agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:25 Ο agiostimotheos: #401 14-09-09 18:25 σπάνια το κουβαλάω στο σχολείο ακτινοβολία κιέτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Nickname έγραψε: #402 14-09-09 20:28 Εγώ ποτέ δεν το πήρα...δε μου χρειάστηκε και ποτέ άλλωστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Ο funny έγραψε: #403 15-09-09 17:25 εγω παντα το επερνα και το παιρνω , μα το εχω κλειστο στην τσαντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:01 Η ~Λένα~ έγραψε: #404 15-09-09 18:01 Το εχω ανοικτο, στο αθορυβο σχεδον παντα μαζι μου, απο την δευτερα γυμνασιου και μετα. Νιωθω μια ασφαλεια. Οτι αν χρειαστω κατι, μπορω να τηλεφωνησω οπου κι αν ειμαι. Εμας φετος μας ειπαν παλι τα ιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η Λουκρητία: #405 15-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Το εχω ανοικτο, στο αθορυβο σχεδον παντα μαζι μου, απο την δευτερα γυμνασιου και μετα. Νιωθω μια ασφαλεια. Οτι αν χρειαστω κατι, μπορω να τηλεφωνησω οπου κι αν ειμαι. Εμας φετος μας ειπαν παλι τα ιδια. Click για ανάπτυξη... +1. Κι εμας τα ιδια ρε γαμωτο, οτι εχουμε και καρτοτηλεφωνο λες και ΝΑΙ, θα κυκλοφορω εγω με την τηλεκαρτα, και επισης οτι μπορουμε να παιρνουμε τηλεφωνα απο το τηλεφωνο του γραφειου. ΜΟΥΑΑΑΧΑΧΑΧΑ, ναι, θα δωσω εγω λογαριασμο στην καθε σκυλιασμενη υποδιευθυντρια ποιον θελω να παρω και γιατι.-.- Αφηστε μας ρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ~Λένα~ έγραψε: #406 15-09-09 18:06 Το μονο που σκεφτομαι καμια φορα και το αφηνω σπιτι το καταραμενο ειναι η ακτινοβολια. Αλλα και παλι τοση θα φαω απο τα κινητα των συμμαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο Μιχάλης9867: #407 15-09-09 19:03 εγω ποτε μα ποτε δεν ειδα κανεναν να σεβαστει αυτην την '' απαγορευση'' εδω ενος καθηγητη μου χτυπησε μεσα στην ταξη και το σηκωσε και αρχισε συζητηση... τους εγραφα κανονικα και το επαιρνα μαζι μου και μηνυματακια εστελνα και τηλεφωνα επαιρνα,οποτε χρειαζονταν αν ερχοτανε κανεις να μου πει τιποτα,απλα το εβγαζα και εκανα πως μιλουσα! μην τα πιστευετε αυτα ρε ,αν θελουν να μην εχουμε κινητα ,να βαλουν τα αντιστοιχα μηχανιματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^IoaNNa^ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η ^IoaNNa^ έγραψε: #408 16-09-09 18:23 παιδιά έλεος! τι απάγορευσεις και βλακείες αν είναι δυνατόν κάθε μέρα το χω μαζί μου και τα περισσότερα παιδία στο τμήμα μου πολλές φορές έχει χτυπήσει μέσα στο μάθημα και οι καθηγητές αφασία αν και φροντίζω να το έχω στο αθόρυβο όταν είμαι μέσα και στην τσεπούλα....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:42 Η Dalian έγραψε: #409 16-09-09 18:42 Απαράδεκτη κατά την άποψή μου είναι η χρήση του κινητού κατά τη διάρκεια του μαθήματος, και μάλιστα να σου έχει ήδη γίνει παρατήρηση από τον καθηγητή. Πόσο πιο πολλή ασέβεια πια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nicoleta1994: #410 17-09-09 16:02 παντα το παιρνω γιατι αν πχ θελω να παω για καφε μετα δν χρειαζεται να παω σπιτι να πω τη μανα μ της στελνω μνμ...κ εξαλλου μεσα στην ταξη το χω αθορυβο....κι αν θελουν να μην εχουμε κινητα ας βαλουν πολλους τηλεφωνικους θαλαμους στο σχολειο(με πορτα μν γινουμε ρεζιλι)να περνουμε απο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Ο iGiannis έγραψε: #411 19-09-09 09:51 Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία γράφει:"Στην εξαιρετική περίπτωση που ο μαθητής έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο υποχρεούται, καθʼ όλη τη διάρκεια της παραμονής του εντός του σχολικού χώρου, να το έχει εκτός λειτουργίας και μέσα στην τσάντα του."Χθες, όμως, εμάς μας είπε η διευθύντρια να μην αφήνουμε τα κινητά και τα λεφτά μας στις τσάντες μας γιατί μπορεί να μας τα κλέψουν (είναι 2 λύκεια μαζί). Τώρα;; Όταν θα έχουμε γυμναστική που θα αφήνουμε τα κινητά μας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Guest 019112: #412 19-09-09 18:41 Εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η wolfe4ever: #413 19-09-09 19:07 κ εγω. μας ειπαν οτι απαγορευεται, μα επισης ειπαν οτι αν καποιος το χει μαζι του, να το εχει κλειστο κ κρυμμενο σε ολη τη διαρκεια του σχολειου κ οταν τελειωσει το σχολειο στο 7ωρο ή στο 6ωρο δηλαδη να το βγαλει εξω, να το ανοιξει αλλα εξω απ το χωρο του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Jimacos έγραψε: #414 19-09-09 19:12 και εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου!!(λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarakiG Νεοφερμένο μέλος Η MarakiG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:03 Η MarakiG έγραψε: #415 19-09-09 21:03 Εγω ξέρω οτι αυτο δεν αφορά μόνο τους μαθητες αλλα και τους καθηγητες.Οχι να χτυπάει το κινητό και αντί να πει σθγγνώμη παιδια που το ξεχασα λέει σθγγνωμη παίδια ειναι επείγον και βγαινει εξω απο τη τάξη για να μιλήσει...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο superman έγραψε: #416 30-09-09 10:38 ο,τι ισχυει για μας , ισχυει και για τους καθηγητες. τουλαχιστον σε μας ετσι ειπαν. παντως εγω το βρισκω τελειως παραλογο για καποιες και μονο περιπτωσεις. Πχ αν καποιος ακουει μουσικη την ωρα του διαλλειματος χωρις να ενοχλει κανεναν ή ακομα να μιλαει και παλι χωρις να ενοχλει κανενα στο διαλλειμα και πεταχτει κανας καθηγητης απ το πουθενα (οπως μονο αυτοι ξερουν) , θα του το παρει?? δηλαδη ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η maraki love: #417 30-09-09 10:40 εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σπάνια το κουβαλάω στο σχολείο ακτινοβολία κιέτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Nickname έγραψε: #402 14-09-09 20:28 Εγώ ποτέ δεν το πήρα...δε μου χρειάστηκε και ποτέ άλλωστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Ο funny έγραψε: #403 15-09-09 17:25 εγω παντα το επερνα και το παιρνω , μα το εχω κλειστο στην τσαντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:01 Η ~Λένα~ έγραψε: #404 15-09-09 18:01 Το εχω ανοικτο, στο αθορυβο σχεδον παντα μαζι μου, απο την δευτερα γυμνασιου και μετα. Νιωθω μια ασφαλεια. Οτι αν χρειαστω κατι, μπορω να τηλεφωνησω οπου κι αν ειμαι. Εμας φετος μας ειπαν παλι τα ιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η Λουκρητία: #405 15-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Το εχω ανοικτο, στο αθορυβο σχεδον παντα μαζι μου, απο την δευτερα γυμνασιου και μετα. Νιωθω μια ασφαλεια. Οτι αν χρειαστω κατι, μπορω να τηλεφωνησω οπου κι αν ειμαι. Εμας φετος μας ειπαν παλι τα ιδια. Click για ανάπτυξη... +1. Κι εμας τα ιδια ρε γαμωτο, οτι εχουμε και καρτοτηλεφωνο λες και ΝΑΙ, θα κυκλοφορω εγω με την τηλεκαρτα, και επισης οτι μπορουμε να παιρνουμε τηλεφωνα απο το τηλεφωνο του γραφειου. ΜΟΥΑΑΑΧΑΧΑΧΑ, ναι, θα δωσω εγω λογαριασμο στην καθε σκυλιασμενη υποδιευθυντρια ποιον θελω να παρω και γιατι.-.- Αφηστε μας ρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ~Λένα~ έγραψε: #406 15-09-09 18:06 Το μονο που σκεφτομαι καμια φορα και το αφηνω σπιτι το καταραμενο ειναι η ακτινοβολια. Αλλα και παλι τοση θα φαω απο τα κινητα των συμμαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο Μιχάλης9867: #407 15-09-09 19:03 εγω ποτε μα ποτε δεν ειδα κανεναν να σεβαστει αυτην την '' απαγορευση'' εδω ενος καθηγητη μου χτυπησε μεσα στην ταξη και το σηκωσε και αρχισε συζητηση... τους εγραφα κανονικα και το επαιρνα μαζι μου και μηνυματακια εστελνα και τηλεφωνα επαιρνα,οποτε χρειαζονταν αν ερχοτανε κανεις να μου πει τιποτα,απλα το εβγαζα και εκανα πως μιλουσα! μην τα πιστευετε αυτα ρε ,αν θελουν να μην εχουμε κινητα ,να βαλουν τα αντιστοιχα μηχανιματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^IoaNNa^ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η ^IoaNNa^ έγραψε: #408 16-09-09 18:23 παιδιά έλεος! τι απάγορευσεις και βλακείες αν είναι δυνατόν κάθε μέρα το χω μαζί μου και τα περισσότερα παιδία στο τμήμα μου πολλές φορές έχει χτυπήσει μέσα στο μάθημα και οι καθηγητές αφασία αν και φροντίζω να το έχω στο αθόρυβο όταν είμαι μέσα και στην τσεπούλα....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:42 Η Dalian έγραψε: #409 16-09-09 18:42 Απαράδεκτη κατά την άποψή μου είναι η χρήση του κινητού κατά τη διάρκεια του μαθήματος, και μάλιστα να σου έχει ήδη γίνει παρατήρηση από τον καθηγητή. Πόσο πιο πολλή ασέβεια πια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nicoleta1994: #410 17-09-09 16:02 παντα το παιρνω γιατι αν πχ θελω να παω για καφε μετα δν χρειαζεται να παω σπιτι να πω τη μανα μ της στελνω μνμ...κ εξαλλου μεσα στην ταξη το χω αθορυβο....κι αν θελουν να μην εχουμε κινητα ας βαλουν πολλους τηλεφωνικους θαλαμους στο σχολειο(με πορτα μν γινουμε ρεζιλι)να περνουμε απο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Ο iGiannis έγραψε: #411 19-09-09 09:51 Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία γράφει:"Στην εξαιρετική περίπτωση που ο μαθητής έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο υποχρεούται, καθʼ όλη τη διάρκεια της παραμονής του εντός του σχολικού χώρου, να το έχει εκτός λειτουργίας και μέσα στην τσάντα του."Χθες, όμως, εμάς μας είπε η διευθύντρια να μην αφήνουμε τα κινητά και τα λεφτά μας στις τσάντες μας γιατί μπορεί να μας τα κλέψουν (είναι 2 λύκεια μαζί). Τώρα;; Όταν θα έχουμε γυμναστική που θα αφήνουμε τα κινητά μας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Guest 019112: #412 19-09-09 18:41 Εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η wolfe4ever: #413 19-09-09 19:07 κ εγω. μας ειπαν οτι απαγορευεται, μα επισης ειπαν οτι αν καποιος το χει μαζι του, να το εχει κλειστο κ κρυμμενο σε ολη τη διαρκεια του σχολειου κ οταν τελειωσει το σχολειο στο 7ωρο ή στο 6ωρο δηλαδη να το βγαλει εξω, να το ανοιξει αλλα εξω απ το χωρο του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Jimacos έγραψε: #414 19-09-09 19:12 και εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου!!(λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarakiG Νεοφερμένο μέλος Η MarakiG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:03 Η MarakiG έγραψε: #415 19-09-09 21:03 Εγω ξέρω οτι αυτο δεν αφορά μόνο τους μαθητες αλλα και τους καθηγητες.Οχι να χτυπάει το κινητό και αντί να πει σθγγνώμη παιδια που το ξεχασα λέει σθγγνωμη παίδια ειναι επείγον και βγαινει εξω απο τη τάξη για να μιλήσει...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο superman έγραψε: #416 30-09-09 10:38 ο,τι ισχυει για μας , ισχυει και για τους καθηγητες. τουλαχιστον σε μας ετσι ειπαν. παντως εγω το βρισκω τελειως παραλογο για καποιες και μονο περιπτωσεις. Πχ αν καποιος ακουει μουσικη την ωρα του διαλλειματος χωρις να ενοχλει κανεναν ή ακομα να μιλαει και παλι χωρις να ενοχλει κανενα στο διαλλειμα και πεταχτει κανας καθηγητης απ το πουθενα (οπως μονο αυτοι ξερουν) , θα του το παρει?? δηλαδη ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η maraki love: #417 30-09-09 10:40 εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ποτέ δεν το πήρα...δε μου χρειάστηκε και ποτέ άλλωστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Ο funny έγραψε: #403 15-09-09 17:25 εγω παντα το επερνα και το παιρνω , μα το εχω κλειστο στην τσαντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:01 Η ~Λένα~ έγραψε: #404 15-09-09 18:01 Το εχω ανοικτο, στο αθορυβο σχεδον παντα μαζι μου, απο την δευτερα γυμνασιου και μετα. Νιωθω μια ασφαλεια. Οτι αν χρειαστω κατι, μπορω να τηλεφωνησω οπου κι αν ειμαι. Εμας φετος μας ειπαν παλι τα ιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η Λουκρητία: #405 15-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Το εχω ανοικτο, στο αθορυβο σχεδον παντα μαζι μου, απο την δευτερα γυμνασιου και μετα. Νιωθω μια ασφαλεια. Οτι αν χρειαστω κατι, μπορω να τηλεφωνησω οπου κι αν ειμαι. Εμας φετος μας ειπαν παλι τα ιδια. Click για ανάπτυξη... +1. Κι εμας τα ιδια ρε γαμωτο, οτι εχουμε και καρτοτηλεφωνο λες και ΝΑΙ, θα κυκλοφορω εγω με την τηλεκαρτα, και επισης οτι μπορουμε να παιρνουμε τηλεφωνα απο το τηλεφωνο του γραφειου. ΜΟΥΑΑΑΧΑΧΑΧΑ, ναι, θα δωσω εγω λογαριασμο στην καθε σκυλιασμενη υποδιευθυντρια ποιον θελω να παρω και γιατι.-.- Αφηστε μας ρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ~Λένα~ έγραψε: #406 15-09-09 18:06 Το μονο που σκεφτομαι καμια φορα και το αφηνω σπιτι το καταραμενο ειναι η ακτινοβολια. Αλλα και παλι τοση θα φαω απο τα κινητα των συμμαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο Μιχάλης9867: #407 15-09-09 19:03 εγω ποτε μα ποτε δεν ειδα κανεναν να σεβαστει αυτην την '' απαγορευση'' εδω ενος καθηγητη μου χτυπησε μεσα στην ταξη και το σηκωσε και αρχισε συζητηση... τους εγραφα κανονικα και το επαιρνα μαζι μου και μηνυματακια εστελνα και τηλεφωνα επαιρνα,οποτε χρειαζονταν αν ερχοτανε κανεις να μου πει τιποτα,απλα το εβγαζα και εκανα πως μιλουσα! μην τα πιστευετε αυτα ρε ,αν θελουν να μην εχουμε κινητα ,να βαλουν τα αντιστοιχα μηχανιματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^IoaNNa^ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η ^IoaNNa^ έγραψε: #408 16-09-09 18:23 παιδιά έλεος! τι απάγορευσεις και βλακείες αν είναι δυνατόν κάθε μέρα το χω μαζί μου και τα περισσότερα παιδία στο τμήμα μου πολλές φορές έχει χτυπήσει μέσα στο μάθημα και οι καθηγητές αφασία αν και φροντίζω να το έχω στο αθόρυβο όταν είμαι μέσα και στην τσεπούλα....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:42 Η Dalian έγραψε: #409 16-09-09 18:42 Απαράδεκτη κατά την άποψή μου είναι η χρήση του κινητού κατά τη διάρκεια του μαθήματος, και μάλιστα να σου έχει ήδη γίνει παρατήρηση από τον καθηγητή. Πόσο πιο πολλή ασέβεια πια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nicoleta1994: #410 17-09-09 16:02 παντα το παιρνω γιατι αν πχ θελω να παω για καφε μετα δν χρειαζεται να παω σπιτι να πω τη μανα μ της στελνω μνμ...κ εξαλλου μεσα στην ταξη το χω αθορυβο....κι αν θελουν να μην εχουμε κινητα ας βαλουν πολλους τηλεφωνικους θαλαμους στο σχολειο(με πορτα μν γινουμε ρεζιλι)να περνουμε απο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Ο iGiannis έγραψε: #411 19-09-09 09:51 Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία γράφει:"Στην εξαιρετική περίπτωση που ο μαθητής έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο υποχρεούται, καθʼ όλη τη διάρκεια της παραμονής του εντός του σχολικού χώρου, να το έχει εκτός λειτουργίας και μέσα στην τσάντα του."Χθες, όμως, εμάς μας είπε η διευθύντρια να μην αφήνουμε τα κινητά και τα λεφτά μας στις τσάντες μας γιατί μπορεί να μας τα κλέψουν (είναι 2 λύκεια μαζί). Τώρα;; Όταν θα έχουμε γυμναστική που θα αφήνουμε τα κινητά μας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Guest 019112: #412 19-09-09 18:41 Εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η wolfe4ever: #413 19-09-09 19:07 κ εγω. μας ειπαν οτι απαγορευεται, μα επισης ειπαν οτι αν καποιος το χει μαζι του, να το εχει κλειστο κ κρυμμενο σε ολη τη διαρκεια του σχολειου κ οταν τελειωσει το σχολειο στο 7ωρο ή στο 6ωρο δηλαδη να το βγαλει εξω, να το ανοιξει αλλα εξω απ το χωρο του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Jimacos έγραψε: #414 19-09-09 19:12 και εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου!!(λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarakiG Νεοφερμένο μέλος Η MarakiG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:03 Η MarakiG έγραψε: #415 19-09-09 21:03 Εγω ξέρω οτι αυτο δεν αφορά μόνο τους μαθητες αλλα και τους καθηγητες.Οχι να χτυπάει το κινητό και αντί να πει σθγγνώμη παιδια που το ξεχασα λέει σθγγνωμη παίδια ειναι επείγον και βγαινει εξω απο τη τάξη για να μιλήσει...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο superman έγραψε: #416 30-09-09 10:38 ο,τι ισχυει για μας , ισχυει και για τους καθηγητες. τουλαχιστον σε μας ετσι ειπαν. παντως εγω το βρισκω τελειως παραλογο για καποιες και μονο περιπτωσεις. Πχ αν καποιος ακουει μουσικη την ωρα του διαλλειματος χωρις να ενοχλει κανεναν ή ακομα να μιλαει και παλι χωρις να ενοχλει κανενα στο διαλλειμα και πεταχτει κανας καθηγητης απ το πουθενα (οπως μονο αυτοι ξερουν) , θα του το παρει?? δηλαδη ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η maraki love: #417 30-09-09 10:40 εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παντα το επερνα και το παιρνω , μα το εχω κλειστο στην τσαντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:01 Η ~Λένα~ έγραψε: #404 15-09-09 18:01 Το εχω ανοικτο, στο αθορυβο σχεδον παντα μαζι μου, απο την δευτερα γυμνασιου και μετα. Νιωθω μια ασφαλεια. Οτι αν χρειαστω κατι, μπορω να τηλεφωνησω οπου κι αν ειμαι. Εμας φετος μας ειπαν παλι τα ιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η Λουκρητία: #405 15-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Το εχω ανοικτο, στο αθορυβο σχεδον παντα μαζι μου, απο την δευτερα γυμνασιου και μετα. Νιωθω μια ασφαλεια. Οτι αν χρειαστω κατι, μπορω να τηλεφωνησω οπου κι αν ειμαι. Εμας φετος μας ειπαν παλι τα ιδια. Click για ανάπτυξη... +1. Κι εμας τα ιδια ρε γαμωτο, οτι εχουμε και καρτοτηλεφωνο λες και ΝΑΙ, θα κυκλοφορω εγω με την τηλεκαρτα, και επισης οτι μπορουμε να παιρνουμε τηλεφωνα απο το τηλεφωνο του γραφειου. ΜΟΥΑΑΑΧΑΧΑΧΑ, ναι, θα δωσω εγω λογαριασμο στην καθε σκυλιασμενη υποδιευθυντρια ποιον θελω να παρω και γιατι.-.- Αφηστε μας ρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ~Λένα~ έγραψε: #406 15-09-09 18:06 Το μονο που σκεφτομαι καμια φορα και το αφηνω σπιτι το καταραμενο ειναι η ακτινοβολια. Αλλα και παλι τοση θα φαω απο τα κινητα των συμμαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο Μιχάλης9867: #407 15-09-09 19:03 εγω ποτε μα ποτε δεν ειδα κανεναν να σεβαστει αυτην την '' απαγορευση'' εδω ενος καθηγητη μου χτυπησε μεσα στην ταξη και το σηκωσε και αρχισε συζητηση... τους εγραφα κανονικα και το επαιρνα μαζι μου και μηνυματακια εστελνα και τηλεφωνα επαιρνα,οποτε χρειαζονταν αν ερχοτανε κανεις να μου πει τιποτα,απλα το εβγαζα και εκανα πως μιλουσα! μην τα πιστευετε αυτα ρε ,αν θελουν να μην εχουμε κινητα ,να βαλουν τα αντιστοιχα μηχανιματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^IoaNNa^ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η ^IoaNNa^ έγραψε: #408 16-09-09 18:23 παιδιά έλεος! τι απάγορευσεις και βλακείες αν είναι δυνατόν κάθε μέρα το χω μαζί μου και τα περισσότερα παιδία στο τμήμα μου πολλές φορές έχει χτυπήσει μέσα στο μάθημα και οι καθηγητές αφασία αν και φροντίζω να το έχω στο αθόρυβο όταν είμαι μέσα και στην τσεπούλα....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:42 Η Dalian έγραψε: #409 16-09-09 18:42 Απαράδεκτη κατά την άποψή μου είναι η χρήση του κινητού κατά τη διάρκεια του μαθήματος, και μάλιστα να σου έχει ήδη γίνει παρατήρηση από τον καθηγητή. Πόσο πιο πολλή ασέβεια πια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nicoleta1994: #410 17-09-09 16:02 παντα το παιρνω γιατι αν πχ θελω να παω για καφε μετα δν χρειαζεται να παω σπιτι να πω τη μανα μ της στελνω μνμ...κ εξαλλου μεσα στην ταξη το χω αθορυβο....κι αν θελουν να μην εχουμε κινητα ας βαλουν πολλους τηλεφωνικους θαλαμους στο σχολειο(με πορτα μν γινουμε ρεζιλι)να περνουμε απο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Ο iGiannis έγραψε: #411 19-09-09 09:51 Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία γράφει:"Στην εξαιρετική περίπτωση που ο μαθητής έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο υποχρεούται, καθʼ όλη τη διάρκεια της παραμονής του εντός του σχολικού χώρου, να το έχει εκτός λειτουργίας και μέσα στην τσάντα του."Χθες, όμως, εμάς μας είπε η διευθύντρια να μην αφήνουμε τα κινητά και τα λεφτά μας στις τσάντες μας γιατί μπορεί να μας τα κλέψουν (είναι 2 λύκεια μαζί). Τώρα;; Όταν θα έχουμε γυμναστική που θα αφήνουμε τα κινητά μας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Guest 019112: #412 19-09-09 18:41 Εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η wolfe4ever: #413 19-09-09 19:07 κ εγω. μας ειπαν οτι απαγορευεται, μα επισης ειπαν οτι αν καποιος το χει μαζι του, να το εχει κλειστο κ κρυμμενο σε ολη τη διαρκεια του σχολειου κ οταν τελειωσει το σχολειο στο 7ωρο ή στο 6ωρο δηλαδη να το βγαλει εξω, να το ανοιξει αλλα εξω απ το χωρο του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Jimacos έγραψε: #414 19-09-09 19:12 και εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου!!(λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarakiG Νεοφερμένο μέλος Η MarakiG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:03 Η MarakiG έγραψε: #415 19-09-09 21:03 Εγω ξέρω οτι αυτο δεν αφορά μόνο τους μαθητες αλλα και τους καθηγητες.Οχι να χτυπάει το κινητό και αντί να πει σθγγνώμη παιδια που το ξεχασα λέει σθγγνωμη παίδια ειναι επείγον και βγαινει εξω απο τη τάξη για να μιλήσει...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο superman έγραψε: #416 30-09-09 10:38 ο,τι ισχυει για μας , ισχυει και για τους καθηγητες. τουλαχιστον σε μας ετσι ειπαν. παντως εγω το βρισκω τελειως παραλογο για καποιες και μονο περιπτωσεις. Πχ αν καποιος ακουει μουσικη την ωρα του διαλλειματος χωρις να ενοχλει κανεναν ή ακομα να μιλαει και παλι χωρις να ενοχλει κανενα στο διαλλειμα και πεταχτει κανας καθηγητης απ το πουθενα (οπως μονο αυτοι ξερουν) , θα του το παρει?? δηλαδη ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η maraki love: #417 30-09-09 10:40 εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το εχω ανοικτο, στο αθορυβο σχεδον παντα μαζι μου, απο την δευτερα γυμνασιου και μετα. Νιωθω μια ασφαλεια. Οτι αν χρειαστω κατι, μπορω να τηλεφωνησω οπου κι αν ειμαι. Εμας φετος μας ειπαν παλι τα ιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η Λουκρητία: #405 15-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Το εχω ανοικτο, στο αθορυβο σχεδον παντα μαζι μου, απο την δευτερα γυμνασιου και μετα. Νιωθω μια ασφαλεια. Οτι αν χρειαστω κατι, μπορω να τηλεφωνησω οπου κι αν ειμαι. Εμας φετος μας ειπαν παλι τα ιδια. Click για ανάπτυξη... +1. Κι εμας τα ιδια ρε γαμωτο, οτι εχουμε και καρτοτηλεφωνο λες και ΝΑΙ, θα κυκλοφορω εγω με την τηλεκαρτα, και επισης οτι μπορουμε να παιρνουμε τηλεφωνα απο το τηλεφωνο του γραφειου. ΜΟΥΑΑΑΧΑΧΑΧΑ, ναι, θα δωσω εγω λογαριασμο στην καθε σκυλιασμενη υποδιευθυντρια ποιον θελω να παρω και γιατι.-.- Αφηστε μας ρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ~Λένα~ έγραψε: #406 15-09-09 18:06 Το μονο που σκεφτομαι καμια φορα και το αφηνω σπιτι το καταραμενο ειναι η ακτινοβολια. Αλλα και παλι τοση θα φαω απο τα κινητα των συμμαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο Μιχάλης9867: #407 15-09-09 19:03 εγω ποτε μα ποτε δεν ειδα κανεναν να σεβαστει αυτην την '' απαγορευση'' εδω ενος καθηγητη μου χτυπησε μεσα στην ταξη και το σηκωσε και αρχισε συζητηση... τους εγραφα κανονικα και το επαιρνα μαζι μου και μηνυματακια εστελνα και τηλεφωνα επαιρνα,οποτε χρειαζονταν αν ερχοτανε κανεις να μου πει τιποτα,απλα το εβγαζα και εκανα πως μιλουσα! μην τα πιστευετε αυτα ρε ,αν θελουν να μην εχουμε κινητα ,να βαλουν τα αντιστοιχα μηχανιματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^IoaNNa^ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η ^IoaNNa^ έγραψε: #408 16-09-09 18:23 παιδιά έλεος! τι απάγορευσεις και βλακείες αν είναι δυνατόν κάθε μέρα το χω μαζί μου και τα περισσότερα παιδία στο τμήμα μου πολλές φορές έχει χτυπήσει μέσα στο μάθημα και οι καθηγητές αφασία αν και φροντίζω να το έχω στο αθόρυβο όταν είμαι μέσα και στην τσεπούλα....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:42 Η Dalian έγραψε: #409 16-09-09 18:42 Απαράδεκτη κατά την άποψή μου είναι η χρήση του κινητού κατά τη διάρκεια του μαθήματος, και μάλιστα να σου έχει ήδη γίνει παρατήρηση από τον καθηγητή. Πόσο πιο πολλή ασέβεια πια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nicoleta1994: #410 17-09-09 16:02 παντα το παιρνω γιατι αν πχ θελω να παω για καφε μετα δν χρειαζεται να παω σπιτι να πω τη μανα μ της στελνω μνμ...κ εξαλλου μεσα στην ταξη το χω αθορυβο....κι αν θελουν να μην εχουμε κινητα ας βαλουν πολλους τηλεφωνικους θαλαμους στο σχολειο(με πορτα μν γινουμε ρεζιλι)να περνουμε απο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Ο iGiannis έγραψε: #411 19-09-09 09:51 Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία γράφει:"Στην εξαιρετική περίπτωση που ο μαθητής έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο υποχρεούται, καθʼ όλη τη διάρκεια της παραμονής του εντός του σχολικού χώρου, να το έχει εκτός λειτουργίας και μέσα στην τσάντα του."Χθες, όμως, εμάς μας είπε η διευθύντρια να μην αφήνουμε τα κινητά και τα λεφτά μας στις τσάντες μας γιατί μπορεί να μας τα κλέψουν (είναι 2 λύκεια μαζί). Τώρα;; Όταν θα έχουμε γυμναστική που θα αφήνουμε τα κινητά μας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Guest 019112: #412 19-09-09 18:41 Εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η wolfe4ever: #413 19-09-09 19:07 κ εγω. μας ειπαν οτι απαγορευεται, μα επισης ειπαν οτι αν καποιος το χει μαζι του, να το εχει κλειστο κ κρυμμενο σε ολη τη διαρκεια του σχολειου κ οταν τελειωσει το σχολειο στο 7ωρο ή στο 6ωρο δηλαδη να το βγαλει εξω, να το ανοιξει αλλα εξω απ το χωρο του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Jimacos έγραψε: #414 19-09-09 19:12 και εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου!!(λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarakiG Νεοφερμένο μέλος Η MarakiG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:03 Η MarakiG έγραψε: #415 19-09-09 21:03 Εγω ξέρω οτι αυτο δεν αφορά μόνο τους μαθητες αλλα και τους καθηγητες.Οχι να χτυπάει το κινητό και αντί να πει σθγγνώμη παιδια που το ξεχασα λέει σθγγνωμη παίδια ειναι επείγον και βγαινει εξω απο τη τάξη για να μιλήσει...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο superman έγραψε: #416 30-09-09 10:38 ο,τι ισχυει για μας , ισχυει και για τους καθηγητες. τουλαχιστον σε μας ετσι ειπαν. παντως εγω το βρισκω τελειως παραλογο για καποιες και μονο περιπτωσεις. Πχ αν καποιος ακουει μουσικη την ωρα του διαλλειματος χωρις να ενοχλει κανεναν ή ακομα να μιλαει και παλι χωρις να ενοχλει κανενα στο διαλλειμα και πεταχτει κανας καθηγητης απ το πουθενα (οπως μονο αυτοι ξερουν) , θα του το παρει?? δηλαδη ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η maraki love: #417 30-09-09 10:40 εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Το εχω ανοικτο, στο αθορυβο σχεδον παντα μαζι μου, απο την δευτερα γυμνασιου και μετα. Νιωθω μια ασφαλεια. Οτι αν χρειαστω κατι, μπορω να τηλεφωνησω οπου κι αν ειμαι. Εμας φετος μας ειπαν παλι τα ιδια. Click για ανάπτυξη... +1. Κι εμας τα ιδια ρε γαμωτο, οτι εχουμε και καρτοτηλεφωνο λες και ΝΑΙ, θα κυκλοφορω εγω με την τηλεκαρτα, και επισης οτι μπορουμε να παιρνουμε τηλεφωνα απο το τηλεφωνο του γραφειου. ΜΟΥΑΑΑΧΑΧΑΧΑ, ναι, θα δωσω εγω λογαριασμο στην καθε σκυλιασμενη υποδιευθυντρια ποιον θελω να παρω και γιατι.-.- Αφηστε μας ρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ~Λένα~ έγραψε: #406 15-09-09 18:06 Το μονο που σκεφτομαι καμια φορα και το αφηνω σπιτι το καταραμενο ειναι η ακτινοβολια. Αλλα και παλι τοση θα φαω απο τα κινητα των συμμαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο Μιχάλης9867: #407 15-09-09 19:03 εγω ποτε μα ποτε δεν ειδα κανεναν να σεβαστει αυτην την '' απαγορευση'' εδω ενος καθηγητη μου χτυπησε μεσα στην ταξη και το σηκωσε και αρχισε συζητηση... τους εγραφα κανονικα και το επαιρνα μαζι μου και μηνυματακια εστελνα και τηλεφωνα επαιρνα,οποτε χρειαζονταν αν ερχοτανε κανεις να μου πει τιποτα,απλα το εβγαζα και εκανα πως μιλουσα! μην τα πιστευετε αυτα ρε ,αν θελουν να μην εχουμε κινητα ,να βαλουν τα αντιστοιχα μηχανιματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^IoaNNa^ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η ^IoaNNa^ έγραψε: #408 16-09-09 18:23 παιδιά έλεος! τι απάγορευσεις και βλακείες αν είναι δυνατόν κάθε μέρα το χω μαζί μου και τα περισσότερα παιδία στο τμήμα μου πολλές φορές έχει χτυπήσει μέσα στο μάθημα και οι καθηγητές αφασία αν και φροντίζω να το έχω στο αθόρυβο όταν είμαι μέσα και στην τσεπούλα....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:42 Η Dalian έγραψε: #409 16-09-09 18:42 Απαράδεκτη κατά την άποψή μου είναι η χρήση του κινητού κατά τη διάρκεια του μαθήματος, και μάλιστα να σου έχει ήδη γίνει παρατήρηση από τον καθηγητή. Πόσο πιο πολλή ασέβεια πια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nicoleta1994: #410 17-09-09 16:02 παντα το παιρνω γιατι αν πχ θελω να παω για καφε μετα δν χρειαζεται να παω σπιτι να πω τη μανα μ της στελνω μνμ...κ εξαλλου μεσα στην ταξη το χω αθορυβο....κι αν θελουν να μην εχουμε κινητα ας βαλουν πολλους τηλεφωνικους θαλαμους στο σχολειο(με πορτα μν γινουμε ρεζιλι)να περνουμε απο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Ο iGiannis έγραψε: #411 19-09-09 09:51 Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία γράφει:"Στην εξαιρετική περίπτωση που ο μαθητής έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο υποχρεούται, καθʼ όλη τη διάρκεια της παραμονής του εντός του σχολικού χώρου, να το έχει εκτός λειτουργίας και μέσα στην τσάντα του."Χθες, όμως, εμάς μας είπε η διευθύντρια να μην αφήνουμε τα κινητά και τα λεφτά μας στις τσάντες μας γιατί μπορεί να μας τα κλέψουν (είναι 2 λύκεια μαζί). Τώρα;; Όταν θα έχουμε γυμναστική που θα αφήνουμε τα κινητά μας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Guest 019112: #412 19-09-09 18:41 Εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η wolfe4ever: #413 19-09-09 19:07 κ εγω. μας ειπαν οτι απαγορευεται, μα επισης ειπαν οτι αν καποιος το χει μαζι του, να το εχει κλειστο κ κρυμμενο σε ολη τη διαρκεια του σχολειου κ οταν τελειωσει το σχολειο στο 7ωρο ή στο 6ωρο δηλαδη να το βγαλει εξω, να το ανοιξει αλλα εξω απ το χωρο του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Jimacos έγραψε: #414 19-09-09 19:12 και εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου!!(λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarakiG Νεοφερμένο μέλος Η MarakiG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:03 Η MarakiG έγραψε: #415 19-09-09 21:03 Εγω ξέρω οτι αυτο δεν αφορά μόνο τους μαθητες αλλα και τους καθηγητες.Οχι να χτυπάει το κινητό και αντί να πει σθγγνώμη παιδια που το ξεχασα λέει σθγγνωμη παίδια ειναι επείγον και βγαινει εξω απο τη τάξη για να μιλήσει...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο superman έγραψε: #416 30-09-09 10:38 ο,τι ισχυει για μας , ισχυει και για τους καθηγητες. τουλαχιστον σε μας ετσι ειπαν. παντως εγω το βρισκω τελειως παραλογο για καποιες και μονο περιπτωσεις. Πχ αν καποιος ακουει μουσικη την ωρα του διαλλειματος χωρις να ενοχλει κανεναν ή ακομα να μιλαει και παλι χωρις να ενοχλει κανενα στο διαλλειμα και πεταχτει κανας καθηγητης απ το πουθενα (οπως μονο αυτοι ξερουν) , θα του το παρει?? δηλαδη ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η maraki love: #417 30-09-09 10:40 εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το μονο που σκεφτομαι καμια φορα και το αφηνω σπιτι το καταραμενο ειναι η ακτινοβολια. Αλλα και παλι τοση θα φαω απο τα κινητα των συμμαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο Μιχάλης9867: #407 15-09-09 19:03 εγω ποτε μα ποτε δεν ειδα κανεναν να σεβαστει αυτην την '' απαγορευση'' εδω ενος καθηγητη μου χτυπησε μεσα στην ταξη και το σηκωσε και αρχισε συζητηση... τους εγραφα κανονικα και το επαιρνα μαζι μου και μηνυματακια εστελνα και τηλεφωνα επαιρνα,οποτε χρειαζονταν αν ερχοτανε κανεις να μου πει τιποτα,απλα το εβγαζα και εκανα πως μιλουσα! μην τα πιστευετε αυτα ρε ,αν θελουν να μην εχουμε κινητα ,να βαλουν τα αντιστοιχα μηχανιματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^IoaNNa^ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η ^IoaNNa^ έγραψε: #408 16-09-09 18:23 παιδιά έλεος! τι απάγορευσεις και βλακείες αν είναι δυνατόν κάθε μέρα το χω μαζί μου και τα περισσότερα παιδία στο τμήμα μου πολλές φορές έχει χτυπήσει μέσα στο μάθημα και οι καθηγητές αφασία αν και φροντίζω να το έχω στο αθόρυβο όταν είμαι μέσα και στην τσεπούλα....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:42 Η Dalian έγραψε: #409 16-09-09 18:42 Απαράδεκτη κατά την άποψή μου είναι η χρήση του κινητού κατά τη διάρκεια του μαθήματος, και μάλιστα να σου έχει ήδη γίνει παρατήρηση από τον καθηγητή. Πόσο πιο πολλή ασέβεια πια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nicoleta1994: #410 17-09-09 16:02 παντα το παιρνω γιατι αν πχ θελω να παω για καφε μετα δν χρειαζεται να παω σπιτι να πω τη μανα μ της στελνω μνμ...κ εξαλλου μεσα στην ταξη το χω αθορυβο....κι αν θελουν να μην εχουμε κινητα ας βαλουν πολλους τηλεφωνικους θαλαμους στο σχολειο(με πορτα μν γινουμε ρεζιλι)να περνουμε απο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Ο iGiannis έγραψε: #411 19-09-09 09:51 Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία γράφει:"Στην εξαιρετική περίπτωση που ο μαθητής έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο υποχρεούται, καθʼ όλη τη διάρκεια της παραμονής του εντός του σχολικού χώρου, να το έχει εκτός λειτουργίας και μέσα στην τσάντα του."Χθες, όμως, εμάς μας είπε η διευθύντρια να μην αφήνουμε τα κινητά και τα λεφτά μας στις τσάντες μας γιατί μπορεί να μας τα κλέψουν (είναι 2 λύκεια μαζί). Τώρα;; Όταν θα έχουμε γυμναστική που θα αφήνουμε τα κινητά μας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Guest 019112: #412 19-09-09 18:41 Εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η wolfe4ever: #413 19-09-09 19:07 κ εγω. μας ειπαν οτι απαγορευεται, μα επισης ειπαν οτι αν καποιος το χει μαζι του, να το εχει κλειστο κ κρυμμενο σε ολη τη διαρκεια του σχολειου κ οταν τελειωσει το σχολειο στο 7ωρο ή στο 6ωρο δηλαδη να το βγαλει εξω, να το ανοιξει αλλα εξω απ το χωρο του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Jimacos έγραψε: #414 19-09-09 19:12 και εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου!!(λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarakiG Νεοφερμένο μέλος Η MarakiG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:03 Η MarakiG έγραψε: #415 19-09-09 21:03 Εγω ξέρω οτι αυτο δεν αφορά μόνο τους μαθητες αλλα και τους καθηγητες.Οχι να χτυπάει το κινητό και αντί να πει σθγγνώμη παιδια που το ξεχασα λέει σθγγνωμη παίδια ειναι επείγον και βγαινει εξω απο τη τάξη για να μιλήσει...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο superman έγραψε: #416 30-09-09 10:38 ο,τι ισχυει για μας , ισχυει και για τους καθηγητες. τουλαχιστον σε μας ετσι ειπαν. παντως εγω το βρισκω τελειως παραλογο για καποιες και μονο περιπτωσεις. Πχ αν καποιος ακουει μουσικη την ωρα του διαλλειματος χωρις να ενοχλει κανεναν ή ακομα να μιλαει και παλι χωρις να ενοχλει κανενα στο διαλλειμα και πεταχτει κανας καθηγητης απ το πουθενα (οπως μονο αυτοι ξερουν) , θα του το παρει?? δηλαδη ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η maraki love: #417 30-09-09 10:40 εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω ποτε μα ποτε δεν ειδα κανεναν να σεβαστει αυτην την '' απαγορευση'' εδω ενος καθηγητη μου χτυπησε μεσα στην ταξη και το σηκωσε και αρχισε συζητηση... τους εγραφα κανονικα και το επαιρνα μαζι μου και μηνυματακια εστελνα και τηλεφωνα επαιρνα,οποτε χρειαζονταν αν ερχοτανε κανεις να μου πει τιποτα,απλα το εβγαζα και εκανα πως μιλουσα! μην τα πιστευετε αυτα ρε ,αν θελουν να μην εχουμε κινητα ,να βαλουν τα αντιστοιχα μηχανιματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^IoaNNa^ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η ^IoaNNa^ έγραψε: #408 16-09-09 18:23 παιδιά έλεος! τι απάγορευσεις και βλακείες αν είναι δυνατόν κάθε μέρα το χω μαζί μου και τα περισσότερα παιδία στο τμήμα μου πολλές φορές έχει χτυπήσει μέσα στο μάθημα και οι καθηγητές αφασία αν και φροντίζω να το έχω στο αθόρυβο όταν είμαι μέσα και στην τσεπούλα....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:42 Η Dalian έγραψε: #409 16-09-09 18:42 Απαράδεκτη κατά την άποψή μου είναι η χρήση του κινητού κατά τη διάρκεια του μαθήματος, και μάλιστα να σου έχει ήδη γίνει παρατήρηση από τον καθηγητή. Πόσο πιο πολλή ασέβεια πια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nicoleta1994: #410 17-09-09 16:02 παντα το παιρνω γιατι αν πχ θελω να παω για καφε μετα δν χρειαζεται να παω σπιτι να πω τη μανα μ της στελνω μνμ...κ εξαλλου μεσα στην ταξη το χω αθορυβο....κι αν θελουν να μην εχουμε κινητα ας βαλουν πολλους τηλεφωνικους θαλαμους στο σχολειο(με πορτα μν γινουμε ρεζιλι)να περνουμε απο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Ο iGiannis έγραψε: #411 19-09-09 09:51 Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία γράφει:"Στην εξαιρετική περίπτωση που ο μαθητής έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο υποχρεούται, καθʼ όλη τη διάρκεια της παραμονής του εντός του σχολικού χώρου, να το έχει εκτός λειτουργίας και μέσα στην τσάντα του."Χθες, όμως, εμάς μας είπε η διευθύντρια να μην αφήνουμε τα κινητά και τα λεφτά μας στις τσάντες μας γιατί μπορεί να μας τα κλέψουν (είναι 2 λύκεια μαζί). Τώρα;; Όταν θα έχουμε γυμναστική που θα αφήνουμε τα κινητά μας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Guest 019112: #412 19-09-09 18:41 Εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η wolfe4ever: #413 19-09-09 19:07 κ εγω. μας ειπαν οτι απαγορευεται, μα επισης ειπαν οτι αν καποιος το χει μαζι του, να το εχει κλειστο κ κρυμμενο σε ολη τη διαρκεια του σχολειου κ οταν τελειωσει το σχολειο στο 7ωρο ή στο 6ωρο δηλαδη να το βγαλει εξω, να το ανοιξει αλλα εξω απ το χωρο του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Jimacos έγραψε: #414 19-09-09 19:12 και εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου!!(λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarakiG Νεοφερμένο μέλος Η MarakiG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:03 Η MarakiG έγραψε: #415 19-09-09 21:03 Εγω ξέρω οτι αυτο δεν αφορά μόνο τους μαθητες αλλα και τους καθηγητες.Οχι να χτυπάει το κινητό και αντί να πει σθγγνώμη παιδια που το ξεχασα λέει σθγγνωμη παίδια ειναι επείγον και βγαινει εξω απο τη τάξη για να μιλήσει...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο superman έγραψε: #416 30-09-09 10:38 ο,τι ισχυει για μας , ισχυει και για τους καθηγητες. τουλαχιστον σε μας ετσι ειπαν. παντως εγω το βρισκω τελειως παραλογο για καποιες και μονο περιπτωσεις. Πχ αν καποιος ακουει μουσικη την ωρα του διαλλειματος χωρις να ενοχλει κανεναν ή ακομα να μιλαει και παλι χωρις να ενοχλει κανενα στο διαλλειμα και πεταχτει κανας καθηγητης απ το πουθενα (οπως μονο αυτοι ξερουν) , θα του το παρει?? δηλαδη ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η maraki love: #417 30-09-09 10:40 εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά έλεος! τι απάγορευσεις και βλακείες αν είναι δυνατόν κάθε μέρα το χω μαζί μου και τα περισσότερα παιδία στο τμήμα μου πολλές φορές έχει χτυπήσει μέσα στο μάθημα και οι καθηγητές αφασία αν και φροντίζω να το έχω στο αθόρυβο όταν είμαι μέσα και στην τσεπούλα....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:42 Η Dalian έγραψε: #409 16-09-09 18:42 Απαράδεκτη κατά την άποψή μου είναι η χρήση του κινητού κατά τη διάρκεια του μαθήματος, και μάλιστα να σου έχει ήδη γίνει παρατήρηση από τον καθηγητή. Πόσο πιο πολλή ασέβεια πια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nicoleta1994: #410 17-09-09 16:02 παντα το παιρνω γιατι αν πχ θελω να παω για καφε μετα δν χρειαζεται να παω σπιτι να πω τη μανα μ της στελνω μνμ...κ εξαλλου μεσα στην ταξη το χω αθορυβο....κι αν θελουν να μην εχουμε κινητα ας βαλουν πολλους τηλεφωνικους θαλαμους στο σχολειο(με πορτα μν γινουμε ρεζιλι)να περνουμε απο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Ο iGiannis έγραψε: #411 19-09-09 09:51 Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία γράφει:"Στην εξαιρετική περίπτωση που ο μαθητής έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο υποχρεούται, καθʼ όλη τη διάρκεια της παραμονής του εντός του σχολικού χώρου, να το έχει εκτός λειτουργίας και μέσα στην τσάντα του."Χθες, όμως, εμάς μας είπε η διευθύντρια να μην αφήνουμε τα κινητά και τα λεφτά μας στις τσάντες μας γιατί μπορεί να μας τα κλέψουν (είναι 2 λύκεια μαζί). Τώρα;; Όταν θα έχουμε γυμναστική που θα αφήνουμε τα κινητά μας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Guest 019112: #412 19-09-09 18:41 Εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η wolfe4ever: #413 19-09-09 19:07 κ εγω. μας ειπαν οτι απαγορευεται, μα επισης ειπαν οτι αν καποιος το χει μαζι του, να το εχει κλειστο κ κρυμμενο σε ολη τη διαρκεια του σχολειου κ οταν τελειωσει το σχολειο στο 7ωρο ή στο 6ωρο δηλαδη να το βγαλει εξω, να το ανοιξει αλλα εξω απ το χωρο του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Jimacos έγραψε: #414 19-09-09 19:12 και εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου!!(λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarakiG Νεοφερμένο μέλος Η MarakiG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:03 Η MarakiG έγραψε: #415 19-09-09 21:03 Εγω ξέρω οτι αυτο δεν αφορά μόνο τους μαθητες αλλα και τους καθηγητες.Οχι να χτυπάει το κινητό και αντί να πει σθγγνώμη παιδια που το ξεχασα λέει σθγγνωμη παίδια ειναι επείγον και βγαινει εξω απο τη τάξη για να μιλήσει...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο superman έγραψε: #416 30-09-09 10:38 ο,τι ισχυει για μας , ισχυει και για τους καθηγητες. τουλαχιστον σε μας ετσι ειπαν. παντως εγω το βρισκω τελειως παραλογο για καποιες και μονο περιπτωσεις. Πχ αν καποιος ακουει μουσικη την ωρα του διαλλειματος χωρις να ενοχλει κανεναν ή ακομα να μιλαει και παλι χωρις να ενοχλει κανενα στο διαλλειμα και πεταχτει κανας καθηγητης απ το πουθενα (οπως μονο αυτοι ξερουν) , θα του το παρει?? δηλαδη ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η maraki love: #417 30-09-09 10:40 εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απαράδεκτη κατά την άποψή μου είναι η χρήση του κινητού κατά τη διάρκεια του μαθήματος, και μάλιστα να σου έχει ήδη γίνει παρατήρηση από τον καθηγητή. Πόσο πιο πολλή ασέβεια πια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nicoleta1994: #410 17-09-09 16:02 παντα το παιρνω γιατι αν πχ θελω να παω για καφε μετα δν χρειαζεται να παω σπιτι να πω τη μανα μ της στελνω μνμ...κ εξαλλου μεσα στην ταξη το χω αθορυβο....κι αν θελουν να μην εχουμε κινητα ας βαλουν πολλους τηλεφωνικους θαλαμους στο σχολειο(με πορτα μν γινουμε ρεζιλι)να περνουμε απο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Ο iGiannis έγραψε: #411 19-09-09 09:51 Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία γράφει:"Στην εξαιρετική περίπτωση που ο μαθητής έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο υποχρεούται, καθʼ όλη τη διάρκεια της παραμονής του εντός του σχολικού χώρου, να το έχει εκτός λειτουργίας και μέσα στην τσάντα του."Χθες, όμως, εμάς μας είπε η διευθύντρια να μην αφήνουμε τα κινητά και τα λεφτά μας στις τσάντες μας γιατί μπορεί να μας τα κλέψουν (είναι 2 λύκεια μαζί). Τώρα;; Όταν θα έχουμε γυμναστική που θα αφήνουμε τα κινητά μας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Guest 019112: #412 19-09-09 18:41 Εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η wolfe4ever: #413 19-09-09 19:07 κ εγω. μας ειπαν οτι απαγορευεται, μα επισης ειπαν οτι αν καποιος το χει μαζι του, να το εχει κλειστο κ κρυμμενο σε ολη τη διαρκεια του σχολειου κ οταν τελειωσει το σχολειο στο 7ωρο ή στο 6ωρο δηλαδη να το βγαλει εξω, να το ανοιξει αλλα εξω απ το χωρο του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Jimacos έγραψε: #414 19-09-09 19:12 και εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου!!(λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarakiG Νεοφερμένο μέλος Η MarakiG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:03 Η MarakiG έγραψε: #415 19-09-09 21:03 Εγω ξέρω οτι αυτο δεν αφορά μόνο τους μαθητες αλλα και τους καθηγητες.Οχι να χτυπάει το κινητό και αντί να πει σθγγνώμη παιδια που το ξεχασα λέει σθγγνωμη παίδια ειναι επείγον και βγαινει εξω απο τη τάξη για να μιλήσει...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο superman έγραψε: #416 30-09-09 10:38 ο,τι ισχυει για μας , ισχυει και για τους καθηγητες. τουλαχιστον σε μας ετσι ειπαν. παντως εγω το βρισκω τελειως παραλογο για καποιες και μονο περιπτωσεις. Πχ αν καποιος ακουει μουσικη την ωρα του διαλλειματος χωρις να ενοχλει κανεναν ή ακομα να μιλαει και παλι χωρις να ενοχλει κανενα στο διαλλειμα και πεταχτει κανας καθηγητης απ το πουθενα (οπως μονο αυτοι ξερουν) , θα του το παρει?? δηλαδη ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η maraki love: #417 30-09-09 10:40 εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντα το παιρνω γιατι αν πχ θελω να παω για καφε μετα δν χρειαζεται να παω σπιτι να πω τη μανα μ της στελνω μνμ...κ εξαλλου μεσα στην ταξη το χω αθορυβο....κι αν θελουν να μην εχουμε κινητα ας βαλουν πολλους τηλεφωνικους θαλαμους στο σχολειο(με πορτα μν γινουμε ρεζιλι)να περνουμε απο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Ο iGiannis έγραψε: #411 19-09-09 09:51 Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία γράφει:"Στην εξαιρετική περίπτωση που ο μαθητής έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο υποχρεούται, καθʼ όλη τη διάρκεια της παραμονής του εντός του σχολικού χώρου, να το έχει εκτός λειτουργίας και μέσα στην τσάντα του."Χθες, όμως, εμάς μας είπε η διευθύντρια να μην αφήνουμε τα κινητά και τα λεφτά μας στις τσάντες μας γιατί μπορεί να μας τα κλέψουν (είναι 2 λύκεια μαζί). Τώρα;; Όταν θα έχουμε γυμναστική που θα αφήνουμε τα κινητά μας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Guest 019112: #412 19-09-09 18:41 Εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η wolfe4ever: #413 19-09-09 19:07 κ εγω. μας ειπαν οτι απαγορευεται, μα επισης ειπαν οτι αν καποιος το χει μαζι του, να το εχει κλειστο κ κρυμμενο σε ολη τη διαρκεια του σχολειου κ οταν τελειωσει το σχολειο στο 7ωρο ή στο 6ωρο δηλαδη να το βγαλει εξω, να το ανοιξει αλλα εξω απ το χωρο του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Jimacos έγραψε: #414 19-09-09 19:12 και εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου!!(λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarakiG Νεοφερμένο μέλος Η MarakiG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:03 Η MarakiG έγραψε: #415 19-09-09 21:03 Εγω ξέρω οτι αυτο δεν αφορά μόνο τους μαθητες αλλα και τους καθηγητες.Οχι να χτυπάει το κινητό και αντί να πει σθγγνώμη παιδια που το ξεχασα λέει σθγγνωμη παίδια ειναι επείγον και βγαινει εξω απο τη τάξη για να μιλήσει...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο superman έγραψε: #416 30-09-09 10:38 ο,τι ισχυει για μας , ισχυει και για τους καθηγητες. τουλαχιστον σε μας ετσι ειπαν. παντως εγω το βρισκω τελειως παραλογο για καποιες και μονο περιπτωσεις. Πχ αν καποιος ακουει μουσικη την ωρα του διαλλειματος χωρις να ενοχλει κανεναν ή ακομα να μιλαει και παλι χωρις να ενοχλει κανενα στο διαλλειμα και πεταχτει κανας καθηγητης απ το πουθενα (οπως μονο αυτοι ξερουν) , θα του το παρει?? δηλαδη ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η maraki love: #417 30-09-09 10:40 εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία γράφει:"Στην εξαιρετική περίπτωση που ο μαθητής έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο υποχρεούται, καθʼ όλη τη διάρκεια της παραμονής του εντός του σχολικού χώρου, να το έχει εκτός λειτουργίας και μέσα στην τσάντα του."Χθες, όμως, εμάς μας είπε η διευθύντρια να μην αφήνουμε τα κινητά και τα λεφτά μας στις τσάντες μας γιατί μπορεί να μας τα κλέψουν (είναι 2 λύκεια μαζί). Τώρα;; Όταν θα έχουμε γυμναστική που θα αφήνουμε τα κινητά μας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Guest 019112: #412 19-09-09 18:41 Εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η wolfe4ever: #413 19-09-09 19:07 κ εγω. μας ειπαν οτι απαγορευεται, μα επισης ειπαν οτι αν καποιος το χει μαζι του, να το εχει κλειστο κ κρυμμενο σε ολη τη διαρκεια του σχολειου κ οταν τελειωσει το σχολειο στο 7ωρο ή στο 6ωρο δηλαδη να το βγαλει εξω, να το ανοιξει αλλα εξω απ το χωρο του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Jimacos έγραψε: #414 19-09-09 19:12 και εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου!!(λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarakiG Νεοφερμένο μέλος Η MarakiG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:03 Η MarakiG έγραψε: #415 19-09-09 21:03 Εγω ξέρω οτι αυτο δεν αφορά μόνο τους μαθητες αλλα και τους καθηγητες.Οχι να χτυπάει το κινητό και αντί να πει σθγγνώμη παιδια που το ξεχασα λέει σθγγνωμη παίδια ειναι επείγον και βγαινει εξω απο τη τάξη για να μιλήσει...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο superman έγραψε: #416 30-09-09 10:38 ο,τι ισχυει για μας , ισχυει και για τους καθηγητες. τουλαχιστον σε μας ετσι ειπαν. παντως εγω το βρισκω τελειως παραλογο για καποιες και μονο περιπτωσεις. Πχ αν καποιος ακουει μουσικη την ωρα του διαλλειματος χωρις να ενοχλει κανεναν ή ακομα να μιλαει και παλι χωρις να ενοχλει κανενα στο διαλλειμα και πεταχτει κανας καθηγητης απ το πουθενα (οπως μονο αυτοι ξερουν) , θα του το παρει?? δηλαδη ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η maraki love: #417 30-09-09 10:40 εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η wolfe4ever: #413 19-09-09 19:07 κ εγω. μας ειπαν οτι απαγορευεται, μα επισης ειπαν οτι αν καποιος το χει μαζι του, να το εχει κλειστο κ κρυμμενο σε ολη τη διαρκεια του σχολειου κ οταν τελειωσει το σχολειο στο 7ωρο ή στο 6ωρο δηλαδη να το βγαλει εξω, να το ανοιξει αλλα εξω απ το χωρο του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Jimacos έγραψε: #414 19-09-09 19:12 και εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου!!(λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarakiG Νεοφερμένο μέλος Η MarakiG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:03 Η MarakiG έγραψε: #415 19-09-09 21:03 Εγω ξέρω οτι αυτο δεν αφορά μόνο τους μαθητες αλλα και τους καθηγητες.Οχι να χτυπάει το κινητό και αντί να πει σθγγνώμη παιδια που το ξεχασα λέει σθγγνωμη παίδια ειναι επείγον και βγαινει εξω απο τη τάξη για να μιλήσει...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο superman έγραψε: #416 30-09-09 10:38 ο,τι ισχυει για μας , ισχυει και για τους καθηγητες. τουλαχιστον σε μας ετσι ειπαν. παντως εγω το βρισκω τελειως παραλογο για καποιες και μονο περιπτωσεις. Πχ αν καποιος ακουει μουσικη την ωρα του διαλλειματος χωρις να ενοχλει κανεναν ή ακομα να μιλαει και παλι χωρις να ενοχλει κανενα στο διαλλειμα και πεταχτει κανας καθηγητης απ το πουθενα (οπως μονο αυτοι ξερουν) , θα του το παρει?? δηλαδη ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η maraki love: #417 30-09-09 10:40 εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κ εγω. μας ειπαν οτι απαγορευεται, μα επισης ειπαν οτι αν καποιος το χει μαζι του, να το εχει κλειστο κ κρυμμενο σε ολη τη διαρκεια του σχολειου κ οταν τελειωσει το σχολειο στο 7ωρο ή στο 6ωρο δηλαδη να το βγαλει εξω, να το ανοιξει αλλα εξω απ το χωρο του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Jimacos έγραψε: #414 19-09-09 19:12 και εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου!!(λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarakiG Νεοφερμένο μέλος Η MarakiG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:03 Η MarakiG έγραψε: #415 19-09-09 21:03 Εγω ξέρω οτι αυτο δεν αφορά μόνο τους μαθητες αλλα και τους καθηγητες.Οχι να χτυπάει το κινητό και αντί να πει σθγγνώμη παιδια που το ξεχασα λέει σθγγνωμη παίδια ειναι επείγον και βγαινει εξω απο τη τάξη για να μιλήσει...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο superman έγραψε: #416 30-09-09 10:38 ο,τι ισχυει για μας , ισχυει και για τους καθηγητες. τουλαχιστον σε μας ετσι ειπαν. παντως εγω το βρισκω τελειως παραλογο για καποιες και μονο περιπτωσεις. Πχ αν καποιος ακουει μουσικη την ωρα του διαλλειματος χωρις να ενοχλει κανεναν ή ακομα να μιλαει και παλι χωρις να ενοχλει κανενα στο διαλλειμα και πεταχτει κανας καθηγητης απ το πουθενα (οπως μονο αυτοι ξερουν) , θα του το παρει?? δηλαδη ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η maraki love: #417 30-09-09 10:40 εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και εγώ κάθε μέρα το έχω μαζί μου!!(λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MarakiG Νεοφερμένο μέλος Η MarakiG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:03 Η MarakiG έγραψε: #415 19-09-09 21:03 Εγω ξέρω οτι αυτο δεν αφορά μόνο τους μαθητες αλλα και τους καθηγητες.Οχι να χτυπάει το κινητό και αντί να πει σθγγνώμη παιδια που το ξεχασα λέει σθγγνωμη παίδια ειναι επείγον και βγαινει εξω απο τη τάξη για να μιλήσει...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο superman έγραψε: #416 30-09-09 10:38 ο,τι ισχυει για μας , ισχυει και για τους καθηγητες. τουλαχιστον σε μας ετσι ειπαν. παντως εγω το βρισκω τελειως παραλογο για καποιες και μονο περιπτωσεις. Πχ αν καποιος ακουει μουσικη την ωρα του διαλλειματος χωρις να ενοχλει κανεναν ή ακομα να μιλαει και παλι χωρις να ενοχλει κανενα στο διαλλειμα και πεταχτει κανας καθηγητης απ το πουθενα (οπως μονο αυτοι ξερουν) , θα του το παρει?? δηλαδη ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η maraki love: #417 30-09-09 10:40 εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω ξέρω οτι αυτο δεν αφορά μόνο τους μαθητες αλλα και τους καθηγητες.Οχι να χτυπάει το κινητό και αντί να πει σθγγνώμη παιδια που το ξεχασα λέει σθγγνωμη παίδια ειναι επείγον και βγαινει εξω απο τη τάξη για να μιλήσει...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο superman έγραψε: #416 30-09-09 10:38 ο,τι ισχυει για μας , ισχυει και για τους καθηγητες. τουλαχιστον σε μας ετσι ειπαν. παντως εγω το βρισκω τελειως παραλογο για καποιες και μονο περιπτωσεις. Πχ αν καποιος ακουει μουσικη την ωρα του διαλλειματος χωρις να ενοχλει κανεναν ή ακομα να μιλαει και παλι χωρις να ενοχλει κανενα στο διαλλειμα και πεταχτει κανας καθηγητης απ το πουθενα (οπως μονο αυτοι ξερουν) , θα του το παρει?? δηλαδη ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η maraki love: #417 30-09-09 10:40 εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ο,τι ισχυει για μας , ισχυει και για τους καθηγητες. τουλαχιστον σε μας ετσι ειπαν. παντως εγω το βρισκω τελειως παραλογο για καποιες και μονο περιπτωσεις. Πχ αν καποιος ακουει μουσικη την ωρα του διαλλειματος χωρις να ενοχλει κανεναν ή ακομα να μιλαει και παλι χωρις να ενοχλει κανενα στο διαλλειμα και πεταχτει κανας καθηγητης απ το πουθενα (οπως μονο αυτοι ξερουν) , θα του το παρει?? δηλαδη ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η maraki love: #417 30-09-09 10:40 εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ πέρσυ μίλαγα συνέχεια στα διαλείμματα και δεν μου το παιρναν γιατι του έλεγα οτι εχω συγγενη στο νοσοκομειο και παιρνω να δω τη κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:44 Ο superman έγραψε: #418 30-09-09 10:44 καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 zoed Scandal gaidouri matritgo bigguy johnsala jellojina mimis fortheloveofshizaya FNC_Sophia Drscientist Corfu kitty Kafkinos Entropy24 jYanniss Ilikntas sakplat AggelikiGr ang12_012 Leo komm chester20080 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλα εμεις εχουμε τα μεγαλυτερα περιστατικα-καθηγητες. αν τους πεις αυτη τη δικαιολογια σου λενε οτι περα απ το καρτοτηλεφωνο που υπαρχει , μπορουμε να παρουμε τηλ κ απ το γραφειο της διευθυντριας..... δηλαδη ο,τι να ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η maraki love: #419 30-09-09 10:47 α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Ο superman έγραψε: #420 30-09-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: α καλά! σε μας ήταν του ύπνου,γιατί καρτοτηλέφωνο δεν έχουμε και από της διευθύντριας με τίποτα...! Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον σας αφηναν να χετε κινητο μαζι... εμας παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.