Δεν ξέρω για σας πάντως εγώ είμαι της άποψης ο,τι για ν'ακούσει κάποιος ανάποδα ένα τραγούδι ψάχνόντας για σατανιστικούς στίχους πάει να πει ότι ήθελε να τους ακούσει.Το θέμα ειναι ότι εμείς που ακούμε το τραγούδι κανονίκα καταλαβαίνουμε το κανονικό νόημα (αν υπάρχει επείτηδες) και αυτό είναι το πραγματίκο νόημα για μας.Ίσως το όλο θέμα να έχει γίνει από αυτους που θέλουν να γίνουμε σατανιστές χώρις τη θέλησή μας αφού αυτά που ακούσαμε ανάποδα αποθηκέυονται στο υποσυνήδητό μας και ακομα και όταν δεν τα θυμόμαστε ίσως να ξαναέρθουν στην επιφάνεια και να επηρεάσουν τις σκέψεις και κατόπιν τις πράξεις μας.Πόσο όμως πρέπει να προσπαθήσουμε για να κρατήσουμε ακαίρεο το χαρακτήρα μας;
Αν κάποιοι θέλουν να υμνήσουν το σατάνα (ας κάνουν ό,τι θέλουν δικαιωμά τους ειναι)γιατί δειλιάζουν και δεν το κάνουν ανοιχτά και να γράψουν πάνω στο cd "ύμνοι προς το σατανα" να το πάρει όποιος θέλει να το ακούσει (αν και στην Ελλάδα δεν γίνεται γιατι έχουμα κόμπλεξ με τη διαφορετικότητα);
Εκεί στηρίζεται όλη μου η άποψη ,ότι το κάνουν υποχθόνια.Το όλο θέμα είναι ψυχολογικό.Πόσοι θα πάρουν ένα cd που το λέει ξεκάθαρα και πόσοι μόνο απο περιέργεια θα γυρίσουν το τραγούδι ανάποδα να το ακουσουν;(τα συμπεράσματα δικά σας)
Υ.Γ δεν έχω κάτι εναντίον της ποκ και μέταλ, όλα τα τραγούδια μπορεί να κρύβουν μηνύματα.
Υ.Γ. 2 καλύτερα να γράψετε ένα τραγούδι ανάποδα και να το διαβάσετε αν σας τρώει τόσο πολύ η περιέργεια.