superman
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος

Η Ιστορία χρειάζεται παπαγαλία;
Eσυ το'χεις κανει επαγγελμα...

Αμα δεν χρειαζεται η ιστορια,ποιο αλλο θα χρειαστει περισσοτερο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yiannis123
Νεοφερμένο μέλος

η ιστορία της Α λυκείου πoιές ιστορικές περιόδου καλύπτει;;
maraki
Δραστήριο μέλος

μια απορία...
η ιστορία της Α λυκείου πoιές ιστορικές περιόδου καλύπτει;;
Ξεκινάει με τους πολιτισμούς της Ανατολής και καταλήγει στην εποχή του Ιουστινιανού.Είναι αρκετά μεγάλη η ύλη,αλλά δε νομίζω να προλάβετε να το τελειώσετε το βιβλίο.Με τίποτα.

yiannis123
Νεοφερμένο μέλος

maraki
Δραστήριο μέλος

αα ευχαριστώ!! απλά θα ήθελα να γνωρίζω την ύλη![]()
Παρακαλώ.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία έχεις είτε εσύ είτε κάποιος άλλος,μη διστάσετε να ρωτήσετε.Γι αυτό είμαστε εμείς εδώ.

superman
Δραστήριο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

superman
Δραστήριο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

superman
Δραστήριο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Θα το βαρεθώ ευκολα;
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

maraki
Δραστήριο μέλος

εμεις στην ιστορία κάναμε τους πολιτισμους και φτάσαμε ως τον Αλέξανδρο(εφιαλτης ο Αλεξανδρος παιδιά-δεν φαντάζεστε...)
Εμένα,ο Αλέξανδρος μια χαρά μου φάνηκε.Τα πολιτεύματα ήταν άστα βράστα.

ποσες ωρες την ημερα θα πρεπει να διαβαζω?
Είναι αναλόγως τον τρόπο διαβάσματος του κάθε μαθητή,τις ασκήσεις που βάζει ο κάθε καθηγητής.Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες διαβάσματος.Πάντως δε θα "τρελαθείς" και στο διάβασμα,αλλά ούτε θα είσαι χαλαρά.Κανονικά πράγματα.
Η Τεχνολογία είναι μάθημα ενδιαφέρων;
Θα το βαρεθώ ευκολα;
Χμ...Όχι.

Λεν ότι η Α Λυκείου και γενικότερα το Λύκειο σε σχέση με το Γυμνάσιο είναι πολύ πιο εύκολο,γιατί έχει λιγότερα μαθήματα από τα οποία τα περισσότερα είναι βασικά και όχι κάτι Πολιτικές και Κοινωνικές Αγωγές ή γεωγραφίες του Γυμνασίου.Ισχύει;;Γιατί εγώ περισσότερο δύσπιστη είμαι...
Χμ...Μπα,δε θα το λεγα.

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Χμ...Μπα,δε θα το λεγα.Το Λύκειο εννοείται ότι δεν είναι πιο εύκολο.Όσο γι αυτό που λες με τα βασικά μαθήματα,ναι,η Α Λυκείου εστιάζει κυρίως στα βασικά μαθήματα,να αποκτήσεις γερές βάσεις και να εμβαθύνεις σε αυτά.Δεν έχει γεωγραφία,κοινωνική και πολιτική αγωγή,αλλά υπάρχουν οι Αρχές οικονομίας,ένα καινούριο κι ενδιαφέρον κατ'εμέ μάθημα.
Λυπάμαι που το λέω αλλά αν θεωρήσουμε τα της Α ''μαθήματα που εμβαθύνουν'' ζήτω που καήκαμε. Κατά τα άλλα συμφωνώ.
maraki
Δραστήριο μέλος

Λυπάμαι που το λέω αλλά αν θεωρήσουμε τα της Α ''μαθήματα που εμβαθύνουν'' ζήτω που καήκαμε. Κατά τα άλλα συμφωνώ.
Εντάξει,εγώ το είπα σε σχέση με το Γυμνάσιο,επειδή η κοπέλα είπε ότι έχει ακούσει ότι το Λύκειο είναι πιο εύκολο.

superman
Δραστήριο μέλος

τι εννοείς?Λυπάμαι που το λέω αλλά αν θεωρήσουμε τα της Α ''μαθήματα που εμβαθύνουν'' ζήτω που καήκαμε. Κατά τα άλλα συμφωνώ.
papas
Διάσημο μέλος

Η Τεχνολογία είναι μάθημα ενδιαφέρων;
Θα το βαρεθώ ευκολα;
Aμα δεν εχετε βαρετο καθηγητη,ειναι ενδιαφερον.Στο δικο μου σχολειο,φετος,μιλαγαμε για τους υπολογιστες και το πως επεμβαινουν στο περιβαλλον.Αλλα,ετοιμασαμε και μια εργασια :p
Shadowfax
Διάσημο μέλος

τι εννοείς?
Ωπ! Συγγνώμη που άργησα. Είχα γράψει την απάντηση και πάνω που πάτησα ''Καταχώρηση'' ξεκίνησε η αλλαγή server. :xixi:
Εννοώ πως δε μπορούμε να μιλάμε για ''εμβάθυνση'' στην Α Λυκείου. Δε ξέρω βέβαια τι γίνεται στις μετέπειτα τάξεις πάντως ο κύκλος των μαθημάτων της περασμένης χρονιάς ήταν, κακά τα ψέματα, σε πολλά σημεία επιφανειακός.
Pavlitos
Δραστήριο μέλος

Ωπ! Συγγνώμη που άργησα. Είχα γράψει την απάντηση και πάνω που πάτησα ''Καταχώρηση'' ξεκίνησε η αλλαγή server. :xixi:
Εννοώ πως δε μπορούμε να μιλάμε για ''εμβάθυνση'' στην Α Λυκείου. Δε ξέρω βέβαια τι γίνεται στις μετέπειτα τάξεις πάντως ο κύκλος των μαθημάτων της περασμένης χρονιάς ήταν, κακά τα ψέματα, σε πολλά σημεία επιφανειακός.
Συμφωνώ με αυτό.Ειδικά στο σχολείο μας λόγω των κενών ( όταν έλειπαν οι καθηγητές ) κάποια κεφάλαια σε σημαντικά μαθήματα όπως Φυσική, Άλγεβρα τα ρίχναμε μια ματιά.Για παράδειγμα στην Άλγεβρα κάναμε ορίζουσες την τελευταία ώρα της σχολικής χρονιάς και όχι τίποτα σημαντικό.. μόνο την εισαγωγή..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.