δεν μπορω να το θεσω με συγκεκριμενη κατηγορια..μηπως φταιει που δε βαζω ρητρα ;

απο πολλους συμφοιτητες μου εχω ακουσει παρομοιες δηλωσεις(παρακαλαμε για ενα 5?!!)
δε θελω να κλαιγομαι ουτε πιστευω οτι ειμαι η πιο γκαντεμω της σχολης..
απλα ηθελα να το γραψω καπου και διαλεξα το συγκεκριμενο φορουμ..
καθομουν και μετραγα τα μαθηματα που μου εχουν μεινει για σεπτεμβρη (14-16 ειναι δυνατον ????)
και περιπου αλλα τοσα για να εχω ολοκληρωσει το προγραμμα σπουδων μαζι με σεμιναρια εργαστηρια,χωρις πρακτικη+πτυχιακη..
λειτουργει ο εγκεφαλος μου ΤΟΣΟ λαθος;;; τι να πω...
εχει τυχει σε μαθημα που κυριολεκτικα δεν ανοιξα βιβλιο να περασω οχι με πεντε,με εφταμιση
σε αλλα,που ειλικρινα αφιερωσα χρονο και κοπο να κοπω,..η το γνωστο 5 σε μαθηματα που αγαπω/λατρευω/διαβαζα ακομα και ως χομπι !!!..σε οσους εχω παει στο γραφειο (ιδιαιτερα σε οσους με κοβουν απτο πρωτο ετος)
εχω λαβει απαντησεις του τυπου ''αξιζες για παραπανω δεν ηθελα να σε κοψω με 5'' ''αλλοι ειναι εβδομο ετος και το χρωστανε εσυ παραπονιεσαι ;;;''

θα ελεγα οτι πηγαινω πολυ συχνα στα μαθηματα και προσπαθω να μη χανω (δεν πηγαινω ΚΑΘΕ φορα μην λεω ψεμματα)
αλλα γενικα δεν εχω ιδιαιτερες σχεσεις με τους καθηγητες δεν εχω κανει κατι για να ''ξεχωρισω''..
ειλικρινα δεν ξερω..μπορει να φταιει και η ηττοπαθεια μου που οσο περναει ο καιρος αυξανεται...