Αμερικάνικες εκλογές

νεος κατοικος Λευκου Οικου?

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Barrack Obama

Ψήφοι: 0 0,0%
  • John McCain

Ψήφοι: 0 0,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    0
Οιρείνοι υιμοίν :p

:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μερικές φορές πρέπει να είμαστε σκληροί με κάποια θέματα. Το φασίστας όμως πάει πάρα πολύ.
βασικά δίκιο έχει ο dythor.. φασιστάκος είσαι κι εσύ.. (συγγνώμη κιόλας)

και όσον αφορά τους Ομπάμα και Μακέιν, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο.. είναι όπως τα δίδυμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εργατικοί-Συντηρητικοί (Αγγλία), Σοσιαλδημοκρατες-Χριστιανοδημοκράτες (Γερμανία) κ.α.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και όσον αφορά τους Ομπάμα και Μακέιν, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο.. είναι όπως τα δίδυμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εργατικοί-Συντηρητικοί (Αγγλία), Σοσιαλδημοκρατες-Χριστιανοδημοκράτες (Γερμανία) κ.α.
:iagree:

βασικά δίκιο έχει ο dythor.. φασιστάκος είσαι κι εσύ.. (συγγνώμη κιόλας)

Η μόνη διαφορά είναι πως ο Δημοκρατικός θα βρει μια σοβαρή εξήγηση-δικαιολογία για έναν πόλεμο απ'το "Ήρθε το βράδυ ο Θεός στο όνειρό μου και μου είπε να πολεμήσω τους τρομοκράτες".

Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες.
λολ κι εμενα!
λοιπον κι εγω "ψηφιζω" Ομπαμα,ειναι πιο συμπαθητικουλης (ναι αυτο ειναι το πολιτικο μου κριτηριο και δεν θελω αντιρρησεις :P)
o αλλος στην ηλικια που ειναι ,που να τρεχει μωρε να ασχολειται με προεδριες..

Η μόνη διαφορά είναι πως ο Δημοκρατικός θα βρει μια σοβαρή εξήγηση-δικαιολογία για έναν πόλεμο απ'το "Ήρθε το βράδυ ο Θεός στο όνειρό μου και μου είπε να πολεμήσω τους τρομοκράτες".

το θέμα είναι ότι και ο δημοκρατικός (π.χ Μπιλ Κλιντον) και ο ρεπουμπλικάνος (π.χ Μπους) στο τέλος θα τον κάνουν τον πόλεμο..
απλώς οι ρεπουμπλικάνοι αυτοπροβάλονται ως αρκετά συντηρητικοί και παλαιών αρχών κτλ ενώ οι δημοκρατικοί το παίζουν εναλλακτικοί και μοντέρνοι και οικολόγοι (βλ. Αλ Γκορ).. οι πρώτοι είναι και καλά οι δεξιοι και οι δέυτεροι οι αριστεροί -μη χέσω-...
τα ίδια σκατά είναι πάντως..

Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες.

Βασικά,αυτός έχει την εταιρία

Που το είδες αυτό; Καναδική εταιρία είναι, που κολλάει ο συγκεκριμένος McCain;

Οι McCain των προτηγανισμένων είναι άλλο σόι. Εκ Καναδά...

Καλά όχι ότι θα αλλάξει τον κόσμο ο Ομπάμα αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερος. Όσο για τους χαρακτηρισμούς που μου κάνατε πριν, δεν θα το σχολιάσω μιας και οι δυο είστε σαν ληγμένα βιάγκρα

Μακάρι να κυβερνούσε αυτός που θα βγει. Δυστυχώς αυτοί είναι πιόνια και υποχείρια του Μάρκετινγκ.

ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες:D...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας:P) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν..

Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων.

ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες:D...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας:P) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν..

αρε scully ξεθαφτήρι!!!:P

Ομπάμα ftw!:no1:

Εγώ πιστεύω θα βγει -θέλω κι όλας να βγει- Barrack Obama.

Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων.

Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους.

να ξερετε παντως οτι το συμφερον της ελλαδας ειναι ο μακ κειν....

Μπα δε νομιζω να μας συμφερει λογω πειλιν

Άσε ρε Ηλία που το συμφέρον της Ελλάδας είναι ο παππούς...Για να προσγειωθούμε λίγο...Ομπάμα κ ξερό ψωμί...Είναι μοναδικός ο άνθρωπος...Πάμε ρε Ομπάμα γερά σκίσε τους όλους...Έτσι...Καλά είναι οι 11 μονάδες διαφορά...όχι να μου πάει κ για πρόεδρος κάποιος στην ηλικία του παππού μου που δεν έχει ιδέα από πολιτική...Ηλία αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τί συμφέρει την Ελλάδα γιατί δε σε πολυβλέπω καλά...

το συμφερον της Ελλαδας δεν ειναι ο Μακειν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. δε λεω οτι ο Ομπαμα και ο Μπαιντεν ειναι οι αγιοι και καλοι φιλελληνες (αλλωστε ολα στρεφονται γυρω απο το συμφερον;) και καμια συμπαθεια δε γενναται χωρις αυτο),οπως ωραιοποιημενα θελουν τα καναλια να μας πεισουν , αλλα οι ρεπουμπλικανοι φιλελληνες και υπερασπιστες των εθνικων ζητηματων ακουγεται τουλαχιστον αστειο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back