Αθλητική κουβεντούλα

Ποια ομάδα υποστηρίζετε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 768)
  • Παναθηναϊκός

    Ψήφοι: 214 27.9%
  • Ολυμπιακός

    Ψήφοι: 219 28.5%
  • ΑΕΚ

    Ψήφοι: 95 12.4%
  • Άρης

    Ψήφοι: 40 5.2%
  • Πανιώνιος

    Ψήφοι: 4 0.5%
  • Άλλη (ποια[noparse];)[/noparse]

    Ψήφοι: 35 4.6%
  • ΠΑΟΚ

    Ψήφοι: 73 9.5%
  • Ηρακλής

    Ψήφοι: 17 2.2%
  • Καμία

    Ψήφοι: 71 9.2%

Hephaestus

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1,503 μηνύματα.
Ο Χαριστέας είναι η επιτομή του τεμπελχανά Ελληνάρα επαγγελματία ποδοσφαιριστή που έκανε καριέρα λόγω καλού manager και συγκυριών...στην Εθνική επελέγη αντί του μεγάλου Νίκου Μαχλά κι επειδή έτυχε να βάλει το κλούβιο κεφάλι του σε 2-3 φάσεις έγινε μέγας και τρανός πρωταθλητής Ευρώπης!
Και φυσικά από το 2004 και μετά ήταν ουσιαστικά παλαίμαχος, χωρίς όρεξη για δουλειά και βελτίωση περιμένοντας την Εθνική (στην οποία είχε εξασφαλισμένη θέση) για να κάνει συμβόλαια με ομάδες, απ' τις οποίες όπως ήταν φυσικό έφευγε πάντα με τις κλωτσιές!
Το ίδιο έκανε κι ο Βέλλιος, το ίδιο έκανε κι ο Μήτρογλου και τόσοι άλλοι γι' αυτό είμαστε ο περίγελος της Ευρώπης ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο (εκτός των άλλων)...

Και πέρα απ' όλα αυτά, όταν βγαίνεις και μιλάς για "παιδάκια που δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους" στη χώρα του 70% ανεργίας στους νέους, είσαι μέγας κάφρος και το λιγότερο που σου αρμόζει είναι ένα ντου από γιαούρτια και σφαλιάρες...
Άκουσες Ειρηνικέ, για σένα και τους φίλους σου τα λέει, εσύ θα έπρεπε να είχες προσβληθεί περισσότερο από μένα!;)

https://www.gazzetta.gr/football/article/623625/o-kasigias-den-einai-termatofylakas
https://www.gazzetta.gr/football/article/623519/mundial-2014-analamvanei-tin-eythyni-o-kasigias

ΕΤΣΙ απαντάνε οι μεγάλοι παίκτες και άνθρωποι, όχι με βρισιές στον κόσμο που τους ανέδειξε αλλά με αυτοκριτική και πράξεις στο χορτάρι!
Αλλά εντάξει, με το δικό σου σκεπτικό ο Casillas θα έπρεπε να πει στον Ισπανικό λαό ότι τους κάνει χάρη που παίζει με την Ισπανία!:rolleyes:
Δηλαδη θες να μου πεις οτι δεν ειμαστε κομπλεξικος λαος; και μονο που πηγαμε στο μουντιαλ ηταν τεραστια επιτυχια. Δεν λεω να κανουμε τουρισμο, αλλα εθνικη μας επαιξε πολυ καλο ποδοσφαιρο και δε θεωρω οτι αρμοζει τετοια κριτικη σε μια ομαδα που προσπαθησε. Αν νικησουμε στον επομενο αγωνα, ολοι θα λενε τι ομαδαρα εχουμε...
Να περασουμε στον χαριστεα...εχει παιξει στην εθνικη και γνωριζει ποσο ασχημο ειναι να δεχονται ασχημη κριτικη οι παιχτες τη στιγμη που δεν το αξιζουν. Δεν θωρω οτι επαναπαυτηκε στην εθνικη, απλως δεν τον ευνοησαν οι συγκυριες για να κανει μια καλη καριερα.
Κατ εμε ο χαριστεας πρεπει να αντιμετωπιζεται ως αξιος σεβασμου, γιατι προσεφερε πολλα στην εθνικηη...

Οσο για τον κασιγιας, ντροπη και αισχος σε οσους εσπευσαν να τον κατηγορησουν γοα το ματς με την ολλανδια.Ο κασιγιας ειναι συμβολο για την ισπανια και οι ισπανοι πρεπει να νιωθουν υπερηφανοι που εχουν στις ταξεις τους εναν απο τους καλυτερους τερματοφυλακες ολων των εποχων.

Υ.γ. ο σαντος φερει μεγαλο μεριδιο ευθυνης για την ηττα της εθνικης. Κακες επιλογες και πολλα λαθη..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

lowbaper92

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο lowbaper92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,504 μηνύματα.
Ρε μπείτε στη σελίδα της Sofia Vergara στο fb και θαυμάστε μπολιτισμό... Πολύ το χάρηκα, μόνο και μόνο γι' αυτούς :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pentium

Νεοφερμένος

Ο pentium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 83 μηνύματα.
το τραγικό είναι ότι οι διεθνείς μας ήταν ευχαριστημένοι από πάνω....


στο άλλο παιχνιδι θα παιξω παλι στοίχημα να χάσει η εθνικη δεν έχει νόημα......να ελπιζω σε κάτι διαφορετικό...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Polymnia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,253 μηνύματα.
Γιατί πρέπει να έχουμε τους παίκτες της Εθνικής στο απυρόβλητο;
Αλλά ναι,πήρανε το Euro πριν 1 δεκαετία και είναι ενα ισχυρότατο επιχείρημα.
Και τί μ'αυτό;
Και οι Ισπανοί πήραν 2 φορές σερί το Euro και 1 World Cup ενδιάμεσα.Αλλά παρ'ολα αυτά ο Ικερ βγήκε και έκανε μια διπλωματική δήλωση,ενώ βρισκόταν ΜΕΣΑ στο παιχνίδι,δεν μιλούσε εκ του ασφαλούς όπως ο Χαριστέας.
Μπορεί και εκείνος να τσαντίστηκε με τα πικρόχολα σχόλια πολλών Ισπανών,αλλά είχε το ήθος να μη δείξει τη μιζέρια του
δημόσια (γκουχου).
Πιο πολύ ο Χαριστέας μου φάνηκε κομπλεξικός (τι ηλίθια λέξη,έχουν μαθει να τη χωνουν παντού χωρίς να ξερουν τί σημαίνει)
παρά ο λαός.
Και στο κάτω κάτω,αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι όσοι στηρίζουν την ''άποψη'' του Χαριστέα,πάνε και ρίχνουν τις ευθύνες στον προπονητή (τί μου θυμίζει,τί μου θυμίζει...α ναι Ρεχάγκελ).
Αυτό δεν είναι επίσης κομπλεξικό;

Εγω το εγραψα και το ξαναγράφω.Μεχρι να φέρουν παιδιά απο τα U21+U19 και φύγουν όλοι οι φιγουρατζήδες με το μαλλί πινελο και τα μανικια απο ταττου,προκοπή δε θα δειτε.
Και είναι και 1 αλλο: αλλαγή νοοτροπίας.Κατι που δε θα γινει ποτέ.
Γιατι στην Ελλάδα έχουμε το εξης χαζό:
περασε το παιδι ιατρικη με 19.000 μορια,εγινε αποτυχημένος ιατρος.Οοοοοοχι,θα θυμιζει παντα η μαμα οτι πριν 200 χρονια,το παιδι της περασε 2ο στην ιατρικη.
Ετσι και εδώ:
Απαγορεύεται να λογοκρίνουμε τους Χαριστέες,γιατί πήραν ολοκληρο Euro και κατάφεραν να φτασουν στους ομιλους φετος.
ΛΟΛ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Stavri_

Τιμώμενο Μέλος

Η Stavri_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4,687 μηνύματα.
Τελειώνει με Μπάνβιτ, υπογράφει στην ΤΣΣΚΑ!
Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι ο Δημήτρης Ιτούδης ταξιδεύει στην Τουρκία για να λύσει το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα, έχοντας συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ. Πόσο επηρεάζεται ο Καλάθης.

Ο κύβος ερρίφθη και η συμφωνία πρέπει να είναι σχεδόν οριστική! Η πρόσφατη απόφαση του Ντέϊβιντ Μπλατ (ήταν η πρώτη επιλογή για την διαδοχή του Έτορε Μεσίνα) να επιστρέψει στην Αμερική και να δουλέψει στο ΝΒΑ (ως assistant στους Γουόριορς ή ως head-coach στο Κλίβελαντ), οδήγησε τον “ισχυρό άνδρα” της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην ενεργοποίηση του plan b! H περίπτωση του Φώτη Κατσικάρη (ήταν η αμέσως επόμενη λύση), δεν προχώρησε, για λόγους, που πάντως, δεν έχουν να κάνει με την Εθνική Ελλάδας κι έτσι ο Αντρέϊ Βατούτιν, που εν τω μεταξύ είχε συζητήσει τηλεφωνικά με τον 43χρονο Βεροιώτη τεχνικό, ενημέρωσε τον Δημήτρη Ιτούδη ότι τον περιμένει στη Μόσχα!

Έχει συμβόλαιο αλλά και καλή σχέση με την διοίκηση!

Ο Έλληνας προπονητής που οδήγησε φέτος την Μπάνβιτ στην κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου στην Τουρκία (με ρεκόρ 29-1), έχει κλειστό συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με την ομάδα του Πανόρμου. Οι εξαιρετικές διαπροσωπικές σχέσεις που έχει “οικοδομήσει” με τους ιδιοκτήτες της τουρκικής ομάδας, όμως, σε συνδυασμό με την επιτυχημένη σεζόν του στον πάγκο της, καθιστούν ευκολότερη τη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας, που αναμένεται να γίνει σε καλό κλίμα.

Η Μπάνβιτ κινείται ήδη για άλλον προπονητή!

Γι’ αυτό το λόγο, ο Δημήτρης Ιτούδης αναχώρησε το πρωί για την Κωνσταντινούπολη, απ’ όπου και θα μεταβεί στην πόλη Μπαντίρμα (Πάνορμος) για να συναντηθεί με τους διοικούντες της Μπάνβιτ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gazzetta.gr μάλιστα, η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου, που έχει ενημερωθεί για το θέμα, έχει ήδη βολιδοσκοπήσει άλλον έμπειρο προπονητή, να είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Τουρκία για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας.

«Τη Δευτέρα θα ξέρω!»

Ο Έλληνας προπονητής που δεν επιβεβαιώνει αλλά και δεν διαψεύδει τις παραπάνω πληροφορίες, έλεγε χθες σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, ότι το βράδυ της Δευτέρας (16/06), ίσως να είναι σε θέση να πει περισσότερα και φυσικά δήλωνε άγνοια για τη σύνδεση της διαφαινόμενης συμφωνίας του με την ΤΣΣΚΑ με το Νικ Καλάθη! Ο 25χρονος διεθνής Ελληνοαμερικανός point-guard, που έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, έχει δεχθεί εδώ και μέρες μία άκρως δελεαστική και εξωπραγματική πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα (σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει τα 6 εκατομμύρια δολάρια) για τριετές συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, η πιθανή συνεργασία του Δημήτρη Ιτούδη με την πρωταθλήτρια της VTB-League, ενδεχομένως να αλλάξει τα δεδομένα.

Απομακρύνεται ο Καλάθης;;;

Ο πλέϊ-μέϊκερ των Γκρίζλις που μέχρι τις 30 Ιουνίου, έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει το συμβόλαιό του με τις “αρκούδες” και να μείνει ελεύθερος, εκτός του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ αλλά και της ΤΣΣΚΑ. Και οι δύο ομάδες έχουν την ευχέρεια να του δώσουν περισσότερα χρήματα και ειδικότερα αν ο Ιτούδης αναλάβει τον ρωσικό σύλλογο, συν τοις άλλοις, θα έχουν προπονητές (Ομπράντοβιτς), δύο ανθρώπους τους οποίους γνωρίζει καλά από την τριετία του στον Παναθηναϊκό (2009-2012) και είναι απολύτως εξοικειωμένος με την φιλοσοφία τους. Μοιάζει πιο λογικό να θέλει να συνεργαστεί με προπονητή, του οποίου ξέρει καλά τα “χούγια” και τις απαιτήσεις του (ειδικότερα αν και τα χρήματα είναι περισσότερα), από το να μπει στην διαδικασία μίας “νέας” περιπέτειας, υπό τις οδηγίες ενός απαιτητικού και αυστηρού, πλην όμως και άγνωστου σ’ εκείνον coach (Ιβάνοβιτς)!

Είναι τυχαία η καθυστέρηση;

Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση των “πρασίνων”, μην εκπλαγείτε αν αυτή αποσυρθεί, εντός των επόμενων ημερών. Αυτός, άλλωστε, δεν αποκλείεται να είναι και ο λόγος, που οι πρωταθλητές, δεν έχουν ακόμη κάνει την παραμικρή κίνηση, όσον αφορά στον Τζέϊμς Γκιστ (έχει συμβόλαιο και τη νέα σεζόν, αλλά πριν από λίγες μέρες, ο ίδιος είπε σε συμπαίκτη του ότι ενημερώθηκε να ψάξει για ομάδα), καθώς επίσης και που ζήτησαν από τον εκπρόσωπο του Στεφάν Λάσμε, Μάριο Ολύμπιο, να επαναδιαπραγματευθούν με ευνοϊκότερους όρους το ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου.



Διάβασε περισσότερα στο: Τελειώνει με Μπάνβιτ, υπογράφει στην ΤΣΣΚΑ! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook



Δε το βλέπω για Καλάθη στην Πανάθα. Σιγά μην δε προτιμήσει Ιτούδη και πιθανών περισσότερα χρήματα... Θα μας σκάσουν εκεί στη διοίκηση. Τόσα ακούγονται και τίποτα δεν παίρνει σάρκα και οστά. :(
Άντε να δούμε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Crooked

Νεοφερμένος

Ο Crooked αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 115 μηνύματα.
Το ότι οι Ελληνάρες αποτελούν έναν από τους πιο κομπλεξικούς και ξερόλες λαούς παγκοσμίως είναι γεγονός. Γκρινιάζουμε ότι η εθνική δεν παίζει μπάλα! Με ποιους να παίξει; Με τον Κατσουράνη που είναι πρώην ποδοσφαιριστής και στρίβει πιο αργά από την γιαγιά μου; Το ποδοσφαιρικό ανέκδοτο Τζιώλη; Τον Μανιάτη που όσο και να προσπαθεί δεν είναι παίχτης που θα κάνει παιχνίδι; Το Σαλπιγγίδη που πλέον δεν το έχει; Τον Σαμαρά που ενώ είναι πολύ καλός παίχτης είναι τελείως άνευρος; Τον Γκέκα που πλέον δεν μπορεί; Τον Χολέμπας που αμυντικά είναι μια μαύρη τρύπα; Αυτούς τους παίχτες έχει αυτήν την στιγμή η Εθνική αυτό μπορεί να κάνει! Μια μέτρια ομάδα απλά που όλοι την νομίζουν ότι είναι καμιά Βραζιλία.

Τον Χαριστέα ποτέ δεν τον πήγαινα σαν παίχτη και ας έδωσε με τα δικά του γκολ το euro. Σαφώς και πρέπει να γίνεται κριτική, αλλά μέσα στα όρια των δυνατοτήτων της Εθνικής. Αυτό μπορεί η Εθνική αυτό κάνει! Δεν είναι ομάδα να παίξει μπάλα.

Όταν έρθουν τα προκριματικά του Euro που ελπίζουμε να γίνει ανανέωση στους παίχτες τότε ίσως δούμε και καμιά μπαλίτσα της προκοπής.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Crooked

Νεοφερμένος

Ο Crooked αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 115 μηνύματα.


Τεράστιος
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Stavri_

Τιμώμενο Μέλος

Η Stavri_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4,687 μηνύματα.
Και επίσημα ο Παναθηναϊκός για Καλάθη!
Επίσημη πρόταση στον Νικ Καλάθη κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, η ΤΣΣΚΑ ο μοναδικός αντίπαλος των «πρασίνων». Έγινε το... μπάσιμο για τον Νικ Καλάθη, με τον Παναθηναϊκό να καταθέτει επίσημη πρόταση στον ομογενή γκαρντ. Το «τριφύλλι», όπως είναι γνωστό, θέλει να τον ντύσει και πάλι στα πράσινα και έτσι του προσφέρει συμβόλαιο 3 χρόνων, με καθαρές αποδοχές 6,5 εκ ευρώ, που μπορεί να φτάσουν με τα μπόνους μέχρι και τα 7,5!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Να ρωτησω στο στοιχημα μας κοροιδευουν.
Αποδοση 7 για να βγει πρωτος σκορερ της Ελλαδας ο Γκεκας??
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

timonierhs

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,430 μηνύματα.
Ρε Γερμαναρα Πάμε Γερά ! :clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Ναι ρε Γερμανια μεχρι στιγμης κερδιζω το στοιχημα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

thomas l.

Τιμώμενο Μέλος

Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,526 μηνύματα.
έπαιξα το Ιράν - Νιγηρία 1-2 και το Γκάνα - Ηπα 1-1
άντε να πάω ένα ταμείο :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
Ειρηνικέ, σήμερα σχεδόν σε κάθε φάση που έπαιρνε τη μπάλα ο Cristiano Ronaldo τον γιούχαρε όλο το γήπεδο...μα σε τι κομπλεξικό κόσμο ζούμε ρε παιδί μου ε;;;Τς τς τς!!!:rolleyes:
έπαιξα το Ιράν - Νιγηρία 1-2 και το Γκάνα - Ηπα 1-1
άντε να πάω ένα ταμείο :D
Ανάποδα έπρεπε να τα βάλεις, η Νιγηρία είναι για τα πανηγύρια και οι Η.Π.Α. αμελητέο μέγεθος μπροστά στη Γκάνα...
Αν και ομολογώ ότι κι εγώ έβαλα τη Νιγηρία διπλό (το επίφοβο απ' τα 4 είναι αυτό) μαζί με Γερμανία, Γκάνα και άσο τη Βάρμπεργκς με 4,33 για ντουπλάρισμα...

Υ.Γ. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πετάτε τα λεφτά σας σε βλακώδη στοιχήματα τύπου "ακριβές σκόρ"!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

youhou

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα.
Φοβερη κινηση χωρις τη μπαλα εχει ο μιλλερ.

Νικη ιραν 3.90;
Παω να βγαλω τα λεφτα του αιωνα.:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Pavlos13

Δραστήριο μέλος

Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα.
Ακόμα δεν εχει ερθει Χ!!!!

Κόβω τα μπαλάκια μου πως Νιγηρία - Ιράν ή Γκανα - ΗΠΑ θα έρθει 1-1 !
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nikoslarissa

Δραστήριο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα.
Διπλό Νιγηρία και χ Γκάνα-Ηπα έχω εγώ.Αντε να πάμε ταμείο αν και φοβάμαι τη Νιγηρία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
Τι έγινε τελείωσε το Πανιώνιος-Πλατανιάς ή ακόμα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Fedde le Grand

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1,586 μηνύματα.
Ρε Γερμαναρα Πάμε Γερά ! :clapup:

Αυτό το τσογλάνι ο Πέπε... Δεν έχει όρια ο ψυχάκιας! Πόσο τον αντιπαθώ. Χαίρομαι που η Γερμανία βίασε τη Πορτογαλία μόνο και μόνο για να τον δω να απογοητεύεται.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

timonierhs

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,430 μηνύματα.
Αυτος ειναι απο τους πιο σπαστικους παικτες που ξερω και με τη Ρεαλ τα ιδια καραγκιοζιλικια κανει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alexl1996

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,803 μηνύματα.
Ματσάρα το Ιράν-Νιγηρία :P Έπιασα το 0-1 γκολ αν και ήταν ρίσκο :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top