Καλημέρα.
Έδωσα πέρυσι για Ιατρική και δεν τα κατάφερα, ξαναπροσπαθώ φέτος. Δέν μπορώ να εγγυηθώ οτι αξίζει γιατί δεν γνωρίζω ακόμη το αποτέλεσμα, αλλα αυτό θεωρώ. Τα παιδιά της τρίτης λυκείου που έχω γνωρίσει, με εξαίρεση λίγα που δεν ενδιαφέρονταν πολύ για σπουδές, είναι πολύ ευγενικά και σοβαρότατα, δεν νομίζω οτι θα στοχοποιηθείτε. Έχω μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου στο οποίο πηγαίνω τώρα και μου έχει πει πως υπάρχουν πολλοί μαθητές που ξαναδίνουν και κατα καιρούς έρχονται άτομα αρκετά μεγάλης ηλικίας. Πέρυσι, στο μικρό φροντιστήριο όπου ήμουν στην επαρχία, μια κυρία περίπου πενήντα ετών προετοιμαζόταν για το πολυτεχνείο. Ανάλογα την περιοχή, ίσως βρεθεί τμήμα ενηλίκων. Εγώ πέρασα Βιοϊατρικών Επιστημών, που είναι πολύ συναφές με την Ιατρική αλλα δεν έχει τα ίδια δικαιώματα, όμως υπάρχει μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας και η σχολή διαρκεί τέσσερα χρόνια, οπότε είναι μία εναλλακτική επιλογή. Όσο για την ύλη, συνήθως αλλάζει ελάχιστα η καθόλου και υπάρχει το study4exams. Εγώ άρχισα με Βιολογία το καλοκαίρι