ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:26 Ο ilint_ntara: #821 03-05-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από (HaRm)tsatsos: ποιος νικοπολιδης ρε!εκανε μια καλη εμφανηση και το κανατε θρυλο? Click για ανάπτυξη... Ποια καλή εμφάνιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:27 Ο Death_Angel: #822 03-05-09 00:27 σε σχεση με αλλες ενοω πχ euro 2008 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:29 Η Kotatsuneko: #823 03-05-09 00:29 Επειδή όμως το θέμα αναφέρεται στο τώρα συνεχίζουμε ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:29 Ο ilint_ntara: #824 03-05-09 00:29 Και ο Σάχα έκανε πολύ καλή εμφάνιση... Δεν το περίμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:31 Ο Death_Angel: #825 03-05-09 00:31 εγω δεν περιμανα να κανει η αεκ γενικα καλη εμγανηση (τι ομαδα εισαι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:32 Ο ilint_ntara: #826 03-05-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από (HaRm)tsatsos: εγω δεν περιμανα να κανει η αεκ γενικα καλη εμγανηση (τι ομαδα εισαι?) Click για ανάπτυξη... Χε χε, δεν φαίνεται? ΑΕΚ !!! Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos127 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:34 Ο Giorgos127: #827 03-05-09 00:34 Παντως ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα, ευχαριστηθηκαμε μπαλα!!! Θρυλος 4 Ever!!! Ε, δεν θα την αντεχα 2η πικρα στη σειρα, ελεος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:55 Η Eftychialou: #828 03-05-09 00:55 Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:55 Ο ilint_ntara: #829 03-05-09 00:55 Πάντως όλοι οι Ολυμπιακοί, ήσαστν πολύ τυχεροί... Την τελαιυτέα στγμή ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:56 Ο ilint_ntara: #830 03-05-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eftychialou: Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Click για ανάπτυξη... || αι || Πάντως ναι, η τύχη τα έκανε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #831 03-05-09 00:57 Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Ο ilint_ntara: #832 03-05-09 00:57 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Click για ανάπτυξη... :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:01 Η xxhitedragonxx: #833 03-05-09 01:01 Είδα το μισό αγώνα, σχετικά με άλλους αγώνες της φετινής χρονιάς καλός ήταν. Και για άλλη μια φορά σε ποιον πάει? Στον Ολυμπιακό. Έτσι πάμε…Καλά όσο για το Νικοπολίδη απορώ πώς δε τα κρέμασε ακόμη τα παπούτσια του. Τέσπα τουλάχιστον βοήθησε στη νίκη τους… Σημείωμα άσχετο από εμένα: Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαρετό, το ξένο πάντα καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:05 Η Eftychialou: #834 03-05-09 01:05 Καλά αφού συγχωρούμαι... Πάντα τα μπερδεύω αυτά,παρ'όλο που δεν είμαι πολύ ανορθρογραφη. Παιδιά μην κάνετε παρατηρήσεις για τα ορθρογραφικά γιατί μου τη σπάει, έχετε δει πως γράφουν μερικοί-μερικοί εδω μέσα? Δύο |αι| πείραξαν Τεσπά πολύ καλός ο αγώνας αλλά μας στείλατε στο νοσοκομείο όλους τους παίκτες, ο ένας με την μύτη του, ο άλλος με το πόδι του,είχαμε μείνει 8-11 στο τέλος. έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο ilint_ntara: #835 03-05-09 01:06 Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο Death_Angel: #836 03-05-09 01:06 και ξαναπηγαμε για ακομη μια φορα τελικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:08 Η xxhitedragonxx: #837 03-05-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από (HaRm)tsatsos: ποιος νικοπολιδης ρε!εκανε μια καλη εμφανηση και το κανατε θρυλο? Click για ανάπτυξη... Ποια καλή εμφάνιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:27 Ο Death_Angel: #822 03-05-09 00:27 σε σχεση με αλλες ενοω πχ euro 2008 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:29 Η Kotatsuneko: #823 03-05-09 00:29 Επειδή όμως το θέμα αναφέρεται στο τώρα συνεχίζουμε ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:29 Ο ilint_ntara: #824 03-05-09 00:29 Και ο Σάχα έκανε πολύ καλή εμφάνιση... Δεν το περίμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:31 Ο Death_Angel: #825 03-05-09 00:31 εγω δεν περιμανα να κανει η αεκ γενικα καλη εμγανηση (τι ομαδα εισαι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:32 Ο ilint_ntara: #826 03-05-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από (HaRm)tsatsos: εγω δεν περιμανα να κανει η αεκ γενικα καλη εμγανηση (τι ομαδα εισαι?) Click για ανάπτυξη... Χε χε, δεν φαίνεται? ΑΕΚ !!! Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos127 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:34 Ο Giorgos127: #827 03-05-09 00:34 Παντως ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα, ευχαριστηθηκαμε μπαλα!!! Θρυλος 4 Ever!!! Ε, δεν θα την αντεχα 2η πικρα στη σειρα, ελεος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:55 Η Eftychialou: #828 03-05-09 00:55 Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:55 Ο ilint_ntara: #829 03-05-09 00:55 Πάντως όλοι οι Ολυμπιακοί, ήσαστν πολύ τυχεροί... Την τελαιυτέα στγμή ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:56 Ο ilint_ntara: #830 03-05-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eftychialou: Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Click για ανάπτυξη... || αι || Πάντως ναι, η τύχη τα έκανε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #831 03-05-09 00:57 Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Ο ilint_ntara: #832 03-05-09 00:57 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Click για ανάπτυξη... :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:01 Η xxhitedragonxx: #833 03-05-09 01:01 Είδα το μισό αγώνα, σχετικά με άλλους αγώνες της φετινής χρονιάς καλός ήταν. Και για άλλη μια φορά σε ποιον πάει? Στον Ολυμπιακό. Έτσι πάμε…Καλά όσο για το Νικοπολίδη απορώ πώς δε τα κρέμασε ακόμη τα παπούτσια του. Τέσπα τουλάχιστον βοήθησε στη νίκη τους… Σημείωμα άσχετο από εμένα: Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαρετό, το ξένο πάντα καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:05 Η Eftychialou: #834 03-05-09 01:05 Καλά αφού συγχωρούμαι... Πάντα τα μπερδεύω αυτά,παρ'όλο που δεν είμαι πολύ ανορθρογραφη. Παιδιά μην κάνετε παρατηρήσεις για τα ορθρογραφικά γιατί μου τη σπάει, έχετε δει πως γράφουν μερικοί-μερικοί εδω μέσα? Δύο |αι| πείραξαν Τεσπά πολύ καλός ο αγώνας αλλά μας στείλατε στο νοσοκομείο όλους τους παίκτες, ο ένας με την μύτη του, ο άλλος με το πόδι του,είχαμε μείνει 8-11 στο τέλος. έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο ilint_ntara: #835 03-05-09 01:06 Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο Death_Angel: #836 03-05-09 01:06 και ξαναπηγαμε για ακομη μια φορα τελικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:08 Η xxhitedragonxx: #837 03-05-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε σχεση με αλλες ενοω πχ euro 2008 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:29 Η Kotatsuneko: #823 03-05-09 00:29 Επειδή όμως το θέμα αναφέρεται στο τώρα συνεχίζουμε ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:29 Ο ilint_ntara: #824 03-05-09 00:29 Και ο Σάχα έκανε πολύ καλή εμφάνιση... Δεν το περίμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:31 Ο Death_Angel: #825 03-05-09 00:31 εγω δεν περιμανα να κανει η αεκ γενικα καλη εμγανηση (τι ομαδα εισαι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:32 Ο ilint_ntara: #826 03-05-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από (HaRm)tsatsos: εγω δεν περιμανα να κανει η αεκ γενικα καλη εμγανηση (τι ομαδα εισαι?) Click για ανάπτυξη... Χε χε, δεν φαίνεται? ΑΕΚ !!! Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos127 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:34 Ο Giorgos127: #827 03-05-09 00:34 Παντως ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα, ευχαριστηθηκαμε μπαλα!!! Θρυλος 4 Ever!!! Ε, δεν θα την αντεχα 2η πικρα στη σειρα, ελεος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:55 Η Eftychialou: #828 03-05-09 00:55 Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:55 Ο ilint_ntara: #829 03-05-09 00:55 Πάντως όλοι οι Ολυμπιακοί, ήσαστν πολύ τυχεροί... Την τελαιυτέα στγμή ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:56 Ο ilint_ntara: #830 03-05-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eftychialou: Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Click για ανάπτυξη... || αι || Πάντως ναι, η τύχη τα έκανε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #831 03-05-09 00:57 Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Ο ilint_ntara: #832 03-05-09 00:57 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Click για ανάπτυξη... :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:01 Η xxhitedragonxx: #833 03-05-09 01:01 Είδα το μισό αγώνα, σχετικά με άλλους αγώνες της φετινής χρονιάς καλός ήταν. Και για άλλη μια φορά σε ποιον πάει? Στον Ολυμπιακό. Έτσι πάμε…Καλά όσο για το Νικοπολίδη απορώ πώς δε τα κρέμασε ακόμη τα παπούτσια του. Τέσπα τουλάχιστον βοήθησε στη νίκη τους… Σημείωμα άσχετο από εμένα: Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαρετό, το ξένο πάντα καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:05 Η Eftychialou: #834 03-05-09 01:05 Καλά αφού συγχωρούμαι... Πάντα τα μπερδεύω αυτά,παρ'όλο που δεν είμαι πολύ ανορθρογραφη. Παιδιά μην κάνετε παρατηρήσεις για τα ορθρογραφικά γιατί μου τη σπάει, έχετε δει πως γράφουν μερικοί-μερικοί εδω μέσα? Δύο |αι| πείραξαν Τεσπά πολύ καλός ο αγώνας αλλά μας στείλατε στο νοσοκομείο όλους τους παίκτες, ο ένας με την μύτη του, ο άλλος με το πόδι του,είχαμε μείνει 8-11 στο τέλος. έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο ilint_ntara: #835 03-05-09 01:06 Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο Death_Angel: #836 03-05-09 01:06 και ξαναπηγαμε για ακομη μια φορα τελικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:08 Η xxhitedragonxx: #837 03-05-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή όμως το θέμα αναφέρεται στο τώρα συνεχίζουμε ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:29 Ο ilint_ntara: #824 03-05-09 00:29 Και ο Σάχα έκανε πολύ καλή εμφάνιση... Δεν το περίμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:31 Ο Death_Angel: #825 03-05-09 00:31 εγω δεν περιμανα να κανει η αεκ γενικα καλη εμγανηση (τι ομαδα εισαι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:32 Ο ilint_ntara: #826 03-05-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από (HaRm)tsatsos: εγω δεν περιμανα να κανει η αεκ γενικα καλη εμγανηση (τι ομαδα εισαι?) Click για ανάπτυξη... Χε χε, δεν φαίνεται? ΑΕΚ !!! Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos127 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:34 Ο Giorgos127: #827 03-05-09 00:34 Παντως ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα, ευχαριστηθηκαμε μπαλα!!! Θρυλος 4 Ever!!! Ε, δεν θα την αντεχα 2η πικρα στη σειρα, ελεος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:55 Η Eftychialou: #828 03-05-09 00:55 Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:55 Ο ilint_ntara: #829 03-05-09 00:55 Πάντως όλοι οι Ολυμπιακοί, ήσαστν πολύ τυχεροί... Την τελαιυτέα στγμή ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:56 Ο ilint_ntara: #830 03-05-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eftychialou: Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Click για ανάπτυξη... || αι || Πάντως ναι, η τύχη τα έκανε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #831 03-05-09 00:57 Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Ο ilint_ntara: #832 03-05-09 00:57 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Click για ανάπτυξη... :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:01 Η xxhitedragonxx: #833 03-05-09 01:01 Είδα το μισό αγώνα, σχετικά με άλλους αγώνες της φετινής χρονιάς καλός ήταν. Και για άλλη μια φορά σε ποιον πάει? Στον Ολυμπιακό. Έτσι πάμε…Καλά όσο για το Νικοπολίδη απορώ πώς δε τα κρέμασε ακόμη τα παπούτσια του. Τέσπα τουλάχιστον βοήθησε στη νίκη τους… Σημείωμα άσχετο από εμένα: Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαρετό, το ξένο πάντα καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:05 Η Eftychialou: #834 03-05-09 01:05 Καλά αφού συγχωρούμαι... Πάντα τα μπερδεύω αυτά,παρ'όλο που δεν είμαι πολύ ανορθρογραφη. Παιδιά μην κάνετε παρατηρήσεις για τα ορθρογραφικά γιατί μου τη σπάει, έχετε δει πως γράφουν μερικοί-μερικοί εδω μέσα? Δύο |αι| πείραξαν Τεσπά πολύ καλός ο αγώνας αλλά μας στείλατε στο νοσοκομείο όλους τους παίκτες, ο ένας με την μύτη του, ο άλλος με το πόδι του,είχαμε μείνει 8-11 στο τέλος. έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο ilint_ntara: #835 03-05-09 01:06 Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο Death_Angel: #836 03-05-09 01:06 και ξαναπηγαμε για ακομη μια φορα τελικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:08 Η xxhitedragonxx: #837 03-05-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και ο Σάχα έκανε πολύ καλή εμφάνιση... Δεν το περίμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:31 Ο Death_Angel: #825 03-05-09 00:31 εγω δεν περιμανα να κανει η αεκ γενικα καλη εμγανηση (τι ομαδα εισαι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:32 Ο ilint_ntara: #826 03-05-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από (HaRm)tsatsos: εγω δεν περιμανα να κανει η αεκ γενικα καλη εμγανηση (τι ομαδα εισαι?) Click για ανάπτυξη... Χε χε, δεν φαίνεται? ΑΕΚ !!! Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos127 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:34 Ο Giorgos127: #827 03-05-09 00:34 Παντως ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα, ευχαριστηθηκαμε μπαλα!!! Θρυλος 4 Ever!!! Ε, δεν θα την αντεχα 2η πικρα στη σειρα, ελεος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:55 Η Eftychialou: #828 03-05-09 00:55 Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:55 Ο ilint_ntara: #829 03-05-09 00:55 Πάντως όλοι οι Ολυμπιακοί, ήσαστν πολύ τυχεροί... Την τελαιυτέα στγμή ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:56 Ο ilint_ntara: #830 03-05-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eftychialou: Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Click για ανάπτυξη... || αι || Πάντως ναι, η τύχη τα έκανε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #831 03-05-09 00:57 Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Ο ilint_ntara: #832 03-05-09 00:57 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Click για ανάπτυξη... :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:01 Η xxhitedragonxx: #833 03-05-09 01:01 Είδα το μισό αγώνα, σχετικά με άλλους αγώνες της φετινής χρονιάς καλός ήταν. Και για άλλη μια φορά σε ποιον πάει? Στον Ολυμπιακό. Έτσι πάμε…Καλά όσο για το Νικοπολίδη απορώ πώς δε τα κρέμασε ακόμη τα παπούτσια του. Τέσπα τουλάχιστον βοήθησε στη νίκη τους… Σημείωμα άσχετο από εμένα: Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαρετό, το ξένο πάντα καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:05 Η Eftychialou: #834 03-05-09 01:05 Καλά αφού συγχωρούμαι... Πάντα τα μπερδεύω αυτά,παρ'όλο που δεν είμαι πολύ ανορθρογραφη. Παιδιά μην κάνετε παρατηρήσεις για τα ορθρογραφικά γιατί μου τη σπάει, έχετε δει πως γράφουν μερικοί-μερικοί εδω μέσα? Δύο |αι| πείραξαν Τεσπά πολύ καλός ο αγώνας αλλά μας στείλατε στο νοσοκομείο όλους τους παίκτες, ο ένας με την μύτη του, ο άλλος με το πόδι του,είχαμε μείνει 8-11 στο τέλος. έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο ilint_ntara: #835 03-05-09 01:06 Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο Death_Angel: #836 03-05-09 01:06 και ξαναπηγαμε για ακομη μια φορα τελικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:08 Η xxhitedragonxx: #837 03-05-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω δεν περιμανα να κανει η αεκ γενικα καλη εμγανηση (τι ομαδα εισαι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:32 Ο ilint_ntara: #826 03-05-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από (HaRm)tsatsos: εγω δεν περιμανα να κανει η αεκ γενικα καλη εμγανηση (τι ομαδα εισαι?) Click για ανάπτυξη... Χε χε, δεν φαίνεται? ΑΕΚ !!! Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos127 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:34 Ο Giorgos127: #827 03-05-09 00:34 Παντως ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα, ευχαριστηθηκαμε μπαλα!!! Θρυλος 4 Ever!!! Ε, δεν θα την αντεχα 2η πικρα στη σειρα, ελεος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:55 Η Eftychialou: #828 03-05-09 00:55 Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:55 Ο ilint_ntara: #829 03-05-09 00:55 Πάντως όλοι οι Ολυμπιακοί, ήσαστν πολύ τυχεροί... Την τελαιυτέα στγμή ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:56 Ο ilint_ntara: #830 03-05-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eftychialou: Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Click για ανάπτυξη... || αι || Πάντως ναι, η τύχη τα έκανε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #831 03-05-09 00:57 Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Ο ilint_ntara: #832 03-05-09 00:57 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Click για ανάπτυξη... :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:01 Η xxhitedragonxx: #833 03-05-09 01:01 Είδα το μισό αγώνα, σχετικά με άλλους αγώνες της φετινής χρονιάς καλός ήταν. Και για άλλη μια φορά σε ποιον πάει? Στον Ολυμπιακό. Έτσι πάμε…Καλά όσο για το Νικοπολίδη απορώ πώς δε τα κρέμασε ακόμη τα παπούτσια του. Τέσπα τουλάχιστον βοήθησε στη νίκη τους… Σημείωμα άσχετο από εμένα: Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαρετό, το ξένο πάντα καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:05 Η Eftychialou: #834 03-05-09 01:05 Καλά αφού συγχωρούμαι... Πάντα τα μπερδεύω αυτά,παρ'όλο που δεν είμαι πολύ ανορθρογραφη. Παιδιά μην κάνετε παρατηρήσεις για τα ορθρογραφικά γιατί μου τη σπάει, έχετε δει πως γράφουν μερικοί-μερικοί εδω μέσα? Δύο |αι| πείραξαν Τεσπά πολύ καλός ο αγώνας αλλά μας στείλατε στο νοσοκομείο όλους τους παίκτες, ο ένας με την μύτη του, ο άλλος με το πόδι του,είχαμε μείνει 8-11 στο τέλος. έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο ilint_ntara: #835 03-05-09 01:06 Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο Death_Angel: #836 03-05-09 01:06 και ξαναπηγαμε για ακομη μια φορα τελικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:08 Η xxhitedragonxx: #837 03-05-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από (HaRm)tsatsos: εγω δεν περιμανα να κανει η αεκ γενικα καλη εμγανηση (τι ομαδα εισαι?) Click για ανάπτυξη... Χε χε, δεν φαίνεται? ΑΕΚ !!! Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos127 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:34 Ο Giorgos127: #827 03-05-09 00:34 Παντως ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα, ευχαριστηθηκαμε μπαλα!!! Θρυλος 4 Ever!!! Ε, δεν θα την αντεχα 2η πικρα στη σειρα, ελεος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:55 Η Eftychialou: #828 03-05-09 00:55 Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:55 Ο ilint_ntara: #829 03-05-09 00:55 Πάντως όλοι οι Ολυμπιακοί, ήσαστν πολύ τυχεροί... Την τελαιυτέα στγμή ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:56 Ο ilint_ntara: #830 03-05-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eftychialou: Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Click για ανάπτυξη... || αι || Πάντως ναι, η τύχη τα έκανε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #831 03-05-09 00:57 Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Ο ilint_ntara: #832 03-05-09 00:57 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Click για ανάπτυξη... :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:01 Η xxhitedragonxx: #833 03-05-09 01:01 Είδα το μισό αγώνα, σχετικά με άλλους αγώνες της φετινής χρονιάς καλός ήταν. Και για άλλη μια φορά σε ποιον πάει? Στον Ολυμπιακό. Έτσι πάμε…Καλά όσο για το Νικοπολίδη απορώ πώς δε τα κρέμασε ακόμη τα παπούτσια του. Τέσπα τουλάχιστον βοήθησε στη νίκη τους… Σημείωμα άσχετο από εμένα: Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαρετό, το ξένο πάντα καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:05 Η Eftychialou: #834 03-05-09 01:05 Καλά αφού συγχωρούμαι... Πάντα τα μπερδεύω αυτά,παρ'όλο που δεν είμαι πολύ ανορθρογραφη. Παιδιά μην κάνετε παρατηρήσεις για τα ορθρογραφικά γιατί μου τη σπάει, έχετε δει πως γράφουν μερικοί-μερικοί εδω μέσα? Δύο |αι| πείραξαν Τεσπά πολύ καλός ο αγώνας αλλά μας στείλατε στο νοσοκομείο όλους τους παίκτες, ο ένας με την μύτη του, ο άλλος με το πόδι του,είχαμε μείνει 8-11 στο τέλος. έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο ilint_ntara: #835 03-05-09 01:06 Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο Death_Angel: #836 03-05-09 01:06 και ξαναπηγαμε για ακομη μια φορα τελικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:08 Η xxhitedragonxx: #837 03-05-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παντως ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα, ευχαριστηθηκαμε μπαλα!!! Θρυλος 4 Ever!!! Ε, δεν θα την αντεχα 2η πικρα στη σειρα, ελεος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:55 Η Eftychialou: #828 03-05-09 00:55 Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:55 Ο ilint_ntara: #829 03-05-09 00:55 Πάντως όλοι οι Ολυμπιακοί, ήσαστν πολύ τυχεροί... Την τελαιυτέα στγμή ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:56 Ο ilint_ntara: #830 03-05-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eftychialou: Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Click για ανάπτυξη... || αι || Πάντως ναι, η τύχη τα έκανε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #831 03-05-09 00:57 Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Ο ilint_ntara: #832 03-05-09 00:57 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Click για ανάπτυξη... :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:01 Η xxhitedragonxx: #833 03-05-09 01:01 Είδα το μισό αγώνα, σχετικά με άλλους αγώνες της φετινής χρονιάς καλός ήταν. Και για άλλη μια φορά σε ποιον πάει? Στον Ολυμπιακό. Έτσι πάμε…Καλά όσο για το Νικοπολίδη απορώ πώς δε τα κρέμασε ακόμη τα παπούτσια του. Τέσπα τουλάχιστον βοήθησε στη νίκη τους… Σημείωμα άσχετο από εμένα: Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαρετό, το ξένο πάντα καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:05 Η Eftychialou: #834 03-05-09 01:05 Καλά αφού συγχωρούμαι... Πάντα τα μπερδεύω αυτά,παρ'όλο που δεν είμαι πολύ ανορθρογραφη. Παιδιά μην κάνετε παρατηρήσεις για τα ορθρογραφικά γιατί μου τη σπάει, έχετε δει πως γράφουν μερικοί-μερικοί εδω μέσα? Δύο |αι| πείραξαν Τεσπά πολύ καλός ο αγώνας αλλά μας στείλατε στο νοσοκομείο όλους τους παίκτες, ο ένας με την μύτη του, ο άλλος με το πόδι του,είχαμε μείνει 8-11 στο τέλος. έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο ilint_ntara: #835 03-05-09 01:06 Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο Death_Angel: #836 03-05-09 01:06 και ξαναπηγαμε για ακομη μια φορα τελικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:08 Η xxhitedragonxx: #837 03-05-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:55 Ο ilint_ntara: #829 03-05-09 00:55 Πάντως όλοι οι Ολυμπιακοί, ήσαστν πολύ τυχεροί... Την τελαιυτέα στγμή ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:56 Ο ilint_ntara: #830 03-05-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eftychialou: Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Click για ανάπτυξη... || αι || Πάντως ναι, η τύχη τα έκανε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #831 03-05-09 00:57 Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Ο ilint_ntara: #832 03-05-09 00:57 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Click για ανάπτυξη... :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:01 Η xxhitedragonxx: #833 03-05-09 01:01 Είδα το μισό αγώνα, σχετικά με άλλους αγώνες της φετινής χρονιάς καλός ήταν. Και για άλλη μια φορά σε ποιον πάει? Στον Ολυμπιακό. Έτσι πάμε…Καλά όσο για το Νικοπολίδη απορώ πώς δε τα κρέμασε ακόμη τα παπούτσια του. Τέσπα τουλάχιστον βοήθησε στη νίκη τους… Σημείωμα άσχετο από εμένα: Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαρετό, το ξένο πάντα καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:05 Η Eftychialou: #834 03-05-09 01:05 Καλά αφού συγχωρούμαι... Πάντα τα μπερδεύω αυτά,παρ'όλο που δεν είμαι πολύ ανορθρογραφη. Παιδιά μην κάνετε παρατηρήσεις για τα ορθρογραφικά γιατί μου τη σπάει, έχετε δει πως γράφουν μερικοί-μερικοί εδω μέσα? Δύο |αι| πείραξαν Τεσπά πολύ καλός ο αγώνας αλλά μας στείλατε στο νοσοκομείο όλους τους παίκτες, ο ένας με την μύτη του, ο άλλος με το πόδι του,είχαμε μείνει 8-11 στο τέλος. έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο ilint_ntara: #835 03-05-09 01:06 Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο Death_Angel: #836 03-05-09 01:06 και ξαναπηγαμε για ακομη μια φορα τελικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:08 Η xxhitedragonxx: #837 03-05-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως όλοι οι Ολυμπιακοί, ήσαστν πολύ τυχεροί... Την τελαιυτέα στγμή ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:56 Ο ilint_ntara: #830 03-05-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eftychialou: Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Click για ανάπτυξη... || αι || Πάντως ναι, η τύχη τα έκανε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #831 03-05-09 00:57 Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Ο ilint_ntara: #832 03-05-09 00:57 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Click για ανάπτυξη... :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:01 Η xxhitedragonxx: #833 03-05-09 01:01 Είδα το μισό αγώνα, σχετικά με άλλους αγώνες της φετινής χρονιάς καλός ήταν. Και για άλλη μια φορά σε ποιον πάει? Στον Ολυμπιακό. Έτσι πάμε…Καλά όσο για το Νικοπολίδη απορώ πώς δε τα κρέμασε ακόμη τα παπούτσια του. Τέσπα τουλάχιστον βοήθησε στη νίκη τους… Σημείωμα άσχετο από εμένα: Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαρετό, το ξένο πάντα καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:05 Η Eftychialou: #834 03-05-09 01:05 Καλά αφού συγχωρούμαι... Πάντα τα μπερδεύω αυτά,παρ'όλο που δεν είμαι πολύ ανορθρογραφη. Παιδιά μην κάνετε παρατηρήσεις για τα ορθρογραφικά γιατί μου τη σπάει, έχετε δει πως γράφουν μερικοί-μερικοί εδω μέσα? Δύο |αι| πείραξαν Τεσπά πολύ καλός ο αγώνας αλλά μας στείλατε στο νοσοκομείο όλους τους παίκτες, ο ένας με την μύτη του, ο άλλος με το πόδι του,είχαμε μείνει 8-11 στο τέλος. έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο ilint_ntara: #835 03-05-09 01:06 Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο Death_Angel: #836 03-05-09 01:06 και ξαναπηγαμε για ακομη μια φορα τελικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:08 Η xxhitedragonxx: #837 03-05-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eftychialou: Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε? Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε.. Click για ανάπτυξη... || αι || Πάντως ναι, η τύχη τα έκανε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #831 03-05-09 00:57 Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Ο ilint_ntara: #832 03-05-09 00:57 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Click για ανάπτυξη... :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:01 Η xxhitedragonxx: #833 03-05-09 01:01 Είδα το μισό αγώνα, σχετικά με άλλους αγώνες της φετινής χρονιάς καλός ήταν. Και για άλλη μια φορά σε ποιον πάει? Στον Ολυμπιακό. Έτσι πάμε…Καλά όσο για το Νικοπολίδη απορώ πώς δε τα κρέμασε ακόμη τα παπούτσια του. Τέσπα τουλάχιστον βοήθησε στη νίκη τους… Σημείωμα άσχετο από εμένα: Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαρετό, το ξένο πάντα καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:05 Η Eftychialou: #834 03-05-09 01:05 Καλά αφού συγχωρούμαι... Πάντα τα μπερδεύω αυτά,παρ'όλο που δεν είμαι πολύ ανορθρογραφη. Παιδιά μην κάνετε παρατηρήσεις για τα ορθρογραφικά γιατί μου τη σπάει, έχετε δει πως γράφουν μερικοί-μερικοί εδω μέσα? Δύο |αι| πείραξαν Τεσπά πολύ καλός ο αγώνας αλλά μας στείλατε στο νοσοκομείο όλους τους παίκτες, ο ένας με την μύτη του, ο άλλος με το πόδι του,είχαμε μείνει 8-11 στο τέλος. έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο ilint_ntara: #835 03-05-09 01:06 Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο Death_Angel: #836 03-05-09 01:06 και ξαναπηγαμε για ακομη μια φορα τελικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:08 Η xxhitedragonxx: #837 03-05-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 00:57 Ο ilint_ntara: #832 03-05-09 00:57 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Click για ανάπτυξη... :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:01 Η xxhitedragonxx: #833 03-05-09 01:01 Είδα το μισό αγώνα, σχετικά με άλλους αγώνες της φετινής χρονιάς καλός ήταν. Και για άλλη μια φορά σε ποιον πάει? Στον Ολυμπιακό. Έτσι πάμε…Καλά όσο για το Νικοπολίδη απορώ πώς δε τα κρέμασε ακόμη τα παπούτσια του. Τέσπα τουλάχιστον βοήθησε στη νίκη τους… Σημείωμα άσχετο από εμένα: Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαρετό, το ξένο πάντα καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:05 Η Eftychialou: #834 03-05-09 01:05 Καλά αφού συγχωρούμαι... Πάντα τα μπερδεύω αυτά,παρ'όλο που δεν είμαι πολύ ανορθρογραφη. Παιδιά μην κάνετε παρατηρήσεις για τα ορθρογραφικά γιατί μου τη σπάει, έχετε δει πως γράφουν μερικοί-μερικοί εδω μέσα? Δύο |αι| πείραξαν Τεσπά πολύ καλός ο αγώνας αλλά μας στείλατε στο νοσοκομείο όλους τους παίκτες, ο ένας με την μύτη του, ο άλλος με το πόδι του,είχαμε μείνει 8-11 στο τέλος. έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο ilint_ntara: #835 03-05-09 01:06 Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο Death_Angel: #836 03-05-09 01:06 και ξαναπηγαμε για ακομη μια φορα τελικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:08 Η xxhitedragonxx: #837 03-05-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας... Click για ανάπτυξη... :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:01 Η xxhitedragonxx: #833 03-05-09 01:01 Είδα το μισό αγώνα, σχετικά με άλλους αγώνες της φετινής χρονιάς καλός ήταν. Και για άλλη μια φορά σε ποιον πάει? Στον Ολυμπιακό. Έτσι πάμε…Καλά όσο για το Νικοπολίδη απορώ πώς δε τα κρέμασε ακόμη τα παπούτσια του. Τέσπα τουλάχιστον βοήθησε στη νίκη τους… Σημείωμα άσχετο από εμένα: Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαρετό, το ξένο πάντα καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:05 Η Eftychialou: #834 03-05-09 01:05 Καλά αφού συγχωρούμαι... Πάντα τα μπερδεύω αυτά,παρ'όλο που δεν είμαι πολύ ανορθρογραφη. Παιδιά μην κάνετε παρατηρήσεις για τα ορθρογραφικά γιατί μου τη σπάει, έχετε δει πως γράφουν μερικοί-μερικοί εδω μέσα? Δύο |αι| πείραξαν Τεσπά πολύ καλός ο αγώνας αλλά μας στείλατε στο νοσοκομείο όλους τους παίκτες, ο ένας με την μύτη του, ο άλλος με το πόδι του,είχαμε μείνει 8-11 στο τέλος. έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο ilint_ntara: #835 03-05-09 01:06 Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο Death_Angel: #836 03-05-09 01:06 και ξαναπηγαμε για ακομη μια φορα τελικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:08 Η xxhitedragonxx: #837 03-05-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είδα το μισό αγώνα, σχετικά με άλλους αγώνες της φετινής χρονιάς καλός ήταν. Και για άλλη μια φορά σε ποιον πάει? Στον Ολυμπιακό. Έτσι πάμε…Καλά όσο για το Νικοπολίδη απορώ πώς δε τα κρέμασε ακόμη τα παπούτσια του. Τέσπα τουλάχιστον βοήθησε στη νίκη τους… Σημείωμα άσχετο από εμένα: Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαρετό, το ξένο πάντα καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eftychialou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:05 Η Eftychialou: #834 03-05-09 01:05 Καλά αφού συγχωρούμαι... Πάντα τα μπερδεύω αυτά,παρ'όλο που δεν είμαι πολύ ανορθρογραφη. Παιδιά μην κάνετε παρατηρήσεις για τα ορθρογραφικά γιατί μου τη σπάει, έχετε δει πως γράφουν μερικοί-μερικοί εδω μέσα? Δύο |αι| πείραξαν Τεσπά πολύ καλός ο αγώνας αλλά μας στείλατε στο νοσοκομείο όλους τους παίκτες, ο ένας με την μύτη του, ο άλλος με το πόδι του,είχαμε μείνει 8-11 στο τέλος. έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο ilint_ntara: #835 03-05-09 01:06 Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο Death_Angel: #836 03-05-09 01:06 και ξαναπηγαμε για ακομη μια φορα τελικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:08 Η xxhitedragonxx: #837 03-05-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά αφού συγχωρούμαι... Πάντα τα μπερδεύω αυτά,παρ'όλο που δεν είμαι πολύ ανορθρογραφη. Παιδιά μην κάνετε παρατηρήσεις για τα ορθρογραφικά γιατί μου τη σπάει, έχετε δει πως γράφουν μερικοί-μερικοί εδω μέσα? Δύο |αι| πείραξαν Τεσπά πολύ καλός ο αγώνας αλλά μας στείλατε στο νοσοκομείο όλους τους παίκτες, ο ένας με την μύτη του, ο άλλος με το πόδι του,είχαμε μείνει 8-11 στο τέλος. έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilint_ntara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 274 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο ilint_ntara: #835 03-05-09 01:06 Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο Death_Angel: #836 03-05-09 01:06 και ξαναπηγαμε για ακομη μια φορα τελικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:08 Η xxhitedragonxx: #837 03-05-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:06 Ο Death_Angel: #836 03-05-09 01:06 και ξαναπηγαμε για ακομη μια φορα τελικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:08 Η xxhitedragonxx: #837 03-05-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και ξαναπηγαμε για ακομη μια φορα τελικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:08 Η xxhitedragonxx: #837 03-05-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilint_ntara: Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ! Click για ανάπτυξη... Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Death_Angel Δραστήριο μέλος Ο Φουφουτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:09 Ο Death_Angel: #838 03-05-09 01:09 πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πω!πω!μια σειρα εκανε καποιον να το βουλωσει και να παρει δρομο.δεν το περιμενα αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:28 Ο Panteras έγραψε: #839 03-05-09 01:28 Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Λοιπον,καταρχας ποσο τσουγμενος πρεπει να ναι ενας βαζελος που στο τοπικ για τον τελικο κυπελλου αναφερει ως απαντηση το φαιναλ φορ?Τιγκα γραφικος..Γενικα συμπασχω με ολους τους βαζελοπαοκτσιδοαρειανοηρακληδεις που μονο για σημερα οπως συνηθως γιναν Αεκτζηδες.Και που βεβαια σημερα οσο και να ψαξουν δε μπορουν να βρουν κατι για να μας τα ζαλισουν παλι για "κατεστημενα" και τα λοιπα. Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς.. Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα. Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:44 Ο thanosmylo: #840 03-05-09 01:44 Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Υποκλιθείτε στν ομαδάρα... Νικήσαμε... Άξια όλη η ομάδα!!!!!!!!!!! Τρομερός αγώνας.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.