Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Απριλίου 2014 στις 18:22 Ο Φρεντος έγραψε: #8.281 21-04-14 18:22 Σιγουρα θα βγει μια σκουπα σημερα μπορει και 2!! Δυσκολα να γινει το 2-2 και απο τις 2 ομαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 21 Απριλίου 2014 στις 18:47 Η Stavri_ έγραψε: #8.282 21-04-14 18:47 Άντε βρε παιδιά, Καλή τύχη να έχουν οι ομάδες μας! Πιστεύω θα γίνει και για τις δύο σήμερα το 2-1, και από εκεί και έπειτα όλα παίζονται. Εντάξει, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα απέναντι σε ΤΣΣΚΑ - ΡΕΑΛ. Κάτι μου λέει ότι μετά το 2-1 (που θέλω να πιστεύω θα γίνει και από τις δύο μας ομάδες), η μία εκ των δύο θα αποκλειστεί με 3-1 εντέλει, ενώ η άλλη θα κάνει το 2-2 και θα αποκλειστεί στις λεπτομέρειες στο 5ο παιχνίδι. Αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη! Εύχομαι να διαψευσθώ και να περάσουν Final4 και οι δύο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Απριλίου 2014 στις 19:05 Ο Αντικειμενικός: #8.283 21-04-14 19:05 Παιδια τι ωρα αρχιζουν οι αγωνες σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 21 Απριλίου 2014 στις 19:21 Ο notis_19 έγραψε: #8.284 21-04-14 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Παιδια τι ωρα αρχιζουν οι αγωνες σημερα?? Click για ανάπτυξη... Olumpiakos-Real 20:00 (ΔΤ) Panathinaikos-Cska 21:45 (NOVASPORTS) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 21 Απριλίου 2014 στις 23:37 Η Stavri_ έγραψε: #8.285 21-04-14 23:37 Ελληνική Ψυχή ... και ΟΛΑ παίζονται! Υ.Γ: έπεσα μέσα στο πρώτο σκέλος της πρόβλεψης μου. Ελπίζω όσο αφορά το δεύτερο, να πέσω έξω! ΠΑΝΑΘΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μειώνουν τη σειρά σε 2-1. Πάμε για το 2-2 μεθαύριο, και μετά όλα για όλα σε Μόσχα και Μαδρίτη αντίστοιχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 00:43 Ο Αντικειμενικός: #8.286 22-04-14 00:43 Μπραβο και στις 2 ομαδες παμε τρ για το 2-2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 14:37 Ο rolingstones: #8.287 22-04-14 14:37 πραγματικα ο παναθηναικος εχει καταντησει επιθετικα μπασκετικο εκτρωμα και το λεω και ειμαι παναθηναικος.Δεν υποφερεται αλλο αυτο το πραγμα.λιγη στοιχειωδη ευστοχια να ειχαν τετοιο χαλι δεν θα παρουσιαζαμε.εμεις και η εφες του αγγελλου παιζει να να ειμαστε οι χειροτερες ομαδες σε επιθετικο ταλεντο στην ευρωπη αυτη τη στιγμη.η αμυνα ειναι απιθανη οταν με αυτα τα θηρια κανεις αυτο που κανεις αυτο και μονο του συνιστα κατορθωμα αν και εχω την αισθηση οτι ειναι πολυ καλο που δεν παιζει ο τεοντοσιτς οσο ψυχακιας και αν ειναι μπορει να κουβαλησει μπαλα πραγμα που δεν κανει ο τζακσον και ο παργκο.τωρα για την τεταρτη εχω μια αισθηση οτι θα κερδισουμε πιο ευκολα απο τη δευτερα χωρις βεβαια να θελω να προκαταβαλω τιποτα,ολα παιζονται.το θεμα ειναι κερδιζεις μπορεις μετα να κανεις το break εκει μεσα.εχουν μια εδρα που φαινομενικα δεν ειναι εδρα αλλα επικρατει μια ατμοσφαιρα που σε κοιμιζει λες και ειναι εκκλησια και σου γυρναει μπουμερανγκ.ασε που παντα τα ματς εκει ειναι απογευμα.δεν ξερω μακαρι αλλα με τετοιο διαμαντιδη χλωμο εως απιθανο. Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Άντε βρε παιδιά, Καλή τύχη να έχουν οι ομάδες μας! Πιστεύω θα γίνει και για τις δύο σήμερα το 2-1, και από εκεί και έπειτα όλα παίζονται. Εντάξει, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα απέναντι σε ΤΣΣΚΑ - ΡΕΑΛ. Κάτι μου λέει ότι μετά το 2-1 (που θέλω να πιστεύω θα γίνει και από τις δύο μας ομάδες), η μία εκ των δύο θα αποκλειστεί με 3-1 εντέλει, ενώ η άλλη θα κάνει το 2-2 και θα αποκλειστεί στις λεπτομέρειες στο 5ο παιχνίδι. Αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη! Εύχομαι να διαψευσθώ και να περάσουν Final4 και οι δύο!!! Click για ανάπτυξη... πραγματικα εισαι πολυ γροσουζα και εγω κατι τετοιο βλεπω.και αν παει ο παναθηναικος σε πεμπτο παιχνιδι πολυ φοβαμαι οτι αυτες οι λεπτομερειες δε θα ειναι αγωνιστικες αλλα οι αποφασεις των διαιτητων.Παρεμπιπτοντως παρατηρω οτι η διαιτησια παει τρενο τον ολυμπιακο στη σειρα με τη ρεαλ ειδικα στα ματς της ισπανιας παραηταν φιλικη η διαιτησια για φιλοξενουμενη ομαδα ενω εμας μας σφαζουν σε καθε ματς,καλα για το δευτερο δε χρειαζεται σχολιο αλλα στο πρωτο το εχει γυρισει κατα ενα μερος και η διαιτησια,χτες με το ζορι να νικησει η cska εκεινο το φαουλ με τις 3 βολες απλα για γελια στο 58 54 που εγινε 58 57.τελοσπαντων ιδωμεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2014 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 14:56 Ο Αντικειμενικός: #8.288 22-04-14 14:56 Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 15:21 Ο rolingstones: #8.289 22-04-14 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Click για ανάπτυξη... βλεπεις εσυ καμια βελτιωση στην επιθεση σε 30 ματς ευρωλιγκας φετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:38 Η Stavri_ έγραψε: #8.290 22-04-14 17:38 Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:42 Ο johnietraf: #8.291 22-04-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Click για ανάπτυξη... θα σας στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:02 Ο Αντικειμενικός: #8.292 22-04-14 18:02 Μακαρι να μπορουσα να ερθω να δω τον αγωνα της παναθα. Αλλα και παλι θα υποστηριζω την ομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 01:00 Ο Johnny15 έγραψε: #8.293 23-04-14 01:00 Αν έμενα Αθήνα θα πήγαινε σίγουρα. Μακάρι να παίξει καλό μπάσκετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2014 στις 01:13 Ο Guest 190013: #8.294 23-04-14 01:13 Από ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΠΑΟ κουμαντάρει καλύτερα την ΤΣΣΚΑ και του δίνω πιθανότητες για πρόκριση, δύσκολα βέβαια. Αντίθετα, ο ΟΣΦΠ τα έχει βρει μπαστούνια, και να κερδίσει σήμερα, η Ρεάλ δεν πρόκειται να χαριστεί στη Μαδρίτη. Ρεάλ και Μπάρτσα φέτος πάνε τρένο, είναι αχτύπητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 19:06 Ο Αντικειμενικός: #8.295 23-04-14 19:06 Πάμε για το 2-2 ρε Πανάθα. Καλή τύχη και στον Ολυμπιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:28 Ο rolingstones: #8.296 23-04-14 20:28 δυσκολα τα πραγματα προκλητικοτατη μεχρι στιγμης η διαιτησια αν κοιταξουμε τα 2 στοιχεια που πρεπει να παμε τελεια για να κερδισουμε την cska και στα 2 ειμαστε για τα θηρια.επιθετικα rebounds μας περνα η cska καλα για τριποντα το αφηνω καλυτερα.μακαρι να γινει το θαυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο Αντικειμενικός: #8.297 23-04-14 20:49 Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγουρα θα βγει μια σκουπα σημερα μπορει και 2!! Δυσκολα να γινει το 2-2 και απο τις 2 ομαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 21 Απριλίου 2014 στις 18:47 Η Stavri_ έγραψε: #8.282 21-04-14 18:47 Άντε βρε παιδιά, Καλή τύχη να έχουν οι ομάδες μας! Πιστεύω θα γίνει και για τις δύο σήμερα το 2-1, και από εκεί και έπειτα όλα παίζονται. Εντάξει, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα απέναντι σε ΤΣΣΚΑ - ΡΕΑΛ. Κάτι μου λέει ότι μετά το 2-1 (που θέλω να πιστεύω θα γίνει και από τις δύο μας ομάδες), η μία εκ των δύο θα αποκλειστεί με 3-1 εντέλει, ενώ η άλλη θα κάνει το 2-2 και θα αποκλειστεί στις λεπτομέρειες στο 5ο παιχνίδι. Αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη! Εύχομαι να διαψευσθώ και να περάσουν Final4 και οι δύο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Απριλίου 2014 στις 19:05 Ο Αντικειμενικός: #8.283 21-04-14 19:05 Παιδια τι ωρα αρχιζουν οι αγωνες σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 21 Απριλίου 2014 στις 19:21 Ο notis_19 έγραψε: #8.284 21-04-14 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Παιδια τι ωρα αρχιζουν οι αγωνες σημερα?? Click για ανάπτυξη... Olumpiakos-Real 20:00 (ΔΤ) Panathinaikos-Cska 21:45 (NOVASPORTS) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 21 Απριλίου 2014 στις 23:37 Η Stavri_ έγραψε: #8.285 21-04-14 23:37 Ελληνική Ψυχή ... και ΟΛΑ παίζονται! Υ.Γ: έπεσα μέσα στο πρώτο σκέλος της πρόβλεψης μου. Ελπίζω όσο αφορά το δεύτερο, να πέσω έξω! ΠΑΝΑΘΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μειώνουν τη σειρά σε 2-1. Πάμε για το 2-2 μεθαύριο, και μετά όλα για όλα σε Μόσχα και Μαδρίτη αντίστοιχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 00:43 Ο Αντικειμενικός: #8.286 22-04-14 00:43 Μπραβο και στις 2 ομαδες παμε τρ για το 2-2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 14:37 Ο rolingstones: #8.287 22-04-14 14:37 πραγματικα ο παναθηναικος εχει καταντησει επιθετικα μπασκετικο εκτρωμα και το λεω και ειμαι παναθηναικος.Δεν υποφερεται αλλο αυτο το πραγμα.λιγη στοιχειωδη ευστοχια να ειχαν τετοιο χαλι δεν θα παρουσιαζαμε.εμεις και η εφες του αγγελλου παιζει να να ειμαστε οι χειροτερες ομαδες σε επιθετικο ταλεντο στην ευρωπη αυτη τη στιγμη.η αμυνα ειναι απιθανη οταν με αυτα τα θηρια κανεις αυτο που κανεις αυτο και μονο του συνιστα κατορθωμα αν και εχω την αισθηση οτι ειναι πολυ καλο που δεν παιζει ο τεοντοσιτς οσο ψυχακιας και αν ειναι μπορει να κουβαλησει μπαλα πραγμα που δεν κανει ο τζακσον και ο παργκο.τωρα για την τεταρτη εχω μια αισθηση οτι θα κερδισουμε πιο ευκολα απο τη δευτερα χωρις βεβαια να θελω να προκαταβαλω τιποτα,ολα παιζονται.το θεμα ειναι κερδιζεις μπορεις μετα να κανεις το break εκει μεσα.εχουν μια εδρα που φαινομενικα δεν ειναι εδρα αλλα επικρατει μια ατμοσφαιρα που σε κοιμιζει λες και ειναι εκκλησια και σου γυρναει μπουμερανγκ.ασε που παντα τα ματς εκει ειναι απογευμα.δεν ξερω μακαρι αλλα με τετοιο διαμαντιδη χλωμο εως απιθανο. Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Άντε βρε παιδιά, Καλή τύχη να έχουν οι ομάδες μας! Πιστεύω θα γίνει και για τις δύο σήμερα το 2-1, και από εκεί και έπειτα όλα παίζονται. Εντάξει, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα απέναντι σε ΤΣΣΚΑ - ΡΕΑΛ. Κάτι μου λέει ότι μετά το 2-1 (που θέλω να πιστεύω θα γίνει και από τις δύο μας ομάδες), η μία εκ των δύο θα αποκλειστεί με 3-1 εντέλει, ενώ η άλλη θα κάνει το 2-2 και θα αποκλειστεί στις λεπτομέρειες στο 5ο παιχνίδι. Αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη! Εύχομαι να διαψευσθώ και να περάσουν Final4 και οι δύο!!! Click για ανάπτυξη... πραγματικα εισαι πολυ γροσουζα και εγω κατι τετοιο βλεπω.και αν παει ο παναθηναικος σε πεμπτο παιχνιδι πολυ φοβαμαι οτι αυτες οι λεπτομερειες δε θα ειναι αγωνιστικες αλλα οι αποφασεις των διαιτητων.Παρεμπιπτοντως παρατηρω οτι η διαιτησια παει τρενο τον ολυμπιακο στη σειρα με τη ρεαλ ειδικα στα ματς της ισπανιας παραηταν φιλικη η διαιτησια για φιλοξενουμενη ομαδα ενω εμας μας σφαζουν σε καθε ματς,καλα για το δευτερο δε χρειαζεται σχολιο αλλα στο πρωτο το εχει γυρισει κατα ενα μερος και η διαιτησια,χτες με το ζορι να νικησει η cska εκεινο το φαουλ με τις 3 βολες απλα για γελια στο 58 54 που εγινε 58 57.τελοσπαντων ιδωμεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2014 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 14:56 Ο Αντικειμενικός: #8.288 22-04-14 14:56 Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 15:21 Ο rolingstones: #8.289 22-04-14 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Click για ανάπτυξη... βλεπεις εσυ καμια βελτιωση στην επιθεση σε 30 ματς ευρωλιγκας φετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:38 Η Stavri_ έγραψε: #8.290 22-04-14 17:38 Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:42 Ο johnietraf: #8.291 22-04-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Click για ανάπτυξη... θα σας στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:02 Ο Αντικειμενικός: #8.292 22-04-14 18:02 Μακαρι να μπορουσα να ερθω να δω τον αγωνα της παναθα. Αλλα και παλι θα υποστηριζω την ομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 01:00 Ο Johnny15 έγραψε: #8.293 23-04-14 01:00 Αν έμενα Αθήνα θα πήγαινε σίγουρα. Μακάρι να παίξει καλό μπάσκετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2014 στις 01:13 Ο Guest 190013: #8.294 23-04-14 01:13 Από ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΠΑΟ κουμαντάρει καλύτερα την ΤΣΣΚΑ και του δίνω πιθανότητες για πρόκριση, δύσκολα βέβαια. Αντίθετα, ο ΟΣΦΠ τα έχει βρει μπαστούνια, και να κερδίσει σήμερα, η Ρεάλ δεν πρόκειται να χαριστεί στη Μαδρίτη. Ρεάλ και Μπάρτσα φέτος πάνε τρένο, είναι αχτύπητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 19:06 Ο Αντικειμενικός: #8.295 23-04-14 19:06 Πάμε για το 2-2 ρε Πανάθα. Καλή τύχη και στον Ολυμπιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:28 Ο rolingstones: #8.296 23-04-14 20:28 δυσκολα τα πραγματα προκλητικοτατη μεχρι στιγμης η διαιτησια αν κοιταξουμε τα 2 στοιχεια που πρεπει να παμε τελεια για να κερδισουμε την cska και στα 2 ειμαστε για τα θηρια.επιθετικα rebounds μας περνα η cska καλα για τριποντα το αφηνω καλυτερα.μακαρι να γινει το θαυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο Αντικειμενικός: #8.297 23-04-14 20:49 Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε βρε παιδιά, Καλή τύχη να έχουν οι ομάδες μας! Πιστεύω θα γίνει και για τις δύο σήμερα το 2-1, και από εκεί και έπειτα όλα παίζονται. Εντάξει, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα απέναντι σε ΤΣΣΚΑ - ΡΕΑΛ. Κάτι μου λέει ότι μετά το 2-1 (που θέλω να πιστεύω θα γίνει και από τις δύο μας ομάδες), η μία εκ των δύο θα αποκλειστεί με 3-1 εντέλει, ενώ η άλλη θα κάνει το 2-2 και θα αποκλειστεί στις λεπτομέρειες στο 5ο παιχνίδι. Αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη! Εύχομαι να διαψευσθώ και να περάσουν Final4 και οι δύο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Απριλίου 2014 στις 19:05 Ο Αντικειμενικός: #8.283 21-04-14 19:05 Παιδια τι ωρα αρχιζουν οι αγωνες σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 21 Απριλίου 2014 στις 19:21 Ο notis_19 έγραψε: #8.284 21-04-14 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Παιδια τι ωρα αρχιζουν οι αγωνες σημερα?? Click για ανάπτυξη... Olumpiakos-Real 20:00 (ΔΤ) Panathinaikos-Cska 21:45 (NOVASPORTS) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 21 Απριλίου 2014 στις 23:37 Η Stavri_ έγραψε: #8.285 21-04-14 23:37 Ελληνική Ψυχή ... και ΟΛΑ παίζονται! Υ.Γ: έπεσα μέσα στο πρώτο σκέλος της πρόβλεψης μου. Ελπίζω όσο αφορά το δεύτερο, να πέσω έξω! ΠΑΝΑΘΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μειώνουν τη σειρά σε 2-1. Πάμε για το 2-2 μεθαύριο, και μετά όλα για όλα σε Μόσχα και Μαδρίτη αντίστοιχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 00:43 Ο Αντικειμενικός: #8.286 22-04-14 00:43 Μπραβο και στις 2 ομαδες παμε τρ για το 2-2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 14:37 Ο rolingstones: #8.287 22-04-14 14:37 πραγματικα ο παναθηναικος εχει καταντησει επιθετικα μπασκετικο εκτρωμα και το λεω και ειμαι παναθηναικος.Δεν υποφερεται αλλο αυτο το πραγμα.λιγη στοιχειωδη ευστοχια να ειχαν τετοιο χαλι δεν θα παρουσιαζαμε.εμεις και η εφες του αγγελλου παιζει να να ειμαστε οι χειροτερες ομαδες σε επιθετικο ταλεντο στην ευρωπη αυτη τη στιγμη.η αμυνα ειναι απιθανη οταν με αυτα τα θηρια κανεις αυτο που κανεις αυτο και μονο του συνιστα κατορθωμα αν και εχω την αισθηση οτι ειναι πολυ καλο που δεν παιζει ο τεοντοσιτς οσο ψυχακιας και αν ειναι μπορει να κουβαλησει μπαλα πραγμα που δεν κανει ο τζακσον και ο παργκο.τωρα για την τεταρτη εχω μια αισθηση οτι θα κερδισουμε πιο ευκολα απο τη δευτερα χωρις βεβαια να θελω να προκαταβαλω τιποτα,ολα παιζονται.το θεμα ειναι κερδιζεις μπορεις μετα να κανεις το break εκει μεσα.εχουν μια εδρα που φαινομενικα δεν ειναι εδρα αλλα επικρατει μια ατμοσφαιρα που σε κοιμιζει λες και ειναι εκκλησια και σου γυρναει μπουμερανγκ.ασε που παντα τα ματς εκει ειναι απογευμα.δεν ξερω μακαρι αλλα με τετοιο διαμαντιδη χλωμο εως απιθανο. Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Άντε βρε παιδιά, Καλή τύχη να έχουν οι ομάδες μας! Πιστεύω θα γίνει και για τις δύο σήμερα το 2-1, και από εκεί και έπειτα όλα παίζονται. Εντάξει, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα απέναντι σε ΤΣΣΚΑ - ΡΕΑΛ. Κάτι μου λέει ότι μετά το 2-1 (που θέλω να πιστεύω θα γίνει και από τις δύο μας ομάδες), η μία εκ των δύο θα αποκλειστεί με 3-1 εντέλει, ενώ η άλλη θα κάνει το 2-2 και θα αποκλειστεί στις λεπτομέρειες στο 5ο παιχνίδι. Αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη! Εύχομαι να διαψευσθώ και να περάσουν Final4 και οι δύο!!! Click για ανάπτυξη... πραγματικα εισαι πολυ γροσουζα και εγω κατι τετοιο βλεπω.και αν παει ο παναθηναικος σε πεμπτο παιχνιδι πολυ φοβαμαι οτι αυτες οι λεπτομερειες δε θα ειναι αγωνιστικες αλλα οι αποφασεις των διαιτητων.Παρεμπιπτοντως παρατηρω οτι η διαιτησια παει τρενο τον ολυμπιακο στη σειρα με τη ρεαλ ειδικα στα ματς της ισπανιας παραηταν φιλικη η διαιτησια για φιλοξενουμενη ομαδα ενω εμας μας σφαζουν σε καθε ματς,καλα για το δευτερο δε χρειαζεται σχολιο αλλα στο πρωτο το εχει γυρισει κατα ενα μερος και η διαιτησια,χτες με το ζορι να νικησει η cska εκεινο το φαουλ με τις 3 βολες απλα για γελια στο 58 54 που εγινε 58 57.τελοσπαντων ιδωμεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2014 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 14:56 Ο Αντικειμενικός: #8.288 22-04-14 14:56 Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 15:21 Ο rolingstones: #8.289 22-04-14 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Click για ανάπτυξη... βλεπεις εσυ καμια βελτιωση στην επιθεση σε 30 ματς ευρωλιγκας φετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:38 Η Stavri_ έγραψε: #8.290 22-04-14 17:38 Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:42 Ο johnietraf: #8.291 22-04-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Click για ανάπτυξη... θα σας στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:02 Ο Αντικειμενικός: #8.292 22-04-14 18:02 Μακαρι να μπορουσα να ερθω να δω τον αγωνα της παναθα. Αλλα και παλι θα υποστηριζω την ομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 01:00 Ο Johnny15 έγραψε: #8.293 23-04-14 01:00 Αν έμενα Αθήνα θα πήγαινε σίγουρα. Μακάρι να παίξει καλό μπάσκετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2014 στις 01:13 Ο Guest 190013: #8.294 23-04-14 01:13 Από ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΠΑΟ κουμαντάρει καλύτερα την ΤΣΣΚΑ και του δίνω πιθανότητες για πρόκριση, δύσκολα βέβαια. Αντίθετα, ο ΟΣΦΠ τα έχει βρει μπαστούνια, και να κερδίσει σήμερα, η Ρεάλ δεν πρόκειται να χαριστεί στη Μαδρίτη. Ρεάλ και Μπάρτσα φέτος πάνε τρένο, είναι αχτύπητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 19:06 Ο Αντικειμενικός: #8.295 23-04-14 19:06 Πάμε για το 2-2 ρε Πανάθα. Καλή τύχη και στον Ολυμπιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:28 Ο rolingstones: #8.296 23-04-14 20:28 δυσκολα τα πραγματα προκλητικοτατη μεχρι στιγμης η διαιτησια αν κοιταξουμε τα 2 στοιχεια που πρεπει να παμε τελεια για να κερδισουμε την cska και στα 2 ειμαστε για τα θηρια.επιθετικα rebounds μας περνα η cska καλα για τριποντα το αφηνω καλυτερα.μακαρι να γινει το θαυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο Αντικειμενικός: #8.297 23-04-14 20:49 Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια τι ωρα αρχιζουν οι αγωνες σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 21 Απριλίου 2014 στις 19:21 Ο notis_19 έγραψε: #8.284 21-04-14 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Παιδια τι ωρα αρχιζουν οι αγωνες σημερα?? Click για ανάπτυξη... Olumpiakos-Real 20:00 (ΔΤ) Panathinaikos-Cska 21:45 (NOVASPORTS) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 21 Απριλίου 2014 στις 23:37 Η Stavri_ έγραψε: #8.285 21-04-14 23:37 Ελληνική Ψυχή ... και ΟΛΑ παίζονται! Υ.Γ: έπεσα μέσα στο πρώτο σκέλος της πρόβλεψης μου. Ελπίζω όσο αφορά το δεύτερο, να πέσω έξω! ΠΑΝΑΘΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μειώνουν τη σειρά σε 2-1. Πάμε για το 2-2 μεθαύριο, και μετά όλα για όλα σε Μόσχα και Μαδρίτη αντίστοιχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 00:43 Ο Αντικειμενικός: #8.286 22-04-14 00:43 Μπραβο και στις 2 ομαδες παμε τρ για το 2-2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 14:37 Ο rolingstones: #8.287 22-04-14 14:37 πραγματικα ο παναθηναικος εχει καταντησει επιθετικα μπασκετικο εκτρωμα και το λεω και ειμαι παναθηναικος.Δεν υποφερεται αλλο αυτο το πραγμα.λιγη στοιχειωδη ευστοχια να ειχαν τετοιο χαλι δεν θα παρουσιαζαμε.εμεις και η εφες του αγγελλου παιζει να να ειμαστε οι χειροτερες ομαδες σε επιθετικο ταλεντο στην ευρωπη αυτη τη στιγμη.η αμυνα ειναι απιθανη οταν με αυτα τα θηρια κανεις αυτο που κανεις αυτο και μονο του συνιστα κατορθωμα αν και εχω την αισθηση οτι ειναι πολυ καλο που δεν παιζει ο τεοντοσιτς οσο ψυχακιας και αν ειναι μπορει να κουβαλησει μπαλα πραγμα που δεν κανει ο τζακσον και ο παργκο.τωρα για την τεταρτη εχω μια αισθηση οτι θα κερδισουμε πιο ευκολα απο τη δευτερα χωρις βεβαια να θελω να προκαταβαλω τιποτα,ολα παιζονται.το θεμα ειναι κερδιζεις μπορεις μετα να κανεις το break εκει μεσα.εχουν μια εδρα που φαινομενικα δεν ειναι εδρα αλλα επικρατει μια ατμοσφαιρα που σε κοιμιζει λες και ειναι εκκλησια και σου γυρναει μπουμερανγκ.ασε που παντα τα ματς εκει ειναι απογευμα.δεν ξερω μακαρι αλλα με τετοιο διαμαντιδη χλωμο εως απιθανο. Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Άντε βρε παιδιά, Καλή τύχη να έχουν οι ομάδες μας! Πιστεύω θα γίνει και για τις δύο σήμερα το 2-1, και από εκεί και έπειτα όλα παίζονται. Εντάξει, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα απέναντι σε ΤΣΣΚΑ - ΡΕΑΛ. Κάτι μου λέει ότι μετά το 2-1 (που θέλω να πιστεύω θα γίνει και από τις δύο μας ομάδες), η μία εκ των δύο θα αποκλειστεί με 3-1 εντέλει, ενώ η άλλη θα κάνει το 2-2 και θα αποκλειστεί στις λεπτομέρειες στο 5ο παιχνίδι. Αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη! Εύχομαι να διαψευσθώ και να περάσουν Final4 και οι δύο!!! Click για ανάπτυξη... πραγματικα εισαι πολυ γροσουζα και εγω κατι τετοιο βλεπω.και αν παει ο παναθηναικος σε πεμπτο παιχνιδι πολυ φοβαμαι οτι αυτες οι λεπτομερειες δε θα ειναι αγωνιστικες αλλα οι αποφασεις των διαιτητων.Παρεμπιπτοντως παρατηρω οτι η διαιτησια παει τρενο τον ολυμπιακο στη σειρα με τη ρεαλ ειδικα στα ματς της ισπανιας παραηταν φιλικη η διαιτησια για φιλοξενουμενη ομαδα ενω εμας μας σφαζουν σε καθε ματς,καλα για το δευτερο δε χρειαζεται σχολιο αλλα στο πρωτο το εχει γυρισει κατα ενα μερος και η διαιτησια,χτες με το ζορι να νικησει η cska εκεινο το φαουλ με τις 3 βολες απλα για γελια στο 58 54 που εγινε 58 57.τελοσπαντων ιδωμεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2014 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 14:56 Ο Αντικειμενικός: #8.288 22-04-14 14:56 Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 15:21 Ο rolingstones: #8.289 22-04-14 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Click για ανάπτυξη... βλεπεις εσυ καμια βελτιωση στην επιθεση σε 30 ματς ευρωλιγκας φετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:38 Η Stavri_ έγραψε: #8.290 22-04-14 17:38 Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:42 Ο johnietraf: #8.291 22-04-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Click για ανάπτυξη... θα σας στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:02 Ο Αντικειμενικός: #8.292 22-04-14 18:02 Μακαρι να μπορουσα να ερθω να δω τον αγωνα της παναθα. Αλλα και παλι θα υποστηριζω την ομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 01:00 Ο Johnny15 έγραψε: #8.293 23-04-14 01:00 Αν έμενα Αθήνα θα πήγαινε σίγουρα. Μακάρι να παίξει καλό μπάσκετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2014 στις 01:13 Ο Guest 190013: #8.294 23-04-14 01:13 Από ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΠΑΟ κουμαντάρει καλύτερα την ΤΣΣΚΑ και του δίνω πιθανότητες για πρόκριση, δύσκολα βέβαια. Αντίθετα, ο ΟΣΦΠ τα έχει βρει μπαστούνια, και να κερδίσει σήμερα, η Ρεάλ δεν πρόκειται να χαριστεί στη Μαδρίτη. Ρεάλ και Μπάρτσα φέτος πάνε τρένο, είναι αχτύπητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 19:06 Ο Αντικειμενικός: #8.295 23-04-14 19:06 Πάμε για το 2-2 ρε Πανάθα. Καλή τύχη και στον Ολυμπιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:28 Ο rolingstones: #8.296 23-04-14 20:28 δυσκολα τα πραγματα προκλητικοτατη μεχρι στιγμης η διαιτησια αν κοιταξουμε τα 2 στοιχεια που πρεπει να παμε τελεια για να κερδισουμε την cska και στα 2 ειμαστε για τα θηρια.επιθετικα rebounds μας περνα η cska καλα για τριποντα το αφηνω καλυτερα.μακαρι να γινει το θαυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο Αντικειμενικός: #8.297 23-04-14 20:49 Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Παιδια τι ωρα αρχιζουν οι αγωνες σημερα?? Click για ανάπτυξη... Olumpiakos-Real 20:00 (ΔΤ) Panathinaikos-Cska 21:45 (NOVASPORTS) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 21 Απριλίου 2014 στις 23:37 Η Stavri_ έγραψε: #8.285 21-04-14 23:37 Ελληνική Ψυχή ... και ΟΛΑ παίζονται! Υ.Γ: έπεσα μέσα στο πρώτο σκέλος της πρόβλεψης μου. Ελπίζω όσο αφορά το δεύτερο, να πέσω έξω! ΠΑΝΑΘΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μειώνουν τη σειρά σε 2-1. Πάμε για το 2-2 μεθαύριο, και μετά όλα για όλα σε Μόσχα και Μαδρίτη αντίστοιχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 00:43 Ο Αντικειμενικός: #8.286 22-04-14 00:43 Μπραβο και στις 2 ομαδες παμε τρ για το 2-2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 14:37 Ο rolingstones: #8.287 22-04-14 14:37 πραγματικα ο παναθηναικος εχει καταντησει επιθετικα μπασκετικο εκτρωμα και το λεω και ειμαι παναθηναικος.Δεν υποφερεται αλλο αυτο το πραγμα.λιγη στοιχειωδη ευστοχια να ειχαν τετοιο χαλι δεν θα παρουσιαζαμε.εμεις και η εφες του αγγελλου παιζει να να ειμαστε οι χειροτερες ομαδες σε επιθετικο ταλεντο στην ευρωπη αυτη τη στιγμη.η αμυνα ειναι απιθανη οταν με αυτα τα θηρια κανεις αυτο που κανεις αυτο και μονο του συνιστα κατορθωμα αν και εχω την αισθηση οτι ειναι πολυ καλο που δεν παιζει ο τεοντοσιτς οσο ψυχακιας και αν ειναι μπορει να κουβαλησει μπαλα πραγμα που δεν κανει ο τζακσον και ο παργκο.τωρα για την τεταρτη εχω μια αισθηση οτι θα κερδισουμε πιο ευκολα απο τη δευτερα χωρις βεβαια να θελω να προκαταβαλω τιποτα,ολα παιζονται.το θεμα ειναι κερδιζεις μπορεις μετα να κανεις το break εκει μεσα.εχουν μια εδρα που φαινομενικα δεν ειναι εδρα αλλα επικρατει μια ατμοσφαιρα που σε κοιμιζει λες και ειναι εκκλησια και σου γυρναει μπουμερανγκ.ασε που παντα τα ματς εκει ειναι απογευμα.δεν ξερω μακαρι αλλα με τετοιο διαμαντιδη χλωμο εως απιθανο. Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Άντε βρε παιδιά, Καλή τύχη να έχουν οι ομάδες μας! Πιστεύω θα γίνει και για τις δύο σήμερα το 2-1, και από εκεί και έπειτα όλα παίζονται. Εντάξει, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα απέναντι σε ΤΣΣΚΑ - ΡΕΑΛ. Κάτι μου λέει ότι μετά το 2-1 (που θέλω να πιστεύω θα γίνει και από τις δύο μας ομάδες), η μία εκ των δύο θα αποκλειστεί με 3-1 εντέλει, ενώ η άλλη θα κάνει το 2-2 και θα αποκλειστεί στις λεπτομέρειες στο 5ο παιχνίδι. Αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη! Εύχομαι να διαψευσθώ και να περάσουν Final4 και οι δύο!!! Click για ανάπτυξη... πραγματικα εισαι πολυ γροσουζα και εγω κατι τετοιο βλεπω.και αν παει ο παναθηναικος σε πεμπτο παιχνιδι πολυ φοβαμαι οτι αυτες οι λεπτομερειες δε θα ειναι αγωνιστικες αλλα οι αποφασεις των διαιτητων.Παρεμπιπτοντως παρατηρω οτι η διαιτησια παει τρενο τον ολυμπιακο στη σειρα με τη ρεαλ ειδικα στα ματς της ισπανιας παραηταν φιλικη η διαιτησια για φιλοξενουμενη ομαδα ενω εμας μας σφαζουν σε καθε ματς,καλα για το δευτερο δε χρειαζεται σχολιο αλλα στο πρωτο το εχει γυρισει κατα ενα μερος και η διαιτησια,χτες με το ζορι να νικησει η cska εκεινο το φαουλ με τις 3 βολες απλα για γελια στο 58 54 που εγινε 58 57.τελοσπαντων ιδωμεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2014 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 14:56 Ο Αντικειμενικός: #8.288 22-04-14 14:56 Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 15:21 Ο rolingstones: #8.289 22-04-14 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Click για ανάπτυξη... βλεπεις εσυ καμια βελτιωση στην επιθεση σε 30 ματς ευρωλιγκας φετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:38 Η Stavri_ έγραψε: #8.290 22-04-14 17:38 Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:42 Ο johnietraf: #8.291 22-04-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Click για ανάπτυξη... θα σας στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:02 Ο Αντικειμενικός: #8.292 22-04-14 18:02 Μακαρι να μπορουσα να ερθω να δω τον αγωνα της παναθα. Αλλα και παλι θα υποστηριζω την ομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 01:00 Ο Johnny15 έγραψε: #8.293 23-04-14 01:00 Αν έμενα Αθήνα θα πήγαινε σίγουρα. Μακάρι να παίξει καλό μπάσκετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2014 στις 01:13 Ο Guest 190013: #8.294 23-04-14 01:13 Από ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΠΑΟ κουμαντάρει καλύτερα την ΤΣΣΚΑ και του δίνω πιθανότητες για πρόκριση, δύσκολα βέβαια. Αντίθετα, ο ΟΣΦΠ τα έχει βρει μπαστούνια, και να κερδίσει σήμερα, η Ρεάλ δεν πρόκειται να χαριστεί στη Μαδρίτη. Ρεάλ και Μπάρτσα φέτος πάνε τρένο, είναι αχτύπητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 19:06 Ο Αντικειμενικός: #8.295 23-04-14 19:06 Πάμε για το 2-2 ρε Πανάθα. Καλή τύχη και στον Ολυμπιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:28 Ο rolingstones: #8.296 23-04-14 20:28 δυσκολα τα πραγματα προκλητικοτατη μεχρι στιγμης η διαιτησια αν κοιταξουμε τα 2 στοιχεια που πρεπει να παμε τελεια για να κερδισουμε την cska και στα 2 ειμαστε για τα θηρια.επιθετικα rebounds μας περνα η cska καλα για τριποντα το αφηνω καλυτερα.μακαρι να γινει το θαυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο Αντικειμενικός: #8.297 23-04-14 20:49 Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελληνική Ψυχή ... και ΟΛΑ παίζονται! Υ.Γ: έπεσα μέσα στο πρώτο σκέλος της πρόβλεψης μου. Ελπίζω όσο αφορά το δεύτερο, να πέσω έξω! ΠΑΝΑΘΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μειώνουν τη σειρά σε 2-1. Πάμε για το 2-2 μεθαύριο, και μετά όλα για όλα σε Μόσχα και Μαδρίτη αντίστοιχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 00:43 Ο Αντικειμενικός: #8.286 22-04-14 00:43 Μπραβο και στις 2 ομαδες παμε τρ για το 2-2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 14:37 Ο rolingstones: #8.287 22-04-14 14:37 πραγματικα ο παναθηναικος εχει καταντησει επιθετικα μπασκετικο εκτρωμα και το λεω και ειμαι παναθηναικος.Δεν υποφερεται αλλο αυτο το πραγμα.λιγη στοιχειωδη ευστοχια να ειχαν τετοιο χαλι δεν θα παρουσιαζαμε.εμεις και η εφες του αγγελλου παιζει να να ειμαστε οι χειροτερες ομαδες σε επιθετικο ταλεντο στην ευρωπη αυτη τη στιγμη.η αμυνα ειναι απιθανη οταν με αυτα τα θηρια κανεις αυτο που κανεις αυτο και μονο του συνιστα κατορθωμα αν και εχω την αισθηση οτι ειναι πολυ καλο που δεν παιζει ο τεοντοσιτς οσο ψυχακιας και αν ειναι μπορει να κουβαλησει μπαλα πραγμα που δεν κανει ο τζακσον και ο παργκο.τωρα για την τεταρτη εχω μια αισθηση οτι θα κερδισουμε πιο ευκολα απο τη δευτερα χωρις βεβαια να θελω να προκαταβαλω τιποτα,ολα παιζονται.το θεμα ειναι κερδιζεις μπορεις μετα να κανεις το break εκει μεσα.εχουν μια εδρα που φαινομενικα δεν ειναι εδρα αλλα επικρατει μια ατμοσφαιρα που σε κοιμιζει λες και ειναι εκκλησια και σου γυρναει μπουμερανγκ.ασε που παντα τα ματς εκει ειναι απογευμα.δεν ξερω μακαρι αλλα με τετοιο διαμαντιδη χλωμο εως απιθανο. Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Άντε βρε παιδιά, Καλή τύχη να έχουν οι ομάδες μας! Πιστεύω θα γίνει και για τις δύο σήμερα το 2-1, και από εκεί και έπειτα όλα παίζονται. Εντάξει, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα απέναντι σε ΤΣΣΚΑ - ΡΕΑΛ. Κάτι μου λέει ότι μετά το 2-1 (που θέλω να πιστεύω θα γίνει και από τις δύο μας ομάδες), η μία εκ των δύο θα αποκλειστεί με 3-1 εντέλει, ενώ η άλλη θα κάνει το 2-2 και θα αποκλειστεί στις λεπτομέρειες στο 5ο παιχνίδι. Αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη! Εύχομαι να διαψευσθώ και να περάσουν Final4 και οι δύο!!! Click για ανάπτυξη... πραγματικα εισαι πολυ γροσουζα και εγω κατι τετοιο βλεπω.και αν παει ο παναθηναικος σε πεμπτο παιχνιδι πολυ φοβαμαι οτι αυτες οι λεπτομερειες δε θα ειναι αγωνιστικες αλλα οι αποφασεις των διαιτητων.Παρεμπιπτοντως παρατηρω οτι η διαιτησια παει τρενο τον ολυμπιακο στη σειρα με τη ρεαλ ειδικα στα ματς της ισπανιας παραηταν φιλικη η διαιτησια για φιλοξενουμενη ομαδα ενω εμας μας σφαζουν σε καθε ματς,καλα για το δευτερο δε χρειαζεται σχολιο αλλα στο πρωτο το εχει γυρισει κατα ενα μερος και η διαιτησια,χτες με το ζορι να νικησει η cska εκεινο το φαουλ με τις 3 βολες απλα για γελια στο 58 54 που εγινε 58 57.τελοσπαντων ιδωμεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2014 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 14:56 Ο Αντικειμενικός: #8.288 22-04-14 14:56 Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 15:21 Ο rolingstones: #8.289 22-04-14 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Click για ανάπτυξη... βλεπεις εσυ καμια βελτιωση στην επιθεση σε 30 ματς ευρωλιγκας φετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:38 Η Stavri_ έγραψε: #8.290 22-04-14 17:38 Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:42 Ο johnietraf: #8.291 22-04-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Click για ανάπτυξη... θα σας στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:02 Ο Αντικειμενικός: #8.292 22-04-14 18:02 Μακαρι να μπορουσα να ερθω να δω τον αγωνα της παναθα. Αλλα και παλι θα υποστηριζω την ομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 01:00 Ο Johnny15 έγραψε: #8.293 23-04-14 01:00 Αν έμενα Αθήνα θα πήγαινε σίγουρα. Μακάρι να παίξει καλό μπάσκετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2014 στις 01:13 Ο Guest 190013: #8.294 23-04-14 01:13 Από ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΠΑΟ κουμαντάρει καλύτερα την ΤΣΣΚΑ και του δίνω πιθανότητες για πρόκριση, δύσκολα βέβαια. Αντίθετα, ο ΟΣΦΠ τα έχει βρει μπαστούνια, και να κερδίσει σήμερα, η Ρεάλ δεν πρόκειται να χαριστεί στη Μαδρίτη. Ρεάλ και Μπάρτσα φέτος πάνε τρένο, είναι αχτύπητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 19:06 Ο Αντικειμενικός: #8.295 23-04-14 19:06 Πάμε για το 2-2 ρε Πανάθα. Καλή τύχη και στον Ολυμπιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:28 Ο rolingstones: #8.296 23-04-14 20:28 δυσκολα τα πραγματα προκλητικοτατη μεχρι στιγμης η διαιτησια αν κοιταξουμε τα 2 στοιχεια που πρεπει να παμε τελεια για να κερδισουμε την cska και στα 2 ειμαστε για τα θηρια.επιθετικα rebounds μας περνα η cska καλα για τριποντα το αφηνω καλυτερα.μακαρι να γινει το θαυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο Αντικειμενικός: #8.297 23-04-14 20:49 Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβο και στις 2 ομαδες παμε τρ για το 2-2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 14:37 Ο rolingstones: #8.287 22-04-14 14:37 πραγματικα ο παναθηναικος εχει καταντησει επιθετικα μπασκετικο εκτρωμα και το λεω και ειμαι παναθηναικος.Δεν υποφερεται αλλο αυτο το πραγμα.λιγη στοιχειωδη ευστοχια να ειχαν τετοιο χαλι δεν θα παρουσιαζαμε.εμεις και η εφες του αγγελλου παιζει να να ειμαστε οι χειροτερες ομαδες σε επιθετικο ταλεντο στην ευρωπη αυτη τη στιγμη.η αμυνα ειναι απιθανη οταν με αυτα τα θηρια κανεις αυτο που κανεις αυτο και μονο του συνιστα κατορθωμα αν και εχω την αισθηση οτι ειναι πολυ καλο που δεν παιζει ο τεοντοσιτς οσο ψυχακιας και αν ειναι μπορει να κουβαλησει μπαλα πραγμα που δεν κανει ο τζακσον και ο παργκο.τωρα για την τεταρτη εχω μια αισθηση οτι θα κερδισουμε πιο ευκολα απο τη δευτερα χωρις βεβαια να θελω να προκαταβαλω τιποτα,ολα παιζονται.το θεμα ειναι κερδιζεις μπορεις μετα να κανεις το break εκει μεσα.εχουν μια εδρα που φαινομενικα δεν ειναι εδρα αλλα επικρατει μια ατμοσφαιρα που σε κοιμιζει λες και ειναι εκκλησια και σου γυρναει μπουμερανγκ.ασε που παντα τα ματς εκει ειναι απογευμα.δεν ξερω μακαρι αλλα με τετοιο διαμαντιδη χλωμο εως απιθανο. Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Άντε βρε παιδιά, Καλή τύχη να έχουν οι ομάδες μας! Πιστεύω θα γίνει και για τις δύο σήμερα το 2-1, και από εκεί και έπειτα όλα παίζονται. Εντάξει, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα απέναντι σε ΤΣΣΚΑ - ΡΕΑΛ. Κάτι μου λέει ότι μετά το 2-1 (που θέλω να πιστεύω θα γίνει και από τις δύο μας ομάδες), η μία εκ των δύο θα αποκλειστεί με 3-1 εντέλει, ενώ η άλλη θα κάνει το 2-2 και θα αποκλειστεί στις λεπτομέρειες στο 5ο παιχνίδι. Αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη! Εύχομαι να διαψευσθώ και να περάσουν Final4 και οι δύο!!! Click για ανάπτυξη... πραγματικα εισαι πολυ γροσουζα και εγω κατι τετοιο βλεπω.και αν παει ο παναθηναικος σε πεμπτο παιχνιδι πολυ φοβαμαι οτι αυτες οι λεπτομερειες δε θα ειναι αγωνιστικες αλλα οι αποφασεις των διαιτητων.Παρεμπιπτοντως παρατηρω οτι η διαιτησια παει τρενο τον ολυμπιακο στη σειρα με τη ρεαλ ειδικα στα ματς της ισπανιας παραηταν φιλικη η διαιτησια για φιλοξενουμενη ομαδα ενω εμας μας σφαζουν σε καθε ματς,καλα για το δευτερο δε χρειαζεται σχολιο αλλα στο πρωτο το εχει γυρισει κατα ενα μερος και η διαιτησια,χτες με το ζορι να νικησει η cska εκεινο το φαουλ με τις 3 βολες απλα για γελια στο 58 54 που εγινε 58 57.τελοσπαντων ιδωμεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2014 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 14:56 Ο Αντικειμενικός: #8.288 22-04-14 14:56 Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 15:21 Ο rolingstones: #8.289 22-04-14 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Click για ανάπτυξη... βλεπεις εσυ καμια βελτιωση στην επιθεση σε 30 ματς ευρωλιγκας φετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:38 Η Stavri_ έγραψε: #8.290 22-04-14 17:38 Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:42 Ο johnietraf: #8.291 22-04-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Click για ανάπτυξη... θα σας στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:02 Ο Αντικειμενικός: #8.292 22-04-14 18:02 Μακαρι να μπορουσα να ερθω να δω τον αγωνα της παναθα. Αλλα και παλι θα υποστηριζω την ομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 01:00 Ο Johnny15 έγραψε: #8.293 23-04-14 01:00 Αν έμενα Αθήνα θα πήγαινε σίγουρα. Μακάρι να παίξει καλό μπάσκετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2014 στις 01:13 Ο Guest 190013: #8.294 23-04-14 01:13 Από ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΠΑΟ κουμαντάρει καλύτερα την ΤΣΣΚΑ και του δίνω πιθανότητες για πρόκριση, δύσκολα βέβαια. Αντίθετα, ο ΟΣΦΠ τα έχει βρει μπαστούνια, και να κερδίσει σήμερα, η Ρεάλ δεν πρόκειται να χαριστεί στη Μαδρίτη. Ρεάλ και Μπάρτσα φέτος πάνε τρένο, είναι αχτύπητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 19:06 Ο Αντικειμενικός: #8.295 23-04-14 19:06 Πάμε για το 2-2 ρε Πανάθα. Καλή τύχη και στον Ολυμπιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:28 Ο rolingstones: #8.296 23-04-14 20:28 δυσκολα τα πραγματα προκλητικοτατη μεχρι στιγμης η διαιτησια αν κοιταξουμε τα 2 στοιχεια που πρεπει να παμε τελεια για να κερδισουμε την cska και στα 2 ειμαστε για τα θηρια.επιθετικα rebounds μας περνα η cska καλα για τριποντα το αφηνω καλυτερα.μακαρι να γινει το θαυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο Αντικειμενικός: #8.297 23-04-14 20:49 Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πραγματικα ο παναθηναικος εχει καταντησει επιθετικα μπασκετικο εκτρωμα και το λεω και ειμαι παναθηναικος.Δεν υποφερεται αλλο αυτο το πραγμα.λιγη στοιχειωδη ευστοχια να ειχαν τετοιο χαλι δεν θα παρουσιαζαμε.εμεις και η εφες του αγγελλου παιζει να να ειμαστε οι χειροτερες ομαδες σε επιθετικο ταλεντο στην ευρωπη αυτη τη στιγμη.η αμυνα ειναι απιθανη οταν με αυτα τα θηρια κανεις αυτο που κανεις αυτο και μονο του συνιστα κατορθωμα αν και εχω την αισθηση οτι ειναι πολυ καλο που δεν παιζει ο τεοντοσιτς οσο ψυχακιας και αν ειναι μπορει να κουβαλησει μπαλα πραγμα που δεν κανει ο τζακσον και ο παργκο.τωρα για την τεταρτη εχω μια αισθηση οτι θα κερδισουμε πιο ευκολα απο τη δευτερα χωρις βεβαια να θελω να προκαταβαλω τιποτα,ολα παιζονται.το θεμα ειναι κερδιζεις μπορεις μετα να κανεις το break εκει μεσα.εχουν μια εδρα που φαινομενικα δεν ειναι εδρα αλλα επικρατει μια ατμοσφαιρα που σε κοιμιζει λες και ειναι εκκλησια και σου γυρναει μπουμερανγκ.ασε που παντα τα ματς εκει ειναι απογευμα.δεν ξερω μακαρι αλλα με τετοιο διαμαντιδη χλωμο εως απιθανο. Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Άντε βρε παιδιά, Καλή τύχη να έχουν οι ομάδες μας! Πιστεύω θα γίνει και για τις δύο σήμερα το 2-1, και από εκεί και έπειτα όλα παίζονται. Εντάξει, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα απέναντι σε ΤΣΣΚΑ - ΡΕΑΛ. Κάτι μου λέει ότι μετά το 2-1 (που θέλω να πιστεύω θα γίνει και από τις δύο μας ομάδες), η μία εκ των δύο θα αποκλειστεί με 3-1 εντέλει, ενώ η άλλη θα κάνει το 2-2 και θα αποκλειστεί στις λεπτομέρειες στο 5ο παιχνίδι. Αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη! Εύχομαι να διαψευσθώ και να περάσουν Final4 και οι δύο!!! Click για ανάπτυξη... πραγματικα εισαι πολυ γροσουζα και εγω κατι τετοιο βλεπω.και αν παει ο παναθηναικος σε πεμπτο παιχνιδι πολυ φοβαμαι οτι αυτες οι λεπτομερειες δε θα ειναι αγωνιστικες αλλα οι αποφασεις των διαιτητων.Παρεμπιπτοντως παρατηρω οτι η διαιτησια παει τρενο τον ολυμπιακο στη σειρα με τη ρεαλ ειδικα στα ματς της ισπανιας παραηταν φιλικη η διαιτησια για φιλοξενουμενη ομαδα ενω εμας μας σφαζουν σε καθε ματς,καλα για το δευτερο δε χρειαζεται σχολιο αλλα στο πρωτο το εχει γυρισει κατα ενα μερος και η διαιτησια,χτες με το ζορι να νικησει η cska εκεινο το φαουλ με τις 3 βολες απλα για γελια στο 58 54 που εγινε 58 57.τελοσπαντων ιδωμεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 14:56 Ο Αντικειμενικός: #8.288 22-04-14 14:56 Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 15:21 Ο rolingstones: #8.289 22-04-14 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Click για ανάπτυξη... βλεπεις εσυ καμια βελτιωση στην επιθεση σε 30 ματς ευρωλιγκας φετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:38 Η Stavri_ έγραψε: #8.290 22-04-14 17:38 Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:42 Ο johnietraf: #8.291 22-04-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Click για ανάπτυξη... θα σας στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:02 Ο Αντικειμενικός: #8.292 22-04-14 18:02 Μακαρι να μπορουσα να ερθω να δω τον αγωνα της παναθα. Αλλα και παλι θα υποστηριζω την ομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 01:00 Ο Johnny15 έγραψε: #8.293 23-04-14 01:00 Αν έμενα Αθήνα θα πήγαινε σίγουρα. Μακάρι να παίξει καλό μπάσκετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2014 στις 01:13 Ο Guest 190013: #8.294 23-04-14 01:13 Από ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΠΑΟ κουμαντάρει καλύτερα την ΤΣΣΚΑ και του δίνω πιθανότητες για πρόκριση, δύσκολα βέβαια. Αντίθετα, ο ΟΣΦΠ τα έχει βρει μπαστούνια, και να κερδίσει σήμερα, η Ρεάλ δεν πρόκειται να χαριστεί στη Μαδρίτη. Ρεάλ και Μπάρτσα φέτος πάνε τρένο, είναι αχτύπητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 19:06 Ο Αντικειμενικός: #8.295 23-04-14 19:06 Πάμε για το 2-2 ρε Πανάθα. Καλή τύχη και στον Ολυμπιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:28 Ο rolingstones: #8.296 23-04-14 20:28 δυσκολα τα πραγματα προκλητικοτατη μεχρι στιγμης η διαιτησια αν κοιταξουμε τα 2 στοιχεια που πρεπει να παμε τελεια για να κερδισουμε την cska και στα 2 ειμαστε για τα θηρια.επιθετικα rebounds μας περνα η cska καλα για τριποντα το αφηνω καλυτερα.μακαρι να γινει το θαυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο Αντικειμενικός: #8.297 23-04-14 20:49 Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 15:21 Ο rolingstones: #8.289 22-04-14 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Click για ανάπτυξη... βλεπεις εσυ καμια βελτιωση στην επιθεση σε 30 ματς ευρωλιγκας φετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:38 Η Stavri_ έγραψε: #8.290 22-04-14 17:38 Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:42 Ο johnietraf: #8.291 22-04-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Click για ανάπτυξη... θα σας στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:02 Ο Αντικειμενικός: #8.292 22-04-14 18:02 Μακαρι να μπορουσα να ερθω να δω τον αγωνα της παναθα. Αλλα και παλι θα υποστηριζω την ομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 01:00 Ο Johnny15 έγραψε: #8.293 23-04-14 01:00 Αν έμενα Αθήνα θα πήγαινε σίγουρα. Μακάρι να παίξει καλό μπάσκετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2014 στις 01:13 Ο Guest 190013: #8.294 23-04-14 01:13 Από ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΠΑΟ κουμαντάρει καλύτερα την ΤΣΣΚΑ και του δίνω πιθανότητες για πρόκριση, δύσκολα βέβαια. Αντίθετα, ο ΟΣΦΠ τα έχει βρει μπαστούνια, και να κερδίσει σήμερα, η Ρεάλ δεν πρόκειται να χαριστεί στη Μαδρίτη. Ρεάλ και Μπάρτσα φέτος πάνε τρένο, είναι αχτύπητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 19:06 Ο Αντικειμενικός: #8.295 23-04-14 19:06 Πάμε για το 2-2 ρε Πανάθα. Καλή τύχη και στον Ολυμπιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:28 Ο rolingstones: #8.296 23-04-14 20:28 δυσκολα τα πραγματα προκλητικοτατη μεχρι στιγμης η διαιτησια αν κοιταξουμε τα 2 στοιχεια που πρεπει να παμε τελεια για να κερδισουμε την cska και στα 2 ειμαστε για τα θηρια.επιθετικα rebounds μας περνα η cska καλα για τριποντα το αφηνω καλυτερα.μακαρι να γινει το θαυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο Αντικειμενικός: #8.297 23-04-14 20:49 Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Αν ο παο βελτιωθει στην επιθεση και κρατησει την ιδια αμυνα πιστευω οτι θα περασει. Ο ολυμπιακος τωρα πρεπει να τρεξει γιατι αμα παει σε 5 παιχνιδι θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει μεσα στην Μαδριτη. Υ.Γ. Το σαββατο εχουμε τελικο κυπελλου μη το ξεχναμε Click για ανάπτυξη... βλεπεις εσυ καμια βελτιωση στην επιθεση σε 30 ματς ευρωλιγκας φετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:38 Η Stavri_ έγραψε: #8.290 22-04-14 17:38 Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:42 Ο johnietraf: #8.291 22-04-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Click για ανάπτυξη... θα σας στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:02 Ο Αντικειμενικός: #8.292 22-04-14 18:02 Μακαρι να μπορουσα να ερθω να δω τον αγωνα της παναθα. Αλλα και παλι θα υποστηριζω την ομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 01:00 Ο Johnny15 έγραψε: #8.293 23-04-14 01:00 Αν έμενα Αθήνα θα πήγαινε σίγουρα. Μακάρι να παίξει καλό μπάσκετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2014 στις 01:13 Ο Guest 190013: #8.294 23-04-14 01:13 Από ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΠΑΟ κουμαντάρει καλύτερα την ΤΣΣΚΑ και του δίνω πιθανότητες για πρόκριση, δύσκολα βέβαια. Αντίθετα, ο ΟΣΦΠ τα έχει βρει μπαστούνια, και να κερδίσει σήμερα, η Ρεάλ δεν πρόκειται να χαριστεί στη Μαδρίτη. Ρεάλ και Μπάρτσα φέτος πάνε τρένο, είναι αχτύπητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 19:06 Ο Αντικειμενικός: #8.295 23-04-14 19:06 Πάμε για το 2-2 ρε Πανάθα. Καλή τύχη και στον Ολυμπιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:28 Ο rolingstones: #8.296 23-04-14 20:28 δυσκολα τα πραγματα προκλητικοτατη μεχρι στιγμης η διαιτησια αν κοιταξουμε τα 2 στοιχεια που πρεπει να παμε τελεια για να κερδισουμε την cska και στα 2 ειμαστε για τα θηρια.επιθετικα rebounds μας περνα η cska καλα για τριποντα το αφηνω καλυτερα.μακαρι να γινει το θαυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο Αντικειμενικός: #8.297 23-04-14 20:49 Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 17:42 Ο johnietraf: #8.291 22-04-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Click για ανάπτυξη... θα σας στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:02 Ο Αντικειμενικός: #8.292 22-04-14 18:02 Μακαρι να μπορουσα να ερθω να δω τον αγωνα της παναθα. Αλλα και παλι θα υποστηριζω την ομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 01:00 Ο Johnny15 έγραψε: #8.293 23-04-14 01:00 Αν έμενα Αθήνα θα πήγαινε σίγουρα. Μακάρι να παίξει καλό μπάσκετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2014 στις 01:13 Ο Guest 190013: #8.294 23-04-14 01:13 Από ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΠΑΟ κουμαντάρει καλύτερα την ΤΣΣΚΑ και του δίνω πιθανότητες για πρόκριση, δύσκολα βέβαια. Αντίθετα, ο ΟΣΦΠ τα έχει βρει μπαστούνια, και να κερδίσει σήμερα, η Ρεάλ δεν πρόκειται να χαριστεί στη Μαδρίτη. Ρεάλ και Μπάρτσα φέτος πάνε τρένο, είναι αχτύπητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 19:06 Ο Αντικειμενικός: #8.295 23-04-14 19:06 Πάμε για το 2-2 ρε Πανάθα. Καλή τύχη και στον Ολυμπιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:28 Ο rolingstones: #8.296 23-04-14 20:28 δυσκολα τα πραγματα προκλητικοτατη μεχρι στιγμης η διαιτησια αν κοιταξουμε τα 2 στοιχεια που πρεπει να παμε τελεια για να κερδισουμε την cska και στα 2 ειμαστε για τα θηρια.επιθετικα rebounds μας περνα η cska καλα για τριποντα το αφηνω καλυτερα.μακαρι να γινει το θαυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο Αντικειμενικός: #8.297 23-04-14 20:49 Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μόλις έκλεισα εισιτήρια με την κολλητή μου για τον αυριανό αγώνα Παναθηναϊκός - CSKA !Ανυπομονώ για την ώρα! FORZA PANATHA! Το έβδομο ζητώ.......!!! Click για ανάπτυξη... θα σας στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:02 Ο Αντικειμενικός: #8.292 22-04-14 18:02 Μακαρι να μπορουσα να ερθω να δω τον αγωνα της παναθα. Αλλα και παλι θα υποστηριζω την ομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 01:00 Ο Johnny15 έγραψε: #8.293 23-04-14 01:00 Αν έμενα Αθήνα θα πήγαινε σίγουρα. Μακάρι να παίξει καλό μπάσκετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2014 στις 01:13 Ο Guest 190013: #8.294 23-04-14 01:13 Από ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΠΑΟ κουμαντάρει καλύτερα την ΤΣΣΚΑ και του δίνω πιθανότητες για πρόκριση, δύσκολα βέβαια. Αντίθετα, ο ΟΣΦΠ τα έχει βρει μπαστούνια, και να κερδίσει σήμερα, η Ρεάλ δεν πρόκειται να χαριστεί στη Μαδρίτη. Ρεάλ και Μπάρτσα φέτος πάνε τρένο, είναι αχτύπητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 19:06 Ο Αντικειμενικός: #8.295 23-04-14 19:06 Πάμε για το 2-2 ρε Πανάθα. Καλή τύχη και στον Ολυμπιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:28 Ο rolingstones: #8.296 23-04-14 20:28 δυσκολα τα πραγματα προκλητικοτατη μεχρι στιγμης η διαιτησια αν κοιταξουμε τα 2 στοιχεια που πρεπει να παμε τελεια για να κερδισουμε την cska και στα 2 ειμαστε για τα θηρια.επιθετικα rebounds μας περνα η cska καλα για τριποντα το αφηνω καλυτερα.μακαρι να γινει το θαυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο Αντικειμενικός: #8.297 23-04-14 20:49 Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακαρι να μπορουσα να ερθω να δω τον αγωνα της παναθα. Αλλα και παλι θα υποστηριζω την ομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 01:00 Ο Johnny15 έγραψε: #8.293 23-04-14 01:00 Αν έμενα Αθήνα θα πήγαινε σίγουρα. Μακάρι να παίξει καλό μπάσκετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2014 στις 01:13 Ο Guest 190013: #8.294 23-04-14 01:13 Από ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΠΑΟ κουμαντάρει καλύτερα την ΤΣΣΚΑ και του δίνω πιθανότητες για πρόκριση, δύσκολα βέβαια. Αντίθετα, ο ΟΣΦΠ τα έχει βρει μπαστούνια, και να κερδίσει σήμερα, η Ρεάλ δεν πρόκειται να χαριστεί στη Μαδρίτη. Ρεάλ και Μπάρτσα φέτος πάνε τρένο, είναι αχτύπητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 19:06 Ο Αντικειμενικός: #8.295 23-04-14 19:06 Πάμε για το 2-2 ρε Πανάθα. Καλή τύχη και στον Ολυμπιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:28 Ο rolingstones: #8.296 23-04-14 20:28 δυσκολα τα πραγματα προκλητικοτατη μεχρι στιγμης η διαιτησια αν κοιταξουμε τα 2 στοιχεια που πρεπει να παμε τελεια για να κερδισουμε την cska και στα 2 ειμαστε για τα θηρια.επιθετικα rebounds μας περνα η cska καλα για τριποντα το αφηνω καλυτερα.μακαρι να γινει το θαυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο Αντικειμενικός: #8.297 23-04-14 20:49 Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν έμενα Αθήνα θα πήγαινε σίγουρα. Μακάρι να παίξει καλό μπάσκετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2014 στις 01:13 Ο Guest 190013: #8.294 23-04-14 01:13 Από ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΠΑΟ κουμαντάρει καλύτερα την ΤΣΣΚΑ και του δίνω πιθανότητες για πρόκριση, δύσκολα βέβαια. Αντίθετα, ο ΟΣΦΠ τα έχει βρει μπαστούνια, και να κερδίσει σήμερα, η Ρεάλ δεν πρόκειται να χαριστεί στη Μαδρίτη. Ρεάλ και Μπάρτσα φέτος πάνε τρένο, είναι αχτύπητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 19:06 Ο Αντικειμενικός: #8.295 23-04-14 19:06 Πάμε για το 2-2 ρε Πανάθα. Καλή τύχη και στον Ολυμπιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:28 Ο rolingstones: #8.296 23-04-14 20:28 δυσκολα τα πραγματα προκλητικοτατη μεχρι στιγμης η διαιτησια αν κοιταξουμε τα 2 στοιχεια που πρεπει να παμε τελεια για να κερδισουμε την cska και στα 2 ειμαστε για τα θηρια.επιθετικα rebounds μας περνα η cska καλα για τριποντα το αφηνω καλυτερα.μακαρι να γινει το θαυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο Αντικειμενικός: #8.297 23-04-14 20:49 Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΠΑΟ κουμαντάρει καλύτερα την ΤΣΣΚΑ και του δίνω πιθανότητες για πρόκριση, δύσκολα βέβαια. Αντίθετα, ο ΟΣΦΠ τα έχει βρει μπαστούνια, και να κερδίσει σήμερα, η Ρεάλ δεν πρόκειται να χαριστεί στη Μαδρίτη. Ρεάλ και Μπάρτσα φέτος πάνε τρένο, είναι αχτύπητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 19:06 Ο Αντικειμενικός: #8.295 23-04-14 19:06 Πάμε για το 2-2 ρε Πανάθα. Καλή τύχη και στον Ολυμπιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:28 Ο rolingstones: #8.296 23-04-14 20:28 δυσκολα τα πραγματα προκλητικοτατη μεχρι στιγμης η διαιτησια αν κοιταξουμε τα 2 στοιχεια που πρεπει να παμε τελεια για να κερδισουμε την cska και στα 2 ειμαστε για τα θηρια.επιθετικα rebounds μας περνα η cska καλα για τριποντα το αφηνω καλυτερα.μακαρι να γινει το θαυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο Αντικειμενικός: #8.297 23-04-14 20:49 Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάμε για το 2-2 ρε Πανάθα. Καλή τύχη και στον Ολυμπιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:28 Ο rolingstones: #8.296 23-04-14 20:28 δυσκολα τα πραγματα προκλητικοτατη μεχρι στιγμης η διαιτησια αν κοιταξουμε τα 2 στοιχεια που πρεπει να παμε τελεια για να κερδισουμε την cska και στα 2 ειμαστε για τα θηρια.επιθετικα rebounds μας περνα η cska καλα για τριποντα το αφηνω καλυτερα.μακαρι να γινει το θαυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο Αντικειμενικός: #8.297 23-04-14 20:49 Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δυσκολα τα πραγματα προκλητικοτατη μεχρι στιγμης η διαιτησια αν κοιταξουμε τα 2 στοιχεια που πρεπει να παμε τελεια για να κερδισουμε την cska και στα 2 ειμαστε για τα θηρια.επιθετικα rebounds μας περνα η cska καλα για τριποντα το αφηνω καλυτερα.μακαρι να γινει το θαυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο Αντικειμενικός: #8.297 23-04-14 20:49 Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακομα 10 λεπτα εμειναν νικαμε με 3 παμε δυνατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:35 Ο Αντικειμενικός: #8.298 23-04-14 21:35 Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk Joji cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun phleidhs hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι 2 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 21:47 Ο Johnny15 έγραψε: #8.299 23-04-14 21:47 ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ΝΑΙ! ΥΓ: θα μας αφήσουν στον τόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 22:59 Η Stavri_ έγραψε: #8.300 23-04-14 22:59 Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Τι ατμόσφαιρα Θεέ μου... Περιττό να πω πως έχει κλείσει παντελώς η φωνή μου. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τι στιγμή που ο Φώτσαρος βάζει το τρίποντο στο τέλος; Από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Λουκά; Από το "Διαμαντίδης, ολέ, ολέ, ολέ !" λίγο πριν τις βολές του αρχηγού; Από την καταλυτική εμφάνιση του Λάσμε; Από τον θρυλικό Γιόνας; Από το χτυποκάρδι στις τελευταίες ενέργειες του Ούκιτς; Εν ολίγοις, Τρομερή νίκη! Το πίστευαν τα παλικάρια, το ήθελαν, το πήραν. Πάμε τώρα στη Μόσχα για την ανατροπή (μοναδική στην ιστορία της Euroleague από το 2-0 ). Μπορούμε! ΠΑΟ εδώ! ΠΑΟ εκεί! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα ' μαστε μαζί!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.