Nαι σιγουρα πανε δες τα πρωτα ποστ μετα το χθεσινο αγωνα απο δυο συνοπαδους σου και μετα πες μας ποιος βριζει, χαρακτηριστικα αναφερω τη φραση ''μονο νεκροι θα φυγετε απο τον πειραια μου'', παντως εχετε πλακα και οι μεν και οι δε...δεν ειδα καποιον ''γαυρο'' εδω μεσα να βριζει οπως εσυ.
το τι κανω τα λεφτα μου δεν το ξερεις και καλο θα ειναι να μην το σχολιαζεις. πισω απο ενα πισι ευκολο ειναι να λες τι χαζομαρες σου.
ειλικρινα δεν θελω να σκεφτομαι τι γιατρος θα γινεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ως ουδετερος μπορω να πω πως εισαι υγιης φιλαθλος.Σοβαρά τώρα πιστεύεται ότι φταίει η διαιτησία; Εγώ ρίχνω την ήττα μας στην καλή άμυνα του Παναθηναϊκού αλλά και στο πιο βαθύ ρόστερ του.Ο Παναθηναϊκός είχε 12 παίκτες μάχιμους εμείς είχαμε εκτός Μάτζαρη,Μαυροειδή,Λο και οι Πάουελ,Σερμαντίνι,Γκετσεβίτσιους αλλά συμπλήρωναν τη δωδεκάδα. Επίσης εναν Πρίντεζη με την ψυχολογία στα πατώματα. Μου φαίνεται πως ξεχάσαμε τα μυαλά μας στο Λονδίνο.

unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Τωρα για οσα ακουγονται για κατι καλπικα ερωπαικα, για κατι σφυριγματα και για ανουσιες συγκρισεις με τον ποδοσφαιρο(αν ειναι δυνατον δηλαδη στο ποδοσφαιρο εχουμε ευρωπαικως μια κατακτηση Euro,που κοιμηθηκε ο θεος, και εναν τελικο πρωταθλητριων που ο ΠΑΟ ηταν κωλοφαρδος), ειναι απλα να 'χαμε, να λεγαμε. Αμα ειναι σε καθε επαφη να σφυριζουμε αντε γεια. Για το μονο που εχω να πω ειναι για το φουλ στο τριποντο του Σπανουλη, που δν πηρε φαουλ(1 ποντο δηλαδη αμα εβαζε την βολη).
Μεσα στο παρκε βρισκονται 9 ευρωπαικα κυπελλα και εμεις καθομαστε και λεμε γελοιοτητες.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

(Αυτό δε σημαίνει ότι δεν παίρνει σφυριγματάκια κλασικά, αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτά.. Επίσης δε νομίζω να υπάρχει υγιής άνθρωπος που να συμπαθεί τον πρεζάκια τον Τράκη, αλλά αυτός δεν αντιπροσωπεύει όλον τον Παναθηναϊκό, έλεος. )
Επίσης οι συγκρίσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ είναι για γέλια. Έτερον εκάτερον.

BlackRazor97
Νεοφερμένο μέλος

EDIT : Αναφέρομαι στη φάση της τεχνητής ποινής του Antic.
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Σοβαρά; Βαζελέτα; Σας έχουμε μάθει πλέον ρε εσας και τις αντικειμενικές πηγές σας.Πάντως μερικοί βλέπουν τα πράγματα όπως είναι και δεν τα ρίχνουν στην διαιτησία. Απλά ήμασταν καλύτεροι.
Άσχετα αν έχω παραδεχτεί πως ήσασταν γενικά καλύτεροι η κακή διαιτησία δημιουργεί εκνευρισμό και κακή ψυχολογία. Δεν μπορείται να μιλάτε υποθετικά τι θα γινόταν αν το ματς παιζόταν 50-50
Alastar
Νεοφερμένο μέλος

να μην γινει καν ο αγωνας! να τον παρει ανευ αγωνα ο παο και βαρβατη τιμωρια του ολυμπιακου.
μην πω και αποκλεισμος του ολυμπιακου απο την ευρωλιγκα του χρονου.
μονο ετσι θα βαλουν καποια ζωαδια μυαλλο. (το ιδιο ισχυει για ολους τους καφρους ανεξαρτητα απο την ομαδα τους)
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

O Ναδάλ όσο μεγαλώνει,τόσο και πιο αντιπαθητικός-σιχαμένος γίνεται..
Κρίμα για τον Djokovic.Λίγο να είχε μειώσει τα αβίαστα λάθη και θα ήταν τελικό.
Συνηθως σε τετοια ματς οποιος κανει τα λιγοτερα λαθη βγαινει κερδισμενος. Οσο για το σχολιο σου για το ναδαλ θα μπορουσες να μας το εξηγησεις?
Δεν χρείζεται πολύ κλικ κλικ. Είναι σιχαμένος και σπαστικός... μια πιάνει τον κ@λο του, μια το πρόσωπο του, μια τα μαλλιά του.
Έλεος μέσα στα αναβολικά είναι. Κρίμα για τον Τζόκοβιτς που έχασε τόσο εύκολα το τελευταίο game.
Μην μιλήσω για το παιδοβούβαλο την Γουίλιαμς. Αν και σε τεχνική πολύ καλύτερη από την Σαράποβα. Και αυτή βουτηγμένη στα αναβολικά.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

μονο τιμωρια και κεκλεισμενων των θυρων
αφου του χρονου του παραχρονου και παει λεγοντας αν οι συνδεσμοι δεν καταστραφουν τα ιδια θα γινονται
εγω δεν θα σταματισω να βλεπω οσφπ-παο για αυτες τις μαημουδες
fockos
Επιφανές μέλος

λήξτε για άλλη μια φορά άδοξα τον καλύτερο αγώνα που έχουμε την ΤΙΜΗ να βλέπουμε στην Ελλάδα...
O Ολυμπιακός θα νικησει
Guest 781029
Επισκέπτης

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Ντροπή στα ζώα που θέλουν να λέγονται φίλαθλοι. Πριν 10 λεπτά βγήκα απτο ΣΕΦ και γυρνάω σπίτι μου, και απότι διαβάζω ακόμα οι ανεγκέφαλοι δεν βγήκαν. Είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπεις τέτοια ματσάρα και στο τέλος 50 άτομα να κάνουν το γήπεδο Βαγδάτη...
επισης ντροπη να βριζουν εναν απο τους μεγαλυτερους παικτες του ελληνικου μπασκετ ενω τους εχει χαρισει τοσα πολλα
χαρις αυτον ειχαν βγει στους δρομους και πανυγυριζαν
fockos
Επιφανές μέλος

Ντροπή στα ζώα που θέλουν να λέγονται φίλαθλοι. Πριν 10 λεπτά βγήκα απτο ΣΕΦ και γυρνάω σπίτι μου, και απότι διαβάζω ακόμα οι ανεγκέφαλοι δεν βγήκαν. Είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπεις τέτοια ματσάρα και στο τέλος 50 άτομα να κάνουν το γήπεδο Βαγδάτη...
Φίλε μου πως ήταν το κλίμα όταν σας ανακοίνωσαν να φύγετε ;
Guest 781029
Επισκέπτης

Φίλε μου πως ήταν το κλίμα όταν σας ανακοίνωσαν να φύγετε ;
Γιουχάρισμα και βροχή από πράγματα πανω στους παίχτες. Όταν ακους ομως οτι η ομάδα σου θα χάσει αν δεν φύγεις, το βουλώνεις και βγαίνεις έξω.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

αν δεν βγουν τελειωσε ο τελικος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Liberta_
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.