Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2021 στις 19:04 Ο Cade έγραψε: #1 21-03-21 19:04 Καλησπέρα, έχω μια απορία σε αυτή την άσκηση στους λογαριθμους. Ενώ έλυσα την άσκηση τη πρώτη φορά με τον τρόπο του βιβλίου κανονικά, σκέφτηκα να δοκιμάσω και με έναν δεύτερο τρόπο να δω άμα βγαίνει. Μπορείτε να μου πείτε αν κάνω κάποιο λάθος και δεν έχω το ίδιο αποτέλεσμα ; Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20210321_190233.jpg 937 KB · Εμφανίσεις: 224 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2021 στις 22:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 21-03-21 22:19 Για δες το ετσι Βέβαια εμένα μου λείπει και η τιμη χ=1 που φαινεται με το ματι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2021 στις 22:21 Ο Cade έγραψε: #3 21-03-21 22:21 Αυτό το καταραμένο 10000 δεν μπορώ να βγάλω με τον παραπάνω τρόπο. Λογικά θα είναι το σημείο που ύψωσα στο τετράγωνο λάθος και δεν βγαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2021 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 21-03-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από NikosS2004: Αυτό το καταραμένο 10000 δεν μπορώ να βγάλω με τον παραπάνω τρόπο. Λογικά θα είναι το σημείο που ύψωσα στο τετράγωνο λάθος και δεν βγαίνει Click για ανάπτυξη... το πρόβλημα ειναι στην παρένθεση που ξεχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σωτηρία Νεοφερμένο μέλος Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 1 Απριλίου 2021 στις 21:43 Η Σωτηρία έγραψε: #5 01-04-21 21:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Για δες το ετσι Βέβαια εμένα μου λείπει και η τιμη χ=1 που φαινεται με το ματι Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι λίγο αργά για να απαντήσω αλλά ας το πω για αυτούς που το βλέπουν επίσης καθυστερημένα! φτάνεις στο log²x=4logx, απο την στιγμήν που διαιρεις με logx παίρνεις το περιορισμό χ<>1 για να μη μηδενίζει ο παρανομαστής, αρα καλύτερα να τα πάμε όλα στο ενα μέλος κλπ: ..... log²x - 4logx=0 logx(logx-4)=0 αρα logx=0 <=> x=1 ή logx=4 <=> x=10⁴ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Απριλίου 2021 στις 22:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 01-04-21 22:56 πολυ σωστα , ευχαριστω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία eukleidhs1821 Georgekk spring day Scandal Lia 2006 TonyMontanaEse SlimShady T C Antonisbairac1 Johnman97 Αννα Τσιτα tsiobieman Lathy Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, έχω μια απορία σε αυτή την άσκηση στους λογαριθμους. Ενώ έλυσα την άσκηση τη πρώτη φορά με τον τρόπο του βιβλίου κανονικά, σκέφτηκα να δοκιμάσω και με έναν δεύτερο τρόπο να δω άμα βγαίνει. Μπορείτε να μου πείτε αν κάνω κάποιο λάθος και δεν έχω το ίδιο αποτέλεσμα ; Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2021 στις 22:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 21-03-21 22:19 Για δες το ετσι Βέβαια εμένα μου λείπει και η τιμη χ=1 που φαινεται με το ματι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2021 στις 22:21 Ο Cade έγραψε: #3 21-03-21 22:21 Αυτό το καταραμένο 10000 δεν μπορώ να βγάλω με τον παραπάνω τρόπο. Λογικά θα είναι το σημείο που ύψωσα στο τετράγωνο λάθος και δεν βγαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2021 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 21-03-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από NikosS2004: Αυτό το καταραμένο 10000 δεν μπορώ να βγάλω με τον παραπάνω τρόπο. Λογικά θα είναι το σημείο που ύψωσα στο τετράγωνο λάθος και δεν βγαίνει Click για ανάπτυξη... το πρόβλημα ειναι στην παρένθεση που ξεχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σωτηρία Νεοφερμένο μέλος Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 1 Απριλίου 2021 στις 21:43 Η Σωτηρία έγραψε: #5 01-04-21 21:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Για δες το ετσι Βέβαια εμένα μου λείπει και η τιμη χ=1 που φαινεται με το ματι Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι λίγο αργά για να απαντήσω αλλά ας το πω για αυτούς που το βλέπουν επίσης καθυστερημένα! φτάνεις στο log²x=4logx, απο την στιγμήν που διαιρεις με logx παίρνεις το περιορισμό χ<>1 για να μη μηδενίζει ο παρανομαστής, αρα καλύτερα να τα πάμε όλα στο ενα μέλος κλπ: ..... log²x - 4logx=0 logx(logx-4)=0 αρα logx=0 <=> x=1 ή logx=4 <=> x=10⁴ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Απριλίου 2021 στις 22:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 01-04-21 22:56 πολυ σωστα , ευχαριστω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία eukleidhs1821 Georgekk spring day Scandal Lia 2006 TonyMontanaEse SlimShady T C Antonisbairac1 Johnman97 Αννα Τσιτα tsiobieman Lathy Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για δες το ετσι Βέβαια εμένα μου λείπει και η τιμη χ=1 που φαινεται με το ματι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2021 στις 22:21 Ο Cade έγραψε: #3 21-03-21 22:21 Αυτό το καταραμένο 10000 δεν μπορώ να βγάλω με τον παραπάνω τρόπο. Λογικά θα είναι το σημείο που ύψωσα στο τετράγωνο λάθος και δεν βγαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2021 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 21-03-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από NikosS2004: Αυτό το καταραμένο 10000 δεν μπορώ να βγάλω με τον παραπάνω τρόπο. Λογικά θα είναι το σημείο που ύψωσα στο τετράγωνο λάθος και δεν βγαίνει Click για ανάπτυξη... το πρόβλημα ειναι στην παρένθεση που ξεχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σωτηρία Νεοφερμένο μέλος Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 1 Απριλίου 2021 στις 21:43 Η Σωτηρία έγραψε: #5 01-04-21 21:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Για δες το ετσι Βέβαια εμένα μου λείπει και η τιμη χ=1 που φαινεται με το ματι Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι λίγο αργά για να απαντήσω αλλά ας το πω για αυτούς που το βλέπουν επίσης καθυστερημένα! φτάνεις στο log²x=4logx, απο την στιγμήν που διαιρεις με logx παίρνεις το περιορισμό χ<>1 για να μη μηδενίζει ο παρανομαστής, αρα καλύτερα να τα πάμε όλα στο ενα μέλος κλπ: ..... log²x - 4logx=0 logx(logx-4)=0 αρα logx=0 <=> x=1 ή logx=4 <=> x=10⁴ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Απριλίου 2021 στις 22:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 01-04-21 22:56 πολυ σωστα , ευχαριστω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία eukleidhs1821 Georgekk spring day Scandal Lia 2006 TonyMontanaEse SlimShady T C Antonisbairac1 Johnman97 Αννα Τσιτα tsiobieman Lathy Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό το καταραμένο 10000 δεν μπορώ να βγάλω με τον παραπάνω τρόπο. Λογικά θα είναι το σημείο που ύψωσα στο τετράγωνο λάθος και δεν βγαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2021 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 21-03-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από NikosS2004: Αυτό το καταραμένο 10000 δεν μπορώ να βγάλω με τον παραπάνω τρόπο. Λογικά θα είναι το σημείο που ύψωσα στο τετράγωνο λάθος και δεν βγαίνει Click για ανάπτυξη... το πρόβλημα ειναι στην παρένθεση που ξεχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σωτηρία Νεοφερμένο μέλος Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 1 Απριλίου 2021 στις 21:43 Η Σωτηρία έγραψε: #5 01-04-21 21:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Για δες το ετσι Βέβαια εμένα μου λείπει και η τιμη χ=1 που φαινεται με το ματι Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι λίγο αργά για να απαντήσω αλλά ας το πω για αυτούς που το βλέπουν επίσης καθυστερημένα! φτάνεις στο log²x=4logx, απο την στιγμήν που διαιρεις με logx παίρνεις το περιορισμό χ<>1 για να μη μηδενίζει ο παρανομαστής, αρα καλύτερα να τα πάμε όλα στο ενα μέλος κλπ: ..... log²x - 4logx=0 logx(logx-4)=0 αρα logx=0 <=> x=1 ή logx=4 <=> x=10⁴ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Απριλίου 2021 στις 22:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 01-04-21 22:56 πολυ σωστα , ευχαριστω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία eukleidhs1821 Georgekk spring day Scandal Lia 2006 TonyMontanaEse SlimShady T C Antonisbairac1 Johnman97 Αννα Τσιτα tsiobieman Lathy Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NikosS2004: Αυτό το καταραμένο 10000 δεν μπορώ να βγάλω με τον παραπάνω τρόπο. Λογικά θα είναι το σημείο που ύψωσα στο τετράγωνο λάθος και δεν βγαίνει Click για ανάπτυξη... το πρόβλημα ειναι στην παρένθεση που ξεχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σωτηρία Νεοφερμένο μέλος Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 1 Απριλίου 2021 στις 21:43 Η Σωτηρία έγραψε: #5 01-04-21 21:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Για δες το ετσι Βέβαια εμένα μου λείπει και η τιμη χ=1 που φαινεται με το ματι Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι λίγο αργά για να απαντήσω αλλά ας το πω για αυτούς που το βλέπουν επίσης καθυστερημένα! φτάνεις στο log²x=4logx, απο την στιγμήν που διαιρεις με logx παίρνεις το περιορισμό χ<>1 για να μη μηδενίζει ο παρανομαστής, αρα καλύτερα να τα πάμε όλα στο ενα μέλος κλπ: ..... log²x - 4logx=0 logx(logx-4)=0 αρα logx=0 <=> x=1 ή logx=4 <=> x=10⁴ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Απριλίου 2021 στις 22:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 01-04-21 22:56 πολυ σωστα , ευχαριστω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Για δες το ετσι Βέβαια εμένα μου λείπει και η τιμη χ=1 που φαινεται με το ματι Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι λίγο αργά για να απαντήσω αλλά ας το πω για αυτούς που το βλέπουν επίσης καθυστερημένα! φτάνεις στο log²x=4logx, απο την στιγμήν που διαιρεις με logx παίρνεις το περιορισμό χ<>1 για να μη μηδενίζει ο παρανομαστής, αρα καλύτερα να τα πάμε όλα στο ενα μέλος κλπ: ..... log²x - 4logx=0 logx(logx-4)=0 αρα logx=0 <=> x=1 ή logx=4 <=> x=10⁴
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Απριλίου 2021 στις 22:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 01-04-21 22:56 πολυ σωστα , ευχαριστω