Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Δεν θα έχεις πρόβλημα, αρκεί το μεταπτυχιακό σου να είναι σχετικό με το αντικείμενο του διδακτορικού. Μη ξεχνάς επίσης ότι μπορείς να συνδυάσεις την παιδαγωγική σου παιδεία με την ιστορία της τέχνης .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος

Η αλήθεια είναι πως στη σχολή έχουμε πολλά μαθήματα σχετικά με την Τέχνη γενικότερα. Απλά είχα την απορία γιατί ορισμένα μεταπτυχιακά δέχονται πτυχιούχους μόνο από συγκεκριμένα αντικείμενα.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Πάντως, είναι νωρίς ακόμα να σκέφτεσαι το διδακτορικό. Στο μεταπτυχιακό θα δεις αν θα αντέξεις...
astathmitos
Δραστήριο μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Μετά από κάποιο καιρό συνεργασίας, οι περισσότεροι καθηγητές "το προτείνουν", σε προσκαλούν να το κάνεις. Γι αυτό και συνήθως είναι φοιτητές που έχουν κάποια σχέση με τη σχολή από πριν.
astathmitos
Δραστήριο μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Ελπίζω να είχες δεις τις απαντήσεις, δεν θυμάμαι!!!!!
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος

tyrex
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι φοιτήτρια της γεωπονικής και θα ήθελα πολύ να ασχολήθω μετά το τέλος των σπουδών μου, ερευνητικά με κάποιο αντικείμενο...!
Τι θα προτείνατε ως προσόντα που θα πρέπει να έχει κάποιος που θα ασχοληθεί με ακαδημαική καριέρα;και ποιά είναι η διασικασία που πρέπει να ακολουθήσω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλησπέρα!
Είμαι φοιτήτρια της γεωπονικής και θα ήθελα πολύ να ασχολήθω μετά το τέλος των σπουδών μου, ερευνητικά με κάποιο αντικείμενο...!
Τι θα προτείνατε ως προσόντα που θα πρέπει να έχει κάποιος που θα ασχοληθεί με ακαδημαική καριέρα;και ποιά είναι η διασικασία που πρέπει να ακολουθήσω;
προπτυχιακο-->μεταπτυχιακο(master)---->μεταπτυχιακο(διδακτορικο)---->μεταδιδακτορικο(α)(εργασια ως μελος ερευνητικης ομαδας ,για αποκτηση εμπειριας)--->θεση σε πανεπιστημιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης

προπτυχιακο-->μεταπτυχιακο(master)---->μεταπτυχιακο(διδακτορικο)---->μεταδιδακτορικο(α)(εργασια ως μελος ερευνητικης ομαδας ,για αποκτηση εμπειριας)--->θεση σε πανεπιστημιο.
και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Οπουδήποτε παίζουν ρόλο και οι καλές γνωριμίες. Στην Ελλάδα μάλιστα, αν έχουν και κομματικό-συνδικαλιστικό άρωμα, ακόμη καλύτερα. Το σημαντικότερο προσόν ξέχασες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχω λοιπόν κάποιες ερωτήσεις.
Για να γίνω δεκτός σε κάποιο καλό μεταπτυχιακό, τι βαθμό πτυχίου πρέπει να έχω;
Για το μεταπτυχιακό, πέρα από το βαθμό πτυχίου, μετράει κάτι άλλο;
Είδα αλλού στο forum ότι αν είσαι καλός στο μεταπτυχιακό, σου προτείνουν οι ίδιοι οι καθηγητές σου να προχωρήσεις σε διδακτορικό. Γίνεται όμως αν επιλέξω να κάνω διδακτορικό σε άλλο πανεπιστήμιο να με επιλέξουν οι εκεί καθηγητές ή πρέπει να με ξέρουν από πριν;
Στο τμήμα μου η πτυχιακή είναι προαιρετική. Αν την επιλέξω, θα με βοηθήσει στο να με επιλέξουν σε κάποιο μεταπτυχιακό;
Αν επιλέξω να κάνω μεταπτυχιακό σε μη αγγλόφωνη χώρα, πρέπει να την έχω επιλέξει νωρίς την χώρα αυτή, από το τρίτο ή το τέταρτο έτος για παράδειγμα, έτσι ώστε να έχω μάθει την γλώσσα της μέχρι ένα επίπεδο και να μπορώ να επικοινωνώ;
Συγγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.