ειδήμων
Νεοφερμένο μέλος
Ο ειδήμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα.

30-06-23

01:17
Για Αλεξανδρούπολη είμαι κάτω για 25 μόρια και 150 από Λάρισα υπάρχει περίπτωση να πέσουν έστω για Αλεξανδρούπολη?
spring day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα.

30-06-23

01:25
Όλα είναι πιθανά αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής έχω διαβάσει μόνο για μικρή άνοδο ή στασιμότητα των βάσεων στην καλύτερη. Ελπίζω να διαψευστούν γιατί κι εγώ είμαι οριακά για την οδοντιατρική τουλάχιστον
ειδήμων
Νεοφερμένο μέλος
Ο ειδήμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα.

30-06-23

01:31
Θα δείξει ελπίζω στο γεγονός πως Αλεξανδρούπολη η νότια Ελλάδα από Λαμία και κάτω δεν θα δηλώσει γιατι είναι στον διαλο αλλά αυτό που είπες παίζονται όλα
spring day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα.

30-06-23

01:40
Κι εγω το ελπίζω αλλά συνήθως η πλειονότητα βάζει όλες τις ιατρικές, ας είναι και στου διαόλου την μάνα που λες, και μετά παίρνει μετεγγραφή άμα δεν βολεύει η πόληΘα δείξει ελπίζω στο γεγονός πως Αλεξανδρούπολη η νότια Ελλάδα από Λαμία και κάτω δεν θα δηλώσει γιατι είναι στον διαλο αλλά αυτό που είπες παίζονται όλα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...