Θα συμφωνησω με το μεγαλο ποστ :p του Βαγγελη .
Αυτοι που δημιουργουν τα διαφορα επεισοδια ειναι ευτυχως η μειοψηφια .
Αλλα θα μου πεις αφου ειναι η μειοψηφια γιατι δημιουργουνται επεισοδια ?
Επειδη καθε αγωνα εντος ημουν στην τουμπα ξερω πανω κατω τι γινεται .
Εινα μερικοι εγκεφαλικα αναπηροι που εχουν παρεξηγησει την ενοια Παοκ και νομιζουν οτι ειναι Παοκ ρετσινα μαλαματινα και Παοκ τρομοκρατεια .
Αφου δεν εχω να κανω τιποτα αλλο στην αθλια ζωη μου ας παρω 10-20 φιλους μου να παμε να πιουμε μαλαματινες και μετα να παμε στο γηπεδο να πεταξουμε κανα μπουκαλι στον κακό Κακο , σιγα μην τολμισει να μου κανενας τιποτα αφου ειμαι μαζι με τους φιλους μου που ο καθενας ζυγιζει 200 κιλα .
Υπαρχουν βεβαια και αυτοι που πρατουν λαθος λογο του θυμου τους και παρασιρονται και πετανε και αυτοι αντικειμενα . Αλλα δεν καταλαβενουν οτι κακο κανουν στην ομαδα τους .
Ομως ολοι οι οπαδοι το καταδικαζουν αυτο γιατι οπως εχεται δει πολλες φορες ολες οι υπολοιπες θυρες τους βριζουν και πολλες φορες υπαρχουν μικροεπεισοδια .
Ε , νταξει ξερουμε πως υπαρχει διαφορετικη αντιπετωπιση αναμεσα στις διαφορες ομαδες (βλεπε αθηνα)...
Να δει μπαλα ?

τι ακριβως να δει

για ποια μπαλα μιλας δεν υπαρχει μπαλα στην σουπερκλικα :p .
Αμα ηταν να παμε στο γηπεδο μονο για να δουμε μπαλα δεν θα πηγαινε κανεις .. Τι να δω τις κολοτουμπες του καραγκουνη ή τον γεναιο και τον ακριβο ή την φοβερη μπαλα που παιζεται ή επειδη αγωνιω να δω ποιος θα παρει το πρωταθλημα αφου ο πρωταθλητης φροντιζεται να ξεκαθαριζεται απο νωρις ?
Πολλα ομως προκειται να αλλαξουν γιατι το θηριο ξυπνα....
Και ισως να γινει καλυτερο το πρωταθλημα και πιο ανταγωνιστικο και να παιζεται και μπαλα..