GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

φιλε τι δουλεια εχει η αναπτυξη η υποαναπτυξη με τους ομοφυλοφιλους?![]()
προφανως αναφερεται στις αντιληψεις που διατυπωσες, οι οποιες μονο στο 2011 και στο επιπεδο παιδειας που υποτιθεται πως εχουμε δεν ταιριαζουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Ότι θα έλεγα και αν μου την έπεφτε ένας φίλος μου με τον οποίο δεν ήθελα να κάνω κάτι. Που κολλάς? Θα βγαίνατε οι 2 σας για ποτό και θα σε σκεφτόσουν όσο πήγαινες τουαλέτα, ωχ κοιτάει τον κ*λο μου τώρα?!αν ο φίλος σας ο gay σαν την πέσει ή θελήσει να κάνει κάτι μαζί σας, τότε τι θα πείτε, εσείς οι προχώ;

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχει πλακα και που δειχνουμε ξερωγω γκομενους ο ενας στον αλλο και λεμε "αχ κοιτα εναν" "ελεος μωρη Ρανια το γουστο σου" κλπ

Gaspar
Περιβόητο μέλος

αν δέν με εμπλέκει και εμένα στις ιδιαιτερώτητες του, τότε δέν έχω κανένα πρόβλημα.
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

Μην τρέξετε να βάλετε αρνητικές...αστειευόμουν!
Θα συνέχιζε να είναι φίλος μου!Δεν τον/την κάνω παρέα για τις σεξουαλικές του/της επιλογές αλλά γιατί ταιριάζουμε!
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Σε αυτή την περίπτωση ναι.Δε θα μου άρεσε να μου βγάλουν τέτοιο όνομα γιατί για εμένα ακούγεται κάπως "βαρύ".άρα βάζεις τον κόσμο πάνω από τον φίλο σου, έτσι;
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

VolPe
Νεοφερμένο μέλος

θα τον χωριζα.....Ενα καυτο θεμα...
Αν ο φιλος σας σας ελεγε οτι ηταν ομοφυλοφιλος,τι θα κανατε?
Θα τον σουταρατε?Θα του μιλαγατε?Θα τον κοιταγατε με αλλο ματι?
Για να δω σχολια...
papaki93
Νεοφερμένο μέλος

Αστυόχη
Νεοφερμένο μέλος

ShatteredIce
Δραστήριο μέλος

ο χαρακτήρας μετράει, όχι οι σεξουαλικές προτιμήσεις... συγκρίνεται ένας καλός gay φίλος με ένα διπρόσωπο φίλο-φίδι;;
I don't think so..

Friedrich
Νεοφερμένο μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Ναι είμαι σίγουρος και έχω κάνει αρκετή βιολογία , ανθρωπολογία ώστε να μπορώ να βγάλω κάποια συμπεράσματα. Παρόλα αυτά πολλοί κατακτίνετε επειδή απλά δε συμφωνείτε (εγώ έχω μάθει να ακούω και την άλλη αποψη). Έτσι κάποιοι πριν λίγους μήνες με το έτσι θέλω προσπάθησαν να ξυλοκοπήσουν τον james watson...
Εγώ αυτό που είπα είναι η άποψη μου ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των gay αποκτούν αυτή την συμπεριφορά πέρα από την προδιάθεση από το περιβάλλον τους. Το περιβάλλον αρχήζει κατά το περιβάλλον της κύησης (στο οποίο υπάρχει μια θεωρία όσο περισσότερα συνεχόμενα αρσενικά αγόρια κάνει μια γυναίκα τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να γεννηθεί ομοφυλόφικο κάθε κύηση αυξάνει και την πιθανότητα (σε αυτό πράγμα παίζει ρόλο το ανοσολογικό σύστημα της μητέρας (δε υπάρχει ρόλο να επεκταθώ).
Υπάρχουν και έρευνες που έχουν γίνει σε ομοζυγώτες gay που δείχνουν ότι σε ένα ποσοστό ευθύνονται τα γονίδια παρόλα αυτά υπάρχουν και άλλες που ενοχοποιούν περιβαλλοντικες συνθήκες. Πράγματι στην φύση υπάρχουν πολλες ομοφυλόφιλες τάσεις (αλλά μην ξεχνάτε ότι τα ζώα είναι κατώτερα σε εξελικτικό στάδιο από τον άνθρωπο) και όσο περνάει ο καιρός η ομοφιλοφιλία στoν ανθρωπο θα σταματάει.
σε αυτό το video που βρήκα (Αφού θέλετε πηγή) ένας επιστήμονας λέει την άποψη του. Λεει για την εξέλιξη και η τελευταία άποψη που λέει είναι αυτή που ερμήνευσα πριν περί περιβάλλοντος και γονιδιακής προδιάθεσης.
O Dawkins παραθέτει δύο θεωρίες που δίνουν στην ομοφυλοφιλία αμιγώς γενετικά αίτια και μία που παρουσιάζει την ομοφυλοφιλία ως συνδυασμό γονιδίων και περιβαλλοντικών παραγόντων,κάτι που επισήμανα και εγώ στα links που έδωσα,συγκεκριμενοποιώντας όμως ότι οι συγκεκριμένοι παράγοντες λαμβάνουν χώρα σε μια πολύ πρώιμη φάση της ανάπτυξης του ανθρώπου,πολύ πριν αποκτήσει καν έλλογη συνείδηση.Εσύ απλά πήρες την τρίτη θεωρία και την τράβηξες απ'τα μαλλιά.Good work,man.

GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης, δε μας ενδιαφερουν οι προσωπικες και διαπροσωπικες σου σχεσεις. Εαν κρινω απο το υφος σου ομως, δε νομιζω να χαλαστηκε απο αυτο το "σουτ".

Σαν ανθρωπος ειμαι βαθυτατα θρησκευομενος και με εκφραζει αυτο το μοτο.Ολοι οι ανθρωποι εχουν απο μια αποψη,αφου ειναι σαν τις μυτες.Το να τις απαξιωνεις δεν δειχνει θεληση για διαλογο,αλλα μια μονοπλευρη αντιμετωπιση των πραγματων.Καλη συνεχεια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- ioanna2007
- Alessandra Eliza
- g59
- elevag
- Joji
- Claire05
- Giorgkalo
- Aggel0sss
- Hased Babis
- spring day
- qwertyuiop
- orestis3
- Maria_Xagorari
- jim2015
- Debugging_Demon
- mvas
- jimis2001
- ggl
- ivannag
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Φινεύς
- tfghp
- Nemesiis
- Obi-Wan Kenobi
- kiyoshi
- astroskoni
- SoyN
- Meow
- a namaves
- tsiobieman
- constansn
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Lifelong Learner
- Magigi
- Wonderkid
- Than003
- Athens2002
- ειδήμων
- eirinipap
- Ryuzaki
- Mary06
- Pharmacist01
- ΘανάσοςG4
- suuuuiiii
- flaura
- Praxis
- American Economist
- Scandal
- stee
- nucomer
- Startx0
- User2350
- Ηλίας_Βκ
- Mammy Nun
- angies
- PanMoonlight
- Philologist
- eukleidhs1821
- Demlogic
- Libertus
- Cupid
- papas
- Superhuman
- TigerHunt
- ssalex
- Viedo
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.