α)Να μείνουμε στην ουσία...ήταν off-side;ΗΤΑΝ...συνεπώς καλώς το ακύρωσε και κακώς το ξαναέδωσε πίσω στο φύλλο αγώνα (στο δικαστήριο θα κριθεί και ο ίδιος γι' αυτό)...
Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες για να λιβανίζουν τα μπαουγκοράδια και οι μπαουγκοεφημερίδες το χαλίφη τους!
β)Κι άλλες φορές έχουν μπει παράγοντες μέσα στο γήπεδο, αλλά ΟΧΙ έτσι...όχι με γορίλες δίπλα τους, όχι με όπλα στο καβάλο να φαίνονται φόρα παρτίδα!
Αυτό που έγινε χθες ΔΕΝ ξανάγινε...
"...Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ περίμεναν, ώστε να ενημερωθούν τι έγραψε στο φύλλο αγώνα, στο οποία σύμφωνα με τη «Νοva» αναφέρει:
1) Βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας.
2) Βίαιη απώθηση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη.
3) Λεκτική επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον ίδιο τον Γιώργο Κομίνη, με τη φράση: "Έχεις τελειώσει".
"Μετά απ' όλα αυτά αποφάσισα να εισέλθω στα αποδυτήρια διότι η κατάσταση που επικρατούσε δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα".
4) "Στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μου είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, ενώ έκανε αναφορά και σε κατοχή όπλου απ' την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο είχα δει κι εγώ".
Για το σκορ, ο ρέφερι έγραψε πως ύστερα από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του κατακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ,
αλλά η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη έφερε τη διακοπή του ματς..."
Να μου ζήσεις Γιώργο Μίνο που έλεγες χθες βράδυ ότι το Φ.Α. "καίει" την Α.Ε.Κ.!
Ρώτησα αστυνομικό σήμερα...σε
δημόσιο χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έχεις πάνω σου όπλο, ανεξάρτητα από το αν έχεις άδεια ή όχι...κρυβόταν ο κοντός χθες για να γλυτώσει το αυτόφωρο!