nenaki20271
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος

Τι πιστεύετε για την απιστία σε μια σχέση;
'Εχετε απατήσει ποτέ τον σύντροφο σας;
Σας έχουν απατήσει; Και αν ναι πώς το μάθατε;
Ποιοί θεωρείτε οτι είναι οι παράγοντες που παροτρύνουν κάποιον/α να απιστήσει;
Πιστευω πως σε μια σχεση αν υπαρχει απιστα,μειωνεται και η εμπιστοσυνη που εχει ο ενας στον αλλον.
Με εχουν απατησει και το εμαθα αφου χωρισαμε απο το φιλο του παιδιου που με απατησε.
Μετα απο 3 μηνες,μου ζητησε να τα ξαναβρουμε. Δεχτηκα και για να παρω το αιμα μου πισω,τον απατησα αλλα στα ψεμματα.

Πιστευω πως οι παραγοντες που παροτρυνουν καποιον/α να απιστησει ειναι η αναζητηση νεων εμειριων,η ελλειψη ερωτικων επαφων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος

Μπορουμε να εισαγουμε ενα προοδευτικο μοντελο,ελευθερη σχεση.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι νταξ,αν σκεφτόμαστε μονάχα την ηδονή,δεν θα έχουμε και μεγάλες διαφορές από το υπόλοιπο ζωϊκό βασίλειο.συμφωνω με τον night, το μυαλο πρεπει να απελευθερωθει απο τα ταμπου της απιστιας, σημασία εχει η ηδονή που προσφέρει η πράξη. Σε μια ανώτερη κοινωνία η απιστία δεν πρέπει να γίνεται θέμα προβληματισμού απο το ζεύγος δυνάμεων
Τα κινητρα στις σημερινες κοινωνιες μας ειναι κινητρα συμφεροντολογικα,ακομη και στις σχεσεις,πχ γιατι ο αλλος εχει λεφτα.Πιστευω ετσι κινουνταν και παντα οι σχεσεις,οπως προειπα και παραπανω.Ελαχιστες ειναι οι φορες που υπαρχει ενας γερος συναισθηματικος δεσμος μεταξυ των 2 ατομων.
Ε αυτά νομίζω μετά από μία συγκεκριμένη ηλικία. Γιατί δεν νομίζω σκατά 17 ετών πχ να νοιάζονται για τα λεφτά του άλλου,μιάς και οι δύο συντηρούνται από γονείς ως επί το πλείστον. Και οκέ,δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα από την στιγμή που έχουν βγει και τα δύο φύλα με ίσες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας.
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι νταξ,αν σκεφτόμαστε μονάχα την ηδονή,δεν θα έχουμε και μεγάλες διαφορές από το υπόλοιπο ζωϊκό βασίλειο.
γιατί έχουμε διαφορές τώρα;

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Ναι νταξ,αν σκεφτόμαστε μονάχα την ηδονή,δεν θα έχουμε και μεγάλες διαφορές από το υπόλοιπο ζωϊκό βασίλειο.
Actually,the funny thing is that the truth is exactly the opposite,μια βασική διαφορά που έχει ο άνθρωπος,along with dolphins απ'τα υπόλοιπα ζώα είναι ότι είναι τα δύο μόνα είδη που κάνουν σεξ και για ηδονή,αντί only for the sake of reproduction.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Π-Ο-Λ-Ι-Τ-Ι-Σ-Μ-Ο-Σ. Rings a bell?γιατί έχουμε διαφορές τώρα;![]()
Guest 772419
Επισκέπτης

Βεβαια η απιστία μπορει να συμβαίνει επειδη ο ενας απο τους δυο στην σχεση φερεται ασχημα,είναι αποτομος και ψυχρός.Εξαιτίας και της άχημης συμπεριφοράς μπορεί κάποιος ή κάποια να καταφύγει στην Απιστία,αλλα και η απιστια δεν είναι λύση.
Αν βλέπεις ότι η σύντροφος σου έχει ασχημη και αναιδής συμπεριφορα καλύτερα να κάτσεις να συζητησεις μαζι της για ποιο λόγο σου φέρεται με τον ασχημο και αναιδές τρόπο και να το ξεκαθαρίσεις.Αν συνεχίζει να κάνει τα ίδια η κοπέλα τοτε χωρίζεις και προχωρας σε νέα σχέση.
Η απίστια σε κάθε περίπτωση είναι αδικαιολογητη.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Τι πιστεύετε για την απιστία σε μια σχέση;
'Εχετε απατήσει ποτέ τον σύντροφο σας;
Σας έχουν απατήσει; Και αν ναι πώς το μάθατε;
Ποιοί θεωρείτε οτι είναι οι παράγοντες που παροτρύνουν κάποιον/α να απιστήσει;
1. Ότι είναι μια μικρή περιπέτεια
2. όχι
3. όχι απ΄οσο ξέρω
4. Η ρουτίνα που επικρατεί σε μία σχέση, έτσι ο καθένας ψάχνει να βρει αλλού αυτό που η σχέση που έχει δεν μπορεί να του προσφέρει
georgia.94
Δραστήριο μέλος

2.Οχι βεβαια!!!!
3.Ναι!Σε μια παλιοτερη σχεση μου....ειναι πολυ αστειος ο τροπος με τον οποιο το εμαθα!Τοτε δεν ειχα φεις και ξαφνικα η κολλητη μου ανακαλυπτει πως ο δικος μου ειχε βαλει σε σχεση με μια αλλη!Φαινεται πως ημουν εγω το τριτο προσωπο!!
4.Δεν μπορω να το εξηγησω!Αψυχολογητη κινηση.......κομπλεξισμος...........!!!
Γενικα, σε οποιον τυχει να απατηθει η μονη λυση ειναι να ΣΟΥΤΑΡΕΙ αυτο που το εκανε!
Τίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πλέον εχω αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να αφοσιωθώ αποκλειστικά στην κοπέλα μου,να μην μιλάω με την πρώην μου και να κάνουμε μια νέα αρχή.Ετσι αποφασισα να της αποκαλύψω τις απιστίες μου.Βέβαια προσπάθησα όσο το δυνατόν να τα παρουσιάσω προς το συμφέρον μου τα πράγματα για να μην με παρατήσει.Και δεν με παράτησε.Αν και την πονάει το θέμα ακόμα,με έχει συγχωρήσει!!!
Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορέσω να αντισταθώ στην πρώην μου σε περίπτωση που επαναληφθεί μια πιο... προσωπική μας συντάντηση.
1)
papas
Διάσημο μέλος

έχεις μπλέξει τα μπούτια σου.
Αν αγαπούσες την κοπέλα σου, πραγματικά, δεν θα πήγαινες με την πρώην σου. Ο μόνος λόγος για να πάς με μια πρώην σου είναι : είτε επειδή την θές ακόμα, είτε επειδή είστε fuckbuddies.
Τι να πώ... Καλό ξεμπέρδεμα με τα προσωπικά σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.