Ρε συ, χθες με πήρε ο ύπνος στην καρέκλα. Γι' αυτό δεν απάντησα, άσε που βγήκαμε κι έξω. Εγώ πάντως πρόσεξα πως δεν έλεγε τίποτα ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Αναφερόταν σε ΟΛΕΣ τις ομάδες. Δεν έχετε άλλοθι εσείς. Πάνω κάτω κάτι ήξερα γι' αυτά που είπες. Αν εξαρέσεις την πολιτική, στην Ελλάδα τα μεγαλύτερα σκάνδαλα γίνονται στο/για ποδόσφαιρο. Αυτό το ξέρω. Αλλά εσύ δεν μου βρήκες στοιχεία να κατηγορούν τον Ολυμπιακό. Όλοι είναι μπλεγμένοι. Εσύ όταν πας στην Τούμπα που πληρώνεις εισητήριο και όταν εγώ πληρώνω συνδρομή στο περιοδικό, ή όταν αγοράζουμε διαρκείας κλπ... τότε είναι που προωθούντε τα σκάνδαλα που αναφέρεις. Όλοι νοιάζονται για το χρήμα. Κι άμα θα μεγαλώσουμε και θα σκεφτόμαστε αλλιώς, πάλι, μπορεί να κάνουμε και 'μεις το ίδιο. Δεν είστε παναγίες. Νομίζεις εσύ ότι ο ΠΑΟΚ έχει τη φωλιά του καθαρή;
Όσο για το ότι ο Ολυμπιακός παίρνει κάθε χρόνο πρωτάθλημα... εγώ δεν νομίζω πως αυτό το καθορίζουν οι διαιτητές. Αν ήταν έτσι ο Βασάρας δεν θα έπαιζε ποτέ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.