Nikoleta05 Νεοφερμένο μέλος Η Nikoleta05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2022 στις 19:54 Η Nikoleta05: #1 23-06-22 19:54 Καλησπέρα παιδιά. Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. Συγκεκριμένα ψάχνω για αοθ και αεππ που δεν κάνω φροντιστήριο. Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις στείλει; για αρχή θέλω για το 1ο κεφάλαιο ευχαριστώ ) Guest 004218 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Ο Guest 004218: #2 23-06-22 21:08 Για το ΑΟΘ θα σου πρότεινα να πάρεις το βοήθημα του Σαββάλα (2 τόμοι, μπλέ και κόκκινο) και να μην μπλέκεις με σημειώσεις. Τα λέει ολα και μάλιστα ειναι πολυ οργανωμένο με ξεκάθαρες μεθοδολογίες και καλογραμμένο. Εχει και πολυ καλες ασκήσεις. Εμενα με έσωσε και με διευκόλυνε πολύ. georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2022 στις 21:54 Ο georgem23: #3 23-06-22 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Marilena123: Καλησπέρα παιδιά. Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. Συγκεκριμένα ψάχνω για αοθ και αεππ που δεν κάνω φροντιστήριο. Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις στείλει; για αρχή θέλω για το 1ο κεφάλαιο ευχαριστώ ) Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, ο Σαββάλας είναι όντως καλό βοήθημα,αναφέρομαι σε αυτό γιατί έχει και άλλα. Είναι καλός για κατανόηση θεωρίας,ασκήσεων και έχει και πάρα πολλά σ/λ και πολλαπλής που βοηθούν πολύ. Μια συμβουλή είναι σε κανένα μάθημα να μην διαβάζεις (για να μάθεις) θεωρία από βοηθήματα. Το κάθε βοήθημα έχει γραμμένη πιο απλοποιημένα την θεωρία για να την κατανοήσεις καλύτερα, όμως εσύ εξετάζεσαι στο σχολικό βιβλίο και όχι στα βοηθήματα. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2022 στις 22:30 Η atlantida: #4 23-06-22 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Marilena123: Καλησπέρα παιδιά. Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. Συγκεκριμένα ψάχνω για αοθ και αεππ που δεν κάνω φροντιστήριο. Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις στείλει; για αρχή θέλω για το 1ο κεφάλαιο ευχαριστώ ) Click για ανάπτυξη... αν ψάξεις, είναι πιθανό να βρεις καλές σημειώσεις και στο ιντερνετ (αν και το λέω με κάποια επιφύλαξη γιατί δεν το έχω ψάξει) Nikoleta05 Νεοφερμένο μέλος Η Nikoleta05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2022 στις 22:48 Η Nikoleta05: #5 23-06-22 22:48 Ισχύει στο ίντερνετ υπάρχει άπειρο υλικό απλά θα ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί στο ίντερνετ είναι όλα σκόρπια Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:14 Η Scarlett έγραψε: #6 24-07-22 23:14 Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Nikoleta05 Νεοφερμένο μέλος Η Nikoleta05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Η Nikoleta05: #7 24-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί πρέπει να ξέρουμε την θεωρία όπως το σχολικό. Τα βοηθήματα αυτά πιο πολύ βοηθούν για τις ασκήσεις. Οπότε ναι καλύτερα είναι να πάρεις τα βιβλία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 24-07-22 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Μην γυριζεις ποτε την πλατη στα σχολικα θα την πατησεις. εχουν δικιο ή οχι πρεπει να τα ξερεις. Guest 004218 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Ο Guest 004218: #9 25-07-22 00:07 Καλο θα ήταν να διαβάζεις πρώτα απο το βοήθημα την θεωρία και την μεθοδολογία, ωστε να τα κατανοήσεις και μετά η αποστήθιση απο το βιβλίο. Τουλάχιστον για το ΑΟΘ εγω αυτο προτείνω! georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2022 στις 18:23 Ο georgem23: #10 25-07-22 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι να αγοράσεις τα σχολικά βιβλία γιατί εξετάζεσαι σε αυτά. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 21:15 Η 2005 έγραψε: #11 01-08-22 21:15 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:31 Ο georgem23: #12 01-08-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από 2005: Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 18:45 Η 2005 έγραψε: #13 02-08-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από georgem23: Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon vade athinoula Praxis elpi mitskification Oikonomologistis katia.m menual Τρελας123 GeorgePap2003 ager 2005 denjerwtithelwhelp bruh_234 sofia.eleftheriou@gm francies_nolan Chrisa Eirinakiii8 inmyworld Wonderkid anna05 sophiaa Kitana rempelos42 Super woman ggl spiroskrokidis5@gmai ioanna06 Unboxholics SlimShady Dr. Gl. Luminous Citylights Magigi Joji eukleidhs1821 nicole1982 Than003 Meow Steliosgkougkou tsiobieman constansn kost28 Nefeloula BloodyFairy theodoraooo Scandal antonis97 Chris k Lathy nucomer Johanna Mark oups alpha.kappa το κοριτσι του μαη Maynard angies augustine Alexecon1991 Giii Nala KingPoul Marple katerinavld ladybookworm Mammy Nun Viktor_Vale xakounaamatata Ευτυχια Αδαμοπουλου buffon85 Pharmacist01 Ameliak Markiz Evi_ Panagiotis849 snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα παιδιά. Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. Συγκεκριμένα ψάχνω για αοθ και αεππ που δεν κάνω φροντιστήριο. Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις στείλει; για αρχή θέλω για το 1ο κεφάλαιο ευχαριστώ )
Guest 004218 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουνίου 2022 στις 21:08 Ο Guest 004218: #2 23-06-22 21:08 Για το ΑΟΘ θα σου πρότεινα να πάρεις το βοήθημα του Σαββάλα (2 τόμοι, μπλέ και κόκκινο) και να μην μπλέκεις με σημειώσεις. Τα λέει ολα και μάλιστα ειναι πολυ οργανωμένο με ξεκάθαρες μεθοδολογίες και καλογραμμένο. Εχει και πολυ καλες ασκήσεις. Εμενα με έσωσε και με διευκόλυνε πολύ. georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2022 στις 21:54 Ο georgem23: #3 23-06-22 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Marilena123: Καλησπέρα παιδιά. Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. Συγκεκριμένα ψάχνω για αοθ και αεππ που δεν κάνω φροντιστήριο. Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις στείλει; για αρχή θέλω για το 1ο κεφάλαιο ευχαριστώ ) Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, ο Σαββάλας είναι όντως καλό βοήθημα,αναφέρομαι σε αυτό γιατί έχει και άλλα. Είναι καλός για κατανόηση θεωρίας,ασκήσεων και έχει και πάρα πολλά σ/λ και πολλαπλής που βοηθούν πολύ. Μια συμβουλή είναι σε κανένα μάθημα να μην διαβάζεις (για να μάθεις) θεωρία από βοηθήματα. Το κάθε βοήθημα έχει γραμμένη πιο απλοποιημένα την θεωρία για να την κατανοήσεις καλύτερα, όμως εσύ εξετάζεσαι στο σχολικό βιβλίο και όχι στα βοηθήματα. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2022 στις 22:30 Η atlantida: #4 23-06-22 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Marilena123: Καλησπέρα παιδιά. Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. Συγκεκριμένα ψάχνω για αοθ και αεππ που δεν κάνω φροντιστήριο. Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις στείλει; για αρχή θέλω για το 1ο κεφάλαιο ευχαριστώ ) Click για ανάπτυξη... αν ψάξεις, είναι πιθανό να βρεις καλές σημειώσεις και στο ιντερνετ (αν και το λέω με κάποια επιφύλαξη γιατί δεν το έχω ψάξει) Nikoleta05 Νεοφερμένο μέλος Η Nikoleta05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2022 στις 22:48 Η Nikoleta05: #5 23-06-22 22:48 Ισχύει στο ίντερνετ υπάρχει άπειρο υλικό απλά θα ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί στο ίντερνετ είναι όλα σκόρπια Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:14 Η Scarlett έγραψε: #6 24-07-22 23:14 Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Nikoleta05 Νεοφερμένο μέλος Η Nikoleta05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Η Nikoleta05: #7 24-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί πρέπει να ξέρουμε την θεωρία όπως το σχολικό. Τα βοηθήματα αυτά πιο πολύ βοηθούν για τις ασκήσεις. Οπότε ναι καλύτερα είναι να πάρεις τα βιβλία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 24-07-22 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Μην γυριζεις ποτε την πλατη στα σχολικα θα την πατησεις. εχουν δικιο ή οχι πρεπει να τα ξερεις. Guest 004218 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Ο Guest 004218: #9 25-07-22 00:07 Καλο θα ήταν να διαβάζεις πρώτα απο το βοήθημα την θεωρία και την μεθοδολογία, ωστε να τα κατανοήσεις και μετά η αποστήθιση απο το βιβλίο. Τουλάχιστον για το ΑΟΘ εγω αυτο προτείνω! georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2022 στις 18:23 Ο georgem23: #10 25-07-22 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι να αγοράσεις τα σχολικά βιβλία γιατί εξετάζεσαι σε αυτά. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 21:15 Η 2005 έγραψε: #11 01-08-22 21:15 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:31 Ο georgem23: #12 01-08-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από 2005: Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 18:45 Η 2005 έγραψε: #13 02-08-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από georgem23: Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon vade athinoula Praxis elpi mitskification Oikonomologistis katia.m menual Τρελας123 GeorgePap2003 ager 2005 denjerwtithelwhelp bruh_234 sofia.eleftheriou@gm francies_nolan Chrisa Eirinakiii8 inmyworld Wonderkid anna05 sophiaa Kitana rempelos42 Super woman ggl spiroskrokidis5@gmai ioanna06 Unboxholics SlimShady Dr. Gl. Luminous Citylights Magigi Joji eukleidhs1821 nicole1982 Than003 Meow Steliosgkougkou tsiobieman constansn kost28 Nefeloula BloodyFairy theodoraooo Scandal antonis97 Chris k Lathy nucomer Johanna Mark oups alpha.kappa το κοριτσι του μαη Maynard angies augustine Alexecon1991 Giii Nala KingPoul Marple katerinavld ladybookworm Mammy Nun Viktor_Vale xakounaamatata Ευτυχια Αδαμοπουλου buffon85 Pharmacist01 Ameliak Markiz Evi_ Panagiotis849 snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για το ΑΟΘ θα σου πρότεινα να πάρεις το βοήθημα του Σαββάλα (2 τόμοι, μπλέ και κόκκινο) και να μην μπλέκεις με σημειώσεις. Τα λέει ολα και μάλιστα ειναι πολυ οργανωμένο με ξεκάθαρες μεθοδολογίες και καλογραμμένο. Εχει και πολυ καλες ασκήσεις. Εμενα με έσωσε και με διευκόλυνε πολύ.
georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2022 στις 21:54 Ο georgem23: #3 23-06-22 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Marilena123: Καλησπέρα παιδιά. Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. Συγκεκριμένα ψάχνω για αοθ και αεππ που δεν κάνω φροντιστήριο. Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις στείλει; για αρχή θέλω για το 1ο κεφάλαιο ευχαριστώ ) Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, ο Σαββάλας είναι όντως καλό βοήθημα,αναφέρομαι σε αυτό γιατί έχει και άλλα. Είναι καλός για κατανόηση θεωρίας,ασκήσεων και έχει και πάρα πολλά σ/λ και πολλαπλής που βοηθούν πολύ. Μια συμβουλή είναι σε κανένα μάθημα να μην διαβάζεις (για να μάθεις) θεωρία από βοηθήματα. Το κάθε βοήθημα έχει γραμμένη πιο απλοποιημένα την θεωρία για να την κατανοήσεις καλύτερα, όμως εσύ εξετάζεσαι στο σχολικό βιβλίο και όχι στα βοηθήματα. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2022 στις 22:30 Η atlantida: #4 23-06-22 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Marilena123: Καλησπέρα παιδιά. Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. Συγκεκριμένα ψάχνω για αοθ και αεππ που δεν κάνω φροντιστήριο. Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις στείλει; για αρχή θέλω για το 1ο κεφάλαιο ευχαριστώ ) Click για ανάπτυξη... αν ψάξεις, είναι πιθανό να βρεις καλές σημειώσεις και στο ιντερνετ (αν και το λέω με κάποια επιφύλαξη γιατί δεν το έχω ψάξει) Nikoleta05 Νεοφερμένο μέλος Η Nikoleta05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2022 στις 22:48 Η Nikoleta05: #5 23-06-22 22:48 Ισχύει στο ίντερνετ υπάρχει άπειρο υλικό απλά θα ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί στο ίντερνετ είναι όλα σκόρπια Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:14 Η Scarlett έγραψε: #6 24-07-22 23:14 Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Nikoleta05 Νεοφερμένο μέλος Η Nikoleta05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Η Nikoleta05: #7 24-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί πρέπει να ξέρουμε την θεωρία όπως το σχολικό. Τα βοηθήματα αυτά πιο πολύ βοηθούν για τις ασκήσεις. Οπότε ναι καλύτερα είναι να πάρεις τα βιβλία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 24-07-22 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Μην γυριζεις ποτε την πλατη στα σχολικα θα την πατησεις. εχουν δικιο ή οχι πρεπει να τα ξερεις. Guest 004218 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Ο Guest 004218: #9 25-07-22 00:07 Καλο θα ήταν να διαβάζεις πρώτα απο το βοήθημα την θεωρία και την μεθοδολογία, ωστε να τα κατανοήσεις και μετά η αποστήθιση απο το βιβλίο. Τουλάχιστον για το ΑΟΘ εγω αυτο προτείνω! georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2022 στις 18:23 Ο georgem23: #10 25-07-22 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι να αγοράσεις τα σχολικά βιβλία γιατί εξετάζεσαι σε αυτά. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 21:15 Η 2005 έγραψε: #11 01-08-22 21:15 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:31 Ο georgem23: #12 01-08-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από 2005: Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 18:45 Η 2005 έγραψε: #13 02-08-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από georgem23: Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon vade athinoula Praxis elpi mitskification Oikonomologistis katia.m menual Τρελας123 GeorgePap2003 ager 2005 denjerwtithelwhelp bruh_234 sofia.eleftheriou@gm francies_nolan Chrisa Eirinakiii8 inmyworld Wonderkid anna05 sophiaa Kitana rempelos42 Super woman ggl spiroskrokidis5@gmai ioanna06 Unboxholics SlimShady Dr. Gl. Luminous Citylights Magigi Joji eukleidhs1821 nicole1982 Than003 Meow Steliosgkougkou tsiobieman constansn kost28 Nefeloula BloodyFairy theodoraooo Scandal antonis97 Chris k Lathy nucomer Johanna Mark oups alpha.kappa το κοριτσι του μαη Maynard angies augustine Alexecon1991 Giii Nala KingPoul Marple katerinavld ladybookworm Mammy Nun Viktor_Vale xakounaamatata Ευτυχια Αδαμοπουλου buffon85 Pharmacist01 Ameliak Markiz Evi_ Panagiotis849 snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marilena123: Καλησπέρα παιδιά. Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. Συγκεκριμένα ψάχνω για αοθ και αεππ που δεν κάνω φροντιστήριο. Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις στείλει; για αρχή θέλω για το 1ο κεφάλαιο ευχαριστώ ) Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, ο Σαββάλας είναι όντως καλό βοήθημα,αναφέρομαι σε αυτό γιατί έχει και άλλα. Είναι καλός για κατανόηση θεωρίας,ασκήσεων και έχει και πάρα πολλά σ/λ και πολλαπλής που βοηθούν πολύ. Μια συμβουλή είναι σε κανένα μάθημα να μην διαβάζεις (για να μάθεις) θεωρία από βοηθήματα. Το κάθε βοήθημα έχει γραμμένη πιο απλοποιημένα την θεωρία για να την κατανοήσεις καλύτερα, όμως εσύ εξετάζεσαι στο σχολικό βιβλίο και όχι στα βοηθήματα.
atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2022 στις 22:30 Η atlantida: #4 23-06-22 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Marilena123: Καλησπέρα παιδιά. Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. Συγκεκριμένα ψάχνω για αοθ και αεππ που δεν κάνω φροντιστήριο. Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις στείλει; για αρχή θέλω για το 1ο κεφάλαιο ευχαριστώ ) Click για ανάπτυξη... αν ψάξεις, είναι πιθανό να βρεις καλές σημειώσεις και στο ιντερνετ (αν και το λέω με κάποια επιφύλαξη γιατί δεν το έχω ψάξει) Nikoleta05 Νεοφερμένο μέλος Η Nikoleta05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2022 στις 22:48 Η Nikoleta05: #5 23-06-22 22:48 Ισχύει στο ίντερνετ υπάρχει άπειρο υλικό απλά θα ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί στο ίντερνετ είναι όλα σκόρπια Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:14 Η Scarlett έγραψε: #6 24-07-22 23:14 Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Nikoleta05 Νεοφερμένο μέλος Η Nikoleta05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Η Nikoleta05: #7 24-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί πρέπει να ξέρουμε την θεωρία όπως το σχολικό. Τα βοηθήματα αυτά πιο πολύ βοηθούν για τις ασκήσεις. Οπότε ναι καλύτερα είναι να πάρεις τα βιβλία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 24-07-22 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Μην γυριζεις ποτε την πλατη στα σχολικα θα την πατησεις. εχουν δικιο ή οχι πρεπει να τα ξερεις. Guest 004218 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Ο Guest 004218: #9 25-07-22 00:07 Καλο θα ήταν να διαβάζεις πρώτα απο το βοήθημα την θεωρία και την μεθοδολογία, ωστε να τα κατανοήσεις και μετά η αποστήθιση απο το βιβλίο. Τουλάχιστον για το ΑΟΘ εγω αυτο προτείνω! georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2022 στις 18:23 Ο georgem23: #10 25-07-22 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι να αγοράσεις τα σχολικά βιβλία γιατί εξετάζεσαι σε αυτά. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 21:15 Η 2005 έγραψε: #11 01-08-22 21:15 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:31 Ο georgem23: #12 01-08-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από 2005: Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 18:45 Η 2005 έγραψε: #13 02-08-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από georgem23: Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon vade athinoula Praxis elpi mitskification Oikonomologistis katia.m menual Τρελας123 GeorgePap2003 ager 2005 denjerwtithelwhelp bruh_234 sofia.eleftheriou@gm francies_nolan Chrisa Eirinakiii8 inmyworld Wonderkid anna05 sophiaa Kitana rempelos42 Super woman ggl spiroskrokidis5@gmai ioanna06 Unboxholics SlimShady Dr. Gl. Luminous Citylights Magigi Joji eukleidhs1821 nicole1982 Than003 Meow Steliosgkougkou tsiobieman constansn kost28 Nefeloula BloodyFairy theodoraooo Scandal antonis97 Chris k Lathy nucomer Johanna Mark oups alpha.kappa το κοριτσι του μαη Maynard angies augustine Alexecon1991 Giii Nala KingPoul Marple katerinavld ladybookworm Mammy Nun Viktor_Vale xakounaamatata Ευτυχια Αδαμοπουλου buffon85 Pharmacist01 Ameliak Markiz Evi_ Panagiotis849 snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marilena123: Καλησπέρα παιδιά. Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. Συγκεκριμένα ψάχνω για αοθ και αεππ που δεν κάνω φροντιστήριο. Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις στείλει; για αρχή θέλω για το 1ο κεφάλαιο ευχαριστώ ) Click για ανάπτυξη... αν ψάξεις, είναι πιθανό να βρεις καλές σημειώσεις και στο ιντερνετ (αν και το λέω με κάποια επιφύλαξη γιατί δεν το έχω ψάξει)
Nikoleta05 Νεοφερμένο μέλος Η Nikoleta05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2022 στις 22:48 Η Nikoleta05: #5 23-06-22 22:48 Ισχύει στο ίντερνετ υπάρχει άπειρο υλικό απλά θα ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί στο ίντερνετ είναι όλα σκόρπια Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:14 Η Scarlett έγραψε: #6 24-07-22 23:14 Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Nikoleta05 Νεοφερμένο μέλος Η Nikoleta05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Η Nikoleta05: #7 24-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί πρέπει να ξέρουμε την θεωρία όπως το σχολικό. Τα βοηθήματα αυτά πιο πολύ βοηθούν για τις ασκήσεις. Οπότε ναι καλύτερα είναι να πάρεις τα βιβλία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 24-07-22 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Μην γυριζεις ποτε την πλατη στα σχολικα θα την πατησεις. εχουν δικιο ή οχι πρεπει να τα ξερεις. Guest 004218 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Ο Guest 004218: #9 25-07-22 00:07 Καλο θα ήταν να διαβάζεις πρώτα απο το βοήθημα την θεωρία και την μεθοδολογία, ωστε να τα κατανοήσεις και μετά η αποστήθιση απο το βιβλίο. Τουλάχιστον για το ΑΟΘ εγω αυτο προτείνω! georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2022 στις 18:23 Ο georgem23: #10 25-07-22 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι να αγοράσεις τα σχολικά βιβλία γιατί εξετάζεσαι σε αυτά. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 21:15 Η 2005 έγραψε: #11 01-08-22 21:15 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:31 Ο georgem23: #12 01-08-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από 2005: Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 18:45 Η 2005 έγραψε: #13 02-08-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από georgem23: Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon vade athinoula Praxis elpi mitskification Oikonomologistis katia.m menual Τρελας123 GeorgePap2003 ager 2005 denjerwtithelwhelp bruh_234 sofia.eleftheriou@gm francies_nolan Chrisa Eirinakiii8 inmyworld Wonderkid anna05 sophiaa Kitana rempelos42 Super woman ggl spiroskrokidis5@gmai ioanna06 Unboxholics SlimShady Dr. Gl. Luminous Citylights Magigi Joji eukleidhs1821 nicole1982 Than003 Meow Steliosgkougkou tsiobieman constansn kost28 Nefeloula BloodyFairy theodoraooo Scandal antonis97 Chris k Lathy nucomer Johanna Mark oups alpha.kappa το κοριτσι του μαη Maynard angies augustine Alexecon1991 Giii Nala KingPoul Marple katerinavld ladybookworm Mammy Nun Viktor_Vale xakounaamatata Ευτυχια Αδαμοπουλου buffon85 Pharmacist01 Ameliak Markiz Evi_ Panagiotis849 snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ισχύει στο ίντερνετ υπάρχει άπειρο υλικό απλά θα ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί στο ίντερνετ είναι όλα σκόρπια
Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:14 Η Scarlett έγραψε: #6 24-07-22 23:14 Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Nikoleta05 Νεοφερμένο μέλος Η Nikoleta05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Η Nikoleta05: #7 24-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί πρέπει να ξέρουμε την θεωρία όπως το σχολικό. Τα βοηθήματα αυτά πιο πολύ βοηθούν για τις ασκήσεις. Οπότε ναι καλύτερα είναι να πάρεις τα βιβλία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 24-07-22 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Μην γυριζεις ποτε την πλατη στα σχολικα θα την πατησεις. εχουν δικιο ή οχι πρεπει να τα ξερεις. Guest 004218 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Ο Guest 004218: #9 25-07-22 00:07 Καλο θα ήταν να διαβάζεις πρώτα απο το βοήθημα την θεωρία και την μεθοδολογία, ωστε να τα κατανοήσεις και μετά η αποστήθιση απο το βιβλίο. Τουλάχιστον για το ΑΟΘ εγω αυτο προτείνω! georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2022 στις 18:23 Ο georgem23: #10 25-07-22 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι να αγοράσεις τα σχολικά βιβλία γιατί εξετάζεσαι σε αυτά. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 21:15 Η 2005 έγραψε: #11 01-08-22 21:15 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:31 Ο georgem23: #12 01-08-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από 2005: Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 18:45 Η 2005 έγραψε: #13 02-08-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από georgem23: Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon vade athinoula Praxis elpi mitskification Oikonomologistis katia.m menual Τρελας123 GeorgePap2003 ager 2005 denjerwtithelwhelp bruh_234 sofia.eleftheriou@gm francies_nolan Chrisa Eirinakiii8 inmyworld Wonderkid anna05 sophiaa Kitana rempelos42 Super woman ggl spiroskrokidis5@gmai ioanna06 Unboxholics SlimShady Dr. Gl. Luminous Citylights Magigi Joji eukleidhs1821 nicole1982 Than003 Meow Steliosgkougkou tsiobieman constansn kost28 Nefeloula BloodyFairy theodoraooo Scandal antonis97 Chris k Lathy nucomer Johanna Mark oups alpha.kappa το κοριτσι του μαη Maynard angies augustine Alexecon1991 Giii Nala KingPoul Marple katerinavld ladybookworm Mammy Nun Viktor_Vale xakounaamatata Ευτυχια Αδαμοπουλου buffon85 Pharmacist01 Ameliak Markiz Evi_ Panagiotis849 snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση);
Nikoleta05 Νεοφερμένο μέλος Η Nikoleta05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:19 Η Nikoleta05: #7 24-07-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί πρέπει να ξέρουμε την θεωρία όπως το σχολικό. Τα βοηθήματα αυτά πιο πολύ βοηθούν για τις ασκήσεις. Οπότε ναι καλύτερα είναι να πάρεις τα βιβλία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 24-07-22 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Μην γυριζεις ποτε την πλατη στα σχολικα θα την πατησεις. εχουν δικιο ή οχι πρεπει να τα ξερεις. Guest 004218 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Ο Guest 004218: #9 25-07-22 00:07 Καλο θα ήταν να διαβάζεις πρώτα απο το βοήθημα την θεωρία και την μεθοδολογία, ωστε να τα κατανοήσεις και μετά η αποστήθιση απο το βιβλίο. Τουλάχιστον για το ΑΟΘ εγω αυτο προτείνω! georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2022 στις 18:23 Ο georgem23: #10 25-07-22 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι να αγοράσεις τα σχολικά βιβλία γιατί εξετάζεσαι σε αυτά. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 21:15 Η 2005 έγραψε: #11 01-08-22 21:15 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:31 Ο georgem23: #12 01-08-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από 2005: Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 18:45 Η 2005 έγραψε: #13 02-08-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από georgem23: Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon vade athinoula Praxis elpi mitskification Oikonomologistis katia.m menual Τρελας123 GeorgePap2003 ager 2005 denjerwtithelwhelp bruh_234 sofia.eleftheriou@gm francies_nolan Chrisa Eirinakiii8 inmyworld Wonderkid anna05 sophiaa Kitana rempelos42 Super woman ggl spiroskrokidis5@gmai ioanna06 Unboxholics SlimShady Dr. Gl. Luminous Citylights Magigi Joji eukleidhs1821 nicole1982 Than003 Meow Steliosgkougkou tsiobieman constansn kost28 Nefeloula BloodyFairy theodoraooo Scandal antonis97 Chris k Lathy nucomer Johanna Mark oups alpha.kappa το κοριτσι του μαη Maynard angies augustine Alexecon1991 Giii Nala KingPoul Marple katerinavld ladybookworm Mammy Nun Viktor_Vale xakounaamatata Ευτυχια Αδαμοπουλου buffon85 Pharmacist01 Ameliak Markiz Evi_ Panagiotis849 snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί πρέπει να ξέρουμε την θεωρία όπως το σχολικό. Τα βοηθήματα αυτά πιο πολύ βοηθούν για τις ασκήσεις. Οπότε ναι καλύτερα είναι να πάρεις τα βιβλία
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 23:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 24-07-22 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Μην γυριζεις ποτε την πλατη στα σχολικα θα την πατησεις. εχουν δικιο ή οχι πρεπει να τα ξερεις. Guest 004218 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Ο Guest 004218: #9 25-07-22 00:07 Καλο θα ήταν να διαβάζεις πρώτα απο το βοήθημα την θεωρία και την μεθοδολογία, ωστε να τα κατανοήσεις και μετά η αποστήθιση απο το βιβλίο. Τουλάχιστον για το ΑΟΘ εγω αυτο προτείνω! georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2022 στις 18:23 Ο georgem23: #10 25-07-22 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι να αγοράσεις τα σχολικά βιβλία γιατί εξετάζεσαι σε αυτά. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 21:15 Η 2005 έγραψε: #11 01-08-22 21:15 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:31 Ο georgem23: #12 01-08-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από 2005: Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 18:45 Η 2005 έγραψε: #13 02-08-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από georgem23: Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon vade athinoula Praxis elpi mitskification Oikonomologistis katia.m menual Τρελας123 GeorgePap2003 ager 2005 denjerwtithelwhelp bruh_234 sofia.eleftheriou@gm francies_nolan Chrisa Eirinakiii8 inmyworld Wonderkid anna05 sophiaa Kitana rempelos42 Super woman ggl spiroskrokidis5@gmai ioanna06 Unboxholics SlimShady Dr. Gl. Luminous Citylights Magigi Joji eukleidhs1821 nicole1982 Than003 Meow Steliosgkougkou tsiobieman constansn kost28 Nefeloula BloodyFairy theodoraooo Scandal antonis97 Chris k Lathy nucomer Johanna Mark oups alpha.kappa το κοριτσι του μαη Maynard angies augustine Alexecon1991 Giii Nala KingPoul Marple katerinavld ladybookworm Mammy Nun Viktor_Vale xakounaamatata Ευτυχια Αδαμοπουλου buffon85 Pharmacist01 Ameliak Markiz Evi_ Panagiotis849 snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Μην γυριζεις ποτε την πλατη στα σχολικα θα την πατησεις. εχουν δικιο ή οχι πρεπει να τα ξερεις.
Guest 004218 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2022 στις 00:07 Ο Guest 004218: #9 25-07-22 00:07 Καλο θα ήταν να διαβάζεις πρώτα απο το βοήθημα την θεωρία και την μεθοδολογία, ωστε να τα κατανοήσεις και μετά η αποστήθιση απο το βιβλίο. Τουλάχιστον για το ΑΟΘ εγω αυτο προτείνω! georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2022 στις 18:23 Ο georgem23: #10 25-07-22 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι να αγοράσεις τα σχολικά βιβλία γιατί εξετάζεσαι σε αυτά. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 21:15 Η 2005 έγραψε: #11 01-08-22 21:15 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:31 Ο georgem23: #12 01-08-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από 2005: Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 18:45 Η 2005 έγραψε: #13 02-08-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από georgem23: Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon vade athinoula Praxis elpi mitskification Oikonomologistis katia.m menual Τρελας123 GeorgePap2003 ager 2005 denjerwtithelwhelp bruh_234 sofia.eleftheriou@gm francies_nolan Chrisa Eirinakiii8 inmyworld Wonderkid anna05 sophiaa Kitana rempelos42 Super woman ggl spiroskrokidis5@gmai ioanna06 Unboxholics SlimShady Dr. Gl. Luminous Citylights Magigi Joji eukleidhs1821 nicole1982 Than003 Meow Steliosgkougkou tsiobieman constansn kost28 Nefeloula BloodyFairy theodoraooo Scandal antonis97 Chris k Lathy nucomer Johanna Mark oups alpha.kappa το κοριτσι του μαη Maynard angies augustine Alexecon1991 Giii Nala KingPoul Marple katerinavld ladybookworm Mammy Nun Viktor_Vale xakounaamatata Ευτυχια Αδαμοπουλου buffon85 Pharmacist01 Ameliak Markiz Evi_ Panagiotis849 snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλο θα ήταν να διαβάζεις πρώτα απο το βοήθημα την θεωρία και την μεθοδολογία, ωστε να τα κατανοήσεις και μετά η αποστήθιση απο το βιβλίο. Τουλάχιστον για το ΑΟΘ εγω αυτο προτείνω!
georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2022 στις 18:23 Ο georgem23: #10 25-07-22 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι να αγοράσεις τα σχολικά βιβλία γιατί εξετάζεσαι σε αυτά. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 21:15 Η 2005 έγραψε: #11 01-08-22 21:15 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:31 Ο georgem23: #12 01-08-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από 2005: Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 18:45 Η 2005 έγραψε: #13 02-08-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από georgem23: Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon vade athinoula Praxis elpi mitskification Oikonomologistis katia.m menual Τρελας123 GeorgePap2003 ager 2005 denjerwtithelwhelp bruh_234 sofia.eleftheriou@gm francies_nolan Chrisa Eirinakiii8 inmyworld Wonderkid anna05 sophiaa Kitana rempelos42 Super woman ggl spiroskrokidis5@gmai ioanna06 Unboxholics SlimShady Dr. Gl. Luminous Citylights Magigi Joji eukleidhs1821 nicole1982 Than003 Meow Steliosgkougkou tsiobieman constansn kost28 Nefeloula BloodyFairy theodoraooo Scandal antonis97 Chris k Lathy nucomer Johanna Mark oups alpha.kappa το κοριτσι του μαη Maynard angies augustine Alexecon1991 Giii Nala KingPoul Marple katerinavld ladybookworm Mammy Nun Viktor_Vale xakounaamatata Ευτυχια Αδαμοπουλου buffon85 Pharmacist01 Ameliak Markiz Evi_ Panagiotis849 snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Τα δύο βοηθήματα που αναφέρονται και πιο πάνω σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ για φέτος απλώς είδα που αναφέρθηκε η θεωρία να μην διαβαστει αποκλειστικά από αυτά Δηλαδή εγώ ως απόφοιτη να αγοράσω και τα σχολικά βιβλία (δεν τα είχα πέρσι ήμουν άλλη κατεύθυνση); Click για ανάπτυξη... Ναι να αγοράσεις τα σχολικά βιβλία γιατί εξετάζεσαι σε αυτά.
2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 21:15 Η 2005 έγραψε: #11 01-08-22 21:15 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:31 Ο georgem23: #12 01-08-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από 2005: Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 18:45 Η 2005 έγραψε: #13 02-08-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από georgem23: Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon vade athinoula Praxis elpi mitskification Oikonomologistis katia.m menual Τρελας123 GeorgePap2003 ager 2005 denjerwtithelwhelp bruh_234 sofia.eleftheriou@gm francies_nolan Chrisa Eirinakiii8 inmyworld Wonderkid anna05 sophiaa Kitana rempelos42 Super woman ggl spiroskrokidis5@gmai ioanna06 Unboxholics SlimShady Dr. Gl. Luminous Citylights Magigi Joji eukleidhs1821 nicole1982 Than003 Meow Steliosgkougkou tsiobieman constansn kost28 Nefeloula BloodyFairy theodoraooo Scandal antonis97 Chris k Lathy nucomer Johanna Mark oups alpha.kappa το κοριτσι του μαη Maynard angies augustine Alexecon1991 Giii Nala KingPoul Marple katerinavld ladybookworm Mammy Nun Viktor_Vale xakounaamatata Ευτυχια Αδαμοπουλου buffon85 Pharmacist01 Ameliak Markiz Evi_ Panagiotis849 snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια.
georgem23 Νεοφερμένο μέλος Ο georgem23 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:31 Ο georgem23: #12 01-08-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από 2005: Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. 2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 18:45 Η 2005 έγραψε: #13 02-08-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από georgem23: Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από 2005: Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω σημειώσεις από κάποιον που τις έχει από το φροντιστήριο κτλ. ΦΥΣΙΚΗΣ γ λυκειου Αν τις έχει κάποιος μπορεί να μου τις δωσει με πληρωμη βεβαια,μαζι με βοηθηματα απο φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα.
2005 Νεοφερμένο μέλος Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 18:45 Η 2005 έγραψε: #13 02-08-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από georgem23: Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Αρχική Δημοσίευση από georgem23: Μπες στο facebook στην ομάδα ''ΠΑΝΕΛΛΗΘΙΕΣ'' https://www.facebook.com/groups/265830198102701/ Εκεί ανεβάζουν και για σημειώσεις και βοηθήματα. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ