mixalis007 Νεοφερμένο μέλος Ο mixalis007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαγκαδά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 13:43 Ο mixalis007: #41 08-01-10 13:43 Οταν πηγαινες σχολειο δεν πηρες να παρεις αναβολη? μολις παρεις σου ερχεται χαρτι για το μεχρι ποτε εχεις την αναβολη και μετα πρεπει να την ανανεωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriles Νεοφερμένο μέλος Ο kiriles αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 18:45 Ο kiriles έγραψε: #42 15-01-10 18:45 οταν πηγαινα σχολειο , περσι, δηλαδη, πηγα στα στρατολογικα γραφεια της περιοχης μου και εκανα την αναβολη αλλα δεν εγραφε ποτε πρεπει να την ανανεωσω. σε αλλους φιλους μου εχει ερθει χαρτι απο το στρατο αλλα σε εμενα τιποτα ακομα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 12:40 Ο grmako έγραψε: #43 19-01-10 12:40 Εμένα μούρθε χαρτί απλά που κατατάχτηκα και μετά απο 2 μέρες πήγα στην σχολή μου... πήρα βεβαίωση σπουδών για στρατολογική χρήση και πήγα και την έδωσα στο κεπ της περιοχής μου, για να πάρω αναβολή πρίν ακόμα μου στείλουν χαρτί να παρουσιαστώ.... Η αναβολή ήρθε μετά απο κανα 3-4 βδομάδες.... και τώρα δεν ξέρω καν αν θα μου στείλουν χαρτί να παρουσιαστώ... την αναβολή πάντως την πήρα 1 μήνα μετά αφότου μπήκα στην σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis007 Νεοφερμένο μέλος Ο mixalis007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαγκαδά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Ο mixalis007: #44 23-01-10 14:04 Μολις παρεις αναβολη ερχεται μετα απο αρκετο καιρο μπορει και σε 3-4 μηνες. Στο χαρτι θα λεει μεχρι ποτε εχεις παρει αναβολη. Αν δεν σου ερθει μετα απο αρκετο καιρο πανε στο γραφειο και δες τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. (panos) Νεοφερμένο μέλος Ο (panos) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 01:54 Ο (panos) έγραψε: #45 25-01-10 01:54 Παιδιά εγω ειμαι πρωτοετης φοιτητης κ μολις χθες με πηραν τηλεφωνο οτι ηρθε το χαρτι για την καταταξη μου.Τους ειπα κατευθειαν οτι ειμαι φοιτητης οποτε δεν εμαθα για ποτε ειναι η καταταξη.Ποσο καιρο εχω στην διαθεση μ για να βγαλω τα χαρτια που χρειαζονται για την αναβολη της θητειας?Θα υπαρξει καποιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guitar_hero Νεοφερμένο μέλος Ο Τριανταφυλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:49 Ο Guitar_hero: #46 05-02-10 21:49 Παιδια σας ευχαριστω πολυ ! Τελικα πηρα 9 χρονια αναβολη μεχρι το 2018. Το αστειο της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι οτι χωρις μεσο με πηρανε στην αεροπορια και τωρα που αλλαξαν τον νομο θα παω στρατο ξηρας αναγκαστικα... χαχαχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Ο stefa_1 έγραψε: #47 19-02-10 19:50 Να ρωτησω και γω.Γεννηθηκα στις 16-11-1991.Υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει το χαρτι και να μην το ξερω ? Επειδη σκοπευω να παω σε πανεπιστημιο του εξωτερικου τον Οκτωβρη,θα πρεπει να παω στο Πανεπιστημιο και να ζητησω χαρτι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο akiroskirios: #48 17-08-10 00:46 Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 03:22 Ο Chemwizard: #49 17-08-10 03:22 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο τη στιγμη που γραφεσαι σε σχολη,βγαινει αυτοματα βεβαιωση οτι σπουδαζεις,και τη δινεις εκει που πρεπει,λεπτομεριες δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 21:35 Ο Civilara έγραψε: #50 17-08-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Με τη στρατονομία δεν έχεις καμία σχέση. Με τη στρατολογία ναι. Πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση σπουδών ότι είσαι εγγεγραμμένος φοιτητής σε τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις όταν κλείσεις τα 19 για να σου δώσουν αναβολή λόγω σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:45 Ο Sonic_X έγραψε: #51 04-09-10 19:45 Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snil Νεοφερμένο μέλος Ο snil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:51 Ο snil έγραψε: #52 04-09-10 19:51 Λοιπον φιλε μου, γραφεσαι στην σχολη σου κανονικα κ ζητας χαρτι για απαλαγη απ' τον στρατο. Σου δινουν το συμπληρωνεις κλπ και πας στην στρατολογια της πολη ς (ετσι ειχα κανει κ ολα καλα ).. αυτα οτι χρειαστεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:58 Ο Sonic_X έγραψε: #53 04-09-10 19:58 ΟΚ Ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά! Αν έχει κάποιος άλλος άλλη άποψη να την πει αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:01 Η maria....: #54 04-09-10 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Sonic_X: Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο koum έγραψε: #55 04-09-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Click για ανάπτυξη... O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Ο Sonic_X έγραψε: #56 04-09-10 20:09 Εγινε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ευτυχώς που υπάρχει και το iSchool γιατί αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:17 Η maria....: #57 04-09-10 20:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2010 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οταν πηγαινες σχολειο δεν πηρες να παρεις αναβολη? μολις παρεις σου ερχεται χαρτι για το μεχρι ποτε εχεις την αναβολη και μετα πρεπει να την ανανεωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiriles Νεοφερμένο μέλος Ο kiriles αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 18:45 Ο kiriles έγραψε: #42 15-01-10 18:45 οταν πηγαινα σχολειο , περσι, δηλαδη, πηγα στα στρατολογικα γραφεια της περιοχης μου και εκανα την αναβολη αλλα δεν εγραφε ποτε πρεπει να την ανανεωσω. σε αλλους φιλους μου εχει ερθει χαρτι απο το στρατο αλλα σε εμενα τιποτα ακομα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 12:40 Ο grmako έγραψε: #43 19-01-10 12:40 Εμένα μούρθε χαρτί απλά που κατατάχτηκα και μετά απο 2 μέρες πήγα στην σχολή μου... πήρα βεβαίωση σπουδών για στρατολογική χρήση και πήγα και την έδωσα στο κεπ της περιοχής μου, για να πάρω αναβολή πρίν ακόμα μου στείλουν χαρτί να παρουσιαστώ.... Η αναβολή ήρθε μετά απο κανα 3-4 βδομάδες.... και τώρα δεν ξέρω καν αν θα μου στείλουν χαρτί να παρουσιαστώ... την αναβολή πάντως την πήρα 1 μήνα μετά αφότου μπήκα στην σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis007 Νεοφερμένο μέλος Ο mixalis007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαγκαδά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Ο mixalis007: #44 23-01-10 14:04 Μολις παρεις αναβολη ερχεται μετα απο αρκετο καιρο μπορει και σε 3-4 μηνες. Στο χαρτι θα λεει μεχρι ποτε εχεις παρει αναβολη. Αν δεν σου ερθει μετα απο αρκετο καιρο πανε στο γραφειο και δες τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. (panos) Νεοφερμένο μέλος Ο (panos) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 01:54 Ο (panos) έγραψε: #45 25-01-10 01:54 Παιδιά εγω ειμαι πρωτοετης φοιτητης κ μολις χθες με πηραν τηλεφωνο οτι ηρθε το χαρτι για την καταταξη μου.Τους ειπα κατευθειαν οτι ειμαι φοιτητης οποτε δεν εμαθα για ποτε ειναι η καταταξη.Ποσο καιρο εχω στην διαθεση μ για να βγαλω τα χαρτια που χρειαζονται για την αναβολη της θητειας?Θα υπαρξει καποιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guitar_hero Νεοφερμένο μέλος Ο Τριανταφυλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:49 Ο Guitar_hero: #46 05-02-10 21:49 Παιδια σας ευχαριστω πολυ ! Τελικα πηρα 9 χρονια αναβολη μεχρι το 2018. Το αστειο της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι οτι χωρις μεσο με πηρανε στην αεροπορια και τωρα που αλλαξαν τον νομο θα παω στρατο ξηρας αναγκαστικα... χαχαχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Ο stefa_1 έγραψε: #47 19-02-10 19:50 Να ρωτησω και γω.Γεννηθηκα στις 16-11-1991.Υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει το χαρτι και να μην το ξερω ? Επειδη σκοπευω να παω σε πανεπιστημιο του εξωτερικου τον Οκτωβρη,θα πρεπει να παω στο Πανεπιστημιο και να ζητησω χαρτι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο akiroskirios: #48 17-08-10 00:46 Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 03:22 Ο Chemwizard: #49 17-08-10 03:22 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο τη στιγμη που γραφεσαι σε σχολη,βγαινει αυτοματα βεβαιωση οτι σπουδαζεις,και τη δινεις εκει που πρεπει,λεπτομεριες δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 21:35 Ο Civilara έγραψε: #50 17-08-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Με τη στρατονομία δεν έχεις καμία σχέση. Με τη στρατολογία ναι. Πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση σπουδών ότι είσαι εγγεγραμμένος φοιτητής σε τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις όταν κλείσεις τα 19 για να σου δώσουν αναβολή λόγω σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:45 Ο Sonic_X έγραψε: #51 04-09-10 19:45 Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snil Νεοφερμένο μέλος Ο snil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:51 Ο snil έγραψε: #52 04-09-10 19:51 Λοιπον φιλε μου, γραφεσαι στην σχολη σου κανονικα κ ζητας χαρτι για απαλαγη απ' τον στρατο. Σου δινουν το συμπληρωνεις κλπ και πας στην στρατολογια της πολη ς (ετσι ειχα κανει κ ολα καλα ).. αυτα οτι χρειαστεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:58 Ο Sonic_X έγραψε: #53 04-09-10 19:58 ΟΚ Ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά! Αν έχει κάποιος άλλος άλλη άποψη να την πει αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:01 Η maria....: #54 04-09-10 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Sonic_X: Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο koum έγραψε: #55 04-09-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Click για ανάπτυξη... O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Ο Sonic_X έγραψε: #56 04-09-10 20:09 Εγινε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ευτυχώς που υπάρχει και το iSchool γιατί αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:17 Η maria....: #57 04-09-10 20:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2010 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οταν πηγαινα σχολειο , περσι, δηλαδη, πηγα στα στρατολογικα γραφεια της περιοχης μου και εκανα την αναβολη αλλα δεν εγραφε ποτε πρεπει να την ανανεωσω. σε αλλους φιλους μου εχει ερθει χαρτι απο το στρατο αλλα σε εμενα τιποτα ακομα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 12:40 Ο grmako έγραψε: #43 19-01-10 12:40 Εμένα μούρθε χαρτί απλά που κατατάχτηκα και μετά απο 2 μέρες πήγα στην σχολή μου... πήρα βεβαίωση σπουδών για στρατολογική χρήση και πήγα και την έδωσα στο κεπ της περιοχής μου, για να πάρω αναβολή πρίν ακόμα μου στείλουν χαρτί να παρουσιαστώ.... Η αναβολή ήρθε μετά απο κανα 3-4 βδομάδες.... και τώρα δεν ξέρω καν αν θα μου στείλουν χαρτί να παρουσιαστώ... την αναβολή πάντως την πήρα 1 μήνα μετά αφότου μπήκα στην σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis007 Νεοφερμένο μέλος Ο mixalis007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαγκαδά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Ο mixalis007: #44 23-01-10 14:04 Μολις παρεις αναβολη ερχεται μετα απο αρκετο καιρο μπορει και σε 3-4 μηνες. Στο χαρτι θα λεει μεχρι ποτε εχεις παρει αναβολη. Αν δεν σου ερθει μετα απο αρκετο καιρο πανε στο γραφειο και δες τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. (panos) Νεοφερμένο μέλος Ο (panos) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 01:54 Ο (panos) έγραψε: #45 25-01-10 01:54 Παιδιά εγω ειμαι πρωτοετης φοιτητης κ μολις χθες με πηραν τηλεφωνο οτι ηρθε το χαρτι για την καταταξη μου.Τους ειπα κατευθειαν οτι ειμαι φοιτητης οποτε δεν εμαθα για ποτε ειναι η καταταξη.Ποσο καιρο εχω στην διαθεση μ για να βγαλω τα χαρτια που χρειαζονται για την αναβολη της θητειας?Θα υπαρξει καποιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guitar_hero Νεοφερμένο μέλος Ο Τριανταφυλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:49 Ο Guitar_hero: #46 05-02-10 21:49 Παιδια σας ευχαριστω πολυ ! Τελικα πηρα 9 χρονια αναβολη μεχρι το 2018. Το αστειο της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι οτι χωρις μεσο με πηρανε στην αεροπορια και τωρα που αλλαξαν τον νομο θα παω στρατο ξηρας αναγκαστικα... χαχαχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Ο stefa_1 έγραψε: #47 19-02-10 19:50 Να ρωτησω και γω.Γεννηθηκα στις 16-11-1991.Υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει το χαρτι και να μην το ξερω ? Επειδη σκοπευω να παω σε πανεπιστημιο του εξωτερικου τον Οκτωβρη,θα πρεπει να παω στο Πανεπιστημιο και να ζητησω χαρτι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο akiroskirios: #48 17-08-10 00:46 Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 03:22 Ο Chemwizard: #49 17-08-10 03:22 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο τη στιγμη που γραφεσαι σε σχολη,βγαινει αυτοματα βεβαιωση οτι σπουδαζεις,και τη δινεις εκει που πρεπει,λεπτομεριες δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 21:35 Ο Civilara έγραψε: #50 17-08-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Με τη στρατονομία δεν έχεις καμία σχέση. Με τη στρατολογία ναι. Πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση σπουδών ότι είσαι εγγεγραμμένος φοιτητής σε τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις όταν κλείσεις τα 19 για να σου δώσουν αναβολή λόγω σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:45 Ο Sonic_X έγραψε: #51 04-09-10 19:45 Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snil Νεοφερμένο μέλος Ο snil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:51 Ο snil έγραψε: #52 04-09-10 19:51 Λοιπον φιλε μου, γραφεσαι στην σχολη σου κανονικα κ ζητας χαρτι για απαλαγη απ' τον στρατο. Σου δινουν το συμπληρωνεις κλπ και πας στην στρατολογια της πολη ς (ετσι ειχα κανει κ ολα καλα ).. αυτα οτι χρειαστεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:58 Ο Sonic_X έγραψε: #53 04-09-10 19:58 ΟΚ Ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά! Αν έχει κάποιος άλλος άλλη άποψη να την πει αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:01 Η maria....: #54 04-09-10 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Sonic_X: Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο koum έγραψε: #55 04-09-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Click για ανάπτυξη... O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Ο Sonic_X έγραψε: #56 04-09-10 20:09 Εγινε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ευτυχώς που υπάρχει και το iSchool γιατί αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:17 Η maria....: #57 04-09-10 20:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2010 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μούρθε χαρτί απλά που κατατάχτηκα και μετά απο 2 μέρες πήγα στην σχολή μου... πήρα βεβαίωση σπουδών για στρατολογική χρήση και πήγα και την έδωσα στο κεπ της περιοχής μου, για να πάρω αναβολή πρίν ακόμα μου στείλουν χαρτί να παρουσιαστώ.... Η αναβολή ήρθε μετά απο κανα 3-4 βδομάδες.... και τώρα δεν ξέρω καν αν θα μου στείλουν χαρτί να παρουσιαστώ... την αναβολή πάντως την πήρα 1 μήνα μετά αφότου μπήκα στην σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalis007 Νεοφερμένο μέλος Ο mixalis007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λαγκαδά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Ο mixalis007: #44 23-01-10 14:04 Μολις παρεις αναβολη ερχεται μετα απο αρκετο καιρο μπορει και σε 3-4 μηνες. Στο χαρτι θα λεει μεχρι ποτε εχεις παρει αναβολη. Αν δεν σου ερθει μετα απο αρκετο καιρο πανε στο γραφειο και δες τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. (panos) Νεοφερμένο μέλος Ο (panos) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 01:54 Ο (panos) έγραψε: #45 25-01-10 01:54 Παιδιά εγω ειμαι πρωτοετης φοιτητης κ μολις χθες με πηραν τηλεφωνο οτι ηρθε το χαρτι για την καταταξη μου.Τους ειπα κατευθειαν οτι ειμαι φοιτητης οποτε δεν εμαθα για ποτε ειναι η καταταξη.Ποσο καιρο εχω στην διαθεση μ για να βγαλω τα χαρτια που χρειαζονται για την αναβολη της θητειας?Θα υπαρξει καποιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guitar_hero Νεοφερμένο μέλος Ο Τριανταφυλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:49 Ο Guitar_hero: #46 05-02-10 21:49 Παιδια σας ευχαριστω πολυ ! Τελικα πηρα 9 χρονια αναβολη μεχρι το 2018. Το αστειο της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι οτι χωρις μεσο με πηρανε στην αεροπορια και τωρα που αλλαξαν τον νομο θα παω στρατο ξηρας αναγκαστικα... χαχαχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Ο stefa_1 έγραψε: #47 19-02-10 19:50 Να ρωτησω και γω.Γεννηθηκα στις 16-11-1991.Υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει το χαρτι και να μην το ξερω ? Επειδη σκοπευω να παω σε πανεπιστημιο του εξωτερικου τον Οκτωβρη,θα πρεπει να παω στο Πανεπιστημιο και να ζητησω χαρτι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο akiroskirios: #48 17-08-10 00:46 Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 03:22 Ο Chemwizard: #49 17-08-10 03:22 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο τη στιγμη που γραφεσαι σε σχολη,βγαινει αυτοματα βεβαιωση οτι σπουδαζεις,και τη δινεις εκει που πρεπει,λεπτομεριες δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 21:35 Ο Civilara έγραψε: #50 17-08-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Με τη στρατονομία δεν έχεις καμία σχέση. Με τη στρατολογία ναι. Πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση σπουδών ότι είσαι εγγεγραμμένος φοιτητής σε τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις όταν κλείσεις τα 19 για να σου δώσουν αναβολή λόγω σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:45 Ο Sonic_X έγραψε: #51 04-09-10 19:45 Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snil Νεοφερμένο μέλος Ο snil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:51 Ο snil έγραψε: #52 04-09-10 19:51 Λοιπον φιλε μου, γραφεσαι στην σχολη σου κανονικα κ ζητας χαρτι για απαλαγη απ' τον στρατο. Σου δινουν το συμπληρωνεις κλπ και πας στην στρατολογια της πολη ς (ετσι ειχα κανει κ ολα καλα ).. αυτα οτι χρειαστεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:58 Ο Sonic_X έγραψε: #53 04-09-10 19:58 ΟΚ Ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά! Αν έχει κάποιος άλλος άλλη άποψη να την πει αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:01 Η maria....: #54 04-09-10 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Sonic_X: Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο koum έγραψε: #55 04-09-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Click για ανάπτυξη... O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Ο Sonic_X έγραψε: #56 04-09-10 20:09 Εγινε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ευτυχώς που υπάρχει και το iSchool γιατί αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:17 Η maria....: #57 04-09-10 20:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2010 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μολις παρεις αναβολη ερχεται μετα απο αρκετο καιρο μπορει και σε 3-4 μηνες. Στο χαρτι θα λεει μεχρι ποτε εχεις παρει αναβολη. Αν δεν σου ερθει μετα απο αρκετο καιρο πανε στο γραφειο και δες τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
(panos) Νεοφερμένο μέλος Ο (panos) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 01:54 Ο (panos) έγραψε: #45 25-01-10 01:54 Παιδιά εγω ειμαι πρωτοετης φοιτητης κ μολις χθες με πηραν τηλεφωνο οτι ηρθε το χαρτι για την καταταξη μου.Τους ειπα κατευθειαν οτι ειμαι φοιτητης οποτε δεν εμαθα για ποτε ειναι η καταταξη.Ποσο καιρο εχω στην διαθεση μ για να βγαλω τα χαρτια που χρειαζονται για την αναβολη της θητειας?Θα υπαρξει καποιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guitar_hero Νεοφερμένο μέλος Ο Τριανταφυλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:49 Ο Guitar_hero: #46 05-02-10 21:49 Παιδια σας ευχαριστω πολυ ! Τελικα πηρα 9 χρονια αναβολη μεχρι το 2018. Το αστειο της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι οτι χωρις μεσο με πηρανε στην αεροπορια και τωρα που αλλαξαν τον νομο θα παω στρατο ξηρας αναγκαστικα... χαχαχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Ο stefa_1 έγραψε: #47 19-02-10 19:50 Να ρωτησω και γω.Γεννηθηκα στις 16-11-1991.Υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει το χαρτι και να μην το ξερω ? Επειδη σκοπευω να παω σε πανεπιστημιο του εξωτερικου τον Οκτωβρη,θα πρεπει να παω στο Πανεπιστημιο και να ζητησω χαρτι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο akiroskirios: #48 17-08-10 00:46 Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 03:22 Ο Chemwizard: #49 17-08-10 03:22 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο τη στιγμη που γραφεσαι σε σχολη,βγαινει αυτοματα βεβαιωση οτι σπουδαζεις,και τη δινεις εκει που πρεπει,λεπτομεριες δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 21:35 Ο Civilara έγραψε: #50 17-08-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Με τη στρατονομία δεν έχεις καμία σχέση. Με τη στρατολογία ναι. Πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση σπουδών ότι είσαι εγγεγραμμένος φοιτητής σε τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις όταν κλείσεις τα 19 για να σου δώσουν αναβολή λόγω σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:45 Ο Sonic_X έγραψε: #51 04-09-10 19:45 Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snil Νεοφερμένο μέλος Ο snil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:51 Ο snil έγραψε: #52 04-09-10 19:51 Λοιπον φιλε μου, γραφεσαι στην σχολη σου κανονικα κ ζητας χαρτι για απαλαγη απ' τον στρατο. Σου δινουν το συμπληρωνεις κλπ και πας στην στρατολογια της πολη ς (ετσι ειχα κανει κ ολα καλα ).. αυτα οτι χρειαστεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:58 Ο Sonic_X έγραψε: #53 04-09-10 19:58 ΟΚ Ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά! Αν έχει κάποιος άλλος άλλη άποψη να την πει αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:01 Η maria....: #54 04-09-10 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Sonic_X: Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο koum έγραψε: #55 04-09-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Click για ανάπτυξη... O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Ο Sonic_X έγραψε: #56 04-09-10 20:09 Εγινε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ευτυχώς που υπάρχει και το iSchool γιατί αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:17 Η maria....: #57 04-09-10 20:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2010 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά εγω ειμαι πρωτοετης φοιτητης κ μολις χθες με πηραν τηλεφωνο οτι ηρθε το χαρτι για την καταταξη μου.Τους ειπα κατευθειαν οτι ειμαι φοιτητης οποτε δεν εμαθα για ποτε ειναι η καταταξη.Ποσο καιρο εχω στην διαθεση μ για να βγαλω τα χαρτια που χρειαζονται για την αναβολη της θητειας?Θα υπαρξει καποιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guitar_hero Νεοφερμένο μέλος Ο Τριανταφυλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:49 Ο Guitar_hero: #46 05-02-10 21:49 Παιδια σας ευχαριστω πολυ ! Τελικα πηρα 9 χρονια αναβολη μεχρι το 2018. Το αστειο της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι οτι χωρις μεσο με πηρανε στην αεροπορια και τωρα που αλλαξαν τον νομο θα παω στρατο ξηρας αναγκαστικα... χαχαχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Ο stefa_1 έγραψε: #47 19-02-10 19:50 Να ρωτησω και γω.Γεννηθηκα στις 16-11-1991.Υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει το χαρτι και να μην το ξερω ? Επειδη σκοπευω να παω σε πανεπιστημιο του εξωτερικου τον Οκτωβρη,θα πρεπει να παω στο Πανεπιστημιο και να ζητησω χαρτι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο akiroskirios: #48 17-08-10 00:46 Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 03:22 Ο Chemwizard: #49 17-08-10 03:22 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο τη στιγμη που γραφεσαι σε σχολη,βγαινει αυτοματα βεβαιωση οτι σπουδαζεις,και τη δινεις εκει που πρεπει,λεπτομεριες δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 21:35 Ο Civilara έγραψε: #50 17-08-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Με τη στρατονομία δεν έχεις καμία σχέση. Με τη στρατολογία ναι. Πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση σπουδών ότι είσαι εγγεγραμμένος φοιτητής σε τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις όταν κλείσεις τα 19 για να σου δώσουν αναβολή λόγω σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:45 Ο Sonic_X έγραψε: #51 04-09-10 19:45 Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snil Νεοφερμένο μέλος Ο snil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:51 Ο snil έγραψε: #52 04-09-10 19:51 Λοιπον φιλε μου, γραφεσαι στην σχολη σου κανονικα κ ζητας χαρτι για απαλαγη απ' τον στρατο. Σου δινουν το συμπληρωνεις κλπ και πας στην στρατολογια της πολη ς (ετσι ειχα κανει κ ολα καλα ).. αυτα οτι χρειαστεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:58 Ο Sonic_X έγραψε: #53 04-09-10 19:58 ΟΚ Ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά! Αν έχει κάποιος άλλος άλλη άποψη να την πει αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:01 Η maria....: #54 04-09-10 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Sonic_X: Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο koum έγραψε: #55 04-09-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Click για ανάπτυξη... O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Ο Sonic_X έγραψε: #56 04-09-10 20:09 Εγινε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ευτυχώς που υπάρχει και το iSchool γιατί αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:17 Η maria....: #57 04-09-10 20:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2010 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια σας ευχαριστω πολυ ! Τελικα πηρα 9 χρονια αναβολη μεχρι το 2018. Το αστειο της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι οτι χωρις μεσο με πηρανε στην αεροπορια και τωρα που αλλαξαν τον νομο θα παω στρατο ξηρας αναγκαστικα... χαχαχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Ο stefa_1 έγραψε: #47 19-02-10 19:50 Να ρωτησω και γω.Γεννηθηκα στις 16-11-1991.Υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει το χαρτι και να μην το ξερω ? Επειδη σκοπευω να παω σε πανεπιστημιο του εξωτερικου τον Οκτωβρη,θα πρεπει να παω στο Πανεπιστημιο και να ζητησω χαρτι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο akiroskirios: #48 17-08-10 00:46 Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 03:22 Ο Chemwizard: #49 17-08-10 03:22 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο τη στιγμη που γραφεσαι σε σχολη,βγαινει αυτοματα βεβαιωση οτι σπουδαζεις,και τη δινεις εκει που πρεπει,λεπτομεριες δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 21:35 Ο Civilara έγραψε: #50 17-08-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Με τη στρατονομία δεν έχεις καμία σχέση. Με τη στρατολογία ναι. Πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση σπουδών ότι είσαι εγγεγραμμένος φοιτητής σε τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις όταν κλείσεις τα 19 για να σου δώσουν αναβολή λόγω σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:45 Ο Sonic_X έγραψε: #51 04-09-10 19:45 Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snil Νεοφερμένο μέλος Ο snil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:51 Ο snil έγραψε: #52 04-09-10 19:51 Λοιπον φιλε μου, γραφεσαι στην σχολη σου κανονικα κ ζητας χαρτι για απαλαγη απ' τον στρατο. Σου δινουν το συμπληρωνεις κλπ και πας στην στρατολογια της πολη ς (ετσι ειχα κανει κ ολα καλα ).. αυτα οτι χρειαστεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:58 Ο Sonic_X έγραψε: #53 04-09-10 19:58 ΟΚ Ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά! Αν έχει κάποιος άλλος άλλη άποψη να την πει αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:01 Η maria....: #54 04-09-10 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Sonic_X: Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο koum έγραψε: #55 04-09-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Click για ανάπτυξη... O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Ο Sonic_X έγραψε: #56 04-09-10 20:09 Εγινε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ευτυχώς που υπάρχει και το iSchool γιατί αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:17 Η maria....: #57 04-09-10 20:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2010 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρωτησω και γω.Γεννηθηκα στις 16-11-1991.Υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει το χαρτι και να μην το ξερω ? Επειδη σκοπευω να παω σε πανεπιστημιο του εξωτερικου τον Οκτωβρη,θα πρεπει να παω στο Πανεπιστημιο και να ζητησω χαρτι ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο akiroskirios: #48 17-08-10 00:46 Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 03:22 Ο Chemwizard: #49 17-08-10 03:22 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο τη στιγμη που γραφεσαι σε σχολη,βγαινει αυτοματα βεβαιωση οτι σπουδαζεις,και τη δινεις εκει που πρεπει,λεπτομεριες δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 21:35 Ο Civilara έγραψε: #50 17-08-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Με τη στρατονομία δεν έχεις καμία σχέση. Με τη στρατολογία ναι. Πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση σπουδών ότι είσαι εγγεγραμμένος φοιτητής σε τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις όταν κλείσεις τα 19 για να σου δώσουν αναβολή λόγω σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:45 Ο Sonic_X έγραψε: #51 04-09-10 19:45 Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snil Νεοφερμένο μέλος Ο snil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:51 Ο snil έγραψε: #52 04-09-10 19:51 Λοιπον φιλε μου, γραφεσαι στην σχολη σου κανονικα κ ζητας χαρτι για απαλαγη απ' τον στρατο. Σου δινουν το συμπληρωνεις κλπ και πας στην στρατολογια της πολη ς (ετσι ειχα κανει κ ολα καλα ).. αυτα οτι χρειαστεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:58 Ο Sonic_X έγραψε: #53 04-09-10 19:58 ΟΚ Ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά! Αν έχει κάποιος άλλος άλλη άποψη να την πει αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:01 Η maria....: #54 04-09-10 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Sonic_X: Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο koum έγραψε: #55 04-09-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Click για ανάπτυξη... O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Ο Sonic_X έγραψε: #56 04-09-10 20:09 Εγινε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ευτυχώς που υπάρχει και το iSchool γιατί αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:17 Η maria....: #57 04-09-10 20:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2010 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 03:22 Ο Chemwizard: #49 17-08-10 03:22 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο τη στιγμη που γραφεσαι σε σχολη,βγαινει αυτοματα βεβαιωση οτι σπουδαζεις,και τη δινεις εκει που πρεπει,λεπτομεριες δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 21:35 Ο Civilara έγραψε: #50 17-08-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Με τη στρατονομία δεν έχεις καμία σχέση. Με τη στρατολογία ναι. Πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση σπουδών ότι είσαι εγγεγραμμένος φοιτητής σε τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις όταν κλείσεις τα 19 για να σου δώσουν αναβολή λόγω σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:45 Ο Sonic_X έγραψε: #51 04-09-10 19:45 Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snil Νεοφερμένο μέλος Ο snil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:51 Ο snil έγραψε: #52 04-09-10 19:51 Λοιπον φιλε μου, γραφεσαι στην σχολη σου κανονικα κ ζητας χαρτι για απαλαγη απ' τον στρατο. Σου δινουν το συμπληρωνεις κλπ και πας στην στρατολογια της πολη ς (ετσι ειχα κανει κ ολα καλα ).. αυτα οτι χρειαστεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:58 Ο Sonic_X έγραψε: #53 04-09-10 19:58 ΟΚ Ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά! Αν έχει κάποιος άλλος άλλη άποψη να την πει αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:01 Η maria....: #54 04-09-10 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Sonic_X: Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο koum έγραψε: #55 04-09-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Click για ανάπτυξη... O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Ο Sonic_X έγραψε: #56 04-09-10 20:09 Εγινε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ευτυχώς που υπάρχει και το iSchool γιατί αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:17 Η maria....: #57 04-09-10 20:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2010 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο τη στιγμη που γραφεσαι σε σχολη,βγαινει αυτοματα βεβαιωση οτι σπουδαζεις,και τη δινεις εκει που πρεπει,λεπτομεριες δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 21:35 Ο Civilara έγραψε: #50 17-08-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Με τη στρατονομία δεν έχεις καμία σχέση. Με τη στρατολογία ναι. Πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση σπουδών ότι είσαι εγγεγραμμένος φοιτητής σε τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις όταν κλείσεις τα 19 για να σου δώσουν αναβολή λόγω σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:45 Ο Sonic_X έγραψε: #51 04-09-10 19:45 Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snil Νεοφερμένο μέλος Ο snil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:51 Ο snil έγραψε: #52 04-09-10 19:51 Λοιπον φιλε μου, γραφεσαι στην σχολη σου κανονικα κ ζητας χαρτι για απαλαγη απ' τον στρατο. Σου δινουν το συμπληρωνεις κλπ και πας στην στρατολογια της πολη ς (ετσι ειχα κανει κ ολα καλα ).. αυτα οτι χρειαστεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:58 Ο Sonic_X έγραψε: #53 04-09-10 19:58 ΟΚ Ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά! Αν έχει κάποιος άλλος άλλη άποψη να την πει αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:01 Η maria....: #54 04-09-10 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Sonic_X: Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο koum έγραψε: #55 04-09-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Click για ανάπτυξη... O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Ο Sonic_X έγραψε: #56 04-09-10 20:09 Εγινε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ευτυχώς που υπάρχει και το iSchool γιατί αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:17 Η maria....: #57 04-09-10 20:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2010 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Πέρα από ένα χαρτί που είχαμε πάρει από τα κ.ε.π., γνωρίζει κανείς αν πρέπει να απευθυνθούμε στη στρατονομία για να πάρουμε την απαραίτητη αναβολή? και αν ναι, πότε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Με τη στρατονομία δεν έχεις καμία σχέση. Με τη στρατολογία ναι. Πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση σπουδών ότι είσαι εγγεγραμμένος φοιτητής σε τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις όταν κλείσεις τα 19 για να σου δώσουν αναβολή λόγω σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:45 Ο Sonic_X έγραψε: #51 04-09-10 19:45 Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snil Νεοφερμένο μέλος Ο snil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:51 Ο snil έγραψε: #52 04-09-10 19:51 Λοιπον φιλε μου, γραφεσαι στην σχολη σου κανονικα κ ζητας χαρτι για απαλαγη απ' τον στρατο. Σου δινουν το συμπληρωνεις κλπ και πας στην στρατολογια της πολη ς (ετσι ειχα κανει κ ολα καλα ).. αυτα οτι χρειαστεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:58 Ο Sonic_X έγραψε: #53 04-09-10 19:58 ΟΚ Ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά! Αν έχει κάποιος άλλος άλλη άποψη να την πει αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:01 Η maria....: #54 04-09-10 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Sonic_X: Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο koum έγραψε: #55 04-09-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Click για ανάπτυξη... O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Ο Sonic_X έγραψε: #56 04-09-10 20:09 Εγινε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ευτυχώς που υπάρχει και το iSchool γιατί αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:17 Η maria....: #57 04-09-10 20:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2010 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
snil Νεοφερμένο μέλος Ο snil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:51 Ο snil έγραψε: #52 04-09-10 19:51 Λοιπον φιλε μου, γραφεσαι στην σχολη σου κανονικα κ ζητας χαρτι για απαλαγη απ' τον στρατο. Σου δινουν το συμπληρωνεις κλπ και πας στην στρατολογια της πολη ς (ετσι ειχα κανει κ ολα καλα ).. αυτα οτι χρειαστεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:58 Ο Sonic_X έγραψε: #53 04-09-10 19:58 ΟΚ Ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά! Αν έχει κάποιος άλλος άλλη άποψη να την πει αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:01 Η maria....: #54 04-09-10 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Sonic_X: Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο koum έγραψε: #55 04-09-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Click για ανάπτυξη... O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Ο Sonic_X έγραψε: #56 04-09-10 20:09 Εγινε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ευτυχώς που υπάρχει και το iSchool γιατί αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:17 Η maria....: #57 04-09-10 20:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2010 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον φιλε μου, γραφεσαι στην σχολη σου κανονικα κ ζητας χαρτι για απαλαγη απ' τον στρατο. Σου δινουν το συμπληρωνεις κλπ και πας στην στρατολογια της πολη ς (ετσι ειχα κανει κ ολα καλα ).. αυτα οτι χρειαστεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:58 Ο Sonic_X έγραψε: #53 04-09-10 19:58 ΟΚ Ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά! Αν έχει κάποιος άλλος άλλη άποψη να την πει αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:01 Η maria....: #54 04-09-10 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Sonic_X: Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο koum έγραψε: #55 04-09-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Click για ανάπτυξη... O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Ο Sonic_X έγραψε: #56 04-09-10 20:09 Εγινε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ευτυχώς που υπάρχει και το iSchool γιατί αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:17 Η maria....: #57 04-09-10 20:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2010 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΟΚ Ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά! Αν έχει κάποιος άλλος άλλη άποψη να την πει αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:01 Η maria....: #54 04-09-10 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Sonic_X: Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο koum έγραψε: #55 04-09-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Click για ανάπτυξη... O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Ο Sonic_X έγραψε: #56 04-09-10 20:09 Εγινε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ευτυχώς που υπάρχει και το iSchool γιατί αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:17 Η maria....: #57 04-09-10 20:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2010 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sonic_X: Καλησπέρα παιδιά Αν ξέρει κάποιος... (ειναι και σημαντικο)... πως παίρνουμε αναβολή τώρα που περάσαμε σε κάποια σχολή; Πρέπει να πάμε κάποιο χαρτί κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. λίγο τη διαδικασια πως παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο koum έγραψε: #55 04-09-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Click για ανάπτυξη... O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Ο Sonic_X έγραψε: #56 04-09-10 20:09 Εγινε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ευτυχώς που υπάρχει και το iSchool γιατί αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:17 Η maria....: #57 04-09-10 20:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2010 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιρνεις την βεβαιωση απο την σχολη σου οτι σπουδαζεις.Την πας στην αστυνομια και κανενα προβλημα! Click για ανάπτυξη... O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sonic_X Νεοφερμένο μέλος Ο Sonic_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Ο Sonic_X έγραψε: #56 04-09-10 20:09 Εγινε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ευτυχώς που υπάρχει και το iSchool γιατί αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:17 Η maria....: #57 04-09-10 20:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2010 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγινε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ευτυχώς που υπάρχει και το iSchool γιατί αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:17 Η maria....: #57 04-09-10 20:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2010 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από koum: O snil μια χαρά τα είπε. Δεν την πας στην αστυνομία την απαλλαγή, αλλά στην στρατολογία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα απ' ότι είναι... Click για ανάπτυξη... Απο την αστυνομια παιρνεις το χαρτι οτι παρουσιαζαι...Το χαρτι απαλλαγης το πας στην στρατολογια...Ετσι ειναι νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Ο koum έγραψε: #58 04-09-10 20:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching giannhs2001 johnsala rseven thecrazycretan Giorgkalo Angelikaaa hirasawayui Chrisphys iiTzArismaltor_ GIANCHRIS globglogabgalab constansn tsiobieman Jack of Spades GeorgePap2003 Mapz Scandal Paragontas7000 Corfu kitty woasibe Startx0 Pierre Bezukhov EFAKIT bibliofagos Obi-Wan Kenobi redpointer charmander jYanniss Georgiaaa_ Kzaro tomftw CsStudent damn Phys39 ggl fmarulezkd Panagiotis849 thenutritionist Giii Antzie χημεια4λαιφ Libertus Nala BloodyFairy oups Nick0007 EmperorPalpatine mt3 Annu augustine george777 dimitris-R9 sophiaa Kostas568 kost28 ΘανάσοςG4 Than003 ΓΙΑΝΝΗΣ61 snowy anastasis06 George9989 spring day Georgekk Giota_pel KingOfPop rafaela11 Papas nikos LeoDel stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria....: Nαι,αλλα και η αστυνομια την μεταφερει την απαλλαγη στην στρατολογια.Το ιδιο πραγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:36 Η maria....: #59 04-09-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από koum: Plz, μην ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε... Εντελώς φιλικά Click για ανάπτυξη... Ο λόγος για τον οποίο πόσταρα,ήταν για να βοήθησω το παιδί που ρώτησε για την αναβόλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PraetorianGR Νεοφερμένο μέλος Ο PraetorianGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:39 Ο PraetorianGR: #60 04-09-10 20:39 Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν είναι ανάγκη να πας στρατολογία.Μπορείς και από το ΚΕΠ της πόλης σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.