Άξιζε την ήττα ο Ολυμπιακός γιατί απλά σερνόταν - αυτό δε σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός κέντησε μέσα στο γήπεδο γιατί από αντεπιθέσεις σκόραρε και στημένο - δεν ξέρω τι διάλο έκαναν απόψε, να πω η κούραση από την Τρίτη; Λογικό θα μου πεις αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται τέτοιο χάλι. Για να μη μιλήσω για το χαμένο πέναλτι. Στενοχωρήθηκα και με τον Ολαϊτάν γιατί είναι καίριος πάιχτης στο φετινό ρόστερ. Ο Αναστασίου ακούγεται ότι πάει φέτος να σαρώσει στα όσκαρ. Νταξ μαλάκας ο οπαδός που το πέταξε αλλά ο άλλος το παράκανε. Άσε που εμένα όπως και αυτό στη Λεωφόρο μου μυρίζει στημένο, γιατί αν είδες το σημερινό κουπόνι το διπλό είχε 4,5 και 5 απόδοση ενώ ο άσσος 1 και είδα έναν Ολυμπιακό που κατάπιε την Τρίτη τη Γιουνάιτεντ να τρώει 3 από το βαζελάκο του καναπέ, τον Αβραάμ και δεν θυμάμαι ποιος άλλος ήταν να κοιτάζουν του παίχτη του ΠΑΟ δίπλα τους να σουτάρει για γκολ και να μην κάνουν τίποτα, το Ρομπέρτο να τρώει γκολ από φάουλ όρθιος που θα το έπιανε και η γιαγιά μου, και ένα πέναλτι του Τσόρι που πήγε στη Σαλαμίνα, πράγμα που δεν το επιτρέπει η κλάση του, και κατοχή πάνω από 60% που τρως όμως γκολ με 3 αντεπιθέσεις. Φυσικά αυτές είναι δικές μου σκέψεις και δεν τα λέω για να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα, αλλά λέω πως το σημερινό ματς έχει πολλά αδύνατα σημεία. Επιπλέον δεν είχε θέαμα, ήταν βαρετό, ακόμα και εσείς 3 φάσεις κάνατε και 3 γκολ βάλατε. Ρίξε μια ματιά στα προηγούμενά σας ματς για να καταλάβεις τι εννοώ για το στοίχημα και δες και αυτό. Πως παίζατε; Σκατά, χάλια. Σήμερα; Διαστημικά. Λες να του ήρθε του Τοτσέ και του Μπεργκ η αγάπη για το "τριφύλλι"; όχι φίλε μου. Οπότε και δεν ισχύει αυτό που λένε ότι στα ντέρμπι μιλάνε οι καρδιές των παιχτών, γιατί αυτοί είναι επαγγελματίες. Αυτα γίνονταν παλιά που παίζανε Έλληνες. Ρε Δημήτρη που είπες πιο πάνω ότι μας σκίζετε σε κάθε ντέρμπι, άλλα ματς βλέπεις; Στο προηγούμενο κερδίσαμε (έστω και με υπεροχή δική σας), πέρσι και τα δύο ήρθαν ισόπαλα, σε εκείνο που ήρθε 2-1 με τα λάθη και θα ερχόταν Χ ή θα κερδίζατε δεν θυμάμαι ποια χρονιά ήταν, τη χρονιά ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ έφαγες δύο στο Καραϊσκάκη διά χειρός Μήτρογλου και 0-1 στο ΟΑΚΑ με γκολ του Νταρμπισάιρ. Μέτρα τα αποτελέσματα και πες μου μετά ποιος υπερέχει τα τελευταία χρόνια. (μην πάμε και στις 4άρες του 2007 και πίσω).
Y.Γ. Stavri απλά εμετικούλες οι διθυραμβικές ανακοινώσεις