nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

27-10-16

22:58
Μάλλον αυτό εννοεί.
Γι αυτό θεωρούνται και super wow...![]()
Λείπω από την Ελλάδα και χάνω την καλύτερη παρακμή. Μια yolo φάση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υπεύθυνος Κολλέγιου/ΙΕΚ. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

18-04-23

00:18
Τελικά σε άλλαξαν τμήμα;Γεια σας .Παω Α Λυκειου και ειμαι Α2 δυστυχως ....Εχουμε αθλιους καθηγητες (οχι αυστηρους απλα φλωρους) και θελω να παω στο Α3 (οπου εκει βριζουν κιολας) και γενικα ολοι τους αποκαλουν τελειους καθηγητες.....Εχει περασει η περιοδος αλλαγων αλλα γινετε αν παω εγω στην Λυκειαρχισσα και της πω πως θελω να αλλαξω να με αλλαξει????ή πρεπει να συντρεχει σοβαρος λογος?Γιατι οι γονεις μου αρνουνται να ερθουν να τους μιλησουν
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.111 μηνύματα.

18-04-23

00:21
με το που διάβασα τη λέξη "τελικά" μου ήρθε ο Αργυρός στο μυαλό μουΤελικά
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

18-04-23

00:25
ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙΓεια σας .Παω Α Λυκειου και ειμαι Α2 δυστυχως ....Εχουμε αθλιους καθηγητες (οχι αυστηρους απλα φλωρους) και θελω να παω στο Α3 (οπου εκει βριζουν κιολας) και γενικα ολοι τους αποκαλουν τελειους καθηγητες.....Εχει περασει η περιοδος αλλαγων αλλα γινετε αν παω εγω στην Λυκειαρχισσα και της πω πως θελω να αλλαξω να με αλλαξει????ή πρεπει να συντρεχει σοβαρος λογος?Γιατι οι γονεις μου αρνουνται να ερθουν να τους μιλησουν
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

18-04-23

00:27
Και εγώ από ντροπή χδ.
Ας με έπαιρνε το πληκτρολόγιο κάποιος εκείνα τα χρόνια, ειλικρινά
Ας με έπαιρνε το πληκτρολόγιο κάποιος εκείνα τα χρόνια, ειλικρινά

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.111 μηνύματα.

18-04-23

00:28
2011...Παιδιά ξέρετε αν μπορώ να αλλάξω τμήμα στο σχολείο; Σήμερα έκαναν αλλαγές στα παιδιά και μου πήραν τα μισά με τα οποία έκανα παρέα και μου έφεραν κάτι άλλους που δεν έχω και πολλές σχέσεις..θα αυτοκτονήσω αν μείνω στο τμήμα που είμαι![]()
Πωωωω πόσες αναμνήσεις...
Μου λείπει αυτή η εποχή!!
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

18-04-23

00:30
2011...
Πωωωω πόσες αναμνήσεις...
Μου λείπει αυτή η εποχή!!
Eποχές ΝΔπασοκαρίας, μνημονίων

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

18-04-23

00:33
εγώ φίλε μου φέρνει μνήμες Μέσι με μακρύ μαλλί και la liga στα prime της...Eποχές ΝΔπασοκαρίας, μνημονίων![]()
ξέγνιαστα παιχνίδια το καλοκαίρι με τα παιδιά στη πλατεία κ άλλα πολλά!!
nPb
Επιφανές μέλος

18-04-23

00:48
εγώ φίλε μου φέρνει μνήμες Μέσι με μακρύ μαλλί και la liga στα prime της...
ξέγνιαστα παιχνίδια το καλοκαίρι με τα παιδιά στη πλατεία κ άλλα πολλά!!
Τώρα δεν έχεις ξέγνοιαστα καλοκαίρια;

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

18-04-23

00:49
Τώρα έχει δουλειά το καλοκαίρι...ε όσο να είναι δεν είναι τόσο ξέγνοιαστα...Τώρα δεν έχεις ξέγνοιαστα καλοκαίρια;Ακόμη 19 είσαι..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Aris_PaP09
- karr
- Hased Babis
- soudos
- giannhs2001
- bill09876
- hehehehe
- Ο Καλαμαράς
- Nala
- Joji
- kiyoshi
- Unboxholics
- Abiogenesis
- Scandal
- Magigi
- ggl
- Alexecon1991
- george777
- GeorgePap2003
- Praxis
- IceCream05
- Σωτηρία
- SlimShady
- harry akritas
- Memetchi
- Georgekk
- globglogabgalab
- don_vito
- Pharmacist01
- iminspain
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.