Stelios0007
Νεοφερμένο μέλος

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει ποιά θεωρήται γενικά πιο καλή σχολη??

Βασικά είμαι απο τη Χιο, αλλά σκεφτομαι για Κρήτη. Εσείς τί λετε? Στις Οινούσες δεν θέλω να πάω γιατί θέλω να ξεφύγω από τη χιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Δεν ξέρω απο σχολές, αλλά αυτό απο μόνο του είναι πολύ σωστή επιλογή :no1:...θέλω να ξεφύγω από τη χιο., και να δω λίγο καινούριο κοσμο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stelios0007
Νεοφερμένο μέλος

killbill
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

φιλε μου ξερω λιγα πραγματα για ΑΕΝ και θα στα παραθεσωΒασικα μου αρεσει ο στρατος υπερβολικα πολυ!!!! αλλα σαν 2η επιλογη μετα τα του στρατου ειναι ΑΕΝ!
οι μισθοι ειναι πολυ καλοι αλλα μ βγαζουν το λαδι μετα την σχολη εμποροπλοιαρχων (αν θυμαμαι καλα) βγαινεις καπετανιος Γ (μετα γινεσαι β και μετα Α)περνεις γυρω στα 10 χιλιαρικα το μηνα αλλα σου βγαζουν την ψυχη... δηλαδη τα λεφτα δεν ειναι κινητρο να πας....τα λεφτα τα αξιζουν και με το παραπανω!!!!!!!!!!!!!!!!
συμβουλη αν δεν εχεις κανενα μεσο (για να πας σε ακτογραμμη)
μιν την προτιμησεις γιατι δεν εχει καμια διαφορα (εκτος απο μερικες) ο μουτσος απο καπετανιο... οκ τα λεφτα ειναι παραπανω και εχεις και μια καμπινα// ε και λοιπον? αν δεν εισαι σε ακτογραμμοι και οι 2 κανετε βδομαδες να δειτε στερια και οι 2 στη θαλασσα ειστε και σας κουναει και πραγματικα τα πραγματα ειναι ακραια
ο θειος μου ειχε τελειοσει εκει και ειναι αστα να πανε ακομα και κοψιμο να εχεις που λεει ο λογος δεν σε αφηνουν να ηρεμησεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofmad
Νεοφερμένο μέλος

MrsCullen
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mike19930
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epsilon
Δραστήριο μέλος

Ναι ισχύει.Αλλά πρέπει να έχεις σχετικά καλό βαθμό απολυτηρίου.Ντάξει και η βάση των ΑΕΝ είναι πολύ χαμηλή.Δεν νομίζω κάποιος που θα διαβάσει να μην καταφέρει να περάσει με πανελλήνιες.κατι εχω ακουσει οτι μπενεις και χωρις πανελληνιες .. υσχιει κατι τετοιο ??
makhsal
Νεοφερμένο μέλος

moppf
Νεοφερμένο μέλος

ρε γμτ γτ φετος αυξηθηκαν κατα 1000 τα ατομα π θελουν να μπουν; θα παρουν φετος με απολυτηριο η οχι; ξερετε τπτ απο μεσα; οσα τηλεφωνα και να παρεις δεν λενε τπτ!
boom100060
Νεοφερμένο μέλος

pirloandr
Νεοφερμένο μέλος

vasia2010
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστώ για τον χρόνο σας κι ελπίζω να μου απαντήσετε σύντομα!!![FONT="]
[/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Glix
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θελω να μαθω οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με αυτην την σχολη και εχω το εξης προβλημα.
Φετος θα δωσω πανελληνιες.και εδω και καποιες μερες με προβληματιζει αρκετα αυτη η σχολη...
Να πω εδω οτι τον φεβρουαριο στο χαρτι που εκανα για τις εξετασεις δηλωσα μονο να δωσω ΜΟΝΟ ΑΟΘ...Δεν δηλωσα πουθενα
για τα ΑΘΛΗΜΑΤΑ για στρατιωτικες-αστυνομικες σχολες.
θελω να ρωτησω αν μπορω πλεον να την δηλωσω αυτην την σχολη...
Απο το σχολειο τοτε με ειχαν πει πως μπορω και τωρα να επιλεξω να δωσω τα αθληματα οταν βγει μια προκυρηξη η οποια δεν ξερω αν εχει βγει ή οχι...
αν μπορει καποιος ας μου πει αν εχω και την παραμικρη δυνατοτητα να δηλωσω αυτην την σχολη καθως επισης και τι χαρτια πρεπει να κανω(γνωριζω επισης πως θα βγει και η ειδικη προκυρηξη για αυτην την σχολη το καλοκαιρι.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος

Glix
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατι ειχε ειδικο Χ για το ΑΕΝ?για αεν δεν δινεις αθληματα.θα εννοεις μαλλον οτι δεν εβαλες το ''χ'' οτι θελεις να εισαι υποψηφιος για τις αεν.γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ στην σχολη να ρωτησεις τι γινεται;
anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι εχει.Γιατι ειχε ειδικο Χ για το ΑΕΝ?
λεει θελω να ειμαι υποψηφιος για:
α)στρατιωτικες
β)Αστυνομικες
γ)αεν
δ)τεφαα
και επιλεγεις

πάω β' λυκείου και θέλω πληροφορίες για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού... Σε ποιά ακαδημία είναι καλύτερο να πάω? Ενδιαφέρομαι για πλοίαρχος... Οι ακαδημίες είναι οι εξής:
Ασπρόπυργος - ΑΕΝ Ασπροπύργου - Πλοιάρχων/Μηχανικών
Νέα Μηχανιώνα - ΑΕΝ Μακεδονίας - Πλοιάρχων/Μηχανικών
Πρέβεζα - ΑΕΝ Ηπείρου - Πλοιάρχων
Κύμη - ΑΕΝ Κύμης - Πλοιάρχων
Αργοστόλι - ΑΕΝ Ιονίων Νήσων - Πλοιάρχων
Χίος - ΑΕΝ Χίου - Μηχανικών
Ύδρα -ΑΕΝ Ύδρας - Πλοιάρχων
Οινούσσες - ΑΕΝ Οινουσσών - Πλοιάρχων
Σύρος - ΑΕΝ Σύρου - Πλοιάρχων
Χανιά - ΑΕΝ Κρήτης - Πλοιάρχων/Μηχανικών
ευχαριστώ προκαταβολικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.