Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης. Με κάλυψε ο giostau επ'αυτου.
Κάτι τέτοια τα λένε μόνο οι ΕΜΠίτες για να νιώθουν ανώτεροι.
Τρέχω όλη μέρα. Τώρα είδα το μήνυμα για να απαντήσω...sorry
Λοιπόν. Όχι, δεν τα λένε οι ΕΜΠίτες για να νιώθουν καλύτερα, τα λένε απλά και μόνο επειδή είναι θέμα ιστορίας. Το ίδρυμα ονομάστηκε "Πολυτεχνείον" και επειδή οι ευεργέτες ήταν από το Μέτσοβο, ονομάστηκε και "Μετσόβιον", με ταυτόχρονη ονομασία των οδών γύρω από το Ιστορικό κτίριο των εξαρχείων.
Ενώ ο πληροφορικάριος δεν έχει βάσεις εεε? Και τόσα μαθηματικά και φυσικές που κάνουν στο Di για βιτρίνα είναι?
Τα συγκεκριμένα (εκτός ίσως απο την κυματική) που αναφέρεις υπάρχουν και στο di.
Επίσης μπορεί όντως να μην είναι οι ΗΜΜΥ για μένα αλλά όχι για τους λόγους που αναφέρεις. Ανέφερα εγώ πουθενά στο thread οτι δεν μου αρέσουν τα μαθηματικά???
Γμτ...Χωρίς τα παραγλωσσικά στοιχεία παρανοούμαι...Όχι! όχι όχι όχι και όχι, δεν ήθελα να υποτιμίσω το di! Καμία σχέση! Απλά, να ξέρουμε
οτι είναι άλλες σχολές, με άλλο αντικείμενο!! Δεν είναι για βιτρίνα. Και δεν κάνουν φυσικές να τους βγαίνει η πίστη, όπως οι άμοιροι οι ηλεκτρολόγοι, που στην Αθήνα κάνουν (αν είναι δυνατόν: ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ! σαν κατ' επιλογή υποχρεωτικό μάθημα!). Γιατί ρε παιδιά; Αμαρτία δεν είναι;
Ο
μηχανικός, με την παραδοσιακή έννοια, είναι συνδεδεμένος με τη λέξη κατασκευή. Και ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, πρέπει να έχει γενικές (και για πολλούς
άχρηστες) γνώσεις τόσο μαθηματικών, όσο και φυσικής και μηχανικής (Δυναμική/στατική μπλα μπλα μπλα).
Αν κάποιου του αρέσουν τα pc, όπως εσύ, ε, μην περιμένεις να σου αρέσουν οι ηλεκτρολόγοι. Θα είσαι πολύ ικανοποιημένη από το di, από την πληροφορική ΑΣΟΕΕ ή απο το ΤΕΙ πληροφορικής. Οι ηλεκτρολόγοι, απλά θα σου είναι βαρετοί...γιατί κανείς στους ηλεκτρολόγους δεν ασχολείται τόσο άμεσα με τα pc. Ασχολείσαι αργότερα, στη θεωρία, στο computer science, και στις οργανώσεις υπολογιστών ή στο λογισμικό. Όχι όμως τόσο άμεσα και πρακτικά, όπως στα αντίστοιχα τμήματα πληροφορικής.
Γενικά όλο σου το μήνυμα μυρίζει υποτίμηση για το di. Κάτι που μου λέει οτι δεν τα έχεις ψάξει και πολύ καλά τα πράγματα...
Καλή τύχη με τις επιλογές σου