Φέτος δίνω πανελληνιες και νιώθω μεγάλη ανασφάλεια για το μάθημα της έκθεσης. Δεν μου αρέσουν τα γραπτά μου και δεν ξέρω πως να βελτιωθώ. Ο καθηγητής κάνει ελάχιστα ως καθολου γι αυτο και έχω καταλάβει ότι δεν πρόκειται να στηριχθω σ αυτόν για να πετύχω μια υψηλη βαθμολογια στις πανελλήνιες. Στις εκθέσεις δεν έχω τόσο μεγάλο θέμα. Θα εχω μάθει πολλά γύρω από το θέμα και μέσα από το βοήθημα και ξέρω να τα συνδέω ωραία. Πέρσι έγραφα πάντα πάνω από 23 στα 30. Υπάρχει χωρος για βελτιωση και εκει. Το κύριο πρόβλημά μου είναι στην θεωρία, γιατί ενώ την ξέρω, δεν μπορώ να τα συνδέσω ωραία ρε φίλε. Άσε που θα κάθομαι να σκεφτώ και ένα λεπτό πως να ξεκινήσω την επόμενη περίοδο ώστε να έχει μια ομαλή ροή ο λόγος και παλι δεν θα μου αρεσε. Το ερμηνευτικό δεν το συζητάω καν. Άλλο ένα χάος.Δυσκολευομαι να συνδέω κειμενικους δείκτες με κείμενο με την έννοια ότι δεν βρίσκω τον τρόπο που να το πω. Από τη μια δεν μου βγαίνουν οι τυποποιημενες απαντήσεις από την άλλη θα μου χρησίμευε να έχω κάποια στανταρακια. Δε ξέρω...πραγματικά έχω απελπιστεί. Δεν θέλω να κολλήσετε στο τι κανει η όχι ο καθηγητής μου. Θέλω όμως να μου προτείνετε κάτι για αυτοβελτίωση και αυτοδιδασκαλια. Τι βιβλία να πάρω; Από που να διαβάσω; Έχω κι εγώ τον Χατζηθωμα που όλοι προτείνουν αλλά προσωπικά δεν τον πολυγουσταρω.Γνωριζετε εσείς κάποιο βοηθημα που να εστιάζει πιο πολύ σε παραδείγματα απαντήσεων ασκησεων και εκθέσεων;