aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό λέμε τόση ώραΕίναι 33 ώρες συνολικά, όχι 34. Οπότε 2 εξάωρα.

Η Α' Λυκείου έχει 33 ώρες, η Β' έχει 34 ή 35 και η Γ' έχει 31.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flok
Νεοφερμένο μέλος

Για μένα ο μέσος όρος μπορεί να είναι 5 ώρες, για εσένα 2 ώρες. Εξαρτάται από το άτομο, από τους καθηγητές, από τα μαθήματα που θα έχεις κάθε μέρα...
Δηλαδή, δεν μπορεί κανείς να μου αναφέρει, πόσο χρόνο, χρειάζεται κατά προσέγγιση κάποιος. Μάλιστα.
Θα το διατυπώσω αλλιώς, αλλά και πάλι δεν θα μου απαντάτε: Πόση ώρα διαβάζατε εσείς στην Α' Λυκείου, σε μια μέση μέρα (χωρίς διαγωνίσματα ή επιπλέον εργασίες) ;
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Όπερ μεθερμηνευόμενον εστι, η θεωρητική κάνει κάθε μέρα 7ωροΣτην Β η θεωρητικη κατευθυνση εχει μια ωρα παραπανω απο τους αλλους...

$Johnny$
Νεοφερμένο μέλος

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Υeah!Όπερ μεθερμηνευόμενον εστι, η θεωρητική κάνει κάθε μέρα 7ωρο![]()
$Johnny$
Νεοφερμένο μέλος

Αυτο ισχυει στα ιδιωτικα ?? ή ειναι αναγκαστικο να κανεις δυο !!!!!!!!!!!

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδή, δεν μπορεί κανείς να μου αναφέρει, πόσο χρόνο, χρειάζεται κατά προσέγγιση κάποιος. Μάλιστα.
Θα το διατυπώσω αλλιώς, αλλά και πάλι δεν θα μου απαντάτε: Πόση ώρα διαβάζατε εσείς στην Α' Λυκείου, σε μια μέση μέρα (χωρίς διαγωνίσματα ή επιπλέον εργασίες) ;
Δεν ξέρω. Τώρα θα πάω πρώτη λυκείου.

Στη α΄λυκειου σε δημοσια σχολεια καθε μαθητης διδασκεται μια ξενει γλωσσα !
Αυτο ισχυει στα ιδιωτικα ?? ή ειναι αναγκαστικο να κανεις δυο !!!!!!!!!!!![]()
Εξαρτάται το ιδιωτικό. Συνήθως κάνουν 2 ξένες γλώσσες, τα περισσότερα δηλαδή.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Κι εγώ τώρα θα πάω Α' Λυκείου, το πολύ να ασχοληθώ 1 ώρα αν δεν υπάρχουν διαγωνίσματα. Τον υπόλοιπο χρόνο της μέρας λύνω ασκήσεις από βοηθήματα (μαθηματικά, χημεία, φυσική). Γενικά δεν μου φαίνεται δύσκολη τάξη, επανάληψη του Γυμνασίου είναι βασικά.
Flok
Νεοφερμένο μέλος

Μα, αφού δεν ξέρεις,και δεν έχεις πάει στη πρώτη λυκείου πώς γίνεται να μου απαντάς προηγουμένως ότι "(Στην Α Λυκείου) μπορεί κάποιος να θέλει και 2 μπορεί να θέλει και 5 ώρες" ; Ας απαντούμε παρακαλώ μόνο σε ότι ξέρουμεΔεν ξέρω. Τώρα θα πάω πρώτη λυκείου.Ένα 2-3ωρο. (?)

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα, αφού δεν ξέρεις,και δεν έχεις πάει στη πρώτη λυκείου πώς γίνεται να μου απαντάς προηγουμένως ότι "(Στην Α Λυκείου) μπορεί κάποιος να θέλει και 2 μπορεί να θέλει και 5 ώρες" ; Ας απαντούμε παρακαλώ μόνο σε ότι ξέρουμε![]()
Παράδειγμα έδωσα, έλεος. Διάβαζε καλύτερα τα ποστ....
sydney96
Δραστήριο μέλος

Μα, αφού δεν ξέρεις,και δεν έχεις πάει στη πρώτη λυκείου πώς γίνεται να μου απαντάς προηγουμένως ότι "(Στην Α Λυκείου) μπορεί κάποιος να θέλει και 2 μπορεί να θέλει και 5 ώρες" ; Ας απαντούμε παρακαλώ μόνο σε ότι ξέρουμε![]()
Δε χρειάζεται να έχεις πάει πρώτη Λυκείου για να ξέρεις ότι οι ώρες διαβάσματος είναι σχετικές και διαφορετικές για τον κάθε άτομο.Ισχύει για όλους και σε όλες τις τάξεις.Περιμένεις να σου πει ο καθένας ένα νούμερο;Σου λέω εγώ.Τρία.Σε βοήθησα;Δε νομίζω.
Ανάλογα το άτομο και τις απαιτήσεις που έχει ο ίδιος από τον εαυτό του πάνε και οι ώρες διαβάσματος.Δε σε ξέρω και δεν μπορώ να σου πω πόση ώρα θα σου παίρνει τη μέρα για να καταλάβεις το ΘΜΚΕ και την ΑΔΜΕ ή να μάθεις μιάμιση σελίδα ιστορία.Αυτά τα λίγα.Μην το παιδεύεις και πολύ.Θα το διαπιστώσεις σύντομα

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Flok
Νεοφερμένο μέλος

Δε χρειάζεται να έχεις πάει πρώτη Λυκείου για να ξέρεις ότι οι ώρες διαβάσματος είναι σχετικές και διαφορετικές για τον κάθε άτομο.Ισχύει για όλους και σε όλες τις τάξεις.Περιμένεις να σου πει ο καθένας ένα νούμερο;Σου λέω εγώ.Τρία.Σε βοήθησα;Δε νομίζω.
Ανάλογα το άτομο και τις απαιτήσεις που έχει ο ίδιος από τον εαυτό του πάνε και οι ώρες διαβάσματος.Δε σε ξέρω και δεν μπορώ να σου πω πόση ώρα θα σου παίρνει τη μέρα για να καταλάβεις το ΘΜΚΕ και την ΑΔΜΕ ή να μάθεις μιάμιση σελίδα ιστορία.Αυτά τα λίγα.Μην το παιδεύεις και πολύ.Θα το διαπιστώσεις σύντομα!
Ζήτησα να μου πει ο καθένας πόση κατα μέσον όρο ώρα θέλει για να διαβάσει κάποιος (συγκεντρωμένος) όλα τα μαθήματα που είχε στην Α'Λυκείου. Και βέβαια με βοηθά το νούμερο πο αναφέρεις. Αν μου αναφέρουν και άλλοι ένα νούμερο, θα καταλάβω μέσες-άκρες το διάβασμα που χρειάζεται...
Για να το κάνω μια παρομοίωση, είναι σαν να θες να βάψεις το σπίτι σου και να ρωτάς το κόστος, το οποίο είναι πάλι σχετικό (εξαρτάται από τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις, την επιφάνεια που θα βάψεις κλπ). Αν όμως σου πουν 5-6 άτομα το πόσο πλήρωσαν για μια παρόμοια εργασία, και σου αναφέρουν π.χ. τα υλικά που χρησιμοποίησαν και το εμβαδόν της επιφάνειας που έβαψαν, θα μπορέσεις να εκτιμήσεις το πιθανό κόστος ή τέλος πάντων θα μπορείς να έχεις υπόψιν σου ένα εύρος τιμών...
Ας κλείσει εδώ το θέμα, ας μην το παιδεύουμε που λες και εσύ, απλά εγώ ζήτησα μια πληροφορία για την μελέτη του σχολείου και το κάναμε Μεσανατολικό !
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Ζήτησα να μου πει ο καθένας πόση κατα μέσον όρο ώρα θέλει για να διαβάσει κάποιος (συγκεντρωμένος) όλα τα μαθήματα που είχε στην Α'Λυκείου. Και βέβαια με βοηθά το νούμερο πο αναφέρεις. Αν μου αναφέρουν και άλλοι ένα νούμερο, θα καταλάβω μέσες-άκρες το διάβασμα που χρειάζεται...
Για να το κάνω μια παρομοίωση, είναι σαν να θες να βάψεις το σπίτι σου και να ρωτάς το κόστος, το οποίο είναι πάλι σχετικό (εξαρτάται από τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις, την επιφάνεια που θα βάψεις κλπ). Αν όμως σου πουν 5-6 άτομα το πόσο πλήρωσαν για μια παρόμοια εργασία, και σου αναφέρουν π.χ. τα υλικά που χρησιμοποίησαν και το εμβαδόν της επιφάνειας που έβαψαν, θα μπορέσεις να εκτιμήσεις το πιθανό κόστος ή τέλος πάντων θα μπορείς να έχεις υπόψιν σου ένα εύρος τιμών...
Ας κλείσει εδώ το θέμα, ας μην το παιδεύουμε που λες και εσύ, απλά εγώ ζήτησα μια πληροφορία για την μελέτη του σχολείου και το κάναμε Μεσανατολικό !
Για την πρώτη λυκείου πρέπει να διαβάζεις κάθε μέρα 1 ώρα 32 λεπτά 6 δεύτερα και 56 κλάσματα δευτερολέπτου, αλλιώς θα βγάλεις κάτω από 18.

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Flok
Νεοφερμένο μέλος

Για την πρώτη λυκείου πρέπει να διαβάζεις κάθε μέρα 1 ώρα 32 λεπτά 6 δεύτερα και 56 κλάσματα δευτερολέπτου, αλλιώς θα βγάλεις κάτω από 18.![]()
Σε παρακαλώ γίνε πιο συγκεκριμένη, κυρία Εξυπνοπούλου. Το κλάσμα του δευτερολέπτου μπορεί να είναι και 1/2 και 1/100 και 1/1000.

*(δεν ζητώ να μου πείτε πόσο πρέπει να διαβάζω, αλλά πόσο διαβάζατε εσείς στην Α'Λυκείου... πόσες φορές θα το πω

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

*(δεν ζητώ να μου πείτε πόσο πρέπει να διαβάζω, αλλά πόσο διαβάζατε εσείς στην Α'Λυκείου... πόσες φορές θα το πω)
Και τι ακριβώς θα επιτύχεις εσύ με αυτό;

Αφού λέμε πως πάει ανάλογα με τον καθένα. Θα βρεις ίσως διαφορές στον καθένα οπότε μπορεί να μην έχει νόημα. Ένας μπορεί να πει μισή ώρα, ένας άλλος τρεις. Τι θα συμπεράνεις;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.