johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 845212
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Και επειδη με τις ομαδες μας μονο χαβα ειναι να κανουμε. Επιτυχια μονο αυριο.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

ΕυχαριστώΒρε τον κακομοιρη τον Αλεχαντρο... Μεγαλα ζορια πρεπει να τραβαει τωρα.
Και επειδη με τις ομαδες μας μονο χαβα ειναι να κανουμε. Επιτυχια μονο αυριο.

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

Στα αστερια θελω γηπεδο -13-
σωτηρη πανηγυρικη επειβεβαιωση μου στο μηνυμα που εγραψα 2 ωρες πριν το ματς ετσι?????????ουτε εγω να τους προπονουσα.μονο το να σκοραρουν ουκιτς και μπραμος δε βγηκε αλλα ειχαμε το λαχειο του γιανκοβιτς σημερα.καλα στο τελος πηγαμε να το χασουμε μονοι μας το ματς με την ανυπαρξια του αλβερτη σαν προπονητη.

Johnny15
Επιφανές μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

Κόντεψα να τρελαθώ στο τέλος.
γιατι εγω???με περασαν για τρελο.θα λεγανε δεν παει καλα αυτος.αυτη η ομαδα θα μας στειλει ομαδικα στα τρελαδικα.τετοιο πραγμα 2 φορες σε 1 μηνα που να το αντεξω.χαρακιρι με τη cska 74 72 χαρακιρι και χτες.τετοια ενταση απο το βερολινο με το αστοχο τριποντο του σισκαουσκας ειχα να ζησω και τωρα το εζησα 2 φορες σε λιγοτερο απο ενα μηνα.

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

Rolignstones σου το πα ειμαι αισιοδοξος. Αντε τωρα την Τεταρτη στο οακα
τα 4 σημεια που ειπα οτι θα δωσουν τον αγωνα πεσαν μεσα ετσι???μιλαγα τωρα με εναν που μου λεει οτι εχει φιλους προπονητες και τετοια και μου ειπε οτι ηταν στημενο για το στοιχημα χτες οπως και του ολυμπιακου την πεμπτη επειδη λεει ταχα μου τα μπρεικ πληρωνουν καλα.μου ειπε οτι την τεταρτη θα το παρει ο γαβρος στην παραταση.ελπιζω να με τρολαρει και να με κοροιδευει γιατι αν γινει αυτο καλυτερα να χαναμε χτες.παντως μου ειχε πει σκορ 64 66 και ηρθε 65 67.για να μην παρεξηγηθω λεω οτι μου ειπε σε καμια περιπτωση δεν υιοθετω την αποψη του.απλα μου ειπε οτι εχει ακρες.
Guest 845212
Επισκέπτης

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

akis95
Δραστήριο μέλος

Μου αρέσει που τα μίντια προβάλλουν μια καλή εικόνα για τους Αγγελόπουλους ενώ συνεχώς θάβουν τον δικό μας. Δεν λέω ότι δεν έχει τα αρνητικά του ο πρόεδρος μας, αλλά όχι να γλύφουν τους Αγγελόπουλος οι οποίοι έχουν κάνει πολλές φορές απαράδεκτες δηλώσεις.
συμφωνω απολυτα.Οι τελευαταιες δηλωσεις για την εθνικη μονο αρνητικα σχολια θα προκαλεσει και σιχασια απο τους φιλαθλους
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

10 εσεις! !
Μη ξαναμιλησετε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Liberta_
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.