Than003 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Than003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 19:34 Ο Than003 έγραψε: #1.041 30-07-23 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Pharmacist01: Γιατι αν σε φλερτάρει με ωραίο τρόπο, θα τον διώξεις από παρέα σου δηλαδή;; Click για ανάπτυξη... Καλά και άτομο του αντίθετου φύλου αν σε φλερτάρει και δεν ενδιαφέρεσαι θα νιώσεις κάπως και μπορεί να απομακρυνθείς. Δύσκολα συνεχίζει μια φιλία αν ο ένας το βλέπει αλλιώς Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 19:39 Ο Pharmacist01: #1.042 30-07-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Than003: Καλά και άτομο του αντίθετου φύλου αν σε φλερτάρει και δεν ενδιαφέρεσαι θα νιώσεις κάπως και μπορεί να απομακρυνθείς. Δύσκολα συνεχίζει μια φιλία αν ο ένας το βλέπει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Εκει ήθελα να καταλήξω. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.174 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 19:43 Η Grand Duchess: #1.043 30-07-23 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Pharmacist01: Εκει ήθελα να καταλήξω. Click για ανάπτυξη... Εννοείται το ίδιο ισχύει και για τα δύο φίλα. Αν δεν αισθάνεσαι καλά με μια κίνηση φλερτ απομακρύνεσαι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 19:58 Ο GeorgePap2003: #1.044 30-07-23 19:58 Εγώ κάνω παρέα με ομοφυλοφιλους στη σχολή και είναι μια χαρά παιδιά! Δεν με ενοχλούν με τα ερωτικά τους δεν τους ενοχλώ! Όλα κινούν ομαλα juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:21 Ο juste un instant: #1.045 30-07-23 20:21 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Εγώ κάνω παρέα με ομοφυλοφιλους στη σχολή και είναι μια χαρά παιδιά! Δεν με ενοχλούν με τα ερωτικά τους δεν τους ενοχλώ! Όλα κινούν ομαλα Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι σχεδόν ποτέ δε θα ενοχλήσει με τα ερωτικά του ένας ομοφυλόφιλος αν ξέρει πως ο άλλος δεν ενδιαφέρεται. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:38 Η Himela έγραψε: #1.046 30-07-23 20:38 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω ότι σχεδόν ποτέ δε θα ενοχλήσει με τα ερωτικά του ένας ομοφυλόφιλος αν ξέρει πως ο άλλος δεν ενδιαφέρεται. Click για ανάπτυξη... Όσο ποσοστό ετεροφυλόφιλων μπορούν να γίνουν φορτικοί - ενοχλητικοί αν επιμένουν, τόσο μπορούν και ομοφυλόφιλοι. Δε βρίσκω λόγο για διαχωρισμό. Είναι στον άνθρωπο, όχι στη σεξουαλική προτίμηση. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:49 Ο juste un instant: #1.047 30-07-23 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όσο ποσοστό ετεροφυλόφιλων μπορούν να γίνουν φορτικοί - ενοχλητικοί αν επιμένουν, τόσο μπορούν και ομοφυλόφιλοι. Δε βρίσκω λόγο για διαχωρισμό. Είναι στον άνθρωπο, όχι στη σεξουαλική προτίμηση. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ένας ομοφυλόφιλος θα διστάσει περισσότερο να γίνει φορτικός σεξουαλικα σε ένα ετεροφυλόφιλο γιατί ξέρει πως ούτως ή άλλως κατά πασα πιθανότατα δε θα υπάρξει ανταπόκριση. Κατά τα άλλα συμφωνώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 First Προηγούμενη 53 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 53 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Joji Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pharmacist01: Γιατι αν σε φλερτάρει με ωραίο τρόπο, θα τον διώξεις από παρέα σου δηλαδή;; Click για ανάπτυξη... Καλά και άτομο του αντίθετου φύλου αν σε φλερτάρει και δεν ενδιαφέρεσαι θα νιώσεις κάπως και μπορεί να απομακρυνθείς. Δύσκολα συνεχίζει μια φιλία αν ο ένας το βλέπει αλλιώς
Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 19:39 Ο Pharmacist01: #1.042 30-07-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Than003: Καλά και άτομο του αντίθετου φύλου αν σε φλερτάρει και δεν ενδιαφέρεσαι θα νιώσεις κάπως και μπορεί να απομακρυνθείς. Δύσκολα συνεχίζει μια φιλία αν ο ένας το βλέπει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Εκει ήθελα να καταλήξω. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.174 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 19:43 Η Grand Duchess: #1.043 30-07-23 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Pharmacist01: Εκει ήθελα να καταλήξω. Click για ανάπτυξη... Εννοείται το ίδιο ισχύει και για τα δύο φίλα. Αν δεν αισθάνεσαι καλά με μια κίνηση φλερτ απομακρύνεσαι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 19:58 Ο GeorgePap2003: #1.044 30-07-23 19:58 Εγώ κάνω παρέα με ομοφυλοφιλους στη σχολή και είναι μια χαρά παιδιά! Δεν με ενοχλούν με τα ερωτικά τους δεν τους ενοχλώ! Όλα κινούν ομαλα juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:21 Ο juste un instant: #1.045 30-07-23 20:21 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Εγώ κάνω παρέα με ομοφυλοφιλους στη σχολή και είναι μια χαρά παιδιά! Δεν με ενοχλούν με τα ερωτικά τους δεν τους ενοχλώ! Όλα κινούν ομαλα Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι σχεδόν ποτέ δε θα ενοχλήσει με τα ερωτικά του ένας ομοφυλόφιλος αν ξέρει πως ο άλλος δεν ενδιαφέρεται. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:38 Η Himela έγραψε: #1.046 30-07-23 20:38 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω ότι σχεδόν ποτέ δε θα ενοχλήσει με τα ερωτικά του ένας ομοφυλόφιλος αν ξέρει πως ο άλλος δεν ενδιαφέρεται. Click για ανάπτυξη... Όσο ποσοστό ετεροφυλόφιλων μπορούν να γίνουν φορτικοί - ενοχλητικοί αν επιμένουν, τόσο μπορούν και ομοφυλόφιλοι. Δε βρίσκω λόγο για διαχωρισμό. Είναι στον άνθρωπο, όχι στη σεξουαλική προτίμηση. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:49 Ο juste un instant: #1.047 30-07-23 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όσο ποσοστό ετεροφυλόφιλων μπορούν να γίνουν φορτικοί - ενοχλητικοί αν επιμένουν, τόσο μπορούν και ομοφυλόφιλοι. Δε βρίσκω λόγο για διαχωρισμό. Είναι στον άνθρωπο, όχι στη σεξουαλική προτίμηση. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ένας ομοφυλόφιλος θα διστάσει περισσότερο να γίνει φορτικός σεξουαλικα σε ένα ετεροφυλόφιλο γιατί ξέρει πως ούτως ή άλλως κατά πασα πιθανότατα δε θα υπάρξει ανταπόκριση. Κατά τα άλλα συμφωνώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 First Προηγούμενη 53 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 53 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Joji Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Than003: Καλά και άτομο του αντίθετου φύλου αν σε φλερτάρει και δεν ενδιαφέρεσαι θα νιώσεις κάπως και μπορεί να απομακρυνθείς. Δύσκολα συνεχίζει μια φιλία αν ο ένας το βλέπει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Εκει ήθελα να καταλήξω.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.174 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 19:43 Η Grand Duchess: #1.043 30-07-23 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Pharmacist01: Εκει ήθελα να καταλήξω. Click για ανάπτυξη... Εννοείται το ίδιο ισχύει και για τα δύο φίλα. Αν δεν αισθάνεσαι καλά με μια κίνηση φλερτ απομακρύνεσαι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 19:58 Ο GeorgePap2003: #1.044 30-07-23 19:58 Εγώ κάνω παρέα με ομοφυλοφιλους στη σχολή και είναι μια χαρά παιδιά! Δεν με ενοχλούν με τα ερωτικά τους δεν τους ενοχλώ! Όλα κινούν ομαλα juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:21 Ο juste un instant: #1.045 30-07-23 20:21 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Εγώ κάνω παρέα με ομοφυλοφιλους στη σχολή και είναι μια χαρά παιδιά! Δεν με ενοχλούν με τα ερωτικά τους δεν τους ενοχλώ! Όλα κινούν ομαλα Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι σχεδόν ποτέ δε θα ενοχλήσει με τα ερωτικά του ένας ομοφυλόφιλος αν ξέρει πως ο άλλος δεν ενδιαφέρεται. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:38 Η Himela έγραψε: #1.046 30-07-23 20:38 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω ότι σχεδόν ποτέ δε θα ενοχλήσει με τα ερωτικά του ένας ομοφυλόφιλος αν ξέρει πως ο άλλος δεν ενδιαφέρεται. Click για ανάπτυξη... Όσο ποσοστό ετεροφυλόφιλων μπορούν να γίνουν φορτικοί - ενοχλητικοί αν επιμένουν, τόσο μπορούν και ομοφυλόφιλοι. Δε βρίσκω λόγο για διαχωρισμό. Είναι στον άνθρωπο, όχι στη σεξουαλική προτίμηση. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:49 Ο juste un instant: #1.047 30-07-23 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όσο ποσοστό ετεροφυλόφιλων μπορούν να γίνουν φορτικοί - ενοχλητικοί αν επιμένουν, τόσο μπορούν και ομοφυλόφιλοι. Δε βρίσκω λόγο για διαχωρισμό. Είναι στον άνθρωπο, όχι στη σεξουαλική προτίμηση. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ένας ομοφυλόφιλος θα διστάσει περισσότερο να γίνει φορτικός σεξουαλικα σε ένα ετεροφυλόφιλο γιατί ξέρει πως ούτως ή άλλως κατά πασα πιθανότατα δε θα υπάρξει ανταπόκριση. Κατά τα άλλα συμφωνώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 First Προηγούμενη 53 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 53 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Joji Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pharmacist01: Εκει ήθελα να καταλήξω. Click για ανάπτυξη... Εννοείται το ίδιο ισχύει και για τα δύο φίλα. Αν δεν αισθάνεσαι καλά με μια κίνηση φλερτ απομακρύνεσαι
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 19:58 Ο GeorgePap2003: #1.044 30-07-23 19:58 Εγώ κάνω παρέα με ομοφυλοφιλους στη σχολή και είναι μια χαρά παιδιά! Δεν με ενοχλούν με τα ερωτικά τους δεν τους ενοχλώ! Όλα κινούν ομαλα juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:21 Ο juste un instant: #1.045 30-07-23 20:21 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Εγώ κάνω παρέα με ομοφυλοφιλους στη σχολή και είναι μια χαρά παιδιά! Δεν με ενοχλούν με τα ερωτικά τους δεν τους ενοχλώ! Όλα κινούν ομαλα Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι σχεδόν ποτέ δε θα ενοχλήσει με τα ερωτικά του ένας ομοφυλόφιλος αν ξέρει πως ο άλλος δεν ενδιαφέρεται. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:38 Η Himela έγραψε: #1.046 30-07-23 20:38 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω ότι σχεδόν ποτέ δε θα ενοχλήσει με τα ερωτικά του ένας ομοφυλόφιλος αν ξέρει πως ο άλλος δεν ενδιαφέρεται. Click για ανάπτυξη... Όσο ποσοστό ετεροφυλόφιλων μπορούν να γίνουν φορτικοί - ενοχλητικοί αν επιμένουν, τόσο μπορούν και ομοφυλόφιλοι. Δε βρίσκω λόγο για διαχωρισμό. Είναι στον άνθρωπο, όχι στη σεξουαλική προτίμηση. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:49 Ο juste un instant: #1.047 30-07-23 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όσο ποσοστό ετεροφυλόφιλων μπορούν να γίνουν φορτικοί - ενοχλητικοί αν επιμένουν, τόσο μπορούν και ομοφυλόφιλοι. Δε βρίσκω λόγο για διαχωρισμό. Είναι στον άνθρωπο, όχι στη σεξουαλική προτίμηση. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ένας ομοφυλόφιλος θα διστάσει περισσότερο να γίνει φορτικός σεξουαλικα σε ένα ετεροφυλόφιλο γιατί ξέρει πως ούτως ή άλλως κατά πασα πιθανότατα δε θα υπάρξει ανταπόκριση. Κατά τα άλλα συμφωνώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 First Προηγούμενη 53 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 53 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Joji Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ κάνω παρέα με ομοφυλοφιλους στη σχολή και είναι μια χαρά παιδιά! Δεν με ενοχλούν με τα ερωτικά τους δεν τους ενοχλώ! Όλα κινούν ομαλα
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:21 Ο juste un instant: #1.045 30-07-23 20:21 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Εγώ κάνω παρέα με ομοφυλοφιλους στη σχολή και είναι μια χαρά παιδιά! Δεν με ενοχλούν με τα ερωτικά τους δεν τους ενοχλώ! Όλα κινούν ομαλα Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι σχεδόν ποτέ δε θα ενοχλήσει με τα ερωτικά του ένας ομοφυλόφιλος αν ξέρει πως ο άλλος δεν ενδιαφέρεται. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:38 Η Himela έγραψε: #1.046 30-07-23 20:38 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω ότι σχεδόν ποτέ δε θα ενοχλήσει με τα ερωτικά του ένας ομοφυλόφιλος αν ξέρει πως ο άλλος δεν ενδιαφέρεται. Click για ανάπτυξη... Όσο ποσοστό ετεροφυλόφιλων μπορούν να γίνουν φορτικοί - ενοχλητικοί αν επιμένουν, τόσο μπορούν και ομοφυλόφιλοι. Δε βρίσκω λόγο για διαχωρισμό. Είναι στον άνθρωπο, όχι στη σεξουαλική προτίμηση. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:49 Ο juste un instant: #1.047 30-07-23 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όσο ποσοστό ετεροφυλόφιλων μπορούν να γίνουν φορτικοί - ενοχλητικοί αν επιμένουν, τόσο μπορούν και ομοφυλόφιλοι. Δε βρίσκω λόγο για διαχωρισμό. Είναι στον άνθρωπο, όχι στη σεξουαλική προτίμηση. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ένας ομοφυλόφιλος θα διστάσει περισσότερο να γίνει φορτικός σεξουαλικα σε ένα ετεροφυλόφιλο γιατί ξέρει πως ούτως ή άλλως κατά πασα πιθανότατα δε θα υπάρξει ανταπόκριση. Κατά τα άλλα συμφωνώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 First Προηγούμενη 53 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 53 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Joji Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Εγώ κάνω παρέα με ομοφυλοφιλους στη σχολή και είναι μια χαρά παιδιά! Δεν με ενοχλούν με τα ερωτικά τους δεν τους ενοχλώ! Όλα κινούν ομαλα Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι σχεδόν ποτέ δε θα ενοχλήσει με τα ερωτικά του ένας ομοφυλόφιλος αν ξέρει πως ο άλλος δεν ενδιαφέρεται.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:38 Η Himela έγραψε: #1.046 30-07-23 20:38 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω ότι σχεδόν ποτέ δε θα ενοχλήσει με τα ερωτικά του ένας ομοφυλόφιλος αν ξέρει πως ο άλλος δεν ενδιαφέρεται. Click για ανάπτυξη... Όσο ποσοστό ετεροφυλόφιλων μπορούν να γίνουν φορτικοί - ενοχλητικοί αν επιμένουν, τόσο μπορούν και ομοφυλόφιλοι. Δε βρίσκω λόγο για διαχωρισμό. Είναι στον άνθρωπο, όχι στη σεξουαλική προτίμηση. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:49 Ο juste un instant: #1.047 30-07-23 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όσο ποσοστό ετεροφυλόφιλων μπορούν να γίνουν φορτικοί - ενοχλητικοί αν επιμένουν, τόσο μπορούν και ομοφυλόφιλοι. Δε βρίσκω λόγο για διαχωρισμό. Είναι στον άνθρωπο, όχι στη σεξουαλική προτίμηση. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ένας ομοφυλόφιλος θα διστάσει περισσότερο να γίνει φορτικός σεξουαλικα σε ένα ετεροφυλόφιλο γιατί ξέρει πως ούτως ή άλλως κατά πασα πιθανότατα δε θα υπάρξει ανταπόκριση. Κατά τα άλλα συμφωνώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 First Προηγούμενη 53 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 53 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω ότι σχεδόν ποτέ δε θα ενοχλήσει με τα ερωτικά του ένας ομοφυλόφιλος αν ξέρει πως ο άλλος δεν ενδιαφέρεται. Click για ανάπτυξη... Όσο ποσοστό ετεροφυλόφιλων μπορούν να γίνουν φορτικοί - ενοχλητικοί αν επιμένουν, τόσο μπορούν και ομοφυλόφιλοι. Δε βρίσκω λόγο για διαχωρισμό. Είναι στον άνθρωπο, όχι στη σεξουαλική προτίμηση.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2023 στις 20:49 Ο juste un instant: #1.047 30-07-23 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όσο ποσοστό ετεροφυλόφιλων μπορούν να γίνουν φορτικοί - ενοχλητικοί αν επιμένουν, τόσο μπορούν και ομοφυλόφιλοι. Δε βρίσκω λόγο για διαχωρισμό. Είναι στον άνθρωπο, όχι στη σεξουαλική προτίμηση. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ένας ομοφυλόφιλος θα διστάσει περισσότερο να γίνει φορτικός σεξουαλικα σε ένα ετεροφυλόφιλο γιατί ξέρει πως ούτως ή άλλως κατά πασα πιθανότατα δε θα υπάρξει ανταπόκριση. Κατά τα άλλα συμφωνώ.
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όσο ποσοστό ετεροφυλόφιλων μπορούν να γίνουν φορτικοί - ενοχλητικοί αν επιμένουν, τόσο μπορούν και ομοφυλόφιλοι. Δε βρίσκω λόγο για διαχωρισμό. Είναι στον άνθρωπο, όχι στη σεξουαλική προτίμηση. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ένας ομοφυλόφιλος θα διστάσει περισσότερο να γίνει φορτικός σεξουαλικα σε ένα ετεροφυλόφιλο γιατί ξέρει πως ούτως ή άλλως κατά πασα πιθανότατα δε θα υπάρξει ανταπόκριση. Κατά τα άλλα συμφωνώ.