Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 19:40 Η Genesis έγραψε: #7.021 13-07-13 19:40 Για 25 ολόγιομα φεγγάρια ήμουν και εγώ ΠΑΟΚ..Φανατικό κιόλας! Μετά με τις μαλακίες που παίχτηκαν ξενέρωσα και το παράτησα! Καμία δεν είμαι.. Αρχική Δημοσίευση από BILL4: Πιστευετε οτι φετος ο ΠΑΟΚ μπορει να χτυπησει μεχρι τελος το πρωταθλημα? Click για ανάπτυξη... Spoiler OXI! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 19:45 Ο BILL4 έγραψε: #7.022 13-07-13 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι δεν λέω η εικόνα της ομάδας θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι άλλα το πρωτάθλημα εδώ είναι τραγικά αναμενόμενο για το ποιος θα το πάρει οπότε δεν ενθουσιάζομαι κιόλας Click για ανάπτυξη... Ποσο δικιο εχεις. Δυστυχως δεν προκειται να αλλαξει κατι... Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Για 25 ολόγιομα φεγγάρια ήμουν και εγώ ΠΑΟΚ..Φανατικό κιόλας! Μετά με τις μαλακίες που παίχτηκαν ξενέρωσα και το παράτησα! Καμία δεν είμαι.. Spoiler OXI! Click για ανάπτυξη... Σε ποιες μ..κιες αναφερεσαι γιατι εχουν γινει πολλες και ειναι λογικο να ξενερωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 19:50 Η Gate4 έγραψε: #7.023 13-07-13 19:50 Αρχική Δημοσίευση από BILL4: Ποσο δικιο εχεις. Δυστυχως δεν προκειται να αλλαξει κατι.... Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όχι. Το πρωτάθλημα εδώ είναι τραγικά προβλέψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Ο Itach1 έγραψε: #7.024 13-07-13 20:07 Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:10 Η Genesis έγραψε: #7.025 13-07-13 20:10 Αρχική Δημοσίευση από BILL4: Σε ποιες μ..κιες αναφερεσαι γιατι εχουν γινει πολλες και ειναι λογικο να ξενερωσεις. Click για ανάπτυξη... Κυρίως με τα στημένα ματς..Αυτό το πράγμα που κέρδιζε για ένα διάστημα όλα τα εκτός και στα εντός έχανε, ή με συγκεκριμένες ομάδες να έρχεται ισοπαλία πάντα, κατέντησε κωμικοτραγικό Έχουν γίνει τρομερά προβλέψιμα όλα! Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Click για ανάπτυξη... Θα την έχεις για πολύ καιρό στο μυαλό σου.. Αν βαρεθεί καμιά φορά ο Μαρινάκης και δεν χώσει τον κ@λο του, μπορεί και να το πάρετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:12 Ο Itach1 έγραψε: #7.026 13-07-13 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Θα την έχεις για πολύ καιρό στο μυαλό σου.. Αν βαρεθεί καμιά φορά ο Μαρινάκης και δεν χώσει τον κ@λο του, μπορεί και να το πάρετε... Click για ανάπτυξη... Ολυμπιακός είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Η Genesis έγραψε: #7.027 13-07-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ολυμπιακός είμαι Click για ανάπτυξη... Προς τι το μήνυμα τότε?? Μου αρέσει που ο Μαρινάκης βάζει το χέρι του για να πάρετε πρωτάθλημα, και ενώ το ξέρετε, συνεχίζετε ακάθεκτοι να το υποστηρίζετε..Έχετε καταντήσει τόσο προβλέψιμοι όσο και η κυβέρνηση του Σαμαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:27 Ο Itach1 έγραψε: #7.028 13-07-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Προς τι το μήνυμα τότε?? Μου αρέσει που ο Μαρινάκης βάζει το χέρι του για να πάρετε πρωτάθλημα, και ενώ το ξέρετε, συνεχίζετε ακάθεκτοι να το υποστηρίζετε..Έχετε καταντήσει τόσο προβλέψιμοι όσο και η κυβέρνηση του Σαμαρά! Click για ανάπτυξη... Επειδή είμαι από Θεσ/νίκη. Αντικειμενικά έχουμε το καλύτερο ρόστερ κάθε χρόνο και παίζουμε καλύτερη μπάλα από τους διεκδικητές. Ευνοούμαστε σε μερικά παιχνίδια αλλά αυτλο συμβαίνει με όλες τις μεγάλες ομάδες βλέπε παοκ,αεκ,παο...απλά στην περίπτωση της ομάδας μου επειδή πουλάει μια φάση την αναπαράγουν 1 μήνα. Καταγράφουν ακόμα κι ένα λάθος στο πλάγιο ενώ στους απέναντι και πένταλτι να δωθεί το κάνουν γαργάρα ή ασχολούνται 10 λεπτά. Επειδή βλέπω πολύ αγγλικό πρωτάθλημα, οι σφαγές που γίνονται εκεί ούτε στα όνειρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Gate4 έγραψε: #7.029 13-07-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Click για ανάπτυξη... Χαμός θα γινόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Genesis έγραψε: #7.030 13-07-13 20:39 Κοίταξε έχω παρακολουθήσει και ξένο πρωτάθλημα και ελληνικό..Μάλιστα σε ελληνικό είχα παρακολουθήσει από κοντά Άρης-Ολυμπιακός στο Βικελίδης, φέτος και αν θυμάμαι καλά ήρθε 2-2..Μάλιστα σε μια συγκεκριμένη φάση παίκτης του Ολυμπιακού σακάτεψε έναν από τον Άρη και δεν δόθηκε φάουλ..Τέλος πάντων τέτοιες μαλακιούλες γίνονται από όλες τις μεγάλες ομάδες και θα συμφωνήσω (όπως τόνισα για τον ΠΑΟΚ παραπάνω). Επίσης, ναι ο Ολυμπιακός έχει τα περισσότερα λεφτά σαν ομάδα γι αυτό και μπορεί να φέρει καλύτερους παίκτες..Αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης, και ο Παναθηναικός και ΠΑΟΚ έχουν δυνατότητες..Μόνο αυτές οι ηλιθιότητες να μην γίνονταν... Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:53 Η Gate4 έγραψε: #7.031 13-07-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Τόσες λίγες; Δεν παίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:35 Ο Alejandro che 7: #7.032 25-07-13 22:35 Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Ο johnietraf: #7.033 25-07-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Click για ανάπτυξη... σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:42 Ο Guest 781029: #7.034 25-07-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Click για ανάπτυξη... Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:43 Ο johnietraf: #7.035 25-07-13 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Click για ανάπτυξη... μη μιλα ρε εχουμε μπεργκ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:53 Ο Alejandro che 7: #7.036 25-07-13 22:53 μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:03 Ο johnietraf: #7.037 25-07-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για 25 ολόγιομα φεγγάρια ήμουν και εγώ ΠΑΟΚ..Φανατικό κιόλας! Μετά με τις μαλακίες που παίχτηκαν ξενέρωσα και το παράτησα! Καμία δεν είμαι.. Αρχική Δημοσίευση από BILL4: Πιστευετε οτι φετος ο ΠΑΟΚ μπορει να χτυπησει μεχρι τελος το πρωταθλημα? Click για ανάπτυξη... Spoiler OXI! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 19:45 Ο BILL4 έγραψε: #7.022 13-07-13 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι δεν λέω η εικόνα της ομάδας θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι άλλα το πρωτάθλημα εδώ είναι τραγικά αναμενόμενο για το ποιος θα το πάρει οπότε δεν ενθουσιάζομαι κιόλας Click για ανάπτυξη... Ποσο δικιο εχεις. Δυστυχως δεν προκειται να αλλαξει κατι... Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Για 25 ολόγιομα φεγγάρια ήμουν και εγώ ΠΑΟΚ..Φανατικό κιόλας! Μετά με τις μαλακίες που παίχτηκαν ξενέρωσα και το παράτησα! Καμία δεν είμαι.. Spoiler OXI! Click για ανάπτυξη... Σε ποιες μ..κιες αναφερεσαι γιατι εχουν γινει πολλες και ειναι λογικο να ξενερωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 19:50 Η Gate4 έγραψε: #7.023 13-07-13 19:50 Αρχική Δημοσίευση από BILL4: Ποσο δικιο εχεις. Δυστυχως δεν προκειται να αλλαξει κατι.... Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όχι. Το πρωτάθλημα εδώ είναι τραγικά προβλέψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Ο Itach1 έγραψε: #7.024 13-07-13 20:07 Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:10 Η Genesis έγραψε: #7.025 13-07-13 20:10 Αρχική Δημοσίευση από BILL4: Σε ποιες μ..κιες αναφερεσαι γιατι εχουν γινει πολλες και ειναι λογικο να ξενερωσεις. Click για ανάπτυξη... Κυρίως με τα στημένα ματς..Αυτό το πράγμα που κέρδιζε για ένα διάστημα όλα τα εκτός και στα εντός έχανε, ή με συγκεκριμένες ομάδες να έρχεται ισοπαλία πάντα, κατέντησε κωμικοτραγικό Έχουν γίνει τρομερά προβλέψιμα όλα! Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Click για ανάπτυξη... Θα την έχεις για πολύ καιρό στο μυαλό σου.. Αν βαρεθεί καμιά φορά ο Μαρινάκης και δεν χώσει τον κ@λο του, μπορεί και να το πάρετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:12 Ο Itach1 έγραψε: #7.026 13-07-13 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Θα την έχεις για πολύ καιρό στο μυαλό σου.. Αν βαρεθεί καμιά φορά ο Μαρινάκης και δεν χώσει τον κ@λο του, μπορεί και να το πάρετε... Click για ανάπτυξη... Ολυμπιακός είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Η Genesis έγραψε: #7.027 13-07-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ολυμπιακός είμαι Click για ανάπτυξη... Προς τι το μήνυμα τότε?? Μου αρέσει που ο Μαρινάκης βάζει το χέρι του για να πάρετε πρωτάθλημα, και ενώ το ξέρετε, συνεχίζετε ακάθεκτοι να το υποστηρίζετε..Έχετε καταντήσει τόσο προβλέψιμοι όσο και η κυβέρνηση του Σαμαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:27 Ο Itach1 έγραψε: #7.028 13-07-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Προς τι το μήνυμα τότε?? Μου αρέσει που ο Μαρινάκης βάζει το χέρι του για να πάρετε πρωτάθλημα, και ενώ το ξέρετε, συνεχίζετε ακάθεκτοι να το υποστηρίζετε..Έχετε καταντήσει τόσο προβλέψιμοι όσο και η κυβέρνηση του Σαμαρά! Click για ανάπτυξη... Επειδή είμαι από Θεσ/νίκη. Αντικειμενικά έχουμε το καλύτερο ρόστερ κάθε χρόνο και παίζουμε καλύτερη μπάλα από τους διεκδικητές. Ευνοούμαστε σε μερικά παιχνίδια αλλά αυτλο συμβαίνει με όλες τις μεγάλες ομάδες βλέπε παοκ,αεκ,παο...απλά στην περίπτωση της ομάδας μου επειδή πουλάει μια φάση την αναπαράγουν 1 μήνα. Καταγράφουν ακόμα κι ένα λάθος στο πλάγιο ενώ στους απέναντι και πένταλτι να δωθεί το κάνουν γαργάρα ή ασχολούνται 10 λεπτά. Επειδή βλέπω πολύ αγγλικό πρωτάθλημα, οι σφαγές που γίνονται εκεί ούτε στα όνειρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Gate4 έγραψε: #7.029 13-07-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Click για ανάπτυξη... Χαμός θα γινόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Genesis έγραψε: #7.030 13-07-13 20:39 Κοίταξε έχω παρακολουθήσει και ξένο πρωτάθλημα και ελληνικό..Μάλιστα σε ελληνικό είχα παρακολουθήσει από κοντά Άρης-Ολυμπιακός στο Βικελίδης, φέτος και αν θυμάμαι καλά ήρθε 2-2..Μάλιστα σε μια συγκεκριμένη φάση παίκτης του Ολυμπιακού σακάτεψε έναν από τον Άρη και δεν δόθηκε φάουλ..Τέλος πάντων τέτοιες μαλακιούλες γίνονται από όλες τις μεγάλες ομάδες και θα συμφωνήσω (όπως τόνισα για τον ΠΑΟΚ παραπάνω). Επίσης, ναι ο Ολυμπιακός έχει τα περισσότερα λεφτά σαν ομάδα γι αυτό και μπορεί να φέρει καλύτερους παίκτες..Αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης, και ο Παναθηναικός και ΠΑΟΚ έχουν δυνατότητες..Μόνο αυτές οι ηλιθιότητες να μην γίνονταν... Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:53 Η Gate4 έγραψε: #7.031 13-07-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Τόσες λίγες; Δεν παίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:35 Ο Alejandro che 7: #7.032 25-07-13 22:35 Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Ο johnietraf: #7.033 25-07-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Click για ανάπτυξη... σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:42 Ο Guest 781029: #7.034 25-07-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Click για ανάπτυξη... Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:43 Ο johnietraf: #7.035 25-07-13 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Click για ανάπτυξη... μη μιλα ρε εχουμε μπεργκ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:53 Ο Alejandro che 7: #7.036 25-07-13 22:53 μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:03 Ο johnietraf: #7.037 25-07-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι δεν λέω η εικόνα της ομάδας θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι άλλα το πρωτάθλημα εδώ είναι τραγικά αναμενόμενο για το ποιος θα το πάρει οπότε δεν ενθουσιάζομαι κιόλας Click για ανάπτυξη... Ποσο δικιο εχεις. Δυστυχως δεν προκειται να αλλαξει κατι... Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Για 25 ολόγιομα φεγγάρια ήμουν και εγώ ΠΑΟΚ..Φανατικό κιόλας! Μετά με τις μαλακίες που παίχτηκαν ξενέρωσα και το παράτησα! Καμία δεν είμαι.. Spoiler OXI! Click για ανάπτυξη... Σε ποιες μ..κιες αναφερεσαι γιατι εχουν γινει πολλες και ειναι λογικο να ξενερωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 19:50 Η Gate4 έγραψε: #7.023 13-07-13 19:50 Αρχική Δημοσίευση από BILL4: Ποσο δικιο εχεις. Δυστυχως δεν προκειται να αλλαξει κατι.... Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όχι. Το πρωτάθλημα εδώ είναι τραγικά προβλέψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Ο Itach1 έγραψε: #7.024 13-07-13 20:07 Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:10 Η Genesis έγραψε: #7.025 13-07-13 20:10 Αρχική Δημοσίευση από BILL4: Σε ποιες μ..κιες αναφερεσαι γιατι εχουν γινει πολλες και ειναι λογικο να ξενερωσεις. Click για ανάπτυξη... Κυρίως με τα στημένα ματς..Αυτό το πράγμα που κέρδιζε για ένα διάστημα όλα τα εκτός και στα εντός έχανε, ή με συγκεκριμένες ομάδες να έρχεται ισοπαλία πάντα, κατέντησε κωμικοτραγικό Έχουν γίνει τρομερά προβλέψιμα όλα! Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Click για ανάπτυξη... Θα την έχεις για πολύ καιρό στο μυαλό σου.. Αν βαρεθεί καμιά φορά ο Μαρινάκης και δεν χώσει τον κ@λο του, μπορεί και να το πάρετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:12 Ο Itach1 έγραψε: #7.026 13-07-13 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Θα την έχεις για πολύ καιρό στο μυαλό σου.. Αν βαρεθεί καμιά φορά ο Μαρινάκης και δεν χώσει τον κ@λο του, μπορεί και να το πάρετε... Click για ανάπτυξη... Ολυμπιακός είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Η Genesis έγραψε: #7.027 13-07-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ολυμπιακός είμαι Click για ανάπτυξη... Προς τι το μήνυμα τότε?? Μου αρέσει που ο Μαρινάκης βάζει το χέρι του για να πάρετε πρωτάθλημα, και ενώ το ξέρετε, συνεχίζετε ακάθεκτοι να το υποστηρίζετε..Έχετε καταντήσει τόσο προβλέψιμοι όσο και η κυβέρνηση του Σαμαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:27 Ο Itach1 έγραψε: #7.028 13-07-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Προς τι το μήνυμα τότε?? Μου αρέσει που ο Μαρινάκης βάζει το χέρι του για να πάρετε πρωτάθλημα, και ενώ το ξέρετε, συνεχίζετε ακάθεκτοι να το υποστηρίζετε..Έχετε καταντήσει τόσο προβλέψιμοι όσο και η κυβέρνηση του Σαμαρά! Click για ανάπτυξη... Επειδή είμαι από Θεσ/νίκη. Αντικειμενικά έχουμε το καλύτερο ρόστερ κάθε χρόνο και παίζουμε καλύτερη μπάλα από τους διεκδικητές. Ευνοούμαστε σε μερικά παιχνίδια αλλά αυτλο συμβαίνει με όλες τις μεγάλες ομάδες βλέπε παοκ,αεκ,παο...απλά στην περίπτωση της ομάδας μου επειδή πουλάει μια φάση την αναπαράγουν 1 μήνα. Καταγράφουν ακόμα κι ένα λάθος στο πλάγιο ενώ στους απέναντι και πένταλτι να δωθεί το κάνουν γαργάρα ή ασχολούνται 10 λεπτά. Επειδή βλέπω πολύ αγγλικό πρωτάθλημα, οι σφαγές που γίνονται εκεί ούτε στα όνειρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Gate4 έγραψε: #7.029 13-07-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Click για ανάπτυξη... Χαμός θα γινόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Genesis έγραψε: #7.030 13-07-13 20:39 Κοίταξε έχω παρακολουθήσει και ξένο πρωτάθλημα και ελληνικό..Μάλιστα σε ελληνικό είχα παρακολουθήσει από κοντά Άρης-Ολυμπιακός στο Βικελίδης, φέτος και αν θυμάμαι καλά ήρθε 2-2..Μάλιστα σε μια συγκεκριμένη φάση παίκτης του Ολυμπιακού σακάτεψε έναν από τον Άρη και δεν δόθηκε φάουλ..Τέλος πάντων τέτοιες μαλακιούλες γίνονται από όλες τις μεγάλες ομάδες και θα συμφωνήσω (όπως τόνισα για τον ΠΑΟΚ παραπάνω). Επίσης, ναι ο Ολυμπιακός έχει τα περισσότερα λεφτά σαν ομάδα γι αυτό και μπορεί να φέρει καλύτερους παίκτες..Αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης, και ο Παναθηναικός και ΠΑΟΚ έχουν δυνατότητες..Μόνο αυτές οι ηλιθιότητες να μην γίνονταν... Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:53 Η Gate4 έγραψε: #7.031 13-07-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Τόσες λίγες; Δεν παίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:35 Ο Alejandro che 7: #7.032 25-07-13 22:35 Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Ο johnietraf: #7.033 25-07-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Click για ανάπτυξη... σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:42 Ο Guest 781029: #7.034 25-07-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Click για ανάπτυξη... Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:43 Ο johnietraf: #7.035 25-07-13 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Click για ανάπτυξη... μη μιλα ρε εχουμε μπεργκ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:53 Ο Alejandro che 7: #7.036 25-07-13 22:53 μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:03 Ο johnietraf: #7.037 25-07-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BILL4: Ποσο δικιο εχεις. Δυστυχως δεν προκειται να αλλαξει κατι.... Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όχι. Το πρωτάθλημα εδώ είναι τραγικά προβλέψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Ο Itach1 έγραψε: #7.024 13-07-13 20:07 Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:10 Η Genesis έγραψε: #7.025 13-07-13 20:10 Αρχική Δημοσίευση από BILL4: Σε ποιες μ..κιες αναφερεσαι γιατι εχουν γινει πολλες και ειναι λογικο να ξενερωσεις. Click για ανάπτυξη... Κυρίως με τα στημένα ματς..Αυτό το πράγμα που κέρδιζε για ένα διάστημα όλα τα εκτός και στα εντός έχανε, ή με συγκεκριμένες ομάδες να έρχεται ισοπαλία πάντα, κατέντησε κωμικοτραγικό Έχουν γίνει τρομερά προβλέψιμα όλα! Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Click για ανάπτυξη... Θα την έχεις για πολύ καιρό στο μυαλό σου.. Αν βαρεθεί καμιά φορά ο Μαρινάκης και δεν χώσει τον κ@λο του, μπορεί και να το πάρετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:12 Ο Itach1 έγραψε: #7.026 13-07-13 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Θα την έχεις για πολύ καιρό στο μυαλό σου.. Αν βαρεθεί καμιά φορά ο Μαρινάκης και δεν χώσει τον κ@λο του, μπορεί και να το πάρετε... Click για ανάπτυξη... Ολυμπιακός είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Η Genesis έγραψε: #7.027 13-07-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ολυμπιακός είμαι Click για ανάπτυξη... Προς τι το μήνυμα τότε?? Μου αρέσει που ο Μαρινάκης βάζει το χέρι του για να πάρετε πρωτάθλημα, και ενώ το ξέρετε, συνεχίζετε ακάθεκτοι να το υποστηρίζετε..Έχετε καταντήσει τόσο προβλέψιμοι όσο και η κυβέρνηση του Σαμαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:27 Ο Itach1 έγραψε: #7.028 13-07-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Προς τι το μήνυμα τότε?? Μου αρέσει που ο Μαρινάκης βάζει το χέρι του για να πάρετε πρωτάθλημα, και ενώ το ξέρετε, συνεχίζετε ακάθεκτοι να το υποστηρίζετε..Έχετε καταντήσει τόσο προβλέψιμοι όσο και η κυβέρνηση του Σαμαρά! Click για ανάπτυξη... Επειδή είμαι από Θεσ/νίκη. Αντικειμενικά έχουμε το καλύτερο ρόστερ κάθε χρόνο και παίζουμε καλύτερη μπάλα από τους διεκδικητές. Ευνοούμαστε σε μερικά παιχνίδια αλλά αυτλο συμβαίνει με όλες τις μεγάλες ομάδες βλέπε παοκ,αεκ,παο...απλά στην περίπτωση της ομάδας μου επειδή πουλάει μια φάση την αναπαράγουν 1 μήνα. Καταγράφουν ακόμα κι ένα λάθος στο πλάγιο ενώ στους απέναντι και πένταλτι να δωθεί το κάνουν γαργάρα ή ασχολούνται 10 λεπτά. Επειδή βλέπω πολύ αγγλικό πρωτάθλημα, οι σφαγές που γίνονται εκεί ούτε στα όνειρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Gate4 έγραψε: #7.029 13-07-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Click για ανάπτυξη... Χαμός θα γινόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Genesis έγραψε: #7.030 13-07-13 20:39 Κοίταξε έχω παρακολουθήσει και ξένο πρωτάθλημα και ελληνικό..Μάλιστα σε ελληνικό είχα παρακολουθήσει από κοντά Άρης-Ολυμπιακός στο Βικελίδης, φέτος και αν θυμάμαι καλά ήρθε 2-2..Μάλιστα σε μια συγκεκριμένη φάση παίκτης του Ολυμπιακού σακάτεψε έναν από τον Άρη και δεν δόθηκε φάουλ..Τέλος πάντων τέτοιες μαλακιούλες γίνονται από όλες τις μεγάλες ομάδες και θα συμφωνήσω (όπως τόνισα για τον ΠΑΟΚ παραπάνω). Επίσης, ναι ο Ολυμπιακός έχει τα περισσότερα λεφτά σαν ομάδα γι αυτό και μπορεί να φέρει καλύτερους παίκτες..Αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης, και ο Παναθηναικός και ΠΑΟΚ έχουν δυνατότητες..Μόνο αυτές οι ηλιθιότητες να μην γίνονταν... Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:53 Η Gate4 έγραψε: #7.031 13-07-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Τόσες λίγες; Δεν παίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:35 Ο Alejandro che 7: #7.032 25-07-13 22:35 Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Ο johnietraf: #7.033 25-07-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Click για ανάπτυξη... σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:42 Ο Guest 781029: #7.034 25-07-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Click για ανάπτυξη... Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:43 Ο johnietraf: #7.035 25-07-13 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Click για ανάπτυξη... μη μιλα ρε εχουμε μπεργκ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:53 Ο Alejandro che 7: #7.036 25-07-13 22:53 μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:03 Ο johnietraf: #7.037 25-07-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:10 Η Genesis έγραψε: #7.025 13-07-13 20:10 Αρχική Δημοσίευση από BILL4: Σε ποιες μ..κιες αναφερεσαι γιατι εχουν γινει πολλες και ειναι λογικο να ξενερωσεις. Click για ανάπτυξη... Κυρίως με τα στημένα ματς..Αυτό το πράγμα που κέρδιζε για ένα διάστημα όλα τα εκτός και στα εντός έχανε, ή με συγκεκριμένες ομάδες να έρχεται ισοπαλία πάντα, κατέντησε κωμικοτραγικό Έχουν γίνει τρομερά προβλέψιμα όλα! Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Click για ανάπτυξη... Θα την έχεις για πολύ καιρό στο μυαλό σου.. Αν βαρεθεί καμιά φορά ο Μαρινάκης και δεν χώσει τον κ@λο του, μπορεί και να το πάρετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:12 Ο Itach1 έγραψε: #7.026 13-07-13 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Θα την έχεις για πολύ καιρό στο μυαλό σου.. Αν βαρεθεί καμιά φορά ο Μαρινάκης και δεν χώσει τον κ@λο του, μπορεί και να το πάρετε... Click για ανάπτυξη... Ολυμπιακός είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Η Genesis έγραψε: #7.027 13-07-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ολυμπιακός είμαι Click για ανάπτυξη... Προς τι το μήνυμα τότε?? Μου αρέσει που ο Μαρινάκης βάζει το χέρι του για να πάρετε πρωτάθλημα, και ενώ το ξέρετε, συνεχίζετε ακάθεκτοι να το υποστηρίζετε..Έχετε καταντήσει τόσο προβλέψιμοι όσο και η κυβέρνηση του Σαμαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:27 Ο Itach1 έγραψε: #7.028 13-07-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Προς τι το μήνυμα τότε?? Μου αρέσει που ο Μαρινάκης βάζει το χέρι του για να πάρετε πρωτάθλημα, και ενώ το ξέρετε, συνεχίζετε ακάθεκτοι να το υποστηρίζετε..Έχετε καταντήσει τόσο προβλέψιμοι όσο και η κυβέρνηση του Σαμαρά! Click για ανάπτυξη... Επειδή είμαι από Θεσ/νίκη. Αντικειμενικά έχουμε το καλύτερο ρόστερ κάθε χρόνο και παίζουμε καλύτερη μπάλα από τους διεκδικητές. Ευνοούμαστε σε μερικά παιχνίδια αλλά αυτλο συμβαίνει με όλες τις μεγάλες ομάδες βλέπε παοκ,αεκ,παο...απλά στην περίπτωση της ομάδας μου επειδή πουλάει μια φάση την αναπαράγουν 1 μήνα. Καταγράφουν ακόμα κι ένα λάθος στο πλάγιο ενώ στους απέναντι και πένταλτι να δωθεί το κάνουν γαργάρα ή ασχολούνται 10 λεπτά. Επειδή βλέπω πολύ αγγλικό πρωτάθλημα, οι σφαγές που γίνονται εκεί ούτε στα όνειρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Gate4 έγραψε: #7.029 13-07-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Click για ανάπτυξη... Χαμός θα γινόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Genesis έγραψε: #7.030 13-07-13 20:39 Κοίταξε έχω παρακολουθήσει και ξένο πρωτάθλημα και ελληνικό..Μάλιστα σε ελληνικό είχα παρακολουθήσει από κοντά Άρης-Ολυμπιακός στο Βικελίδης, φέτος και αν θυμάμαι καλά ήρθε 2-2..Μάλιστα σε μια συγκεκριμένη φάση παίκτης του Ολυμπιακού σακάτεψε έναν από τον Άρη και δεν δόθηκε φάουλ..Τέλος πάντων τέτοιες μαλακιούλες γίνονται από όλες τις μεγάλες ομάδες και θα συμφωνήσω (όπως τόνισα για τον ΠΑΟΚ παραπάνω). Επίσης, ναι ο Ολυμπιακός έχει τα περισσότερα λεφτά σαν ομάδα γι αυτό και μπορεί να φέρει καλύτερους παίκτες..Αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης, και ο Παναθηναικός και ΠΑΟΚ έχουν δυνατότητες..Μόνο αυτές οι ηλιθιότητες να μην γίνονταν... Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:53 Η Gate4 έγραψε: #7.031 13-07-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Τόσες λίγες; Δεν παίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:35 Ο Alejandro che 7: #7.032 25-07-13 22:35 Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Ο johnietraf: #7.033 25-07-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Click για ανάπτυξη... σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:42 Ο Guest 781029: #7.034 25-07-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Click για ανάπτυξη... Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:43 Ο johnietraf: #7.035 25-07-13 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Click για ανάπτυξη... μη μιλα ρε εχουμε μπεργκ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:53 Ο Alejandro che 7: #7.036 25-07-13 22:53 μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:03 Ο johnietraf: #7.037 25-07-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BILL4: Σε ποιες μ..κιες αναφερεσαι γιατι εχουν γινει πολλες και ειναι λογικο να ξενερωσεις. Click για ανάπτυξη... Κυρίως με τα στημένα ματς..Αυτό το πράγμα που κέρδιζε για ένα διάστημα όλα τα εκτός και στα εντός έχανε, ή με συγκεκριμένες ομάδες να έρχεται ισοπαλία πάντα, κατέντησε κωμικοτραγικό Έχουν γίνει τρομερά προβλέψιμα όλα! Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Click για ανάπτυξη... Θα την έχεις για πολύ καιρό στο μυαλό σου.. Αν βαρεθεί καμιά φορά ο Μαρινάκης και δεν χώσει τον κ@λο του, μπορεί και να το πάρετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:12 Ο Itach1 έγραψε: #7.026 13-07-13 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Θα την έχεις για πολύ καιρό στο μυαλό σου.. Αν βαρεθεί καμιά φορά ο Μαρινάκης και δεν χώσει τον κ@λο του, μπορεί και να το πάρετε... Click για ανάπτυξη... Ολυμπιακός είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Η Genesis έγραψε: #7.027 13-07-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ολυμπιακός είμαι Click για ανάπτυξη... Προς τι το μήνυμα τότε?? Μου αρέσει που ο Μαρινάκης βάζει το χέρι του για να πάρετε πρωτάθλημα, και ενώ το ξέρετε, συνεχίζετε ακάθεκτοι να το υποστηρίζετε..Έχετε καταντήσει τόσο προβλέψιμοι όσο και η κυβέρνηση του Σαμαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:27 Ο Itach1 έγραψε: #7.028 13-07-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Προς τι το μήνυμα τότε?? Μου αρέσει που ο Μαρινάκης βάζει το χέρι του για να πάρετε πρωτάθλημα, και ενώ το ξέρετε, συνεχίζετε ακάθεκτοι να το υποστηρίζετε..Έχετε καταντήσει τόσο προβλέψιμοι όσο και η κυβέρνηση του Σαμαρά! Click για ανάπτυξη... Επειδή είμαι από Θεσ/νίκη. Αντικειμενικά έχουμε το καλύτερο ρόστερ κάθε χρόνο και παίζουμε καλύτερη μπάλα από τους διεκδικητές. Ευνοούμαστε σε μερικά παιχνίδια αλλά αυτλο συμβαίνει με όλες τις μεγάλες ομάδες βλέπε παοκ,αεκ,παο...απλά στην περίπτωση της ομάδας μου επειδή πουλάει μια φάση την αναπαράγουν 1 μήνα. Καταγράφουν ακόμα κι ένα λάθος στο πλάγιο ενώ στους απέναντι και πένταλτι να δωθεί το κάνουν γαργάρα ή ασχολούνται 10 λεπτά. Επειδή βλέπω πολύ αγγλικό πρωτάθλημα, οι σφαγές που γίνονται εκεί ούτε στα όνειρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Gate4 έγραψε: #7.029 13-07-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Click για ανάπτυξη... Χαμός θα γινόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Genesis έγραψε: #7.030 13-07-13 20:39 Κοίταξε έχω παρακολουθήσει και ξένο πρωτάθλημα και ελληνικό..Μάλιστα σε ελληνικό είχα παρακολουθήσει από κοντά Άρης-Ολυμπιακός στο Βικελίδης, φέτος και αν θυμάμαι καλά ήρθε 2-2..Μάλιστα σε μια συγκεκριμένη φάση παίκτης του Ολυμπιακού σακάτεψε έναν από τον Άρη και δεν δόθηκε φάουλ..Τέλος πάντων τέτοιες μαλακιούλες γίνονται από όλες τις μεγάλες ομάδες και θα συμφωνήσω (όπως τόνισα για τον ΠΑΟΚ παραπάνω). Επίσης, ναι ο Ολυμπιακός έχει τα περισσότερα λεφτά σαν ομάδα γι αυτό και μπορεί να φέρει καλύτερους παίκτες..Αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης, και ο Παναθηναικός και ΠΑΟΚ έχουν δυνατότητες..Μόνο αυτές οι ηλιθιότητες να μην γίνονταν... Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:53 Η Gate4 έγραψε: #7.031 13-07-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Τόσες λίγες; Δεν παίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:35 Ο Alejandro che 7: #7.032 25-07-13 22:35 Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Ο johnietraf: #7.033 25-07-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Click για ανάπτυξη... σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:42 Ο Guest 781029: #7.034 25-07-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Click για ανάπτυξη... Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:43 Ο johnietraf: #7.035 25-07-13 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Click για ανάπτυξη... μη μιλα ρε εχουμε μπεργκ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:53 Ο Alejandro che 7: #7.036 25-07-13 22:53 μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:03 Ο johnietraf: #7.037 25-07-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Θα την έχεις για πολύ καιρό στο μυαλό σου.. Αν βαρεθεί καμιά φορά ο Μαρινάκης και δεν χώσει τον κ@λο του, μπορεί και να το πάρετε... Click για ανάπτυξη... Ολυμπιακός είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Η Genesis έγραψε: #7.027 13-07-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ολυμπιακός είμαι Click για ανάπτυξη... Προς τι το μήνυμα τότε?? Μου αρέσει που ο Μαρινάκης βάζει το χέρι του για να πάρετε πρωτάθλημα, και ενώ το ξέρετε, συνεχίζετε ακάθεκτοι να το υποστηρίζετε..Έχετε καταντήσει τόσο προβλέψιμοι όσο και η κυβέρνηση του Σαμαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:27 Ο Itach1 έγραψε: #7.028 13-07-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Προς τι το μήνυμα τότε?? Μου αρέσει που ο Μαρινάκης βάζει το χέρι του για να πάρετε πρωτάθλημα, και ενώ το ξέρετε, συνεχίζετε ακάθεκτοι να το υποστηρίζετε..Έχετε καταντήσει τόσο προβλέψιμοι όσο και η κυβέρνηση του Σαμαρά! Click για ανάπτυξη... Επειδή είμαι από Θεσ/νίκη. Αντικειμενικά έχουμε το καλύτερο ρόστερ κάθε χρόνο και παίζουμε καλύτερη μπάλα από τους διεκδικητές. Ευνοούμαστε σε μερικά παιχνίδια αλλά αυτλο συμβαίνει με όλες τις μεγάλες ομάδες βλέπε παοκ,αεκ,παο...απλά στην περίπτωση της ομάδας μου επειδή πουλάει μια φάση την αναπαράγουν 1 μήνα. Καταγράφουν ακόμα κι ένα λάθος στο πλάγιο ενώ στους απέναντι και πένταλτι να δωθεί το κάνουν γαργάρα ή ασχολούνται 10 λεπτά. Επειδή βλέπω πολύ αγγλικό πρωτάθλημα, οι σφαγές που γίνονται εκεί ούτε στα όνειρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Gate4 έγραψε: #7.029 13-07-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Click για ανάπτυξη... Χαμός θα γινόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Genesis έγραψε: #7.030 13-07-13 20:39 Κοίταξε έχω παρακολουθήσει και ξένο πρωτάθλημα και ελληνικό..Μάλιστα σε ελληνικό είχα παρακολουθήσει από κοντά Άρης-Ολυμπιακός στο Βικελίδης, φέτος και αν θυμάμαι καλά ήρθε 2-2..Μάλιστα σε μια συγκεκριμένη φάση παίκτης του Ολυμπιακού σακάτεψε έναν από τον Άρη και δεν δόθηκε φάουλ..Τέλος πάντων τέτοιες μαλακιούλες γίνονται από όλες τις μεγάλες ομάδες και θα συμφωνήσω (όπως τόνισα για τον ΠΑΟΚ παραπάνω). Επίσης, ναι ο Ολυμπιακός έχει τα περισσότερα λεφτά σαν ομάδα γι αυτό και μπορεί να φέρει καλύτερους παίκτες..Αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης, και ο Παναθηναικός και ΠΑΟΚ έχουν δυνατότητες..Μόνο αυτές οι ηλιθιότητες να μην γίνονταν... Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:53 Η Gate4 έγραψε: #7.031 13-07-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Τόσες λίγες; Δεν παίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:35 Ο Alejandro che 7: #7.032 25-07-13 22:35 Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Ο johnietraf: #7.033 25-07-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Click για ανάπτυξη... σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:42 Ο Guest 781029: #7.034 25-07-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Click για ανάπτυξη... Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:43 Ο johnietraf: #7.035 25-07-13 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Click για ανάπτυξη... μη μιλα ρε εχουμε μπεργκ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:53 Ο Alejandro che 7: #7.036 25-07-13 22:53 μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:03 Ο johnietraf: #7.037 25-07-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ολυμπιακός είμαι Click για ανάπτυξη... Προς τι το μήνυμα τότε?? Μου αρέσει που ο Μαρινάκης βάζει το χέρι του για να πάρετε πρωτάθλημα, και ενώ το ξέρετε, συνεχίζετε ακάθεκτοι να το υποστηρίζετε..Έχετε καταντήσει τόσο προβλέψιμοι όσο και η κυβέρνηση του Σαμαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:27 Ο Itach1 έγραψε: #7.028 13-07-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Προς τι το μήνυμα τότε?? Μου αρέσει που ο Μαρινάκης βάζει το χέρι του για να πάρετε πρωτάθλημα, και ενώ το ξέρετε, συνεχίζετε ακάθεκτοι να το υποστηρίζετε..Έχετε καταντήσει τόσο προβλέψιμοι όσο και η κυβέρνηση του Σαμαρά! Click για ανάπτυξη... Επειδή είμαι από Θεσ/νίκη. Αντικειμενικά έχουμε το καλύτερο ρόστερ κάθε χρόνο και παίζουμε καλύτερη μπάλα από τους διεκδικητές. Ευνοούμαστε σε μερικά παιχνίδια αλλά αυτλο συμβαίνει με όλες τις μεγάλες ομάδες βλέπε παοκ,αεκ,παο...απλά στην περίπτωση της ομάδας μου επειδή πουλάει μια φάση την αναπαράγουν 1 μήνα. Καταγράφουν ακόμα κι ένα λάθος στο πλάγιο ενώ στους απέναντι και πένταλτι να δωθεί το κάνουν γαργάρα ή ασχολούνται 10 λεπτά. Επειδή βλέπω πολύ αγγλικό πρωτάθλημα, οι σφαγές που γίνονται εκεί ούτε στα όνειρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Gate4 έγραψε: #7.029 13-07-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Click για ανάπτυξη... Χαμός θα γινόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Genesis έγραψε: #7.030 13-07-13 20:39 Κοίταξε έχω παρακολουθήσει και ξένο πρωτάθλημα και ελληνικό..Μάλιστα σε ελληνικό είχα παρακολουθήσει από κοντά Άρης-Ολυμπιακός στο Βικελίδης, φέτος και αν θυμάμαι καλά ήρθε 2-2..Μάλιστα σε μια συγκεκριμένη φάση παίκτης του Ολυμπιακού σακάτεψε έναν από τον Άρη και δεν δόθηκε φάουλ..Τέλος πάντων τέτοιες μαλακιούλες γίνονται από όλες τις μεγάλες ομάδες και θα συμφωνήσω (όπως τόνισα για τον ΠΑΟΚ παραπάνω). Επίσης, ναι ο Ολυμπιακός έχει τα περισσότερα λεφτά σαν ομάδα γι αυτό και μπορεί να φέρει καλύτερους παίκτες..Αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης, και ο Παναθηναικός και ΠΑΟΚ έχουν δυνατότητες..Μόνο αυτές οι ηλιθιότητες να μην γίνονταν... Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:53 Η Gate4 έγραψε: #7.031 13-07-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Τόσες λίγες; Δεν παίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:35 Ο Alejandro che 7: #7.032 25-07-13 22:35 Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Ο johnietraf: #7.033 25-07-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Click για ανάπτυξη... σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:42 Ο Guest 781029: #7.034 25-07-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Click για ανάπτυξη... Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:43 Ο johnietraf: #7.035 25-07-13 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Click για ανάπτυξη... μη μιλα ρε εχουμε μπεργκ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:53 Ο Alejandro che 7: #7.036 25-07-13 22:53 μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:03 Ο johnietraf: #7.037 25-07-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Προς τι το μήνυμα τότε?? Μου αρέσει που ο Μαρινάκης βάζει το χέρι του για να πάρετε πρωτάθλημα, και ενώ το ξέρετε, συνεχίζετε ακάθεκτοι να το υποστηρίζετε..Έχετε καταντήσει τόσο προβλέψιμοι όσο και η κυβέρνηση του Σαμαρά! Click για ανάπτυξη... Επειδή είμαι από Θεσ/νίκη. Αντικειμενικά έχουμε το καλύτερο ρόστερ κάθε χρόνο και παίζουμε καλύτερη μπάλα από τους διεκδικητές. Ευνοούμαστε σε μερικά παιχνίδια αλλά αυτλο συμβαίνει με όλες τις μεγάλες ομάδες βλέπε παοκ,αεκ,παο...απλά στην περίπτωση της ομάδας μου επειδή πουλάει μια φάση την αναπαράγουν 1 μήνα. Καταγράφουν ακόμα κι ένα λάθος στο πλάγιο ενώ στους απέναντι και πένταλτι να δωθεί το κάνουν γαργάρα ή ασχολούνται 10 λεπτά. Επειδή βλέπω πολύ αγγλικό πρωτάθλημα, οι σφαγές που γίνονται εκεί ούτε στα όνειρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Gate4 έγραψε: #7.029 13-07-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Click για ανάπτυξη... Χαμός θα γινόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Genesis έγραψε: #7.030 13-07-13 20:39 Κοίταξε έχω παρακολουθήσει και ξένο πρωτάθλημα και ελληνικό..Μάλιστα σε ελληνικό είχα παρακολουθήσει από κοντά Άρης-Ολυμπιακός στο Βικελίδης, φέτος και αν θυμάμαι καλά ήρθε 2-2..Μάλιστα σε μια συγκεκριμένη φάση παίκτης του Ολυμπιακού σακάτεψε έναν από τον Άρη και δεν δόθηκε φάουλ..Τέλος πάντων τέτοιες μαλακιούλες γίνονται από όλες τις μεγάλες ομάδες και θα συμφωνήσω (όπως τόνισα για τον ΠΑΟΚ παραπάνω). Επίσης, ναι ο Ολυμπιακός έχει τα περισσότερα λεφτά σαν ομάδα γι αυτό και μπορεί να φέρει καλύτερους παίκτες..Αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης, και ο Παναθηναικός και ΠΑΟΚ έχουν δυνατότητες..Μόνο αυτές οι ηλιθιότητες να μην γίνονταν... Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:53 Η Gate4 έγραψε: #7.031 13-07-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Τόσες λίγες; Δεν παίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:35 Ο Alejandro che 7: #7.032 25-07-13 22:35 Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Ο johnietraf: #7.033 25-07-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Click για ανάπτυξη... σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:42 Ο Guest 781029: #7.034 25-07-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Click για ανάπτυξη... Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:43 Ο johnietraf: #7.035 25-07-13 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Click για ανάπτυξη... μη μιλα ρε εχουμε μπεργκ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:53 Ο Alejandro che 7: #7.036 25-07-13 22:53 μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:03 Ο johnietraf: #7.037 25-07-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Ζω για τηνν στιγμή που θα πάρει ο παοκ κύπελλο ή πρωτάθλημα. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου... Ο Λευκός Πύργος περικυκλωμένος από καντίνες και παοκτσίδες, οπαδοί να επιπλέουν στον Θερμαϊκό και φυσικά θα γίνεται της πουτάνας από μαλαματίνες. Αχχχ... Click για ανάπτυξη... Χαμός θα γινόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Η Genesis έγραψε: #7.030 13-07-13 20:39 Κοίταξε έχω παρακολουθήσει και ξένο πρωτάθλημα και ελληνικό..Μάλιστα σε ελληνικό είχα παρακολουθήσει από κοντά Άρης-Ολυμπιακός στο Βικελίδης, φέτος και αν θυμάμαι καλά ήρθε 2-2..Μάλιστα σε μια συγκεκριμένη φάση παίκτης του Ολυμπιακού σακάτεψε έναν από τον Άρη και δεν δόθηκε φάουλ..Τέλος πάντων τέτοιες μαλακιούλες γίνονται από όλες τις μεγάλες ομάδες και θα συμφωνήσω (όπως τόνισα για τον ΠΑΟΚ παραπάνω). Επίσης, ναι ο Ολυμπιακός έχει τα περισσότερα λεφτά σαν ομάδα γι αυτό και μπορεί να φέρει καλύτερους παίκτες..Αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης, και ο Παναθηναικός και ΠΑΟΚ έχουν δυνατότητες..Μόνο αυτές οι ηλιθιότητες να μην γίνονταν... Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:53 Η Gate4 έγραψε: #7.031 13-07-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Τόσες λίγες; Δεν παίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:35 Ο Alejandro che 7: #7.032 25-07-13 22:35 Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Ο johnietraf: #7.033 25-07-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Click για ανάπτυξη... σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:42 Ο Guest 781029: #7.034 25-07-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Click για ανάπτυξη... Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:43 Ο johnietraf: #7.035 25-07-13 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Click για ανάπτυξη... μη μιλα ρε εχουμε μπεργκ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:53 Ο Alejandro che 7: #7.036 25-07-13 22:53 μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:03 Ο johnietraf: #7.037 25-07-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοίταξε έχω παρακολουθήσει και ξένο πρωτάθλημα και ελληνικό..Μάλιστα σε ελληνικό είχα παρακολουθήσει από κοντά Άρης-Ολυμπιακός στο Βικελίδης, φέτος και αν θυμάμαι καλά ήρθε 2-2..Μάλιστα σε μια συγκεκριμένη φάση παίκτης του Ολυμπιακού σακάτεψε έναν από τον Άρη και δεν δόθηκε φάουλ..Τέλος πάντων τέτοιες μαλακιούλες γίνονται από όλες τις μεγάλες ομάδες και θα συμφωνήσω (όπως τόνισα για τον ΠΑΟΚ παραπάνω). Επίσης, ναι ο Ολυμπιακός έχει τα περισσότερα λεφτά σαν ομάδα γι αυτό και μπορεί να φέρει καλύτερους παίκτες..Αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης, και ο Παναθηναικός και ΠΑΟΚ έχουν δυνατότητες..Μόνο αυτές οι ηλιθιότητες να μην γίνονταν... Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 20:53 Η Gate4 έγραψε: #7.031 13-07-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Τόσες λίγες; Δεν παίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:35 Ο Alejandro che 7: #7.032 25-07-13 22:35 Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Ο johnietraf: #7.033 25-07-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Click για ανάπτυξη... σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:42 Ο Guest 781029: #7.034 25-07-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Click για ανάπτυξη... Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:43 Ο johnietraf: #7.035 25-07-13 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Click για ανάπτυξη... μη μιλα ρε εχουμε μπεργκ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:53 Ο Alejandro che 7: #7.036 25-07-13 22:53 μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:03 Ο johnietraf: #7.037 25-07-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Πάντως αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα έβλεπες επί τρεις ημέρες ασπρόμαυρη λαοθάλασσα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Τόσες λίγες; Δεν παίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:35 Ο Alejandro che 7: #7.032 25-07-13 22:35 Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Ο johnietraf: #7.033 25-07-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Click για ανάπτυξη... σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:42 Ο Guest 781029: #7.034 25-07-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Click για ανάπτυξη... Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:43 Ο johnietraf: #7.035 25-07-13 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Click για ανάπτυξη... μη μιλα ρε εχουμε μπεργκ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:53 Ο Alejandro che 7: #7.036 25-07-13 22:53 μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:03 Ο johnietraf: #7.037 25-07-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Ο johnietraf: #7.033 25-07-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Click για ανάπτυξη... σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:42 Ο Guest 781029: #7.034 25-07-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Click για ανάπτυξη... Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:43 Ο johnietraf: #7.035 25-07-13 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Click για ανάπτυξη... μη μιλα ρε εχουμε μπεργκ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:53 Ο Alejandro che 7: #7.036 25-07-13 22:53 μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:03 Ο johnietraf: #7.037 25-07-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Σαβιόλαα Σαβιόλαα χάπια ουίσκι και κόκα κόλα :p Click για ανάπτυξη... σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:42 Ο Guest 781029: #7.034 25-07-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Click για ανάπτυξη... Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:43 Ο johnietraf: #7.035 25-07-13 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Click για ανάπτυξη... μη μιλα ρε εχουμε μπεργκ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:53 Ο Alejandro che 7: #7.036 25-07-13 22:53 μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:03 Ο johnietraf: #7.037 25-07-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: σαβιολα σαβιολα σαβιολα στην λεωρορο λουτσα τρως μωρη ....ολα Click για ανάπτυξη... Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:43 Ο johnietraf: #7.035 25-07-13 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Click για ανάπτυξη... μη μιλα ρε εχουμε μπεργκ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:53 Ο Alejandro che 7: #7.036 25-07-13 22:53 μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:03 Ο johnietraf: #7.037 25-07-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μη φας έχουμε... θα δεις στο ντέρμπι Click για ανάπτυξη... μη μιλα ρε εχουμε μπεργκ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:53 Ο Alejandro che 7: #7.036 25-07-13 22:53 μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:03 Ο johnietraf: #7.037 25-07-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:03 Ο johnietraf: #7.037 25-07-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: μαμα τη βαζελα τη καριολα ρε σαβιολαα ρε σαβιοολαα https://www.sport-fm.gr/videos/1026463 καλη επιστροφη στη λαγοφορο Βλέπω την ΑΕΚ πάντως με τις επενδυσεις στη νεα γενια σε τρία χρονάκια να πρωταγωνιστει στην superleague και να ισοπεδωνει τον παο με τη σκεπαστη να φλέγεται :p Θέλουμε δυνατή ΑΕΚ με εξέδρα σαν και αυτή https://www.youtube.com/watch?v=wLOv7LPtMzQ και να βλέπουμε αγώνες σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=137H4_LZ1QU Click για ανάπτυξη... ναι και να ανεβαινε ο παο και θα ηταν 4 ομαδαρες με αστερα και ατρομητο απο πισω ανταγωνιστηκο πρωταθλημα αυτο που θελουν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:31 Ο Johnny15 έγραψε: #7.038 25-07-13 23:31 Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλός ο Σαβιόλα, αν και έχω να τον δω live από τον καιρό της Μονακό (τότε στον τελικό τσουλου). Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:35 Ο Guest 781029: #7.039 25-07-13 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Το πρώτο μεγάλο όνομα του Βαγγέλα. Ελπίζω να του κάτσει στον λαιμό Click για ανάπτυξη... Τσ τσ τσ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:37 Ο Mr.Blonde: #7.040 25-07-13 23:37 Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο Σαβιολα θα ειναι ο νεος γκοβου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.