michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:16 Ο michael92: #61 30-09-08 20:16 Οιρείνοι υιμοίν :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tolisman Δραστήριο μέλος Ο tolisman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:08 Ο tolisman έγραψε: #62 30-09-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από mmpf: Μερικές φορές πρέπει να είμαστε σκληροί με κάποια θέματα. Το φασίστας όμως πάει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... βασικά δίκιο έχει ο dythor.. φασιστάκος είσαι κι εσύ.. (συγγνώμη κιόλας) και όσον αφορά τους Ομπάμα και Μακέιν, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο.. είναι όπως τα δίδυμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εργατικοί-Συντηρητικοί (Αγγλία), Σοσιαλδημοκρατες-Χριστιανοδημοκράτες (Γερμανία) κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η razorbladeDream: #63 30-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από tolisman: και όσον αφορά τους Ομπάμα και Μακέιν, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο.. είναι όπως τα δίδυμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εργατικοί-Συντηρητικοί (Αγγλία), Σοσιαλδημοκρατες-Χριστιανοδημοκράτες (Γερμανία) κ.α. Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Ο miv έγραψε: #64 30-09-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από tolisman: βασικά δίκιο έχει ο dythor.. φασιστάκος είσαι κι εσύ.. (συγγνώμη κιόλας) και όσον αφορά τους Ομπάμα και Μακέιν, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο.. είναι όπως τα δίδυμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εργατικοί-Συντηρητικοί (Αγγλία), Σοσιαλδημοκρατες-Χριστιανοδημοκράτες (Γερμανία) κ.α. Click για ανάπτυξη... Η μόνη διαφορά είναι πως ο Δημοκρατικός θα βρει μια σοβαρή εξήγηση-δικαιολογία για έναν πόλεμο απ'το "Ήρθε το βράδυ ο Θεός στο όνειρό μου και μου είπε να πολεμήσω τους τρομοκράτες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:33 Η Proudqueen: #65 30-09-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες. Click για ανάπτυξη... λολ κι εμενα! λοιπον κι εγω "ψηφιζω" Ομπαμα,ειναι πιο συμπαθητικουλης (ναι αυτο ειναι το πολιτικο μου κριτηριο και δεν θελω αντιρρησεις ) o αλλος στην ηλικια που ειναι ,που να τρεχει μωρε να ασχολειται με προεδριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tolisman Δραστήριο μέλος Ο tolisman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 00:21 Ο tolisman έγραψε: #66 01-10-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η μόνη διαφορά είναι πως ο Δημοκρατικός θα βρει μια σοβαρή εξήγηση-δικαιολογία για έναν πόλεμο απ'το "Ήρθε το βράδυ ο Θεός στο όνειρό μου και μου είπε να πολεμήσω τους τρομοκράτες". Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι ότι και ο δημοκρατικός (π.χ Μπιλ Κλιντον) και ο ρεπουμπλικάνος (π.χ Μπους) στο τέλος θα τον κάνουν τον πόλεμο.. απλώς οι ρεπουμπλικάνοι αυτοπροβάλονται ως αρκετά συντηρητικοί και παλαιών αρχών κτλ ενώ οι δημοκρατικοί το παίζουν εναλλακτικοί και μοντέρνοι και οικολόγοι (βλ. Αλ Γκορ).. οι πρώτοι είναι και καλά οι δεξιοι και οι δέυτεροι οι αριστεροί -μη χέσω-... τα ίδια σκατά είναι πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 03:27 Ο journalist: #67 01-10-08 03:27 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες. Click για ανάπτυξη... Βασικά,αυτός έχει την εταιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 03:31 Ο Anarki έγραψε: #68 01-10-08 03:31 Που το είδες αυτό; Καναδική εταιρία είναι, που κολλάει ο συγκεκριμένος McCain; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 13:16 Ο miv έγραψε: #69 01-10-08 13:16 Οι McCain των προτηγανισμένων είναι άλλο σόι. Εκ Καναδά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:02 Ο 932df0a57b: #70 01-10-08 18:02 Καλά όχι ότι θα αλλάξει τον κόσμο ο Ομπάμα αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερος. Όσο για τους χαρακτηρισμούς που μου κάνατε πριν, δεν θα το σχολιάσω μιας και οι δυο είστε σαν ληγμένα βιάγκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadgerBadger Νεοφερμένο μέλος Ο BadgerBadger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο BadgerBadger: #71 01-10-08 21:26 Μακάρι να κυβερνούσε αυτός που θα βγει. Δυστυχώς αυτοί είναι πιόνια και υποχείρια του Μάρκετινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:31 Η SCULLY έγραψε: #72 04-11-08 16:31 ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Ο explorer έγραψε: #73 04-11-08 16:40 Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η ilianna έγραψε: #74 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Click για ανάπτυξη... αρε scully ξεθαφτήρι!!! Ομπάμα ftw!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο konfou έγραψε: #75 04-11-08 19:39 Εγώ πιστεύω θα βγει -θέλω κι όλας να βγει- Barrack Obama. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Ο journalist: #76 04-11-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Ο Iliaso έγραψε: #77 04-11-08 19:59 να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οιρείνοι υιμοίν :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tolisman Δραστήριο μέλος Ο tolisman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:08 Ο tolisman έγραψε: #62 30-09-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από mmpf: Μερικές φορές πρέπει να είμαστε σκληροί με κάποια θέματα. Το φασίστας όμως πάει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... βασικά δίκιο έχει ο dythor.. φασιστάκος είσαι κι εσύ.. (συγγνώμη κιόλας) και όσον αφορά τους Ομπάμα και Μακέιν, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο.. είναι όπως τα δίδυμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εργατικοί-Συντηρητικοί (Αγγλία), Σοσιαλδημοκρατες-Χριστιανοδημοκράτες (Γερμανία) κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η razorbladeDream: #63 30-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από tolisman: και όσον αφορά τους Ομπάμα και Μακέιν, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο.. είναι όπως τα δίδυμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εργατικοί-Συντηρητικοί (Αγγλία), Σοσιαλδημοκρατες-Χριστιανοδημοκράτες (Γερμανία) κ.α. Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Ο miv έγραψε: #64 30-09-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από tolisman: βασικά δίκιο έχει ο dythor.. φασιστάκος είσαι κι εσύ.. (συγγνώμη κιόλας) και όσον αφορά τους Ομπάμα και Μακέιν, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο.. είναι όπως τα δίδυμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εργατικοί-Συντηρητικοί (Αγγλία), Σοσιαλδημοκρατες-Χριστιανοδημοκράτες (Γερμανία) κ.α. Click για ανάπτυξη... Η μόνη διαφορά είναι πως ο Δημοκρατικός θα βρει μια σοβαρή εξήγηση-δικαιολογία για έναν πόλεμο απ'το "Ήρθε το βράδυ ο Θεός στο όνειρό μου και μου είπε να πολεμήσω τους τρομοκράτες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:33 Η Proudqueen: #65 30-09-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες. Click για ανάπτυξη... λολ κι εμενα! λοιπον κι εγω "ψηφιζω" Ομπαμα,ειναι πιο συμπαθητικουλης (ναι αυτο ειναι το πολιτικο μου κριτηριο και δεν θελω αντιρρησεις ) o αλλος στην ηλικια που ειναι ,που να τρεχει μωρε να ασχολειται με προεδριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tolisman Δραστήριο μέλος Ο tolisman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 00:21 Ο tolisman έγραψε: #66 01-10-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η μόνη διαφορά είναι πως ο Δημοκρατικός θα βρει μια σοβαρή εξήγηση-δικαιολογία για έναν πόλεμο απ'το "Ήρθε το βράδυ ο Θεός στο όνειρό μου και μου είπε να πολεμήσω τους τρομοκράτες". Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι ότι και ο δημοκρατικός (π.χ Μπιλ Κλιντον) και ο ρεπουμπλικάνος (π.χ Μπους) στο τέλος θα τον κάνουν τον πόλεμο.. απλώς οι ρεπουμπλικάνοι αυτοπροβάλονται ως αρκετά συντηρητικοί και παλαιών αρχών κτλ ενώ οι δημοκρατικοί το παίζουν εναλλακτικοί και μοντέρνοι και οικολόγοι (βλ. Αλ Γκορ).. οι πρώτοι είναι και καλά οι δεξιοι και οι δέυτεροι οι αριστεροί -μη χέσω-... τα ίδια σκατά είναι πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 03:27 Ο journalist: #67 01-10-08 03:27 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες. Click για ανάπτυξη... Βασικά,αυτός έχει την εταιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 03:31 Ο Anarki έγραψε: #68 01-10-08 03:31 Που το είδες αυτό; Καναδική εταιρία είναι, που κολλάει ο συγκεκριμένος McCain; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 13:16 Ο miv έγραψε: #69 01-10-08 13:16 Οι McCain των προτηγανισμένων είναι άλλο σόι. Εκ Καναδά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:02 Ο 932df0a57b: #70 01-10-08 18:02 Καλά όχι ότι θα αλλάξει τον κόσμο ο Ομπάμα αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερος. Όσο για τους χαρακτηρισμούς που μου κάνατε πριν, δεν θα το σχολιάσω μιας και οι δυο είστε σαν ληγμένα βιάγκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadgerBadger Νεοφερμένο μέλος Ο BadgerBadger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο BadgerBadger: #71 01-10-08 21:26 Μακάρι να κυβερνούσε αυτός που θα βγει. Δυστυχώς αυτοί είναι πιόνια και υποχείρια του Μάρκετινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:31 Η SCULLY έγραψε: #72 04-11-08 16:31 ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Ο explorer έγραψε: #73 04-11-08 16:40 Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η ilianna έγραψε: #74 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Click για ανάπτυξη... αρε scully ξεθαφτήρι!!! Ομπάμα ftw!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο konfou έγραψε: #75 04-11-08 19:39 Εγώ πιστεύω θα βγει -θέλω κι όλας να βγει- Barrack Obama. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Ο journalist: #76 04-11-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Ο Iliaso έγραψε: #77 04-11-08 19:59 να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mmpf: Μερικές φορές πρέπει να είμαστε σκληροί με κάποια θέματα. Το φασίστας όμως πάει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... βασικά δίκιο έχει ο dythor.. φασιστάκος είσαι κι εσύ.. (συγγνώμη κιόλας) και όσον αφορά τους Ομπάμα και Μακέιν, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο.. είναι όπως τα δίδυμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εργατικοί-Συντηρητικοί (Αγγλία), Σοσιαλδημοκρατες-Χριστιανοδημοκράτες (Γερμανία) κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η razorbladeDream: #63 30-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από tolisman: και όσον αφορά τους Ομπάμα και Μακέιν, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο.. είναι όπως τα δίδυμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εργατικοί-Συντηρητικοί (Αγγλία), Σοσιαλδημοκρατες-Χριστιανοδημοκράτες (Γερμανία) κ.α. Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Ο miv έγραψε: #64 30-09-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από tolisman: βασικά δίκιο έχει ο dythor.. φασιστάκος είσαι κι εσύ.. (συγγνώμη κιόλας) και όσον αφορά τους Ομπάμα και Μακέιν, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο.. είναι όπως τα δίδυμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εργατικοί-Συντηρητικοί (Αγγλία), Σοσιαλδημοκρατες-Χριστιανοδημοκράτες (Γερμανία) κ.α. Click για ανάπτυξη... Η μόνη διαφορά είναι πως ο Δημοκρατικός θα βρει μια σοβαρή εξήγηση-δικαιολογία για έναν πόλεμο απ'το "Ήρθε το βράδυ ο Θεός στο όνειρό μου και μου είπε να πολεμήσω τους τρομοκράτες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:33 Η Proudqueen: #65 30-09-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες. Click για ανάπτυξη... λολ κι εμενα! λοιπον κι εγω "ψηφιζω" Ομπαμα,ειναι πιο συμπαθητικουλης (ναι αυτο ειναι το πολιτικο μου κριτηριο και δεν θελω αντιρρησεις ) o αλλος στην ηλικια που ειναι ,που να τρεχει μωρε να ασχολειται με προεδριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tolisman Δραστήριο μέλος Ο tolisman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 00:21 Ο tolisman έγραψε: #66 01-10-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η μόνη διαφορά είναι πως ο Δημοκρατικός θα βρει μια σοβαρή εξήγηση-δικαιολογία για έναν πόλεμο απ'το "Ήρθε το βράδυ ο Θεός στο όνειρό μου και μου είπε να πολεμήσω τους τρομοκράτες". Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι ότι και ο δημοκρατικός (π.χ Μπιλ Κλιντον) και ο ρεπουμπλικάνος (π.χ Μπους) στο τέλος θα τον κάνουν τον πόλεμο.. απλώς οι ρεπουμπλικάνοι αυτοπροβάλονται ως αρκετά συντηρητικοί και παλαιών αρχών κτλ ενώ οι δημοκρατικοί το παίζουν εναλλακτικοί και μοντέρνοι και οικολόγοι (βλ. Αλ Γκορ).. οι πρώτοι είναι και καλά οι δεξιοι και οι δέυτεροι οι αριστεροί -μη χέσω-... τα ίδια σκατά είναι πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 03:27 Ο journalist: #67 01-10-08 03:27 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες. Click για ανάπτυξη... Βασικά,αυτός έχει την εταιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 03:31 Ο Anarki έγραψε: #68 01-10-08 03:31 Που το είδες αυτό; Καναδική εταιρία είναι, που κολλάει ο συγκεκριμένος McCain; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 13:16 Ο miv έγραψε: #69 01-10-08 13:16 Οι McCain των προτηγανισμένων είναι άλλο σόι. Εκ Καναδά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:02 Ο 932df0a57b: #70 01-10-08 18:02 Καλά όχι ότι θα αλλάξει τον κόσμο ο Ομπάμα αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερος. Όσο για τους χαρακτηρισμούς που μου κάνατε πριν, δεν θα το σχολιάσω μιας και οι δυο είστε σαν ληγμένα βιάγκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadgerBadger Νεοφερμένο μέλος Ο BadgerBadger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο BadgerBadger: #71 01-10-08 21:26 Μακάρι να κυβερνούσε αυτός που θα βγει. Δυστυχώς αυτοί είναι πιόνια και υποχείρια του Μάρκετινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:31 Η SCULLY έγραψε: #72 04-11-08 16:31 ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Ο explorer έγραψε: #73 04-11-08 16:40 Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η ilianna έγραψε: #74 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Click για ανάπτυξη... αρε scully ξεθαφτήρι!!! Ομπάμα ftw!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο konfou έγραψε: #75 04-11-08 19:39 Εγώ πιστεύω θα βγει -θέλω κι όλας να βγει- Barrack Obama. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Ο journalist: #76 04-11-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Ο Iliaso έγραψε: #77 04-11-08 19:59 να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tolisman: και όσον αφορά τους Ομπάμα και Μακέιν, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο.. είναι όπως τα δίδυμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εργατικοί-Συντηρητικοί (Αγγλία), Σοσιαλδημοκρατες-Χριστιανοδημοκράτες (Γερμανία) κ.α. Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Ο miv έγραψε: #64 30-09-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από tolisman: βασικά δίκιο έχει ο dythor.. φασιστάκος είσαι κι εσύ.. (συγγνώμη κιόλας) και όσον αφορά τους Ομπάμα και Μακέιν, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο.. είναι όπως τα δίδυμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εργατικοί-Συντηρητικοί (Αγγλία), Σοσιαλδημοκρατες-Χριστιανοδημοκράτες (Γερμανία) κ.α. Click για ανάπτυξη... Η μόνη διαφορά είναι πως ο Δημοκρατικός θα βρει μια σοβαρή εξήγηση-δικαιολογία για έναν πόλεμο απ'το "Ήρθε το βράδυ ο Θεός στο όνειρό μου και μου είπε να πολεμήσω τους τρομοκράτες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:33 Η Proudqueen: #65 30-09-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες. Click για ανάπτυξη... λολ κι εμενα! λοιπον κι εγω "ψηφιζω" Ομπαμα,ειναι πιο συμπαθητικουλης (ναι αυτο ειναι το πολιτικο μου κριτηριο και δεν θελω αντιρρησεις ) o αλλος στην ηλικια που ειναι ,που να τρεχει μωρε να ασχολειται με προεδριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tolisman Δραστήριο μέλος Ο tolisman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 00:21 Ο tolisman έγραψε: #66 01-10-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η μόνη διαφορά είναι πως ο Δημοκρατικός θα βρει μια σοβαρή εξήγηση-δικαιολογία για έναν πόλεμο απ'το "Ήρθε το βράδυ ο Θεός στο όνειρό μου και μου είπε να πολεμήσω τους τρομοκράτες". Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι ότι και ο δημοκρατικός (π.χ Μπιλ Κλιντον) και ο ρεπουμπλικάνος (π.χ Μπους) στο τέλος θα τον κάνουν τον πόλεμο.. απλώς οι ρεπουμπλικάνοι αυτοπροβάλονται ως αρκετά συντηρητικοί και παλαιών αρχών κτλ ενώ οι δημοκρατικοί το παίζουν εναλλακτικοί και μοντέρνοι και οικολόγοι (βλ. Αλ Γκορ).. οι πρώτοι είναι και καλά οι δεξιοι και οι δέυτεροι οι αριστεροί -μη χέσω-... τα ίδια σκατά είναι πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 03:27 Ο journalist: #67 01-10-08 03:27 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες. Click για ανάπτυξη... Βασικά,αυτός έχει την εταιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 03:31 Ο Anarki έγραψε: #68 01-10-08 03:31 Που το είδες αυτό; Καναδική εταιρία είναι, που κολλάει ο συγκεκριμένος McCain; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 13:16 Ο miv έγραψε: #69 01-10-08 13:16 Οι McCain των προτηγανισμένων είναι άλλο σόι. Εκ Καναδά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:02 Ο 932df0a57b: #70 01-10-08 18:02 Καλά όχι ότι θα αλλάξει τον κόσμο ο Ομπάμα αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερος. Όσο για τους χαρακτηρισμούς που μου κάνατε πριν, δεν θα το σχολιάσω μιας και οι δυο είστε σαν ληγμένα βιάγκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadgerBadger Νεοφερμένο μέλος Ο BadgerBadger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο BadgerBadger: #71 01-10-08 21:26 Μακάρι να κυβερνούσε αυτός που θα βγει. Δυστυχώς αυτοί είναι πιόνια και υποχείρια του Μάρκετινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:31 Η SCULLY έγραψε: #72 04-11-08 16:31 ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Ο explorer έγραψε: #73 04-11-08 16:40 Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η ilianna έγραψε: #74 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Click για ανάπτυξη... αρε scully ξεθαφτήρι!!! Ομπάμα ftw!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο konfou έγραψε: #75 04-11-08 19:39 Εγώ πιστεύω θα βγει -θέλω κι όλας να βγει- Barrack Obama. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Ο journalist: #76 04-11-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Ο Iliaso έγραψε: #77 04-11-08 19:59 να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tolisman: βασικά δίκιο έχει ο dythor.. φασιστάκος είσαι κι εσύ.. (συγγνώμη κιόλας) και όσον αφορά τους Ομπάμα και Μακέιν, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο.. είναι όπως τα δίδυμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εργατικοί-Συντηρητικοί (Αγγλία), Σοσιαλδημοκρατες-Χριστιανοδημοκράτες (Γερμανία) κ.α. Click για ανάπτυξη... Η μόνη διαφορά είναι πως ο Δημοκρατικός θα βρει μια σοβαρή εξήγηση-δικαιολογία για έναν πόλεμο απ'το "Ήρθε το βράδυ ο Θεός στο όνειρό μου και μου είπε να πολεμήσω τους τρομοκράτες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:33 Η Proudqueen: #65 30-09-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες. Click για ανάπτυξη... λολ κι εμενα! λοιπον κι εγω "ψηφιζω" Ομπαμα,ειναι πιο συμπαθητικουλης (ναι αυτο ειναι το πολιτικο μου κριτηριο και δεν θελω αντιρρησεις ) o αλλος στην ηλικια που ειναι ,που να τρεχει μωρε να ασχολειται με προεδριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tolisman Δραστήριο μέλος Ο tolisman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 00:21 Ο tolisman έγραψε: #66 01-10-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η μόνη διαφορά είναι πως ο Δημοκρατικός θα βρει μια σοβαρή εξήγηση-δικαιολογία για έναν πόλεμο απ'το "Ήρθε το βράδυ ο Θεός στο όνειρό μου και μου είπε να πολεμήσω τους τρομοκράτες". Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι ότι και ο δημοκρατικός (π.χ Μπιλ Κλιντον) και ο ρεπουμπλικάνος (π.χ Μπους) στο τέλος θα τον κάνουν τον πόλεμο.. απλώς οι ρεπουμπλικάνοι αυτοπροβάλονται ως αρκετά συντηρητικοί και παλαιών αρχών κτλ ενώ οι δημοκρατικοί το παίζουν εναλλακτικοί και μοντέρνοι και οικολόγοι (βλ. Αλ Γκορ).. οι πρώτοι είναι και καλά οι δεξιοι και οι δέυτεροι οι αριστεροί -μη χέσω-... τα ίδια σκατά είναι πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 03:27 Ο journalist: #67 01-10-08 03:27 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες. Click για ανάπτυξη... Βασικά,αυτός έχει την εταιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 03:31 Ο Anarki έγραψε: #68 01-10-08 03:31 Που το είδες αυτό; Καναδική εταιρία είναι, που κολλάει ο συγκεκριμένος McCain; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 13:16 Ο miv έγραψε: #69 01-10-08 13:16 Οι McCain των προτηγανισμένων είναι άλλο σόι. Εκ Καναδά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:02 Ο 932df0a57b: #70 01-10-08 18:02 Καλά όχι ότι θα αλλάξει τον κόσμο ο Ομπάμα αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερος. Όσο για τους χαρακτηρισμούς που μου κάνατε πριν, δεν θα το σχολιάσω μιας και οι δυο είστε σαν ληγμένα βιάγκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadgerBadger Νεοφερμένο μέλος Ο BadgerBadger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο BadgerBadger: #71 01-10-08 21:26 Μακάρι να κυβερνούσε αυτός που θα βγει. Δυστυχώς αυτοί είναι πιόνια και υποχείρια του Μάρκετινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:31 Η SCULLY έγραψε: #72 04-11-08 16:31 ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Ο explorer έγραψε: #73 04-11-08 16:40 Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η ilianna έγραψε: #74 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Click για ανάπτυξη... αρε scully ξεθαφτήρι!!! Ομπάμα ftw!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο konfou έγραψε: #75 04-11-08 19:39 Εγώ πιστεύω θα βγει -θέλω κι όλας να βγει- Barrack Obama. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Ο journalist: #76 04-11-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Ο Iliaso έγραψε: #77 04-11-08 19:59 να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες. Click για ανάπτυξη... λολ κι εμενα! λοιπον κι εγω "ψηφιζω" Ομπαμα,ειναι πιο συμπαθητικουλης (ναι αυτο ειναι το πολιτικο μου κριτηριο και δεν θελω αντιρρησεις ) o αλλος στην ηλικια που ειναι ,που να τρεχει μωρε να ασχολειται με προεδριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tolisman Δραστήριο μέλος Ο tolisman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 00:21 Ο tolisman έγραψε: #66 01-10-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η μόνη διαφορά είναι πως ο Δημοκρατικός θα βρει μια σοβαρή εξήγηση-δικαιολογία για έναν πόλεμο απ'το "Ήρθε το βράδυ ο Θεός στο όνειρό μου και μου είπε να πολεμήσω τους τρομοκράτες". Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι ότι και ο δημοκρατικός (π.χ Μπιλ Κλιντον) και ο ρεπουμπλικάνος (π.χ Μπους) στο τέλος θα τον κάνουν τον πόλεμο.. απλώς οι ρεπουμπλικάνοι αυτοπροβάλονται ως αρκετά συντηρητικοί και παλαιών αρχών κτλ ενώ οι δημοκρατικοί το παίζουν εναλλακτικοί και μοντέρνοι και οικολόγοι (βλ. Αλ Γκορ).. οι πρώτοι είναι και καλά οι δεξιοι και οι δέυτεροι οι αριστεροί -μη χέσω-... τα ίδια σκατά είναι πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 03:27 Ο journalist: #67 01-10-08 03:27 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες. Click για ανάπτυξη... Βασικά,αυτός έχει την εταιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 03:31 Ο Anarki έγραψε: #68 01-10-08 03:31 Που το είδες αυτό; Καναδική εταιρία είναι, που κολλάει ο συγκεκριμένος McCain; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 13:16 Ο miv έγραψε: #69 01-10-08 13:16 Οι McCain των προτηγανισμένων είναι άλλο σόι. Εκ Καναδά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:02 Ο 932df0a57b: #70 01-10-08 18:02 Καλά όχι ότι θα αλλάξει τον κόσμο ο Ομπάμα αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερος. Όσο για τους χαρακτηρισμούς που μου κάνατε πριν, δεν θα το σχολιάσω μιας και οι δυο είστε σαν ληγμένα βιάγκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadgerBadger Νεοφερμένο μέλος Ο BadgerBadger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο BadgerBadger: #71 01-10-08 21:26 Μακάρι να κυβερνούσε αυτός που θα βγει. Δυστυχώς αυτοί είναι πιόνια και υποχείρια του Μάρκετινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:31 Η SCULLY έγραψε: #72 04-11-08 16:31 ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Ο explorer έγραψε: #73 04-11-08 16:40 Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η ilianna έγραψε: #74 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Click για ανάπτυξη... αρε scully ξεθαφτήρι!!! Ομπάμα ftw!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο konfou έγραψε: #75 04-11-08 19:39 Εγώ πιστεύω θα βγει -θέλω κι όλας να βγει- Barrack Obama. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Ο journalist: #76 04-11-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Ο Iliaso έγραψε: #77 04-11-08 19:59 να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Η μόνη διαφορά είναι πως ο Δημοκρατικός θα βρει μια σοβαρή εξήγηση-δικαιολογία για έναν πόλεμο απ'το "Ήρθε το βράδυ ο Θεός στο όνειρό μου και μου είπε να πολεμήσω τους τρομοκράτες". Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι ότι και ο δημοκρατικός (π.χ Μπιλ Κλιντον) και ο ρεπουμπλικάνος (π.χ Μπους) στο τέλος θα τον κάνουν τον πόλεμο.. απλώς οι ρεπουμπλικάνοι αυτοπροβάλονται ως αρκετά συντηρητικοί και παλαιών αρχών κτλ ενώ οι δημοκρατικοί το παίζουν εναλλακτικοί και μοντέρνοι και οικολόγοι (βλ. Αλ Γκορ).. οι πρώτοι είναι και καλά οι δεξιοι και οι δέυτεροι οι αριστεροί -μη χέσω-... τα ίδια σκατά είναι πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 03:27 Ο journalist: #67 01-10-08 03:27 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες. Click για ανάπτυξη... Βασικά,αυτός έχει την εταιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 03:31 Ο Anarki έγραψε: #68 01-10-08 03:31 Που το είδες αυτό; Καναδική εταιρία είναι, που κολλάει ο συγκεκριμένος McCain; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 13:16 Ο miv έγραψε: #69 01-10-08 13:16 Οι McCain των προτηγανισμένων είναι άλλο σόι. Εκ Καναδά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:02 Ο 932df0a57b: #70 01-10-08 18:02 Καλά όχι ότι θα αλλάξει τον κόσμο ο Ομπάμα αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερος. Όσο για τους χαρακτηρισμούς που μου κάνατε πριν, δεν θα το σχολιάσω μιας και οι δυο είστε σαν ληγμένα βιάγκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadgerBadger Νεοφερμένο μέλος Ο BadgerBadger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο BadgerBadger: #71 01-10-08 21:26 Μακάρι να κυβερνούσε αυτός που θα βγει. Δυστυχώς αυτοί είναι πιόνια και υποχείρια του Μάρκετινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:31 Η SCULLY έγραψε: #72 04-11-08 16:31 ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Ο explorer έγραψε: #73 04-11-08 16:40 Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η ilianna έγραψε: #74 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Click για ανάπτυξη... αρε scully ξεθαφτήρι!!! Ομπάμα ftw!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο konfou έγραψε: #75 04-11-08 19:39 Εγώ πιστεύω θα βγει -θέλω κι όλας να βγει- Barrack Obama. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Ο journalist: #76 04-11-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Ο Iliaso έγραψε: #77 04-11-08 19:59 να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες. Click για ανάπτυξη... Βασικά,αυτός έχει την εταιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 03:31 Ο Anarki έγραψε: #68 01-10-08 03:31 Που το είδες αυτό; Καναδική εταιρία είναι, που κολλάει ο συγκεκριμένος McCain; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 13:16 Ο miv έγραψε: #69 01-10-08 13:16 Οι McCain των προτηγανισμένων είναι άλλο σόι. Εκ Καναδά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:02 Ο 932df0a57b: #70 01-10-08 18:02 Καλά όχι ότι θα αλλάξει τον κόσμο ο Ομπάμα αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερος. Όσο για τους χαρακτηρισμούς που μου κάνατε πριν, δεν θα το σχολιάσω μιας και οι δυο είστε σαν ληγμένα βιάγκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadgerBadger Νεοφερμένο μέλος Ο BadgerBadger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο BadgerBadger: #71 01-10-08 21:26 Μακάρι να κυβερνούσε αυτός που θα βγει. Δυστυχώς αυτοί είναι πιόνια και υποχείρια του Μάρκετινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:31 Η SCULLY έγραψε: #72 04-11-08 16:31 ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Ο explorer έγραψε: #73 04-11-08 16:40 Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η ilianna έγραψε: #74 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Click για ανάπτυξη... αρε scully ξεθαφτήρι!!! Ομπάμα ftw!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο konfou έγραψε: #75 04-11-08 19:39 Εγώ πιστεύω θα βγει -θέλω κι όλας να βγει- Barrack Obama. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Ο journalist: #76 04-11-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Ο Iliaso έγραψε: #77 04-11-08 19:59 να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που το είδες αυτό; Καναδική εταιρία είναι, που κολλάει ο συγκεκριμένος McCain; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 13:16 Ο miv έγραψε: #69 01-10-08 13:16 Οι McCain των προτηγανισμένων είναι άλλο σόι. Εκ Καναδά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:02 Ο 932df0a57b: #70 01-10-08 18:02 Καλά όχι ότι θα αλλάξει τον κόσμο ο Ομπάμα αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερος. Όσο για τους χαρακτηρισμούς που μου κάνατε πριν, δεν θα το σχολιάσω μιας και οι δυο είστε σαν ληγμένα βιάγκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadgerBadger Νεοφερμένο μέλος Ο BadgerBadger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο BadgerBadger: #71 01-10-08 21:26 Μακάρι να κυβερνούσε αυτός που θα βγει. Δυστυχώς αυτοί είναι πιόνια και υποχείρια του Μάρκετινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:31 Η SCULLY έγραψε: #72 04-11-08 16:31 ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Ο explorer έγραψε: #73 04-11-08 16:40 Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η ilianna έγραψε: #74 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Click για ανάπτυξη... αρε scully ξεθαφτήρι!!! Ομπάμα ftw!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο konfou έγραψε: #75 04-11-08 19:39 Εγώ πιστεύω θα βγει -θέλω κι όλας να βγει- Barrack Obama. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Ο journalist: #76 04-11-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Ο Iliaso έγραψε: #77 04-11-08 19:59 να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι McCain των προτηγανισμένων είναι άλλο σόι. Εκ Καναδά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:02 Ο 932df0a57b: #70 01-10-08 18:02 Καλά όχι ότι θα αλλάξει τον κόσμο ο Ομπάμα αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερος. Όσο για τους χαρακτηρισμούς που μου κάνατε πριν, δεν θα το σχολιάσω μιας και οι δυο είστε σαν ληγμένα βιάγκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadgerBadger Νεοφερμένο μέλος Ο BadgerBadger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο BadgerBadger: #71 01-10-08 21:26 Μακάρι να κυβερνούσε αυτός που θα βγει. Δυστυχώς αυτοί είναι πιόνια και υποχείρια του Μάρκετινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:31 Η SCULLY έγραψε: #72 04-11-08 16:31 ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Ο explorer έγραψε: #73 04-11-08 16:40 Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η ilianna έγραψε: #74 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Click για ανάπτυξη... αρε scully ξεθαφτήρι!!! Ομπάμα ftw!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο konfou έγραψε: #75 04-11-08 19:39 Εγώ πιστεύω θα βγει -θέλω κι όλας να βγει- Barrack Obama. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Ο journalist: #76 04-11-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Ο Iliaso έγραψε: #77 04-11-08 19:59 να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά όχι ότι θα αλλάξει τον κόσμο ο Ομπάμα αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερος. Όσο για τους χαρακτηρισμούς που μου κάνατε πριν, δεν θα το σχολιάσω μιας και οι δυο είστε σαν ληγμένα βιάγκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BadgerBadger Νεοφερμένο μέλος Ο BadgerBadger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο BadgerBadger: #71 01-10-08 21:26 Μακάρι να κυβερνούσε αυτός που θα βγει. Δυστυχώς αυτοί είναι πιόνια και υποχείρια του Μάρκετινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:31 Η SCULLY έγραψε: #72 04-11-08 16:31 ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Ο explorer έγραψε: #73 04-11-08 16:40 Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η ilianna έγραψε: #74 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Click για ανάπτυξη... αρε scully ξεθαφτήρι!!! Ομπάμα ftw!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο konfou έγραψε: #75 04-11-08 19:39 Εγώ πιστεύω θα βγει -θέλω κι όλας να βγει- Barrack Obama. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Ο journalist: #76 04-11-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Ο Iliaso έγραψε: #77 04-11-08 19:59 να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακάρι να κυβερνούσε αυτός που θα βγει. Δυστυχώς αυτοί είναι πιόνια και υποχείρια του Μάρκετινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:31 Η SCULLY έγραψε: #72 04-11-08 16:31 ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Ο explorer έγραψε: #73 04-11-08 16:40 Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η ilianna έγραψε: #74 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Click για ανάπτυξη... αρε scully ξεθαφτήρι!!! Ομπάμα ftw!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο konfou έγραψε: #75 04-11-08 19:39 Εγώ πιστεύω θα βγει -θέλω κι όλας να βγει- Barrack Obama. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Ο journalist: #76 04-11-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Ο Iliaso έγραψε: #77 04-11-08 19:59 να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Ο explorer έγραψε: #73 04-11-08 16:40 Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η ilianna έγραψε: #74 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Click για ανάπτυξη... αρε scully ξεθαφτήρι!!! Ομπάμα ftw!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο konfou έγραψε: #75 04-11-08 19:39 Εγώ πιστεύω θα βγει -θέλω κι όλας να βγει- Barrack Obama. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Ο journalist: #76 04-11-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Ο Iliaso έγραψε: #77 04-11-08 19:59 να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η ilianna έγραψε: #74 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Click για ανάπτυξη... αρε scully ξεθαφτήρι!!! Ομπάμα ftw!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο konfou έγραψε: #75 04-11-08 19:39 Εγώ πιστεύω θα βγει -θέλω κι όλας να βγει- Barrack Obama. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Ο journalist: #76 04-11-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Ο Iliaso έγραψε: #77 04-11-08 19:59 να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν.. Click για ανάπτυξη... αρε scully ξεθαφτήρι!!! Ομπάμα ftw!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο konfou έγραψε: #75 04-11-08 19:39 Εγώ πιστεύω θα βγει -θέλω κι όλας να βγει- Barrack Obama. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Ο journalist: #76 04-11-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Ο Iliaso έγραψε: #77 04-11-08 19:59 να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πιστεύω θα βγει -θέλω κι όλας να βγει- Barrack Obama. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:54 Ο journalist: #76 04-11-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Ο Iliaso έγραψε: #77 04-11-08 19:59 να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από explorer: Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Ο Iliaso έγραψε: #77 04-11-08 19:59 να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Maria17 έγραψε: #78 04-11-08 20:06 Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο Rafa Nadal: #79 04-11-08 20:41 Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η SCULLY έγραψε: #80 04-11-08 21:12 το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.