παίζουν πιο πολύ μεταθέσεις σε σχέση με την αστυνομία ακόμη και για τους Αθηναίους...μέσα στην σχολή το κλίμα πως είναι ξέρω γω βαράς προσοχή συνέχεια σε ανώτερους σαν τις στρατιωτικές και έχει επιθεωρήσεις συνέχεια; TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο TakSimeon: #9 05-11-21 22:52 Όχι, είναι αρκετά πιο χαλαρά. Καμία σχέση με τις στρατιωτικές. Είναι σαν την αστυφυλάκων και ίσως και λίγο πιο χαλαρά. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:52 Ο Giii έγραψε: #10 22-12-21 15:52 Θα ήθελα ένα άτομο που είναι μέσα στην σχολή και γενικά στο σώμα αν μπορεί να μου στείλει για να τον ρωτήσω μερικά πράγματα για την πυροσβεστική Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo thewitcher Eleni123- m.b. Vagelis30 giorgis18 nikfis Giorgakys panpen voul.tour NickTen Γιώργος Ζ Maria235 mpapailias Sotis Christr22 th.kremast ypopsifios23 kostas1233 xristinakiii deciem ladybookworm Nic Papalitsas vagg88 angies Kostas568 thema Vasaki Nickymtss Giii Alex529 sayer TakSimeon Kokro SlimShady constansn Σωτηρία Ermioni89 tsiobieman Dionyshs1 Jimmy20 panspil Ryuzaki Dunedain Vickyoustgl Manolo165 paulkin94 Scandal Nikkkpat Alexandros36k Μαριτσα sweater weather Konstantinos4 Bgpanos Panagiotis09 luisnazariodelima g_i_a_n_n_i_s_ Nina42 Rene2004 fearless tymvorixos eri548 MarcoReus valantis21 Stelios725 Panos blg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giii: Αστυφυλάκων είμαι φέτος μας τρίζουν αρκετά τα δόντια θα έλεγα σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει...από μεταθέσεις πως είναι; Έχεις κανένα άτομο μέσα στην σχολή; Click για ανάπτυξη... Για κάποιον που είναι Αθηναίος καμία μετάθεση. Για κάποιον από Θεσσαλονίκη τρία χρόνια Αθήνα και δύο χρόνια νησί άμα θέλει να ελπίζει μόνιμη θέση στον τόπο του. Για επαρχία τρία χρόνια Αθήνα και δυο χρόνια νησί και μετά μετάθεση κάθε έξι χρόνια μέχρι να μαζέψεις τα κατάλληλα μόρια για να μείνεις οριστικά στον τόπο σου. Ααα και άμα κάνεις τρία παιδιά νομίζω μένεις στον τόπο σου μόνιμα χωρίς καμία μετάθεση (με κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό)
Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:31 Ο Giii έγραψε: #8 05-11-21 22:31 Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Για κάποιον που είναι Αθηναίος καμία μετάθεση. Για κάποιον από Θεσσαλονίκη τρία χρόνια Αθήνα και δύο χρόνια νησί άμα θέλει να ελπίζει μόνιμη θέση στον τόπο του. Για επαρχία τρία χρόνια Αθήνα και δυο χρόνια νησί και μετά μετάθεση κάθε έξι χρόνια μέχρι να μαζέψεις τα κατάλληλα μόρια για να μείνεις οριστικά στον τόπο σου. Ααα και άμα κάνεις τρία παιδιά νομίζω μένεις στον τόπο σου μόνιμα χωρίς καμία μετάθεση (με κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό) Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα αν και νομίζω ότι παίζουν πιο πολύ μεταθέσεις σε σχέση με την αστυνομία ακόμη και για τους Αθηναίους...μέσα στην σχολή το κλίμα πως είναι ξέρω γω βαράς προσοχή συνέχεια σε ανώτερους σαν τις στρατιωτικές και έχει επιθεωρήσεις συνέχεια; TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο TakSimeon: #9 05-11-21 22:52 Όχι, είναι αρκετά πιο χαλαρά. Καμία σχέση με τις στρατιωτικές. Είναι σαν την αστυφυλάκων και ίσως και λίγο πιο χαλαρά. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:52 Ο Giii έγραψε: #10 22-12-21 15:52 Θα ήθελα ένα άτομο που είναι μέσα στην σχολή και γενικά στο σώμα αν μπορεί να μου στείλει για να τον ρωτήσω μερικά πράγματα για την πυροσβεστική Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo thewitcher Eleni123- m.b. Vagelis30 giorgis18 nikfis Giorgakys panpen voul.tour NickTen Γιώργος Ζ Maria235 mpapailias Sotis Christr22 th.kremast ypopsifios23 kostas1233 xristinakiii deciem ladybookworm Nic Papalitsas vagg88 angies Kostas568 thema Vasaki Nickymtss Giii Alex529 sayer TakSimeon Kokro SlimShady constansn Σωτηρία Ermioni89 tsiobieman Dionyshs1 Jimmy20 panspil Ryuzaki Dunedain Vickyoustgl Manolo165 paulkin94 Scandal Nikkkpat Alexandros36k Μαριτσα sweater weather Konstantinos4 Bgpanos Panagiotis09 luisnazariodelima g_i_a_n_n_i_s_ Nina42 Rene2004 fearless tymvorixos eri548 MarcoReus valantis21 Stelios725 Panos blg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από AStavros: Για κάποιον που είναι Αθηναίος καμία μετάθεση. Για κάποιον από Θεσσαλονίκη τρία χρόνια Αθήνα και δύο χρόνια νησί άμα θέλει να ελπίζει μόνιμη θέση στον τόπο του. Για επαρχία τρία χρόνια Αθήνα και δυο χρόνια νησί και μετά μετάθεση κάθε έξι χρόνια μέχρι να μαζέψεις τα κατάλληλα μόρια για να μείνεις οριστικά στον τόπο σου. Ααα και άμα κάνεις τρία παιδιά νομίζω μένεις στον τόπο σου μόνιμα χωρίς καμία μετάθεση (με κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό) Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα αν και νομίζω ότι παίζουν πιο πολύ μεταθέσεις σε σχέση με την αστυνομία ακόμη και για τους Αθηναίους...μέσα στην σχολή το κλίμα πως είναι ξέρω γω βαράς προσοχή συνέχεια σε ανώτερους σαν τις στρατιωτικές και έχει επιθεωρήσεις συνέχεια;
TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο TakSimeon: #9 05-11-21 22:52 Όχι, είναι αρκετά πιο χαλαρά. Καμία σχέση με τις στρατιωτικές. Είναι σαν την αστυφυλάκων και ίσως και λίγο πιο χαλαρά. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:52 Ο Giii έγραψε: #10 22-12-21 15:52 Θα ήθελα ένα άτομο που είναι μέσα στην σχολή και γενικά στο σώμα αν μπορεί να μου στείλει για να τον ρωτήσω μερικά πράγματα για την πυροσβεστική Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Όχι, είναι αρκετά πιο χαλαρά. Καμία σχέση με τις στρατιωτικές. Είναι σαν την αστυφυλάκων και ίσως και λίγο πιο χαλαρά.
Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:52 Ο Giii έγραψε: #10 22-12-21 15:52 Θα ήθελα ένα άτομο που είναι μέσα στην σχολή και γενικά στο σώμα αν μπορεί να μου στείλει για να τον ρωτήσω μερικά πράγματα για την πυροσβεστική
Θα ήθελα ένα άτομο που είναι μέσα στην σχολή και γενικά στο σώμα αν μπορεί να μου στείλει για να τον ρωτήσω μερικά πράγματα για την πυροσβεστική