Βασικά στους Τούρκους χάρισε καλάθι του Ιλιάσοβα που έκανε 154 βήματα...Σε κρίσιμο σημείο.Ή φάουλ που έγινε σε άλλον(στον Ασίκ με το airball σε βολή

),και το έκανε ο Τούρκογλου(Θεέ μου τι παικταράς,53 εκ. δολλάρια συμβόλαιο έχει βέβαια).Ένα "μπρος πίσω" των Τούρκων και μετά να το τρίποντο(φταίει και η άμυνα εδώ,αλλά λέμε τώρα).Είναι και κάποια άλλα "ψιλά"...Όσον αφορά την Ελλάδα,δεν είδα κάποια σοβαρά λάθη υπέρ της ομάδας μας,απο τους διαιτητές.Μια απόφαση που ενώ μπήκε το καλάθι υπέρ μας,δεν μέτρησε επειδή είχε λήξει ο χρόνος,αλλά εμείς είχαμε επαναφορά με χρόνο 4 δευτερολέπτων,εκεί θα μπορούσαν να κάνουν το λάθος και να μετρήσουν το καλάθι.Δεν το έκαναν(σωστά),κάναμε επίθεση 4 δευτερολέπτων και να το τρίποντο απο τον Ζήση.Πάλι καλά δηλαδή

Εντάξει,δεν μπορώ να πω ότι η διαιτησία ήταν εναντίον μας,με σκοπό τον αποκλεισμό μας,αλλά έγιναν πολλά λάθη υπέρ της Τουρκίας,αλλά και λίγα υπέρ της Ελλάδας.Ειδικά εκείνο με τον Αλιόσα,με νευρίασε,αλλά τέλος πάντων.Επίσης θα σχολιάσω το θέμα με τα αρκετά λαθάκια με τις πάσες και προς το τέλος ειδικά.Ενώ ήμασταν μπροστά με 6 πόντους.Επίσης,είμαι εντυπωσιασμένος απο το γεγονός των 25 ριμπάουντς που είχαμε συνολικά,ενώ οι Τούρκοι είχαν συνολικά μόλις 11!!Καλό παιχνίδι απο όλους!Έδειξαν ψυχή και νίκησαν.Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς με την υπερδύναμη,την Ισπανία.Ελπίζω να δείξουν σοβαρότητα και να κάνουν το βήμα παραπάνω.Αλλά και να αποκλειστούν,μπορούμε να πάρουμε το χάλκινο μετάλλιο.Ό,τι και να γίνει,εγώ είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνισή τους,που παρ'όλο τις πολλές απουσίες βασικών παικτών,έδειξαν ψυχή και πολύ ταλέντο και έφτασαν εώς εδώ.ΜΠΡΑΒΟ!