Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 16:58 Ο Chemwizard: #761 20-07-10 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Mcdk: Καλησπέρα παιδιά.Σεπτέμβρη και αλλάζω περιβάλλον απο το γυμνάσιο στο λύκειο.Τι θα έχω να αντιμετωπίσω εκεί.Για να γίνω πιο συγκεκριμένος που είναι ποιο πιθανόν να τα βρώ "σκούρα" και να χρειαστώ βοήθεια (μαθημα δλδ). Click για ανάπτυξη... Αναλογα.Αναλογα το επιπεδο σου.Αναλογα την προθυμια σου,και αναλογα και το περιβαλλον σου.Αν θες μια συμβουλη,σβησε το παρελθον και σκεψου πως ξεκινας κατι καινουριο.Στρωσου,και διεκδικησε ο,τι καλυτερο.Κοιτα να μην αφηνεις κενα,ειναι το σημαντικοτερο σου.Το χειροτερο πραγμα που μπορει να σου συμβει ειναι να σε κυνγουν κενα περασμενων ταξεων στο τελος.Με μια λογικη προσπαθεια δεν εχεις να φοβηθεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2010 στις 18:43 Ο stathakis: #762 28-07-10 18:43 θα ηθελα να πω κατι στα παιδια που θα πανε α λυκειου φετοσ.μπορει εγω φετος να επελεξα θεωρητικη κατευθυνση αλλα οφειλω να πω να μην αφηνετε κενα στα μαθηματικα[αλγεβρα κυριως],στην φυσικη,και στην χημεια.μιλαω για αυτους που θα πανε θετικη κυριως η' και τεχνολογικη.ειναι βασικο αυτο διοτι η α λυκειου ειναι το κλειδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis thiva Νεοφερμένο μέλος Ο mixalis thiva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Ο mixalis thiva: #763 25-08-10 13:21 γεια σασ παιδια.. τωρα θα παω 1ι λικειου και δν 3ερω τι να κανω... λεω να παω τεχνολογικι κατευθινσι.. μπορει καποιοσ να μου πει τι μαθιματα θα κανω και σε ποια σχολι μπορω να περασω απο εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η Iliaki έγραψε: #764 25-08-10 13:23 Γιατί το σκέφτεσαι από τώρα? Κατεύθυνση διαλέγεις στην δευτέρα λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:24 Η Devina έγραψε: #765 25-08-10 13:24 Δεν παίρνεις κατεύθυνση στην Α' Λυκείου...Από τη Β' και μετά. Μπες στην Α' δες τι σου αρέσει, που θα δεις που περιστρέφονται λίγο τα μαθήματα και έχεις ακόμα χρόνο να αποφασίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:25 Ο stathakis: #766 25-08-10 13:25 εφω θεωρω οτι καλο ειναι να δωσεις ενδιαφερον σε ολα τα μαθηματα και να μην αφησεις κανενα κενο σε φυσικη χημεια αλγεβρα και γεωμρτρια και εννοειται εκθεση!εχεις χρονο,θα κανεις και σεπ,και θα αποφασισεις καλυτερα ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis thiva Νεοφερμένο μέλος Ο mixalis thiva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:29 Ο mixalis thiva: #767 25-08-10 13:29 αα ωραια..δν το ηξερα.. δλδ στιν 1ι λικειου θα πρεπει να διαβαζω λιγο πολι ολα τα μαθιματα.. και μετα στιν 2 να επιλεξω τιν κατευθινσι και να ασχολιθω με αυτο ποθ μου αρεσει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:33 Η Devina έγραψε: #768 25-08-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από mixalis thiva: αα ωραια..δν το ηξερα.. δλδ στιν 1ι λικειου θα πρεπει να διαβαζω λιγο πολι ολα τα μαθιματα.. και μετα στιν 2 να επιλεξω τιν κατευθινσι και να ασχολιθω με αυτο ποθ μου αρεσει..? Click για ανάπτυξη... Στη Α' λυκείου, απλά μπαίνεις πιο πολύ στην ουσία των μαθημάτων που θα έχεις στο Λυκείο. Μπορεί να αποφασίσεις ότι σου αρέσουν και τα αρχαία λ.χ Στη Β' λυκείου επιλέγεις την κατεύθυνση σου, και αφού θα επιλέξεις το μόνο που γίνεται είναι ότι μικραίνει η γκάμα των σχολών που θα μπεις. Ας πούμε αν πας τεχνολογική, δεν μπορείς να πας Νομικη ή Ψυχολογία (ένα παράδειγμα λεω...μπορεί να γίνει αλλά εκεί μιλάμε για μόρια κυρίως, και δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί προς το παρόν.) Το να ασχοληθείς με αυτό που σου αρέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Η κατεύθυνση βοηθά σε αυτό, αλλά δεν είναι ο κύριος παράγοντας. Εσύ είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:47 Η maria....: #769 04-09-10 23:47 Παιδια,μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να αλλαξω στην Α Λυκειου τμημα και να παω απο εκει που ανηκω σε καποιο αλλο τμημα?Βοηθηστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:51 Ο Boom έγραψε: #770 04-09-10 23:51 Τα τμήματα αλφαβητικά είναι αν δεν κάνω λάθος, δε νομίζω να μπορείς γιατί αλλιώς θα επικρατούσε χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:52 Η maria....: #771 04-09-10 23:52 Αλφαβητικα ειναι,αλλα για προσωπικους λογους γιατι να μην με αλλαξουν αν εχω καποιο σημαντικο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:54 Ο Boom έγραψε: #772 04-09-10 23:54 Δεν ξέρω πόσο σημαντικός είναι ο λόγος. Αυτό θα το συζητήσεις με το λυκειάρχη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa19 Νεοφερμένο μέλος Η chrysa19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:53 Η chrysa19 έγραψε: #773 05-09-10 00:53 γεια σας!!!πάω κ εγώ τώρα A λυκείου κ έχω κάποιες απορίες επειδή θέλω να ασχοληθώ με το interior desing ξερετε πια μαθήματα πρέπει να επιλέξω[και πια μαθήματα είναι δεδομένα πχ μαθηματικά...??]??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2012 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:57 Ο Boom έγραψε: #774 05-09-10 00:57 Απάντησα στο άλλο. Μαθήματα επιλέγεις στη Β'. Στην Α' διαβάζεις τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:25 Η maria....: #775 06-09-10 01:25 Δηλαδη αν εχω προσωπικους λογους δεν γινεται να με αλλαξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:29 Ο Boom έγραψε: #776 06-09-10 01:29 Πιστεύω πως είναι στη κρίση του λυκειάρχη & φυσικά πόσο σημαντικοί είναι οι λόγοι για να κάνει μία εξαίρεση. Δεν είμαι ο λυκειάρχης σου, επομένως δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:44 Ο superas έγραψε: #777 30-09-10 19:44 παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mcdk: Καλησπέρα παιδιά.Σεπτέμβρη και αλλάζω περιβάλλον απο το γυμνάσιο στο λύκειο.Τι θα έχω να αντιμετωπίσω εκεί.Για να γίνω πιο συγκεκριμένος που είναι ποιο πιθανόν να τα βρώ "σκούρα" και να χρειαστώ βοήθεια (μαθημα δλδ). Click για ανάπτυξη... Αναλογα.Αναλογα το επιπεδο σου.Αναλογα την προθυμια σου,και αναλογα και το περιβαλλον σου.Αν θες μια συμβουλη,σβησε το παρελθον και σκεψου πως ξεκινας κατι καινουριο.Στρωσου,και διεκδικησε ο,τι καλυτερο.Κοιτα να μην αφηνεις κενα,ειναι το σημαντικοτερο σου.Το χειροτερο πραγμα που μπορει να σου συμβει ειναι να σε κυνγουν κενα περασμενων ταξεων στο τελος.Με μια λογικη προσπαθεια δεν εχεις να φοβηθεις κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2010 στις 18:43 Ο stathakis: #762 28-07-10 18:43 θα ηθελα να πω κατι στα παιδια που θα πανε α λυκειου φετοσ.μπορει εγω φετος να επελεξα θεωρητικη κατευθυνση αλλα οφειλω να πω να μην αφηνετε κενα στα μαθηματικα[αλγεβρα κυριως],στην φυσικη,και στην χημεια.μιλαω για αυτους που θα πανε θετικη κυριως η' και τεχνολογικη.ειναι βασικο αυτο διοτι η α λυκειου ειναι το κλειδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis thiva Νεοφερμένο μέλος Ο mixalis thiva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Ο mixalis thiva: #763 25-08-10 13:21 γεια σασ παιδια.. τωρα θα παω 1ι λικειου και δν 3ερω τι να κανω... λεω να παω τεχνολογικι κατευθινσι.. μπορει καποιοσ να μου πει τι μαθιματα θα κανω και σε ποια σχολι μπορω να περασω απο εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η Iliaki έγραψε: #764 25-08-10 13:23 Γιατί το σκέφτεσαι από τώρα? Κατεύθυνση διαλέγεις στην δευτέρα λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:24 Η Devina έγραψε: #765 25-08-10 13:24 Δεν παίρνεις κατεύθυνση στην Α' Λυκείου...Από τη Β' και μετά. Μπες στην Α' δες τι σου αρέσει, που θα δεις που περιστρέφονται λίγο τα μαθήματα και έχεις ακόμα χρόνο να αποφασίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:25 Ο stathakis: #766 25-08-10 13:25 εφω θεωρω οτι καλο ειναι να δωσεις ενδιαφερον σε ολα τα μαθηματα και να μην αφησεις κανενα κενο σε φυσικη χημεια αλγεβρα και γεωμρτρια και εννοειται εκθεση!εχεις χρονο,θα κανεις και σεπ,και θα αποφασισεις καλυτερα ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis thiva Νεοφερμένο μέλος Ο mixalis thiva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:29 Ο mixalis thiva: #767 25-08-10 13:29 αα ωραια..δν το ηξερα.. δλδ στιν 1ι λικειου θα πρεπει να διαβαζω λιγο πολι ολα τα μαθιματα.. και μετα στιν 2 να επιλεξω τιν κατευθινσι και να ασχολιθω με αυτο ποθ μου αρεσει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:33 Η Devina έγραψε: #768 25-08-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από mixalis thiva: αα ωραια..δν το ηξερα.. δλδ στιν 1ι λικειου θα πρεπει να διαβαζω λιγο πολι ολα τα μαθιματα.. και μετα στιν 2 να επιλεξω τιν κατευθινσι και να ασχολιθω με αυτο ποθ μου αρεσει..? Click για ανάπτυξη... Στη Α' λυκείου, απλά μπαίνεις πιο πολύ στην ουσία των μαθημάτων που θα έχεις στο Λυκείο. Μπορεί να αποφασίσεις ότι σου αρέσουν και τα αρχαία λ.χ Στη Β' λυκείου επιλέγεις την κατεύθυνση σου, και αφού θα επιλέξεις το μόνο που γίνεται είναι ότι μικραίνει η γκάμα των σχολών που θα μπεις. Ας πούμε αν πας τεχνολογική, δεν μπορείς να πας Νομικη ή Ψυχολογία (ένα παράδειγμα λεω...μπορεί να γίνει αλλά εκεί μιλάμε για μόρια κυρίως, και δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί προς το παρόν.) Το να ασχοληθείς με αυτό που σου αρέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Η κατεύθυνση βοηθά σε αυτό, αλλά δεν είναι ο κύριος παράγοντας. Εσύ είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:47 Η maria....: #769 04-09-10 23:47 Παιδια,μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να αλλαξω στην Α Λυκειου τμημα και να παω απο εκει που ανηκω σε καποιο αλλο τμημα?Βοηθηστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:51 Ο Boom έγραψε: #770 04-09-10 23:51 Τα τμήματα αλφαβητικά είναι αν δεν κάνω λάθος, δε νομίζω να μπορείς γιατί αλλιώς θα επικρατούσε χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:52 Η maria....: #771 04-09-10 23:52 Αλφαβητικα ειναι,αλλα για προσωπικους λογους γιατι να μην με αλλαξουν αν εχω καποιο σημαντικο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:54 Ο Boom έγραψε: #772 04-09-10 23:54 Δεν ξέρω πόσο σημαντικός είναι ο λόγος. Αυτό θα το συζητήσεις με το λυκειάρχη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa19 Νεοφερμένο μέλος Η chrysa19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:53 Η chrysa19 έγραψε: #773 05-09-10 00:53 γεια σας!!!πάω κ εγώ τώρα A λυκείου κ έχω κάποιες απορίες επειδή θέλω να ασχοληθώ με το interior desing ξερετε πια μαθήματα πρέπει να επιλέξω[και πια μαθήματα είναι δεδομένα πχ μαθηματικά...??]??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2012 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:57 Ο Boom έγραψε: #774 05-09-10 00:57 Απάντησα στο άλλο. Μαθήματα επιλέγεις στη Β'. Στην Α' διαβάζεις τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:25 Η maria....: #775 06-09-10 01:25 Δηλαδη αν εχω προσωπικους λογους δεν γινεται να με αλλαξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:29 Ο Boom έγραψε: #776 06-09-10 01:29 Πιστεύω πως είναι στη κρίση του λυκειάρχη & φυσικά πόσο σημαντικοί είναι οι λόγοι για να κάνει μία εξαίρεση. Δεν είμαι ο λυκειάρχης σου, επομένως δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:44 Ο superas έγραψε: #777 30-09-10 19:44 παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα ηθελα να πω κατι στα παιδια που θα πανε α λυκειου φετοσ.μπορει εγω φετος να επελεξα θεωρητικη κατευθυνση αλλα οφειλω να πω να μην αφηνετε κενα στα μαθηματικα[αλγεβρα κυριως],στην φυσικη,και στην χημεια.μιλαω για αυτους που θα πανε θετικη κυριως η' και τεχνολογικη.ειναι βασικο αυτο διοτι η α λυκειου ειναι το κλειδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalis thiva Νεοφερμένο μέλος Ο mixalis thiva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Ο mixalis thiva: #763 25-08-10 13:21 γεια σασ παιδια.. τωρα θα παω 1ι λικειου και δν 3ερω τι να κανω... λεω να παω τεχνολογικι κατευθινσι.. μπορει καποιοσ να μου πει τι μαθιματα θα κανω και σε ποια σχολι μπορω να περασω απο εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η Iliaki έγραψε: #764 25-08-10 13:23 Γιατί το σκέφτεσαι από τώρα? Κατεύθυνση διαλέγεις στην δευτέρα λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:24 Η Devina έγραψε: #765 25-08-10 13:24 Δεν παίρνεις κατεύθυνση στην Α' Λυκείου...Από τη Β' και μετά. Μπες στην Α' δες τι σου αρέσει, που θα δεις που περιστρέφονται λίγο τα μαθήματα και έχεις ακόμα χρόνο να αποφασίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:25 Ο stathakis: #766 25-08-10 13:25 εφω θεωρω οτι καλο ειναι να δωσεις ενδιαφερον σε ολα τα μαθηματα και να μην αφησεις κανενα κενο σε φυσικη χημεια αλγεβρα και γεωμρτρια και εννοειται εκθεση!εχεις χρονο,θα κανεις και σεπ,και θα αποφασισεις καλυτερα ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis thiva Νεοφερμένο μέλος Ο mixalis thiva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:29 Ο mixalis thiva: #767 25-08-10 13:29 αα ωραια..δν το ηξερα.. δλδ στιν 1ι λικειου θα πρεπει να διαβαζω λιγο πολι ολα τα μαθιματα.. και μετα στιν 2 να επιλεξω τιν κατευθινσι και να ασχολιθω με αυτο ποθ μου αρεσει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:33 Η Devina έγραψε: #768 25-08-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από mixalis thiva: αα ωραια..δν το ηξερα.. δλδ στιν 1ι λικειου θα πρεπει να διαβαζω λιγο πολι ολα τα μαθιματα.. και μετα στιν 2 να επιλεξω τιν κατευθινσι και να ασχολιθω με αυτο ποθ μου αρεσει..? Click για ανάπτυξη... Στη Α' λυκείου, απλά μπαίνεις πιο πολύ στην ουσία των μαθημάτων που θα έχεις στο Λυκείο. Μπορεί να αποφασίσεις ότι σου αρέσουν και τα αρχαία λ.χ Στη Β' λυκείου επιλέγεις την κατεύθυνση σου, και αφού θα επιλέξεις το μόνο που γίνεται είναι ότι μικραίνει η γκάμα των σχολών που θα μπεις. Ας πούμε αν πας τεχνολογική, δεν μπορείς να πας Νομικη ή Ψυχολογία (ένα παράδειγμα λεω...μπορεί να γίνει αλλά εκεί μιλάμε για μόρια κυρίως, και δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί προς το παρόν.) Το να ασχοληθείς με αυτό που σου αρέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Η κατεύθυνση βοηθά σε αυτό, αλλά δεν είναι ο κύριος παράγοντας. Εσύ είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:47 Η maria....: #769 04-09-10 23:47 Παιδια,μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να αλλαξω στην Α Λυκειου τμημα και να παω απο εκει που ανηκω σε καποιο αλλο τμημα?Βοηθηστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:51 Ο Boom έγραψε: #770 04-09-10 23:51 Τα τμήματα αλφαβητικά είναι αν δεν κάνω λάθος, δε νομίζω να μπορείς γιατί αλλιώς θα επικρατούσε χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:52 Η maria....: #771 04-09-10 23:52 Αλφαβητικα ειναι,αλλα για προσωπικους λογους γιατι να μην με αλλαξουν αν εχω καποιο σημαντικο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:54 Ο Boom έγραψε: #772 04-09-10 23:54 Δεν ξέρω πόσο σημαντικός είναι ο λόγος. Αυτό θα το συζητήσεις με το λυκειάρχη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa19 Νεοφερμένο μέλος Η chrysa19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:53 Η chrysa19 έγραψε: #773 05-09-10 00:53 γεια σας!!!πάω κ εγώ τώρα A λυκείου κ έχω κάποιες απορίες επειδή θέλω να ασχοληθώ με το interior desing ξερετε πια μαθήματα πρέπει να επιλέξω[και πια μαθήματα είναι δεδομένα πχ μαθηματικά...??]??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2012 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:57 Ο Boom έγραψε: #774 05-09-10 00:57 Απάντησα στο άλλο. Μαθήματα επιλέγεις στη Β'. Στην Α' διαβάζεις τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:25 Η maria....: #775 06-09-10 01:25 Δηλαδη αν εχω προσωπικους λογους δεν γινεται να με αλλαξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:29 Ο Boom έγραψε: #776 06-09-10 01:29 Πιστεύω πως είναι στη κρίση του λυκειάρχη & φυσικά πόσο σημαντικοί είναι οι λόγοι για να κάνει μία εξαίρεση. Δεν είμαι ο λυκειάρχης σου, επομένως δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:44 Ο superas έγραψε: #777 30-09-10 19:44 παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σασ παιδια.. τωρα θα παω 1ι λικειου και δν 3ερω τι να κανω... λεω να παω τεχνολογικι κατευθινσι.. μπορει καποιοσ να μου πει τι μαθιματα θα κανω και σε ποια σχολι μπορω να περασω απο εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η Iliaki έγραψε: #764 25-08-10 13:23 Γιατί το σκέφτεσαι από τώρα? Κατεύθυνση διαλέγεις στην δευτέρα λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:24 Η Devina έγραψε: #765 25-08-10 13:24 Δεν παίρνεις κατεύθυνση στην Α' Λυκείου...Από τη Β' και μετά. Μπες στην Α' δες τι σου αρέσει, που θα δεις που περιστρέφονται λίγο τα μαθήματα και έχεις ακόμα χρόνο να αποφασίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:25 Ο stathakis: #766 25-08-10 13:25 εφω θεωρω οτι καλο ειναι να δωσεις ενδιαφερον σε ολα τα μαθηματα και να μην αφησεις κανενα κενο σε φυσικη χημεια αλγεβρα και γεωμρτρια και εννοειται εκθεση!εχεις χρονο,θα κανεις και σεπ,και θα αποφασισεις καλυτερα ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis thiva Νεοφερμένο μέλος Ο mixalis thiva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:29 Ο mixalis thiva: #767 25-08-10 13:29 αα ωραια..δν το ηξερα.. δλδ στιν 1ι λικειου θα πρεπει να διαβαζω λιγο πολι ολα τα μαθιματα.. και μετα στιν 2 να επιλεξω τιν κατευθινσι και να ασχολιθω με αυτο ποθ μου αρεσει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:33 Η Devina έγραψε: #768 25-08-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από mixalis thiva: αα ωραια..δν το ηξερα.. δλδ στιν 1ι λικειου θα πρεπει να διαβαζω λιγο πολι ολα τα μαθιματα.. και μετα στιν 2 να επιλεξω τιν κατευθινσι και να ασχολιθω με αυτο ποθ μου αρεσει..? Click για ανάπτυξη... Στη Α' λυκείου, απλά μπαίνεις πιο πολύ στην ουσία των μαθημάτων που θα έχεις στο Λυκείο. Μπορεί να αποφασίσεις ότι σου αρέσουν και τα αρχαία λ.χ Στη Β' λυκείου επιλέγεις την κατεύθυνση σου, και αφού θα επιλέξεις το μόνο που γίνεται είναι ότι μικραίνει η γκάμα των σχολών που θα μπεις. Ας πούμε αν πας τεχνολογική, δεν μπορείς να πας Νομικη ή Ψυχολογία (ένα παράδειγμα λεω...μπορεί να γίνει αλλά εκεί μιλάμε για μόρια κυρίως, και δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί προς το παρόν.) Το να ασχοληθείς με αυτό που σου αρέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Η κατεύθυνση βοηθά σε αυτό, αλλά δεν είναι ο κύριος παράγοντας. Εσύ είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:47 Η maria....: #769 04-09-10 23:47 Παιδια,μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να αλλαξω στην Α Λυκειου τμημα και να παω απο εκει που ανηκω σε καποιο αλλο τμημα?Βοηθηστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:51 Ο Boom έγραψε: #770 04-09-10 23:51 Τα τμήματα αλφαβητικά είναι αν δεν κάνω λάθος, δε νομίζω να μπορείς γιατί αλλιώς θα επικρατούσε χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:52 Η maria....: #771 04-09-10 23:52 Αλφαβητικα ειναι,αλλα για προσωπικους λογους γιατι να μην με αλλαξουν αν εχω καποιο σημαντικο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:54 Ο Boom έγραψε: #772 04-09-10 23:54 Δεν ξέρω πόσο σημαντικός είναι ο λόγος. Αυτό θα το συζητήσεις με το λυκειάρχη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa19 Νεοφερμένο μέλος Η chrysa19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:53 Η chrysa19 έγραψε: #773 05-09-10 00:53 γεια σας!!!πάω κ εγώ τώρα A λυκείου κ έχω κάποιες απορίες επειδή θέλω να ασχοληθώ με το interior desing ξερετε πια μαθήματα πρέπει να επιλέξω[και πια μαθήματα είναι δεδομένα πχ μαθηματικά...??]??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2012 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:57 Ο Boom έγραψε: #774 05-09-10 00:57 Απάντησα στο άλλο. Μαθήματα επιλέγεις στη Β'. Στην Α' διαβάζεις τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:25 Η maria....: #775 06-09-10 01:25 Δηλαδη αν εχω προσωπικους λογους δεν γινεται να με αλλαξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:29 Ο Boom έγραψε: #776 06-09-10 01:29 Πιστεύω πως είναι στη κρίση του λυκειάρχη & φυσικά πόσο σημαντικοί είναι οι λόγοι για να κάνει μία εξαίρεση. Δεν είμαι ο λυκειάρχης σου, επομένως δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:44 Ο superas έγραψε: #777 30-09-10 19:44 παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί το σκέφτεσαι από τώρα? Κατεύθυνση διαλέγεις στην δευτέρα λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:24 Η Devina έγραψε: #765 25-08-10 13:24 Δεν παίρνεις κατεύθυνση στην Α' Λυκείου...Από τη Β' και μετά. Μπες στην Α' δες τι σου αρέσει, που θα δεις που περιστρέφονται λίγο τα μαθήματα και έχεις ακόμα χρόνο να αποφασίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:25 Ο stathakis: #766 25-08-10 13:25 εφω θεωρω οτι καλο ειναι να δωσεις ενδιαφερον σε ολα τα μαθηματα και να μην αφησεις κανενα κενο σε φυσικη χημεια αλγεβρα και γεωμρτρια και εννοειται εκθεση!εχεις χρονο,θα κανεις και σεπ,και θα αποφασισεις καλυτερα ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis thiva Νεοφερμένο μέλος Ο mixalis thiva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:29 Ο mixalis thiva: #767 25-08-10 13:29 αα ωραια..δν το ηξερα.. δλδ στιν 1ι λικειου θα πρεπει να διαβαζω λιγο πολι ολα τα μαθιματα.. και μετα στιν 2 να επιλεξω τιν κατευθινσι και να ασχολιθω με αυτο ποθ μου αρεσει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:33 Η Devina έγραψε: #768 25-08-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από mixalis thiva: αα ωραια..δν το ηξερα.. δλδ στιν 1ι λικειου θα πρεπει να διαβαζω λιγο πολι ολα τα μαθιματα.. και μετα στιν 2 να επιλεξω τιν κατευθινσι και να ασχολιθω με αυτο ποθ μου αρεσει..? Click για ανάπτυξη... Στη Α' λυκείου, απλά μπαίνεις πιο πολύ στην ουσία των μαθημάτων που θα έχεις στο Λυκείο. Μπορεί να αποφασίσεις ότι σου αρέσουν και τα αρχαία λ.χ Στη Β' λυκείου επιλέγεις την κατεύθυνση σου, και αφού θα επιλέξεις το μόνο που γίνεται είναι ότι μικραίνει η γκάμα των σχολών που θα μπεις. Ας πούμε αν πας τεχνολογική, δεν μπορείς να πας Νομικη ή Ψυχολογία (ένα παράδειγμα λεω...μπορεί να γίνει αλλά εκεί μιλάμε για μόρια κυρίως, και δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί προς το παρόν.) Το να ασχοληθείς με αυτό που σου αρέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Η κατεύθυνση βοηθά σε αυτό, αλλά δεν είναι ο κύριος παράγοντας. Εσύ είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:47 Η maria....: #769 04-09-10 23:47 Παιδια,μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να αλλαξω στην Α Λυκειου τμημα και να παω απο εκει που ανηκω σε καποιο αλλο τμημα?Βοηθηστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:51 Ο Boom έγραψε: #770 04-09-10 23:51 Τα τμήματα αλφαβητικά είναι αν δεν κάνω λάθος, δε νομίζω να μπορείς γιατί αλλιώς θα επικρατούσε χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:52 Η maria....: #771 04-09-10 23:52 Αλφαβητικα ειναι,αλλα για προσωπικους λογους γιατι να μην με αλλαξουν αν εχω καποιο σημαντικο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:54 Ο Boom έγραψε: #772 04-09-10 23:54 Δεν ξέρω πόσο σημαντικός είναι ο λόγος. Αυτό θα το συζητήσεις με το λυκειάρχη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa19 Νεοφερμένο μέλος Η chrysa19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:53 Η chrysa19 έγραψε: #773 05-09-10 00:53 γεια σας!!!πάω κ εγώ τώρα A λυκείου κ έχω κάποιες απορίες επειδή θέλω να ασχοληθώ με το interior desing ξερετε πια μαθήματα πρέπει να επιλέξω[και πια μαθήματα είναι δεδομένα πχ μαθηματικά...??]??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2012 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:57 Ο Boom έγραψε: #774 05-09-10 00:57 Απάντησα στο άλλο. Μαθήματα επιλέγεις στη Β'. Στην Α' διαβάζεις τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:25 Η maria....: #775 06-09-10 01:25 Δηλαδη αν εχω προσωπικους λογους δεν γινεται να με αλλαξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:29 Ο Boom έγραψε: #776 06-09-10 01:29 Πιστεύω πως είναι στη κρίση του λυκειάρχη & φυσικά πόσο σημαντικοί είναι οι λόγοι για να κάνει μία εξαίρεση. Δεν είμαι ο λυκειάρχης σου, επομένως δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:44 Ο superas έγραψε: #777 30-09-10 19:44 παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν παίρνεις κατεύθυνση στην Α' Λυκείου...Από τη Β' και μετά. Μπες στην Α' δες τι σου αρέσει, που θα δεις που περιστρέφονται λίγο τα μαθήματα και έχεις ακόμα χρόνο να αποφασίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:25 Ο stathakis: #766 25-08-10 13:25 εφω θεωρω οτι καλο ειναι να δωσεις ενδιαφερον σε ολα τα μαθηματα και να μην αφησεις κανενα κενο σε φυσικη χημεια αλγεβρα και γεωμρτρια και εννοειται εκθεση!εχεις χρονο,θα κανεις και σεπ,και θα αποφασισεις καλυτερα ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis thiva Νεοφερμένο μέλος Ο mixalis thiva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:29 Ο mixalis thiva: #767 25-08-10 13:29 αα ωραια..δν το ηξερα.. δλδ στιν 1ι λικειου θα πρεπει να διαβαζω λιγο πολι ολα τα μαθιματα.. και μετα στιν 2 να επιλεξω τιν κατευθινσι και να ασχολιθω με αυτο ποθ μου αρεσει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:33 Η Devina έγραψε: #768 25-08-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από mixalis thiva: αα ωραια..δν το ηξερα.. δλδ στιν 1ι λικειου θα πρεπει να διαβαζω λιγο πολι ολα τα μαθιματα.. και μετα στιν 2 να επιλεξω τιν κατευθινσι και να ασχολιθω με αυτο ποθ μου αρεσει..? Click για ανάπτυξη... Στη Α' λυκείου, απλά μπαίνεις πιο πολύ στην ουσία των μαθημάτων που θα έχεις στο Λυκείο. Μπορεί να αποφασίσεις ότι σου αρέσουν και τα αρχαία λ.χ Στη Β' λυκείου επιλέγεις την κατεύθυνση σου, και αφού θα επιλέξεις το μόνο που γίνεται είναι ότι μικραίνει η γκάμα των σχολών που θα μπεις. Ας πούμε αν πας τεχνολογική, δεν μπορείς να πας Νομικη ή Ψυχολογία (ένα παράδειγμα λεω...μπορεί να γίνει αλλά εκεί μιλάμε για μόρια κυρίως, και δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί προς το παρόν.) Το να ασχοληθείς με αυτό που σου αρέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Η κατεύθυνση βοηθά σε αυτό, αλλά δεν είναι ο κύριος παράγοντας. Εσύ είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:47 Η maria....: #769 04-09-10 23:47 Παιδια,μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να αλλαξω στην Α Λυκειου τμημα και να παω απο εκει που ανηκω σε καποιο αλλο τμημα?Βοηθηστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:51 Ο Boom έγραψε: #770 04-09-10 23:51 Τα τμήματα αλφαβητικά είναι αν δεν κάνω λάθος, δε νομίζω να μπορείς γιατί αλλιώς θα επικρατούσε χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:52 Η maria....: #771 04-09-10 23:52 Αλφαβητικα ειναι,αλλα για προσωπικους λογους γιατι να μην με αλλαξουν αν εχω καποιο σημαντικο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:54 Ο Boom έγραψε: #772 04-09-10 23:54 Δεν ξέρω πόσο σημαντικός είναι ο λόγος. Αυτό θα το συζητήσεις με το λυκειάρχη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa19 Νεοφερμένο μέλος Η chrysa19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:53 Η chrysa19 έγραψε: #773 05-09-10 00:53 γεια σας!!!πάω κ εγώ τώρα A λυκείου κ έχω κάποιες απορίες επειδή θέλω να ασχοληθώ με το interior desing ξερετε πια μαθήματα πρέπει να επιλέξω[και πια μαθήματα είναι δεδομένα πχ μαθηματικά...??]??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2012 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:57 Ο Boom έγραψε: #774 05-09-10 00:57 Απάντησα στο άλλο. Μαθήματα επιλέγεις στη Β'. Στην Α' διαβάζεις τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:25 Η maria....: #775 06-09-10 01:25 Δηλαδη αν εχω προσωπικους λογους δεν γινεται να με αλλαξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:29 Ο Boom έγραψε: #776 06-09-10 01:29 Πιστεύω πως είναι στη κρίση του λυκειάρχη & φυσικά πόσο σημαντικοί είναι οι λόγοι για να κάνει μία εξαίρεση. Δεν είμαι ο λυκειάρχης σου, επομένως δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:44 Ο superas έγραψε: #777 30-09-10 19:44 παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εφω θεωρω οτι καλο ειναι να δωσεις ενδιαφερον σε ολα τα μαθηματα και να μην αφησεις κανενα κενο σε φυσικη χημεια αλγεβρα και γεωμρτρια και εννοειται εκθεση!εχεις χρονο,θα κανεις και σεπ,και θα αποφασισεις καλυτερα ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalis thiva Νεοφερμένο μέλος Ο mixalis thiva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:29 Ο mixalis thiva: #767 25-08-10 13:29 αα ωραια..δν το ηξερα.. δλδ στιν 1ι λικειου θα πρεπει να διαβαζω λιγο πολι ολα τα μαθιματα.. και μετα στιν 2 να επιλεξω τιν κατευθινσι και να ασχολιθω με αυτο ποθ μου αρεσει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:33 Η Devina έγραψε: #768 25-08-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από mixalis thiva: αα ωραια..δν το ηξερα.. δλδ στιν 1ι λικειου θα πρεπει να διαβαζω λιγο πολι ολα τα μαθιματα.. και μετα στιν 2 να επιλεξω τιν κατευθινσι και να ασχολιθω με αυτο ποθ μου αρεσει..? Click για ανάπτυξη... Στη Α' λυκείου, απλά μπαίνεις πιο πολύ στην ουσία των μαθημάτων που θα έχεις στο Λυκείο. Μπορεί να αποφασίσεις ότι σου αρέσουν και τα αρχαία λ.χ Στη Β' λυκείου επιλέγεις την κατεύθυνση σου, και αφού θα επιλέξεις το μόνο που γίνεται είναι ότι μικραίνει η γκάμα των σχολών που θα μπεις. Ας πούμε αν πας τεχνολογική, δεν μπορείς να πας Νομικη ή Ψυχολογία (ένα παράδειγμα λεω...μπορεί να γίνει αλλά εκεί μιλάμε για μόρια κυρίως, και δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί προς το παρόν.) Το να ασχοληθείς με αυτό που σου αρέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Η κατεύθυνση βοηθά σε αυτό, αλλά δεν είναι ο κύριος παράγοντας. Εσύ είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:47 Η maria....: #769 04-09-10 23:47 Παιδια,μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να αλλαξω στην Α Λυκειου τμημα και να παω απο εκει που ανηκω σε καποιο αλλο τμημα?Βοηθηστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:51 Ο Boom έγραψε: #770 04-09-10 23:51 Τα τμήματα αλφαβητικά είναι αν δεν κάνω λάθος, δε νομίζω να μπορείς γιατί αλλιώς θα επικρατούσε χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:52 Η maria....: #771 04-09-10 23:52 Αλφαβητικα ειναι,αλλα για προσωπικους λογους γιατι να μην με αλλαξουν αν εχω καποιο σημαντικο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:54 Ο Boom έγραψε: #772 04-09-10 23:54 Δεν ξέρω πόσο σημαντικός είναι ο λόγος. Αυτό θα το συζητήσεις με το λυκειάρχη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa19 Νεοφερμένο μέλος Η chrysa19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:53 Η chrysa19 έγραψε: #773 05-09-10 00:53 γεια σας!!!πάω κ εγώ τώρα A λυκείου κ έχω κάποιες απορίες επειδή θέλω να ασχοληθώ με το interior desing ξερετε πια μαθήματα πρέπει να επιλέξω[και πια μαθήματα είναι δεδομένα πχ μαθηματικά...??]??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2012 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:57 Ο Boom έγραψε: #774 05-09-10 00:57 Απάντησα στο άλλο. Μαθήματα επιλέγεις στη Β'. Στην Α' διαβάζεις τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:25 Η maria....: #775 06-09-10 01:25 Δηλαδη αν εχω προσωπικους λογους δεν γινεται να με αλλαξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:29 Ο Boom έγραψε: #776 06-09-10 01:29 Πιστεύω πως είναι στη κρίση του λυκειάρχη & φυσικά πόσο σημαντικοί είναι οι λόγοι για να κάνει μία εξαίρεση. Δεν είμαι ο λυκειάρχης σου, επομένως δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:44 Ο superas έγραψε: #777 30-09-10 19:44 παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αα ωραια..δν το ηξερα.. δλδ στιν 1ι λικειου θα πρεπει να διαβαζω λιγο πολι ολα τα μαθιματα.. και μετα στιν 2 να επιλεξω τιν κατευθινσι και να ασχολιθω με αυτο ποθ μου αρεσει..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 13:33 Η Devina έγραψε: #768 25-08-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από mixalis thiva: αα ωραια..δν το ηξερα.. δλδ στιν 1ι λικειου θα πρεπει να διαβαζω λιγο πολι ολα τα μαθιματα.. και μετα στιν 2 να επιλεξω τιν κατευθινσι και να ασχολιθω με αυτο ποθ μου αρεσει..? Click για ανάπτυξη... Στη Α' λυκείου, απλά μπαίνεις πιο πολύ στην ουσία των μαθημάτων που θα έχεις στο Λυκείο. Μπορεί να αποφασίσεις ότι σου αρέσουν και τα αρχαία λ.χ Στη Β' λυκείου επιλέγεις την κατεύθυνση σου, και αφού θα επιλέξεις το μόνο που γίνεται είναι ότι μικραίνει η γκάμα των σχολών που θα μπεις. Ας πούμε αν πας τεχνολογική, δεν μπορείς να πας Νομικη ή Ψυχολογία (ένα παράδειγμα λεω...μπορεί να γίνει αλλά εκεί μιλάμε για μόρια κυρίως, και δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί προς το παρόν.) Το να ασχοληθείς με αυτό που σου αρέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Η κατεύθυνση βοηθά σε αυτό, αλλά δεν είναι ο κύριος παράγοντας. Εσύ είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:47 Η maria....: #769 04-09-10 23:47 Παιδια,μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να αλλαξω στην Α Λυκειου τμημα και να παω απο εκει που ανηκω σε καποιο αλλο τμημα?Βοηθηστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:51 Ο Boom έγραψε: #770 04-09-10 23:51 Τα τμήματα αλφαβητικά είναι αν δεν κάνω λάθος, δε νομίζω να μπορείς γιατί αλλιώς θα επικρατούσε χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:52 Η maria....: #771 04-09-10 23:52 Αλφαβητικα ειναι,αλλα για προσωπικους λογους γιατι να μην με αλλαξουν αν εχω καποιο σημαντικο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:54 Ο Boom έγραψε: #772 04-09-10 23:54 Δεν ξέρω πόσο σημαντικός είναι ο λόγος. Αυτό θα το συζητήσεις με το λυκειάρχη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa19 Νεοφερμένο μέλος Η chrysa19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:53 Η chrysa19 έγραψε: #773 05-09-10 00:53 γεια σας!!!πάω κ εγώ τώρα A λυκείου κ έχω κάποιες απορίες επειδή θέλω να ασχοληθώ με το interior desing ξερετε πια μαθήματα πρέπει να επιλέξω[και πια μαθήματα είναι δεδομένα πχ μαθηματικά...??]??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2012 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:57 Ο Boom έγραψε: #774 05-09-10 00:57 Απάντησα στο άλλο. Μαθήματα επιλέγεις στη Β'. Στην Α' διαβάζεις τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:25 Η maria....: #775 06-09-10 01:25 Δηλαδη αν εχω προσωπικους λογους δεν γινεται να με αλλαξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:29 Ο Boom έγραψε: #776 06-09-10 01:29 Πιστεύω πως είναι στη κρίση του λυκειάρχη & φυσικά πόσο σημαντικοί είναι οι λόγοι για να κάνει μία εξαίρεση. Δεν είμαι ο λυκειάρχης σου, επομένως δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:44 Ο superas έγραψε: #777 30-09-10 19:44 παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mixalis thiva: αα ωραια..δν το ηξερα.. δλδ στιν 1ι λικειου θα πρεπει να διαβαζω λιγο πολι ολα τα μαθιματα.. και μετα στιν 2 να επιλεξω τιν κατευθινσι και να ασχολιθω με αυτο ποθ μου αρεσει..? Click για ανάπτυξη... Στη Α' λυκείου, απλά μπαίνεις πιο πολύ στην ουσία των μαθημάτων που θα έχεις στο Λυκείο. Μπορεί να αποφασίσεις ότι σου αρέσουν και τα αρχαία λ.χ Στη Β' λυκείου επιλέγεις την κατεύθυνση σου, και αφού θα επιλέξεις το μόνο που γίνεται είναι ότι μικραίνει η γκάμα των σχολών που θα μπεις. Ας πούμε αν πας τεχνολογική, δεν μπορείς να πας Νομικη ή Ψυχολογία (ένα παράδειγμα λεω...μπορεί να γίνει αλλά εκεί μιλάμε για μόρια κυρίως, και δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί προς το παρόν.) Το να ασχοληθείς με αυτό που σου αρέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Η κατεύθυνση βοηθά σε αυτό, αλλά δεν είναι ο κύριος παράγοντας. Εσύ είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:47 Η maria....: #769 04-09-10 23:47 Παιδια,μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να αλλαξω στην Α Λυκειου τμημα και να παω απο εκει που ανηκω σε καποιο αλλο τμημα?Βοηθηστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:51 Ο Boom έγραψε: #770 04-09-10 23:51 Τα τμήματα αλφαβητικά είναι αν δεν κάνω λάθος, δε νομίζω να μπορείς γιατί αλλιώς θα επικρατούσε χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:52 Η maria....: #771 04-09-10 23:52 Αλφαβητικα ειναι,αλλα για προσωπικους λογους γιατι να μην με αλλαξουν αν εχω καποιο σημαντικο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:54 Ο Boom έγραψε: #772 04-09-10 23:54 Δεν ξέρω πόσο σημαντικός είναι ο λόγος. Αυτό θα το συζητήσεις με το λυκειάρχη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa19 Νεοφερμένο μέλος Η chrysa19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:53 Η chrysa19 έγραψε: #773 05-09-10 00:53 γεια σας!!!πάω κ εγώ τώρα A λυκείου κ έχω κάποιες απορίες επειδή θέλω να ασχοληθώ με το interior desing ξερετε πια μαθήματα πρέπει να επιλέξω[και πια μαθήματα είναι δεδομένα πχ μαθηματικά...??]??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2012 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:57 Ο Boom έγραψε: #774 05-09-10 00:57 Απάντησα στο άλλο. Μαθήματα επιλέγεις στη Β'. Στην Α' διαβάζεις τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:25 Η maria....: #775 06-09-10 01:25 Δηλαδη αν εχω προσωπικους λογους δεν γινεται να με αλλαξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:29 Ο Boom έγραψε: #776 06-09-10 01:29 Πιστεύω πως είναι στη κρίση του λυκειάρχη & φυσικά πόσο σημαντικοί είναι οι λόγοι για να κάνει μία εξαίρεση. Δεν είμαι ο λυκειάρχης σου, επομένως δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:44 Ο superas έγραψε: #777 30-09-10 19:44 παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια,μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να αλλαξω στην Α Λυκειου τμημα και να παω απο εκει που ανηκω σε καποιο αλλο τμημα?Βοηθηστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:51 Ο Boom έγραψε: #770 04-09-10 23:51 Τα τμήματα αλφαβητικά είναι αν δεν κάνω λάθος, δε νομίζω να μπορείς γιατί αλλιώς θα επικρατούσε χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:52 Η maria....: #771 04-09-10 23:52 Αλφαβητικα ειναι,αλλα για προσωπικους λογους γιατι να μην με αλλαξουν αν εχω καποιο σημαντικο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:54 Ο Boom έγραψε: #772 04-09-10 23:54 Δεν ξέρω πόσο σημαντικός είναι ο λόγος. Αυτό θα το συζητήσεις με το λυκειάρχη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa19 Νεοφερμένο μέλος Η chrysa19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:53 Η chrysa19 έγραψε: #773 05-09-10 00:53 γεια σας!!!πάω κ εγώ τώρα A λυκείου κ έχω κάποιες απορίες επειδή θέλω να ασχοληθώ με το interior desing ξερετε πια μαθήματα πρέπει να επιλέξω[και πια μαθήματα είναι δεδομένα πχ μαθηματικά...??]??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2012 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:57 Ο Boom έγραψε: #774 05-09-10 00:57 Απάντησα στο άλλο. Μαθήματα επιλέγεις στη Β'. Στην Α' διαβάζεις τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:25 Η maria....: #775 06-09-10 01:25 Δηλαδη αν εχω προσωπικους λογους δεν γινεται να με αλλαξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:29 Ο Boom έγραψε: #776 06-09-10 01:29 Πιστεύω πως είναι στη κρίση του λυκειάρχη & φυσικά πόσο σημαντικοί είναι οι λόγοι για να κάνει μία εξαίρεση. Δεν είμαι ο λυκειάρχης σου, επομένως δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:44 Ο superas έγραψε: #777 30-09-10 19:44 παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα τμήματα αλφαβητικά είναι αν δεν κάνω λάθος, δε νομίζω να μπορείς γιατί αλλιώς θα επικρατούσε χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:52 Η maria....: #771 04-09-10 23:52 Αλφαβητικα ειναι,αλλα για προσωπικους λογους γιατι να μην με αλλαξουν αν εχω καποιο σημαντικο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:54 Ο Boom έγραψε: #772 04-09-10 23:54 Δεν ξέρω πόσο σημαντικός είναι ο λόγος. Αυτό θα το συζητήσεις με το λυκειάρχη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa19 Νεοφερμένο μέλος Η chrysa19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:53 Η chrysa19 έγραψε: #773 05-09-10 00:53 γεια σας!!!πάω κ εγώ τώρα A λυκείου κ έχω κάποιες απορίες επειδή θέλω να ασχοληθώ με το interior desing ξερετε πια μαθήματα πρέπει να επιλέξω[και πια μαθήματα είναι δεδομένα πχ μαθηματικά...??]??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2012 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:57 Ο Boom έγραψε: #774 05-09-10 00:57 Απάντησα στο άλλο. Μαθήματα επιλέγεις στη Β'. Στην Α' διαβάζεις τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:25 Η maria....: #775 06-09-10 01:25 Δηλαδη αν εχω προσωπικους λογους δεν γινεται να με αλλαξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:29 Ο Boom έγραψε: #776 06-09-10 01:29 Πιστεύω πως είναι στη κρίση του λυκειάρχη & φυσικά πόσο σημαντικοί είναι οι λόγοι για να κάνει μία εξαίρεση. Δεν είμαι ο λυκειάρχης σου, επομένως δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:44 Ο superas έγραψε: #777 30-09-10 19:44 παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλφαβητικα ειναι,αλλα για προσωπικους λογους γιατι να μην με αλλαξουν αν εχω καποιο σημαντικο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:54 Ο Boom έγραψε: #772 04-09-10 23:54 Δεν ξέρω πόσο σημαντικός είναι ο λόγος. Αυτό θα το συζητήσεις με το λυκειάρχη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa19 Νεοφερμένο μέλος Η chrysa19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:53 Η chrysa19 έγραψε: #773 05-09-10 00:53 γεια σας!!!πάω κ εγώ τώρα A λυκείου κ έχω κάποιες απορίες επειδή θέλω να ασχοληθώ με το interior desing ξερετε πια μαθήματα πρέπει να επιλέξω[και πια μαθήματα είναι δεδομένα πχ μαθηματικά...??]??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2012 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:57 Ο Boom έγραψε: #774 05-09-10 00:57 Απάντησα στο άλλο. Μαθήματα επιλέγεις στη Β'. Στην Α' διαβάζεις τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:25 Η maria....: #775 06-09-10 01:25 Δηλαδη αν εχω προσωπικους λογους δεν γινεται να με αλλαξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:29 Ο Boom έγραψε: #776 06-09-10 01:29 Πιστεύω πως είναι στη κρίση του λυκειάρχη & φυσικά πόσο σημαντικοί είναι οι λόγοι για να κάνει μία εξαίρεση. Δεν είμαι ο λυκειάρχης σου, επομένως δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:44 Ο superas έγραψε: #777 30-09-10 19:44 παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω πόσο σημαντικός είναι ο λόγος. Αυτό θα το συζητήσεις με το λυκειάρχη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrysa19 Νεοφερμένο μέλος Η chrysa19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:53 Η chrysa19 έγραψε: #773 05-09-10 00:53 γεια σας!!!πάω κ εγώ τώρα A λυκείου κ έχω κάποιες απορίες επειδή θέλω να ασχοληθώ με το interior desing ξερετε πια μαθήματα πρέπει να επιλέξω[και πια μαθήματα είναι δεδομένα πχ μαθηματικά...??]??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2012 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:57 Ο Boom έγραψε: #774 05-09-10 00:57 Απάντησα στο άλλο. Μαθήματα επιλέγεις στη Β'. Στην Α' διαβάζεις τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:25 Η maria....: #775 06-09-10 01:25 Δηλαδη αν εχω προσωπικους λογους δεν γινεται να με αλλαξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:29 Ο Boom έγραψε: #776 06-09-10 01:29 Πιστεύω πως είναι στη κρίση του λυκειάρχη & φυσικά πόσο σημαντικοί είναι οι λόγοι για να κάνει μία εξαίρεση. Δεν είμαι ο λυκειάρχης σου, επομένως δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:44 Ο superas έγραψε: #777 30-09-10 19:44 παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια σας!!!πάω κ εγώ τώρα A λυκείου κ έχω κάποιες απορίες επειδή θέλω να ασχοληθώ με το interior desing ξερετε πια μαθήματα πρέπει να επιλέξω[και πια μαθήματα είναι δεδομένα πχ μαθηματικά...??]??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:57 Ο Boom έγραψε: #774 05-09-10 00:57 Απάντησα στο άλλο. Μαθήματα επιλέγεις στη Β'. Στην Α' διαβάζεις τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:25 Η maria....: #775 06-09-10 01:25 Δηλαδη αν εχω προσωπικους λογους δεν γινεται να με αλλαξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:29 Ο Boom έγραψε: #776 06-09-10 01:29 Πιστεύω πως είναι στη κρίση του λυκειάρχη & φυσικά πόσο σημαντικοί είναι οι λόγοι για να κάνει μία εξαίρεση. Δεν είμαι ο λυκειάρχης σου, επομένως δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:44 Ο superas έγραψε: #777 30-09-10 19:44 παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντησα στο άλλο. Μαθήματα επιλέγεις στη Β'. Στην Α' διαβάζεις τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:25 Η maria....: #775 06-09-10 01:25 Δηλαδη αν εχω προσωπικους λογους δεν γινεται να με αλλαξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:29 Ο Boom έγραψε: #776 06-09-10 01:29 Πιστεύω πως είναι στη κρίση του λυκειάρχη & φυσικά πόσο σημαντικοί είναι οι λόγοι για να κάνει μία εξαίρεση. Δεν είμαι ο λυκειάρχης σου, επομένως δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:44 Ο superas έγραψε: #777 30-09-10 19:44 παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δηλαδη αν εχω προσωπικους λογους δεν γινεται να με αλλαξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:29 Ο Boom έγραψε: #776 06-09-10 01:29 Πιστεύω πως είναι στη κρίση του λυκειάρχη & φυσικά πόσο σημαντικοί είναι οι λόγοι για να κάνει μία εξαίρεση. Δεν είμαι ο λυκειάρχης σου, επομένως δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:44 Ο superas έγραψε: #777 30-09-10 19:44 παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πιστεύω πως είναι στη κρίση του λυκειάρχη & φυσικά πόσο σημαντικοί είναι οι λόγοι για να κάνει μία εξαίρεση. Δεν είμαι ο λυκειάρχης σου, επομένως δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:44 Ο superas έγραψε: #777 30-09-10 19:44 παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια, στο 19ο λυκειο θεσ\νικης τα βιβλια των αγγλικων μας εβαλαν να τα πληρωσουμε... εγινε και σε αλλα σχολεια αυτο το πραμα ή μονο στο δικο μας???????????? δωρεαν παιδεια και λαλακιες να πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:47 Ο Boom έγραψε: #778 30-09-10 19:47 Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα ξενόγλωσσα τα πληρώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superas Νεοφερμένο μέλος Ο superas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:50 Ο superas έγραψε: #779 30-09-10 19:50 αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αχα... ευχαριστω!!! παντως εφοσον τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικο μαθημα η ολη ιστορια ειναι λαθος... πρεπει να τα δινουν δωρεαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Η socially excluded: #780 25-06-12 21:28 Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012
Μπορείτε να μου πείτε τι αλλαγές έγιναν στην ύλη της άλγεβρας, της γεωμετρίας, της φυσικής και της χημείας της Α' Λυκείου ; Προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν κεφάλαια ;; Και ποια ; Επίσης, τα βοηθήματα για αυτά τα μαθήματα έχουν ανανεωθεί ; Ααα και τι βοηθήματα θα προτείνατε για το καθένα ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.