πλακα μου κανεις. Πηρα το λοουερ του κεμπριτζ φετος με 80% και το ecce μου φαινοταν σαν σταυρολεξο. Τα αγγλικα πτυχια ειναι πολυ δυσκολοτερα απο τα αμερικανικα 1ον και 2ον στο προφ δεν κοβεσαι αν κοπεις εστω και σε ενα κοματι? Νομιζω οτι δεν ισχυει για το λοουερ.
παιδια και εγω φετος κοπηκα για 1 με 2% στο ecce με bf....
αλλα πηρα το εντεξελ!!!

-----------------------------------------
στο ecpe αν εχεις εστω και ενα bf κοβεσε.....
στο ecce συμψηφιζωνται.....
Kαταρχάς ούτε πιο εύκολα ειναι τα Αμαρικανικα ούτε πιο δύσκολα.
Παρακαλω μην ισοπεδώνετε τα πάντα.

Αν εχετε παρει το FCE με Α ειστε στο 4.5% που το πηραν με Α.
Οι υπολοιποι το πηραν με B ή C.
Αν τωρα νομίζετε πως το ECCE ειναι περιπατος λυπαμαι αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ισχυει κατι τετοιο.Οταν παιδι με P,BF,LP,LP κοβεται τον Μαιο του 2008 για και οταν ξαναδινει Δεκεμβρη το περναει με τους ίδιους βαθμούς δεν ειναι και οτι το πιο ενθαρυντικο για το συστημα αξιολογησης του ELI-UM.
Οταν στο φορουμ παιδια κόπηκαν με P,LP,BF,LP ή με LP,LP,LP,LP και βλεπουν κόπους χαμενους σε ενα αποτελεσμα οταν δεν εχετε αποτυχει δεν μπορείτε να το καταλαβατε.

Δεν λεω πως ειναι παλουκι αλλα και περίπατος δεν ειναι.
Και αν εσεις πιστευετε κατι τετοιο δεν ειστε η πλειονότητα αλλα η μειονότητα παίδες.
Οσο για την βαθμολογηση.Απο τον Μαιο του 2009 στο ECPE με 3 LP και ενα BF περνούσες και αυτο θα ισχυει και απο τον Δεκεμβρη του 2009 στο ECCE.
Αυτο το συστημα βοηθησε πολλα παιδια με καποιες αδυναμιες σε καποιο μέρος ωστε να περάσουν την εξεταση.
Αυτα απο μένα.