ναι οπως εκανε και ο ντεμης που πηγε εναντιας των οργανωμενων...λαικιζουμε χωρις λογο απο την στιγμη που δεν προκειται ποτε να γινει αυτο...
Ο Ντέμης τους έδινε από μόνος του, δεν πήγε η αστυνομία με ένταλμα να ζητήσει την κάμερα ασφαλείας.
συμφωνω απολυτως μαζι σου σε αυτο.(να φανταστω τελικα περασες χωρις ερευνα ε;;; ).Αν και απο την αλλη κατι θα επρεπε να υπηρχε στα γηπεδα για να μην μπαινουν μεσα μλκς(φωτοβολιδες κτλπ)
Οχι, πήγα στο μπάτσο και του λέω "όργανο, θα με ελέγξεις σε παρακαλώ πολύ;".
Αυτό που πρέπει να γίνει για την πάταξη της βίας εντός αγωνιστικών χώρων είναι κατά τη γνώμη μου το εξής:
Ενα μηχάνημα όπως αυτά που υπάρχουν στα αεροδρόμια που θα ελέγχει αν έχεις αιχμηρό αντικείμενο πάνω σου. Να βάλουνε και ένα μηχάνημα ελέγχου αλκοόλ, τόσα λεφτά πέρνη Super League από τα εισιτήρια.
Εδώ είχαμε πάει σε μπουρδέλο στην Κολωνία και είχε μηχάνημα που σε έλεγχε για σιδερικά. Αλλά όχι, σε κανέναν πολίτη δεν θα δώσω την άδεια να μου κάνει σωματικό έλεγχο.
Δεν το βρίσκω αντισυνταγματικό από την στιγμή που μπορεί να κουβαλάς κάτι επικίνδυνο και να με βλάψει αυτό.
Λοιπόν, επειδή δεν ξέρεις καλύτερα να μην μιλάς γιατί λες βλακείες.
Ακου λοιπόν. Ούτε ο μπάτσος έχει δικαιοδοσία πάνω μου. Για να με ψάξει πρέπει να με πάει διακριτικά στο ανακριτικό και να με ψάξει ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ χωρίς πολίτες δίπλα μου. ΟΚ;
Αντε γιατί το χουμε παραχέσει σε αυτή τη χώρα...και δεν αναφέρομαι σε σένα...
Οπως δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να μπεις στο γήπεδο, όπως υπάρχει νόμος που λέει "άρνηση πώλησης απαγορεύεται", αλλά ο καθένας την έχει δει σερίφης.
Στην Ξάνθη πρόπερσυ τα επεισόδια ποιος τα ξεκίνησε; Μήπως ο αντιδήμαρχος;;;;;;
Για την ομπρέλα δεν βλέπω να σχολιάζετε...Λέει ο μπάτσος ότι μπορεί να πετάξεις την ομπρέλα...Οταν του είπα να μου δείξει τη λίστα με τα αντικείμενα που απαγορεύονται το βούλωσε...