Ποια χολη βγαζω ρε φιλε ;
Ποιος ευθυνεται για την κατασταση του πρωταθληματος και της βιας στα γηπεδα ; ο Αρης ή η Ξανθη ;
Φυσικα και φταινε οι 3 μεγαλοι με τα διαιτητικα και εξωαγωνιστικα τους εγκληματα. Εποχες που δεν αφηναν να ανασανει κανενας, να μην παρει αλλη ομαδα το πρωταθλημα .
Για τον Παναθηναικο ευθυνεται ο Αφραγκουζος ο οποιος εγινε ΞΑΦΝΙΚΑ συνεταιρακι με τον Οσφπ και φυσικα μου φταιει ο Οσφπ μιας και ελεγχε τα παντα και μου εχει κλεψει πρωταθληματα.
Σας πειραξε χθες εσας το οπλο του Σαββιδη ; Τουλαχιστον αυτος το εβγαλε μπροστα και δεν το εκρυψε οπως οι αλλοι τοσο καιρο.
Επισης για να παρει κανεις πρωταθλημα στην Ελλαδα πρεπει να παρει τους φορεις μαζι του , ετσι και εκανε ο Ιβαν. Πεφτουμε απο τα συννεφα ; Οχι αφου και αλλοι τα ιδια κανανε και διατυμπανιζαν φτιαξτε ομαδα να νικησετε την διαιτησια . Τωρα που ειναι η ομαδα του Οσφπ ;
Τελος για τον Γιαννακοπουλο. Ο μονος προεδρος που εχει τρελα και αγαπη για τον Παο . Ο μονος που κανει και θα κανει τον Παο να φτασει στην κορυφη. Ναι γουσταρω να παρω πρωταθλημα σφαζοντας ολους τους αλλους και απειλοντας διαιτητες . Σαν Παναθηναικος εχω ζησει την αδικια στο πετσι μου , εχω καταντησει να ειμαι παραρτημα του Οσφπ εξαιτιας ενος τραγελαφικου προεδρου και θα πω στον Γιαννακοπουλο οχι ; επειδη δεν ειναι καθαρος ;
Ποσα -3 εχει φαει ο Οσφπ απο το 2010 και μετα ;;;
Να μπει και να τα κανει μπ....ο ολα . Αυτο ειναι το πρωταθλημα που μας αξιζει , αν οχι να κατσουν στο τραπεζι και να παρουν γενναιες αποφασεις . Κλεισε συνδεσμους , οι νομοι να ισχυουν για ολους (οχι μονο για Παο) , εξοδος απο Ευρωπαικες διοργανωσεις για ενα χρονο, καμερες στα γηπεδα , οχι καγκελα ουτε διχτυα στις κερκιδες , βαρυτερες ποινες
https://www.sdna.gr/podosfairo/europ...eleiose-ton-opado-tis-poy-xtypise-paiktes-tis
στην Ελλαδα αντιθετως επιβραβευονται τετοιες καταστασεις οπως συνεβη στο ματς της Ελλαδα οπου φιλαθλος με φανελα του Παο πηγε στο Καραισκακης ή αλλοι παιρνουν εκπομπες...