Ελενάκι Νεοφερμένο μέλος Η Eλένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 11:47 Η Ελενάκι έγραψε: #1 10-08-09 11:47 Παιδιά θέλω να πάω σε κάποια ακοδημία volley,αλλά δεν ξέρω που μπορώ να πάω μένω εξώ από τη Θεσσαλονίκη.Please αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει θέλω πολύ να ασχοληθώ επαγγελματικά με το volley...!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 13:22 Ο grigoris91: #2 10-08-09 13:22 επαγγελματικα εεεεεεεεεεεεεε καλη φαση ρωτα και κανεναν αθλητικο συλογο για σιγουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενάκι Νεοφερμένο μέλος Η Eλένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:04 Η Ελενάκι έγραψε: #3 10-08-09 14:04 μηπως γνωρίζει κανεις αν ομαδες όπως ¨Αρης ΠΑΟΚ Ηρακλής έχουν τμήματα για να πάω βολλει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Ο Iliaso έγραψε: #4 10-08-09 16:08 Εμ το μέρος που μένεις δεν βοηθάει και πολύ...Τώρα θα πας Β γυμνασίου;Έχεις ξανασχοληθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 16:33 Η korina P έγραψε: #5 10-08-09 16:33 ο Ηρακλης εχει ομαδα βολλει εγω εκει παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενάκι Νεοφερμένο μέλος Η Eλένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:05 Η Ελενάκι έγραψε: #6 11-08-09 08:05 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εμ το μέρος που μένεις δεν βοηθάει και πολύ...Τώρα θα πας Β γυμνασίου;Έχεις ξανασχοληθεί; Click για ανάπτυξη... ναι θα πάω 2 γυμνασίου.πιστελυω έχω χρόνο.πολύ παλιά αλλά παίζω και στην ομάδα του σχολείου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από korina P: ο Ηρακλης εχει ομαδα βολλει εγω εκει παω Click για ανάπτυξη... πόσες ώρες κάνετε προπόνηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά θέλω να πάω σε κάποια ακοδημία volley,αλλά δεν ξέρω που μπορώ να πάω μένω εξώ από τη Θεσσαλονίκη.Please αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει θέλω πολύ να ασχοληθώ επαγγελματικά με το volley...!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 13:22 Ο grigoris91: #2 10-08-09 13:22 επαγγελματικα εεεεεεεεεεεεεε καλη φαση ρωτα και κανεναν αθλητικο συλογο για σιγουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενάκι Νεοφερμένο μέλος Η Eλένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:04 Η Ελενάκι έγραψε: #3 10-08-09 14:04 μηπως γνωρίζει κανεις αν ομαδες όπως ¨Αρης ΠΑΟΚ Ηρακλής έχουν τμήματα για να πάω βολλει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Ο Iliaso έγραψε: #4 10-08-09 16:08 Εμ το μέρος που μένεις δεν βοηθάει και πολύ...Τώρα θα πας Β γυμνασίου;Έχεις ξανασχοληθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 16:33 Η korina P έγραψε: #5 10-08-09 16:33 ο Ηρακλης εχει ομαδα βολλει εγω εκει παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενάκι Νεοφερμένο μέλος Η Eλένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:05 Η Ελενάκι έγραψε: #6 11-08-09 08:05 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εμ το μέρος που μένεις δεν βοηθάει και πολύ...Τώρα θα πας Β γυμνασίου;Έχεις ξανασχοληθεί; Click για ανάπτυξη... ναι θα πάω 2 γυμνασίου.πιστελυω έχω χρόνο.πολύ παλιά αλλά παίζω και στην ομάδα του σχολείου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από korina P: ο Ηρακλης εχει ομαδα βολλει εγω εκει παω Click για ανάπτυξη... πόσες ώρες κάνετε προπόνηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
επαγγελματικα εεεεεεεεεεεεεε καλη φαση ρωτα και κανεναν αθλητικο συλογο για σιγουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενάκι Νεοφερμένο μέλος Η Eλένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:04 Η Ελενάκι έγραψε: #3 10-08-09 14:04 μηπως γνωρίζει κανεις αν ομαδες όπως ¨Αρης ΠΑΟΚ Ηρακλής έχουν τμήματα για να πάω βολλει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Ο Iliaso έγραψε: #4 10-08-09 16:08 Εμ το μέρος που μένεις δεν βοηθάει και πολύ...Τώρα θα πας Β γυμνασίου;Έχεις ξανασχοληθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 16:33 Η korina P έγραψε: #5 10-08-09 16:33 ο Ηρακλης εχει ομαδα βολλει εγω εκει παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενάκι Νεοφερμένο μέλος Η Eλένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:05 Η Ελενάκι έγραψε: #6 11-08-09 08:05 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εμ το μέρος που μένεις δεν βοηθάει και πολύ...Τώρα θα πας Β γυμνασίου;Έχεις ξανασχοληθεί; Click για ανάπτυξη... ναι θα πάω 2 γυμνασίου.πιστελυω έχω χρόνο.πολύ παλιά αλλά παίζω και στην ομάδα του σχολείου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από korina P: ο Ηρακλης εχει ομαδα βολλει εγω εκει παω Click για ανάπτυξη... πόσες ώρες κάνετε προπόνηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μηπως γνωρίζει κανεις αν ομαδες όπως ¨Αρης ΠΑΟΚ Ηρακλής έχουν τμήματα για να πάω βολλει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 16:08 Ο Iliaso έγραψε: #4 10-08-09 16:08 Εμ το μέρος που μένεις δεν βοηθάει και πολύ...Τώρα θα πας Β γυμνασίου;Έχεις ξανασχοληθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 16:33 Η korina P έγραψε: #5 10-08-09 16:33 ο Ηρακλης εχει ομαδα βολλει εγω εκει παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενάκι Νεοφερμένο μέλος Η Eλένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:05 Η Ελενάκι έγραψε: #6 11-08-09 08:05 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εμ το μέρος που μένεις δεν βοηθάει και πολύ...Τώρα θα πας Β γυμνασίου;Έχεις ξανασχοληθεί; Click για ανάπτυξη... ναι θα πάω 2 γυμνασίου.πιστελυω έχω χρόνο.πολύ παλιά αλλά παίζω και στην ομάδα του σχολείου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από korina P: ο Ηρακλης εχει ομαδα βολλει εγω εκει παω Click για ανάπτυξη... πόσες ώρες κάνετε προπόνηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμ το μέρος που μένεις δεν βοηθάει και πολύ...Τώρα θα πας Β γυμνασίου;Έχεις ξανασχοληθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 16:33 Η korina P έγραψε: #5 10-08-09 16:33 ο Ηρακλης εχει ομαδα βολλει εγω εκει παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενάκι Νεοφερμένο μέλος Η Eλένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:05 Η Ελενάκι έγραψε: #6 11-08-09 08:05 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εμ το μέρος που μένεις δεν βοηθάει και πολύ...Τώρα θα πας Β γυμνασίου;Έχεις ξανασχοληθεί; Click για ανάπτυξη... ναι θα πάω 2 γυμνασίου.πιστελυω έχω χρόνο.πολύ παλιά αλλά παίζω και στην ομάδα του σχολείου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από korina P: ο Ηρακλης εχει ομαδα βολλει εγω εκει παω Click για ανάπτυξη... πόσες ώρες κάνετε προπόνηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ο Ηρακλης εχει ομαδα βολλει εγω εκει παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενάκι Νεοφερμένο μέλος Η Eλένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιος Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:05 Η Ελενάκι έγραψε: #6 11-08-09 08:05 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εμ το μέρος που μένεις δεν βοηθάει και πολύ...Τώρα θα πας Β γυμνασίου;Έχεις ξανασχοληθεί; Click για ανάπτυξη... ναι θα πάω 2 γυμνασίου.πιστελυω έχω χρόνο.πολύ παλιά αλλά παίζω και στην ομάδα του σχολείου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από korina P: ο Ηρακλης εχει ομαδα βολλει εγω εκει παω Click για ανάπτυξη... πόσες ώρες κάνετε προπόνηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εμ το μέρος που μένεις δεν βοηθάει και πολύ...Τώρα θα πας Β γυμνασίου;Έχεις ξανασχοληθεί; Click για ανάπτυξη... ναι θα πάω 2 γυμνασίου.πιστελυω έχω χρόνο.πολύ παλιά αλλά παίζω και στην ομάδα του σχολείου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από korina P: ο Ηρακλης εχει ομαδα βολλει εγω εκει παω Click για ανάπτυξη... πόσες ώρες κάνετε προπόνηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.