Cat lady Νεοφερμένο μέλος Η Cat lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 19:27 Η Cat lady έγραψε: #1 03-05-22 19:27 Γεια σας!! Εκανα ένα πέρασμα στην τράπεζα θεμάτων της φυσικής προσανατολισμού β λυκείου και συνάντησα αυτό το θέμα, το οποίο αν και βατό μου δημιούργησε μια απορία. Εφόσον το ζητούμενο είναι το ποσοστό της κινητικής ενέργειας του αρχικού σώματος που μετατράπηκε σε θερμότητα, γιατί οι λύσεις βρίσκουν το Καρχ και Κτελ του συστήματος των σωμάτων...; Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.220 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 19:34 Η Pak έγραψε: #2 03-05-22 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Cat lady: Γεια σας!! Εκανα ένα πέρασμα στην τράπεζα θεμάτων της φυσικής προσανατολισμού β λυκείου και συνάντησα αυτό το θέμα, το οποίο αν και βατό μου δημιούργησε μια απορία. Εφόσον το ζητούμενο είναι το ποσοστό της κινητικής ενέργειας του αρχικού σώματος που μετατράπηκε σε θερμότητα, γιατί οι λύσεις βρίσκουν το Καρχ και Κτελ του συστήματος των σωμάτων...; Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας! Click για ανάπτυξη... Κοίτα λαμβάνουμε υπόψιν ότι η κρούση είναι φαινόμενο αμελητέας χρονικής διάρκειας, οπότε η δυναμική ενέργεια των σωμάτων δε μεταβάλλεται. Συνεπώς η μεταβολή της μηχανικής ενέργειας του συστήματος οφείλεται στη μεταβολή της κινητικής ενέργειας των σωμάτων. Αρα Q= Kαρχ - Κτελ Υ. Γ Αυτή είναι η ουσία, αλλά επειδή προσωπικά είμαι πολύ φειδωλή στα λεγόμενα μου ώρες ώρες θα σου ταγκάρω και τον @Samael, αν θέλεις κάποια πιο εκτενή ανάλυση (αν και δε νομίζω ότι χρειάζεται να ειπωθεί κάτι επιπλέον ) και ας ελπίσουμε ότι θα σου απαντήσει, γιατί είναι ένα σκέτο πτώμα σήμερα . Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2022 Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 22:31 Ο Cade έγραψε: #3 03-05-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Cat lady: Γεια σας!! Εκανα ένα πέρασμα στην τράπεζα θεμάτων της φυσικής προσανατολισμού β λυκείου και συνάντησα αυτό το θέμα, το οποίο αν και βατό μου δημιούργησε μια απορία. Εφόσον το ζητούμενο είναι το ποσοστό της κινητικής ενέργειας του αρχικού σώματος που μετατράπηκε σε θερμότητα, γιατί οι λύσεις βρίσκουν το Καρχ και Κτελ του συστήματος των σωμάτων...; Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας! Click για ανάπτυξη... Επειδη η κρουση ειναι ανελαστικη (πλαστικη) ισχυει Κολ(αρχικο)= Κολ(τελικο) + Q, καθως ενα μερος της αρχικης κινητικης ενεργειας μετατρεπεται σε θερμοτητα. Δηλαδη για να βρεις το ζητουμενο ποσοστο θα πρεπει να υπολογισεις την θερμοτητα που παρηχθη και να πεις οτι ειναι ισο με [Q/Κολ(αρχικο)] x 100% Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2022 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: το κοριτσι του μαη Cat lady Ameliak Scandal desp1naa angies panosveki ggl augustine Unboxholics Maynard Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας!! Εκανα ένα πέρασμα στην τράπεζα θεμάτων της φυσικής προσανατολισμού β λυκείου και συνάντησα αυτό το θέμα, το οποίο αν και βατό μου δημιούργησε μια απορία. Εφόσον το ζητούμενο είναι το ποσοστό της κινητικής ενέργειας του αρχικού σώματος που μετατράπηκε σε θερμότητα, γιατί οι λύσεις βρίσκουν το Καρχ και Κτελ του συστήματος των σωμάτων...; Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας!
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.220 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 19:34 Η Pak έγραψε: #2 03-05-22 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Cat lady: Γεια σας!! Εκανα ένα πέρασμα στην τράπεζα θεμάτων της φυσικής προσανατολισμού β λυκείου και συνάντησα αυτό το θέμα, το οποίο αν και βατό μου δημιούργησε μια απορία. Εφόσον το ζητούμενο είναι το ποσοστό της κινητικής ενέργειας του αρχικού σώματος που μετατράπηκε σε θερμότητα, γιατί οι λύσεις βρίσκουν το Καρχ και Κτελ του συστήματος των σωμάτων...; Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας! Click για ανάπτυξη... Κοίτα λαμβάνουμε υπόψιν ότι η κρούση είναι φαινόμενο αμελητέας χρονικής διάρκειας, οπότε η δυναμική ενέργεια των σωμάτων δε μεταβάλλεται. Συνεπώς η μεταβολή της μηχανικής ενέργειας του συστήματος οφείλεται στη μεταβολή της κινητικής ενέργειας των σωμάτων. Αρα Q= Kαρχ - Κτελ Υ. Γ Αυτή είναι η ουσία, αλλά επειδή προσωπικά είμαι πολύ φειδωλή στα λεγόμενα μου ώρες ώρες θα σου ταγκάρω και τον @Samael, αν θέλεις κάποια πιο εκτενή ανάλυση (αν και δε νομίζω ότι χρειάζεται να ειπωθεί κάτι επιπλέον ) και ας ελπίσουμε ότι θα σου απαντήσει, γιατί είναι ένα σκέτο πτώμα σήμερα . Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2022 Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 22:31 Ο Cade έγραψε: #3 03-05-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Cat lady: Γεια σας!! Εκανα ένα πέρασμα στην τράπεζα θεμάτων της φυσικής προσανατολισμού β λυκείου και συνάντησα αυτό το θέμα, το οποίο αν και βατό μου δημιούργησε μια απορία. Εφόσον το ζητούμενο είναι το ποσοστό της κινητικής ενέργειας του αρχικού σώματος που μετατράπηκε σε θερμότητα, γιατί οι λύσεις βρίσκουν το Καρχ και Κτελ του συστήματος των σωμάτων...; Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας! Click για ανάπτυξη... Επειδη η κρουση ειναι ανελαστικη (πλαστικη) ισχυει Κολ(αρχικο)= Κολ(τελικο) + Q, καθως ενα μερος της αρχικης κινητικης ενεργειας μετατρεπεται σε θερμοτητα. Δηλαδη για να βρεις το ζητουμενο ποσοστο θα πρεπει να υπολογισεις την θερμοτητα που παρηχθη και να πεις οτι ειναι ισο με [Q/Κολ(αρχικο)] x 100% Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2022 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Cat lady: Γεια σας!! Εκανα ένα πέρασμα στην τράπεζα θεμάτων της φυσικής προσανατολισμού β λυκείου και συνάντησα αυτό το θέμα, το οποίο αν και βατό μου δημιούργησε μια απορία. Εφόσον το ζητούμενο είναι το ποσοστό της κινητικής ενέργειας του αρχικού σώματος που μετατράπηκε σε θερμότητα, γιατί οι λύσεις βρίσκουν το Καρχ και Κτελ του συστήματος των σωμάτων...; Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας! Click για ανάπτυξη... Κοίτα λαμβάνουμε υπόψιν ότι η κρούση είναι φαινόμενο αμελητέας χρονικής διάρκειας, οπότε η δυναμική ενέργεια των σωμάτων δε μεταβάλλεται. Συνεπώς η μεταβολή της μηχανικής ενέργειας του συστήματος οφείλεται στη μεταβολή της κινητικής ενέργειας των σωμάτων. Αρα Q= Kαρχ - Κτελ Υ. Γ Αυτή είναι η ουσία, αλλά επειδή προσωπικά είμαι πολύ φειδωλή στα λεγόμενα μου ώρες ώρες θα σου ταγκάρω και τον @Samael, αν θέλεις κάποια πιο εκτενή ανάλυση (αν και δε νομίζω ότι χρειάζεται να ειπωθεί κάτι επιπλέον ) και ας ελπίσουμε ότι θα σου απαντήσει, γιατί είναι ένα σκέτο πτώμα σήμερα .
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 22:31 Ο Cade έγραψε: #3 03-05-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Cat lady: Γεια σας!! Εκανα ένα πέρασμα στην τράπεζα θεμάτων της φυσικής προσανατολισμού β λυκείου και συνάντησα αυτό το θέμα, το οποίο αν και βατό μου δημιούργησε μια απορία. Εφόσον το ζητούμενο είναι το ποσοστό της κινητικής ενέργειας του αρχικού σώματος που μετατράπηκε σε θερμότητα, γιατί οι λύσεις βρίσκουν το Καρχ και Κτελ του συστήματος των σωμάτων...; Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας! Click για ανάπτυξη... Επειδη η κρουση ειναι ανελαστικη (πλαστικη) ισχυει Κολ(αρχικο)= Κολ(τελικο) + Q, καθως ενα μερος της αρχικης κινητικης ενεργειας μετατρεπεται σε θερμοτητα. Δηλαδη για να βρεις το ζητουμενο ποσοστο θα πρεπει να υπολογισεις την θερμοτητα που παρηχθη και να πεις οτι ειναι ισο με [Q/Κολ(αρχικο)] x 100% Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2022
Αρχική Δημοσίευση από Cat lady: Γεια σας!! Εκανα ένα πέρασμα στην τράπεζα θεμάτων της φυσικής προσανατολισμού β λυκείου και συνάντησα αυτό το θέμα, το οποίο αν και βατό μου δημιούργησε μια απορία. Εφόσον το ζητούμενο είναι το ποσοστό της κινητικής ενέργειας του αρχικού σώματος που μετατράπηκε σε θερμότητα, γιατί οι λύσεις βρίσκουν το Καρχ και Κτελ του συστήματος των σωμάτων...; Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας! Click για ανάπτυξη... Επειδη η κρουση ειναι ανελαστικη (πλαστικη) ισχυει Κολ(αρχικο)= Κολ(τελικο) + Q, καθως ενα μερος της αρχικης κινητικης ενεργειας μετατρεπεται σε θερμοτητα. Δηλαδη για να βρεις το ζητουμενο ποσοστο θα πρεπει να υπολογισεις την θερμοτητα που παρηχθη και να πεις οτι ειναι ισο με [Q/Κολ(αρχικο)] x 100%