Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Το χειρότερο είναι αυτό, όταν πρόκειται για γυναικοπαρέα. Οι άνδρες συμπεριφέρονται διαφορετικά.
Ένα απλό παράδειγμα
Ένα αγόρι έχει ραντεβού με ένα κορίτσι. Το θέμα πάει καλά και υπάρχουν και άλλα ραντεβού.
Η αντροπαρέα θα πει, μάγκα έπιασες γκόμενα, μπράβο ρε κλπ κλπ
Η γυναικοπαρέα θα κατινιάσει ότι πια τις ξεχνάει,δεν περνάνε χρόνο κλπ κλπ όταν είναι φυσιολογικό στην αρχή μιας σχέσης να υπάρχει ενθουσιασμός.
Για το λόγο αυτό πιστεύω ότι μέχρι τώρα δεν έχω βρει φίλες που να χαίρονται για μένα, όπως χαιρόμουν εγώ για εκείνες. Αλλά δεν πειράζει νέοι είμαστε ακόμα, δεν χάνουμε την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους.![]()
ποσο σε καταλαβαινω!! +1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

μα δε γινεται να βαλεις προτεραιοτητα σε ενα απο τα δυο γιατι αυτοματα υποβαθμιζεις το εναπρέπει να εχεις ξεκαθαρίσει τί είναι σημαντικότερο για σένα..π.χ για μένα θα είναι πάντα η φιλία
, για μενα τουλαχιστον ειναι θεμα ισορροπιας ,γιατι ειναι ασχημο να λες μειωνω τον ερωτα και η φιλια πανω απο ολα
, οπως επισης ειναι ασχημο να λες πανω απο ολα ο ερωτας και μειωνω τη φιλια .
Ουσιαστικα ειναι τοσο διαφορετικα αυτα τα δυο , γι αυτο πρεπει να υπαρχει ο αναλογος σεβασμος και απο τις δυο πλευρες.
Και απο τη μερια ενος φιλου και απο τη μερια ενος συντροφου , να σεβεται ο αλλος οτι θες να αφιερωσεις χρονο στους φιλους σου και αντιστοιχη βεβαια συμπεριφορα απο τους φιλους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

ποσο σε καταλαβαινω!! +1
Σας καταλαβαίνω γιατί είχα και εγώ μία πολύ καλή παρέα κάποτε που διαλύθηκε ακριβώς για αυτόν τον λόγο... Η μία κοπέλα βρήκε φίλο, οι άλλες στην αρχή αν και έδειχναν να χαίρονται αργότερα φάνηκε ότι στην πραγματικότητα ξενέρωσαν....Το χειρότερο είναι αυτό, όταν πρόκειται για γυναικοπαρέα. Οι άνδρες συμπεριφέρονται διαφορετικά.
Ένα απλό παράδειγμα
Ένα αγόρι έχει ραντεβού με ένα κορίτσι. Το θέμα πάει καλά και υπάρχουν και άλλα ραντεβού.
Η γυναικοπαρέα θα κατινιάσει ότι πια τις ξεχνάει,δεν περνάνε χρόνο κλπ κλπ όταν είναι φυσιολογικό στην αρχή μιας σχέσης να υπάρχει ενθουσιασμός.
Για το λόγο αυτό πιστεύω ότι μέχρι τώρα δεν έχω βρει φίλες που να χαίρονται για μένα, όπως χαιρόμουν εγώ για εκείνες. Αλλά δεν πειράζει νέοι είμαστε ακόμα, δεν χάνουμε την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους.![]()

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

Ναιναι ομως οταν η φιλη σου οδηγειται στην καταστροφη μεσα απο αυτη την ερωτικη σχεση; οταν επι ενα χρονο προσπαθεις να την βοηθησεις, αυτη συμφωνει πως υπαρχει κατι προβληματικο αλλα μετα λεει πως ολα ειναι καλα, τι να κανεις δλδ; οσο υπομονη και να εχεις δηλαδη να συζητας μονο για την δικια της σχεση, ανθρωπος εισαι, θα πεις πως και εσυ εχεις προβληματα.. Αλλα παλι η αλλη πλευρα, η φιλη, στον χαβα της. Δεν θεωρω πως μια σχεση, οχι της μιας εβδομαδας, αλλα μακροχρονια, πρεπει να οδηγει στην απομονωση του ενος απο τους δυο συντροφους!
αλλα για να σου λεει αυτη η φιλη οτι ειναι κατι προβληματικο και μετα να λεει ολα καλα , μαλλον σημαινει οτι προτιμαει να το χειριστει εκεινη μονη της .
Και οσο για σχεση που οδηγει στην καταστροφη αυτο δεν το ξερει κανεις περα απο εκεινη...
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Ναι
αλλα για να σου λεει αυτη η φιλη οτι ειναι κατι προβληματικο και μετα να λεει ολα καλα , μαλλον σημαινει οτι προτιμαει να το χειριστει εκεινη μονη της .
Και οσο για σχεση που οδηγει στην καταστροφη αυτο δεν το ξερει κανεις περα απο εκεινη...
πρωτα απ'ολα αυτος ειναι 25αρης και τον γνωρισε μεσω φβ. Η κοπελα ηταν εξαιρετικα καλα με το βαρος της και το σωμα της, αλλα της ελεγε πως επρεπε να χασει κιλα. Εχασε 7 κιλα, εχει αδυνατισει τοσο πολυ που εχει μεινει πετσι και κοκκαλο και επειδη εχω γνωστη μου που επασχε απο νευρικη ανορεξια ξερω πως ειναι και θεωρω πως και αυτη η κοπελα ειναι πολυ κοντα σε αυτο! Δεν θεωρω οτι πιο φυσιολογικο να συμβαινει κατι τετοιο. Επισης ενα χρονο το κρυβει απο τους γονεις της και αυτο της εχει στοιχισει ψυχικα, εγω προσπαθησα να την βοηθησω, αλλα εκεινος της ελεγε αλλα. Επισης οταν ειναι να χωρισουν και της λεει οτι θα αυτοκτονησει και την εχει συμπεριλαβει στην διαθηκη του και εκεινη παραδεχεται πως οταν της το ειπε εχασε την γη κατω απο τα ποδια της, αλλα μενει.. Και εχουν συμβει και αλλα τοσα! Εγω συγγνωμη αυτο δεν το βλεπω φυσιολογικο. Μπορει να ειναι φυσιολογικο και εγω να ειμαι υπερβολικη.
Αλλα με αλλους γνωστους/γνωστες που εχουν υγιεις μακροχρονιες σχεσεις, και γι αυτα συζηταμε, αλλα μιλαμε και για κανενα αλλο θεμα.
hurricane
Διάσημο μέλος

εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί... ίσα ίσα δεν μου πάει κόντρα πια σε ορισμένα θέματα γτ τώρα που έχει σχέση κάνει και αυτή τα ίδια κ καταλαβαίνει πως είναι :Ρ σίγουρα αυτό που λες ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις αλλά από την άλλη καταλαβαίνω και τις 2 πλευρές. κοίτα, υπάρχουν 2 κατηγορίες κοριτσιών στις σχέσεις... αυτές που πάνε παντού και πάντα με το αγόρι τους και χωρίς αυτό δε ζουν και αυτές που είναι πιο ρεαλίστριες και δεν θα πεθάνουν αν δεν τον δουν για μια μέρα. στις 1ες, όταν παρουσιάζεται το πρόβλημα που λες μήπως έχουν ευθύνη και αυτές? γιατί, υπάρχουν περιπτώσεις που θες να μιλήσεις για ένα προσωπικό θέμα στον άλλο και θες να το εμπιστευτείς μόνο σε αυτόν. πρέπει ντε και καλά να το μάθει και το αγόρι τους δηλαδή? είναι σαν να καταργείται η ιδιωτικότητα :ΡΤο χειρότερο είναι αυτό, όταν πρόκειται για γυναικοπαρέα. Οι άνδρες συμπεριφέρονται διαφορετικά.
Ένα απλό παράδειγμα
αχά. όταν όμως ο σύντροφος σου θέτει το ερώτημα ή εγώ ή οι φίλοι σου νομίζω πως αυτό που λες δεν ισχύει :/ και δυστυχώς πολλά κορίτσια πέφτουν στο τρυπάκι αυτό... τα αγόρια δεν ψαρώνουν τόσο.μα δε γινεται να βαλεις προτεραιοτητα σε ενα απο τα δυο γιατι αυτοματα υποβαθμιζεις το ενα
, για μενα τουλαχιστον ειναι θεμα ισορροπιας ,γιατι ειναι ασχημο να λες μειωνω τον ερωτα και η φιλια πανω απο ολα
, οπως επισης ειναι ασχημο να λες πανω απο ολα ο ερωτας και μειωνω τη φιλια .
Ουσιαστικα ειναι τοσο διαφορετικα αυτα τα δυο , γι αυτο πρεπει να υπαρχει ο αναλογος σεβασμος και απο τις δυο πλευρες.
Και απο τη μερια ενος φιλου και απο τη μερια ενος συντροφου , να σεβεται ο αλλος οτι θες να αφιερωσεις χρονο στους φιλους σου και αντιστοιχη βεβαια συμπεριφορα απο τους φιλους...
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί... ίσα ίσα δεν μου πάει κόντρα πια σε ορισμένα θέματα γτ τώρα που έχει σχέση κάνει και αυτή τα ίδια κ καταλαβαίνει πως είναι :Ρ σίγουρα αυτό που λες ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις αλλά από την άλλη καταλαβαίνω και τις 2 πλευρές. κοίτα, υπάρχουν 2 κατηγορίες κοριτσιών στις σχέσεις... αυτές που πάνε παντού και πάντα με το αγόρι τους και χωρίς αυτό δε ζουν και αυτές που είναι πιο ρεαλίστριες και δεν θα πεθάνουν αν δεν τον δουν για μια μέρα. στις 1ες, όταν παρουσιάζεται το πρόβλημα που λες μήπως έχουν ευθύνη και αυτές? γιατί, υπάρχουν περιπτώσεις που θες να μιλήσεις για ένα προσωπικό θέμα στον άλλο και θες να το εμπιστευτείς μόνο σε αυτόν. πρέπει ντε και καλά να το μάθει και το αγόρι τους δηλαδή? είναι σαν να καταργείται η ιδιωτικότητα :Ρ
αχά. όταν όμως ο σύντροφος σου θέτει το ερώτημα ή εγώ ή οι φίλοι σου νομίζω πως αυτό που λες δεν ισχύει :/ και δυστυχώς πολλά κορίτσια πέφτουν στο τρυπάκι αυτό... τα αγόρια δεν ψαρώνουν τόσο.
Αναφέρομαι καθαρά στην 2η κατηγορία κοριτσιών. Αλλά όταν ξέρεις τις φίλες σου 12 χρόνια και στην Α λυκείου κάνεις μια σχέση, την πρώτη "σοβαρή" σχέση, το αγόρι συμπαθεί και γνωρίζει τις φίλες σου, τις βοηθάει κλπ και στον 1ο μήνα εκείνες είναι που σου θέτουν το ερώτημα ή εμείς ή αυτός, όχι τότε το θεωρώ καθαρά κατινιά. Πόσο μικρόψυχος πρέπει να είσαι δηλαδή για να κάνεις κάτι τέτοιο. Πόσο μάλλον όταν για να βγει η μία να κάνει την ξεπέτα της, της έκανες πλάτες, καθόσουν και περίμενες με τις ώρες στο παγκάκι για να συναντηθεί με το δικό της αγόρι. Και αυτή στην πρώτη σου σχέση που δεν ήξερες να διαχειριστείς τον ενθουσιασμό σε εγκατέλειψε.
Οι φίλοι (οι σωστοί) δεν θα ήταν κτητικοί. As simple as it sounds. Πάντα στη ζωή πρέπει να κινούμαστε με γνώμονα την ισορροπία ανάμεσα σε όλους. Νομίζω η διαφορά με την οικογένεια είναι ακριβώς αυτό, η ανιδιοτελής αγάπη, οι γονείς σου, τα αδέρφια σου δεν σε διεκδικούν από τους φίλους σου γιατί πολύ απλά χαίρονται για σένα όταν είσαι ευτυχισμένος.
Για αυτό το λόγο δεν πιστεύω στις φιλίες της εφηβείας.
hurricane
Διάσημο μέλος

ε ναι εδώ συμφωνούμε!! και δεν είναι κατινιά μόνο, είσαι και χαιρέκακος τότε γιατί απλά θες το κακό του άλλου... και χαίρεσαι με αυτό!Αναφέρομαι καθαρά στην 2η κατηγορία κοριτσιών. Αλλά όταν ξέρεις τις φίλες σου 12 χρόνια και στην Α λυκείου κάνεις μια σχέση, την πρώτη "σοβαρή" σχέση, το αγόρι συμπαθεί και γνωρίζει τις φίλες σου, τις βοηθάει κλπ και στον 1ο μήνα εκείνες είναι που σου θέτουν το ερώτημα ή εμείς ή αυτός, όχι τότε το θεωρώ καθαρά κατινιά. Πόσο μικρόψυχος πρέπει να είσαι δηλαδή για να κάνεις κάτι τέτοιο. Πόσο μάλλον όταν για να βγει η μία να κάνει την ξεπέτα της, της έκανες πλάτες, καθόσουν και περίμενες με τις ώρες στο παγκάκι για να συναντηθεί με το δικό της αγόρι. Και αυτή στην πρώτη σου σχέση που δεν ήξερες να διαχειριστείς τον ενθουσιασμό σε εγκατέλειψε.
Οι φίλοι (οι σωστοί) δεν θα ήταν κτητικοί. As simple as it sounds. Πάντα στη ζωή πρέπει να κινούμαστε με γνώμονα την ισορροπία ανάμεσα σε όλους. Νομίζω η διαφορά με την οικογένεια είναι ακριβώς αυτό, η ανιδιοτελής αγάπη, οι γονείς σου, τα αδέρφια σου δεν σε διεκδικούν από τους φίλους σου γιατί πολύ απλά χαίρονται για σένα όταν είσαι ευτυχισμένος.
Για αυτό το λόγο δεν πιστεύω στις φιλίες της εφηβείας.
ίσως τελικά λέμε για δοαφορετικά πράγματα :Ρ
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

stathis1214
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικα,εκτος απο καποιες ψευτο-ρομαντζαδα περιπτωσεις,σε ηλικιες 17-18 και οι ερωτικες σχεσεις,φιλικες ειναι![]()
Θα επρεπε να ειναι φιλικες. Στην πραγματικοτητα στις περισσοτερες περιπτωσεις κυριαρχει αυτο το ψευτο-ρομαντζο που λες.
Dias
Επιφανές μέλος

Αν στις σχέσεις αυτές περιέχεται και το σεξ, εξακολουθείς να τις θεωρείς φιλικές?Βασικα,εκτος απο καποιες ψευτο-ρομαντζαδα περιπτωσεις,σε ηλικιες 17-18 και οι ερωτικες σχεσεις,φιλικες ειναι![]()

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Δεν έχεις ακούσει για το φιλικό σεξ;Αν στις σχέσεις αυτές περιέχεται και το σεξ, εξακολουθείς να τις θεωρείς φιλικές?
Είναι σαν το φιλικό ματς ποδοσφαίρου

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Βασικα,εκτος απο καποιες ψευτο-ρομαντζαδα περιπτωσεις,σε ηλικιες 17-18 και οι ερωτικες σχεσεις,φιλικες ειναι![]()
Πως το εννοείς αυτό;

DrHouse
Διάσημο μέλος

Αν στις σχέσεις αυτές περιέχεται και το σεξ, εξακολουθείς να τις θεωρείς φιλικές?
![]()
Το φιλικο σεξ ειναι το καλυτερο dude

Πως το εννοείς αυτό;
Εννοω οτι απο τετοιες ηλικιες,δεν μας νοιαζει τιποτε αλλο παρα το φικι φικι,αλλα για να το αγγιξουμε πολλες φορες,γιατι εχουμε και τις μυξοvirgins που λενε περισσοτερα οχι και απο τον Μεταξα,το αναγουμε στην ερωτικη κοσμοθεωρια.
Δεν έχεις ακούσει για το φιλικό σεξ;
Είναι σαν το φιλικό ματς ποδοσφαίρου
Τα καλυτερα Γκολ μπαινουν στα φιλικα

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Το φιλικο σεξ ειναι το καλυτερο dude![]()
Not really.

qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Θες να γινουμε φιλοι?![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.