Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 14:34 Ο Johnnaousa: #7.121 01-08-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλος ο Μπειλ, πραγματικα πολυ καλος, αλλα μεχρι 50-55 μυρια, οχι 100+... Click για ανάπτυξη... εντάξει με την πώληση του Ιγκουαιν μπορείς να δώσεις και κάτι παραπανω γιατί σίγουρα ο μπέιλ είναι μέσα στους καλύτερους...αλλά τα 100 είναι υπερβολικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mantalo Νεοφερμένο μέλος Ο τραπεζομάντηλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 14:36 Ο mantalo έγραψε: #7.122 01-08-13 14:36 είμαι Ρεαλιστής(λογοπαίγνιο( ) Είιναι πολλά τα λεφτά σίγουρα δεν αξίζει παραπάνω από ρονάλτο+ το γεγονός οτι στην θέση του είμαστε σχετικά πλήρες... Παρόλα αυτά λέω οτι η οάδα 8α βγάζει φωτιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:03 Η aggelikicr7: #7.123 01-08-13 15:03 Και εγώ ακριβώς την ίδια γνώμη με εσάς έχω!!Σίγουρα η επίθεση μας με τη βοήθεια του Μπέιλ θα πάει ένα βήμα παραπέρα.Αλλά παρατηρώ ότι στα φιλικά μας παιχνίδια ο Αντσελότι χρησιμοποιεί τον Κριστιάνο στη θέση του σέντερ φορ και γενικότερα πειραματίζεται στο θέμα των θέσεων στν επίθεση.Πιστεύω οτι ο Κριστιάνο είναι πολύ καλύτερος στα πλάγια.Και ο Μπείλ στα πλάγια παίζει.Οπότε καλό θα ήταν να βρούμε ένα πολύ καλό 9άρι γιατί κ ο Μπένζεμα μια παίζει καλά και μία όχι ενώ και ο Μοράτα δεν έχει τόση εμπειρία.Εσείς τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:06 Ο Johnnaousa: #7.124 01-08-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Και εγώ ακριβώς την ίδια γνώμη με εσάς έχω!!Σίγουρα η επίθεση μας με τη βοήθεια του Μπέιλ θα πάει ένα βήμα παραπέρα.Αλλά παρατηρώ ότι στα φιλικά μας παιχνίδια ο Αντσελότι χρησιμοποιεί τον Κριστιάνο στη θέση του σέντερ φορ και γενικότερα πειραματίζεται στο θέμα των θέσεων στν επίθεση.Πιστεύω οτι ο Κριστιάνο είναι πολύ καλύτερος στα πλάγια.Και ο Μπείλ στα πλάγια παίζει.Οπότε καλό θα ήταν να βρούμε ένα πολύ καλό 9άρι γιατί κ ο Μπένζεμα μια παίζει καλά και μία όχι ενώ και ο Μοράτα δεν έχει τόση εμπειρία.Εσείς τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... δυστυχώς το φοβάμαι αυτό..ότι θα καταλήξει ο κριστιάνο να παίζει σεντερ φορ και αυτό θα είναι μεγάλο κακό!! Από την στιγμή που δεν φαίνεται να κινείται για έναν επιθετικό, κακά τα ψέμματα ο Μπενζεμα δεν μπορεί να βγάλει μόνος του την χρονιά ούτε να κάνει την τόσο καλή σεζόν για να διεκδικήσουμε τσαμπιονς λιγκ!! Νομίζω πως η ομάδα πρέπει να κινηθεί και για φορ..αλλά ποιον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:12 Η aggelikicr7: #7.125 01-08-13 15:12 Εμένα βασικά θα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του Λεβαντόφσκι. Τον θεωρώ παιχτούρα και πολύ αποτελεσματικό παίκτη στο τελείωμα των φάσεων γιατί κακά τα ψέματα πέρυσι είχαμε τεράστιο πρόβλημα σε αυτό το θέμα.Δε μπορούμε πάντα να στηριζόμαστε στον Κριστιάνο. Βέβαια ακούγεται και το όνομα του Σουάρεζ αλλα προτιμώ το Λεβαντόφσκι. Αντί ο Πέρεθ να κοιτάξει λιγάκι το ζήτημα αυτό παρακαλά τον Εβραίο πρόεδρο της Τότεναμ..ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Ο Johnnaousa: #7.126 01-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Εμένα βασικά θα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του Λεβαντόφσκι. Τον θεωρώ παιχτούρα και πολύ αποτελεσματικό παίκτη στο τελείωμα των φάσεων γιατί κακά τα ψέματα πέρυσι είχαμε τεράστιο πρόβλημα σε αυτό το θέμα.Δε μπορούμε πάντα να στηριζόμαστε στον Κριστιάνο. Βέβαια ακούγεται και το όνομα του Σουάρεζ αλλα προτιμώ το Λεβαντόφσκι. Αντί ο Πέρεθ να κοιτάξει λιγάκι το ζήτημα αυτό παρακαλά τον Εβραίο πρόεδρο της Τότεναμ..ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... συμφωνώ και εγώ για τον Λεβαντόφσκι..αφού δεν πήρε Καβάνι ή Φαλκάο(ακόμα απορώ και για τους 2).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:16 Η aggelikicr7: #7.127 01-08-13 15:16 Πως το βλέπεις το δίδυμο Μεσι-Νευμάρ; Λες να ταιριάξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:20 Ο Johnnaousa: #7.128 01-08-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Πως το βλέπεις το δίδυμο Μεσι-Νευμάρ; Λες να ταιριάξουν; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει ο Νευμαρ να ανταπεξέλθει σε ένα εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο απαιτητικό ποδόσφαιρο..στην Βραζιλία έπαιζε μην το ξεχνάμε! είναι ένα μεγάλο στοίχημα.. αν τα καταφέρει, η Μπαρτσελόνα επιθετικά θα είναι φοβερη...ΟΜΩΣ το πραγματικό της πρόβλημα είναι στην άμυνα, αυτήν την στιγμή είναι ελλειπέστατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:25 Η aggelikicr7: #7.129 01-08-13 15:25 Σίγουρα...Θα έχει πάντως πολύ ενδιαφέρον το ισπανικό πρωτάθλημα φέτος ειδικά αν έρθει και ο Μπέιλ.Όσο για το Champion league πολύ φοβάμαι ότι πάλι στην Μπάγερν θα καταλήξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Ο Johnnaousa: #7.130 01-08-13 15:29 έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:33 Η aggelikicr7: #7.131 01-08-13 15:33 Υπερβολικά πολύ έχει ενισχυθεί θα μπορούσα να πω..Δε μπορώ να βρω ομάδα που θα μπορέσει να της αντισταθεί αν έχει την περσινή της φόρμα...Ούτε η Ρεάλ νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Ο johnietraf: #7.132 01-08-13 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Click για ανάπτυξη... το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η aggelikicr7: #7.133 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... Που θες να καταλήξεις ;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Ο Johnnaousa: #7.134 01-08-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... εντάξει η Παρί έχει ανέβει πάρα πολύ και θεωρώ πως μπορεί να μπει στην 4αδα..αλλά όχι να διεκδικήσει το τρόπαιο..σίγουρα είναι ισχυρή και θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο όταν δέσει σαν ομάδα! στο τέλος δεν ήθελες να γράψεις άρσεναλ φαντάζομαι η Φιορεντίνα, είμαι Φιορεντίνα από μικρός, έχει κάνει αρκετά καλή ομαδα και με την προσθήκη του Γκομεζ, αν και έφυγε ο ΓΙόβετιτς, γίνεται ακόμα πιο δυνατή..πιστεύω να μπει στην 3αδα του Καμπιονάτο,..μετα από Γιουβέντους-Νάπολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:01 Η marakibo έγραψε: #7.135 02-08-13 16:01 ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η aggelikicr7: #7.136 02-08-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που πωλούν φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θα πας να δεις κανένα αγώνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η marakibo έγραψε: #7.137 02-08-13 16:41 Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλος ο Μπειλ, πραγματικα πολυ καλος, αλλα μεχρι 50-55 μυρια, οχι 100+... Click για ανάπτυξη... εντάξει με την πώληση του Ιγκουαιν μπορείς να δώσεις και κάτι παραπανω γιατί σίγουρα ο μπέιλ είναι μέσα στους καλύτερους...αλλά τα 100 είναι υπερβολικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mantalo Νεοφερμένο μέλος Ο τραπεζομάντηλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 14:36 Ο mantalo έγραψε: #7.122 01-08-13 14:36 είμαι Ρεαλιστής(λογοπαίγνιο( ) Είιναι πολλά τα λεφτά σίγουρα δεν αξίζει παραπάνω από ρονάλτο+ το γεγονός οτι στην θέση του είμαστε σχετικά πλήρες... Παρόλα αυτά λέω οτι η οάδα 8α βγάζει φωτιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:03 Η aggelikicr7: #7.123 01-08-13 15:03 Και εγώ ακριβώς την ίδια γνώμη με εσάς έχω!!Σίγουρα η επίθεση μας με τη βοήθεια του Μπέιλ θα πάει ένα βήμα παραπέρα.Αλλά παρατηρώ ότι στα φιλικά μας παιχνίδια ο Αντσελότι χρησιμοποιεί τον Κριστιάνο στη θέση του σέντερ φορ και γενικότερα πειραματίζεται στο θέμα των θέσεων στν επίθεση.Πιστεύω οτι ο Κριστιάνο είναι πολύ καλύτερος στα πλάγια.Και ο Μπείλ στα πλάγια παίζει.Οπότε καλό θα ήταν να βρούμε ένα πολύ καλό 9άρι γιατί κ ο Μπένζεμα μια παίζει καλά και μία όχι ενώ και ο Μοράτα δεν έχει τόση εμπειρία.Εσείς τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:06 Ο Johnnaousa: #7.124 01-08-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Και εγώ ακριβώς την ίδια γνώμη με εσάς έχω!!Σίγουρα η επίθεση μας με τη βοήθεια του Μπέιλ θα πάει ένα βήμα παραπέρα.Αλλά παρατηρώ ότι στα φιλικά μας παιχνίδια ο Αντσελότι χρησιμοποιεί τον Κριστιάνο στη θέση του σέντερ φορ και γενικότερα πειραματίζεται στο θέμα των θέσεων στν επίθεση.Πιστεύω οτι ο Κριστιάνο είναι πολύ καλύτερος στα πλάγια.Και ο Μπείλ στα πλάγια παίζει.Οπότε καλό θα ήταν να βρούμε ένα πολύ καλό 9άρι γιατί κ ο Μπένζεμα μια παίζει καλά και μία όχι ενώ και ο Μοράτα δεν έχει τόση εμπειρία.Εσείς τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... δυστυχώς το φοβάμαι αυτό..ότι θα καταλήξει ο κριστιάνο να παίζει σεντερ φορ και αυτό θα είναι μεγάλο κακό!! Από την στιγμή που δεν φαίνεται να κινείται για έναν επιθετικό, κακά τα ψέμματα ο Μπενζεμα δεν μπορεί να βγάλει μόνος του την χρονιά ούτε να κάνει την τόσο καλή σεζόν για να διεκδικήσουμε τσαμπιονς λιγκ!! Νομίζω πως η ομάδα πρέπει να κινηθεί και για φορ..αλλά ποιον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:12 Η aggelikicr7: #7.125 01-08-13 15:12 Εμένα βασικά θα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του Λεβαντόφσκι. Τον θεωρώ παιχτούρα και πολύ αποτελεσματικό παίκτη στο τελείωμα των φάσεων γιατί κακά τα ψέματα πέρυσι είχαμε τεράστιο πρόβλημα σε αυτό το θέμα.Δε μπορούμε πάντα να στηριζόμαστε στον Κριστιάνο. Βέβαια ακούγεται και το όνομα του Σουάρεζ αλλα προτιμώ το Λεβαντόφσκι. Αντί ο Πέρεθ να κοιτάξει λιγάκι το ζήτημα αυτό παρακαλά τον Εβραίο πρόεδρο της Τότεναμ..ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Ο Johnnaousa: #7.126 01-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Εμένα βασικά θα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του Λεβαντόφσκι. Τον θεωρώ παιχτούρα και πολύ αποτελεσματικό παίκτη στο τελείωμα των φάσεων γιατί κακά τα ψέματα πέρυσι είχαμε τεράστιο πρόβλημα σε αυτό το θέμα.Δε μπορούμε πάντα να στηριζόμαστε στον Κριστιάνο. Βέβαια ακούγεται και το όνομα του Σουάρεζ αλλα προτιμώ το Λεβαντόφσκι. Αντί ο Πέρεθ να κοιτάξει λιγάκι το ζήτημα αυτό παρακαλά τον Εβραίο πρόεδρο της Τότεναμ..ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... συμφωνώ και εγώ για τον Λεβαντόφσκι..αφού δεν πήρε Καβάνι ή Φαλκάο(ακόμα απορώ και για τους 2).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:16 Η aggelikicr7: #7.127 01-08-13 15:16 Πως το βλέπεις το δίδυμο Μεσι-Νευμάρ; Λες να ταιριάξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:20 Ο Johnnaousa: #7.128 01-08-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Πως το βλέπεις το δίδυμο Μεσι-Νευμάρ; Λες να ταιριάξουν; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει ο Νευμαρ να ανταπεξέλθει σε ένα εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο απαιτητικό ποδόσφαιρο..στην Βραζιλία έπαιζε μην το ξεχνάμε! είναι ένα μεγάλο στοίχημα.. αν τα καταφέρει, η Μπαρτσελόνα επιθετικά θα είναι φοβερη...ΟΜΩΣ το πραγματικό της πρόβλημα είναι στην άμυνα, αυτήν την στιγμή είναι ελλειπέστατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:25 Η aggelikicr7: #7.129 01-08-13 15:25 Σίγουρα...Θα έχει πάντως πολύ ενδιαφέρον το ισπανικό πρωτάθλημα φέτος ειδικά αν έρθει και ο Μπέιλ.Όσο για το Champion league πολύ φοβάμαι ότι πάλι στην Μπάγερν θα καταλήξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Ο Johnnaousa: #7.130 01-08-13 15:29 έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:33 Η aggelikicr7: #7.131 01-08-13 15:33 Υπερβολικά πολύ έχει ενισχυθεί θα μπορούσα να πω..Δε μπορώ να βρω ομάδα που θα μπορέσει να της αντισταθεί αν έχει την περσινή της φόρμα...Ούτε η Ρεάλ νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Ο johnietraf: #7.132 01-08-13 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Click για ανάπτυξη... το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η aggelikicr7: #7.133 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... Που θες να καταλήξεις ;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Ο Johnnaousa: #7.134 01-08-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... εντάξει η Παρί έχει ανέβει πάρα πολύ και θεωρώ πως μπορεί να μπει στην 4αδα..αλλά όχι να διεκδικήσει το τρόπαιο..σίγουρα είναι ισχυρή και θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο όταν δέσει σαν ομάδα! στο τέλος δεν ήθελες να γράψεις άρσεναλ φαντάζομαι η Φιορεντίνα, είμαι Φιορεντίνα από μικρός, έχει κάνει αρκετά καλή ομαδα και με την προσθήκη του Γκομεζ, αν και έφυγε ο ΓΙόβετιτς, γίνεται ακόμα πιο δυνατή..πιστεύω να μπει στην 3αδα του Καμπιονάτο,..μετα από Γιουβέντους-Νάπολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:01 Η marakibo έγραψε: #7.135 02-08-13 16:01 ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η aggelikicr7: #7.136 02-08-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που πωλούν φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θα πας να δεις κανένα αγώνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η marakibo έγραψε: #7.137 02-08-13 16:41 Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είμαι Ρεαλιστής(λογοπαίγνιο( ) Είιναι πολλά τα λεφτά σίγουρα δεν αξίζει παραπάνω από ρονάλτο+ το γεγονός οτι στην θέση του είμαστε σχετικά πλήρες... Παρόλα αυτά λέω οτι η οάδα 8α βγάζει φωτιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:03 Η aggelikicr7: #7.123 01-08-13 15:03 Και εγώ ακριβώς την ίδια γνώμη με εσάς έχω!!Σίγουρα η επίθεση μας με τη βοήθεια του Μπέιλ θα πάει ένα βήμα παραπέρα.Αλλά παρατηρώ ότι στα φιλικά μας παιχνίδια ο Αντσελότι χρησιμοποιεί τον Κριστιάνο στη θέση του σέντερ φορ και γενικότερα πειραματίζεται στο θέμα των θέσεων στν επίθεση.Πιστεύω οτι ο Κριστιάνο είναι πολύ καλύτερος στα πλάγια.Και ο Μπείλ στα πλάγια παίζει.Οπότε καλό θα ήταν να βρούμε ένα πολύ καλό 9άρι γιατί κ ο Μπένζεμα μια παίζει καλά και μία όχι ενώ και ο Μοράτα δεν έχει τόση εμπειρία.Εσείς τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:06 Ο Johnnaousa: #7.124 01-08-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Και εγώ ακριβώς την ίδια γνώμη με εσάς έχω!!Σίγουρα η επίθεση μας με τη βοήθεια του Μπέιλ θα πάει ένα βήμα παραπέρα.Αλλά παρατηρώ ότι στα φιλικά μας παιχνίδια ο Αντσελότι χρησιμοποιεί τον Κριστιάνο στη θέση του σέντερ φορ και γενικότερα πειραματίζεται στο θέμα των θέσεων στν επίθεση.Πιστεύω οτι ο Κριστιάνο είναι πολύ καλύτερος στα πλάγια.Και ο Μπείλ στα πλάγια παίζει.Οπότε καλό θα ήταν να βρούμε ένα πολύ καλό 9άρι γιατί κ ο Μπένζεμα μια παίζει καλά και μία όχι ενώ και ο Μοράτα δεν έχει τόση εμπειρία.Εσείς τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... δυστυχώς το φοβάμαι αυτό..ότι θα καταλήξει ο κριστιάνο να παίζει σεντερ φορ και αυτό θα είναι μεγάλο κακό!! Από την στιγμή που δεν φαίνεται να κινείται για έναν επιθετικό, κακά τα ψέμματα ο Μπενζεμα δεν μπορεί να βγάλει μόνος του την χρονιά ούτε να κάνει την τόσο καλή σεζόν για να διεκδικήσουμε τσαμπιονς λιγκ!! Νομίζω πως η ομάδα πρέπει να κινηθεί και για φορ..αλλά ποιον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:12 Η aggelikicr7: #7.125 01-08-13 15:12 Εμένα βασικά θα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του Λεβαντόφσκι. Τον θεωρώ παιχτούρα και πολύ αποτελεσματικό παίκτη στο τελείωμα των φάσεων γιατί κακά τα ψέματα πέρυσι είχαμε τεράστιο πρόβλημα σε αυτό το θέμα.Δε μπορούμε πάντα να στηριζόμαστε στον Κριστιάνο. Βέβαια ακούγεται και το όνομα του Σουάρεζ αλλα προτιμώ το Λεβαντόφσκι. Αντί ο Πέρεθ να κοιτάξει λιγάκι το ζήτημα αυτό παρακαλά τον Εβραίο πρόεδρο της Τότεναμ..ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Ο Johnnaousa: #7.126 01-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Εμένα βασικά θα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του Λεβαντόφσκι. Τον θεωρώ παιχτούρα και πολύ αποτελεσματικό παίκτη στο τελείωμα των φάσεων γιατί κακά τα ψέματα πέρυσι είχαμε τεράστιο πρόβλημα σε αυτό το θέμα.Δε μπορούμε πάντα να στηριζόμαστε στον Κριστιάνο. Βέβαια ακούγεται και το όνομα του Σουάρεζ αλλα προτιμώ το Λεβαντόφσκι. Αντί ο Πέρεθ να κοιτάξει λιγάκι το ζήτημα αυτό παρακαλά τον Εβραίο πρόεδρο της Τότεναμ..ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... συμφωνώ και εγώ για τον Λεβαντόφσκι..αφού δεν πήρε Καβάνι ή Φαλκάο(ακόμα απορώ και για τους 2).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:16 Η aggelikicr7: #7.127 01-08-13 15:16 Πως το βλέπεις το δίδυμο Μεσι-Νευμάρ; Λες να ταιριάξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:20 Ο Johnnaousa: #7.128 01-08-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Πως το βλέπεις το δίδυμο Μεσι-Νευμάρ; Λες να ταιριάξουν; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει ο Νευμαρ να ανταπεξέλθει σε ένα εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο απαιτητικό ποδόσφαιρο..στην Βραζιλία έπαιζε μην το ξεχνάμε! είναι ένα μεγάλο στοίχημα.. αν τα καταφέρει, η Μπαρτσελόνα επιθετικά θα είναι φοβερη...ΟΜΩΣ το πραγματικό της πρόβλημα είναι στην άμυνα, αυτήν την στιγμή είναι ελλειπέστατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:25 Η aggelikicr7: #7.129 01-08-13 15:25 Σίγουρα...Θα έχει πάντως πολύ ενδιαφέρον το ισπανικό πρωτάθλημα φέτος ειδικά αν έρθει και ο Μπέιλ.Όσο για το Champion league πολύ φοβάμαι ότι πάλι στην Μπάγερν θα καταλήξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Ο Johnnaousa: #7.130 01-08-13 15:29 έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:33 Η aggelikicr7: #7.131 01-08-13 15:33 Υπερβολικά πολύ έχει ενισχυθεί θα μπορούσα να πω..Δε μπορώ να βρω ομάδα που θα μπορέσει να της αντισταθεί αν έχει την περσινή της φόρμα...Ούτε η Ρεάλ νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Ο johnietraf: #7.132 01-08-13 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Click για ανάπτυξη... το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η aggelikicr7: #7.133 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... Που θες να καταλήξεις ;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Ο Johnnaousa: #7.134 01-08-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... εντάξει η Παρί έχει ανέβει πάρα πολύ και θεωρώ πως μπορεί να μπει στην 4αδα..αλλά όχι να διεκδικήσει το τρόπαιο..σίγουρα είναι ισχυρή και θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο όταν δέσει σαν ομάδα! στο τέλος δεν ήθελες να γράψεις άρσεναλ φαντάζομαι η Φιορεντίνα, είμαι Φιορεντίνα από μικρός, έχει κάνει αρκετά καλή ομαδα και με την προσθήκη του Γκομεζ, αν και έφυγε ο ΓΙόβετιτς, γίνεται ακόμα πιο δυνατή..πιστεύω να μπει στην 3αδα του Καμπιονάτο,..μετα από Γιουβέντους-Νάπολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:01 Η marakibo έγραψε: #7.135 02-08-13 16:01 ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η aggelikicr7: #7.136 02-08-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που πωλούν φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θα πας να δεις κανένα αγώνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η marakibo έγραψε: #7.137 02-08-13 16:41 Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ ακριβώς την ίδια γνώμη με εσάς έχω!!Σίγουρα η επίθεση μας με τη βοήθεια του Μπέιλ θα πάει ένα βήμα παραπέρα.Αλλά παρατηρώ ότι στα φιλικά μας παιχνίδια ο Αντσελότι χρησιμοποιεί τον Κριστιάνο στη θέση του σέντερ φορ και γενικότερα πειραματίζεται στο θέμα των θέσεων στν επίθεση.Πιστεύω οτι ο Κριστιάνο είναι πολύ καλύτερος στα πλάγια.Και ο Μπείλ στα πλάγια παίζει.Οπότε καλό θα ήταν να βρούμε ένα πολύ καλό 9άρι γιατί κ ο Μπένζεμα μια παίζει καλά και μία όχι ενώ και ο Μοράτα δεν έχει τόση εμπειρία.Εσείς τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:06 Ο Johnnaousa: #7.124 01-08-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Και εγώ ακριβώς την ίδια γνώμη με εσάς έχω!!Σίγουρα η επίθεση μας με τη βοήθεια του Μπέιλ θα πάει ένα βήμα παραπέρα.Αλλά παρατηρώ ότι στα φιλικά μας παιχνίδια ο Αντσελότι χρησιμοποιεί τον Κριστιάνο στη θέση του σέντερ φορ και γενικότερα πειραματίζεται στο θέμα των θέσεων στν επίθεση.Πιστεύω οτι ο Κριστιάνο είναι πολύ καλύτερος στα πλάγια.Και ο Μπείλ στα πλάγια παίζει.Οπότε καλό θα ήταν να βρούμε ένα πολύ καλό 9άρι γιατί κ ο Μπένζεμα μια παίζει καλά και μία όχι ενώ και ο Μοράτα δεν έχει τόση εμπειρία.Εσείς τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... δυστυχώς το φοβάμαι αυτό..ότι θα καταλήξει ο κριστιάνο να παίζει σεντερ φορ και αυτό θα είναι μεγάλο κακό!! Από την στιγμή που δεν φαίνεται να κινείται για έναν επιθετικό, κακά τα ψέμματα ο Μπενζεμα δεν μπορεί να βγάλει μόνος του την χρονιά ούτε να κάνει την τόσο καλή σεζόν για να διεκδικήσουμε τσαμπιονς λιγκ!! Νομίζω πως η ομάδα πρέπει να κινηθεί και για φορ..αλλά ποιον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:12 Η aggelikicr7: #7.125 01-08-13 15:12 Εμένα βασικά θα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του Λεβαντόφσκι. Τον θεωρώ παιχτούρα και πολύ αποτελεσματικό παίκτη στο τελείωμα των φάσεων γιατί κακά τα ψέματα πέρυσι είχαμε τεράστιο πρόβλημα σε αυτό το θέμα.Δε μπορούμε πάντα να στηριζόμαστε στον Κριστιάνο. Βέβαια ακούγεται και το όνομα του Σουάρεζ αλλα προτιμώ το Λεβαντόφσκι. Αντί ο Πέρεθ να κοιτάξει λιγάκι το ζήτημα αυτό παρακαλά τον Εβραίο πρόεδρο της Τότεναμ..ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Ο Johnnaousa: #7.126 01-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Εμένα βασικά θα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του Λεβαντόφσκι. Τον θεωρώ παιχτούρα και πολύ αποτελεσματικό παίκτη στο τελείωμα των φάσεων γιατί κακά τα ψέματα πέρυσι είχαμε τεράστιο πρόβλημα σε αυτό το θέμα.Δε μπορούμε πάντα να στηριζόμαστε στον Κριστιάνο. Βέβαια ακούγεται και το όνομα του Σουάρεζ αλλα προτιμώ το Λεβαντόφσκι. Αντί ο Πέρεθ να κοιτάξει λιγάκι το ζήτημα αυτό παρακαλά τον Εβραίο πρόεδρο της Τότεναμ..ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... συμφωνώ και εγώ για τον Λεβαντόφσκι..αφού δεν πήρε Καβάνι ή Φαλκάο(ακόμα απορώ και για τους 2).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:16 Η aggelikicr7: #7.127 01-08-13 15:16 Πως το βλέπεις το δίδυμο Μεσι-Νευμάρ; Λες να ταιριάξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:20 Ο Johnnaousa: #7.128 01-08-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Πως το βλέπεις το δίδυμο Μεσι-Νευμάρ; Λες να ταιριάξουν; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει ο Νευμαρ να ανταπεξέλθει σε ένα εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο απαιτητικό ποδόσφαιρο..στην Βραζιλία έπαιζε μην το ξεχνάμε! είναι ένα μεγάλο στοίχημα.. αν τα καταφέρει, η Μπαρτσελόνα επιθετικά θα είναι φοβερη...ΟΜΩΣ το πραγματικό της πρόβλημα είναι στην άμυνα, αυτήν την στιγμή είναι ελλειπέστατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:25 Η aggelikicr7: #7.129 01-08-13 15:25 Σίγουρα...Θα έχει πάντως πολύ ενδιαφέρον το ισπανικό πρωτάθλημα φέτος ειδικά αν έρθει και ο Μπέιλ.Όσο για το Champion league πολύ φοβάμαι ότι πάλι στην Μπάγερν θα καταλήξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Ο Johnnaousa: #7.130 01-08-13 15:29 έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:33 Η aggelikicr7: #7.131 01-08-13 15:33 Υπερβολικά πολύ έχει ενισχυθεί θα μπορούσα να πω..Δε μπορώ να βρω ομάδα που θα μπορέσει να της αντισταθεί αν έχει την περσινή της φόρμα...Ούτε η Ρεάλ νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Ο johnietraf: #7.132 01-08-13 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Click για ανάπτυξη... το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η aggelikicr7: #7.133 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... Που θες να καταλήξεις ;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Ο Johnnaousa: #7.134 01-08-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... εντάξει η Παρί έχει ανέβει πάρα πολύ και θεωρώ πως μπορεί να μπει στην 4αδα..αλλά όχι να διεκδικήσει το τρόπαιο..σίγουρα είναι ισχυρή και θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο όταν δέσει σαν ομάδα! στο τέλος δεν ήθελες να γράψεις άρσεναλ φαντάζομαι η Φιορεντίνα, είμαι Φιορεντίνα από μικρός, έχει κάνει αρκετά καλή ομαδα και με την προσθήκη του Γκομεζ, αν και έφυγε ο ΓΙόβετιτς, γίνεται ακόμα πιο δυνατή..πιστεύω να μπει στην 3αδα του Καμπιονάτο,..μετα από Γιουβέντους-Νάπολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:01 Η marakibo έγραψε: #7.135 02-08-13 16:01 ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η aggelikicr7: #7.136 02-08-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που πωλούν φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θα πας να δεις κανένα αγώνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η marakibo έγραψε: #7.137 02-08-13 16:41 Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Και εγώ ακριβώς την ίδια γνώμη με εσάς έχω!!Σίγουρα η επίθεση μας με τη βοήθεια του Μπέιλ θα πάει ένα βήμα παραπέρα.Αλλά παρατηρώ ότι στα φιλικά μας παιχνίδια ο Αντσελότι χρησιμοποιεί τον Κριστιάνο στη θέση του σέντερ φορ και γενικότερα πειραματίζεται στο θέμα των θέσεων στν επίθεση.Πιστεύω οτι ο Κριστιάνο είναι πολύ καλύτερος στα πλάγια.Και ο Μπείλ στα πλάγια παίζει.Οπότε καλό θα ήταν να βρούμε ένα πολύ καλό 9άρι γιατί κ ο Μπένζεμα μια παίζει καλά και μία όχι ενώ και ο Μοράτα δεν έχει τόση εμπειρία.Εσείς τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... δυστυχώς το φοβάμαι αυτό..ότι θα καταλήξει ο κριστιάνο να παίζει σεντερ φορ και αυτό θα είναι μεγάλο κακό!! Από την στιγμή που δεν φαίνεται να κινείται για έναν επιθετικό, κακά τα ψέμματα ο Μπενζεμα δεν μπορεί να βγάλει μόνος του την χρονιά ούτε να κάνει την τόσο καλή σεζόν για να διεκδικήσουμε τσαμπιονς λιγκ!! Νομίζω πως η ομάδα πρέπει να κινηθεί και για φορ..αλλά ποιον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:12 Η aggelikicr7: #7.125 01-08-13 15:12 Εμένα βασικά θα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του Λεβαντόφσκι. Τον θεωρώ παιχτούρα και πολύ αποτελεσματικό παίκτη στο τελείωμα των φάσεων γιατί κακά τα ψέματα πέρυσι είχαμε τεράστιο πρόβλημα σε αυτό το θέμα.Δε μπορούμε πάντα να στηριζόμαστε στον Κριστιάνο. Βέβαια ακούγεται και το όνομα του Σουάρεζ αλλα προτιμώ το Λεβαντόφσκι. Αντί ο Πέρεθ να κοιτάξει λιγάκι το ζήτημα αυτό παρακαλά τον Εβραίο πρόεδρο της Τότεναμ..ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Ο Johnnaousa: #7.126 01-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Εμένα βασικά θα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του Λεβαντόφσκι. Τον θεωρώ παιχτούρα και πολύ αποτελεσματικό παίκτη στο τελείωμα των φάσεων γιατί κακά τα ψέματα πέρυσι είχαμε τεράστιο πρόβλημα σε αυτό το θέμα.Δε μπορούμε πάντα να στηριζόμαστε στον Κριστιάνο. Βέβαια ακούγεται και το όνομα του Σουάρεζ αλλα προτιμώ το Λεβαντόφσκι. Αντί ο Πέρεθ να κοιτάξει λιγάκι το ζήτημα αυτό παρακαλά τον Εβραίο πρόεδρο της Τότεναμ..ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... συμφωνώ και εγώ για τον Λεβαντόφσκι..αφού δεν πήρε Καβάνι ή Φαλκάο(ακόμα απορώ και για τους 2).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:16 Η aggelikicr7: #7.127 01-08-13 15:16 Πως το βλέπεις το δίδυμο Μεσι-Νευμάρ; Λες να ταιριάξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:20 Ο Johnnaousa: #7.128 01-08-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Πως το βλέπεις το δίδυμο Μεσι-Νευμάρ; Λες να ταιριάξουν; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει ο Νευμαρ να ανταπεξέλθει σε ένα εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο απαιτητικό ποδόσφαιρο..στην Βραζιλία έπαιζε μην το ξεχνάμε! είναι ένα μεγάλο στοίχημα.. αν τα καταφέρει, η Μπαρτσελόνα επιθετικά θα είναι φοβερη...ΟΜΩΣ το πραγματικό της πρόβλημα είναι στην άμυνα, αυτήν την στιγμή είναι ελλειπέστατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:25 Η aggelikicr7: #7.129 01-08-13 15:25 Σίγουρα...Θα έχει πάντως πολύ ενδιαφέρον το ισπανικό πρωτάθλημα φέτος ειδικά αν έρθει και ο Μπέιλ.Όσο για το Champion league πολύ φοβάμαι ότι πάλι στην Μπάγερν θα καταλήξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Ο Johnnaousa: #7.130 01-08-13 15:29 έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:33 Η aggelikicr7: #7.131 01-08-13 15:33 Υπερβολικά πολύ έχει ενισχυθεί θα μπορούσα να πω..Δε μπορώ να βρω ομάδα που θα μπορέσει να της αντισταθεί αν έχει την περσινή της φόρμα...Ούτε η Ρεάλ νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Ο johnietraf: #7.132 01-08-13 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Click για ανάπτυξη... το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η aggelikicr7: #7.133 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... Που θες να καταλήξεις ;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Ο Johnnaousa: #7.134 01-08-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... εντάξει η Παρί έχει ανέβει πάρα πολύ και θεωρώ πως μπορεί να μπει στην 4αδα..αλλά όχι να διεκδικήσει το τρόπαιο..σίγουρα είναι ισχυρή και θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο όταν δέσει σαν ομάδα! στο τέλος δεν ήθελες να γράψεις άρσεναλ φαντάζομαι η Φιορεντίνα, είμαι Φιορεντίνα από μικρός, έχει κάνει αρκετά καλή ομαδα και με την προσθήκη του Γκομεζ, αν και έφυγε ο ΓΙόβετιτς, γίνεται ακόμα πιο δυνατή..πιστεύω να μπει στην 3αδα του Καμπιονάτο,..μετα από Γιουβέντους-Νάπολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:01 Η marakibo έγραψε: #7.135 02-08-13 16:01 ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η aggelikicr7: #7.136 02-08-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που πωλούν φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θα πας να δεις κανένα αγώνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η marakibo έγραψε: #7.137 02-08-13 16:41 Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα βασικά θα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του Λεβαντόφσκι. Τον θεωρώ παιχτούρα και πολύ αποτελεσματικό παίκτη στο τελείωμα των φάσεων γιατί κακά τα ψέματα πέρυσι είχαμε τεράστιο πρόβλημα σε αυτό το θέμα.Δε μπορούμε πάντα να στηριζόμαστε στον Κριστιάνο. Βέβαια ακούγεται και το όνομα του Σουάρεζ αλλα προτιμώ το Λεβαντόφσκι. Αντί ο Πέρεθ να κοιτάξει λιγάκι το ζήτημα αυτό παρακαλά τον Εβραίο πρόεδρο της Τότεναμ..ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Ο Johnnaousa: #7.126 01-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Εμένα βασικά θα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του Λεβαντόφσκι. Τον θεωρώ παιχτούρα και πολύ αποτελεσματικό παίκτη στο τελείωμα των φάσεων γιατί κακά τα ψέματα πέρυσι είχαμε τεράστιο πρόβλημα σε αυτό το θέμα.Δε μπορούμε πάντα να στηριζόμαστε στον Κριστιάνο. Βέβαια ακούγεται και το όνομα του Σουάρεζ αλλα προτιμώ το Λεβαντόφσκι. Αντί ο Πέρεθ να κοιτάξει λιγάκι το ζήτημα αυτό παρακαλά τον Εβραίο πρόεδρο της Τότεναμ..ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... συμφωνώ και εγώ για τον Λεβαντόφσκι..αφού δεν πήρε Καβάνι ή Φαλκάο(ακόμα απορώ και για τους 2).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:16 Η aggelikicr7: #7.127 01-08-13 15:16 Πως το βλέπεις το δίδυμο Μεσι-Νευμάρ; Λες να ταιριάξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:20 Ο Johnnaousa: #7.128 01-08-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Πως το βλέπεις το δίδυμο Μεσι-Νευμάρ; Λες να ταιριάξουν; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει ο Νευμαρ να ανταπεξέλθει σε ένα εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο απαιτητικό ποδόσφαιρο..στην Βραζιλία έπαιζε μην το ξεχνάμε! είναι ένα μεγάλο στοίχημα.. αν τα καταφέρει, η Μπαρτσελόνα επιθετικά θα είναι φοβερη...ΟΜΩΣ το πραγματικό της πρόβλημα είναι στην άμυνα, αυτήν την στιγμή είναι ελλειπέστατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:25 Η aggelikicr7: #7.129 01-08-13 15:25 Σίγουρα...Θα έχει πάντως πολύ ενδιαφέρον το ισπανικό πρωτάθλημα φέτος ειδικά αν έρθει και ο Μπέιλ.Όσο για το Champion league πολύ φοβάμαι ότι πάλι στην Μπάγερν θα καταλήξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Ο Johnnaousa: #7.130 01-08-13 15:29 έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:33 Η aggelikicr7: #7.131 01-08-13 15:33 Υπερβολικά πολύ έχει ενισχυθεί θα μπορούσα να πω..Δε μπορώ να βρω ομάδα που θα μπορέσει να της αντισταθεί αν έχει την περσινή της φόρμα...Ούτε η Ρεάλ νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Ο johnietraf: #7.132 01-08-13 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Click για ανάπτυξη... το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η aggelikicr7: #7.133 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... Που θες να καταλήξεις ;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Ο Johnnaousa: #7.134 01-08-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... εντάξει η Παρί έχει ανέβει πάρα πολύ και θεωρώ πως μπορεί να μπει στην 4αδα..αλλά όχι να διεκδικήσει το τρόπαιο..σίγουρα είναι ισχυρή και θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο όταν δέσει σαν ομάδα! στο τέλος δεν ήθελες να γράψεις άρσεναλ φαντάζομαι η Φιορεντίνα, είμαι Φιορεντίνα από μικρός, έχει κάνει αρκετά καλή ομαδα και με την προσθήκη του Γκομεζ, αν και έφυγε ο ΓΙόβετιτς, γίνεται ακόμα πιο δυνατή..πιστεύω να μπει στην 3αδα του Καμπιονάτο,..μετα από Γιουβέντους-Νάπολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:01 Η marakibo έγραψε: #7.135 02-08-13 16:01 ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η aggelikicr7: #7.136 02-08-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που πωλούν φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θα πας να δεις κανένα αγώνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η marakibo έγραψε: #7.137 02-08-13 16:41 Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Εμένα βασικά θα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του Λεβαντόφσκι. Τον θεωρώ παιχτούρα και πολύ αποτελεσματικό παίκτη στο τελείωμα των φάσεων γιατί κακά τα ψέματα πέρυσι είχαμε τεράστιο πρόβλημα σε αυτό το θέμα.Δε μπορούμε πάντα να στηριζόμαστε στον Κριστιάνο. Βέβαια ακούγεται και το όνομα του Σουάρεζ αλλα προτιμώ το Λεβαντόφσκι. Αντί ο Πέρεθ να κοιτάξει λιγάκι το ζήτημα αυτό παρακαλά τον Εβραίο πρόεδρο της Τότεναμ..ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... συμφωνώ και εγώ για τον Λεβαντόφσκι..αφού δεν πήρε Καβάνι ή Φαλκάο(ακόμα απορώ και για τους 2).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:16 Η aggelikicr7: #7.127 01-08-13 15:16 Πως το βλέπεις το δίδυμο Μεσι-Νευμάρ; Λες να ταιριάξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:20 Ο Johnnaousa: #7.128 01-08-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Πως το βλέπεις το δίδυμο Μεσι-Νευμάρ; Λες να ταιριάξουν; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει ο Νευμαρ να ανταπεξέλθει σε ένα εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο απαιτητικό ποδόσφαιρο..στην Βραζιλία έπαιζε μην το ξεχνάμε! είναι ένα μεγάλο στοίχημα.. αν τα καταφέρει, η Μπαρτσελόνα επιθετικά θα είναι φοβερη...ΟΜΩΣ το πραγματικό της πρόβλημα είναι στην άμυνα, αυτήν την στιγμή είναι ελλειπέστατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:25 Η aggelikicr7: #7.129 01-08-13 15:25 Σίγουρα...Θα έχει πάντως πολύ ενδιαφέρον το ισπανικό πρωτάθλημα φέτος ειδικά αν έρθει και ο Μπέιλ.Όσο για το Champion league πολύ φοβάμαι ότι πάλι στην Μπάγερν θα καταλήξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Ο Johnnaousa: #7.130 01-08-13 15:29 έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:33 Η aggelikicr7: #7.131 01-08-13 15:33 Υπερβολικά πολύ έχει ενισχυθεί θα μπορούσα να πω..Δε μπορώ να βρω ομάδα που θα μπορέσει να της αντισταθεί αν έχει την περσινή της φόρμα...Ούτε η Ρεάλ νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Ο johnietraf: #7.132 01-08-13 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Click για ανάπτυξη... το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η aggelikicr7: #7.133 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... Που θες να καταλήξεις ;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Ο Johnnaousa: #7.134 01-08-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... εντάξει η Παρί έχει ανέβει πάρα πολύ και θεωρώ πως μπορεί να μπει στην 4αδα..αλλά όχι να διεκδικήσει το τρόπαιο..σίγουρα είναι ισχυρή και θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο όταν δέσει σαν ομάδα! στο τέλος δεν ήθελες να γράψεις άρσεναλ φαντάζομαι η Φιορεντίνα, είμαι Φιορεντίνα από μικρός, έχει κάνει αρκετά καλή ομαδα και με την προσθήκη του Γκομεζ, αν και έφυγε ο ΓΙόβετιτς, γίνεται ακόμα πιο δυνατή..πιστεύω να μπει στην 3αδα του Καμπιονάτο,..μετα από Γιουβέντους-Νάπολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:01 Η marakibo έγραψε: #7.135 02-08-13 16:01 ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η aggelikicr7: #7.136 02-08-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που πωλούν φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θα πας να δεις κανένα αγώνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η marakibo έγραψε: #7.137 02-08-13 16:41 Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως το βλέπεις το δίδυμο Μεσι-Νευμάρ; Λες να ταιριάξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:20 Ο Johnnaousa: #7.128 01-08-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Πως το βλέπεις το δίδυμο Μεσι-Νευμάρ; Λες να ταιριάξουν; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει ο Νευμαρ να ανταπεξέλθει σε ένα εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο απαιτητικό ποδόσφαιρο..στην Βραζιλία έπαιζε μην το ξεχνάμε! είναι ένα μεγάλο στοίχημα.. αν τα καταφέρει, η Μπαρτσελόνα επιθετικά θα είναι φοβερη...ΟΜΩΣ το πραγματικό της πρόβλημα είναι στην άμυνα, αυτήν την στιγμή είναι ελλειπέστατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:25 Η aggelikicr7: #7.129 01-08-13 15:25 Σίγουρα...Θα έχει πάντως πολύ ενδιαφέρον το ισπανικό πρωτάθλημα φέτος ειδικά αν έρθει και ο Μπέιλ.Όσο για το Champion league πολύ φοβάμαι ότι πάλι στην Μπάγερν θα καταλήξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Ο Johnnaousa: #7.130 01-08-13 15:29 έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:33 Η aggelikicr7: #7.131 01-08-13 15:33 Υπερβολικά πολύ έχει ενισχυθεί θα μπορούσα να πω..Δε μπορώ να βρω ομάδα που θα μπορέσει να της αντισταθεί αν έχει την περσινή της φόρμα...Ούτε η Ρεάλ νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Ο johnietraf: #7.132 01-08-13 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Click για ανάπτυξη... το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η aggelikicr7: #7.133 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... Που θες να καταλήξεις ;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Ο Johnnaousa: #7.134 01-08-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... εντάξει η Παρί έχει ανέβει πάρα πολύ και θεωρώ πως μπορεί να μπει στην 4αδα..αλλά όχι να διεκδικήσει το τρόπαιο..σίγουρα είναι ισχυρή και θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο όταν δέσει σαν ομάδα! στο τέλος δεν ήθελες να γράψεις άρσεναλ φαντάζομαι η Φιορεντίνα, είμαι Φιορεντίνα από μικρός, έχει κάνει αρκετά καλή ομαδα και με την προσθήκη του Γκομεζ, αν και έφυγε ο ΓΙόβετιτς, γίνεται ακόμα πιο δυνατή..πιστεύω να μπει στην 3αδα του Καμπιονάτο,..μετα από Γιουβέντους-Νάπολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:01 Η marakibo έγραψε: #7.135 02-08-13 16:01 ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η aggelikicr7: #7.136 02-08-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που πωλούν φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θα πας να δεις κανένα αγώνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η marakibo έγραψε: #7.137 02-08-13 16:41 Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aggelikicr7: Πως το βλέπεις το δίδυμο Μεσι-Νευμάρ; Λες να ταιριάξουν; Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει ο Νευμαρ να ανταπεξέλθει σε ένα εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο απαιτητικό ποδόσφαιρο..στην Βραζιλία έπαιζε μην το ξεχνάμε! είναι ένα μεγάλο στοίχημα.. αν τα καταφέρει, η Μπαρτσελόνα επιθετικά θα είναι φοβερη...ΟΜΩΣ το πραγματικό της πρόβλημα είναι στην άμυνα, αυτήν την στιγμή είναι ελλειπέστατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:25 Η aggelikicr7: #7.129 01-08-13 15:25 Σίγουρα...Θα έχει πάντως πολύ ενδιαφέρον το ισπανικό πρωτάθλημα φέτος ειδικά αν έρθει και ο Μπέιλ.Όσο για το Champion league πολύ φοβάμαι ότι πάλι στην Μπάγερν θα καταλήξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Ο Johnnaousa: #7.130 01-08-13 15:29 έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:33 Η aggelikicr7: #7.131 01-08-13 15:33 Υπερβολικά πολύ έχει ενισχυθεί θα μπορούσα να πω..Δε μπορώ να βρω ομάδα που θα μπορέσει να της αντισταθεί αν έχει την περσινή της φόρμα...Ούτε η Ρεάλ νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Ο johnietraf: #7.132 01-08-13 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Click για ανάπτυξη... το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η aggelikicr7: #7.133 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... Που θες να καταλήξεις ;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Ο Johnnaousa: #7.134 01-08-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... εντάξει η Παρί έχει ανέβει πάρα πολύ και θεωρώ πως μπορεί να μπει στην 4αδα..αλλά όχι να διεκδικήσει το τρόπαιο..σίγουρα είναι ισχυρή και θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο όταν δέσει σαν ομάδα! στο τέλος δεν ήθελες να γράψεις άρσεναλ φαντάζομαι η Φιορεντίνα, είμαι Φιορεντίνα από μικρός, έχει κάνει αρκετά καλή ομαδα και με την προσθήκη του Γκομεζ, αν και έφυγε ο ΓΙόβετιτς, γίνεται ακόμα πιο δυνατή..πιστεύω να μπει στην 3αδα του Καμπιονάτο,..μετα από Γιουβέντους-Νάπολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:01 Η marakibo έγραψε: #7.135 02-08-13 16:01 ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η aggelikicr7: #7.136 02-08-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που πωλούν φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θα πας να δεις κανένα αγώνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η marakibo έγραψε: #7.137 02-08-13 16:41 Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σίγουρα...Θα έχει πάντως πολύ ενδιαφέρον το ισπανικό πρωτάθλημα φέτος ειδικά αν έρθει και ο Μπέιλ.Όσο για το Champion league πολύ φοβάμαι ότι πάλι στην Μπάγερν θα καταλήξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Ο Johnnaousa: #7.130 01-08-13 15:29 έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:33 Η aggelikicr7: #7.131 01-08-13 15:33 Υπερβολικά πολύ έχει ενισχυθεί θα μπορούσα να πω..Δε μπορώ να βρω ομάδα που θα μπορέσει να της αντισταθεί αν έχει την περσινή της φόρμα...Ούτε η Ρεάλ νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Ο johnietraf: #7.132 01-08-13 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Click για ανάπτυξη... το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η aggelikicr7: #7.133 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... Που θες να καταλήξεις ;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Ο Johnnaousa: #7.134 01-08-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... εντάξει η Παρί έχει ανέβει πάρα πολύ και θεωρώ πως μπορεί να μπει στην 4αδα..αλλά όχι να διεκδικήσει το τρόπαιο..σίγουρα είναι ισχυρή και θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο όταν δέσει σαν ομάδα! στο τέλος δεν ήθελες να γράψεις άρσεναλ φαντάζομαι η Φιορεντίνα, είμαι Φιορεντίνα από μικρός, έχει κάνει αρκετά καλή ομαδα και με την προσθήκη του Γκομεζ, αν και έφυγε ο ΓΙόβετιτς, γίνεται ακόμα πιο δυνατή..πιστεύω να μπει στην 3αδα του Καμπιονάτο,..μετα από Γιουβέντους-Νάπολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:01 Η marakibo έγραψε: #7.135 02-08-13 16:01 ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η aggelikicr7: #7.136 02-08-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που πωλούν φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θα πας να δεις κανένα αγώνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η marakibo έγραψε: #7.137 02-08-13 16:41 Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:33 Η aggelikicr7: #7.131 01-08-13 15:33 Υπερβολικά πολύ έχει ενισχυθεί θα μπορούσα να πω..Δε μπορώ να βρω ομάδα που θα μπορέσει να της αντισταθεί αν έχει την περσινή της φόρμα...Ούτε η Ρεάλ νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Ο johnietraf: #7.132 01-08-13 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Click για ανάπτυξη... το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η aggelikicr7: #7.133 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... Που θες να καταλήξεις ;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Ο Johnnaousa: #7.134 01-08-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... εντάξει η Παρί έχει ανέβει πάρα πολύ και θεωρώ πως μπορεί να μπει στην 4αδα..αλλά όχι να διεκδικήσει το τρόπαιο..σίγουρα είναι ισχυρή και θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο όταν δέσει σαν ομάδα! στο τέλος δεν ήθελες να γράψεις άρσεναλ φαντάζομαι η Φιορεντίνα, είμαι Φιορεντίνα από μικρός, έχει κάνει αρκετά καλή ομαδα και με την προσθήκη του Γκομεζ, αν και έφυγε ο ΓΙόβετιτς, γίνεται ακόμα πιο δυνατή..πιστεύω να μπει στην 3αδα του Καμπιονάτο,..μετα από Γιουβέντους-Νάπολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:01 Η marakibo έγραψε: #7.135 02-08-13 16:01 ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η aggelikicr7: #7.136 02-08-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που πωλούν φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θα πας να δεις κανένα αγώνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η marakibo έγραψε: #7.137 02-08-13 16:41 Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπερβολικά πολύ έχει ενισχυθεί θα μπορούσα να πω..Δε μπορώ να βρω ομάδα που θα μπορέσει να της αντισταθεί αν έχει την περσινή της φόρμα...Ούτε η Ρεάλ νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Ο johnietraf: #7.132 01-08-13 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Click για ανάπτυξη... το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η aggelikicr7: #7.133 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... Που θες να καταλήξεις ;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Ο Johnnaousa: #7.134 01-08-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... εντάξει η Παρί έχει ανέβει πάρα πολύ και θεωρώ πως μπορεί να μπει στην 4αδα..αλλά όχι να διεκδικήσει το τρόπαιο..σίγουρα είναι ισχυρή και θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο όταν δέσει σαν ομάδα! στο τέλος δεν ήθελες να γράψεις άρσεναλ φαντάζομαι η Φιορεντίνα, είμαι Φιορεντίνα από μικρός, έχει κάνει αρκετά καλή ομαδα και με την προσθήκη του Γκομεζ, αν και έφυγε ο ΓΙόβετιτς, γίνεται ακόμα πιο δυνατή..πιστεύω να μπει στην 3αδα του Καμπιονάτο,..μετα από Γιουβέντους-Νάπολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:01 Η marakibo έγραψε: #7.135 02-08-13 16:01 ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η aggelikicr7: #7.136 02-08-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που πωλούν φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θα πας να δεις κανένα αγώνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η marakibo έγραψε: #7.137 02-08-13 16:41 Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έχει ενισχυθεί πάρα πολύ η Μπάγερν..είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για μένα Click για ανάπτυξη... το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η aggelikicr7: #7.133 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... Που θες να καταλήξεις ;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Ο Johnnaousa: #7.134 01-08-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... εντάξει η Παρί έχει ανέβει πάρα πολύ και θεωρώ πως μπορεί να μπει στην 4αδα..αλλά όχι να διεκδικήσει το τρόπαιο..σίγουρα είναι ισχυρή και θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο όταν δέσει σαν ομάδα! στο τέλος δεν ήθελες να γράψεις άρσεναλ φαντάζομαι η Φιορεντίνα, είμαι Φιορεντίνα από μικρός, έχει κάνει αρκετά καλή ομαδα και με την προσθήκη του Γκομεζ, αν και έφυγε ο ΓΙόβετιτς, γίνεται ακόμα πιο δυνατή..πιστεύω να μπει στην 3αδα του Καμπιονάτο,..μετα από Γιουβέντους-Νάπολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:01 Η marakibo έγραψε: #7.135 02-08-13 16:01 ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η aggelikicr7: #7.136 02-08-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που πωλούν φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θα πας να δεις κανένα αγώνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η marakibo έγραψε: #7.137 02-08-13 16:41 Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... Που θες να καταλήξεις ;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Ο Johnnaousa: #7.134 01-08-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... εντάξει η Παρί έχει ανέβει πάρα πολύ και θεωρώ πως μπορεί να μπει στην 4αδα..αλλά όχι να διεκδικήσει το τρόπαιο..σίγουρα είναι ισχυρή και θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο όταν δέσει σαν ομάδα! στο τέλος δεν ήθελες να γράψεις άρσεναλ φαντάζομαι η Φιορεντίνα, είμαι Φιορεντίνα από μικρός, έχει κάνει αρκετά καλή ομαδα και με την προσθήκη του Γκομεζ, αν και έφυγε ο ΓΙόβετιτς, γίνεται ακόμα πιο δυνατή..πιστεύω να μπει στην 3αδα του Καμπιονάτο,..μετα από Γιουβέντους-Νάπολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:01 Η marakibo έγραψε: #7.135 02-08-13 16:01 ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η aggelikicr7: #7.136 02-08-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που πωλούν φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θα πας να δεις κανένα αγώνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η marakibo έγραψε: #7.137 02-08-13 16:41 Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: το γνωστο τικι τακα δεν εριαζει στην μπαγερν αν και το θελει ο πεπ η παρι που εχει καβανι και ιμπρα? η τσελσι παντως αν και εχει μουρινιο μεταγραφες δεν κανει ουτε η αρσεναλ γενικα η αγγλοι ειναι σε χαμηλα νερα οι ιταλοι κατι κανουν με γκομεζ η φιορεντινα και η ισχυροποιηση της αρσεναλ Click για ανάπτυξη... εντάξει η Παρί έχει ανέβει πάρα πολύ και θεωρώ πως μπορεί να μπει στην 4αδα..αλλά όχι να διεκδικήσει το τρόπαιο..σίγουρα είναι ισχυρή και θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο όταν δέσει σαν ομάδα! στο τέλος δεν ήθελες να γράψεις άρσεναλ φαντάζομαι η Φιορεντίνα, είμαι Φιορεντίνα από μικρός, έχει κάνει αρκετά καλή ομαδα και με την προσθήκη του Γκομεζ, αν και έφυγε ο ΓΙόβετιτς, γίνεται ακόμα πιο δυνατή..πιστεύω να μπει στην 3αδα του Καμπιονάτο,..μετα από Γιουβέντους-Νάπολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:01 Η marakibo έγραψε: #7.135 02-08-13 16:01 ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η aggelikicr7: #7.136 02-08-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που πωλούν φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θα πας να δεις κανένα αγώνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η marakibo έγραψε: #7.137 02-08-13 16:41 Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η aggelikicr7: #7.136 02-08-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που πωλούν φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θα πας να δεις κανένα αγώνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η marakibo έγραψε: #7.137 02-08-13 16:41 Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marakibo: ρε παιδια σορρυ που βγαινω οφφ τοπικ αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα ξερει κανεις που μπορω να βρω μπλουζα της εθνικης μπασκετ? η και ποδοσφαιρο αν δεν υπαρχει μπασκετ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που πωλούν φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θα πας να δεις κανένα αγώνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η marakibo έγραψε: #7.137 02-08-13 16:41 Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν την βρισκω πουθενα Δεν την θελω για μενα Ενας θειος απο τον καναδα πολυ φιλος του μπασκετ και της εθνικης την θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikicr7 Νεοφερμένο μέλος Η aggelikicr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 16:42 Η aggelikicr7: #7.138 02-08-13 16:42 Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αααα κατάλαβα.Αν μένεις σε καμιά μεγάλη πόλη σίγουρα θα βρεις, πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:09 Η marakibo έγραψε: #7.139 02-08-13 17:09 Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 355 356 357 358 359 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 357 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αθηνα μενω αλλα δεν βρισκω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosmon1994 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgosmon1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 18:26 Ο giorgosmon1994: #7.140 06-08-13 18:26 Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το πρωτάθλημα β εθνικής πότε ξεκινάει; Έχει ανακοινωθεί καθόλου ημερομηνία και πρόγραμμα; Αν όχι, τότε πότε θα γίνει η κλήρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.